#cincinpermata916 Instagram Photos & Videos

cincinpermata916 - 2.6k posts

Hashtag Popularity

1.5
average comments
44.5
average likes

Natural #ruby weight 2,50ct #ringsilver
Cut emerald 🤩
Price terjangkau lah bosku
______________________________________________________________________________________
minat Wa/phone 0858 1721 4053 (link di profil)
COD available 💼 area jakarta .
.
.
.
.
#rubyburma #rubyring #rubyafrika #rubystar #gemstonejewelry #jualbatuakik #jualbatucincin #gems #emerald #jual #ruby #permataindonesia #jualruby #gemstonerings #rolex #perhiasan #rubystar #forsale #gemslover #permataindo #sapphire #zamrudcolumbia #zamrud #rubymozambique #cincinpermata916 #diamonds

Natural #ruby weight 2,50ct #ringsilver
Cut emerald 🤩 
Price terjangkau lah bosku 
______________________________________________________________________________________
 minat Wa/phone 0858 1721 4053 (link di profil)
COD available 💼 area jakarta .
.
.
.
.
#rubyburma #rubyring #rubyafrika #rubystar #gemstonejewelry #jualbatuakik #jualbatucincin #gems #emerald #jual #ruby #permataindonesia #jualruby #gemstonerings #rolex #perhiasan #rubystar #forsale #gemslover #permataindo #sapphire #zamrudcolumbia #zamrud #rubymozambique #cincinpermata916 #diamonds
4 0 7 hours ago

CINCIN BATU KUNCI HATIMU
.
Saiz 9
- 1.19g Rm274
- 1.18g Rm272
- 1.35g Rm311
- 1.33g Rm306
- 1.36g Rm313
- 1.32g Rm304
- 1.28g Rm295
- 1.30g Rm299
.
Saiz 10
- 1.39g Rm320
- 1.28g Rm295
- 1.40g Rm322
- 1.22g Rm281
- 1.27g Rm293
- 1.26g Rm290
- 1.29g Rm297
- 1.32g Rm304
- 1.30g Rm299
- 1.25g Rm288
.
Saiz 11
- 1.33g Rm306
- 1.22g Rm281
- 1.36g Rm313
- 1.35g Rm311
.
Saiz 12
- 1.38g Rm318
- 1.46g Rm336
- 1.36g Rm313
- 1.40g Rm322
- 1.39g Rm320
.
Saiz 13
- 1.39g Rm320
- 1.43g Rm329
- 1.41g Rm325
.
Saiz 14
- 1.42g Rm327
.
Saiz 15
- 1.31g Rm302
- 1.34g Rm309
- 1.44g Rm332
- 1.30g Rm299
- 1.47g Rm339
- 1.27g Rm293
- 1.37g Rm316
- 1.35g Rm311
- 1.29g Rm297
- 1.45g Rm334
.
Saiz 16
- 1.42g Rm327
.
Saiz 17
- 1.33g Rm306
- 1.35g Rm311 .
.
Saiz 19
- 1.39g Rm320
- 1.35g Rm311
.
Add Upah Rm15/pcs
.
.TIDAK BOLEH RESIZE
.
#cincinpermata916
#emas916tulen

CINCIN BATU KUNCI HATIMU
.
 Saiz 9
- 1.19g Rm274
- 1.18g Rm272
- 1.35g Rm311
- 1.33g Rm306
- 1.36g Rm313
- 1.32g Rm304
- 1.28g Rm295
- 1.30g Rm299
.
 Saiz 10
- 1.39g Rm320
- 1.28g Rm295
- 1.40g Rm322
- 1.22g Rm281
- 1.27g Rm293
- 1.26g Rm290
- 1.29g Rm297
- 1.32g Rm304
- 1.30g Rm299
- 1.25g Rm288
.
 Saiz 11
- 1.33g Rm306
- 1.22g Rm281
- 1.36g Rm313
- 1.35g Rm311
.
 Saiz 12
- 1.38g Rm318
- 1.46g Rm336
- 1.36g Rm313
- 1.40g Rm322
- 1.39g Rm320
.
 Saiz 13
- 1.39g Rm320
- 1.43g Rm329
- 1.41g Rm325
.
 Saiz 14
- 1.42g Rm327
.
 Saiz 15
- 1.31g Rm302
- 1.34g Rm309
- 1.44g Rm332
- 1.30g Rm299
- 1.47g Rm339
- 1.27g Rm293
- 1.37g Rm316
- 1.35g Rm311
- 1.29g Rm297
- 1.45g Rm334
.
 Saiz 16
- 1.42g Rm327
.
 Saiz 17
- 1.33g Rm306
- 1.35g Rm311 .
.
 Saiz 19
- 1.39g Rm320
- 1.35g Rm311
.
 Add Upah Rm15/pcs
.
.TIDAK BOLEH RESIZE
.
#cincinpermata916 
#emas916tulen
0 0 5 December, 2019

CINCIN BATU PERMATA KASIH .
Saiz 12
- 1.97g Rm454
.
Saiz 13
- 2.01g Rm463
- 2.00g Rm460
- 2.02g Rm465
.
Saiz 14
- 2.05g Rm472
- 2.01g Rm463
- 2.04g Rm470
- 2.06g Rm474
.
Saiz 15
- 2.15g Rm495
- 2.08g Rm479
.
Add Upah Rm15 .
TIDAK BOLEH RESIZE
.
#cincinpermata916
#cincinpermataemas916tulen
#emas916tulen

CINCIN BATU PERMATA KASIH .
 Saiz 12
- 1.97g Rm454
.
 Saiz 13
- 2.01g Rm463
- 2.00g Rm460
- 2.02g Rm465
.
 Saiz 14
- 2.05g Rm472
- 2.01g Rm463
- 2.04g Rm470
- 2.06g Rm474
.
 Saiz 15
- 2.15g Rm495
- 2.08g Rm479
.
Add Upah Rm15 .
TIDAK BOLEH RESIZE
.
#cincinpermata916 
#cincinpermataemas916tulen 
#emas916tulen
0 0 4 December, 2019

.
Cincin Batu/Permata 916
.
1) Berat: 2.41g Saiz: 11
2) Berat: 2.24g Saiz: 11
3) Berat: 2.04g Saiz: 11
4) Berat: 2.28g Saiz: 11
5) Berat: 2.25g Saiz: 12
.
EMAS 916
.
COD SERI KEMBANGAN SAHAJA.
YG JAUH KITA POS.
FOR FAST RESPOND, WHATSAPP ALNAZ OK 01115108037
.
.
.
#cincinnikah #cincinbatupermata #cincinpermata916 #cincinbatu916 #cincinemasbatupermata #cincinexclusive916 #goldring #cincincantik #cincingojes #cincineksklusif #cincinkahwin #cincinbertunang #cincinmerisik #weddingrings #wedding #emasserikembangan #emasputrajaya #emasserdang #emasklang #emaspuchong #emasmurah #emasselangor #emasserikembangan #emasonlinemurah #freecodserikembangan #ootd #cuticutimalaysia #cutisekolah #yearendsale #promosihujungtahun #yes2019

.
Cincin Batu/Permata 916
.
1) Berat: 2.41g  Saiz: 11
2) Berat: 2.24g  Saiz: 11
3) Berat: 2.04g  Saiz: 11
4) Berat: 2.28g  Saiz: 11
5) Berat: 2.25g  Saiz: 12
.
EMAS 916
.
COD SERI KEMBANGAN SAHAJA.
YG JAUH KITA POS.
FOR FAST RESPOND, WHATSAPP ALNAZ OK 01115108037
.
.
.
#cincinnikah #cincinbatupermata #cincinpermata916 #cincinbatu916 #cincinemasbatupermata #cincinexclusive916 #goldring #cincincantik #cincingojes #cincineksklusif #cincinkahwin  #cincinbertunang #cincinmerisik #weddingrings #wedding #emasserikembangan #emasputrajaya #emasserdang #emasklang  #emaspuchong #emasmurah #emasselangor #emasserikembangan #emasonlinemurah #freecodserikembangan #ootd #cuticutimalaysia #cutisekolah #yearendsale #promosihujungtahun #yes2019
7 0 3 December, 2019

Bismillah 😇 DOUBLE TAP KALAU NAMPAK KAMI! 🙌🏻 Bajet je, nak buat risik or tunang pon sesuai. Kami mmg takde belah rotan ye, so amek je mana2 cincin utk buat risik/tunang okay! 😆 Meh preorder now!! Deposit min je dulu okay! Baki lepas siap! 😍 Submission every Monday ‼️Whatsapp sekarang!

INFINITY GOOGLE RING 916
#luxegoldcincin

Anggaran 2g RM550+-
Deposit RM200

BAKI dijelas kan selepas barang siap (4-6mggu)

Harga & postage akan dikira semula dgn berat sebenar selepas siap
.
Whatsapp link di @luxe_goldnh untuk order & pertanyaan ❤️
.
#emas916
#emasmurah
#banglelv
#bangletiffany
#barangkemas
#rantaitangan
#rantaikaki
#rantaileher
#rantaitanganemas916
#rantaitanganpandora
#masdora
#pandoragold
#cincinemas916
#cincinbelahrotan
#cincintunang
#cincinhantaran
#emasmurah
#cincinemas
#cincinnikah
#cincinrisik
#cincinpermata
#cincinbatupermata
#cincinbatu916
#cincinpermata916
#cubiczircon
#cincincubiczirconia
#cincinlintah
#cincintebal
#cincinpadu

Bismillah 😇 DOUBLE TAP KALAU NAMPAK KAMI! 🙌🏻 Bajet je, nak buat risik or tunang pon sesuai. Kami mmg takde belah rotan ye, so amek je mana2 cincin utk buat risik/tunang okay! 😆 Meh preorder now!! Deposit min je dulu okay! Baki lepas siap! 😍 Submission every Monday ‼️Whatsapp sekarang!

