#day10 Instagram Photos & Videos

Hashtag Popularity

2.5
average comments
125.6
average likes
@jm_min93 Profile picture

@jm_min93

🌾Kick Start Your Fitfreak Program
Simple lunch simple life
#quote #follow4like #instalike #jm_min93 #Day10 #ecvifitnation #nff3 #fitfreak

🌾Kick Start Your Fitfreak Program 
Simple lunch simple life 
#quote #follow4like #instalike #jm_min93 #Day10 #ecvifitnation #nff3 #fitfreak
4 0 1 hour ago
@dyah_ariani Profile picture

@dyah_ariani

Rektorat ITB

Bismillahirrahmanirrahiiim...💞

Rabu menggebu ini membuat ingin ber-flash back-ria nih, manteman...😄😁

Ketika lulus SMA, dulu berjuang mati-matian supaya bisa diterima di kampus ini. Tapi qodarulloh, belum rejekinya. Waktu itu nyeseg rasanya...😢

Tapi ternyata Allah SWT punya skenario yang lebih indah...😊

Saya menyelesaikan jenjang sarjana di kampus Itenas. Dan disanalah saya bertemu dengan pak suami @safarihilman....😉

Oh iya, sejak kecil saya dengar kisah mama kala mengandung dan melahirkanku, yaitu sambil kuliah

Dan tanpa sadar, kisah ini tertanam kuat dalam diriku hingga sempat berucap : duh pengen bisa kuliah sambil hamil, melahirkan, menyusui dan mengasuh anak kayak mama dulu

Ah, lagi-lagi Allah SWT Sang Maha Baik. Semua doaku dikabulkan-Nya.

Akhirnya kegagalan diterima di kampus ini waktu jenjang sarjana, Allah bukakan pintu kebaikan untukku diterima di jenjang magisternya. Kuliah lagi dalam kondisi hamil anak kedua. Dan waktu prosesi kelulusan kemaren, dengan penuh rasa syukur, bisa menggandeng kedua tangan anak-anak...Alhamdulillaaah😍💞



#KelasLAAF❤batch1grup1
#DAY10
#IndscriptBusinesswomanUniversity
#RabuMenggebu

Bismillahirrahmanirrahiiim...💞
•
Rabu menggebu ini membuat ingin ber-flash back-ria nih, manteman...😄😁
•
Ketika lulus SMA, dulu berjuang mati-matian supaya bisa diterima di kampus ini. Tapi qodarulloh, belum rejekinya. Waktu itu nyeseg rasanya...😢
•
Tapi ternyata Allah SWT punya skenario yang lebih indah...😊
•
Saya menyelesaikan jenjang sarjana di kampus Itenas. Dan disanalah saya bertemu dengan pak suami @safarihilman....😉
•
Oh iya, sejak kecil saya dengar kisah mama kala mengandung dan melahirkanku, yaitu sambil kuliah
•
Dan tanpa sadar, kisah ini tertanam kuat dalam diriku hingga sempat berucap : duh pengen bisa kuliah sambil hamil, melahirkan, menyusui dan mengasuh anak kayak mama dulu
•
Ah, lagi-lagi Allah SWT Sang Maha Baik. Semua doaku dikabulkan-Nya.
•
Akhirnya kegagalan diterima di kampus ini waktu jenjang sarjana, Allah bukakan pintu kebaikan untukku diterima di jenjang magisternya. Kuliah lagi dalam kondisi hamil anak kedua. Dan waktu prosesi kelulusan kemaren, dengan penuh rasa syukur, bisa menggandeng kedua tangan anak-anak...Alhamdulillaaah😍💞
•
•
•
#KelasLAAF❤batch1grup1
#DAY10
#IndscriptBusinesswomanUniversity
#RabuMenggebu
11 0 1 hour ago
#INKTOBER2019 #Inktober #Day10 A Postura Exemplar
5 0 1 hour ago
@itsuna_10 Profile picture

@itsuna_10

FrenchQuarter NewOrleans

アメリカ縦横断 DAY10

ニューヨークまで約2150km
総移動距離約5700km

晴れのアメリカの空めっちゃ青いから気持ちいい
フレンチクウォーターでジャズきいてたら学会でこっち来てる日本人と遭遇して全く知らん人やけど、割と盛り上がった。理系の方でめっちゃ頭良さそうな人でジャズ似合うわ

調子のってファストフード以外の郷土料理食ったりしてたら手持ちが割と渋なってきた

旅もどうなるか知らんけど明日から俺の中では後半戦や!

#day10
#ニューオーリンズ
#フレンチクウォーター
#バーボンストリート #ジャズ
#セントルイス大聖堂
#後輩の真似して経路図
#neworleans #neworleansfood
#frenchquarter #jazz
#bourbonstreet
#saintlouiscathedral

アメリカ縦横断 DAY10

ニューヨークまで約2150km
総移動距離約5700km

晴れのアメリカの空めっちゃ青いから気持ちいい
フレンチクウォーターでジャズきいてたら学会でこっち来てる日本人と遭遇して全く知らん人やけど、割と盛り上がった。理系の方でめっちゃ頭良さそうな人でジャズ似合うわ

調子のってファストフード以外の郷土料理食ったりしてたら手持ちが割と渋なってきた

旅もどうなるか知らんけど明日から俺の中では後半戦や!

