#deeja Instagram Photos & Videos

deeja - 13.1k posts

Jemput semuaaaa, deeja makan dulu..
.
Breakfast td, mkn betik , lpas tu mkn 2 ketui brownies😅 tapi kecik je laaa...
.
.
Masih lagi di ipoh...
.
Nasi 1 senduk kecik, 
Bayam rebus sikit je garam bukit
Ayam kari 2 ketui kecik
Telur rebus sebijik
Sambal belacan sikit
.
Makan ape yg ada je😝enjoyyyyy
.
.
#deeja 
#budakipoh 
#defisitkalori 
#lowkalori 
#sukusukuseparuh

Jemput semuaaaa, deeja makan dulu..
.
Breakfast td, mkn betik , lpas tu mkn 2 ketui brownies😅 tapi kecik je laaa...
.
.
Masih lagi di ipoh...
.
Nasi 1 senduk kecik,
Bayam rebus sikit je garam bukit
Ayam kari 2 ketui kecik
Telur rebus sebijik
Sambal belacan sikit
.
Makan ape yg ada je😝enjoyyyyy
.
.
#deeja
#budakipoh
#defisitkalori
#lowkalori
#sukusukuseparuh

17 2 10 hours ago
Tak semenggah perangei kamu ye deeja😂
.
.
Suka sgt balik ipoh, giler tak suka?tempat kelahiran kamu😝😝
.
.
#deeja 
#budakipoh 
#lowkalori 
#defisitkalori 
#sukusukuseparuh

Tak semenggah perangei kamu ye deeja😂
.
.
Suka sgt balik ipoh, giler tak suka?tempat kelahiran kamu😝😝
.
.
#deeja
#budakipoh
#lowkalori
#defisitkalori
#sukusukuseparuh

15 0 18 August, 2019
❤ DEEJA CHEWABLE TABLET ❤

NAK KULIT PUTIH DAN GEBU SATU BADAN ?

Diperkaya dari buah- buahan dan Colagen yang sememangnya bagus untuk kulit dan kecantikan,, Antaranya : 🍊 Colagen, L-Cystine
🍇 Grape Seed 🍊 Orange Extract
🍇 Vitamin C-1000mg
🍊 Tomato, Apricot Seed
🍇 Acaiberry, Maquiberry
🍊 Astaxanthin, Mineral
🍇 Vitamin Premix & Strawberry Crystal

Jom cantikkan diri dengan suppliment yang kesannya seawal 7 hari 😱😱
.

#stokispasirgudang #bestbuybeauty #pemborongpasirgudang #pemborongtermurahpasirgudang 
#dropshipmurah #borongmurah #borongprodukkecantikan 
#martasharosmanpemborongpasirgudang 
#deeja #deejavitaminc #deejatablet #jomcantikdengandeeja vitaminc #deejavitamincterbaik 
#deejavitaminctabletlakukeras #deejavitaminbbbp #deejavitaminpasirgudang #deejavitaminjohor
. ❤💜💙💚💛🧡❤
.
deal harga retail , dropship dan borong direct whatsapp / telegram ke 
017 - 6122 830 | 011-55270706 .
.
untuk dapatkan respon pantas boleh terus pm ke fb martasha rosman .
.
Lokasi kedai : Pasir Gudang Johor 
FB : Martasha Rosman , Martasha Rosman ii
.
#readystok #lakukeras #bazarpaknil #sayajual #murah

❤ DEEJA CHEWABLE TABLET ❤

NAK KULIT PUTIH DAN GEBU SATU BADAN ?

Diperkaya dari buah- buahan dan Colagen yang sememangnya bagus untuk kulit dan kecantikan,, Antaranya : 🍊 Colagen, L-Cystine
🍇 Grape Seed 🍊 Orange Extract
🍇 Vitamin C-1000mg
🍊 Tomato, Apricot Seed
🍇 Acaiberry, Maquiberry
🍊 Astaxanthin, Mineral
🍇 Vitamin Premix & Strawberry Crystal

Jom cantikkan diri dengan suppliment yang kesannya seawal 7 hari 😱😱
.

#stokispasirgudang #bestbuybeauty #pemborongpasirgudang #pemborongtermurahpasirgudang
#dropshipmurah #borongmurah #borongprodukkecantikan
#martasharosmanpemborongpasirgudang
#deeja #deejavitaminc #deejatablet #jomcantikdengandeeja vitaminc #deejavitamincterbaik
#deejavitaminctabletlakukeras #deejavitaminbbbp #deejavitaminpasirgudang #deejavitaminjohor
. ❤💜💙💚💛🧡❤
.
deal harga retail , dropship dan borong direct whatsapp / telegram ke
017 - 6122 830 | 011-55270706 .
.
untuk dapatkan respon pantas boleh terus pm ke fb martasha rosman .
.
Lokasi kedai : Pasir Gudang Johor
FB : Martasha Rosman , Martasha Rosman ii
.
#readystok #lakukeras #bazarpaknil #sayajual #murah

1 0 18 August, 2019
Sekali balik ipoh, tu diaaaaa....mak ayah masak, hambekkk, menu dia, .
.
Nasi lemak
Sambal tumis
Kari ayam
Sambal belacan
Salad sayur
Telur
Timun
Bendi
.
.
SAPE KATA TAKLEH MAKAN?MAKAN JE, JANJI PORTION SEIMBANG👍😁
.
Berat pon turun, opssss😅😅 Enjoyyyyyyy💃💃💃
.
.
#deeja 
#budakipoh 
#lowkalori 
#defisitkalori 
#sukusukuseparuh

Sekali balik ipoh, tu diaaaaa....mak ayah masak, hambekkk, menu dia, .
.
Nasi lemak
Sambal tumis
Kari ayam
Sambal belacan
Salad sayur
Telur
Timun
Bendi
.
.
SAPE KATA TAKLEH MAKAN?MAKAN JE, JANJI PORTION SEIMBANG👍😁
.
Berat pon turun, opssss😅😅 Enjoyyyyyyy💃💃💃
.
.
#deeja
#budakipoh
#lowkalori
#defisitkalori
#sukusukuseparuh

13 4 18 August, 2019
DEEJA COSMETIC.
(Kini Berwajah Baru)
.
SET 5 IN 1;
✔Sabun muka.
✔Day cream.
✔Night cream.
✔Nano cream.
✔Toner nano.
.
KELEBIHAN;
🔹Mencerahkan kulit muka.
🔹Mengecilkan lubang pori.
🔹Merawat tona kulit.
🔹Melembapkan kulit wajah.
🔹Kulit lebih licin dan halus.
🔹Menghapuskan jerawat dan mengikis parut jerawat.
🔹Menghilangkan jeragat.
🔹Kulit tidak gelap dan berminyak.
🔹Menyerlahkan keayuan semula jadi.
.
Harga set exclude postage;
RM55
.
Harga loose items exclude postage;
🔸Sabun: RM12.
🔸Toner: RM20.
🔸Night Cream: RM20.
🔸Day Cream: RM20
.
Sebarang pertanyaan atau untuk membuat order boleh DM atau terus whatsapp ke 0139310326 atau 0199000326...
.
#deejacosmetic #deejaskincare #setdeeja #deeja #idolatrading #nightcreamdeeja #sabundeeja #cosmeticsmalaysia #kosmetikmalaysia #cosmeticsidolatrading #kolejkomunitikoklanas #kolejkomuniti #politeknik #politeknikkotabharu #politeknikkoklanas

DEEJA COSMETIC.
(Kini Berwajah Baru)
.
SET 5 IN 1;
✔Sabun muka.
✔Day cream.
✔Night cream.
✔Nano cream.
✔Toner nano.
.
KELEBIHAN;
🔹Mencerahkan kulit muka.
🔹Mengecilkan lubang pori.
🔹Merawat tona kulit.
🔹Melembapkan kulit wajah.
🔹Kulit lebih licin dan halus.
🔹Menghapuskan jerawat dan mengikis parut jerawat.
🔹Menghilangkan jeragat.
🔹Kulit tidak gelap dan berminyak.
🔹Menyerlahkan keayuan semula jadi.
.
Harga set exclude postage;
RM55
.
Harga loose items exclude postage;
🔸Sabun: RM12.
🔸Toner: RM20.
🔸Night Cream: RM20.
🔸Day Cream: RM20
.
Sebarang pertanyaan atau untuk membuat order boleh DM atau terus whatsapp ke 0139310326 atau 0199000326...
.
#deejacosmetic #deejaskincare #setdeeja #deeja #idolatrading #nightcreamdeeja #sabundeeja #cosmeticsmalaysia #kosmetikmalaysia #cosmeticsidolatrading #kolejkomunitikoklanas #kolejkomuniti #politeknik #politeknikkotabharu #politeknikkoklanas

10 0 18 August, 2019
JOM JOIN FB LIVE MYONLINESHOPES 4.3O PM PETANG NI !!!😍 nak citer tentang produk Deeja Cosmetic.Deeja Cosmetic new packaging now tau!!😍 Kalau nak tanya apa apa boleh je tanya terus nanti ya! .
.
.