INFINITY GOOGLE RING 916
#luxegoldcincin

Anggaran 2g RM550+-
Deposit RM200

BAKI dijelas kan selepas barang siap (4-6mggu)

Harga & postage akan dikira semula dgn berat sebenar selepas siap
.
Whatsapp link di @luxe_goldnh untuk order & pertanyaan ❤️
.
#emas916
#emasmurah 
#banglelv
#bangletiffany 
#barangkemas
#rantaitangan
#rantaikaki
#rantaileher
#rantaitanganemas916
#rantaitanganpandora
#masdora
#pandoragold
#cincinemas916
#cincinbelahrotan
#cincintunang
#cincinhantaran
#emasmurah
#cincinemas
#cincinnikah
#cincinrisik
#cincinpermata
#cincinbatupermata
#cincinbatu916
#cincinpermata916
#cubiczircon
#cincincubiczirconia
#cincinlintah 
#cincintebal 
#cincinpadu
11 0 2 December, 2019

Bismillah 😇 DOUBLE TAP KALAU SUKA MCM NI! LAWA GILER! Sesape yg bidang kerja tak membenarkan pakai batu besar2 meh ambil yg ni 😍 Cantik & exclusive! Sape kata korang tak boleh pakai cincinkan? Meh order! Ready stok size 12! WhatsApp to order skrg!
.
#luxegoldcincin

LV MINI RING STONE 916

Size 12 3.31g

Bukan size korang? Boleh preorder! Size 16 & 18 shj! Siap dlm 4-6minggu

Harga
Harga semasa (refer ig bio) + RM100 upah sebentuk

Postage excluded, wajib bayar 😘
.
Whatsapp link di @luxe_goldnh untuk order & pertanyaan ❤️
.
#emas916
#emasmurah
#gdora
#emas999
#barangkemas
#rantaitangan
#rantaikaki
#rantaileher
#rantaitanganemas916
#cincintunang
#cincinnikah
#cincinkahwin
#cincinpermata
#cincinpermata916
#cincinbatu916
#cincinbatu
#cincinemas916
#cincinrisik
#cincinrisik916
#cincinmajlis
#cincinemasmurah
#cincinemas916murah
#cincintunangmurah
#cincinkahwinmurah
#cincinemas916murah
#cincinberlianmurah
#cincinberlian

Bismillah 😇 DOUBLE TAP KALAU SUKA MCM NI! LAWA GILER! Sesape yg bidang kerja tak membenarkan pakai batu besar2 meh ambil yg ni 😍 Cantik & exclusive! Sape kata korang tak boleh pakai cincinkan? Meh order! Ready stok size 12! WhatsApp to order skrg!
.
#luxegoldcincin

LV MINI RING STONE 916

Size 12 3.31g

Bukan size korang? Boleh preorder! Size 16 & 18 shj! Siap dlm 4-6minggu

Harga
Harga semasa (refer ig bio) + RM100 upah sebentuk

Postage excluded, wajib bayar 😘
.
Whatsapp link di @luxe_goldnh untuk order & pertanyaan ❤️
.
#emas916
#emasmurah 
#gdora
#emas999 
#barangkemas
#rantaitangan
#rantaikaki
#rantaileher
#rantaitanganemas916
#cincintunang
#cincinnikah
#cincinkahwin
#cincinpermata
#cincinpermata916
#cincinbatu916 
#cincinbatu
#cincinemas916
#cincinrisik
#cincinrisik916
#cincinmajlis
#cincinemasmurah 
#cincinemas916murah
#cincintunangmurah
#cincinkahwinmurah
#cincinemas916murah 
#cincinberlianmurah
#cincinberlian
134 2 2 December, 2019

Bismillah 😇 DOUBLE TAP KALAU NAMPAK KAMI! 🙌🏻 Bajet je, nak buat risik or tunang pon sesuai. Kami mmg takde belah rotan ye, so amek je mana2 cincin utk buat risik/tunang okay! 😆 Meh preorder now!! Deposit min je dulu okay! Baki lepas siap! 😍 Submission every Monday ‼️Whatsapp sekarang!

LOVE BIND RING 916
#luxegoldcincin

Anggaran 2g RM500+-
Deposit RM200

BAKI dijelas kan selepas barang siap (4-6mggu)

Harga & postage akan dikira semula dgn berat sebenar selepas siap
.
Whatsapp link di @luxe_goldnh untuk order & pertanyaan ❤️
.
#emas916
#emasmurah
#banglelv
#bangletiffany
#barangkemas
#rantaitangan
#rantaikaki
#rantaileher
#rantaitanganemas916
#rantaitanganpandora
#masdora
#pandoragold
#cincinemas916
#cincinbelahrotan
#cincintunang
#cincinhantaran
#emasmurah
#cincinemas
#cincinnikah
#cincinrisik
#cincinpermata
#cincinbatupermata
#cincinbatu916
#cincinpermata916
#cubiczircon
#cincincubiczirconia
#cincinlintah
#cincintebal
#cincinpadu

Bismillah 😇 DOUBLE TAP KALAU NAMPAK KAMI! 🙌🏻 Bajet je, nak buat risik or tunang pon sesuai. Kami mmg takde belah rotan ye, so amek je mana2 cincin utk buat risik/tunang okay! 😆 Meh preorder now!! Deposit min je dulu okay! Baki lepas siap! 😍 Submission every Monday ‼️Whatsapp sekarang!

LOVE BIND RING 916
#luxegoldcincin

Anggaran 2g RM500+-
Deposit RM200

BAKI dijelas kan selepas barang siap (4-6mggu)

Harga & postage akan dikira semula dgn berat sebenar selepas siap
.
Whatsapp link di @luxe_goldnh untuk order & pertanyaan ❤️
.
#emas916
#emasmurah 
#banglelv
#bangletiffany 
#barangkemas
#rantaitangan
#rantaikaki
#rantaileher
#rantaitanganemas916
#rantaitanganpandora
#masdora
#pandoragold
#cincinemas916
#cincinbelahrotan
#cincintunang
#cincinhantaran
#emasmurah
#cincinemas
#cincinnikah
#cincinrisik
#cincinpermata
#cincinbatupermata
#cincinbatu916
#cincinpermata916
#cubiczircon
#cincincubiczirconia
#cincinlintah 
#cincintebal 
#cincinpadu
56 2 2 December, 2019

Bismillah 😇 DOUBLE TAP KALAU NAMPAK KAMI! 🙌🏻 Ribbon cute2 je, sbb batu dia ala tenggelam boleh juga buat cincin risik or tunang! 😆 Meh preorder now!! Deposit min je dulu okay! Baki lepas siap! 😍 Submission every Monday ‼️Whatsapp sekarang!

GOLDEN BOW STONE RING 916
#luxegoldcincin

Anggaran 3.5g RM850+-
Deposit min RM350 preorder terus (siap 4-6mggu)
Ansuran RM220 x 4 bulan

Harga & postage akan dikira semula dgn berat sebenar selepas siap

BAKI dijelas kan selepas barang siap atau ansuran selesai
.
Whatsapp link di @luxe_goldnh untuk order & pertanyaan ❤️
.
#emas916
#emasmurah
#banglelv
#bangletiffany
#barangkemas
#rantaitangan
#rantaikaki
#rantaileher
#rantaitanganemas916
#rantaitanganpandora
#masdora
#pandoragold
#cincinemas916
#cincinbelahrotan
#cincintunang
#cincinhantaran
#emasmurah
#cincinemas
#cincinnikah
#cincinrisik
#cincinpermata
#cincinbatupermata
#cincinbatu916
#cincinpermata916
#cubiczircon
#cincincubiczirconia
#cincinlintah
#cincintebal
#cincinpadu

Bismillah 😇 DOUBLE TAP KALAU NAMPAK KAMI! 🙌🏻 Ribbon cute2 je, sbb batu dia ala tenggelam boleh juga buat cincin risik or tunang! 😆 Meh preorder now!! Deposit min je dulu okay! Baki lepas siap! 😍 Submission every Monday ‼️Whatsapp sekarang!

