#dakwahsentap Instagram Photos & Videos

Pesanan untuk anda dan diri sendiri

#dakwahsentap #tarbiahsentap #deep #deepquotes #pendosatanpanoktah #akupendosa #vsco #vscocom

Pesanan untuk anda dan diri sendiri

#dakwahsentap #tarbiahsentap #deep #deepquotes #pendosatanpanoktah #akupendosa #vsco #vscocom

2 0 11 minutes ago
“KINI DILANCARKAN : SALE SEMPENA GAJI!”
.
Hi korang!! Ni kak atul ada bagitahu Sale Sempena Gaji apa yang best untuk kali ni. Kami ada sediakan 4 Sale
.
✔️ Buy 4:
(Diskaun Postage+ free gift)
.
✔️Buy 8 :
Diskaun postage+ free gift)
.
✔️Buy 10 :
 Free postage + Free 1 pasang handsock SYAHIRA
.
✔️ 1 SERRA + 1 DINDA + 1 ELSA : Promo KHAS untuk 3 design ini sahaja.
💎 Diskaun Postage+ free gift
.
✔️Rugi tau kalau tak dapatkan!
.
Beli sepasang je mana berbaloi. Baik dapatkan SALE terus!! DISKAUN PUN DAPAT 😝
.
Whatsapp terus 0129615637
Whatsapp terus 0129615637
Whatsapp terus 0129615637
.
#HijrahSoul #Dakwah #MotivationalVideo | #dakwahsentap #tarbiahsentap #handsockviral #ustazwadiannuar #handsocksraya #handsockpengantin #handsockmurahmalaysia #promosi #jommuhasabahdiri #suulkhatimah #kematian #handsock #jangantinggalsolat #promosiraya #setraya #gaji #teamhelwa #sharevideo #menyesal #handsockcantik #munafik #anakmudacintailmu # #amalsoleh #teamatul #nurbellahandsocks

“KINI DILANCARKAN : SALE SEMPENA GAJI!”
.
Hi korang!! Ni kak atul ada bagitahu Sale Sempena Gaji apa yang best untuk kali ni. Kami ada sediakan 4 Sale
.
✔️ Buy 4:
(Diskaun Postage+ free gift)
.
✔️Buy 8 :
Diskaun postage+ free gift)
.
✔️Buy 10 :
Free postage + Free 1 pasang handsock SYAHIRA
.
✔️ 1 SERRA + 1 DINDA + 1 ELSA : Promo KHAS untuk 3 design ini sahaja.
💎 Diskaun Postage+ free gift
.
✔️Rugi tau kalau tak dapatkan!
.
Beli sepasang je mana berbaloi. Baik dapatkan SALE terus!! DISKAUN PUN DAPAT 😝
.
Whatsapp terus 0129615637
Whatsapp terus 0129615637
Whatsapp terus 0129615637
.
#HijrahSoul #Dakwah #MotivationalVideo | #dakwahsentap #tarbiahsentap #handsockviral #ustazwadiannuar #handsocksraya #handsockpengantin #handsockmurahmalaysia #promosi #jommuhasabahdiri #suulkhatimah #kematian #handsock #jangantinggalsolat #promosiraya #setraya #gaji #teamhelwa #sharevideo #menyesal #handsockcantik #munafik #anakmudacintailmu # #amalsoleh #teamatul #nurbellahandsocks

1 0 18 minutes ago
“KINI DILANCARKAN : SALE SEMPENA GAJI!”
.
Hi korang!! Ni kak atul ada bagitahu Sale Sempena Gaji apa yang best untuk kali ni. Kami ada sediakan 4 Sale
.
✔️ Buy 4:
(Diskaun Postage+ free gift)
.
✔️Buy 8 :
Diskaun postage+ free gift)
.
✔️Buy 10 :
 Free postage + Free 1 pasang handsock SYAHIRA
.
✔️ 1 SERRA + 1 DINDA + 1 ELSA : Promo KHAS untuk 3 design ini sahaja.
💎 Diskaun Postage+ free gift
.
✔️Rugi tau kalau tak dapatkan!
.
Beli sepasang je mana berbaloi. Baik dapatkan SALE terus!! DISKAUN PUN DAPAT 😝
.
Whatsapp terus 0129615637
Whatsapp terus 0129615637
Whatsapp terus 0129615637
.
#HijrahSoul #Dakwah #MotivationalVideo | #dakwahsentap #tarbiahsentap #handsockviral #ustazwadiannuar #handsocksraya #handsockpengantin #handsockmurahmalaysia #promosi #jommuhasabahdiri #suulkhatimah #kematian #handsock #jangantinggalsolat #promosiraya #setraya #gaji #teamhelwa #sharevideo #menyesal #handsockcantik #munafik #anakmudacintailmu # #amalsoleh #teamatul #nurbellahandsocks

“KINI DILANCARKAN : SALE SEMPENA GAJI!”
.
Hi korang!! Ni kak atul ada bagitahu Sale Sempena Gaji apa yang best untuk kali ni. Kami ada sediakan 4 Sale
.
✔️ Buy 4:
(Diskaun Postage+ free gift)
.
✔️Buy 8 :
Diskaun postage+ free gift)
.
✔️Buy 10 :
Free postage + Free 1 pasang handsock SYAHIRA
.
✔️ 1 SERRA + 1 DINDA + 1 ELSA : Promo KHAS untuk 3 design ini sahaja.
💎 Diskaun Postage+ free gift
.
✔️Rugi tau kalau tak dapatkan!
.
Beli sepasang je mana berbaloi. Baik dapatkan SALE terus!! DISKAUN PUN DAPAT 😝
.
Whatsapp terus 0129615637
Whatsapp terus 0129615637
Whatsapp terus 0129615637
.
#HijrahSoul #Dakwah #MotivationalVideo | #dakwahsentap #tarbiahsentap #handsockviral #ustazwadiannuar #handsocksraya #handsockpengantin #handsockmurahmalaysia #promosi #jommuhasabahdiri #suulkhatimah #kematian #handsock #jangantinggalsolat #promosiraya #setraya #gaji #teamhelwa #sharevideo #menyesal #handsockcantik #munafik #anakmudacintailmu # #amalsoleh #teamatul #nurbellahandsocks

0 0 18 minutes ago
Semoga bermafaat . Himpunan mutiara kata -kata dari pelbagai sumber. Kongsi kepada semua sahabat semoga ilmu tersebar agar kita juga mendapat pahala yang sama .

#jentikhati#nakpesan#dakwahsentap#senyumituindah#doa#lawakhambar#nakbebel#katakatasemangat#jomdakwah#videodakwah#ustazsyamsuldebat#thesyukur#pesanustaz#sabarisgood#muhasabahdiri#tweetdakwah#nakluahsikit#notauntukawak#instagram#tiktokmalaysia#berubah#videosedih#vediolawak#videojentikhati#videoviral#manfaat#ilmu#kongsi##videobaikbaik#beraniberhijrah

JANGAN LUPA FOLLOW IG @_bersyukurr 💌 KAMI AKAN KONGSI LEBIH BANYAK LAGI NASIHAT DAN MOTIVASI YANG BAIK-BAIK 👍🏻

Semoga bermafaat . Himpunan mutiara kata -kata dari pelbagai sumber. Kongsi kepada semua sahabat semoga ilmu tersebar agar kita juga mendapat pahala yang sama .

#jentikhati #nakpesan #dakwahsentap #senyumituindah #doa #lawakhambar #nakbebel #katakatasemangat #jomdakwah #videodakwah #ustazsyamsuldebat #thesyukur #pesanustaz #sabarisgood #muhasabahdiri #tweetdakwah #nakluahsikit #notauntukawak #instagram #tiktokmalaysia #berubah #videosedih #vediolawak #videojentikhati #videoviral #manfaat #ilmu #kongsi# #videobaikbaik #beraniberhijrah

JANGAN LUPA FOLLOW IG @_bersyukurr 💌 KAMI AKAN KONGSI LEBIH BANYAK LAGI NASIHAT DAN MOTIVASI YANG BAIK-BAIK 👍🏻

1 0 18 minutes ago
Untuk siapakah buku keluaran TARBIAH SENTAP ini?
.
1. Untuk orang yang merasakan dirinya tak pernah buat dosa. Mungkin dia lupa, yang maksum hanya Rasulullah.
.
2. Untuk orang yang merasakan dirinya tak pernah bertaubat. Mungkin dia lupa Rasulullah pun setiap hari bertaubat tak kurang dari 100 kali sehari.
.
3. Untuk orang yang merasakan umur dia masih muda. Mungkin dia lupa, ajal boleh datang bila-bila.
.
4. Untuk orang yang terlalu over confident bahawa taubatnya pasti diterima. Mungkin dia lupa, angan-angan dan terlalu over confident adalah seperti kaum Yahudi dan Nasrani yang amat yakin bahawa mereka akan masuk syurga.
.
5. Untuk orang yang hanya berpada dengan ilmu yang sedikit tentang taubat, sedangkan, taubat itu memppunyai rukun, syarat, halangan dan pendorong yang perlu kita semua tahu
.
6. Untuk orang yang merasakan taubat adalah perkara remeh. Sedangkan, taubat adalah fardhu ain ke atas setiap makhluk yang bernama manusia..
.
7. Untuk mereka-mereka yang nak BEBAS dari maksiat dan dosa, namun dia masih kabur tentang hakikat dosa, apakah cara untuk meninggalkannya.
.
8. Untuk mereka-mereka yang mahu libatkan diri dalam dakwah tarbiah, namun, dia tak nampak, apakah jalan yang sebenar dalam melalui dakwah dan tarbiah ini.
.
9. Untuk mereka-mereka yang dambakan kebahagiaan dan ketenangan yang baru merangkak ingin menuju hidayah, dan perlukan bimbingan secara terperinci.
.
Dan...
.
10. Dan yang paling penting, adalah untuk diri kami sendiri yang banyak sembang kencang, tapi apa pun tak jalan.Kami persembahkan karya ini untuk mereka dan anda. Agar umat yang lalai dibuai mimpi hari ini, kembali bangkit menjadi singa yang berani, daripada menjadi kijang yang pengecut.
.
#SquadIsbir #IsbirOfficial #DakwahSentap #AMT #TarbiahSentap #BukuBaru #BukuTarbiah #KomboOgos #IndieIslamik #KomboOgos HQ : @isbirofficial