Jangan lupa set alarm tau!!Nanti terlepas pulak live sembang sembang pasal produk Deeja Cosmetic ni!!
.
#myonlineshopes #myonlineshopespermaisuriimperial #myonlineshopesemarttudan #deejacosmetics #deeja #skincare #deejaskincare #stokissah #miri #brunei #stokissahmiri #beautyhealthyproducts

JOM JOIN FB LIVE MYONLINESHOPES 4.3O PM PETANG NI !!!😍 nak citer tentang produk Deeja Cosmetic.Deeja Cosmetic new packaging now tau!!😍 Kalau nak tanya apa apa boleh je tanya terus nanti ya! .
.
.

Jangan lupa set alarm tau!!Nanti terlepas pulak live sembang sembang pasal produk Deeja Cosmetic ni!!
.
#myonlineshopes #myonlineshopespermaisuriimperial #myonlineshopesemarttudan #deejacosmetics #deeja #skincare #deejaskincare #stokissah #miri #brunei #stokissahmiri #beautyhealthyproducts

4 0 18 August, 2019
Be yourself, don’t do follow follow 🥴

#deeja#

Be yourself, don’t do follow follow 🥴

#deeja#

58 6 17 August, 2019
NASI KENDURI HARI NI😋😋😋
.
.
Tapi nak wat cm ne kan , nama pon kenduri, apa yg penting pandai2 kawal portion makan, insyallah tak kelautttttt😂😂😂
.
.
Lebihkan sayur dalam pinggan tu ha, ayam amik dada low kalori sikit, nasi 2 senduk kecik je ha..segenggam tgn deeja
.
.
HARINI JEEEEEEEE, 😝😝😝
.
.
Air masak jgn lupa yekk kasi 2liter lebih setiap hari
.
.
#deeja
#budakipoh
#defisitkalori 
#lowkalori 
#sukusukuseparuh 
#eatclean

NASI KENDURI HARI NI😋😋😋
.
.
Tapi nak wat cm ne kan , nama pon kenduri, apa yg penting pandai2 kawal portion makan, insyallah tak kelautttttt😂😂😂
.
.
Lebihkan sayur dalam pinggan tu ha, ayam amik dada low kalori sikit, nasi 2 senduk kecik je ha..segenggam tgn deeja
.
.
HARINI JEEEEEEEE, 😝😝😝
.
.
Air masak jgn lupa yekk kasi 2liter lebih setiap hari
.
.
#deeja
#budakipoh
#defisitkalori
#lowkalori
#sukusukuseparuh
#eatclean

11 0 17 August, 2019
PERKONGSIAN SEBELUM TIDO
.
.
TAKE NOTED✔
.
.
#deeja 
#budakipoh 
#lowkalori 
#defisitkalori 
#sukusukuseparuh 
#eatclean

PERKONGSIAN SEBELUM TIDO
.
.
TAKE NOTED✔
.
.
#deeja
#budakipoh
#lowkalori
#defisitkalori
#sukusukuseparuh
#eatclean

8 0 16 August, 2019
DEEJA COSMETIC
.
♡ Mencerahkan kulit muka secara semulajadi
♡ Mengecilkan lubang pori-pori
♡ Merawat tona kulit yang tak sekata
♡ Melembapkan kulit wajah
♡ Kulit lebih licin dan halus serta lembut
♡ Menghapuskan jerawat dan memudarkan parut jerawat
♡ Menghilangkan jeragat
♡ Kulit tidak gelap & berminyak walaupun terkena matahari
♡ Menyerlahkan keayuan semula jadi dalam masa 5 hari
.
✅ KOS PENGHANTARAN: RM7 sm / RM10 ss
✅ WHATSAPP: 0199429061
.
#deejacosmetic #deejacosmeticmurah #skincare #skincareroutine #skincaremurah #deeja #deejacosmetics #deejakosmetik

DEEJA COSMETIC
.
♡ Mencerahkan kulit muka secara semulajadi
♡ Mengecilkan lubang pori-pori
♡ Merawat tona kulit yang tak sekata
♡ Melembapkan kulit wajah
♡ Kulit lebih licin dan halus serta lembut
♡ Menghapuskan jerawat dan memudarkan parut jerawat
♡ Menghilangkan jeragat
♡ Kulit tidak gelap & berminyak walaupun terkena matahari
♡ Menyerlahkan keayuan semula jadi dalam masa 5 hari
.
✅ KOS PENGHANTARAN: RM7 sm / RM10 ss
✅ WHATSAPP: 0199429061
.
#deejacosmetic #deejacosmeticmurah #skincare #skincareroutine #skincaremurah #deeja #deejacosmetics #deejakosmetik

0 0 16 August, 2019
LUNCH DEEJA HARINI🙋
.
.
Makan nasi rini, tapi nasi secotet je, 1/2senduk je tu haaaa🤣
Ikan kembung sekor panggang atas pan je, buh la serbuk kunyit + kari + garam sikit
Brokoli + carrot + cendawan + telur sebijik rebus semua
Tomato cerry 4 ketui
Sampingan, kasi segar bugar sambal tempoyak😁
.
.
SIAPPPPPPPP😋😋
.
JEMPUT SEMUA😋
.
.
#deeja 
#budakipoh 
#lowkalori 
#defisitkalori 
#sukusukuseparuh

LUNCH DEEJA HARINI🙋
.
.
Makan nasi rini, tapi nasi secotet je, 1/2senduk je tu haaaa🤣
Ikan kembung sekor panggang atas pan je, buh la serbuk kunyit + kari + garam sikit
Brokoli + carrot + cendawan + telur sebijik rebus semua
Tomato cerry 4 ketui
Sampingan, kasi segar bugar sambal tempoyak😁
.
.
SIAPPPPPPPP😋😋
.
JEMPUT SEMUA😋
.
.
#deeja
#budakipoh
#lowkalori
#defisitkalori
#sukusukuseparuh

6 0 16 August, 2019
🌹DEEJA KOSMETIK🌹
➡RM 65 FREE POS SM
📲 www.wasap.my/+601129518406/deeja

#deejakosmetik
#deejacosmetik
#deeja
#deejakosmetikmurah
#deejakosmetikoriginal
#sherryibrahim 
#skincare
#skincaremurah

🌹DEEJA KOSMETIK🌹
➡RM 65 FREE POS SM
📲 www.wasap.my/+601129518406/deeja

#deejakosmetik
#deejacosmetik
#deeja
#deejakosmetikmurah
#deejakosmetikoriginal
#sherryibrahim
#skincare
#skincaremurah

4 0 16 August, 2019
BREAKFAST TODAY😋
.
.
Kalori tak smpai 200 ponn😁
.
.
2keping roti wholegrain (plastik ungu gardenia) = 153 kal
1sudubesar tuna = 25kal
Tomato + timun = 5kal
.
.
Lebih kurang la eh kalori tu, kalau salah maap, kena rujuk kamus kalori🤣😝
.
.
HAPPY BREAKFAST SEMUA🙋
.
.
#deeja 
#budakipoh 
#lowkalori 
#defisitkalori 
#sukusukuseparuh

BREAKFAST TODAY😋
.
.
Kalori tak smpai 200 ponn😁
.
.
2keping roti wholegrain (plastik ungu gardenia) = 153 kal
1sudubesar tuna = 25kal
Tomato + timun = 5kal
.
.
Lebih kurang la eh kalori tu, kalau salah maap, kena rujuk kamus kalori🤣😝
.
.
HAPPY BREAKFAST SEMUA🙋
.
.
#deeja
#budakipoh
#lowkalori
#defisitkalori
#sukusukuseparuh

9 2 16 August, 2019
TAKE NOTED✔🙋
.
.
#deeja 
#budakipoh 
#lowkalori 
#defisitkalori 
#sukusukuseparuh

TAKE NOTED✔🙋
.
.
#deeja
#budakipoh
#lowkalori
#defisitkalori
#sukusukuseparuh

11 0 16 August, 2019
Lipstick gel semi matte. 😍
.