GOLDEN BOW STONE RING 916
#luxegoldcincin

Anggaran 3.5g RM850+-
Deposit min RM350 preorder terus (siap 4-6mggu)
Ansuran RM220 x 4 bulan

Harga & postage akan dikira semula dgn berat sebenar selepas siap

BAKI dijelas kan selepas barang siap atau ansuran selesai
.
Whatsapp link di @luxe_goldnh untuk order & pertanyaan ❤️
.
#emas916
#emasmurah 
#banglelv
#bangletiffany 
#barangkemas
#rantaitangan
#rantaikaki
#rantaileher
#rantaitanganemas916
#rantaitanganpandora
#masdora
#pandoragold
#cincinemas916
#cincinbelahrotan
#cincintunang
#cincinhantaran
#emasmurah
#cincinemas
#cincinnikah
#cincinrisik
#cincinpermata
#cincinbatupermata
#cincinbatu916
#cincinpermata916
#cubiczircon
#cincincubiczirconia
#cincinlintah 
#cincintebal 
#cincinpadu
55 0 2 December, 2019

Mahalkan? Ada yg pernah survey, sampai RM10 per g beza dgn kedai luar 😱 Sbb tu ada customer dpd Sabah pon sanggup trade in / jual dgn kami 😇 Korang tunggu apa tu? Jom trade in dengan kami 🥰 Nak jual for cash je pon boleh! InsyaAllah kami ambil harga tinggi! Lepas pos boleh terus place preorder utk yg nak trade in! 😘 Jom whatsapp sekarang for more info🎈
.
#luxegoldlovelies
#luxegoldtradein

#cincinemas916
#cincinbelahrotan
#cincintunang
#cincinhantaran
#emasmurah
#cincinemas
#cincinnikah
#cincinrisik
#cincinpermata
#cincinbatupermata
#cincinbatu916
#cincinpermata916
#cubiczircon
#cincincubiczirconia
#cincinlintah
#cincintebal
#cincinpadu
#jualemashargatinggi
#tradeinemas
#jualbeliemasterpakai
#usedemas #tradeinusedemas

Mahalkan? Ada yg pernah survey, sampai RM10 per g beza dgn kedai luar 😱 Sbb tu ada customer dpd Sabah pon sanggup trade in / jual dgn kami 😇 Korang tunggu apa tu? Jom trade in dengan kami 🥰 Nak jual for cash je pon boleh! InsyaAllah kami ambil harga tinggi! Lepas pos boleh terus place preorder utk yg nak trade in! 😘 Jom whatsapp sekarang for more info🎈
.
#luxegoldlovelies
#luxegoldtradein

#cincinemas916
#cincinbelahrotan
#cincintunang
#cincinhantaran
#emasmurah
#cincinemas
#cincinnikah
#cincinrisik
#cincinpermata
#cincinbatupermata
#cincinbatu916
#cincinpermata916
#cubiczircon
#cincincubiczirconia
#cincinlintah 
#cincintebal 
#cincinpadu
#jualemashargatinggi 
#tradeinemas 
#jualbeliemasterpakai 
#usedemas #tradeinusedemas
12 0 30 November, 2019

Bismillah 😇 Harga valid sampai harga emas berubah! Including postage sm! SS +RM4! Sape nak size 11, pantasss WhatsApp okay. Yg nak size lain boleh preorder 4-6mggu. Nak ansuran pon boleh (for preorder only). Whatsapp for info now!
.
#luxegoldcincin
ELEGANT CARTIER RING RED
Size 11 6.39g
.
Whatsapp link di @luxe_goldnh untuk order & pertanyaan now ❤️
.
#emas916
#emasmurah
#banglelv
#bangletiffany
#barangkemas
#rantaitangan
#rantaikaki
#rantaileher
#rantaitanganemas916
#rantaitanganpandora
#masdora
#pandoragold
#cincinemas916
#cincinbelahrotan
#cincintunang
#cincinhantaran
#emasmurah
#cincinemas
#cincinnikah
#cincinrisik
#cincinpermata
#cincinbatupermata
#cincinbatu916
#cincinpermata916
#cubiczircon
#cincincubiczirconia
#cincinlintah
#cincintebal
#cincinpadu

Bismillah 😇 Harga valid sampai harga emas berubah! Including postage sm! SS +RM4! Sape nak size 11, pantasss WhatsApp okay. Yg nak size lain boleh preorder 4-6mggu. Nak ansuran pon boleh (for preorder only). Whatsapp for info now!
.
#luxegoldcincin
ELEGANT CARTIER RING RED
Size 11 6.39g
.
Whatsapp link di @luxe_goldnh untuk order & pertanyaan now ❤️
.
#emas916
#emasmurah 
#banglelv
#bangletiffany 
#barangkemas
#rantaitangan
#rantaikaki
#rantaileher
#rantaitanganemas916
#rantaitanganpandora
#masdora
#pandoragold
#cincinemas916
#cincinbelahrotan
#cincintunang
#cincinhantaran
#emasmurah
#cincinemas
#cincinnikah
#cincinrisik
#cincinpermata
#cincinbatupermata
#cincinbatu916
#cincinpermata916
#cubiczircon
#cincincubiczirconia
#cincinlintah 
#cincintebal 
#cincinpadu
17 0 29 November, 2019

Bismillah 😇 Harga valid sampai harga emas berubah! Including postage sm! SS +RM4! Sape nak size 13, pantasss WhatsApp okay. Yg nak size lain boleh preorder 4-6mggu. Nak ansuran pon boleh (for preorder only). Whatsapp for info now!
.
#luxegoldcincin
HERMES BLACK RING
Size 13 4.62g
.
Whatsapp link di @luxe_goldnh untuk order & pertanyaan now ❤️
.
#emas916
#emasmurah
#banglelv
#bangletiffany
#barangkemas
#rantaitangan
#rantaikaki
#rantaileher
#rantaitanganemas916
#rantaitanganpandora
#masdora
#pandoragold
#cincinemas916
#cincinbelahrotan
#cincintunang
#cincinhantaran
#emasmurah
#cincinemas
#cincinnikah
#cincinrisik
#cincinpermata
#cincinbatupermata
#cincinbatu916
#cincinpermata916
#cubiczircon
#cincincubiczirconia
#cincinlintah
#cincintebal
#cincinpadu

Bismillah 😇 Harga valid sampai harga emas berubah! Including postage sm! SS +RM4! Sape nak size 13, pantasss WhatsApp okay. Yg nak size lain boleh preorder 4-6mggu. Nak ansuran pon boleh (for preorder only). Whatsapp for info now!
.
#luxegoldcincin
HERMES BLACK RING
Size 13 4.62g
.
Whatsapp link di @luxe_goldnh untuk order & pertanyaan now ❤️
.
#emas916
#emasmurah 
#banglelv
#bangletiffany 
#barangkemas
#rantaitangan
#rantaikaki
#rantaileher
#rantaitanganemas916
#rantaitanganpandora
#masdora
#pandoragold
#cincinemas916
#cincinbelahrotan
#cincintunang
#cincinhantaran
#emasmurah
#cincinemas
#cincinnikah
#cincinrisik
#cincinpermata
#cincinbatupermata
#cincinbatu916
#cincinpermata916
#cubiczircon
#cincincubiczirconia
#cincinlintah 
#cincintebal 
#cincinpadu
9 0 29 November, 2019

Bismillah 😇 DOUBLE TAP KALAU NAMPAK KAMI! 🙌🏻 Korang punye sayang suka cincin emas je ke? Ambil yg ni! Nak buat hadiah ann pon boleh. Kalau anniversary lagi 5-6 bulan boleh ansuran! Whatsapp sekarang for info!

FASHION RING 916
#luxegoldcincin

Anggaran 4.5g RM1100+-
Deposit RM500 utk preorder terus (siap 4-6mggu)
Ansuran RM220 x 5 bulan

Harga & postage akan dikira semula dgn berat sebenar selepas siap
.
BAKI dijelas kan selepas barang siap atau ansuran selesai

Whatsapp link di @luxe_goldnh untuk order & pertanyaan ❤️
.
#emas916
#emasmurah
#banglelv
#bangletiffany
#barangkemas
#rantaitangan
#rantaikaki
#rantaileher
#rantaitanganemas916
#rantaitanganpandora
#masdora
#pandoragold
#cincinemas916
#cincinbelahrotan
#cincintunang
#cincinhantaran
#emasmurah
#cincinemas
#cincinnikah
#cincinrisik
#cincinpermata
#cincinbatupermata
#cincinbatu916
#cincinpermata916
#cubiczircon
#cincincubiczirconia
#cincinlintah
#cincintebal
#cincinpadu

Bismillah 😇 DOUBLE TAP KALAU NAMPAK KAMI! 🙌🏻 Korang punye sayang suka cincin emas je ke? Ambil yg ni! Nak buat hadiah ann pon boleh. Kalau anniversary lagi 5-6 bulan boleh ansuran! Whatsapp sekarang for info!

FASHION RING 916
#luxegoldcincin

Anggaran 4.5g RM1100+-
Deposit RM500 utk preorder terus (siap 4-6mggu)
Ansuran RM220 x 5 bulan

Harga & postage akan dikira semula dgn berat sebenar selepas siap
.
BAKI dijelas kan selepas barang siap atau ansuran selesai

Whatsapp link di @luxe_goldnh untuk order & pertanyaan ❤️
.
#emas916
#emasmurah 
#banglelv
#bangletiffany 
#barangkemas
#rantaitangan
#rantaikaki
#rantaileher
#rantaitanganemas916
#rantaitanganpandora
#masdora
#pandoragold
#cincinemas916
#cincinbelahrotan
#cincintunang
#cincinhantaran
#emasmurah
#cincinemas
#cincinnikah
#cincinrisik
#cincinpermata
#cincinbatupermata
#cincinbatu916
#cincinpermata916
#cubiczircon
#cincincubiczirconia
#cincinlintah 
#cincintebal 
#cincinpadu
42 0 29 November, 2019

Bismillah 😇 DOUBLE TAP KALAU NAMPAK KAMI! 🙌🏻 Korang punye sayang suka cincin emas je ke? Ambil yg ni! Nak buat cincin nikah pon boleh. Takde batu tapi emas dia mantap 😆 Meh preorder now!! Deposit min je dulu okay! Baki lepas siap! Ansuran pon available! Whatsapp sekarang!

