#cantik Instagram Photos & Videos

cantik - 16.5m posts

Jangan lupa gunakan masker SPIRULINA, berbahan alami sehingga cocok untuk semua jenis kulit.
Bikin wajahmu lebih sehat, sehingga lebih percaya diri dalam menjalani hari.

WA : 088228131679

#Masker#Spirulina#Alami#Herbal#Wajahbersih#Glowing#jerawat#Bekasjerawat#Komedo#flekhitam#Tienssurabaya#tiensindonesia#Halal#Skincare#Facial#perawataneajah#cantik#alami#maskerspirulinasurabaya#maskeralami#maskerherbal#spirulinasurabaya#spirulinaindonesia#hargamasker#makeup#maskerhits#maskerviral#wanita#lakilaki#happy

Jangan lupa gunakan masker SPIRULINA, berbahan alami sehingga cocok untuk semua jenis kulit.
Bikin wajahmu lebih sehat, sehingga lebih percaya diri dalam menjalani hari.

WA : 088228131679

#Masker #Spirulina #Alami #Herbal #Wajahbersih #Glowing #jerawat #Bekasjerawat #Komedo #flekhitam #Tienssurabaya #tiensindonesia #Halal #Skincare #Facial #perawataneajah #cantik #alami #maskerspirulinasurabaya #maskeralami #maskerherbal #spirulinasurabaya #spirulinaindonesia #hargamasker #makeup #maskerhits #maskerviral #wanita #lakilaki #happy

0 0 27 seconds ago
Burem.. kek mata muu•-• #overlays #burem #mata #kamu #hehe #aku #cantik #masdep #guanlin #rl

Burem.. kek mata muu•-• #overlays #burem #mata #kamu #hehe #aku #cantik #masdep #guanlin #rl

0 0 30 seconds ago
Hai hampa . .
.

Flerr ready stock okeh kat butik . Seriously wangiii gilaaa bau dia . Masuk dalam kereta , fuhhhh mereciksss bau dia . Sebotol RM 10 sahaja . Tapi wangi dia berbulannnn . .
.

#flerr#wangiankereta#fevendorboutique#butikonline#vendorboutiqueconcept#vendordiperlukan#bazaronline#bazaarpaknil#cantik#wangi#segar#fresh#

Hai hampa . .
.

Flerr ready stock okeh kat butik . Seriously wangiii gilaaa bau dia . Masuk dalam kereta , fuhhhh mereciksss bau dia . Sebotol RM 10 sahaja . Tapi wangi dia berbulannnn . .
.

#flerr #wangiankereta #fevendorboutique #butikonline #vendorboutiqueconcept #vendordiperlukan #bazaronline #bazaarpaknil #cantik #wangi #segar #fresh#

0 0 36 seconds ago
tetap ada ruang untukmu❤️ apapun kondisinya...
.
.
#qiana #love #kesayangan #meanddaughter #sayang #cantik

tetap ada ruang untukmu❤️ apapun kondisinya...
.
.
#qiana #love #kesayangan #meanddaughter #sayang #cantik

0 0 52 seconds ago
Jangan lupa gunakan masker SPIRULINA, berbahan alami sehingga cocok untuk semua jenis kulit.
Bikin wajahmu lebih sehat, sehingga lebih percaya diri dalam menjalani hari.

WA : 088228131679

#Masker#Spirulina#Alami#Herbal#Wajahbersih#Glowing#jerawat#Bekasjerawat#Komedo#flekhitam#Tienssurabaya#tiensindonesia#Halal#Skincare#Facial#perawataneajah#cantik#alami#maskerspirulinasurabaya#maskeralami#maskerherbal#spirulinasurabaya#spirulinaindonesia#hargamasker#makeup#maskerhits#maskerviral#wanita#lakilaki#happy

Jangan lupa gunakan masker SPIRULINA, berbahan alami sehingga cocok untuk semua jenis kulit.
Bikin wajahmu lebih sehat, sehingga lebih percaya diri dalam menjalani hari.