Untuk siapakah buku keluaran TARBIAH SENTAP ini?
.
1. Untuk orang yang merasakan dirinya tak pernah buat dosa. Mungkin dia lupa, yang maksum hanya Rasulullah.
.
2. Untuk orang yang merasakan dirinya tak pernah bertaubat. Mungkin dia lupa Rasulullah pun setiap hari bertaubat tak kurang dari 100 kali sehari.
.
3. Untuk orang yang merasakan umur dia masih muda. Mungkin dia lupa, ajal boleh datang bila-bila.
.
4. Untuk orang yang terlalu over confident bahawa taubatnya pasti diterima. Mungkin dia lupa, angan-angan dan terlalu over confident adalah seperti kaum Yahudi dan Nasrani yang amat yakin bahawa mereka akan masuk syurga.
.
5. Untuk orang yang hanya berpada dengan ilmu yang sedikit tentang taubat, sedangkan, taubat itu memppunyai rukun, syarat, halangan dan pendorong yang perlu kita semua tahu
.
6. Untuk orang yang merasakan taubat adalah perkara remeh. Sedangkan, taubat adalah fardhu ain ke atas setiap makhluk yang bernama manusia..
.
7. Untuk mereka-mereka yang nak BEBAS dari maksiat dan dosa, namun dia masih kabur tentang hakikat dosa, apakah cara untuk meninggalkannya.
.
8. Untuk mereka-mereka yang mahu libatkan diri dalam dakwah tarbiah, namun, dia tak nampak, apakah jalan yang sebenar dalam melalui dakwah dan tarbiah ini.
.
9. Untuk mereka-mereka yang dambakan kebahagiaan dan ketenangan yang baru merangkak ingin menuju hidayah, dan perlukan bimbingan secara terperinci.
.
Dan...
.
10. Dan yang paling penting, adalah untuk diri kami sendiri yang banyak sembang kencang, tapi apa pun tak jalan.Kami persembahkan karya ini untuk mereka dan anda. Agar umat yang lalai dibuai mimpi hari ini, kembali bangkit menjadi singa yang berani, daripada menjadi kijang yang pengecut.
.
#SquadIsbir #IsbirOfficial #DakwahSentap #AMT #TarbiahSentap #BukuBaru #BukuTarbiah #KomboOgos #IndieIslamik #KomboOgos HQ : @isbirofficial

1 0 19 minutes ago
“KINI DILANCARKAN : SALE SEMPENA GAJI!”
.
Hi korang!! Ni kak atul ada bagitahu Sale Sempena Gaji apa yang best untuk kali ni. Kami ada sediakan 4 Sale
.
✔️ Buy 4:
(Diskaun Postage+ free gift)
.
✔️Buy 8 :
Diskaun postage+ free gift)
.
✔️Buy 10 :
 Free postage + Free 1 pasang handsock SYAHIRA
.
✔️ 1 SERRA + 1 DINDA + 1 ELSA : Promo KHAS untuk 3 design ini sahaja.
💎 Diskaun Postage+ free gift
.
✔️Rugi tau kalau tak dapatkan!
.
Beli sepasang je mana berbaloi. Baik dapatkan SALE terus!! DISKAUN PUN DAPAT 😝
.
Whatsapp terus 0129615637
Whatsapp terus 0129615637
Whatsapp terus 0129615637
.
#HijrahSoul #Dakwah #MotivationalVideo | #dakwahsentap #tarbiahsentap #handsockviral #ustazwadiannuar #handsocksraya #handsockpengantin #handsockmurahmalaysia #promosi #jommuhasabahdiri #suulkhatimah #kematian #handsock #jangantinggalsolat #promosiraya #setraya #gaji #teamhelwa #sharevideo #menyesal #handsockcantik #munafik #anakmudacintailmu # #amalsoleh #teamatul #nurbellahandsocks

“KINI DILANCARKAN : SALE SEMPENA GAJI!”
.
Hi korang!! Ni kak atul ada bagitahu Sale Sempena Gaji apa yang best untuk kali ni. Kami ada sediakan 4 Sale
.
✔️ Buy 4:
(Diskaun Postage+ free gift)
.
✔️Buy 8 :
Diskaun postage+ free gift)
.
✔️Buy 10 :
Free postage + Free 1 pasang handsock SYAHIRA
.
✔️ 1 SERRA + 1 DINDA + 1 ELSA : Promo KHAS untuk 3 design ini sahaja.
💎 Diskaun Postage+ free gift
.
✔️Rugi tau kalau tak dapatkan!
.
Beli sepasang je mana berbaloi. Baik dapatkan SALE terus!! DISKAUN PUN DAPAT 😝
.
Whatsapp terus 0129615637
Whatsapp terus 0129615637
Whatsapp terus 0129615637
.
#HijrahSoul #Dakwah #MotivationalVideo | #dakwahsentap #tarbiahsentap #handsockviral #ustazwadiannuar #handsocksraya #handsockpengantin #handsockmurahmalaysia #promosi #jommuhasabahdiri #suulkhatimah #kematian #handsock #jangantinggalsolat #promosiraya #setraya #gaji #teamhelwa #sharevideo #menyesal #handsockcantik #munafik #anakmudacintailmu # #amalsoleh #teamatul #nurbellahandsocks

0 0 19 minutes ago
“KINI DILANCARKAN : SALE SEMPENA GAJI!”
.
Hi korang!! Ni kak atul ada bagitahu Sale Sempena Gaji apa yang best untuk kali ni. Kami ada sediakan 4 Sale
.
✔️ Buy 4:
(Diskaun Postage+ free gift)
.
✔️Buy 8 :
Diskaun postage+ free gift)
.
✔️Buy 10 :
 Free postage + Free 1 pasang handsock SYAHIRA
.
✔️ 1 SERRA + 1 DINDA + 1 ELSA : Promo KHAS untuk 3 design ini sahaja.
💎 Diskaun Postage+ free gift
.
✔️Rugi tau kalau tak dapatkan!
.
Beli sepasang je mana berbaloi. Baik dapatkan SALE terus!! DISKAUN PUN DAPAT 😝
.
Whatsapp terus 0129615637
Whatsapp terus 0129615637
Whatsapp terus 0129615637
.
#HijrahSoul #Dakwah #MotivationalVideo | #dakwahsentap #tarbiahsentap #handsockviral #ustazwadiannuar #handsocksraya #handsockpengantin #handsockmurahmalaysia #promosi #jommuhasabahdiri #suulkhatimah #kematian #handsock #jangantinggalsolat #promosiraya #setraya #gaji #teamhelwa #sharevideo #menyesal #handsockcantik #munafik #anakmudacintailmu # #amalsoleh #teamatul #nurbellahandsocks

“KINI DILANCARKAN : SALE SEMPENA GAJI!”
.
Hi korang!! Ni kak atul ada bagitahu Sale Sempena Gaji apa yang best untuk kali ni. Kami ada sediakan 4 Sale
.
✔️ Buy 4:
(Diskaun Postage+ free gift)
.
✔️Buy 8 :
Diskaun postage+ free gift)
.
✔️Buy 10 :
Free postage + Free 1 pasang handsock SYAHIRA
.
✔️ 1 SERRA + 1 DINDA + 1 ELSA : Promo KHAS untuk 3 design ini sahaja.
💎 Diskaun Postage+ free gift
.
✔️Rugi tau kalau tak dapatkan!
.
Beli sepasang je mana berbaloi. Baik dapatkan SALE terus!! DISKAUN PUN DAPAT 😝
.
Whatsapp terus 0129615637
Whatsapp terus 0129615637
Whatsapp terus 0129615637
.
#HijrahSoul #Dakwah #MotivationalVideo | #dakwahsentap #tarbiahsentap #handsockviral #ustazwadiannuar #handsocksraya #handsockpengantin #handsockmurahmalaysia #promosi #jommuhasabahdiri #suulkhatimah #kematian #handsock #jangantinggalsolat #promosiraya #setraya #gaji #teamhelwa #sharevideo #menyesal #handsockcantik #munafik #anakmudacintailmu # #amalsoleh #teamatul #nurbellahandsocks

1 0 19 minutes ago
Jangan lupa Al Kahf kawan2 😊
.
.
Kontribusi by 📷 @shafmovement 📌@nuruljannatulakmal .
Bismillah. Alhamdulillah karya teman-teman kelas Online sudah sangat baik untuk pekan pertama ini.
.
Karya dari
@muhazdinata 
@_mhafid 
Vicky Pradana
.
Jangan lupaa ya Al-Kahfnya dibaca saudara-saudara.
.
#alkahf #jumuah #flatdesign #ecourse 
#muslimah_kartun #tausiyahcinta
#thetarbiyyah 
#abbasy
#jentikhati 
#dakwahsentap 
#tarbiahsentap 
#ingatanbersamaAAR 
#nuruljannatulakmal 
#sharingbyNJA 
#annaalynzrich #nja 
#tagsahabatkita
#dakwahjentikhati 
#sentapbeb
#notabuatdiri 
#sentapjentikhati
#designinspiration #quotes #katabijak #katakatabijak #muslimahcantik #muslimahcartoon #muslimah

Jangan lupa Al Kahf kawan2 😊
.
.
Kontribusi by 📷 @shafmovement 📌@nuruljannatulakmal .
Bismillah. Alhamdulillah karya teman-teman kelas Online sudah sangat baik untuk pekan pertama ini.
.
Karya dari
@muhazdinata
@_mhafid
Vicky Pradana
.
Jangan lupaa ya Al-Kahfnya dibaca saudara-saudara.
.
#alkahf #jumuah #flatdesign #ecourse
#muslimah_kartun #tausiyahcinta
#thetarbiyyah
#abbasy
#jentikhati
#dakwahsentap
#tarbiahsentap
#ingatanbersamaAAR
#nuruljannatulakmal
#sharingbyNJA
#annaalynzrich #nja
#tagsahabatkita
#dakwahjentikhati
#sentapbeb
#notabuatdiri
#sentapjentikhati
#designinspiration #quotes #katabijak #katakatabijak #muslimahcantik #muslimahcartoon #muslimah

3 0 23 minutes ago
🔥Spesifikasi Kaos🔥
.