#day10 
#ニューオーリンズ
#フレンチクウォーター 
#バーボンストリート #ジャズ 
#セントルイス大聖堂 
#後輩の真似して経路図
#neworleans #neworleansfood 
#frenchquarter #jazz 
#bourbonstreet 
#saintlouiscathedral
15 0 1 hour ago
@lesea.s_healthy_diary Profile picture

@lesea.s_healthy_diary

#day10 Breakfast
Oats omlette
Sprouts mix
Philadelphia

#day10 Breakfast
Oats omlette
Sprouts mix
Philadelphia
2 0 1 hour ago
@nasya_zaifin Profile picture

@nasya_zaifin

Detox challenge still on.
No excuse walaupun keluar berjalan, tetamu datang rumah.
Masak untuk tetamu, tapi kita still eat clean.
Day 10. Masih kuat, masih utuh, masih sabar walaupun meja betul2 sebelah meja makan.
Cikgu2 bawak makanan sedap2, hanya mampu tengok, amek bau sambil gigit2, telan makanan kita sendiri.
Kunci utama detox bukanlah makanan2 yang clean, bukan lah supplemen2 yang hebat, tapi kuncinya adalah HATI YANG cekal 💪💓. #NoPainNoGain
#SlowlyButSurely
#EatHealthy
#EatClean
#NoExcuse
#DetoxChallenge
#TheAwesomeMaster
#Day10
#NazDiet
#JauhLagiPerjalanan
#PrayForMe

Detox challenge still on. 
No excuse walaupun keluar berjalan, tetamu datang rumah. 
Masak untuk tetamu, tapi kita still eat clean. 
Day 10. Masih kuat, masih utuh, masih sabar walaupun meja betul2 sebelah meja makan. 
Cikgu2 bawak makanan sedap2, hanya mampu tengok, amek bau sambil gigit2, telan makanan kita sendiri. 
Kunci utama detox bukanlah makanan2 yang clean, bukan lah supplemen2 yang hebat, tapi kuncinya adalah HATI YANG cekal 💪💓. #NoPainNoGain
#SlowlyButSurely
#EatHealthy
#EatClean
#NoExcuse
#DetoxChallenge
#TheAwesomeMaster
#Day10
#NazDiet
#JauhLagiPerjalanan
#PrayForMe
8 0 2 hours ago
@deris_afriani Profile picture

@deris_afriani

#Day17 #Indari #30hari300katanajmubooks

Ada perbaikan setting cerita pada #Day9 dan #Day10 ya friend's. Bisa baca ulang biar nyambung sama postingan ini.

Lanjutan Indari ada di kolom komentar.

@tukangjualanbuku_
@penerbitan_indie
@najmubooks

#derisafrianizhi
#DerisAfrianiZhi
#ceritaderisafriani

#Day17 #Indari #30hari300katanajmubooks

Ada perbaikan setting cerita pada #Day9 dan #Day10 ya friend's. Bisa baca ulang biar nyambung sama postingan ini.

Lanjutan Indari ada di kolom komentar.

@tukangjualanbuku_
@penerbitan_indie
@najmubooks

#derisafrianizhi
#DerisAfrianiZhi
#ceritaderisafriani
6 2 2 hours ago
@azulsopi Profile picture

@azulsopi

Día 10–Estampado.
Necesito mostrar todos mis oc pero me da paja señores, ya pero se los presento ahí. Con su estampado de calaveras en la camisa.

#pattern #estampado #inktoberday10 #digital #art #inktober #inktober2019 #inktoberespañol #day10 #skull

Día 10–Estampado.
Necesito mostrar todos mis oc pero me da paja señores, ya pero se los presento ahí. Con su estampado de calaveras en la camisa.

#pattern #estampado #inktoberday10 #digital #art #inktober #inktober2019 #inktoberespañol #day10 #skull
22 1 3 hours ago
@art.sthetic_18 Profile picture

@art.sthetic_18

Day 10: Pattern
My schedule is so busy I don’t even know when I should try catching up again lol
#inktober #inktober2019 #ink #pen #pattern #prompt #day10

Day 10: Pattern
My schedule is so busy I don’t even know when I should try catching up again lol
#inktober #inktober2019 #ink #pen #pattern #prompt #day10
3 0 3 hours ago
@royal_wonders_studios Profile picture