Ade 8 warna yg menarik. Nude colour ade, sweet2 ade, bold pn ade. Pilih je yg mane korang suka. 👍
.

Walaupun matte, ia tak keringkan bibir taw. Sebab ia separuh matte sahaja. 💖
.

Nak cuba? Meh roger2 lily. .

Lily,
019.333.9326,
Ibc,
Mary Kay Malaysia. .

#marykay #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaysemenyih #marykaysetiaecohill #semenyih #setiaecohill #lipstick #nude #bold #pink #deeja #tatiskincare #quputeh

Lipstick gel semi matte. 😍
.

Ade 8 warna yg menarik. Nude colour ade, sweet2 ade, bold pn ade. Pilih je yg mane korang suka. 👍
.

Walaupun matte, ia tak keringkan bibir taw. Sebab ia separuh matte sahaja. 💖
.

Nak cuba? Meh roger2 lily. .

Lily,
019.333.9326,
Ibc,
Mary Kay Malaysia. .

#marykay #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaysemenyih #marykaysetiaecohill #semenyih #setiaecohill #lipstick #nude #bold #pink #deeja #tatiskincare #quputeh

9 0 15 August, 2019
DEEJA COSMETIC SKINCARE (5in1)
New Packaging
.
Set penjagaan wajah Deeja Cosmetic mampu merawat masalah kulit wajah
✔️berjeragat @ kulit kusam
✔️lebam bawah mata & kulit kering
✔️berjerawat & berminyak/sensitif
✔️tona kulit xsekata
✔️berparut dll
.
Complete set
- 1 sabun pembersih wajah
- 1 toner nano
- 1 krim siang
- 1 krim malam
- 1 krim nano
.
Semua ready stock dan available di kedai kami 😊
Jom visit kedai kami sekarang atau nak senang? Whatsapp je terus!
012 2323 864
.
Boleh click link whatsapp di bio untuk direct whatsapp 😉
#deeja #deejacosmetic #deejacosmeticoriginal

DEEJA COSMETIC SKINCARE (5in1)
New Packaging
.
Set penjagaan wajah Deeja Cosmetic mampu merawat masalah kulit wajah
✔️berjeragat @ kulit kusam
✔️lebam bawah mata & kulit kering
✔️berjerawat & berminyak/sensitif
✔️tona kulit xsekata
✔️berparut dll
.
Complete set
- 1 sabun pembersih wajah
- 1 toner nano
- 1 krim siang
- 1 krim malam
- 1 krim nano
.
Semua ready stock dan available di kedai kami 😊
Jom visit kedai kami sekarang atau nak senang? Whatsapp je terus!
012 2323 864
.
Boleh click link whatsapp di bio untuk direct whatsapp 😉
#deeja #deejacosmetic #deejacosmeticoriginal

5 0 15 August, 2019
OK DAH SAMPAI TIME LUNCH😂
.
.
Menu today
Karbo = keledek rebus
Protein = telur 1biji
Fiber = sayur bayam, kobis + cendawan (semua rebus)
.
Sampingan
Sedikit sambal tempoyak + kari daging (daging tu amik 2 ketui jee hat kecik)
.
.
Jemput semuaaaa, patik bersantap yaaa🤣🙏
.
#deeja 
#budakipoh 
#lowkalori 
#defisitkalori 
#sukusukuseparuh

OK DAH SAMPAI TIME LUNCH😂
.
.
Menu today
Karbo = keledek rebus
Protein = telur 1biji
Fiber = sayur bayam, kobis + cendawan (semua rebus)
.
Sampingan
Sedikit sambal tempoyak + kari daging (daging tu amik 2 ketui jee hat kecik)
.
.
Jemput semuaaaa, patik bersantap yaaa🤣🙏
.
#deeja
#budakipoh
#lowkalori
#defisitkalori
#sukusukuseparuh

9 0 15 August, 2019
PIKIR PIKIRKAN☝
.
.
Kita kongsi je, nak ikot ikot, taknak sudah😂
.
.
Bukan takleh minum, boley, tapi bukan selalu lerr.....
.
.
#deeja 
#budakipoh 
#lowkalori 
#defisitkalori 
#sukusukuseparuh

PIKIR PIKIRKAN☝
.
.
Kita kongsi je, nak ikot ikot, taknak sudah😂
.
.
Bukan takleh minum, boley, tapi bukan selalu lerr.....
.
.
#deeja
#budakipoh
#lowkalori
#defisitkalori
#sukusukuseparuh

9 4 15 August, 2019
Alah alahhh comeynyaaaa😁😍😝
.
.
Lambat breakfast harini, tapi xpe..terus lunch boley jeee, .
.
2 keping roti whole grain tanpa bakar (gardenia plastik ungu) KARBO
2 biji telur separuh masak PROTEIN
1 biji pisang FIBER
.
.
Lengkap kan?
.
.
Kenyanggg derrrrrr
.
.
#deeja 
#budakipoh 
#lowkalori 
#defisitkalori 
#sukusukuseparuh

Alah alahhh comeynyaaaa😁😍😝
.
.
Lambat breakfast harini, tapi xpe..terus lunch boley jeee, .
.
2 keping roti whole grain tanpa bakar (gardenia plastik ungu) KARBO
2 biji telur separuh masak PROTEIN
1 biji pisang FIBER
.
.
Lengkap kan?
.
.
Kenyanggg derrrrrr
.
.
#deeja
#budakipoh
#lowkalori
#defisitkalori
#sukusukuseparuh

15 8 15 August, 2019
SNACKING TIME😋😋
.
.
1 biji pisang
1biji epal merah
Tembikai .
.
Lapar uuiii🤣🤣🤣
.
.
#deeja 
#budakipoh 
#lowkalori 
#defisitkalori 
#eatclean

SNACKING TIME😋😋
.
.
1 biji pisang
1biji epal merah
Tembikai .
.
Lapar uuiii🤣🤣🤣
.
.
#deeja
#budakipoh
#lowkalori
#defisitkalori
#eatclean

15 0 14 August, 2019
Harini lunch ikan singgang tanpa garam, buh asam keping seketui, buh serbuk kunyit sikit (sup dia mmg tak amik) as PROTEIN
Sayur mayur + cendawan (cam biasa rebus), sayur tu carrot, kobis bunga, kobis, brokoli, kobis as FIBER
Keledek (segenggam je)  as KARBO .
.
PASTIKAN SEIMBANG BARU CUN👍 (SUKU SUKU SEPARUH)
.
.
Perbaharui, buat kelainan, kalau hari2 sama bosan😂
.
.
Moga2 dapat la 54kg amin😍
.
.
#deeja 
#budakipoh 
#lowkalori 
#defisitkalori

Harini lunch ikan singgang tanpa garam, buh asam keping seketui, buh serbuk kunyit sikit (sup dia mmg tak amik) as PROTEIN
Sayur mayur + cendawan (cam biasa rebus), sayur tu carrot, kobis bunga, kobis, brokoli, kobis as FIBER
Keledek (segenggam je) as KARBO .
.
PASTIKAN SEIMBANG BARU CUN👍 (SUKU SUKU SEPARUH)
.
.
Perbaharui, buat kelainan, kalau hari2 sama bosan😂
.
.
Moga2 dapat la 54kg amin😍
.
.
#deeja
#budakipoh
#lowkalori
#defisitkalori

11 4 14 August, 2019
"Cik Deeja... !!! Kenapa ye hot selling DEEJA COSMETIC skg??" Haa ni deeja mmg hot items yg ramai duk tergile2 le ni. Hamboi kemain lagi kome ye. Kulit dah cun nak flawlesskan lagi, ye dok? "Nak Cantik Nak Gebu? Haruslah Deeja, Kehebatan Luarbiasa 🔥🧡 RM47X1
RM45.50X3
RM44X10

#deeja #deejacosmetic  #deejakosmetik  #deejaskincare  #deejaskincaremurah  #deejaskincareoriginal 
Whatsapp:- http://www.wasap.my/601119117890 👉wajib join channel telegram‼️
.
https://t.me/AsmatEmpire1

LOKASI KEDAI
.
KOSMETIK MURAH
LOT 1513-A, KG BERANGAN, KADOK 16010, KOTA BHARU, KELANTAN.
.
(Sebelah RESTORAN BERANGAN SEAFOOD) *Boleh google map search restoran berangan seafood utk lokasi kedai kami.