Berbahan Cotton Combed 30s (tidak terlalu tebal hingga nyaman dan adem dipakai) dengan material dibuat menggunakan teknologi Anti Bacterial SilverPlus sehingga kaos bisa menyerap keringat tanpa bau karena ion perak yang terkandung di dalam kain akan mematikan bakteri dan membuat efek segar ketika dipakai.
.
🔥Pilihan Warna Lengan Pendek:🔥
✔Putih
✔Hitam
✔Abu-abu
✔Biru Navy
✔Biru Terang
✔Merah Marun 🔥Pilihan Warna Lengan Panjang🔥 (akhwat) ✔Hitam ✔Biru Navy
.
🔥Spesifikasi Sablon:🔥
✔Digital Cuting Polyflex
✔Double Heat Press
.
🔥Ukuran Kaos (Lebar x Tinggi)🔥
✔M : 50×68
✔L : 52×70
✔XL : 54×72
✔XXL : 56×74
.
Semua kaosnya ini 🔥READY STOCK🔥. Hubungi WA kami  087724949717 .
.
#dakwah #dakwahitucinta #dakwahliterasi #dakwahkampus #dakwahvisual #dakwahdalampuisi #dakwahcinta #literasidakwah #dakwahislamid #dakwahsunnah #dakwahmuslimah #dakwahislam #dakwahtauhid #dakwahjentikhati #dakwahsentap #remajadakwah #dakwahjomblo #dakwahindonesia #dakwahasik #mediadakwah

🔥Spesifikasi Kaos🔥
.

Berbahan Cotton Combed 30s (tidak terlalu tebal hingga nyaman dan adem dipakai) dengan material dibuat menggunakan teknologi Anti Bacterial SilverPlus sehingga kaos bisa menyerap keringat tanpa bau karena ion perak yang terkandung di dalam kain akan mematikan bakteri dan membuat efek segar ketika dipakai.
.
🔥Pilihan Warna Lengan Pendek:🔥
✔Putih
✔Hitam
✔Abu-abu
✔Biru Navy
✔Biru Terang
✔Merah Marun 🔥Pilihan Warna Lengan Panjang🔥 (akhwat) ✔Hitam ✔Biru Navy
.
🔥Spesifikasi Sablon:🔥
✔Digital Cuting Polyflex
✔Double Heat Press
.
🔥Ukuran Kaos (Lebar x Tinggi)🔥
✔M : 50×68
✔L : 52×70
✔XL : 54×72
✔XXL : 56×74
.
Semua kaosnya ini 🔥READY STOCK🔥. Hubungi WA kami  087724949717 .
.
#dakwah #dakwahitucinta #dakwahliterasi #dakwahkampus #dakwahvisual #dakwahdalampuisi #dakwahcinta #literasidakwah #dakwahislamid #dakwahsunnah #dakwahmuslimah #dakwahislam #dakwahtauhid #dakwahjentikhati #dakwahsentap #remajadakwah #dakwahjomblo #dakwahindonesia #dakwahasik #mediadakwah

4 0 28 minutes ago
🔥Spesifikasi Kaos🔥
.

Berbahan Cotton Combed 30s (tidak terlalu tebal hingga nyaman dan adem dipakai) dengan material dibuat menggunakan teknologi Anti Bacterial SilverPlus sehingga kaos bisa menyerap keringat tanpa bau karena ion perak yang terkandung di dalam kain akan mematikan bakteri dan membuat efek segar ketika dipakai.
.
🔥Pilihan Warna Lengan Pendek:🔥
✔Putih
✔Hitam
✔Abu-abu
✔Biru Navy
✔Biru Terang
✔Merah Marun 🔥Pilihan Warna Lengan Panjang🔥 (akhwat) ✔Hitam ✔Biru Navy
.
🔥Spesifikasi Sablon:🔥
✔Digital Cuting Polyflex
✔Double Heat Press
.
🔥Ukuran Kaos (Lebar x Tinggi)🔥
✔M : 50×68
✔L : 52×70
✔XL : 54×72
✔XXL : 56×74
.
Semua kaosnya ini 🔥READY STOCK🔥. Hubungi WA kami  087724949717 .
.
#dakwah #dakwahitucinta #dakwahliterasi #dakwahkampus #dakwahvisual #dakwahdalampuisi #dakwahcinta #literasidakwah #dakwahislamid #dakwahsunnah #dakwahmuslimah #dakwahislam #dakwahtauhid #dakwahjentikhati #dakwahsentap #remajadakwah #dakwahjomblo #dakwahindonesia #dakwahasik #mediadakwah

🔥Spesifikasi Kaos🔥
.

Berbahan Cotton Combed 30s (tidak terlalu tebal hingga nyaman dan adem dipakai) dengan material dibuat menggunakan teknologi Anti Bacterial SilverPlus sehingga kaos bisa menyerap keringat tanpa bau karena ion perak yang terkandung di dalam kain akan mematikan bakteri dan membuat efek segar ketika dipakai.
.
🔥Pilihan Warna Lengan Pendek:🔥
✔Putih
✔Hitam
✔Abu-abu
✔Biru Navy
✔Biru Terang
✔Merah Marun 🔥Pilihan Warna Lengan Panjang🔥 (akhwat) ✔Hitam ✔Biru Navy
.
🔥Spesifikasi Sablon:🔥
✔Digital Cuting Polyflex
✔Double Heat Press
.
🔥Ukuran Kaos (Lebar x Tinggi)🔥
✔M : 50×68
✔L : 52×70
✔XL : 54×72
✔XXL : 56×74
.
Semua kaosnya ini 🔥READY STOCK🔥. Hubungi WA kami  087724949717 .
.
#dakwah #dakwahitucinta #dakwahliterasi #dakwahkampus #dakwahvisual #dakwahdalampuisi #dakwahcinta #literasidakwah #dakwahislamid #dakwahsunnah #dakwahmuslimah #dakwahislam #dakwahtauhid #dakwahjentikhati #dakwahsentap #remajadakwah #dakwahjomblo #dakwahindonesia #dakwahasik #mediadakwah

1 0 29 minutes ago
🔥Spesifikasi Kaos🔥
.

Berbahan Cotton Combed 30s (tidak terlalu tebal hingga nyaman dan adem dipakai) dengan material dibuat menggunakan teknologi Anti Bacterial SilverPlus sehingga kaos bisa menyerap keringat tanpa bau karena ion perak yang terkandung di dalam kain akan mematikan bakteri dan membuat efek segar ketika dipakai.
.
🔥Pilihan Warna Lengan Pendek:🔥
✔Putih
✔Hitam
✔Abu-abu
✔Biru Navy
✔Biru Terang
✔Merah Marun 🔥Pilihan Warna Lengan Panjang🔥 (akhwat) ✔Hitam ✔Biru Navy
.
🔥Spesifikasi Sablon:🔥
✔Digital Cuting Polyflex
✔Double Heat Press
.
🔥Ukuran Kaos (Lebar x Tinggi)🔥
✔M : 50×68
✔L : 52×70
✔XL : 54×72
✔XXL : 56×74
.
Semua kaosnya ini 🔥READY STOCK🔥. Hubungi WA kami  087724949717 .
.
#dakwah #dakwahitucinta #dakwahliterasi #dakwahkampus #dakwahvisual #dakwahdalampuisi #dakwahcinta #literasidakwah #dakwahislamid #dakwahsunnah #dakwahmuslimah #dakwahislam #dakwahtauhid #dakwahjentikhati #dakwahsentap #remajadakwah #dakwahjomblo #dakwahindonesia #dakwahasik #mediadakwah

🔥Spesifikasi Kaos🔥
.

Berbahan Cotton Combed 30s (tidak terlalu tebal hingga nyaman dan adem dipakai) dengan material dibuat menggunakan teknologi Anti Bacterial SilverPlus sehingga kaos bisa menyerap keringat tanpa bau karena ion perak yang terkandung di dalam kain akan mematikan bakteri dan membuat efek segar ketika dipakai.
.
🔥Pilihan Warna Lengan Pendek:🔥
✔Putih
✔Hitam
✔Abu-abu
✔Biru Navy
✔Biru Terang
✔Merah Marun 🔥Pilihan Warna Lengan Panjang🔥 (akhwat) ✔Hitam ✔Biru Navy
.
🔥Spesifikasi Sablon:🔥
✔Digital Cuting Polyflex
✔Double Heat Press
.
🔥Ukuran Kaos (Lebar x Tinggi)🔥
✔M : 50×68
✔L : 52×70
✔XL : 54×72
✔XXL : 56×74
.
Semua kaosnya ini 🔥READY STOCK🔥. Hubungi WA kami  087724949717 .
.
#dakwah #dakwahitucinta #dakwahliterasi #dakwahkampus #dakwahvisual #dakwahdalampuisi #dakwahcinta #literasidakwah #dakwahislamid #dakwahsunnah #dakwahmuslimah #dakwahislam #dakwahtauhid #dakwahjentikhati #dakwahsentap #remajadakwah #dakwahjomblo #dakwahindonesia #dakwahasik #mediadakwah

2 0 30 minutes ago
“SATU SATUNYA BAWAL FLOWY TAPI AWNING TIP TOP POM POM ‼️🧨”.
.
3 sekawan yang hampir sama tapi berbeza ! Haa cer pilih antara 3 ni yang mana kena dengan ‘tekak’ ampa?🤔.
.
.
Bawal Ayra Basic dah tak banyak yang available ! Cepat dapatkan segera selagi stok masih ada ⏳.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#Teamilala3562 #JomRepost #Hamka #BuyaHamka #diacrush #cintaislamic #malaysiatrending #nakbebel #nakfakta #nakngepek #nakpesan #nakpickupline #atukpesan #seribusatucerita #tolongdengar #igersmalaysia #dakwahsentap #cakapmanis #neelsholmes #gengmoveon #akuokayofficial #secebiskenangan #hatikecai #abangbikai

“SATU SATUNYA BAWAL FLOWY TAPI AWNING TIP TOP POM POM ‼️🧨”.
.
3 sekawan yang hampir sama tapi berbeza ! Haa cer pilih antara 3 ni yang mana kena dengan ‘tekak’ ampa?🤔.
.
.
Bawal Ayra Basic dah tak banyak yang available ! Cepat dapatkan segera selagi stok masih ada ⏳.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#Teamilala3562 #JomRepost #Hamka #BuyaHamka #diacrush #cintaislamic #malaysiatrending #nakbebel #nakfakta #nakngepek #nakpesan #nakpickupline #atukpesan #seribusatucerita #tolongdengar #igersmalaysia #dakwahsentap #cakapmanis #neelsholmes #gengmoveon #akuokayofficial #secebiskenangan #hatikecai #abangbikai

0 0 31 minutes ago
Jawabnya sah jika sedikit kerana sedikit itu adalah dimaaf melainkan kita sengaja mengambil kotoran lalu dikenakan pada baju utk dibawa dlm solat.

#tj3 #soaljawabagama #islam #dakwah #muslim #fekah #ceramah #tauhid #uai #ustazazharidrus #ulama #akidah #muhasabah #kiamat #akhirzaman #muhasabahdiri #quran #sunnah #hadis #tarbiah #muslimah #dakwahsentap

Jawabnya sah jika sedikit kerana sedikit itu adalah dimaaf melainkan kita sengaja mengambil kotoran lalu dikenakan pada baju utk dibawa dlm solat.