WA : 088228131679

#Masker #Spirulina #Alami #Herbal #Wajahbersih #Glowing #jerawat #Bekasjerawat #Komedo #flekhitam #Tienssurabaya #tiensindonesia #Halal #Skincare #Facial #perawataneajah #cantik #alami #maskerspirulinasurabaya #maskeralami #maskerherbal #spirulinasurabaya #spirulinaindonesia #hargamasker #makeup #maskerhits #maskerviral #wanita #lakilaki #happy

0 0 56 seconds ago
Jangan lupa gunakan masker SPIRULINA, berbahan alami sehingga cocok untuk semua jenis kulit.
Bikin wajahmu lebih sehat, sehingga lebih percaya diri dalam menjalani hari.

WA : 088228131679

#Masker#Spirulina#Alami#Herbal#Wajahbersih#Glowing#jerawat#Bekasjerawat#Komedo#flekhitam#Tienssurabaya#tiensindonesia#Halal#Skincare#Facial#perawataneajah#cantik#alami#maskerspirulinasurabaya#maskeralami#maskerherbal#spirulinasurabaya#spirulinaindonesia#hargamasker#makeup#maskerhits#maskerviral#wanita#lakilaki#happy

Jangan lupa gunakan masker SPIRULINA, berbahan alami sehingga cocok untuk semua jenis kulit.
Bikin wajahmu lebih sehat, sehingga lebih percaya diri dalam menjalani hari.

WA : 088228131679

#Masker #Spirulina #Alami #Herbal #Wajahbersih #Glowing #jerawat #Bekasjerawat #Komedo #flekhitam #Tienssurabaya #tiensindonesia #Halal #Skincare #Facial #perawataneajah #cantik #alami #maskerspirulinasurabaya #maskeralami #maskerherbal #spirulinasurabaya #spirulinaindonesia #hargamasker #makeup #maskerhits #maskerviral #wanita #lakilaki #happy

1 0 1 minute ago
Samsung S10 (128) Rp 3,700,000

Barang yg kami jual ini belum ada stempel resmi dari bea cukai indonesia ( belum bayar pajak maksudnya ) makanya harga miring/murah.Tapi kalo soal kualitas barang dijamin asli orginal. Yg membedakan dgn yg di Toko2 resmi itu hanya garansinya aja. Soal body, mesin, fitur, dll semuanya sama. 
STOCK TERBATAS

TIDAK MELAYANI TANYA JAWAB DI LAPAK Mau tanya-tanya stock Dll & info monggo diskusi gan/sista

Info produk & pemesanan :
Wa. : 085244431514

#instadaily #likeforfollow #instagood #instalike #instagram #anakhitsmasakiniii #selebgram #acehlonsayang #adekmanis #anakhitsbanget #fff #cantik #adekimut #artisindonesia #lfl #fashion #jilbabketat #remajaislami #remajanakal #katakatabijak #quotes #inspirationalquotes #picoftheday #hijabersmagazine #hijaberscantik69 #goyanghits #tiktokhot #likeforfollow

Samsung S10 (128) Rp 3,700,000

Barang yg kami jual ini belum ada stempel resmi dari bea cukai indonesia ( belum bayar pajak maksudnya ) makanya harga miring/murah.Tapi kalo soal kualitas barang dijamin asli orginal. Yg membedakan dgn yg di Toko2 resmi itu hanya garansinya aja. Soal body, mesin, fitur, dll semuanya sama.
STOCK TERBATAS

TIDAK MELAYANI TANYA JAWAB DI LAPAK Mau tanya-tanya stock Dll & info monggo diskusi gan/sista

Info produk & pemesanan :
Wa. : 085244431514

#instadaily #likeforfollow #instagood #instalike #instagram #anakhitsmasakiniii #selebgram #acehlonsayang #adekmanis #anakhitsbanget #fff #cantik #adekimut #artisindonesia #lfl #fashion #jilbabketat #remajaislami #remajanakal #katakatabijak #quotes #inspirationalquotes #picoftheday #hijabersmagazine #hijaberscantik69 #goyanghits #tiktokhot #likeforfollow

2 0 1 minute ago
Jangan lupa gunakan masker SPIRULINA, berbahan alami sehingga cocok untuk semua jenis kulit.
Bikin wajahmu lebih sehat, sehingga lebih percaya diri dalam menjalani hari.