FASHION RING 916
#luxegoldcincin

Anggaran 4.5g RM1100+-
Deposit RM500 utk preorder terus (siap 4-6mggu)
Ansuran RM220 x 5 bulan

Harga & postage akan dikira semula dgn berat sebenar selepas siap
.
BAKI dijelas kan selepas barang siap atau ansuran selesai

Whatsapp link di @luxe_goldnh untuk order & pertanyaan ❤️
.
#emas916
#emasmurah
#banglelv
#bangletiffany
#barangkemas
#rantaitangan
#rantaikaki
#rantaileher
#rantaitanganemas916
#rantaitanganpandora
#masdora
#pandoragold
#cincinemas916
#cincinbelahrotan
#cincintunang
#cincinhantaran
#emasmurah
#cincinemas
#cincinnikah
#cincinrisik
#cincinpermata
#cincinbatupermata
#cincinbatu916
#cincinpermata916
#cubiczircon
#cincincubiczirconia
#cincinlintah
#cincintebal
#cincinpadu

Bismillah 😇 DOUBLE TAP KALAU NAMPAK KAMI! 🙌🏻 Korang punye sayang suka cincin emas je ke? Ambil yg ni! Nak buat cincin nikah pon boleh. Takde batu tapi emas dia mantap 😆 Meh preorder now!! Deposit min je dulu okay! Baki lepas siap! Ansuran pon available! Whatsapp sekarang!

FASHION RING 916
#luxegoldcincin

Anggaran 4.5g RM1100+-
Deposit RM500 utk preorder terus (siap 4-6mggu)
Ansuran RM220 x 5 bulan

Harga & postage akan dikira semula dgn berat sebenar selepas siap
.
BAKI dijelas kan selepas barang siap atau ansuran selesai

Whatsapp link di @luxe_goldnh untuk order & pertanyaan ❤️
.
#emas916
#emasmurah 
#banglelv
#bangletiffany 
#barangkemas
#rantaitangan
#rantaikaki
#rantaileher
#rantaitanganemas916
#rantaitanganpandora
#masdora
#pandoragold
#cincinemas916
#cincinbelahrotan
#cincintunang
#cincinhantaran
#emasmurah
#cincinemas
#cincinnikah
#cincinrisik
#cincinpermata
#cincinbatupermata
#cincinbatu916
#cincinpermata916
#cubiczircon
#cincincubiczirconia
#cincinlintah 
#cincintebal 
#cincinpadu
13 0 29 November, 2019

Bismillah 😇 DOUBLE TAP KALAU NAMPAK KAMI! 🙌🏻 Love & batu utk kisah cinta korang! Beautipul kan?! 😆 Meh preorder now!! Deposit min je dulu okay! Baki lepas siap! 😍 Submission every Monday ‼️Whatsapp sekarang!

DOUBLE LAYER LOVE STONE RING 916
#luxegoldcincin

Anggaran 2.9g RM750+-
Deposit RM350 preorder terus (siap 4-6mggu)
Ansuran RM250 x 3 bulan

Harga & postage akan dikira semula dgn berat sebenar selepas siap

BAKI dijelas kan selepas barang siap atau ansuran selesai
.
Whatsapp link di @luxe_goldnh untuk order & pertanyaan ❤️
.
#emas916
#emasmurah
#banglelv
#bangletiffany
#barangkemas
#rantaitangan
#rantaikaki
#rantaileher
#rantaitanganemas916
#rantaitanganpandora
#masdora
#pandoragold
#cincinemas916
#cincinbelahrotan
#cincintunang
#cincinhantaran
#emasmurah
#cincinemas
#cincinnikah
#cincinrisik
#cincinpermata
#cincinbatupermata
#cincinbatu916
#cincinpermata916
#cubiczircon
#cincincubiczirconia
#cincinlintah
#cincintebal
#cincinpadu

Bismillah 😇 DOUBLE TAP KALAU NAMPAK KAMI! 🙌🏻 Love & batu utk kisah cinta korang! Beautipul kan?! 😆 Meh preorder now!! Deposit min je dulu okay! Baki lepas siap! 😍 Submission every Monday ‼️Whatsapp sekarang!

DOUBLE LAYER LOVE STONE RING 916
#luxegoldcincin

Anggaran 2.9g RM750+-
Deposit RM350 preorder terus (siap 4-6mggu)
Ansuran RM250 x 3 bulan

Harga & postage akan dikira semula dgn berat sebenar selepas siap

BAKI dijelas kan selepas barang siap atau ansuran selesai
.
Whatsapp link di @luxe_goldnh untuk order & pertanyaan ❤️
.
#emas916
#emasmurah 
#banglelv
#bangletiffany 
#barangkemas
#rantaitangan
#rantaikaki
#rantaileher
#rantaitanganemas916
#rantaitanganpandora
#masdora
#pandoragold
#cincinemas916
#cincinbelahrotan
#cincintunang
#cincinhantaran
#emasmurah
#cincinemas
#cincinnikah
#cincinrisik
#cincinpermata
#cincinbatupermata
#cincinbatu916
#cincinpermata916
#cubiczircon
#cincincubiczirconia
#cincinlintah 
#cincintebal 
#cincinpadu
16 2 29 November, 2019

Bismillah 😇 DOUBLE TAP KALAU NAMPAK KAMI! 🙌🏻 Love & batu utk kisah cinta korang! Beautipul kan?! 😆 Meh preorder now!! Deposit min je dulu okay! Baki lepas siap! 😍 Submission every Monday ‼️Whatsapp sekarang!

LOVE STONE RING 916
#luxegoldcincin

Anggaran 2.9g RM750+-
Deposit RM350 preorder terus (siap 4-6mggu)
Ansuran RM250 x 3 bulan

Harga & postage akan dikira semula dgn berat sebenar selepas siap

BAKI dijelas kan selepas barang siap atau ansuran selesai
.
Whatsapp link di @luxe_goldnh untuk order & pertanyaan ❤️
.
#emas916
#emasmurah
#banglelv
#bangletiffany
#barangkemas
#rantaitangan
#rantaikaki
#rantaileher
#rantaitanganemas916
#rantaitanganpandora
#masdora
#pandoragold
#cincinemas916
#cincinbelahrotan
#cincintunang
#cincinhantaran
#emasmurah
#cincinemas
#cincinnikah
#cincinrisik
#cincinpermata
#cincinbatupermata
#cincinbatu916
#cincinpermata916
#cubiczircon
#cincincubiczirconia
#cincinlintah
#cincintebal
#cincinpadu

Bismillah 😇 DOUBLE TAP KALAU NAMPAK KAMI! 🙌🏻 Love & batu utk kisah cinta korang! Beautipul kan?! 😆 Meh preorder now!! Deposit min je dulu okay! Baki lepas siap! 😍 Submission every Monday ‼️Whatsapp sekarang!

LOVE STONE RING 916
#luxegoldcincin

Anggaran 2.9g RM750+-
Deposit RM350 preorder terus (siap 4-6mggu)
Ansuran RM250 x 3 bulan

Harga & postage akan dikira semula dgn berat sebenar selepas siap

BAKI dijelas kan selepas barang siap atau ansuran selesai
.
Whatsapp link di @luxe_goldnh untuk order & pertanyaan ❤️
.
#emas916
#emasmurah 
#banglelv
#bangletiffany 
#barangkemas
#rantaitangan
#rantaikaki
#rantaileher
#rantaitanganemas916
#rantaitanganpandora
#masdora
#pandoragold
#cincinemas916
#cincinbelahrotan
#cincintunang
#cincinhantaran
#emasmurah
#cincinemas
#cincinnikah
#cincinrisik
#cincinpermata
#cincinbatupermata
#cincinbatu916
#cincinpermata916
#cubiczircon
#cincincubiczirconia
#cincinlintah 
#cincintebal 
#cincinpadu
7 0 29 November, 2019

Bismillah 😇 DOUBLE TAP KALAU NAMPAK KAMI! 🙌🏻 Tebal sikit, nak yg nipis & bajet scroll bawah sikit okeh! Nak buat risik or tunang pon sesuai. Kami mmg takde belah rotan ye, so amek je mana2 cincin utk buat risik/tunang okay! 😆 Meh preorder now!! Deposit min je dulu okay! Baki lepas siap! 😍 Submission every Monday ‼️Whatsapp sekarang!