#tj3 #soaljawabagama #islam #dakwah #muslim #fekah #ceramah #tauhid #uai #ustazazharidrus #ulama #akidah #muhasabah #kiamat #akhirzaman #muhasabahdiri #quran #sunnah #hadis #tarbiah #muslimah #dakwahsentap

26 0 31 minutes ago
Hi korang! 🙋
.
.
Sekarang ni @notaniexclusive keluarkan design Japan Edition tau. Kali ni memang kena sangatla dengan Notani yg maksud asalnya dari Jepun, iaitu Lembah Ilmu. Stok terhad untuk Japan Edition ni.😁😁😁
.
.
⚡ PRE-ORDER ⚡
✔️Short Sleeve RM 35
✔️Long Sleeve RM 40
✔️Material 100% Cotton
✔️Silk Screen Printing
✔️Size XS - 3XL sahaja
.
.
Cukup je 40 pasang kita close order. Lagi cepat lagi bagus, cepat korang pakai. Btl tak? Semoga baju Japan Edition dapat tempat dihati korang. Apa tunggu lagi? Cepat submit order dan ajak kawan beli sekali 😍😍😍
.
.
Komen NAK, nanti Admin PM korang okay! 🙋
@notaniexclusive
@notaniexclusive
@notaniexclusive
.
.
Atau Boleh terus Wasap Cik Fatin utk order!
📲https://wa.me/601114635020
📲https://wa.me/601114635020
.
.
#bajumurah #cotton100 #japan #notaniexclusive #preorder #designbaru #mantap #notanimy #notanimotivasi #notanidakwah #dakwahsentap #nice #barangbaik #tshirtmurah #tshirtpreorder

Hi korang! 🙋
.
.
Sekarang ni @notaniexclusive keluarkan design Japan Edition tau. Kali ni memang kena sangatla dengan Notani yg maksud asalnya dari Jepun, iaitu Lembah Ilmu. Stok terhad untuk Japan Edition ni.😁😁😁
.
.
⚡ PRE-ORDER ⚡
✔️Short Sleeve RM 35
✔️Long Sleeve RM 40
✔️Material 100% Cotton
✔️Silk Screen Printing
✔️Size XS - 3XL sahaja
.
.
Cukup je 40 pasang kita close order. Lagi cepat lagi bagus, cepat korang pakai. Btl tak? Semoga baju Japan Edition dapat tempat dihati korang. Apa tunggu lagi? Cepat submit order dan ajak kawan beli sekali 😍😍😍
.
.
Komen NAK, nanti Admin PM korang okay! 🙋
@notaniexclusive
@notaniexclusive
@notaniexclusive
.
.
Atau Boleh terus Wasap Cik Fatin utk order!
📲https://wa.me/601114635020
📲https://wa.me/601114635020
.
.
#bajumurah #cotton100 #japan #notaniexclusive #preorder #designbaru #mantap #notanimy #notanimotivasi #notanidakwah #dakwahsentap #nice #barangbaik #tshirtmurah #tshirtpreorder

144 0 31 minutes ago
Ya ente, Ya ukhti ukhti semuaa. Ayra Basic in Magenta ini masih available dalam Bidang 48 dan 55 lagi taw 😍.
.
.
Warna bold and terang macam ni memang Wowerzz sangat bila gandingkan dengan outfit pastel2🤩.
.
.
NAK ke NAK ? Klik link di bio sekarang 😘.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#Teamilala3562  #JomRepost #Hamka #BuyaHamka #diacrush #cintaislamic #malaysiatrending #nakbebel #nakfakta #nakngepek #nakpesan #nakpickupline #atukpesan #seribusatucerita #tolongdengar #igersmalaysia #dakwahsentap #cakapmanis #neelsholmes #gengmoveon #akuokayofficial #secebiskenangan #hatikecai #abangbikai

Ya ente, Ya ukhti ukhti semuaa. Ayra Basic in Magenta ini masih available dalam Bidang 48 dan 55 lagi taw 😍.
.
.
Warna bold and terang macam ni memang Wowerzz sangat bila gandingkan dengan outfit pastel2🤩.
.
.
NAK ke NAK ? Klik link di bio sekarang 😘.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#Teamilala3562 #JomRepost #Hamka #BuyaHamka #diacrush #cintaislamic #malaysiatrending #nakbebel #nakfakta #nakngepek #nakpesan #nakpickupline #atukpesan #seribusatucerita #tolongdengar #igersmalaysia #dakwahsentap #cakapmanis #neelsholmes #gengmoveon #akuokayofficial #secebiskenangan #hatikecai #abangbikai

3 0 32 minutes ago
YURAN KOMITMEN SERENDAH 70% OFF 😱 BIAR BETUL WEHHHH⁉️.
.
.
Yess betul gang ! Kali ni kita bagi DISCOUNT 70% OFF pada korang yang dah lama pendam hasrat nak cari side income 💪🏻💰.
.
.
Memang sangat tersangat rugi kalau korang tak join sekarang ‼️.
.
.
_____________________________________
KELEBIHAN MENJADI DROPSHIP MILALA
_____________________________________
⛅️ KOMISEN YANG TINGGI
⛅️ POSTAGE AKAN DILAKUKAN OLEH KAMI
⛅️ YURAN YANG BERPATUTAN
⛅️ BEKALAN GAMBAR YANG BERKUALITI AKAN DIBERIKAN
⛅️ REWARD YANG MENARIK BAGI DROPSHIP YANG MENCAPAI SALE TERTINGGI.
.
.
💡SYARAT ASAS KELAYAKAN DROPSHIP MILALA💡.
✔️ADA ONLINE BANKING
✔️ADA PENGALAMAN BASIC
✔️MEMPUNYAI MEDAN SOSIAL YANG SESUAI UNTUK BERNIAGA
✔️ USAHA DAN SEMANGAT YANG KONSISTEN.
.
.
Bagi yang berminat dan benar benar ingin berjaya sila KLIK LINK WHATSAPP DI BIO NOW🌈.
.
.
.
.
.
.
.
.
#dropshipneeded #milalangels #teamilala #drosphipdiperlukan #dropshipdiperlukan #milalaattire #20081902 #JomRepost #Hamka #BuyaHamka #diacrush #cintaislamic #malaysiatrending #nakbebel #nakfakta #nakngepek #nakpesan #nakpickupline #atukpesan #seribusatucerita #tolongdengar #igersmalaysia #dakwahsentap #cakapmanis #neelsholmes #gengmoveon #akuokayofficial #secebiskenangan #hatikecai #abangbikai

YURAN KOMITMEN SERENDAH 70% OFF 😱 BIAR BETUL WEHHHH⁉️.
.
.
Yess betul gang ! Kali ni kita bagi DISCOUNT 70% OFF pada korang yang dah lama pendam hasrat nak cari side income 💪🏻💰.
.
.
Memang sangat tersangat rugi kalau korang tak join sekarang ‼️.
.
.
_____________________________________
KELEBIHAN MENJADI DROPSHIP MILALA
_____________________________________
⛅️ KOMISEN YANG TINGGI
⛅️ POSTAGE AKAN DILAKUKAN OLEH KAMI
⛅️ YURAN YANG BERPATUTAN
⛅️ BEKALAN GAMBAR YANG BERKUALITI AKAN DIBERIKAN
⛅️ REWARD YANG MENARIK BAGI DROPSHIP YANG MENCAPAI SALE TERTINGGI.
.
.
💡SYARAT ASAS KELAYAKAN DROPSHIP MILALA💡.
✔️ADA ONLINE BANKING
✔️ADA PENGALAMAN BASIC
✔️MEMPUNYAI MEDAN SOSIAL YANG SESUAI UNTUK BERNIAGA
✔️ USAHA DAN SEMANGAT YANG KONSISTEN.
.
.
Bagi yang berminat dan benar benar ingin berjaya sila KLIK LINK WHATSAPP DI BIO NOW🌈.
.
.
.
.
.
.
.
.
#dropshipneeded #milalangels #teamilala #drosphipdiperlukan #dropshipdiperlukan #milalaattire #20081902 #JomRepost #Hamka #BuyaHamka #diacrush #cintaislamic #malaysiatrending #nakbebel #nakfakta #nakngepek #nakpesan #nakpickupline #atukpesan #seribusatucerita #tolongdengar #igersmalaysia #dakwahsentap #cakapmanis #neelsholmes #gengmoveon #akuokayofficial #secebiskenangan #hatikecai #abangbikai

0 0 36 minutes ago
Morning! Hari ni kak mira nak share Feedback buku Surat Putus Asa dari @nhh_bookstore
.
Buku Surat Untuk Orang Yang Putus Asa merupakan buku kedua Ustaz Adnin yang telah saya baca (buku pertama : Surat Putus Cinta). Saya suka cara penulisan Ustaz Adnin dalam buku , seolah-olah Ustaz sedang bercakap dengan saya.
.
Dalam buku ni, Ustaz bagi nasihat pada kita, supaya tidak berputus asa. Tidak berputus asa dalam semua perkara terutamanya taubat. Ustaz turut sertakan ayat Al-quran dan hadis sahih yang menunjukkan Allah dah banyak kali pujuk kita, supaya tidak berputus asa dalam mengejar rahmat Allah.
.
Habis je baca buku ni rasa malu nye Ya Allah. Lepas banyak dosa yang dibuat Allah masih ampunkan kalau kita bertaubat. Sebelum ni selalu tak istiqamah dalam berubah. Kerap u-turn pada dosa lalu. Asbab utama kerana sendirian, tiada sahabat disisi untuk memberi semangat. Hadirnya buku ini sebagai penguat untuk saya terus pada jalan hijrah.
.
Moga syurga buat Ustaz Adnin, team dan kita semua ☺
.
Jom contact number di bawah untuk tempahan :
.
👉🏻 [WS TEAM ISBIR KE 013 506 7499 SEGERA]
👉🏻 [WS TEAM ISBIR KE 013 506 7499 SEGERA]
👉🏻 [WS TEAM ISBIR KE 013 506 7499 SEGERA]
.
SEBUAH BUKU RM30 SAHAJA. TAK TERMASUK POSTAGE
.
#DakwahSentap #TarbiahSentap #SquadIsbir #KomboMerdeka #KomboMalaysiaku #KomboNegaraku  #Kombo3BukuRM30 HQ : @isbirofficial