"Cik Deeja... !!! Kenapa ye hot selling DEEJA COSMETIC skg??" Haa ni deeja mmg hot items yg ramai duk tergile2 le ni. Hamboi kemain lagi kome ye. Kulit dah cun nak flawlesskan lagi, ye dok? "Nak Cantik Nak Gebu? Haruslah Deeja, Kehebatan Luarbiasa 🔥🧡 RM47X1
RM45.50X3
RM44X10

#deeja #deejacosmetic #deejakosmetik #deejaskincare #deejaskincaremurah #deejaskincareoriginal
Whatsapp:- http://www.wasap.my/601119117890 👉wajib join channel telegram‼️
.
https://t.me/AsmatEmpire1

LOKASI KEDAI
.
KOSMETIK MURAH
LOT 1513-A, KG BERANGAN, KADOK 16010, KOTA BHARU, KELANTAN.
.
(Sebelah RESTORAN BERANGAN SEAFOOD) *Boleh google map search restoran berangan seafood utk lokasi kedai kami.

1 0 13 August, 2019
Dulu masa gemok sangat2 malu nak snap gambo sengsorang🙈, kalau ada orang sebelah mesti nyelit badan belakang sikit, adaa rasa kurus sikit dlm gambo, tapi hakikatnya😂😂😂😂
.
.
Lagi2 kalau snap gambo belah tepiiiiiii sekali, adoi laaaa rasa🙈🙈🙈
.
.
Now confident level tinggi, cuma tak reti nak posing je🤣🤣 iolsss bukan model nuh😅
.
.
NOW 59.9KG💪💪
.
.
#deeja 
#budakipoh 
#lowkalori 
#defisitkalori

Dulu masa gemok sangat2 malu nak snap gambo sengsorang🙈, kalau ada orang sebelah mesti nyelit badan belakang sikit, adaa rasa kurus sikit dlm gambo, tapi hakikatnya😂😂😂😂
.
.
Lagi2 kalau snap gambo belah tepiiiiiii sekali, adoi laaaa rasa🙈🙈🙈
.
.
Now confident level tinggi, cuma tak reti nak posing je🤣🤣 iolsss bukan model nuh😅
.
.
NOW 59.9KG💪💪
.
.
#deeja
#budakipoh
#lowkalori
#defisitkalori

16 5 13 August, 2019
JOM MAKAN LAPOR😁😁😁
.
.
Ikan tenggiri (buh lada + garam sikit), panggang atas pan je
Keledek (rebus)
Sayur brokoli+carrot+kobis bunga (semua rebus + garam bukit)
Rendang maman sikit
.
.
ITS DONEEEEEEEEEEE
.
.
#deeja 
#budakipoh 
#lowkalori 
#defisitkalori

JOM MAKAN LAPOR😁😁😁
.
.
Ikan tenggiri (buh lada + garam sikit), panggang atas pan je
Keledek (rebus)
Sayur brokoli+carrot+kobis bunga (semua rebus + garam bukit)
Rendang maman sikit
.
.
ITS DONEEEEEEEEEEE
.
.
#deeja
#budakipoh
#lowkalori
#defisitkalori

17 7 13 August, 2019
IM BACK😂😂😂
.
.
Kembali ke pangkal jalan 😝😝
.
.
Naik 700gm 2hari raya wei, haa gitu, moh la kita diet balik
.
.
Kiwi 1 biji
Telur 1biji 
Tuna 1/2 sudu besar
Roti wholegrain (warna ungu gardenia)
.
.
#deeja 
#budakipoh 
#lowkalori 
#defisitkalori

IM BACK😂😂😂
.
.
Kembali ke pangkal jalan 😝😝
.
.
Naik 700gm 2hari raya wei, haa gitu, moh la kita diet balik
.
.
Kiwi 1 biji
Telur 1biji
Tuna 1/2 sudu besar
Roti wholegrain (warna ungu gardenia)
.
.
#deeja
#budakipoh
#lowkalori
#defisitkalori

12 2 13 August, 2019
Hati hati , keropok ni sangat2 tinggi kalori sebab?
.
.
Garam
minyak yg digoreng tu guna berkali2😁😁
.
.
BOLEH MAKAN TAPI BERPADA PADA OKEY?BUKAN TAKLEH MAKAN LANGSUNG😂😂
.
.
NAK RAYA KAN, JGN LUPA AMIK YANG SEIMBANG TAUUUU☝
.
.
#deeja 
#budakipoh 
#lowkalori 
#defisitkalori

Hati hati , keropok ni sangat2 tinggi kalori sebab?
.
.
Garam
minyak yg digoreng tu guna berkali2😁😁
.
.
BOLEH MAKAN TAPI BERPADA PADA OKEY?BUKAN TAKLEH MAKAN LANGSUNG😂😂
.
.
NAK RAYA KAN, JGN LUPA AMIK YANG SEIMBANG TAUUUU☝
.
.
#deeja
#budakipoh
#lowkalori
#defisitkalori

11 3 10 August, 2019
DEEJA COSMETIC NEW 
Harga : RM52 excl pos
Pos : RM8sm RM12ss
Ws : 01137673502

Yang nak kulit cantik molek wajib pakai Deeja Cosmetic 😍

@kedaionlinemia_official 
@kedaionlinemia_official 
@kedaionlinemia_official 
#deeja #deejacosmetic #deejacosmeticmurah #deejacosmetichq #deejacosmetic5in1 #deejacosmeticoriginal

DEEJA COSMETIC NEW
Harga : RM52 excl pos
Pos : RM8sm RM12ss
Ws : 01137673502

Yang nak kulit cantik molek wajib pakai Deeja Cosmetic 😍

@kedaionlinemia_official
@kedaionlinemia_official
@kedaionlinemia_official
#deeja #deejacosmetic #deejacosmeticmurah #deejacosmetichq #deejacosmetic5in1 #deejacosmeticoriginal

8 0 9 August, 2019
😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋
.
.
Suhun + sayur pok chay + kubis + carrot + cili padi + garam bukit sikit (semua rebus)
Telur 1 biji + tuna 1 sudu besar + minyak zaitun 1sdk (dadar)
.
.
SIAP😋
.
.
RASA RASA BERAPA KALORI?
.
.
TAK SAMPAI 350 KALORI PON
.
.RENDAH KALORI, KENYANG PON KENYANG, SEKALI KURUS DAAAA🔥🔥🔥
.
.
#deeja 
#budakipoh 
#lowkalori 
#defisitkalori

😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋
.
.
Suhun + sayur pok chay + kubis + carrot + cili padi + garam bukit sikit (semua rebus)
Telur 1 biji + tuna 1 sudu besar + minyak zaitun 1sdk (dadar)
.
.
SIAP😋
.
.
RASA RASA BERAPA KALORI?
.
.
TAK SAMPAI 350 KALORI PON
.
.RENDAH KALORI, KENYANG PON KENYANG, SEKALI KURUS DAAAA🔥🔥🔥
.
.
#deeja
#budakipoh
#lowkalori
#defisitkalori

16 12 9 August, 2019
8 years ago

بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ

Salam jumaat☺semoga kita semua dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan harini🙏
#mayastudioboutique 
#bbblusher#bbglowkorean#sulambedak#kosmetikmurah#kosmetikoriginal#okayamalaysia#dnarskosmetik#tatiskincare#obsesscosmetic#pinklady#deeja#deejacosmetic

8 years ago

بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ

Salam jumaat☺semoga kita semua dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan harini🙏
#mayastudioboutique
#bbblusher #bbglowkorean #sulambedak #kosmetikmurah #kosmetikoriginal #okayamalaysia #dnarskosmetik #tatiskincare #obsesscosmetic #pinklady #deeja #deejacosmetic

0 0 9 August, 2019
😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋
.
.
TAKKAN JEMU SAMPAI TERCAPAI TARGET😜😜
.
.
Sayur bayam + cendawan + cabai (rebus je buh garam bukit sikit)
Ikan patin tempoyak
Tomato
.
.
ITS DONEEEEEEEEEEEEEEEEE😅
.
.
#deeja 
#defisitkalori 
#lowkalori 
#budakipoh

😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋
.
.
TAKKAN JEMU SAMPAI TERCAPAI TARGET😜😜
.
.
Sayur bayam + cendawan + cabai (rebus je buh garam bukit sikit)
Ikan patin tempoyak
Tomato
.
.
ITS DONEEEEEEEEEEEEEEEEE😅
.
.
#deeja
#defisitkalori
#lowkalori
#budakipoh

9 2 8 August, 2019
Clemira blouse
.
1 PCS RM30
2 PCS RM50
4 PCS RM100
.
Postage :
SEM - Add RM9
SS - Add RM15
(Postage 1-4pcs)
.
Material :
Poly crepe
.
Other :
Functional button. at cuff
.
Measurement :
.
In cm
Length 63 - 69, shoulder 38, sleeve 55, armhole 44, bust 94, hip 100.
.
In inch 
Length 24.5 - 27, shoulder 15, sleeve 21.5, armhole 17, bust 37, hip 39.
.
📲01160588244
.
#kain #kainsongket #kainsongketmurah #kainsongketmurahmalaysia #songketmurah #kainsongket #borongmurah #borongkain #borongkainpasang #kainsongketborong #kainsongketmurah #nur #bajumuslimahmurah #blouse #blousemurah #4helairm100 #bajumurah #borongblouse #borongblousemurah 
#nur2 #batik #batikmodern #kainbatik #kainbatikmurah #deeja #deejakosmetik #susumaaez #susumaaezmurah #imaan #curicuricinta

Clemira blouse
.
1 PCS RM30
2 PCS RM50
4 PCS RM100
.
Postage :
SEM - Add RM9
SS - Add RM15
(Postage 1-4pcs)
.
Material :
Poly crepe
.
Other :
Functional button. at cuff
.
Measurement :
.
In cm
Length 63 - 69, shoulder 38, sleeve 55, armhole 44, bust 94, hip 100.
.
In inch
Length 24.5 - 27, shoulder 15, sleeve 21.5, armhole 17, bust 37, hip 39.
.
📲01160588244
.
#kain #kainsongket #kainsongketmurah #kainsongketmurahmalaysia #songketmurah #kainsongket #borongmurah #borongkain #borongkainpasang #kainsongketborong #kainsongketmurah #nur #bajumuslimahmurah #blouse #blousemurah #4helairm100 #bajumurah #borongblouse #borongblousemurah
#nur2 #batik #batikmodern #kainbatik #kainbatikmurah #deeja #deejakosmetik #susumaaez #susumaaezmurah #imaan #curicuricinta

0 0 8 August, 2019
Clemira blouse
.
1 PCS RM30
2 PCS RM50
4 PCS RM100
.
Postage :
SEM - Add RM9
SS - Add RM15
(Postage 1-4pcs)
.
Material :
Poly crepe
.
Other :
Functional button. at cuff
.
Measurement :
.
In cm
Length 63 - 69, shoulder 38, sleeve 55, armhole 44, bust 94, hip 100.
.
In inch 
Length 24.5 - 27, shoulder 15, sleeve 21.5, armhole 17, bust 37, hip 39.
.
📲01160588244
.
#kain #kainsongket #kainsongketmurah #kainsongketmurahmalaysia #songketmurah #kainsongket #borongmurah #borongkain #borongkainpasang #kainsongketborong #kainsongketmurah #nur #bajumuslimahmurah #blouse #blousemurah #4helairm100 #bajumurah #borongblouse #borongblousemurah 
#nur2 #batik #batikmodern #kainbatik #kainbatikmurah #deeja #deejakosmetik #susumaaez #susumaaezmurah #imaan #curicuricinta

Clemira blouse
.
1 PCS RM30
2 PCS RM50
4 PCS RM100
.
Postage :
SEM - Add RM9
SS - Add RM15
(Postage 1-4pcs)
.
Material :
Poly crepe
.
Other :
Functional button. at cuff
.
Measurement :
.
In cm
Length 63 - 69, shoulder 38, sleeve 55, armhole 44, bust 94, hip 100.
.
In inch
Length 24.5 - 27, shoulder 15, sleeve 21.5, armhole 17, bust 37, hip 39.
.
📲01160588244
.
#kain #kainsongket #kainsongketmurah #kainsongketmurahmalaysia #songketmurah #kainsongket #borongmurah #borongkain #borongkainpasang #kainsongketborong #kainsongketmurah #nur #bajumuslimahmurah #blouse #blousemurah #4helairm100 #bajumurah #borongblouse #borongblousemurah
#nur2 #batik #batikmodern #kainbatik #kainbatikmurah #deeja #deejakosmetik #susumaaez #susumaaezmurah #imaan #curicuricinta

0 0 8 August, 2019
Clemira blouse
.
1 PCS RM30
2 PCS RM50
4 PCS RM100
.
Postage :
SEM - Add RM9
SS - Add RM15
(Postage 1-4pcs)
.
Material :
Poly crepe
.
Other :
Functional button. at cuff
.
Measurement :
.
In cm
Length 63 - 69, shoulder 38, sleeve 55, armhole 44, bust 94, hip 100.
.
In inch 
Length 24.5 - 27, shoulder 15, sleeve 21.5, armhole 17, bust 37, hip 39.
.
📲01160588244
.
#kain #kainsongket #kainsongketmurah #kainsongketmurahmalaysia #songketmurah #kainsongket #borongmurah #borongkain #borongkainpasang #kainsongketborong #kainsongketmurah #nur #bajumuslimahmurah #blouse #blousemurah #4helairm100 #bajumurah #borongblouse #borongblousemurah 
#nur2 #batik #batikmodern #kainbatik #kainbatikmurah #deeja #deejakosmetik #susumaaez #susumaaezmurah #imaan #curicuricinta

Clemira blouse
.
1 PCS RM30
2 PCS RM50
4 PCS RM100
.
Postage :
SEM - Add RM9
SS - Add RM15
(Postage 1-4pcs)
.
Material :
Poly crepe
.
Other :
Functional button. at cuff
.
Measurement :
.
In cm
Length 63 - 69, shoulder 38, sleeve 55, armhole 44, bust 94, hip 100.
.
In inch
Length 24.5 - 27, shoulder 15, sleeve 21.5, armhole 17, bust 37, hip 39.
.
📲01160588244
.
#kain #kainsongket #kainsongketmurah #kainsongketmurahmalaysia #songketmurah #kainsongket #borongmurah #borongkain #borongkainpasang #kainsongketborong #kainsongketmurah #nur #bajumuslimahmurah #blouse #blousemurah #4helairm100 #bajumurah #borongblouse #borongblousemurah
#nur2 #batik #batikmodern #kainbatik #kainbatikmurah #deeja #deejakosmetik #susumaaez #susumaaezmurah #imaan #curicuricinta

0 0 8 August, 2019
Dalin tees
.
1 PCS RM30
2 PCS RM50
4 PCS RM100
.
Postage :
SEM - Add RM9
SS - Add RM15
(Postage 1-4pcs)
.
Material :
Cotton (Nipis)
.
Measurement :
.
In cm
Length 65 - 73, shoulder (bahu jatuh) 56, sleeve 47, bust 100, hip 100.
.
In inch 
Length 25.5 - 29, shoulder (bahu jatuh) 22, sleeve 18.5, bust 39, hip 39.
.
📲01160588244
.
#kain #kainsongket #kainsongketmurah #kainsongketmurahmalaysia #songketmurah #kainsongket #borongmurah #borongkain #borongkainpasang #kainsongketborong #kainsongketmurah #nur #bajumuslimahmurah #blouse #blousemurah #4helairm100 #bajumurah #borongblouse #borongblousemurah 
#nur2 #batik #batikmodern #kainbatik #kainbatikmurah #deeja #deejakosmetik #susumaaez #susumaaezmurah #imaan #curicuricinta