LINTAH RING 916
#luxegoldcincin

Anggaran 3.5g RM800+-
Deposit RM350

BAKI dijelas kan selepas barang siap (4-6mggu)

Harga & postage akan dikira semula dgn berat sebenar selepas siap
.
Whatsapp link di @luxe_goldnh untuk order & pertanyaan ❤️
.
#emas916
#emasmurah
#banglelv
#bangletiffany
#barangkemas
#rantaitangan
#rantaikaki
#rantaileher
#rantaitanganemas916
#rantaitanganpandora
#masdora
#pandoragold
#cincinemas916
#cincinbelahrotan
#cincintunang
#cincinhantaran
#emasmurah
#cincinemas
#cincinnikah
#cincinrisik
#cincinpermata
#cincinbatupermata
#cincinbatu916
#cincinpermata916
#cubiczircon
#cincincubiczirconia
#cincinlintah
#cincintebal
#cincinpadu

Bismillah 😇 DOUBLE TAP KALAU NAMPAK KAMI! 🙌🏻 Tebal sikit, nak yg nipis & bajet scroll bawah sikit okeh! Nak buat risik or tunang pon sesuai. Kami mmg takde belah rotan ye, so amek je mana2 cincin utk buat risik/tunang okay! 😆 Meh preorder now!! Deposit min je dulu okay! Baki lepas siap! 😍 Submission every Monday ‼️Whatsapp sekarang!

LINTAH RING 916
#luxegoldcincin

Anggaran 3.5g RM800+-
Deposit RM350

BAKI dijelas kan selepas barang siap (4-6mggu)

Harga & postage akan dikira semula dgn berat sebenar selepas siap
.
Whatsapp link di @luxe_goldnh untuk order & pertanyaan ❤️
.
#emas916
#emasmurah 
#banglelv
#bangletiffany 
#barangkemas
#rantaitangan
#rantaikaki
#rantaileher
#rantaitanganemas916
#rantaitanganpandora
#masdora
#pandoragold
#cincinemas916
#cincinbelahrotan
#cincintunang
#cincinhantaran
#emasmurah
#cincinemas
#cincinnikah
#cincinrisik
#cincinpermata
#cincinbatupermata
#cincinbatu916
#cincinpermata916
#cubiczircon
#cincincubiczirconia
#cincinlintah 
#cincintebal 
#cincinpadu
20 0 28 November, 2019

Bismillah 😇 DOUBLE TAP KALAU NAMPAK KAMI! 🙌🏻 Tebal sikit, nak yg nipis & bajet scroll bawah sikit okeh! Nak buat risik or tunang pon sesuai. Kami mmg takde belah rotan ye, so amek je mana2 cincin utk buat risik/tunang okay! 😆 Meh preorder now!! Deposit min je dulu okay! Baki lepas siap! 😍 Submission every Monday ‼️Whatsapp sekarang!

LINTAH RING 916
#luxegoldcincin

Anggaran 2.8g RM700+-
Deposit RM300

BAKI dijelas kan selepas barang siap (4-6mggu)

Harga & postage akan dikira semula dgn berat sebenar selepas siap
.
Whatsapp link di @luxe_goldnh untuk order & pertanyaan ❤️
.
#emas916
#emasmurah
#banglelv
#bangletiffany
#barangkemas
#rantaitangan
#rantaikaki
#rantaileher
#rantaitanganemas916
#rantaitanganpandora
#masdora
#pandoragold
#cincinemas916
#cincinbelahrotan
#cincintunang
#cincinhantaran
#emasmurah
#cincinemas
#cincinnikah
#cincinrisik
#cincinpermata
#cincinbatupermata
#cincinbatu916
#cincinpermata916
#cubiczircon
#cincincubiczirconia
#cincinlintah
#cincintebal
#cincinpadu

Bismillah 😇 DOUBLE TAP KALAU NAMPAK KAMI! 🙌🏻 Tebal sikit, nak yg nipis & bajet scroll bawah sikit okeh! Nak buat risik or tunang pon sesuai. Kami mmg takde belah rotan ye, so amek je mana2 cincin utk buat risik/tunang okay! 😆 Meh preorder now!! Deposit min je dulu okay! Baki lepas siap! 😍 Submission every Monday ‼️Whatsapp sekarang!

LINTAH RING 916
#luxegoldcincin

Anggaran 2.8g RM700+-
Deposit RM300

BAKI dijelas kan selepas barang siap (4-6mggu)

Harga & postage akan dikira semula dgn berat sebenar selepas siap
.
Whatsapp link di @luxe_goldnh untuk order & pertanyaan ❤️
.
#emas916
#emasmurah 
#banglelv
#bangletiffany 
#barangkemas
#rantaitangan
#rantaikaki
#rantaileher
#rantaitanganemas916
#rantaitanganpandora
#masdora
#pandoragold
#cincinemas916
#cincinbelahrotan
#cincintunang
#cincinhantaran
#emasmurah
#cincinemas
#cincinnikah
#cincinrisik
#cincinpermata
#cincinbatupermata
#cincinbatu916
#cincinpermata916
#cubiczircon
#cincincubiczirconia
#cincinlintah 
#cincintebal 
#cincinpadu
11 0 28 November, 2019

Untuk mereka yang size 13 ha ni admin sediakan..mana yang cari harga bawah dari rm1000 untuk 2pcs terus .
.
ha ni antara pilihan yg terdapat di @fauziahjaaljewellery .
.
#cincin #cincin916 #cincinemas #emas916 #cincinkawen #emas916murah #cincintunang #emas916bajet #cincinbelahrotan #barangkemas #cincinpermata #cincinpermata916

Untuk mereka yang size 13 ha ni admin sediakan..mana yang cari harga bawah dari rm1000 untuk 2pcs terus .
.
ha ni antara pilihan yg terdapat di @fauziahjaaljewellery .
.
#cincin #cincin916 #cincinemas #emas916 #cincinkawen #emas916murah #cincintunang #emas916bajet #cincinbelahrotan #barangkemas #cincinpermata #cincinpermata916
17 0 28 November, 2019

Bismillah 😇 DOUBLE TAP KALAU NAMPAK KAMI! 🙌🏻 Lintah obese, pilihan sepanjang zaman. Pakai bila2 pon tak lapuk 😆 Meh preorder now!! Deposit min je dulu okay! Baki lepas siap! Ansuran pon available! 😍Whatsapp sekarang!

LINTAH RING OBESE 916
#luxegoldcincin

Anggaran 5.5g RM1300+-
Deposit RM600 preorder terus (siap 4-6mggu)
Ansuran RM220 x 6 bulan

BAKI dijelas kan selepas barang siap atau selepas ansuran selesai

Harga & postage akan dikira semula dgn berat sebenar selepas siap
.
Whatsapp link di @luxe_goldnh untuk order & pertanyaan ❤️
.
#emas916
#emasmurah
#banglelv
#bangletiffany
#barangkemas
#rantaitangan
#rantaikaki
#rantaileher
#rantaitanganemas916
#rantaitanganpandora
#masdora
#pandoragold
#cincinemas916
#cincinbelahrotan
#cincintunang
#cincinhantaran
#emasmurah
#cincinemas
#cincinnikah
#cincinrisik
#cincinpermata
#cincinbatupermata
#cincinbatu916
#cincinpermata916
#cubiczircon
#cincincubiczirconia
#cincinlintah
#cincintebal
#cincinpadu

Bismillah 😇 DOUBLE TAP KALAU NAMPAK KAMI! 🙌🏻 Lintah obese, pilihan sepanjang zaman. Pakai bila2 pon tak lapuk 😆 Meh preorder now!! Deposit min je dulu okay! Baki lepas siap! Ansuran pon available! 😍Whatsapp sekarang!

LINTAH RING OBESE 916
#luxegoldcincin

Anggaran 5.5g RM1300+-
Deposit RM600 preorder terus (siap 4-6mggu)
Ansuran RM220 x 6 bulan

BAKI dijelas kan selepas barang siap atau selepas ansuran selesai

Harga & postage akan dikira semula dgn berat sebenar selepas siap
.
Whatsapp link di @luxe_goldnh untuk order & pertanyaan ❤️
.
#emas916
#emasmurah 
#banglelv
#bangletiffany 
#barangkemas
#rantaitangan
#rantaikaki
#rantaileher
#rantaitanganemas916
#rantaitanganpandora
#masdora
#pandoragold
#cincinemas916
#cincinbelahrotan
#cincintunang
#cincinhantaran
#emasmurah
#cincinemas
#cincinnikah
#cincinrisik
#cincinpermata
#cincinbatupermata
#cincinbatu916
#cincinpermata916
#cubiczircon
#cincincubiczirconia
#cincinlintah 
#cincintebal 
#cincinpadu
3 0 27 November, 2019

Bismillah 😇 DOUBLE TAP KALAU NAMPAK KAMI! 🙌🏻 Bajet je, nak buat risik or tunang pon sesuai. Kami mmg takde belah rotan ye, so amek je mana2 cincin utk buat risik/tunang okay! 😆 Meh preorder now!! Deposit min je dulu okay! Baki lepas siap! 😍 Submission every Monday ‼️Whatsapp sekarang!

LINTAH RING MINI 916
#luxegoldcincin

Anggaran 1.5g RM450+-
Deposit RM150

BAKI dijelas kan selepas barang siap (4-6mggu)

Harga & postage akan dikira semula dgn berat sebenar selepas siap
.
Whatsapp link di @luxe_goldnh untuk order & pertanyaan ❤️
.
#emas916
#emasmurah
#banglelv
#bangletiffany
#barangkemas
#rantaitangan
#rantaikaki
#rantaileher
#rantaitanganemas916
#rantaitanganpandora
#masdora
#pandoragold
#cincinemas916
#cincinbelahrotan
#cincintunang
#cincinhantaran
#emasmurah
#cincinemas
#cincinnikah
#cincinrisik
#cincinpermata
#cincinbatupermata
#cincinbatu916
#cincinpermata916
#cubiczircon
#cincincubiczirconia
#cincinlintah
#cincintebal
#cincinpadu

Bismillah 😇 DOUBLE TAP KALAU NAMPAK KAMI! 🙌🏻 Bajet je, nak buat risik or tunang pon sesuai. Kami mmg takde belah rotan ye, so amek je mana2 cincin utk buat risik/tunang okay! 😆 Meh preorder now!! Deposit min je dulu okay! Baki lepas siap! 😍 Submission every Monday ‼️Whatsapp sekarang!