Morning! Hari ni kak mira nak share Feedback buku Surat Putus Asa dari @nhh_bookstore
.
Buku Surat Untuk Orang Yang Putus Asa merupakan buku kedua Ustaz Adnin yang telah saya baca (buku pertama : Surat Putus Cinta). Saya suka cara penulisan Ustaz Adnin dalam buku , seolah-olah Ustaz sedang bercakap dengan saya.
.
Dalam buku ni, Ustaz bagi nasihat pada kita, supaya tidak berputus asa. Tidak berputus asa dalam semua perkara terutamanya taubat. Ustaz turut sertakan ayat Al-quran dan hadis sahih yang menunjukkan Allah dah banyak kali pujuk kita, supaya tidak berputus asa dalam mengejar rahmat Allah.
.
Habis je baca buku ni rasa malu nye Ya Allah. Lepas banyak dosa yang dibuat Allah masih ampunkan kalau kita bertaubat. Sebelum ni selalu tak istiqamah dalam berubah. Kerap u-turn pada dosa lalu. Asbab utama kerana sendirian, tiada sahabat disisi untuk memberi semangat. Hadirnya buku ini sebagai penguat untuk saya terus pada jalan hijrah.
.
Moga syurga buat Ustaz Adnin, team dan kita semua ☺
.
Jom contact number di bawah untuk tempahan :
.
👉🏻 [WS TEAM ISBIR KE 013 506 7499 SEGERA]
👉🏻 [WS TEAM ISBIR KE 013 506 7499 SEGERA]
👉🏻 [WS TEAM ISBIR KE 013 506 7499 SEGERA]
.
SEBUAH BUKU RM30 SAHAJA. TAK TERMASUK POSTAGE
.
#DakwahSentap #TarbiahSentap #SquadIsbir #KomboMerdeka #KomboMalaysiaku #KomboNegaraku #Kombo3BukuRM30 HQ : @isbirofficial

0 0 41 minutes ago
Hi korang! 🙋
.
.
Sekarang ni @notaniexclusive keluarkan design Japan Edition tau. Kali ni memang kena sangatla dengan Notani yg maksud asalnya dari Jepun, iaitu Lembah Ilmu. Stok terhad untuk Japan Edition ni.😁😁😁
.
.
⚡ PRE-ORDER ⚡
✔️Short Sleeve RM 35
✔️Long Sleeve RM 40
✔️Material 100% Cotton
✔️Silk Screen Printing
✔️Size XS - 3XL sahaja
.
.
Cukup je 40 pasang kita close order. Lagi cepat lagi bagus, cepat korang pakai. Btl tak? Semoga baju Japan Edition dapat tempat dihati korang. Apa tunggu lagi? Cepat submit order dan ajak kawan beli sekali 😍😍😍
.
.
Komen NAK, nanti Admin PM korang okay! 🙋
@notaniexclusive
@notaniexclusive
@notaniexclusive
.
.
Atau Boleh terus Wasap Cik Fatin utk order!
📲https://wa.me/601114635020
📲https://wa.me/601114635020
.
.
#bajumurah #cotton100 #japan #notaniexclusive #preorder #designbaru #mantap #notanimy #notanimotivasi #notanidakwah #dakwahsentap #nice #barangbaik #tshirtmurah #tshirtpreorder

Hi korang! 🙋
.
.
Sekarang ni @notaniexclusive keluarkan design Japan Edition tau. Kali ni memang kena sangatla dengan Notani yg maksud asalnya dari Jepun, iaitu Lembah Ilmu. Stok terhad untuk Japan Edition ni.😁😁😁
.
.
⚡ PRE-ORDER ⚡
✔️Short Sleeve RM 35
✔️Long Sleeve RM 40
✔️Material 100% Cotton
✔️Silk Screen Printing
✔️Size XS - 3XL sahaja
.
.
Cukup je 40 pasang kita close order. Lagi cepat lagi bagus, cepat korang pakai. Btl tak? Semoga baju Japan Edition dapat tempat dihati korang. Apa tunggu lagi? Cepat submit order dan ajak kawan beli sekali 😍😍😍
.
.
Komen NAK, nanti Admin PM korang okay! 🙋
@notaniexclusive
@notaniexclusive
@notaniexclusive
.
.
Atau Boleh terus Wasap Cik Fatin utk order!
📲https://wa.me/601114635020
📲https://wa.me/601114635020
.
.
#bajumurah #cotton100 #japan #notaniexclusive #preorder #designbaru #mantap #notanimy #notanimotivasi #notanidakwah #dakwahsentap #nice #barangbaik #tshirtmurah #tshirtpreorder

6 0 42 minutes ago
Jom join Pre Order Buku AJARI AKU TINGGALKAN MAKSIAT. Kelebihan join Pre Order buku ini adalah anda akan dapat :
.
✔️Tandatangan Penulis
✔️Kata Kata Istimewa Penulis
✔️Diskaun Dari Harga Asal
✔️Menjadi Pembaca Terawal 😍
.
Hanya yang Join Pre Order sehingga 30 Ogos sahaja akan dapat keistimewaan di atas. Boleh buat pembelian di mana? Di sini 👇🏻
.
[WHATSAPP 011 1143 2084 TEAM ISBIR]
[DM INSTAGRAM @dakwah_kata ]
.
#SquadIsbir #IsbirOfficial #DakwahSentap #AMT #TarbiahSentap #BukuBaru #BukuTarbiah #KomboOgos #IndieIslamik #KomboOgos HQ : @isbirofficial

Jom join Pre Order Buku AJARI AKU TINGGALKAN MAKSIAT. Kelebihan join Pre Order buku ini adalah anda akan dapat :
.
✔️Tandatangan Penulis
✔️Kata Kata Istimewa Penulis
✔️Diskaun Dari Harga Asal
✔️Menjadi Pembaca Terawal 😍
.
Hanya yang Join Pre Order sehingga 30 Ogos sahaja akan dapat keistimewaan di atas. Boleh buat pembelian di mana? Di sini 👇🏻
.
[WHATSAPP 011 1143 2084 TEAM ISBIR]
[DM INSTAGRAM @dakwah_kata ]
.
#SquadIsbir #IsbirOfficial #DakwahSentap #AMT #TarbiahSentap #BukuBaru #BukuTarbiah #KomboOgos #IndieIslamik #KomboOgos HQ : @isbirofficial

10 0 43 minutes ago
Reposted from @jual.kaos_dakwah (@get_regrann) -  Reposted from @kdiktlg -  Spesifikasi Kaos:
.
.

Berbahan Cotton Combed 30s (tidak terlalu tebal hingga nyaman dan adem dipakai) dengan material dibuat menggunakan teknologi Anti Bacterial SilverPlus sehingga kaos bisa menyerap keringat tanpa bau karena ion perak yang terkandung di dalam kain akan mematikan bakteri dan membuat efek segar ketika dipakai.
.
.

Pilihan Warna Lengan Pendek:
Putih
Hitam
Abu-abu
Biru Navy
Biru Terang
Merah Marun

Pilihan Warna Lengan Panjang (akhwat) 
Hitam 
Biru Navy
.
.
Spesifikasi Sablon:
Digital Cuting Polyflex
Double Heat Press
.
.
Ukuran Kaos (Lebar x Tinggi)
M : 50×68
L : 52×70
XL : 54×72
XXL : 56×74
.
.
Semua kaosnya ini READY STOCK. Proses order 1-2 hari weekdays.
.
.
Untuk pemesanan, silahkan hubungi WA 087724949717. #dakwah #dakwahitucinta #dakwahliterasi #dakwahkampus #dakwahvisual #dakwahdalampuisi #dakwahcinta #literasidakwah #dakwahislamid #dakwahsunnah #dakwahmuslimah #dakwahislam #dakwahtauhid #dakwahjentikhati #dakwahsentap #remajadakwah #dakwahjomblo #dakwahindonesia #dakwahasik #mediadakwah - #regrann - #regrann

Reposted from @jual.kaos_dakwah (@get_regrann) - Reposted from @kdiktlg - Spesifikasi Kaos:
.
.

Berbahan Cotton Combed 30s (tidak terlalu tebal hingga nyaman dan adem dipakai) dengan material dibuat menggunakan teknologi Anti Bacterial SilverPlus sehingga kaos bisa menyerap keringat tanpa bau karena ion perak yang terkandung di dalam kain akan mematikan bakteri dan membuat efek segar ketika dipakai.
.
.

Pilihan Warna Lengan Pendek:
Putih
Hitam
Abu-abu
Biru Navy
Biru Terang
Merah Marun

Pilihan Warna Lengan Panjang (akhwat)
Hitam
Biru Navy
.
.
Spesifikasi Sablon:
Digital Cuting Polyflex
Double Heat Press
.
.
Ukuran Kaos (Lebar x Tinggi)
M : 50×68
L : 52×70
XL : 54×72
XXL : 56×74
.
.
Semua kaosnya ini READY STOCK. Proses order 1-2 hari weekdays.
.
.
Untuk pemesanan, silahkan hubungi WA 087724949717. #dakwah #dakwahitucinta #dakwahliterasi #dakwahkampus #dakwahvisual #dakwahdalampuisi #dakwahcinta #literasidakwah #dakwahislamid #dakwahsunnah #dakwahmuslimah #dakwahislam #dakwahtauhid #dakwahjentikhati #dakwahsentap #remajadakwah #dakwahjomblo #dakwahindonesia #dakwahasik #mediadakwah - #regrann - #regrann

0 0 49 minutes ago
Reposted from @jual.kaos_dakwah (@get_regrann) -  Reposted from @kdiktlg -  Spesifikasi Kaos:
.
.

Berbahan Cotton Combed 30s (tidak terlalu tebal hingga nyaman dan adem dipakai) dengan material dibuat menggunakan teknologi Anti Bacterial SilverPlus sehingga kaos bisa menyerap keringat tanpa bau karena ion perak yang terkandung di dalam kain akan mematikan bakteri dan membuat efek segar ketika dipakai.
.
.

Pilihan Warna Lengan Pendek:
Putih
Hitam
Abu-abu
Biru Navy
Biru Terang
Merah Marun

Pilihan Warna Lengan Panjang (akhwat) 
Hitam 
Biru Navy
.
.
Spesifikasi Sablon:
Digital Cuting Polyflex
Double Heat Press
.
.
Ukuran Kaos (Lebar x Tinggi)
M : 50×68
L : 52×70
XL : 54×72
XXL : 56×74
.
.
Semua kaosnya ini READY STOCK. Proses order 1-2 hari weekdays.
.
.
Untuk pemesanan, silahkan hubungi WA 087724949717.  #dakwah #dakwahitucinta #dakwahliterasi #dakwahkampus #dakwahvisual #dakwahdalampuisi #dakwahcinta #literasidakwah #dakwahislamid #dakwahsunnah #dakwahmuslimah #dakwahislam #dakwahtauhid #dakwahjentikhati #dakwahsentap #remajadakwah #dakwahjomblo #dakwahindonesia #dakwahasik #mediadakwah - #regrann - #regrann

Reposted from @jual.kaos_dakwah (@get_regrann) - Reposted from @kdiktlg - Spesifikasi Kaos:
.
.