@royal_wonders_studios

Day 9: Tavern, Day 10: Witch, Day 11: Tarot | HOLY COW FINALLY! OVER THREE WEEKS OF NOTHING FINALLY SOMETHING!!! This is a late gift for my cousin, Burke (@cmnovo.davis) cuz I miss her so so much and I can’t wait to see her in June!!! #day9 #day10 #day11 #coven #witch #tarot #drawlloween #drawlloweenclub #drawlloween2019 #mabsdrawlloween #mabsdrawlloweenclub #mabadrawlloweenclub2019 #royalwondersstudios

Day 9: Tavern, Day 10: Witch, Day 11: Tarot | HOLY COW FINALLY! OVER THREE WEEKS OF NOTHING FINALLY SOMETHING!!! This is a late gift for my cousin, Burke (@cmnovo.davis) cuz I miss her so so much and I can’t wait to see her in June!!! #day9 #day10 #day11 #coven #witch #tarot #drawlloween #drawlloweenclub #drawlloween2019 #mabsdrawlloween #mabsdrawlloweenclub #mabadrawlloweenclub2019 #royalwondersstudios
9 0 3 hours ago
@llmchurch4u Profile picture

@llmchurch4u

#dailybread #60daysfastingprayer #day10
#180degreeturn #propheticencounterwithgod
#LLMChurch
#perumbakkam There are a lot of people who wants the convenience of redemption, but they do not want the commitment!
Our obedience determines what we believe!😊
Let's accept the gracious gift of forgiveness HE offers and be truthful to HIM👍🏻

#dailybread #60daysfastingprayer #day10
#180degreeturn #propheticencounterwithgod
#LLMChurch
#perumbakkam  There are a lot of people who wants the convenience of redemption, but they do not want the commitment!
 Our obedience determines what we believe!😊
Let's accept the gracious gift of forgiveness HE offers and be truthful to HIM👍🏻
5 0 3 hours ago
@65days_challenge Profile picture

@65days_challenge

Yestarday was day 10. Had all the meals, the dinner was a chicken wrap that I wasn’t too excited about and was proud couldn’t finish😂 So I guess my stomach is getting smaller?😂Had no time to cook so I grabbed that naughty chicken wrap😁
During the day had 2 coffees with milk and no sugar and 2 tiny clementines and 4 small biscuits, Italian ones so I couldn’t resist😂🙈💁‍♀️🤷‍♀️Despite all this, I feel happy and light.
#cyprus #day10 #65dayschallenge #routine #getfit #instadaily #instamoments #loseweịght #gethealthy #getconfidence #dailydiary #personaldairy #follow #challenge #challengeaccepted #salad #avocado #seeds #lemonwater

Yestarday was day 10. Had all the meals, the dinner was a chicken wrap that I wasn’t too excited about and was proud couldn’t finish😂 So I guess my stomach is getting smaller?😂Had no time to cook so I grabbed that naughty chicken wrap😁
During the day had 2 coffees with milk and no sugar and 2 tiny clementines and 4 small biscuits, Italian ones so I couldn’t resist😂🙈💁‍♀️🤷‍♀️Despite all this, I feel happy and light. 
#cyprus #day10 #65dayschallenge  #routine #getfit #instadaily #instamoments #loseweịght #gethealthy #getconfidence #dailydiary #personaldairy #follow #challenge #challengeaccepted #salad #avocado #seeds #lemonwater
1 0 3 hours ago
@artof.fa Profile picture

@artof.fa

#Inktober #Day10 #Pattern #Pokemon #Fakemon
.
The Pokemon sleeps in packs at night to protect them from any harm that might come their way. Wandering travelers have told stories about angry, glowing red eyes on the trees at night which actually comes from the Pokemon's phosphorescent pattern on their wings. Although they look menacing, they're actually quite tame and will fly away when approached.
.
Flying

#Inktober #Day10 #Pattern #Pokemon #Fakemon
.
The Pokemon sleeps in packs at night to protect them from any harm that might come their way. Wandering travelers have told stories about angry, glowing red eyes on the trees at night which actually comes from the Pokemon's phosphorescent pattern on their wings. Although they look menacing, they're actually quite tame and will fly away when approached.
.
Flying
16 0 4 hours ago
@doctrsteve Profile picture

@doctrsteve

#day10 dj rashad gotta b the end 🏀 catch some of this on @orange_radio tonight we ballin!!

#day10 dj rashad gotta b the end 🏀 catch some of this on @orange_radio tonight we ballin!!
26 0 4 hours ago
@ayya_snk0506 Profile picture

@ayya_snk0506

Semangat pagi menjelang siang 😂

Disini ada ga mak yang orangnya itu susah buat fokus tapi pengen sukse😄

Yahh itu aku banget mak, entahlah susah banget buat fokus. Pernah ikut LML macem-macem udah lumayan dapat banyak bonus, udah banyak langganan eh ujung-ujungnya down lagi karena ga bisa fokus 😭