LINTAH RING MINI 916
#luxegoldcincin

Anggaran 1.5g RM450+-
Deposit RM150

BAKI dijelas kan selepas barang siap (4-6mggu)

Harga & postage akan dikira semula dgn berat sebenar selepas siap
.
Whatsapp link di @luxe_goldnh untuk order & pertanyaan ❤️
.
#emas916
#emasmurah 
#banglelv
#bangletiffany 
#barangkemas
#rantaitangan
#rantaikaki
#rantaileher
#rantaitanganemas916
#rantaitanganpandora
#masdora
#pandoragold
#cincinemas916
#cincinbelahrotan
#cincintunang
#cincinhantaran
#emasmurah
#cincinemas
#cincinnikah
#cincinrisik
#cincinpermata
#cincinbatupermata
#cincinbatu916
#cincinpermata916
#cubiczircon
#cincincubiczirconia
#cincinlintah 
#cincintebal 
#cincinpadu
39 0 27 November, 2019

Bismillah 😇 DOUBLE TAP KALAU NAMPAK KAMI! 🙌🏻 Bajet je, nak buat risik or tunang pon sesuai. Kami mmg takde belah rotan ye, so amek je mana2 cincin utk buat risik/tunang okay! 😆 Meh preorder now!! Deposit min je dulu okay! Baki lepas siap! 😍 Submission every Monday ‼️Whatsapp sekarang!

FLOWER RING MINI 916
#luxegoldcincin
All gold

Anggaran 1.5g RM450+-
Deposit RM150

BAKI dijelas kan selepas barang siap (4-6mggu)

Harga & postage akan dikira semula dgn berat sebenar selepas siap
.
Whatsapp link di @luxe_goldnh untuk order & pertanyaan ❤️
.
#emas916
#emasmurah
#banglelv
#bangletiffany
#barangkemas
#rantaitangan
#rantaikaki
#rantaileher
#rantaitanganemas916
#rantaitanganpandora
#masdora
#pandoragold
#cincinemas916
#cincinbelahrotan
#cincintunang
#cincinhantaran
#emasmurah
#cincinemas
#cincinnikah
#cincinrisik
#cincinpermata
#cincinbatupermata
#cincinbatu916
#cincinpermata916
#cubiczircon
#cincincubiczirconia
#cincinlintah
#cincintebal
#cincinpadu

Bismillah 😇 DOUBLE TAP KALAU NAMPAK KAMI! 🙌🏻 Bajet je, nak buat risik or tunang pon sesuai. Kami mmg takde belah rotan ye, so amek je mana2 cincin utk buat risik/tunang okay! 😆 Meh preorder now!! Deposit min je dulu okay! Baki lepas siap! 😍 Submission every Monday ‼️Whatsapp sekarang!

FLOWER RING MINI 916
#luxegoldcincin
All gold

Anggaran 1.5g RM450+-
Deposit RM150

BAKI dijelas kan selepas barang siap (4-6mggu)

Harga & postage akan dikira semula dgn berat sebenar selepas siap
.
Whatsapp link di @luxe_goldnh untuk order & pertanyaan ❤️
.
#emas916
#emasmurah 
#banglelv
#bangletiffany 
#barangkemas
#rantaitangan
#rantaikaki
#rantaileher
#rantaitanganemas916
#rantaitanganpandora
#masdora
#pandoragold
#cincinemas916
#cincinbelahrotan
#cincintunang
#cincinhantaran
#emasmurah
#cincinemas
#cincinnikah
#cincinrisik
#cincinpermata
#cincinbatupermata
#cincinbatu916
#cincinpermata916
#cubiczircon
#cincincubiczirconia
#cincinlintah 
#cincintebal 
#cincinpadu
10 0 27 November, 2019

Bismillah 😇 DOUBLE TAP KALAU NAMPAK KAMI! 🙌🏻 Bajet je, nak buat risik or tunang pon sesuai. Kami mmg takde belah rotan ye, so amek je mana2 cincin utk buat risik/tunang okay! 😆 Meh preorder now!! Deposit min je dulu okay! Baki lepas siap! 😍 Submission every Monday ‼️Whatsapp sekarang!

LOVE RING MINI 916
#luxegoldcincin

Anggaran 1.5g RM450+-
Deposit RM150

BAKI dijelas kan selepas barang siap (4-6mggu)

Harga & postage akan dikira semula dgn berat sebenar selepas siap
.
Whatsapp link di @luxe_goldnh untuk order & pertanyaan ❤️
.
#emas916
#emasmurah
#banglelv
#bangletiffany
#barangkemas
#rantaitangan
#rantaikaki
#rantaileher
#rantaitanganemas916
#rantaitanganpandora
#masdora
#pandoragold
#cincinemas916
#cincinbelahrotan
#cincintunang
#cincinhantaran
#emasmurah
#cincinemas
#cincinnikah
#cincinrisik
#cincinpermata
#cincinbatupermata
#cincinbatu916
#cincinpermata916
#cubiczircon
#cincincubiczirconia
#cincinlintah
#cincintebal
#cincinpadu

Bismillah 😇 DOUBLE TAP KALAU NAMPAK KAMI! 🙌🏻 Bajet je, nak buat risik or tunang pon sesuai. Kami mmg takde belah rotan ye, so amek je mana2 cincin utk buat risik/tunang okay! 😆 Meh preorder now!! Deposit min je dulu okay! Baki lepas siap! 😍 Submission every Monday ‼️Whatsapp sekarang!

LOVE RING MINI 916
#luxegoldcincin

Anggaran 1.5g RM450+-
Deposit RM150

BAKI dijelas kan selepas barang siap (4-6mggu)

Harga & postage akan dikira semula dgn berat sebenar selepas siap
.
Whatsapp link di @luxe_goldnh untuk order & pertanyaan ❤️
.
#emas916
#emasmurah 
#banglelv
#bangletiffany 
#barangkemas
#rantaitangan
#rantaikaki
#rantaileher
#rantaitanganemas916
#rantaitanganpandora
#masdora
#pandoragold
#cincinemas916
#cincinbelahrotan
#cincintunang
#cincinhantaran
#emasmurah
#cincinemas
#cincinnikah
#cincinrisik
#cincinpermata
#cincinbatupermata
#cincinbatu916
#cincinpermata916
#cubiczircon
#cincincubiczirconia
#cincinlintah 
#cincintebal 
#cincinpadu
26 0 27 November, 2019

Top #cincinpermata916 posts

Bismillah 😇 DOUBLE TAP KALAU SUKA MCM NI! LAWA GILER! Sesape yg bidang kerja tak membenarkan pakai batu besar2 meh ambil yg ni 😍 Cantik & exclusive! Sape kata korang tak boleh pakai cincinkan? Meh order! Ready stok size 12! WhatsApp to order skrg!
.
#luxegoldcincin

LV MINI RING STONE 916

Size 12 3.31g

Bukan size korang? Boleh preorder! Size 16 & 18 shj! Siap dlm 4-6minggu

Harga
Harga semasa (refer ig bio) + RM100 upah sebentuk

Postage excluded, wajib bayar 😘
.
Whatsapp link di @luxe_goldnh untuk order & pertanyaan ❤️
.
#emas916
#emasmurah
#gdora
#emas999
#barangkemas
#rantaitangan
#rantaikaki
#rantaileher
#rantaitanganemas916
#cincintunang
#cincinnikah
#cincinkahwin
#cincinpermata
#cincinpermata916
#cincinbatu916
#cincinbatu
#cincinemas916
#cincinrisik
#cincinrisik916
#cincinmajlis
#cincinemasmurah
#cincinemas916murah
#cincintunangmurah
#cincinkahwinmurah
#cincinemas916murah
#cincinberlianmurah
#cincinberlian

Bismillah 😇 DOUBLE TAP KALAU SUKA MCM NI! LAWA GILER! Sesape yg bidang kerja tak membenarkan pakai batu besar2 meh ambil yg ni 😍 Cantik & exclusive! Sape kata korang tak boleh pakai cincinkan? Meh order! Ready stok size 12! WhatsApp to order skrg!
.
#luxegoldcincin

LV MINI RING STONE 916

Size 12 3.31g

Bukan size korang? Boleh preorder! Size 16 & 18 shj! Siap dlm 4-6minggu

Harga
Harga semasa (refer ig bio) + RM100 upah sebentuk

Postage excluded, wajib bayar 😘
.
Whatsapp link di @luxe_goldnh untuk order & pertanyaan ❤️
.
#emas916
#emasmurah 
#gdora
#emas999 
#barangkemas
#rantaitangan
#rantaikaki
#rantaileher
#rantaitanganemas916
#cincintunang
#cincinnikah
#cincinkahwin
#cincinpermata
#cincinpermata916
#cincinbatu916 
#cincinbatu
#cincinemas916
#cincinrisik
#cincinrisik916
#cincinmajlis
#cincinemasmurah 
#cincinemas916murah
#cincintunangmurah
#cincinkahwinmurah
#cincinemas916murah 
#cincinberlianmurah
#cincinberlian
134 2 2 December, 2019

Alhamdulillah, saya jual. Harap majlis dipermudahkan ye awak 🤗 Cincin ni harga berpatutan sgt. Below RM500 shj! Nampak mcm mahal kan? 🥰 Meh preorder utk majlis korang pulak! Deposit je dulu RM200, baki lepas siap 4-6minggu 😚 Whatsapp terus now!