Berbahan Cotton Combed 30s (tidak terlalu tebal hingga nyaman dan adem dipakai) dengan material dibuat menggunakan teknologi Anti Bacterial SilverPlus sehingga kaos bisa menyerap keringat tanpa bau karena ion perak yang terkandung di dalam kain akan mematikan bakteri dan membuat efek segar ketika dipakai.
.
.

Pilihan Warna Lengan Pendek:
Putih
Hitam
Abu-abu
Biru Navy
Biru Terang
Merah Marun

Pilihan Warna Lengan Panjang (akhwat)
Hitam
Biru Navy
.
.
Spesifikasi Sablon:
Digital Cuting Polyflex
Double Heat Press
.
.
Ukuran Kaos (Lebar x Tinggi)
M : 50×68
L : 52×70
XL : 54×72
XXL : 56×74
.
.
Semua kaosnya ini READY STOCK. Proses order 1-2 hari weekdays.
.
.
Untuk pemesanan, silahkan hubungi WA 087724949717. #dakwah #dakwahitucinta #dakwahliterasi #dakwahkampus #dakwahvisual #dakwahdalampuisi #dakwahcinta #literasidakwah #dakwahislamid #dakwahsunnah #dakwahmuslimah #dakwahislam #dakwahtauhid #dakwahjentikhati #dakwahsentap #remajadakwah #dakwahjomblo #dakwahindonesia #dakwahasik #mediadakwah - #regrann - #regrann

0 0 50 minutes ago
KOMBO SPECIAL EDITION MERDEKA : SET KOMBO 3 BUKU RM30
.
Kalau 3 Buku RM30, kiranya satu buku RM10 JER LAH?! Haah, satu buku RM10 je gaisss. Mughah sangat dah ni offer untuk bulan Ogos kali niii. Bestnyaaa 😍
.
Kita ada 9 buah buku kesemuanya dalam set kombo ni, korang boleh pilih je mana mana 3 buku favourite korang di atas.
.
Kalau tak tahu nak pilih buku yang mana, boleh je tanya admin dulu, kita akan suggestkan buku yang sesuai untuk awak!
.
Jom contact number di bawah untuk tempahan :
.
👉🏻 [WS TEAM ISBIR KE 013 506 7499 SEGERA]
👉🏻 [WS TEAM ISBIR KE 013 506 7499 SEGERA]
👉🏻 [WS TEAM ISBIR KE 013 506 7499 SEGERA]
.
SATU BUKU DAH JADI RM10 DAH NI, TAKKAN TAK MURAH LAGI 😝
.
#DakwahSentap #TarbiahSentap #SquadIsbir #KomboMerdeka #KomboMalaysiaku #KomboNegaraku  #Kombo3BukuRM30 HQ : @isbirofficial

KOMBO SPECIAL EDITION MERDEKA : SET KOMBO 3 BUKU RM30
.
Kalau 3 Buku RM30, kiranya satu buku RM10 JER LAH?! Haah, satu buku RM10 je gaisss. Mughah sangat dah ni offer untuk bulan Ogos kali niii. Bestnyaaa 😍
.
Kita ada 9 buah buku kesemuanya dalam set kombo ni, korang boleh pilih je mana mana 3 buku favourite korang di atas.
.
Kalau tak tahu nak pilih buku yang mana, boleh je tanya admin dulu, kita akan suggestkan buku yang sesuai untuk awak!
.
Jom contact number di bawah untuk tempahan :
.
👉🏻 [WS TEAM ISBIR KE 013 506 7499 SEGERA]
👉🏻 [WS TEAM ISBIR KE 013 506 7499 SEGERA]
👉🏻 [WS TEAM ISBIR KE 013 506 7499 SEGERA]
.
SATU BUKU DAH JADI RM10 DAH NI, TAKKAN TAK MURAH LAGI 😝
.
#DakwahSentap #TarbiahSentap #SquadIsbir #KomboMerdeka #KomboMalaysiaku #KomboNegaraku #Kombo3BukuRM30 HQ : @isbirofficial

0 0 1 hour ago
Saat kita terlalu menyayangi seseorang, saat itulah masa terbaik untuk iblis masuk ke dalam ruang fikiran kita.
.
💥PROMO BUKU PERCUMA!! FREE ebook! FREE BOOKMARK!🥰
.
.
📚ABLAASA **💥TERBARU💥**
📚BENCANA 2020
📚INFINITY WAR
📚SEMUSIM DI BARZAKH
📚SEMUSIM DI MAHSYAR
📚MENGINTAI AKU DI NERAKA
📚EYES FROM THE ABYSS
.
Jom dapat kan Novel Islamik terbaik dari Karya Ustaz Hadi Fayyadh .
.

Dapatkannya dengan kami  segera.
WHATSAPP +601112885220
.
📚Mana-mana buku karya HADI FAYYADH :
💥Special PROMO :  FREE POSTAGE utk 2 buku dan ke atas!!😍😍
. 
Dannnnn👇
. 💥+ FREE 1 buku karya @hadi_fayyadh, PERCUMA!!😱💕
.
🎁 + FREE e-book, FREE bookmark & FREE AUTOGRAF 😍😍 Hanya untuk pembelian online sahaja.
.
💥@thelittledeeds ada DISKAUN untuk SEMUA buku!!🤗
.
📣Berminat? Ada soalan?? Boleh whatsapp nombor di bawah👇👇
Fast respon inshaallah🤗
.
.
WHATSAPP 011 1288 5220 SEGERA
WHATSAPP 011 1288 5220 SEGERA
WHATSAPP 011 1288 5220 SEGERA
(atau klik link whatsapp di bio @thelittledeeds, lagi senang takyah tekan2 number 😅)
.
.
.
#fayyadhtroopersdiamond #ablaasa #bencana2020#zakirnaik #BukuTarbiah #infinitywar #hadifayyadh #bukumotivasi #islamicreminder #dakwah #tarbiah #tazkirah #trending #usrah #dajjal #cintaislamic #quotes #moveon #staystrong #thefaizibrahim #jentikhati #lawak#love #nakpesan #islam #allah #muslimah #dakwahsentap #viral #trending #viralvideos

Saat kita terlalu menyayangi seseorang, saat itulah masa terbaik untuk iblis masuk ke dalam ruang fikiran kita.
.
💥PROMO BUKU PERCUMA!! FREE ebook! FREE BOOKMARK!🥰
.
.
📚ABLAASA **💥TERBARU💥**
📚BENCANA 2020
📚INFINITY WAR
📚SEMUSIM DI BARZAKH
📚SEMUSIM DI MAHSYAR
📚MENGINTAI AKU DI NERAKA
📚EYES FROM THE ABYSS
.
Jom dapat kan Novel Islamik terbaik dari Karya Ustaz Hadi Fayyadh .
.

Dapatkannya dengan kami segera.
WHATSAPP +601112885220
.
📚Mana-mana buku karya HADI FAYYADH :
💥Special PROMO : FREE POSTAGE utk 2 buku dan ke atas!!😍😍
.
Dannnnn👇
. 💥+ FREE 1 buku karya @hadi_fayyadh, PERCUMA!!😱💕
.
🎁 + FREE e-book, FREE bookmark & FREE AUTOGRAF 😍😍 Hanya untuk pembelian online sahaja.
.
💥@thelittledeeds ada DISKAUN untuk SEMUA buku!!🤗
.
📣Berminat? Ada soalan?? Boleh whatsapp nombor di bawah👇👇
Fast respon inshaallah🤗
.
.
WHATSAPP 011 1288 5220 SEGERA
WHATSAPP 011 1288 5220 SEGERA
WHATSAPP 011 1288 5220 SEGERA
(atau klik link whatsapp di bio @thelittledeeds, lagi senang takyah tekan2 number 😅)
.
.
.
#fayyadhtroopersdiamond #ablaasa #bencana2020 #zakirnaik #BukuTarbiah #infinitywar #hadifayyadh #bukumotivasi #islamicreminder #dakwah #tarbiah #tazkirah #trending #usrah #dajjal #cintaislamic #quotes #moveon #staystrong #thefaizibrahim #jentikhati #lawak #love #nakpesan #islam #allah #muslimah #dakwahsentap #viral #trending #viralvideos

6 0 2 hours ago
♡
Usah segan melangkah ke alam kebaikan kerana kita tidak tahu bila kita akan melangkah ke alam kematian.

Tiada siapa yang tahu apa yang kite lalui

Tiada siapa yang mengerti seberat mana kita menanggung di hati

Selagi kita bernama "MANUSIA"
Selagi itu kita diuji

Walupun kesakitannya begitu pedih sekali

Terus melangkah dan jangan sekali berenti

Jatuh ? Kau tahu kejatuhan bukan menandakan kau lemah dan tidak berkemampuan

Tapi ia adalah satu tanda cinta dan sayang dari Tuhan

Sebagaimana burung menjatuhkan anaknya dari sarang untuk terbang

Seperti itulah Allah menjatuhkan kau untuk memperoleh kekuatan

Ujian Allah bukanlah tanda kebencian, Tapi tanda Sayang .. Dia mahu kau jadi kuat !

Dia mahu kau lebih dekat dengan-Nya 
Dan kau, harus terus kuat !

Hati kau kene sado !

Allah Sayang kau!
_

Silakan  LIKE👍 | COMMENT💭 | SHARE↗️ | TAG🏷️| TURN ON POST NOTIFICATION🔔 | FOLLOW❤️ @dakwah.is.cinta
.
.
.
#dakwah #dakwahmudah #dakwahislam #dakwahcinta #dakwahkreatif #zikir #majlisilmu #ilmu #dakwahtauhid #instadakwah #streetdakwah #islamituindah #islamicquotes #islamituindah #iman #islamiccalligraphy #istikharahcinta #istighfar #sedekah #tazkirah #dakwahremajaislam #muslimah #hidayah #selawat #dakwahsentap #tarbiahsentap #muhasabahdiri #swapreview #review


Usah segan melangkah ke alam kebaikan kerana kita tidak tahu bila kita akan melangkah ke alam kematian.