Dalin tees
.
1 PCS RM30
2 PCS RM50
4 PCS RM100
.
Postage :
SEM - Add RM9
SS - Add RM15
(Postage 1-4pcs)
.
Material :
Cotton (Nipis)
.
Measurement :
.
In cm
Length 65 - 73, shoulder (bahu jatuh) 56, sleeve 47, bust 100, hip 100.
.
In inch
Length 25.5 - 29, shoulder (bahu jatuh) 22, sleeve 18.5, bust 39, hip 39.
.
📲01160588244
.
#kain #kainsongket #kainsongketmurah #kainsongketmurahmalaysia #songketmurah #kainsongket #borongmurah #borongkain #borongkainpasang #kainsongketborong #kainsongketmurah #nur #bajumuslimahmurah #blouse #blousemurah #4helairm100 #bajumurah #borongblouse #borongblousemurah
#nur2 #batik #batikmodern #kainbatik #kainbatikmurah #deeja #deejakosmetik #susumaaez #susumaaezmurah #imaan #curicuricinta

0 0 8 August, 2019
Dalin tees
.
1 PCS RM30
2 PCS RM50
4 PCS RM100
.
Postage :
SEM - Add RM9
SS - Add RM15
(Postage 1-4pcs)
.
Material :
Cotton (Nipis)
.
Measurement :
.
In cm
Length 65 - 73, shoulder (bahu jatuh) 56, sleeve 47, bust 100, hip 100.
.
In inch 
Length 25.5 - 29, shoulder (bahu jatuh) 22, sleeve 18.5, bust 39, hip 39.
.
📲01160588244
.
#kain #kainsongket #kainsongketmurah #kainsongketmurahmalaysia #songketmurah #kainsongket #borongmurah #borongkain #borongkainpasang #kainsongketborong #kainsongketmurah #nur #bajumuslimahmurah #blouse #blousemurah #4helairm100 #bajumurah #borongblouse #borongblousemurah 
#nur2 #batik #batikmodern #kainbatik #kainbatikmurah #deeja #deejakosmetik #susumaaez #susumaaezmurah #imaan #curicuricinta

Dalin tees
.
1 PCS RM30
2 PCS RM50
4 PCS RM100
.
Postage :
SEM - Add RM9
SS - Add RM15
(Postage 1-4pcs)
.
Material :
Cotton (Nipis)
.
Measurement :
.
In cm
Length 65 - 73, shoulder (bahu jatuh) 56, sleeve 47, bust 100, hip 100.
.
In inch
Length 25.5 - 29, shoulder (bahu jatuh) 22, sleeve 18.5, bust 39, hip 39.
.
📲01160588244
.
#kain #kainsongket #kainsongketmurah #kainsongketmurahmalaysia #songketmurah #kainsongket #borongmurah #borongkain #borongkainpasang #kainsongketborong #kainsongketmurah #nur #bajumuslimahmurah #blouse #blousemurah #4helairm100 #bajumurah #borongblouse #borongblousemurah
#nur2 #batik #batikmodern #kainbatik #kainbatikmurah #deeja #deejakosmetik #susumaaez #susumaaezmurah #imaan #curicuricinta

0 0 8 August, 2019
Dalin tees
.
1 PCS RM30
2 PCS RM50
4 PCS RM100
.
Postage :
SEM - Add RM9
SS - Add RM15
(Postage 1-4pcs)
.
Material :
Cotton (Nipis)
.
Measurement :
.
In cm
Length 65 - 73, shoulder (bahu jatuh) 56, sleeve 47, bust 100, hip 100.
.
In inch 
Length 25.5 - 29, shoulder (bahu jatuh) 22, sleeve 18.5, bust 39, hip 39.
.
📲01160588244
.
#kain #kainsongket #kainsongketmurah #kainsongketmurahmalaysia #songketmurah #kainsongket #borongmurah #borongkain #borongkainpasang #kainsongketborong #kainsongketmurah #nur #bajumuslimahmurah #blouse #blousemurah #4helairm100 #bajumurah #borongblouse #borongblousemurah 
#nur2 #batik #batikmodern #kainbatik #kainbatikmurah #deeja #deejakosmetik #susumaaez #susumaaezmurah #imaan #curicuricinta

Dalin tees
.
1 PCS RM30
2 PCS RM50
4 PCS RM100
.
Postage :
SEM - Add RM9
SS - Add RM15
(Postage 1-4pcs)
.
Material :
Cotton (Nipis)
.
Measurement :
.
In cm
Length 65 - 73, shoulder (bahu jatuh) 56, sleeve 47, bust 100, hip 100.
.
In inch
Length 25.5 - 29, shoulder (bahu jatuh) 22, sleeve 18.5, bust 39, hip 39.
.
📲01160588244
.
#kain #kainsongket #kainsongketmurah #kainsongketmurahmalaysia #songketmurah #kainsongket #borongmurah #borongkain #borongkainpasang #kainsongketborong #kainsongketmurah #nur #bajumuslimahmurah #blouse #blousemurah #4helairm100 #bajumurah #borongblouse #borongblousemurah
#nur2 #batik #batikmodern #kainbatik #kainbatikmurah #deeja #deejakosmetik #susumaaez #susumaaezmurah #imaan #curicuricinta

1 0 8 August, 2019
HARINI 😋😋😋 TERGODA KE TU😜😜😜
.
.
2 keping roti wholemeal gardenia warna hijau
Tuna 1sdb + telur rebus 2biji
Salad, timum, tomato
Lada hitam sikit
.
.
Ampon kalau terliuq😂😂😂😂
.
.
😘
.
.
#deeja
#budakipoh 
#lowkalori 
#defisitkalori

HARINI 😋😋😋 TERGODA KE TU😜😜😜
.
.
2 keping roti wholemeal gardenia warna hijau
Tuna 1sdb + telur rebus 2biji
Salad, timum, tomato
Lada hitam sikit
.
.
Ampon kalau terliuq😂😂😂😂
.
.
😘
.
.
#deeja
#budakipoh
#lowkalori
#defisitkalori

15 0 7 August, 2019

Top #deeja posts

Jom layan testimoni ⤵
INFO LENGKAP TENTANG DEEJA KOSMETIK.

1. SABUN PEMBERSIH MUKA 
ini mengandungi khasiat Air Mawar, Susu dan juga Beras. Ianya membantu untuk membersihkan kulit wajah dengan mendalam dan menyingkirkan sel-sel kulit mati

2. TONER
dipakai selepas mencuci muka. Ambil kapas bersih dan titiskan 2-3 titis dan tepuk atau sapukan dikawasan wajah secara lembut. Ianya berfungsi untuk melembabkan kulit sepanjang hari , mengecilkan liang pori yang besar dan juga menjadikan kulit lebih segar dan terasa bersih untuk melakukan aktiviti harian. Toner Nano ini juga dapat mengimbangi pH kulit kita. Kandungan utamanya ialah Aloe Vera dan Air Mawar. [tu pasal dia wangi semacam jer]

3. KRIM SUN
mempunyai kandungan Minyak Biji Anggur dan Serbuk Mutiara serta memberi perlindungan secara optimun dengan kandungan SPF nya yang tinggi untuk memberi perlindungan dari sinar UV. Yang bestnya, kalau setakat nak bermake-up nipis mahupun untuk urusan harian biasa seperti ke pejabat atau bayar bil kat kaunter, pakai je krim sianConfirm  tetap rasa confident gitu. Rasa macam pakai foundation tapi dengan sekadarnya sahaja. Muka tetap nampak bermaya kerana efek dari tona kulit yang sekata dari krim siang ni.

4. KRIM YUS
dipakai pada malam hari sebelum tidur. membantu untuk merawat kulit yang rosak, mencegah jerawat dan memudarkan jeragat. Dalam masa yang sama, ianya juga berfungsi untuk memulihkan cela pada kulit agar kulit kembali berseri. Ramuan utama ialah minyak Jojoba yang memang bagus tuk kulit kita

5. KRIM SUF [malam]
krim ini berfungsi untuk memberi nutrisi dan memulihkan struktur kulit pada waktu malam selepas seharian kulit terdedah dengan sinaran matahari dan juga kotoran. Ianya juga membantu untuk mengembalikan keanjalan kulit, memberi kelembapan kulit dan juga menjadikan kulit sehalus kulit bayi.
Tau apa yg #BEST pasal #DEEJA? ✅ #sabun_pembersih Yg sgt membersih! Tak perlu makeup remover..sabun dah cukup hilang daki + mekap kt kulit ✅#toner_nano yg mampu muka kita segar bugar..(xde pedih2 tau) ✅ #krim_sun yg sangat sangat soft...seriusly!  Halusss je..senang sapu bagi rata ✅#krim_yus yg sgt tidak melekit...plus ada sstgh krim mlm guna mesti muka peloh! Tap

Jom layan testimoni ⤵
INFO LENGKAP TENTANG DEEJA KOSMETIK.