TQ dear! Datang lagiii 🙆🏻‍♀️
.
#luxegoldlovelies
#luxegoldcincin

#emas916
#emasmurah
#banglepandora
#subangpaku
#subangemas
#subangpaku916
#barangkemas
#rantaitangan
#rantaikaki
#rantaileher
#rantaitanganemas916
#cincintunang
#cincinnikah
#cincinkahwin
#cincinpermata
#cincinpermata916
#cincinbatu916
#cincinbatu
#cincinemas916
#hantarannikah
#hantarankahwin
#hantaranexclusive
#emashantaran

Alhamdulillah, saya jual. Harap majlis dipermudahkan ye awak 🤗 Cincin ni harga berpatutan sgt. Below RM500 shj! Nampak mcm mahal kan? 🥰 Meh preorder utk majlis korang pulak! Deposit je dulu RM200, baki lepas siap 4-6minggu 😚 Whatsapp terus now!

TQ dear! Datang lagiii 🙆🏻‍♀️
.
#luxegoldlovelies
#luxegoldcincin

#emas916
#emasmurah
#banglepandora 
#subangpaku
#subangemas
#subangpaku916
#barangkemas
#rantaitangan
#rantaikaki
#rantaileher
#rantaitanganemas916
#cincintunang
#cincinnikah
#cincinkahwin
#cincinpermata
#cincinpermata916
#cincinbatu916 
#cincinbatu
#cincinemas916
#hantarannikah 
#hantarankahwin 
#hantaranexclusive 
#emashantaran
208 7 26 June, 2019

Bismillah 😇 Cantik ke CANTIK SANGAT?! 😍 Lotr baru! Tepi curve! Kalau korang yg finishing pasir pon boleh okay! Lagi best 👉🏻 Boleh ENGRAVE 🤩 Ofcoz la tambah kachinggg lagi ye hehehe Boleh request 999 atau 916! Meh whatsapp for more info & details 😘
.
#luxegoldcincin
#luxegoldcustommade

LOTR RING 916 CURVE
Anggaran 4.5g RM1000+-
Deposit 50%
Engrave +RM30-50 per word

Tempoh tempahan 4-6mggu, baki perlu dijelaskan sebelum proses pos
.
Harga & postage akan dikira semula dgn berat & harga semasa selepas siap
.
Whatsapp link di @luxe_goldnh untuk order & pertanyaan ❤️
.
#emas916
#emasmurah
#cincintunang
#cincinnikah
#cincinkahwin
#cincinpermata
#cincinpermata916
#cincinbatu916
#cincinbatu
#cincinemas916
#hantarannikah
#rantaitangan
#rantaikaki
#rantaileher
#rantaitanganemas916
#rantaitanganpandora
#masdora
#lotrring
#cincinbelahrotan
#cincinbelahrotanlicin

Bismillah 😇 Cantik ke CANTIK SANGAT?! 😍 Lotr baru! Tepi curve! Kalau korang yg finishing pasir pon boleh okay! Lagi best 👉🏻 Boleh ENGRAVE 🤩 Ofcoz la tambah kachinggg lagi ye hehehe Boleh request 999 atau 916! Meh whatsapp for more info & details 😘
.
#luxegoldcincin
#luxegoldcustommade

LOTR RING 916 CURVE
Anggaran 4.5g RM1000+-
Deposit 50%
Engrave +RM30-50 per word

Tempoh tempahan 4-6mggu, baki perlu dijelaskan sebelum proses pos
.
Harga & postage akan dikira semula dgn berat & harga semasa selepas siap
.
Whatsapp link di @luxe_goldnh untuk order & pertanyaan ❤️
.
#emas916
#emasmurah 
#cincintunang
#cincinnikah
#cincinkahwin
#cincinpermata
#cincinpermata916
#cincinbatu916 
#cincinbatu
#cincinemas916
#hantarannikah 
#rantaitangan
#rantaikaki
#rantaileher
#rantaitanganemas916
#rantaitanganpandora 
#masdora
#lotrring
#cincinbelahrotan
#cincinbelahrotanlicin
123 3 18 July, 2019

Bismillah 😇 Simple je, yg suke batu2 tenggelam boleh amek ni 😘 PRE ORDER ONLY! Takde ready stok! Yg majlis 2/3bulan lagi dah boleh sgt pre order now! Jangan lambat2! 😋 Meh whatsapp to order skrg‼️
.
LV MINI STONE RING 916
#luxegoldcincin

Approximate weight 4g+-
Approximate cost RM800+-
Deposit min RM300
Boleh order size 12, 16 & 18 shj

BAKI dijelas kan selepas barang siap (4-6mggu)
.
Harga & postage akan dikira semula dgn berat sebenar selepas siap
.
Whatsapp link di @luxe_goldnh untuk order & pertanyaan ❤️
.
#emas916
#emasmurah
#banglepandora
#pandoraemas
#gdora
#emas999
#banglelv
#bangletiffany
#barangkemas
#rantaitangan
#rantaikaki
#rantaileher
#rantaitanganemas916
#cincintunang
#cincinnikah
#cincinkahwin
#cincinpermata
#cincinpermata916
#cincinbatu916
#cincinbatu
#cincinemas916
#cincinrisik
#cincinrisik916
#cincinmajlis
#cincinemasmurah
#cincinemas916murah

Bismillah 😇 Simple je, yg suke batu2 tenggelam boleh amek ni 😘 PRE ORDER ONLY! Takde ready stok! Yg majlis 2/3bulan lagi dah boleh sgt pre order now! Jangan lambat2! 😋 Meh whatsapp to order skrg‼️
.
LV MINI STONE RING 916
#luxegoldcincin

Approximate weight 4g+-
Approximate cost RM800+-
Deposit min RM300
Boleh order size 12, 16 & 18 shj

BAKI dijelas kan selepas barang siap (4-6mggu)
.
Harga & postage akan dikira semula dgn berat sebenar selepas siap
.
Whatsapp link di @luxe_goldnh untuk order & pertanyaan ❤️
.
#emas916
#emasmurah
#banglepandora
#pandoraemas 
#gdora
#emas999
#banglelv
#bangletiffany 
#barangkemas
#rantaitangan
#rantaikaki
#rantaileher
#rantaitanganemas916
#cincintunang
#cincinnikah
#cincinkahwin
#cincinpermata
#cincinpermata916
#cincinbatu916 
#cincinbatu
#cincinemas916
#cincinrisik
#cincinrisik916
#cincinmajlis
#cincinemasmurah 
#cincinemas916murah
127 5 20 December, 2018

Bismillah 😇 Cantik nya, romantis & luxe look 🥰 Below RM700 shj! Kalau dpt pair kan dengan bracelet tu lagi letop! Bracelet boleh ansuran! Meh whatsapp for info!
.
COUPLE LAKESWAN STONE RING 916
#luxegoldcincin

Size 12 2.27g

Bukan size korang? Boleh pre order, 4-6mggu je. Deposit serendah RM200 shj preorder 😉
.
Harga
Harga semasa (refer bio) + RM90 upah sebentuk
.
#luxegoldgelang
LAKESWAN BRACELET
Anggaran 11g RM2200+-
Ansuran RM220 x 10 bulan
Deposit RM800 utk preorder terus

Postage excluded, wajib bayar 😘
.
Whatsapp link di @luxe_goldnh untuk order & pertanyaan ❤️
.
#emas916
#emasmurah
#banglelv
#bangletiffany
#barangkemas
#rantaitangan
#rantaikaki
#rantaileher
#rantaitanganemas916
#rantaitanganpandora
#masdora
#pandoragold
#cincinemas916
#cincinbelahrotan
#cincintunang
#cincinhantaran
#emasmurah
#cincinemas
#cincinnikah
#cincinrisik
#cincinpermata
#cincinbatupermata
#cincinbatu916
#cincinpermata916
#cubiczircon
#cincincubiczirconia
#cincinlintah
#cincintebal
#cincinpadu

Bismillah 😇 Cantik nya, romantis & luxe look 🥰 Below RM700 shj! Kalau dpt pair kan dengan bracelet tu lagi letop! Bracelet boleh ansuran! Meh whatsapp for info!
.
COUPLE LAKESWAN STONE RING 916
#luxegoldcincin

Size 12 2.27g

Bukan size korang? Boleh pre order, 4-6mggu je. Deposit serendah RM200 shj preorder 😉
.
Harga
Harga semasa (refer bio) + RM90 upah sebentuk
.
#luxegoldgelang
LAKESWAN BRACELET
Anggaran 11g RM2200+-
Ansuran RM220 x 10 bulan
Deposit RM800 utk preorder terus