Tiada siapa yang tahu apa yang kite lalui

Tiada siapa yang mengerti seberat mana kita menanggung di hati

Selagi kita bernama "MANUSIA"
Selagi itu kita diuji

Walupun kesakitannya begitu pedih sekali

Terus melangkah dan jangan sekali berenti

Jatuh ? Kau tahu kejatuhan bukan menandakan kau lemah dan tidak berkemampuan

Tapi ia adalah satu tanda cinta dan sayang dari Tuhan

Sebagaimana burung menjatuhkan anaknya dari sarang untuk terbang

Seperti itulah Allah menjatuhkan kau untuk memperoleh kekuatan

Ujian Allah bukanlah tanda kebencian, Tapi tanda Sayang .. Dia mahu kau jadi kuat !

Dia mahu kau lebih dekat dengan-Nya
Dan kau, harus terus kuat !

Hati kau kene sado !

Allah Sayang kau!
_

Silakan LIKE👍 | COMMENT💭 | SHARE↗️ | TAG🏷️| TURN ON POST NOTIFICATION🔔 | FOLLOW❤️ @dakwah.is.cinta
.
.
.
#dakwah #dakwahmudah #dakwahislam #dakwahcinta #dakwahkreatif #zikir #majlisilmu #ilmu #dakwahtauhid #instadakwah #streetdakwah #islamituindah #islamicquotes #islamituindah #iman #islamiccalligraphy #istikharahcinta #istighfar #sedekah #tazkirah #dakwahremajaislam #muslimah #hidayah #selawat #dakwahsentap #tarbiahsentap #muhasabahdiri #swapreview #review

58 0 2 hours ago
Ilmu tidak akan datang sendiri✔️
.
Namun kita perlu mencarinya dengan ikhlas dan sabar💯
.
Nabi juga menyuruh kita mencari ilmu hingga ke negeri China🌏
.
Bergurulah untuk mendapatkan ilmu dan berhati hatilah dengan ilmu yang sesat⚠️
.
Carilah ilmu kerana ilmu umpama cahaya yang menerangi kegelapan diri kita✨
.
.
Jangan lupa share☺️❤️
Tag kawan korang👬👭
Jom sama sama kumpul saham akhirat😁
.
. 
#quotes #malaysia #dakwahsentap #dakwah #ummah_muhammad1712 #terengganu #pahang #perak #penang #sarawak #perlis #instamalaya #instadakwah #sabah #selangor #kualalumpur #malaysiaboleh #quotesislamic  #islam #muslim #love #instagrammers #hijrah #cinta #Allah #instafamous #followforfollowback

Ilmu tidak akan datang sendiri✔️
.
Namun kita perlu mencarinya dengan ikhlas dan sabar💯
.
Nabi juga menyuruh kita mencari ilmu hingga ke negeri China🌏
.
Bergurulah untuk mendapatkan ilmu dan berhati hatilah dengan ilmu yang sesat⚠️
.
Carilah ilmu kerana ilmu umpama cahaya yang menerangi kegelapan diri kita✨
.
.
Jangan lupa share☺️❤️
Tag kawan korang👬👭
Jom sama sama kumpul saham akhirat😁
.
.
#quotes #malaysia #dakwahsentap #dakwah #ummah_muhammad1712 #terengganu #pahang #perak #penang #sarawak #perlis #instamalaya #instadakwah #sabah #selangor #kualalumpur #malaysiaboleh #quotesislamic #islam #muslim #love #instagrammers #hijrah #cinta #Allah #instafamous #followforfollowback

16 0 2 hours ago
SELEPAS KELUARKAN BUKU PERTAMA AKU BUKAN MALAIKAT, KINI PENULIS BEST SELLER INI KELUARKAN BUKU BARU YANG BERTAJUK "PUJUKAN DARI TUHAN"
.
Tak asing lagi nama penulis @shukery_azizan , kalau korang yang dah dapatkan Aku Bukan Malaikat 1 dan 2 mesti dah kenal sangat dah cara penulisan santai beliau.
.
Jom kita baca sedikit sinopsis tentang buku ini, agak apa ya isi dalam buku ni?
.
Saya, @shukery_azizan pernah berkali jumpa dengan beberapa orang pelajar yg meluahkan rasa sedih dan kecewa.
.
Sedih sbb byk buat dosa, hingga ada yang mengaku pernah gugurkan anak luar nikah. Dia menangis sampai kata,
.
"Ustaz, saya dah jadi pembunuh!"
.
😭😭😭😭😭 Saya yg dengar pun nak menangis. Walaupun dia dah buat dosa besar seprti berzina nak gugurkan anak, sungguh, dalam hatinya penuh dengan benih iman. 😭 sebab apa? .
.
Sebab walaupun dah buat dosa, dia masih rasa menyesal dan berdosa. Itulah tanda iman!
.
Dan tak cukup tu saja, dia juga tanya,
.
“Allah nak ke ampunkan dosa saya? Allah nak ke pandang saya?”
.
Saya menarik nafas panjang seraya memberikan ayat Quran yang bermaksud,
.
"Padahal Allah dah pujuk lagi, “Katakanlah; “Wahai hamba-hambaKu yang telah melampaui batas terhadap diri mereka sendiri (dengan perbuatan maksiat), janganlah kamu berputus asa dari rahmat Allah, kerana sesungguhnya Allah mengampunkan segala dosa; sesungguhnya Dia lah jua Yang Maha Pengampun, lagi Maha Mengasihani.” (Surah Az-Zumar 39:53)
.
Kembalilah pada Allah. Jgn putus asa dgn rahmat Allah. Serius. Moga Allah limpahkan kasih sayangNya pada kita semua. InshaAllah. Aminn
.
#DakwahSentap #TarbiahSentap #SquadIsbir #KeranaAkuSayang #PujukanDariTuhan #AgarKauBahagia #SuratPutusCinta #PickuplineDakwah #TaubatYangTertangguh HQ : @isbirofficial

#UlatBuku #BookLoverMalaysia #PencintaBuku #Bookstagram #OnlineBookstore #OnlineBookstoreMalaysia #BookstoreKL #Bookstore  #BookstoreMalaysia #BookLoversMalaysia #MalaysiaBookstore #JualBuku #BukuMurah #sayajualbuku #BukuOnline #SayaJualBuku 
#malaysiamembaca 
#klbaca2020
#forsythiamaira

SELEPAS KELUARKAN BUKU PERTAMA AKU BUKAN MALAIKAT, KINI PENULIS BEST SELLER INI KELUARKAN BUKU BARU YANG BERTAJUK "PUJUKAN DARI TUHAN"
.
Tak asing lagi nama penulis @shukery_azizan , kalau korang yang dah dapatkan Aku Bukan Malaikat 1 dan 2 mesti dah kenal sangat dah cara penulisan santai beliau.
.
Jom kita baca sedikit sinopsis tentang buku ini, agak apa ya isi dalam buku ni?
.
Saya, @shukery_azizan pernah berkali jumpa dengan beberapa orang pelajar yg meluahkan rasa sedih dan kecewa.
.
Sedih sbb byk buat dosa, hingga ada yang mengaku pernah gugurkan anak luar nikah. Dia menangis sampai kata,
.
"Ustaz, saya dah jadi pembunuh!"
.
😭😭😭😭😭 Saya yg dengar pun nak menangis. Walaupun dia dah buat dosa besar seprti berzina nak gugurkan anak, sungguh, dalam hatinya penuh dengan benih iman. 😭 sebab apa? .
.
Sebab walaupun dah buat dosa, dia masih rasa menyesal dan berdosa. Itulah tanda iman!
.
Dan tak cukup tu saja, dia juga tanya,
.
“Allah nak ke ampunkan dosa saya? Allah nak ke pandang saya?”
.
Saya menarik nafas panjang seraya memberikan ayat Quran yang bermaksud,
.
"Padahal Allah dah pujuk lagi, “Katakanlah; “Wahai hamba-hambaKu yang telah melampaui batas terhadap diri mereka sendiri (dengan perbuatan maksiat), janganlah kamu berputus asa dari rahmat Allah, kerana sesungguhnya Allah mengampunkan segala dosa; sesungguhnya Dia lah jua Yang Maha Pengampun, lagi Maha Mengasihani.” (Surah Az-Zumar 39:53)
.
Kembalilah pada Allah. Jgn putus asa dgn rahmat Allah. Serius. Moga Allah limpahkan kasih sayangNya pada kita semua. InshaAllah. Aminn
.
#DakwahSentap #TarbiahSentap #SquadIsbir #KeranaAkuSayang #PujukanDariTuhan #AgarKauBahagia #SuratPutusCinta #PickuplineDakwah #TaubatYangTertangguh HQ : @isbirofficial

#UlatBuku #BookLoverMalaysia #PencintaBuku #Bookstagram #OnlineBookstore #OnlineBookstoreMalaysia #BookstoreKL #Bookstore #BookstoreMalaysia #BookLoversMalaysia #MalaysiaBookstore #JualBuku #BukuMurah #sayajualbuku #BukuOnline #SayaJualBuku
#malaysiamembaca
#klbaca2020
#forsythiamaira

7 1 2 hours ago
“BAGAIMANA KITA NAK ISTIQAMAH DALAM AMALAN KITA ?” 🤔🤔🤔 ..
#ustadzhananataki @jom_kuliah ————————————————————
(Tengok sampai habis) ..
.
.
. 
Tag sahabatmu & share jika bermanfaat 👍🏼
Follow : @jom_kuliah 
Follow : @jom_kuliah 
Follow : @jom_kuliah .
.
.
.
Kredit : @mahadibz .
.
.
.
#dakwah #jomkuliah #muhasabbahdiri #rindurasulullah #kuliahagama#kuliahuai #kabarakhirzaman#videokuliah #hidayahmilikallah #jentikhati #dakwahtauhid #dakwahislam #akhirzaman #akhiratdidepan#kuliahagama #ceramah #ceramahuai #ceramahislam #ceramahpendek #ceramahagama #videoceramah #ceramahustadz #hidayah #hidayahmilikallah#iloverasulullahsaw#ustazazharidrus#fitnahdunia #fitnahdajjal #dakwahsentap#tarbiahsentap #sentap