WA : 088228131679

#Masker#Spirulina#Alami#Herbal#Wajahbersih#Glowing#jerawat#Bekasjerawat#Komedo#flekhitam#Tienssurabaya#tiensindonesia#Halal#Skincare#Facial#perawataneajah#cantik#alami#maskerspirulinasurabaya#maskeralami#maskerherbal#spirulinasurabaya#spirulinaindonesia#hargamasker#makeup#maskerhits#maskerviral#wanita#lakilaki#happy

Jangan lupa gunakan masker SPIRULINA, berbahan alami sehingga cocok untuk semua jenis kulit.
Bikin wajahmu lebih sehat, sehingga lebih percaya diri dalam menjalani hari.

WA : 088228131679

#Masker #Spirulina #Alami #Herbal #Wajahbersih #Glowing #jerawat #Bekasjerawat #Komedo #flekhitam #Tienssurabaya #tiensindonesia #Halal #Skincare #Facial #perawataneajah #cantik #alami #maskerspirulinasurabaya #maskeralami #maskerherbal #spirulinasurabaya #spirulinaindonesia #hargamasker #makeup #maskerhits #maskerviral #wanita #lakilaki #happy

0 0 1 minute ago
Jangan lupa gunakan masker SPIRULINA, berbahan alami sehingga cocok untuk semua jenis kulit.
Bikin wajahmu lebih sehat, sehingga lebih percaya diri dalam menjalani hari.

WA : 088228131679

#Masker#Spirulina#Alami#Herbal#Wajahbersih#Glowing#jerawat#Bekasjerawat#Komedo#flekhitam#Tienssurabaya#tiensindonesia#Halal#Skincare#Facial#perawataneajah#cantik#alami#maskerspirulinasurabaya#maskeralami#maskerherbal#spirulinasurabaya#spirulinaindonesia#hargamasker#makeup#maskerhits#maskerviral#wanita#lakilaki#happy

Jangan lupa gunakan masker SPIRULINA, berbahan alami sehingga cocok untuk semua jenis kulit.
Bikin wajahmu lebih sehat, sehingga lebih percaya diri dalam menjalani hari.

WA : 088228131679

#Masker #Spirulina #Alami #Herbal #Wajahbersih #Glowing #jerawat #Bekasjerawat #Komedo #flekhitam #Tienssurabaya #tiensindonesia #Halal #Skincare #Facial #perawataneajah #cantik #alami #maskerspirulinasurabaya #maskeralami #maskerherbal #spirulinasurabaya #spirulinaindonesia #hargamasker #makeup #maskerhits #maskerviral #wanita #lakilaki #happy

0 0 1 minute ago
Pop it out girls!
-
Pensil kening Obsess Cosmetics ni RM29 je tapi tahan lama & boleh pakai untuk macam macam.
-
🍭 Boleh lukis kening.
🍭 Boleh shading hidung.
🍭 Boleh buat as eyeliner.
-
Easy peasy. Settle dengan 1 pensel ni je.
-
Warna Dark Brown. Natural & suits all skin tone
-
Paling penting, tak mudah patah. Kot lahhh tercampak ke, terketuk ke. Pensil maintain gitu 😝🔥.
.
.🚗 COD: KL and Selangor.
.🌍 POSTAGE: Fast courier all over.
.
Drop dead gorgeous!
.
.♥️ Whatsapp +017 420 7973 or DM to order yours now (link available in bio) ♥️

Pop it out girls!
-
Pensil kening Obsess Cosmetics ni RM29 je tapi tahan lama & boleh pakai untuk macam macam.
-
🍭 Boleh lukis kening.
🍭 Boleh shading hidung.
🍭 Boleh buat as eyeliner.
-
Easy peasy. Settle dengan 1 pensel ni je.
-
Warna Dark Brown. Natural & suits all skin tone
-
Paling penting, tak mudah patah. Kot lahhh tercampak ke, terketuk ke. Pensil maintain gitu 😝🔥.
.
.🚗 COD: KL and Selangor.
.🌍 POSTAGE: Fast courier all over.
.
Drop dead gorgeous!
.
.♥️ Whatsapp +017 420 7973 or DM to order yours now (link available in bio) ♥️