Sampe suatu saat aku liat iklan tentang bedak SHC lalu tergiur buat make, setelah make berbulan-bulan dan banyak yang nanya "mba mukanya bagus pake apa?" Akhirnya tercetus ide buat iseng promo bedak yang aku pake, eh alhamdulilah ada yang nyantol 4 orang😂 2 kirim ke jakarta 2 buat tetangga.
Sampe akhirnya coba promosi dan promosi alhamdulilah berani ambil satu lusin ga ada sebulan habis, dan yang ga disangka-sangka iseng jualan tonernya Ya Allah ternyata banyak banget yang minat, sampe dari yang order cuman 6 botol, nambah jadi 1 lusin, nambah lagi 2 lusin, dan akhirnya berani ambil 100 botol, nambah lagi 200 botol sampe akhirnya sekarang Bismillah berani ambil 300 botol. Entah apa yang merasuki aku mak hingga aku tumben bisa fokus😂😂 Alhamdulilah sekali saat aku masuk ke bisnis ini aku terus-terusan digembleng, diberi semangat, diberi kekuatan, keyakinan kalo mereka bisa aku juga pasti bisa, banyak banget ilmu yang aku dapat dari mereka suplier dan distributor yang luar biasa hebat banget, ga pernah pelit ilmu dan selalu merangkul kita-kita yang baru pemula😭
Sekarang cuman bisa berdoa dan berharap tetep bisa fokus membangun semua yang sedang aku jalani, karena sekali down bakal susah banget untuk bangkit😢
Jadi buat kalian yang sampe sekarang masih bingung mau ngapain, mau jualan apa, jangan takut jangan bersedih ketika kamu banyak mengalami kegagalan maka akan ada satu titik yang akan membawa kalian bangkit, jadi tetap semangatt 😎💪💕
Jangan lupa hashtag

#KelasLAAF❤Batch1Grup
#Day10
#IndscriptBusinessewomenUniversity
#RabuMenggebu

Semangat pagi menjelang siang 😂

Disini ada ga mak yang orangnya itu susah buat fokus tapi pengen sukse😄

Yahh itu aku banget mak, entahlah susah banget buat fokus. Pernah ikut LML macem-macem udah lumayan dapat banyak bonus, udah banyak langganan eh ujung-ujungnya down lagi karena ga bisa fokus 😭

Sampe suatu saat aku liat iklan tentang bedak SHC lalu tergiur buat make, setelah make berbulan-bulan dan banyak yang nanya "mba mukanya bagus pake apa?" Akhirnya tercetus ide buat iseng promo bedak yang aku pake, eh alhamdulilah ada yang nyantol 4 orang😂 2 kirim ke jakarta 2 buat tetangga. 
Sampe akhirnya coba promosi dan promosi alhamdulilah berani ambil satu lusin ga ada sebulan habis, dan yang ga disangka-sangka iseng jualan tonernya Ya Allah ternyata banyak banget yang minat, sampe dari yang order cuman 6 botol, nambah jadi 1 lusin, nambah lagi 2 lusin, dan akhirnya berani ambil 100 botol, nambah lagi 200 botol sampe akhirnya sekarang Bismillah berani ambil 300 botol. Entah apa yang merasuki aku mak hingga aku tumben bisa fokus😂😂 Alhamdulilah sekali saat aku masuk ke bisnis ini aku terus-terusan digembleng, diberi semangat, diberi kekuatan, keyakinan kalo mereka bisa aku juga pasti bisa, banyak banget ilmu yang aku dapat dari mereka suplier dan distributor yang luar biasa hebat banget, ga pernah pelit ilmu dan selalu merangkul kita-kita yang baru pemula😭 
Sekarang cuman bisa berdoa dan berharap tetep bisa fokus membangun semua yang sedang aku jalani, karena sekali down bakal susah banget untuk bangkit😢 
Jadi buat kalian yang sampe sekarang masih bingung mau ngapain, mau jualan apa, jangan takut jangan bersedih ketika kamu banyak mengalami kegagalan maka akan ada satu titik yang akan membawa kalian bangkit, jadi tetap semangatt 😎💪💕
Jangan lupa hashtag

#KelasLAAF❤Batch1Grup
#Day10
#IndscriptBusinessewomenUniversity
#RabuMenggebu
2 3 4 hours ago
@spookbunny Profile picture

@spookbunny

#inktober day 10: Pattern
Claire insisted on having her pet chicken, Lulu at her tea party since no one quite gets her like Lulu does ❤️ 🐓
.
I've been a bit behind on inktober but am determined to finish it out! Stay tuned for a flurry of posts🌪️
.
.
.
#inktober2019 #day10 #pattern #chicken #girl #prettydress #teaparty #pastel #bird #shiny #papercraft #handmade #cutpaper #paperart #paperartist #illustration #cutober #igart #instart #instartist #cute #childrensbooks #peck #tifachii

#inktober day 10: Pattern
Claire insisted on having her pet chicken, Lulu at her tea party since no one quite gets her like Lulu does ❤️ 🐓
.
I've been a bit behind on inktober but am determined to finish it out! Stay tuned for a flurry of posts🌪️
.
.
.
#inktober2019 #day10 #pattern #chicken #girl #prettydress #teaparty #pastel #bird #shiny #papercraft #handmade #cutpaper #paperart #paperartist #illustration #cutober #igart #instart #instartist #cute #childrensbooks #peck #tifachii
35 1 4 hours ago
#Day10
3 0 4 hours ago
@generic.jen Profile picture