1. SABUN PEMBERSIH MUKA
ini mengandungi khasiat Air Mawar, Susu dan juga Beras. Ianya membantu untuk membersihkan kulit wajah dengan mendalam dan menyingkirkan sel-sel kulit mati

2. TONER
dipakai selepas mencuci muka. Ambil kapas bersih dan titiskan 2-3 titis dan tepuk atau sapukan dikawasan wajah secara lembut. Ianya berfungsi untuk melembabkan kulit sepanjang hari , mengecilkan liang pori yang besar dan juga menjadikan kulit lebih segar dan terasa bersih untuk melakukan aktiviti harian. Toner Nano ini juga dapat mengimbangi pH kulit kita. Kandungan utamanya ialah Aloe Vera dan Air Mawar. [tu pasal dia wangi semacam jer]

3. KRIM SUN
mempunyai kandungan Minyak Biji Anggur dan Serbuk Mutiara serta memberi perlindungan secara optimun dengan kandungan SPF nya yang tinggi untuk memberi perlindungan dari sinar UV. Yang bestnya, kalau setakat nak bermake-up nipis mahupun untuk urusan harian biasa seperti ke pejabat atau bayar bil kat kaunter, pakai je krim sianConfirm tetap rasa confident gitu. Rasa macam pakai foundation tapi dengan sekadarnya sahaja. Muka tetap nampak bermaya kerana efek dari tona kulit yang sekata dari krim siang ni.

4. KRIM YUS
dipakai pada malam hari sebelum tidur. membantu untuk merawat kulit yang rosak, mencegah jerawat dan memudarkan jeragat. Dalam masa yang sama, ianya juga berfungsi untuk memulihkan cela pada kulit agar kulit kembali berseri. Ramuan utama ialah minyak Jojoba yang memang bagus tuk kulit kita

5. KRIM SUF [malam]
krim ini berfungsi untuk memberi nutrisi dan memulihkan struktur kulit pada waktu malam selepas seharian kulit terdedah dengan sinaran matahari dan juga kotoran. Ianya juga membantu untuk mengembalikan keanjalan kulit, memberi kelembapan kulit dan juga menjadikan kulit sehalus kulit bayi.
Tau apa yg #BEST pasal #DEEJA? ✅ #sabun_pembersih Yg sgt membersih! Tak perlu makeup remover..sabun dah cukup hilang daki + mekap kt kulit ✅ #toner_nano yg mampu muka kita segar bugar..(xde pedih2 tau) ✅ #krim_sun yg sangat sangat soft...seriusly! Halusss je..senang sapu bagi rata ✅ #krim_yus yg sgt tidak melekit...plus ada sstgh krim mlm guna mesti muka peloh! Tap

143 15 3 December, 2018
DROPSHIP WANTED!!! KOSMETIK ADALAH BISNES YANG PALING MUDAH BUAT DUIT.
.
.
Kami adalah pemborong termurah kosmetik dan barangan viral yang TERLAJAK MURAH di kelantan!
.
Di kosmetik asmatempire,kami menawarkan harga yang sgt2 rendah bermula dengan harga 20sen sahaja!!
.
Weiiii murahnya.
.
About kualiti?? jangan risau sayang2 semua, produk original, kualiti terbaik, tidak perlu pening pening cari ditempat lain.
.
Beli 1pcs harga dropship. Beli 3pcs harga borong. Beli banyak harga kilang😋
.
GROUP DROPSHIP JUGA DIBUKA❤️
RIBUAN JENIS PRODUK KOSMETIK TERMURAH UNTUK DIPILIH💃
.
Join GROUP TELEGRAM kami
.
Segala barangan kosmetik yg tgh HOT ada di dalam group,pilih je dan terus promote! 😀

Macam mana nak join?? Contact us atau tekan link di Bio page kami.

#kosmetikmurah #pemborongkosmetikmurah #kosmetik #dropship #tatiskincare #deeja #karisma #bodywhiteningcream #lotion #whiteningcream #serum #scrub #cream #foundation #glowingskin

DROPSHIP WANTED!!! KOSMETIK ADALAH BISNES YANG PALING MUDAH BUAT DUIT.
.
.
Kami adalah pemborong termurah kosmetik dan barangan viral yang TERLAJAK MURAH di kelantan!
.
Di kosmetik asmatempire,kami menawarkan harga yang sgt2 rendah bermula dengan harga 20sen sahaja!!
.
Weiiii murahnya.
.
About kualiti?? jangan risau sayang2 semua, produk original, kualiti terbaik, tidak perlu pening pening cari ditempat lain.
.
Beli 1pcs harga dropship. Beli 3pcs harga borong. Beli banyak harga kilang😋
.
GROUP DROPSHIP JUGA DIBUKA❤️
RIBUAN JENIS PRODUK KOSMETIK TERMURAH UNTUK DIPILIH💃
.
Join GROUP TELEGRAM kami
.
Segala barangan kosmetik yg tgh HOT ada di dalam group,pilih je dan terus promote! 😀

Macam mana nak join?? Contact us atau tekan link di Bio page kami.

#kosmetikmurah #pemborongkosmetikmurah #kosmetik #dropship #tatiskincare #deeja #karisma #bodywhiteningcream #lotion #whiteningcream #serum #scrub #cream #foundation #glowingskin

11,357 1 2 March, 2019
🌸Deeja Cosmetic🌸
.
Set penjagaan wajah Deeja Cosmetic mampu merawat masalah kulit wajah : ❌ berjeragat @ kulit kusam
❌ lebam bawah mata, dan kulit kering
❌ berjerawat & berminyak / sensitif
❌ tona kulit xsekata
❌ berparut dan sbgainya.. Complete set untuk 1 bulan kegunaan :
💕 1 sabun pembersih wajah
💕 1 toner nano
💕 1 krim siang 💕 1 krim malam
💕 1 krim nano

Dropship dan borong dialu alukan
0193851102

#deeja #deejacosmetic #deejacosmetic #deejacosmeticmurah #deejacosmeticoriginal #deejacosmeticborong #sayajual #sayajualdeejacosmetic #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #dropshipneeded #instashop #bazaarpaknil

🌸Deeja Cosmetic🌸
.
Set penjagaan wajah Deeja Cosmetic mampu merawat masalah kulit wajah : ❌ berjeragat @ kulit kusam
❌ lebam bawah mata, dan kulit kering
❌ berjerawat & berminyak / sensitif
❌ tona kulit xsekata
❌ berparut dan sbgainya.. Complete set untuk 1 bulan kegunaan :
💕 1 sabun pembersih wajah
💕 1 toner nano
💕 1 krim siang 💕 1 krim malam
💕 1 krim nano

Dropship dan borong dialu alukan
0193851102

#deeja #deejacosmetic #deejacosmetic #deejacosmeticmurah #deejacosmeticoriginal #deejacosmeticborong #sayajual #sayajualdeejacosmetic #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #dropshipneeded #instashop #bazaarpaknil

123 0 6 hours ago
DEEJA KOSMETIK .
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
KELEBIHAN :
.
💐Mencerahkan Kulit Muka Secara Semulajadi..
💐Mengecilkan Lubang Pori Pori
💐Merawat Tona Kulit Yang Tak Sekata
💐Melembapkan Kulit Wajah
💐Kulit Lebih Licin Dan Halus Serta Lembut
💐Menghapuskan Jerawat Dan Mengikis Parut Jerawat
💐Menghilangkan Jeragat
💐Kulit Tidak Gelap & Berminyak Walaupun Terkena Matahari(Lebih Lasak)
💐Menyerlahkan Keayuan Semula Jadi Uolls Dalam Masa 5 Hari
Haruslah Deeja.
.
SET DEEJA COSMETIC:
.
💐SABUN PEMBERSIH MUKA ±120gm 💐TONER NANO ±30ml 💐 KRIM SIANG ±6gm 💐 KRIM MALAM ±6gm 💐KRIM NANO (Malam) ±6gm .
WASAP :
🌷🌷🌷🌷🌷
.
http://effatihah1.wasap.my/60129399009
.
.
LOKASI KEDAI :
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 Yg-13, Blok F Jalan plumbum y7/y , Pusat Komersial Sekyen 7 40000 Shah Alam, Selangor
.
.
#deeja #deejacosmetic #deejaskincare #deejaset #deejaori #deejamurah #deejaborong #deejaretails #deejasetskincare #deejahq #deejashahalam #deejaselangor #deejaorignal #effatihah #kedaijamu #kedaikosmetik #kosmetikmurah #kedaijamushahalam