“BAGAIMANA KITA NAK ISTIQAMAH DALAM AMALAN KITA ?” 🤔🤔🤔 ..
#ustadzhananataki @jom_kuliah ————————————————————
(Tengok sampai habis) ..
.
.
.
Tag sahabatmu & share jika bermanfaat 👍🏼
Follow : @jom_kuliah
Follow : @jom_kuliah
Follow : @jom_kuliah .
.
.
.
Kredit : @mahadibz .
.
.
.
#dakwah #jomkuliah #muhasabbahdiri #rindurasulullah #kuliahagama #kuliahuai #kabarakhirzaman #videokuliah #hidayahmilikallah #jentikhati #dakwahtauhid #dakwahislam #akhirzaman #akhiratdidepan #kuliahagama #ceramah #ceramahuai #ceramahislam #ceramahpendek #ceramahagama #videoceramah #ceramahustadz #hidayah #hidayahmilikallah #iloverasulullahsaw #ustazazharidrus #fitnahdunia #fitnahdajjal #dakwahsentap #tarbiahsentap #sentap

136 0 2 hours ago

Top #dakwahsentap posts

Tekan like karena itu penting ❤ penting banget gaess ,& Tag Teman-temanmu  berbagi MUSIK BAPER disini !!
📌 Save / Repost?? Ijin di Komentar Yaa!!! 😊
Jangan Lupa Untuk Likenya!!! 😊
@officialputerabk
#diacrush
#cintaislamic
#malaysiatrending
#nakbebel
#nakfakta
#nakngepek
#nakpesan
#nakpickupline
#atukpesan
#seribusatucerita
#tolongdengar
#igersmalaysia
#dakwahsentap
#cakapmanis
#neelsholmes
#gengmoveon
#akuokayofficial
#secebiskenangan
#hatikecai
#abangbikai - #regrann

Tekan like karena itu penting ❤ penting banget gaess ,& Tag Teman-temanmu berbagi MUSIK BAPER disini !!
📌 Save / Repost?? Ijin di Komentar Yaa!!! 😊
Jangan Lupa Untuk Likenya!!! 😊
@officialputerabk
#diacrush
#cintaislamic
#malaysiatrending
#nakbebel
#nakfakta
#nakngepek
#nakpesan
#nakpickupline
#atukpesan
#seribusatucerita
#tolongdengar
#igersmalaysia
#dakwahsentap
#cakapmanis
#neelsholmes
#gengmoveon
#akuokayofficial
#secebiskenangan
#hatikecai
#abangbikai - #regrann

6,911 35 19 August, 2019
Tekan like karena itu penting ❤ penting banget gaess ,& Tag Teman-temanmu  berbagi MUSIK BAPER disini !!
📌 Save / Repost?? Ijin di Komentar Yaa!!! 😊
Jangan Lupa Untuk Likenya!!! 😊
@officialputerabk
#diacrush
#cintaislamic
#malaysiatrending
#nakbebel
#nakfakta
#nakngepek
#nakpesan
#nakpickupline
#atukpesan
#seribusatucerita
#tolongdengar
#igersmalaysia
#dakwahsentap
#cakapmanis
#neelsholmes
#gengmoveon
#akuokayofficial
#secebiskenangan
#hatikecai
#abangbikai - #regrann

Tekan like karena itu penting ❤ penting banget gaess ,& Tag Teman-temanmu berbagi MUSIK BAPER disini !!
📌 Save / Repost?? Ijin di Komentar Yaa!!! 😊
Jangan Lupa Untuk Likenya!!! 😊
@officialputerabk
#diacrush
#cintaislamic
#malaysiatrending
#nakbebel
#nakfakta
#nakngepek
#nakpesan
#nakpickupline
#atukpesan
#seribusatucerita
#tolongdengar
#igersmalaysia
#dakwahsentap
#cakapmanis
#neelsholmes
#gengmoveon
#akuokayofficial
#secebiskenangan
#hatikecai
#abangbikai - #regrann

2,227 23 22 August, 2019
Saat ingin melepaskannya, ingatlah saat kita ingin mendapatkannya dulu. 
Saat tidak mencintainya, ingatlah saat kita bersungguh-sungguh  mencintainya dulu. 
Saat tidak merindukannya, ingatlah disaat kita merindukannya dulu. 
Assalamualaikum, laila saedah sahabat syurga. Aseef salah silap🌺.
.
#diacrush
#cintaislamic
#malaysiatrending
#nakbebel
#nakfakta
#nakngepek
#nakpesan
#nakpickupline
#atukpesan
#seribusatucerita
#tolongdengar
#igersmalaysia
#dakwahsentap
#cakapmanis
#neelsholmes
#gengmoveon
#akuokayofficial
#secebiskenangan
#hatikecai
#abangbikai

Saat ingin melepaskannya, ingatlah saat kita ingin mendapatkannya dulu.
Saat tidak mencintainya, ingatlah saat kita bersungguh-sungguh mencintainya dulu.
Saat tidak merindukannya, ingatlah disaat kita merindukannya dulu.
Assalamualaikum, laila saedah sahabat syurga. Aseef salah silap🌺.
.
#diacrush
#cintaislamic
#malaysiatrending
#nakbebel
#nakfakta
#nakngepek
#nakpesan
#nakpickupline
#atukpesan
#seribusatucerita
#tolongdengar
#igersmalaysia
#dakwahsentap
#cakapmanis
#neelsholmes
#gengmoveon
#akuokayofficial
#secebiskenangan
#hatikecai
#abangbikai

850 12 21 August, 2019
Tekan like karena itu penting ❤ penting banget gaess ,& Tag Teman-temanmu  berbagi MUSIK BAPER disini !!
📌 Save / Repost?? Ijin di Komentar Yaa!!! 😊
Jangan Lupa Untuk Likenya!!! 😊
@officialputerabk
#diacrush
#cintaislamic
#malaysiatrending
#nakbebel
#nakfakta
#nakngepek
#nakpesan
#nakpickupline
#atukpesan
#seribusatucerita
#tolongdengar
#igersmalaysia
#dakwahsentap
#cakapmanis
#neelsholmes
#gengmoveon
#akuokayofficial
#secebiskenangan
#hatikecai
#abangbikai - #regrann

Tekan like karena itu penting ❤ penting banget gaess ,& Tag Teman-temanmu berbagi MUSIK BAPER disini !!
📌 Save / Repost?? Ijin di Komentar Yaa!!! 😊
Jangan Lupa Untuk Likenya!!! 😊
@officialputerabk
#diacrush
#cintaislamic
#malaysiatrending
#nakbebel
#nakfakta
#nakngepek
#nakpesan
#nakpickupline
#atukpesan
#seribusatucerita
#tolongdengar
#igersmalaysia
#dakwahsentap
#cakapmanis
#neelsholmes
#gengmoveon
#akuokayofficial
#secebiskenangan
#hatikecai
#abangbikai - #regrann

1,774 48 19 August, 2019
Perit rasanya hilang orang yang kita sayang🙁 ⬇️⬇️⬇️ Iphone dan Ipad murah follow @mungadjet

Perit rasanya hilang orang yang kita sayang🙁 ⬇️⬇️⬇️ Iphone dan Ipad murah follow @mungadjet

1,146 10 9 August, 2019
#repost

Moga iman kita sentiasa dipelihara oleh Allah SWT selalu hendakNya.
.
.
Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video 
dakwah yang menarik dan terkini 💯.
.
.
#jentikhati
#twitterjentikhati
#quotejentikhati 
#sentapjentikhati
#dakwahjentikhati
#videojentikhati
#sentapbeb #dakwahsentap #tarbiah #tarbiahsentap #teguran #nasihatdiri #nasihat

#repost

Moga iman kita sentiasa dipelihara oleh Allah SWT selalu hendakNya.
.
.
Follow @jentikhati.tv untuk dapatkan video
dakwah yang menarik dan terkini 💯.
.
.
#jentikhati
#twitterjentikhati
#quotejentikhati
#sentapjentikhati
#dakwahjentikhati
#videojentikhati
#sentapbeb #dakwahsentap #tarbiah #tarbiahsentap #teguran #nasihatdiri #nasihat

1,246 2 17 August, 2019
Tekan like karena itu penting ❤ penting banget gaess ,& Tag Teman-temanmu  berbagi MUSIK BAPER disini !!
📌 Save / Repost?? Ijin di Komentar Yaa!!! 😊
Jangan Lupa Untuk Likenya!!! 😊
@officialputerabk
#diacrush
#cintaislamic
#malaysiatrending
#nakbebel
#nakfakta
#nakngepek
#nakpesan
#nakpickupline
#atukpesan
#seribusatucerita
#tolongdengar
#igersmalaysia
#dakwahsentap
#cakapmanis
#neelsholmes
#gengmoveon
#akuokayofficial
#secebiskenangan
#hatikecai
#abangbikai - #regrann

Tekan like karena itu penting ❤ penting banget gaess ,& Tag Teman-temanmu berbagi MUSIK BAPER disini !!
📌 Save / Repost?? Ijin di Komentar Yaa!!! 😊
Jangan Lupa Untuk Likenya!!! 😊
@officialputerabk
#diacrush
#cintaislamic
#malaysiatrending
#nakbebel
#nakfakta
#nakngepek
#nakpesan
#nakpickupline
#atukpesan
#seribusatucerita
#tolongdengar
#igersmalaysia
#dakwahsentap
#cakapmanis
#neelsholmes
#gengmoveon
#akuokayofficial
#secebiskenangan
#hatikecai
#abangbikai - #regrann

3,626 68 15 August, 2019
Tekan like karena itu penting ❤ penting banget gaess ,& Tag Teman-temanmu  berbagi MUSIK BAPER disini !!
📌 Save / Repost?? Ijin di Komentar Yaa!!! 😊
Jangan Lupa Untuk Likenya!!! 😊
@officialputerabk
#diacrush
#cintaislamic
#malaysiatrending
#nakbebel
#nakfakta
#nakngepek
#nakpesan
#nakpickupline
#atukpesan
#seribusatucerita
#tolongdengar
#igersmalaysia
#dakwahsentap
#cakapmanis
#neelsholmes
#gengmoveon
#akuokayofficial
#secebiskenangan
#hatikecai
#abangbikai - #regrann

Tekan like karena itu penting ❤ penting banget gaess ,& Tag Teman-temanmu berbagi MUSIK BAPER disini !!
📌 Save / Repost?? Ijin di Komentar Yaa!!! 😊
Jangan Lupa Untuk Likenya!!! 😊
@officialputerabk
#diacrush
#cintaislamic
#malaysiatrending
#nakbebel
#nakfakta
#nakngepek
#nakpesan
#nakpickupline
#atukpesan
#seribusatucerita
#tolongdengar
#igersmalaysia
#dakwahsentap
#cakapmanis
#neelsholmes
#gengmoveon
#akuokayofficial
#secebiskenangan
#hatikecai
#abangbikai - #regrann

5,790 50 2 August, 2019