@generic.jen

[Feartober Day 10: Mirror]
Aight idunno why i never posted this for so long it was literally sitting in my sketchbook for days but ok day 10 is done and its kindof inspired from like a lesson from my english class so yeah interpret it how you want and it kinda fake deep 😍😍😍😍😍so idk how i feel ab the finished product but i had to POST (probably gonna flop bc im posting this late but oh well!!!)
~~~~~~~~tags~~~~~~~~~
#feartober #inktober #drawtober #draw #ink #micron #day10 #spooky #wowsoedgy #pen

[Feartober Day 10: Mirror]
Aight idunno why i never posted this for so long it was literally sitting in my sketchbook for days but ok day 10 is done and its kindof inspired from like a lesson from my english class so yeah interpret it how you want and it kinda fake deep 😍😍😍😍😍so idk how i feel ab the finished product but i had to POST (probably gonna flop bc im posting this late but oh well!!!)
~~~~~~~~tags~~~~~~~~~
#feartober #inktober #drawtober #draw #ink #micron #day10 #spooky #wowsoedgy #pen
41 11 4 hours ago
@theboldencourager Profile picture

@theboldencourager

Messages of Hope Day 10: “Hope is a bright light 💡 “ ⠀

It could be your darkest season in your life and hope can still light up your life. It’s in the dark times that hope’s light shines the brightest. ⠀

So, never give up on that glimmer of hope that you’re holding onto. Your light of hope will only get brighter with time. 💕⠀

#theboldencourager #bebold #bold #writer #Encourager #encourage #blog #blogger #encouragement #messagesofhope #day10 #hopeisalight #brightlight #hope

Messages of Hope Day 10: “Hope is a bright light 💡 “ ⠀
⠀
It could be your darkest season in your life and hope can still light up your life. It’s in the dark times that hope’s light shines the brightest. ⠀
⠀
So, never give up on that glimmer of hope that you’re holding onto. Your light of hope will only get brighter with time. 💕⠀
⠀
#theboldencourager #bebold #bold #writer #Encourager #encourage #blog #blogger #encouragement #messagesofhope #day10 #hopeisalight #brightlight #hope
5 0 5 hours ago
@samandra_liew Profile picture

@samandra_liew

#连续14天分享我最爱的产品之一
#DAY10
#MARYKAY
#OILFREE
零油份的补水神器
涂上去零油腻,干爽快速吸收
你都要喝水,你给你的肌肤喝水了吗?
1000ML的水喝下去只要100ML是肌肤的,
其他呢?去了你你五脏六腑了啦😊
除了多喝水,也要让肌肤滋润喝水哦!🤗

#连续14天分享我最爱的产品之一
#DAY10
#MARYKAY
#OILFREE
零油份的补水神器
涂上去零油腻,干爽快速吸收
你都要喝水,你给你的肌肤喝水了吗?
1000ML的水喝下去只要100ML是肌肤的,
其他呢?去了你你五脏六腑了啦😊
除了多喝水,也要让肌肤滋润喝水哦!🤗
4 0 5 hours ago
@mangeeva Profile picture

@mangeeva

Bioglass MCI Bali

ALLAH TURUT BEKERJA BAHKAN DALAM KEGAGALAN YANG KITA ALAMI

Kita tahu sekarang, bahwa Allah turut bekerja dalam segala sesuatu untuk mendatangkan kebaikan bagi mereka yang mengasihi Dia, yaitu bagi mereka yang terpanggil sesuai dengan rencana Allah.
Roma 8:28 TB

Alkisah.. banyak org yg memvonis saya gagal, ada yg terang terangan ada yg gosip dibelakang..
Ketika dari SUN LIFE dalam keadaan karir di puncak saya pindah ke GENERALI waktu itu tahun 2013 silam .. Memang dalam perjuangan membangun bisnis baru tentulah banyak tantantangan.. Tantangan pekerjaan tentu itu wajar. Belum lagi tantangan income sudah pasti. Tapi ada satu tantangan terbesar saya waktu itu adalah kesehatan..
Bermula dari sakit yg kelihatan sepele sperti mata ikan di kaki yg tumbuh terus sanpai kanker servic yg akhirnya membuat saya ada di titik berserah..
Saat itu saya merasa GAGAL.. Dan saya hanya ingin kembali pada TUHAN...
Ya hanya TUHAN.. Walau saya menekuni berbagai pengobatan traditional dan spiritual, sebenarnya yg utama adalah penyerahan saya kepadaNYA.. Dan rupanya TUHAN punya rencana lain dalam hidup saya. Tahun 2017 awal saya bertemu dengan TERAPY BIOGLASS melalui upline saya ibu SHELVY KRESNAWAN..
Beliaulah yg menjadi tangan Tuhan memperkenalkan bioglass pada saya.
Tanpa harapan dalam ketekunan saja sambil terus berserah pada KEHENDAK TUHAN.. ANUGERAH DAN KEMURAHANNYA nyata akhirnya saya menikmati buah dari pengharapan yg tidak mengecewakan itu..
Siapa sangka kejadian itu terlewati, saya masih hidup dan malah saya mendapat hidup yg baru dan pekerjaan ini.. #MCI🙏🙏🙏
Pekerjaan baru yg memberikn saya rasa damai seperti tinggal dipadang rumput yg hijau dan minum dari air yg tenang...😇😇 Teman,
jika engkau sekarang sedang merasa GAGAL hanya ada satu jalan :
kembalilah pada TUHAN.
Dia selalu punya cara untuk menolongmu bahkan membukakan jalan baru ketika tak ada jalan sekalipun.. TUHAN MEMBERKATI KITA SEMUA.. #KelasLAAF❤Batch1Grup
#Day10
#IndscriptBusinessewomenUniversity
#RabuMenggebu