Postage excluded, wajib bayar 😘
.
Whatsapp link di @luxe_goldnh untuk order & pertanyaan ❤️
.
#emas916
#emasmurah 
#banglelv
#bangletiffany 
#barangkemas
#rantaitangan
#rantaikaki
#rantaileher
#rantaitanganemas916
#rantaitanganpandora
#masdora
#pandoragold
#cincinemas916
#cincinbelahrotan
#cincintunang
#cincinhantaran
#emasmurah
#cincinemas
#cincinnikah
#cincinrisik
#cincinpermata
#cincinbatupermata
#cincinbatu916
#cincinpermata916
#cubiczircon
#cincincubiczirconia
#cincinlintah 
#cincintebal 
#cincinpadu
237 10 8 July, 2019

Bismillah 😇 Ramai yg suka kan? Haa yg ni USED 99% NEW! RM168/g SAHAJAAAAAA. Cepatlah grab okeh! Takde upah dah sbb used! Tambah postage je. Mai2! Biasa upah utk cincin baru mahal ya sbb handmade 🤭😨
.
LOTR RING 916 USED
#luxegoldcincin
PADU & PADAT

Size 13.5 3.98g

Bukan size korang? Boleh pre order, 4-6mggu je. Deposit 50% 😉 atau resize, seminggu shj dgn upah ye 😘
.
Harga
RM168/g ONLY
Postage excluded, wajib bayar 😘
.
Whatsapp link di @luxe_goldnh untuk order & pertanyaan ❤️
.
#luxegoldcustommade

#emas916
#emas999
#emasmurah
#banglepandora
#pandoragold
#cincinemas916
#cincinbelahrotan
#cincintunang
#cincinhantaran
#emasmurah
#cincinemas
#cincinnikah
#cincinrisik
#cincinpermata
#cincinbatupermata
#cincinbatu916
#cincinpermata916
#cubiczircon
#cincincubiczirconia
#cincinlintah
#cincintebal
#cincinpadu
#cincinlove
#cincinlovers
#cincinbelahrotan999

Bismillah 😇 Ramai yg suka kan? Haa yg ni USED 99% NEW! RM168/g SAHAJAAAAAA. Cepatlah grab okeh! Takde upah dah sbb used! Tambah postage je. Mai2! Biasa upah utk cincin baru mahal ya sbb handmade 🤭😨
.
LOTR RING 916 USED
#luxegoldcincin
PADU & PADAT

Size 13.5 3.98g

Bukan size korang? Boleh pre order, 4-6mggu je. Deposit 50% 😉 atau resize, seminggu shj dgn upah ye 😘
.
Harga
RM168/g ONLY
Postage excluded, wajib bayar 😘
.
Whatsapp link di @luxe_goldnh untuk order & pertanyaan ❤️
.
#luxegoldcustommade

#emas916
#emas999
#emasmurah
#banglepandora
#pandoragold
#cincinemas916
#cincinbelahrotan
#cincintunang
#cincinhantaran
#emasmurah
#cincinemas
#cincinnikah
#cincinrisik
#cincinpermata
#cincinbatupermata
#cincinbatu916
#cincinpermata916
#cubiczircon
#cincincubiczirconia
#cincinlintah 
#cincintebal 
#cincinpadu
#cincinlove
#cincinlovers
#cincinbelahrotan999
123 9 26 November, 2018

Bismillah 😇 LOTR selain boleh request finishing, LOTR boleh jugak engrave mcm ni ye. Cantik sangat kan? 😍 Satu perkataan RM30 shj surcaj! Special! Nak buat hantaran spesel sangat ni. Request yg 999 pon bolehh. Upah up sikit la 😋 Whatsapp terus for more info & order!

#luxegoldcincin
#luxegoldcustommade

LOTR RING/CINCIN BELAH ROTAN
Anggaran min 3.5g RM800+-
Deposit min 50% dpd anggaran

Note : untuk design yg lebih tebal & leper anggaran lain2, whatsapp terus for info

BAKI dijelas kan selepas barang siap (4-6mggu)
.
Harga & postage akan dikira semula dgn berat sebenar selepas siap
.
Whatsapp link di @luxe_goldnh untuk order & pertanyaan ❤️
.
#emas916
#emasmurah
#gdora
#emas999
#barangkemas
#rantaitangan
#rantaikaki
#rantaileher
#rantaitanganemas916
#cincintunang
#cincinnikah
#cincinkahwin
#cincinpermata
#cincinpermata916
#cincinbatu916
#cincinbatu
#cincinemas916
#cincinrisik
#cincinrisik916
#cincinmajlis
#cincinemasmurah
#cincinemas916murah
#cincintunangmurah
#cincinkahwinmurah
#cincinemas916murah
#cincinberlianmurah
#cincinberlian

Bismillah 😇 LOTR selain boleh request finishing, LOTR boleh jugak engrave mcm ni ye. Cantik sangat kan? 😍 Satu perkataan RM30 shj surcaj! Special! Nak buat hantaran spesel sangat ni. Request yg 999 pon bolehh. Upah up sikit la 😋 Whatsapp terus for more info & order!

#luxegoldcincin
#luxegoldcustommade

LOTR RING/CINCIN BELAH ROTAN
Anggaran min 3.5g RM800+-
Deposit min 50% dpd anggaran

Note : untuk design yg lebih tebal & leper anggaran lain2, whatsapp terus for info

BAKI dijelas kan selepas barang siap (4-6mggu)
.
Harga & postage akan dikira semula dgn berat sebenar selepas siap
.
Whatsapp link di @luxe_goldnh untuk order & pertanyaan ❤️
.
#emas916
#emasmurah 
#gdora
#emas999 
#barangkemas
#rantaitangan
#rantaikaki
#rantaileher
#rantaitanganemas916
#cincintunang
#cincinnikah
#cincinkahwin
#cincinpermata
#cincinpermata916
#cincinbatu916 
#cincinbatu
#cincinemas916
#cincinrisik
#cincinrisik916
#cincinmajlis
#cincinemasmurah 
#cincinemas916murah
#cincintunangmurah
#cincinkahwinmurah
#cincinemas916murah 
#cincinberlianmurah
#cincinberlian
131 3 9 May, 2019

DESIGN2 RARE. Sesuai untuk bakal2 pengantin yang masih tercari cincin permata dengan harga yang mampu milik 😘

P/s: Harga tertera dah all in dan after diskaun.

Whatsapp for order!

#kedaiemas #merchant9 #cincinemaspermata #cincinpermata916 #cincinnikah #cincinemas #cincinswarovski #zirconiaswarovski

DESIGN2 RARE. Sesuai untuk bakal2 pengantin yang masih tercari cincin permata dengan harga yang mampu milik 😘

P/s: Harga tertera dah all in dan after diskaun.

Whatsapp for order!

#kedaiemas #merchant9 #cincinemaspermata #cincinpermata916 #cincinnikah #cincinemas #cincinswarovski #zirconiaswarovski
256 12 29 January, 2018

Bismillah 😇 Buat majlis batal air sembahyang lawa ngat ni. Bawah 6rat dah dpt ya! 916 lagi 😍 Preorder shj! Deposit min only needed! Place your order now! Submission every Monday 😘 Whatsapp sekarang!!!
.
FLOWER ONE RING STONE 916
#luxegoldcincin
.
Anggaran 2.5g RM600+-
Deposit RM250

BAKI dijelas kan selepas barang siap (4-6mggu). Harga & postage akan dikira semula dgn berat sebenar & harga semasa selepas siap
.
Whatsapp link di @luxe_goldnh untuk order & pertanyaan ❤️
.
#emas916
#emasmurah
#banglepandora
#pandoraemas
#gdora
#emas999
#banglelv
#bangletiffany
#barangkemas
#rantaitangan
#rantaikaki
#rantaileher
#rantaitanganemas916
#cincintunang
#cincinnikah
#cincinkahwin
#cincinpermata
#cincinpermata916
#cincinbatu916
#cincinbatu
#cincinemas916
#cincinrisik
#cincinrisik916
#cincinmajlis
#cincinemasmurah
#cincinemas916murah

Bismillah 😇 Buat majlis batal air sembahyang lawa ngat ni. Bawah 6rat dah dpt ya! 916 lagi 😍 Preorder shj! Deposit min only needed! Place your order now! Submission every Monday 😘 Whatsapp sekarang!!!
.
FLOWER ONE RING STONE 916
#luxegoldcincin
.
Anggaran 2.5g RM600+-
Deposit RM250

BAKI dijelas kan selepas barang siap (4-6mggu). Harga & postage akan dikira semula dgn berat sebenar & harga semasa selepas siap
.
Whatsapp link di @luxe_goldnh untuk order & pertanyaan ❤️
.
#emas916
#emasmurah
#banglepandora
#pandoraemas 
#gdora
#emas999
#banglelv
#bangletiffany 
#barangkemas
#rantaitangan
#rantaikaki
#rantaileher
#rantaitanganemas916
#cincintunang
#cincinnikah
#cincinkahwin
#cincinpermata
#cincinpermata916
#cincinbatu916 
#cincinbatu
#cincinemas916
#cincinrisik
#cincinrisik916
#cincinmajlis
#cincinemasmurah 
#cincinemas916murah
107 8 21 July, 2019