DEEJA KOSMETIK .
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
KELEBIHAN :
.
💐Mencerahkan Kulit Muka Secara Semulajadi..
💐Mengecilkan Lubang Pori Pori
💐Merawat Tona Kulit Yang Tak Sekata
💐Melembapkan Kulit Wajah
💐Kulit Lebih Licin Dan Halus Serta Lembut
💐Menghapuskan Jerawat Dan Mengikis Parut Jerawat
💐Menghilangkan Jeragat
💐Kulit Tidak Gelap & Berminyak Walaupun Terkena Matahari(Lebih Lasak)
💐Menyerlahkan Keayuan Semula Jadi Uolls Dalam Masa 5 Hari
Haruslah Deeja.
.
SET DEEJA COSMETIC:
.
💐SABUN PEMBERSIH MUKA ±120gm 💐TONER NANO ±30ml 💐 KRIM SIANG ±6gm 💐 KRIM MALAM ±6gm 💐KRIM NANO (Malam) ±6gm .
WASAP :
🌷🌷🌷🌷🌷
.
http://effatihah1.wasap.my/60129399009
.
.
LOKASI KEDAI :
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 Yg-13, Blok F Jalan plumbum y7/y , Pusat Komersial Sekyen 7 40000 Shah Alam, Selangor
.
.
#deeja #deejacosmetic #deejaskincare #deejaset #deejaori #deejamurah #deejaborong #deejaretails #deejasetskincare #deejahq #deejashahalam #deejaselangor #deejaorignal #effatihah #kedaijamu #kedaikosmetik #kosmetikmurah #kedaijamushahalam

5 1 13 June, 2019
🌸Deeja Cosmetic🌸
.
Set penjagaan wajah Deeja Cosmetic mampu merawat masalah kulit wajah : ❌ berjeragat @ kulit kusam
❌ lebam bawah mata, dan kulit kering
❌ berjerawat & berminyak / sensitif
❌ tona kulit xsekata
❌ berparut dan sbgainya.. Complete set untuk 1 bulan kegunaan :
💕 1 sabun pembersih wajah
💕 1 toner nano
💕 1 krim siang 💕 1 krim malam
💕 1 krim nano

Dropship dan borong dialu alukan
0193851102

#deeja #deejacosmetic #deejacosmetic #deejacosmeticmurah #deejacosmeticoriginal #deejacosmeticborong #sayajual #sayajualdeejacosmetic #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #dropshipneeded #instashop #bazaarpaknil

🌸Deeja Cosmetic🌸
.
Set penjagaan wajah Deeja Cosmetic mampu merawat masalah kulit wajah : ❌ berjeragat @ kulit kusam
❌ lebam bawah mata, dan kulit kering
❌ berjerawat & berminyak / sensitif
❌ tona kulit xsekata
❌ berparut dan sbgainya.. Complete set untuk 1 bulan kegunaan :
💕 1 sabun pembersih wajah
💕 1 toner nano
💕 1 krim siang 💕 1 krim malam
💕 1 krim nano

Dropship dan borong dialu alukan
0193851102

#deeja #deejacosmetic #deejacosmetic #deejacosmeticmurah #deejacosmeticoriginal #deejacosmeticborong #sayajual #sayajualdeejacosmetic #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #dropshipneeded #instashop #bazaarpaknil

202 0 6 hours ago
Gha buat ape lama tak update ig ?? Adaa ni hahh duk bagi² stock che semah hok tak berapa banyak ni 😂😂😂 Macam jual nasi tambah pulak, kang hok tu nak tambah, kang hak ni nak tambah stock.. Sakit kepala makkk kau ni  hahahaha

#CheSemahSkincare #chesemahbeauty #makeupmalaysia #skincare #tatiskincare #deeja #diamondandgoldskincare #brilliantskincare #babiesblink #yanko #yankoskincare

Gha buat ape lama tak update ig ?? Adaa ni hahh duk bagi² stock che semah hok tak berapa banyak ni 😂😂😂 Macam jual nasi tambah pulak, kang hok tu nak tambah, kang hak ni nak tambah stock.. Sakit kepala makkk kau ni hahahaha

#CheSemahSkincare #chesemahbeauty #makeupmalaysia #skincare #tatiskincare #deeja #diamondandgoldskincare #brilliantskincare #babiesblink #yanko #yankoskincare

23 1 29 May, 2019
Do what u love👊!!
#deeja

Do what u love👊!!
#deeja

504 18 27 August, 2016
🌸Deeja Cosmetic🌸
.
Set penjagaan wajah Deeja Cosmetic mampu merawat masalah kulit wajah : ❌ berjeragat @ kulit kusam
❌ lebam bawah mata, dan kulit kering
❌ berjerawat & berminyak / sensitif
❌ tona kulit xsekata
❌ berparut dan sbgainya.. Complete set untuk 1 bulan kegunaan :
💕 1 sabun pembersih wajah
💕 1 toner nano
💕 1 krim siang 💕 1 krim malam
💕 1 krim nano

Dropship dan borong dialu alukan
0193851102

#deeja #deejacosmetic #deejacosmetic #deejacosmeticmurah #deejacosmeticoriginal #deejacosmeticborong #sayajual #sayajualdeejacosmetic #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #dropshipneeded #instashop #bazaarpaknil

🌸Deeja Cosmetic🌸
.
Set penjagaan wajah Deeja Cosmetic mampu merawat masalah kulit wajah : ❌ berjeragat @ kulit kusam
❌ lebam bawah mata, dan kulit kering
❌ berjerawat & berminyak / sensitif
❌ tona kulit xsekata
❌ berparut dan sbgainya.. Complete set untuk 1 bulan kegunaan :
💕 1 sabun pembersih wajah
💕 1 toner nano
💕 1 krim siang 💕 1 krim malam
💕 1 krim nano

Dropship dan borong dialu alukan
0193851102

#deeja #deejacosmetic #deejacosmetic #deejacosmeticmurah #deejacosmeticoriginal #deejacosmeticborong #sayajual #sayajualdeejacosmetic #dropshipdiperlukan #dropshipwanted #dropshipneeded #instashop #bazaarpaknil

170 1 6 hours ago
Yeayyy....!! Tengok tengok... muka ada happy!
Baru terima tadi. Nina pun dah terjebak ke kancah 'Keayuan Semula Jadi dalam 5 hari'
Ni semua gara-gara kengkawan #KBBA9 punya angkara. Hahaa
Eh.. tadi baru keluar kat #WHI #TV3
Excited nak cuba! Nanti Nina story panjang lebar kat blog ehh.... tunggu tau!
.
.
Ig: @deeja_cosmetic_hq
Hp: 0196945950
.

#deejacosmetic #deeja #skincare #skin #cantik #beauty #kbba9 #kelabbloggerbenashaari
#NinaMirza 
#bukansekadarblogger #parentingBlogger #influencer  #malaysianblogger #blogger #bloggermalaysia #media #mediateam  #beautyblogger #travelblogger #LikeforLikes #Lifestyleblogger #vcom #vscom

Yeayyy....!! Tengok tengok... muka ada happy!
Baru terima tadi. Nina pun dah terjebak ke kancah 'Keayuan Semula Jadi dalam 5 hari'
Ni semua gara-gara kengkawan #KBBA9 punya angkara. Hahaa
Eh.. tadi baru keluar kat #WHI #TV3
Excited nak cuba! Nanti Nina story panjang lebar kat blog ehh.... tunggu tau!
.
.
Ig: @deeja_cosmetic_hq
Hp: 0196945950
.

#deejacosmetic  #deeja  #skincare  #skin  #cantik #beauty  #kbba9  #kelabbloggerbenashaari
#NinaMirza
#bukansekadarblogger #parentingBlogger #influencer #malaysianblogger #blogger #bloggermalaysia #media #mediateam #beautyblogger #travelblogger #LikeforLikes #Lifestyleblogger #vcom #vscom

102 4 26 October, 2016