ALLAH TURUT BEKERJA BAHKAN DALAM KEGAGALAN YANG KITA ALAMI

Kita tahu sekarang, bahwa Allah turut bekerja dalam segala sesuatu untuk mendatangkan kebaikan bagi mereka yang mengasihi Dia, yaitu bagi mereka yang terpanggil sesuai dengan rencana Allah.
Roma 8:28 TB

Alkisah.. banyak org yg memvonis saya gagal, ada yg terang terangan ada yg gosip dibelakang..
Ketika dari SUN LIFE dalam keadaan karir di puncak saya pindah ke GENERALI waktu itu tahun 2013 silam .. Memang dalam perjuangan membangun bisnis baru tentulah banyak tantantangan.. Tantangan pekerjaan tentu itu wajar. Belum lagi tantangan income sudah pasti. Tapi ada satu tantangan terbesar saya waktu itu adalah kesehatan..
Bermula dari sakit yg kelihatan sepele sperti mata ikan di kaki yg tumbuh terus sanpai kanker servic yg akhirnya membuat saya ada di titik berserah..
Saat itu saya merasa GAGAL.. Dan saya hanya ingin kembali pada TUHAN...
Ya hanya TUHAN.. Walau saya menekuni berbagai pengobatan traditional dan spiritual, sebenarnya yg utama adalah penyerahan saya kepadaNYA.. Dan rupanya TUHAN punya rencana lain dalam hidup saya. Tahun 2017 awal saya bertemu dengan TERAPY BIOGLASS melalui upline saya ibu SHELVY KRESNAWAN..
Beliaulah yg menjadi tangan Tuhan memperkenalkan bioglass pada saya. 
Tanpa harapan dalam ketekunan saja sambil terus berserah pada KEHENDAK TUHAN.. ANUGERAH DAN KEMURAHANNYA nyata akhirnya saya menikmati buah dari pengharapan yg tidak mengecewakan itu..
Siapa sangka kejadian itu terlewati, saya masih hidup dan malah saya mendapat hidup yg baru dan pekerjaan ini.. #MCI🙏🙏🙏
Pekerjaan baru yg memberikn saya rasa damai seperti tinggal dipadang rumput yg hijau dan minum dari air yg tenang...😇😇 Teman, 
jika engkau sekarang sedang merasa GAGAL hanya ada satu jalan :
kembalilah pada TUHAN.
Dia selalu punya cara untuk menolongmu bahkan membukakan jalan baru ketika tak ada jalan sekalipun.. TUHAN MEMBERKATI KITA SEMUA.. #KelasLAAF❤Batch1Grup
#Day10
#IndscriptBusinessewomenUniversity
#RabuMenggebu
0 0 5 hours ago
@jats_77 Profile picture

@jats_77

Purwakarta

Allah SWT berfirman:

وَا سْتَعِيْنُوْا بِا لصَّبْرِ وَا لصَّلٰوةِ ۗ وَاِ نَّهَا لَكَبِيْرَةٌ اِلَّا عَلَى الْخٰشِعِيْنَ ۙ 
wasta'iinuu bish-shobri wash-sholaah, wa innahaa lakabiirotun illaa 'alal-khoosyi'iin "Dan mohonlah pertolongan (kepada Allah) dengan sabar dan sholat. Dan (sholat) itu sungguh berat kecuali bagi orang-orang yang khusyuk,"
(QS. Al-Baqarah 2: Ayat 45)

#jatspic #JatsOneDayOnePost #day10 #redminote7indonesia #belajarmoto

Allah SWT berfirman:

وَا سْتَعِيْنُوْا بِا لصَّبْرِ وَا لصَّلٰوةِ ۗ وَاِ نَّهَا لَكَبِيْرَةٌ اِلَّا عَلَى الْخٰشِعِيْنَ ۙ 
wasta'iinuu bish-shobri wash-sholaah, wa innahaa lakabiirotun illaa 'alal-khoosyi'iin "Dan mohonlah pertolongan (kepada Allah) dengan sabar dan sholat. Dan (sholat) itu sungguh berat kecuali bagi orang-orang yang khusyuk,"
(QS. Al-Baqarah 2: Ayat 45)

#jatspic #JatsOneDayOnePost #day10  #redminote7indonesia #belajarmoto
2 0 5 hours ago
@dorothy_shytles_ Profile picture

@dorothy_shytles_

look i said i was committed i never said i was good with schedules. that said get ready for some spam as i try to catch up😅
Day 10: Realism! Sketch a bowl of candy @hello_adri #adrisartober #artober #day10 #notanartist

look i said i was committed i never said i was good with schedules. that said get ready for some spam as i try to catch up😅 
Day 10: Realism! Sketch a bowl of candy @hello_adri #adrisartober #artober #day10 #notanartist
19 0 5 hours ago
@timilyandthetoaster Profile picture

@timilyandthetoaster

We started the week of in Naples, Maine. Our campground was right on Long Lake and helped us to continue our morning photoshoot trend. #longlake #longlakemaine #Maine rvlife #rvlifestyle #fulltimerv #roadtrip #roadtripusa #crosscountryroadtrip #remoteworking #day10

We started the week of in Naples, Maine. Our campground was right on Long Lake and helped us to continue our morning photoshoot trend. #longlake #longlakemaine #Maine rvlife #rvlifestyle #fulltimerv #roadtrip #roadtripusa #crosscountryroadtrip #remoteworking #day10
9 2 5 hours ago
@playthistoday Profile picture

@playthistoday

Today’s track: Out Alive by @iiswhoiis from the album Warrior #playthistoday #kesha #day10

Today’s track: Out Alive by @iiswhoiis from the album Warrior #playthistoday #kesha #day10
1 0 5 hours ago
@redbia_art Profile picture

@redbia_art

#Inktober #day10 #PATTERN

I feel like everyone has their own pattern in wich they are kind of stuck.
My pattern is using happy memories to escape difficult situations.
I don't actually feel ready to give it up though... My mind takes me back to a quiet place where I can be reminded that even if sometimes it feels like I'm drowning, I can swim.

#inktober #ink #sketchbook #art #memory #memories #happy #happiness #art #myart #illustration #music #friendship #mind #

#Inktober #day10 #PATTERN

I feel like everyone has their own pattern in wich they are kind of stuck.
My pattern is using happy memories to escape difficult situations.
I don't actually feel ready to give it up though... My mind takes me back to a quiet place where I can be reminded that even if sometimes it feels like I'm drowning, I can swim.

#inktober #ink #sketchbook #art #memory #memories #happy #happiness #art #myart #illustration #music #friendship #mind #
19 1 5 hours ago
@nicepracc Profile picture

@nicepracc

#day10 More Tchaikovsky

#day10 More Tchaikovsky
1 0 6 hours ago
@danny_artist027 Profile picture

@danny_artist027

🐰Day 10: Cosplay vo.1

Psdt: The coslay is real, if you know me since 2015 you will remember it 😂😂
----------------------------------------------------------------------------------
#inktober #inktober2019 #day10 #dress #clothes #clothing #sona #cosplay #springtrap #springtrapfnaf #fnaf #fnf3 #rabbit #dark #persona #fantasy #inktoberprompt #inktoberpromptlist #inktoberprompts #october #oc #promtlist #drawing #traditionaldrawings #draw #artist #artista #dibujo #myart

🐰Day 10: Cosplay vo.1

Psdt: The coslay is real, if you know me since 2015 you will remember it 😂😂
----------------------------------------------------------------------------------
#inktober #inktober2019 #day10 #dress #clothes #clothing #sona #cosplay #springtrap #springtrapfnaf #fnaf #fnf3 #rabbit #dark #persona #fantasy #inktoberprompt #inktoberpromptlist #inktoberprompts #october #oc #promtlist #drawing #traditionaldrawings #draw #artist #artista #dibujo #myart
19 4 6 hours ago
@ebonyshawntrice Profile picture

@ebonyshawntrice

Chicago, Illinois

Introducing my first pair of press ons of 2019
31 Days Of Halloween/ Day 10
BAD 2DA BONE
Give this video a thumbs up and hit that notification bell to get a ring every time I post a new video. I hope you all enjoy and thank you for watching. Stay tuned for past 11
#31daysofhalloween #day10 #msbones #frightnight #chicagonailtech #homebasedtech #certifiedcosmetologist #selftaught #youtuber #teacher #halloween #watchmedonails

Introducing my first pair of press ons of 2019
31 Days Of Halloween/ Day 10
BAD 2DA BONE 
Give this video a thumbs up and hit that notification bell to get a ring every time I post a new video. I hope you all enjoy and thank you for watching. Stay tuned for past 11
#31daysofhalloween #day10 #msbones #frightnight #chicagonailtech #homebasedtech #certifiedcosmetologist #selftaught #youtuber #teacher #halloween #watchmedonails
3 0 6 hours ago
@meeeshmonster Profile picture

@meeeshmonster

He might be a little baddie, but at least he loves his momma. ❤️🎃💀 #Day10 #13NightsofHalloween Thank you, uncle Khanh and auntie Cyreina for the new ink!

He might be a little baddie, but at least he loves his momma. ❤️🎃💀 #Day10 #13NightsofHalloween Thank you, uncle Khanh and auntie Cyreina for the new ink!
33 3 7 hours ago
@seetoostein Profile picture

@seetoostein

Pedro St. James Castle

Happy 10th Day of You, @sarrn1084! If I could give you anything, it would be more perfect days like this one. You deserve 10 million of them!!! #weloveyousomuch #missyou #wishwewerecruising #untilnexttime #12daysofsaulmas #day10

Happy 10th Day of You, @sarrn1084! If I could give you anything, it would be more perfect days like this one. You deserve 10 million of them!!! #weloveyousomuch #missyou #wishwewerecruising #untilnexttime #12daysofsaulmas #day10
14 0 7 hours ago
@twoswain Profile picture

@twoswain

The Spider thinks he's a rock. 😭 I mean he is but... not all the way.

#Day10 #Pattern #art #swainart #twoswainart #twoswain #Inktober2019 #inktober #ink #blackart #spider #rock #rocks #gems #leaf #stack

The Spider thinks he's a rock. 😭 I mean he is but... not all the way.

#Day10 #Pattern #art #swainart #twoswainart #twoswain #Inktober2019 #inktober #ink #blackart #spider #rock #rocks #gems #leaf #stack
6 0 7 hours ago

Top #day10 posts

@d_liz3 Profile picture

@d_liz3

Inktober day 10: Cerberus
~
Cerberus is one tough puppy. Not many dogs are willing to go against someone with three heads. His treats will always be protected.
~
Loved this little guy so much! Done fully with a regular ballpoint pen. Taking pictures of ballpoint drawings can be hard due to the natural glare of the ink, that's why we have a different angle today.

Inktober day 10: Cerberus
~
Cerberus is one tough puppy. Not many dogs are willing to go against someone with three heads. His treats will always be protected.
~
Loved this little guy so much! Done fully with a regular ballpoint pen. Taking pictures of ballpoint drawings can be hard due to the natural glare of the ink, that's why we have a different angle today.
851 20 10 October, 2019
@tchelloprestes Profile picture

@tchelloprestes

No.10/ PATTERN / Jhin "Art requires a certain cruelty" 🎭⚘ DÉCIMO DIA DO INKTOBER DE LEAGUE OF LEGENDS ( to de volta no jogo kkkk)

#ink #inktober #inktober2019 #draw #drawing #illustration #lol #leagueoflegends #leagueoflegendsbrasil #day10 #pattern #jhin #number4

No.10/ PATTERN / Jhin "Art requires a certain cruelty" 🎭⚘ DÉCIMO DIA DO INKTOBER DE LEAGUE OF LEGENDS ( to de volta no jogo kkkk)

#ink #inktober #inktober2019 #draw #drawing #illustration #lol #leagueoflegends #leagueoflegendsbrasil #day10 #pattern #jhin #number4
367 4 11 October, 2019
@dollify__me Profile picture

@dollify__me

INKTOBER DAY 10: PURPLE!!!! 🌙⭐️💫
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
If you’d like to also do this challenge just screenshot the second slide and make sure to tag me so I can see all your amazing inktober creations!!!! ♥️♥️♥️♥️
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
#dollifyapp #dollify #dollifyedit #dollifyart #dollifyme #dollifyedits #dollify__me #purple #aesthetic #ombre #cute #inktober #day10

INKTOBER DAY 10: PURPLE!!!! 🌙⭐️💫
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
If you’d like to also do this challenge just screenshot the second slide and make sure to tag me so I can see all your amazing inktober creations!!!! ♥️♥️♥️♥️
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
#dollifyapp #dollify #dollifyedit #dollifyart #dollifyme #dollifyedits #dollify__me #purple #aesthetic #ombre  #cute #inktober #day10
608 2 12 October, 2019
@zoombie.kate Profile picture

@zoombie.kate

#day10 встречает нас паттерном, вообще не особо люблю рисовать какие то принты, узоры на одежде... но тут кажется неплохо🖤
#art #illusration #drawing #draw #artist #sketch #paper #beautiful #doodle #creative #graphic #ink #linework #inktober #inktober2019 #pattern

#day10 встречает нас паттерном, вообще не особо люблю рисовать какие то принты, узоры на одежде... но тут кажется неплохо🖤
#art #illusration #drawing #draw #artist #sketch #paper #beautiful #doodle #creative #graphic #ink #linework #inktober #inktober2019 #pattern
207 6 10 October, 2019