0 1 2 minutes ago
Sis ada berita baik punya! 🙆
.
Kita ada freegift bkn biashe² pnya tau. Utk limited stok saja, kita akan bgi FRAGRANCE MIST yg mmg wangi gilerr! 😘
.
Yayang kita ckp, "Sis. Pl ni mahal lah."
.
Iya yayang! 😋 Prada mahal kn? Mcm tu jga dgn #pinklady . sbb over 14 kebaikan, so, mmg kita hrga mahal. #pinkladyoriginal kn. Plus, kalo mau yg murah, yayang p la cari d mna² yg mcm pink lady. Konfem nda jmpa. 😝
.
Utk consultation, pm sis. Sis kasi #freeconsultations
.
.
.
#pinkladyviral #pinkladytrustedseller #original #teamaisyah #teamLea #RemyEmpire #business #badanidealidamanwanita #badanmantap #suamiisteribahagia #entrepreneur #igshoptrusted #igshopviral #freeconsultations #freegiftsmalaysia #freepostageallaroundmalaysia #oversea #trustedshop #cantik #murah

Sis ada berita baik punya! 🙆
.
Kita ada freegift bkn biashe² pnya tau. Utk limited stok saja, kita akan bgi FRAGRANCE MIST yg mmg wangi gilerr! 😘
.
Yayang kita ckp, "Sis. Pl ni mahal lah."
.
Iya yayang! 😋 Prada mahal kn? Mcm tu jga dgn #pinklady . sbb over 14 kebaikan, so, mmg kita hrga mahal. #pinkladyoriginal kn. Plus, kalo mau yg murah, yayang p la cari d mna² yg mcm pink lady. Konfem nda jmpa. 😝
.
Utk consultation, pm sis. Sis kasi #freeconsultations
.
.
.
#pinkladyviral #pinkladytrustedseller #original #teamaisyah #teamLea #RemyEmpire #business #badanidealidamanwanita #badanmantap #suamiisteribahagia #entrepreneur #igshoptrusted #igshopviral #freeconsultations #freegiftsmalaysia #freepostageallaroundmalaysia #oversea #trustedshop #cantik #murah

1 0 2 minutes ago
❤Dürüst, kibar, arkadaş canlısı, kibar, kadınların sahip olması gereken en güzel şeyleri👩

#girls#like#you#Indonesia#Palestine#turkinstagram#likeforlike#spamforspam#directfordirect#followforfollow#cantik#indah#ideas#inspiration#country#byyourside#love#heart

❤Dürüst, kibar, arkadaş canlısı, kibar, kadınların sahip olması gereken en güzel şeyleri👩

#girls #like #you #Indonesia #Palestine #turkinstagram #likeforlike #spamforspam #directfordirect #followforfollow #cantik #indah #ideas #inspiration #country #byyourside #love #heart

4 0 2 minutes ago
Sis ada berita baik punya! 🙆
.
Kita ada freegift bkn biashe² pnya tau. Utk limited stok saja, kita akan bgi FRAGRANCE MIST yg mmg wangi gilerr! 😘
.
Yayang kita ckp, "Sis. Pl ni mahal lah."
.
Iya yayang! 😋 Prada mahal kn? Mcm tu jga dgn #pinklady . sbb over 14 kebaikan, so, mmg kita hrga mahal. #pinkladyoriginal kn. Plus, kalo mau yg murah, yayang p la cari d mna² yg mcm pink lady. Konfem nda jmpa. 😝
.
Utk consultation, pm sis. Sis kasi #freeconsultations
.
.
.
#pinkladyviral #pinkladytrustedseller #original #teamaisyah #teamLea #RemyEmpire #business #badanidealidamanwanita #badanmantap #suamiisteribahagia #entrepreneur #igshoptrusted #igshopviral #freeconsultations #freegiftsmalaysia #freepostageallaroundmalaysia #oversea #trustedshop #cantik #murah

Sis ada berita baik punya! 🙆
.
Kita ada freegift bkn biashe² pnya tau. Utk limited stok saja, kita akan bgi FRAGRANCE MIST yg mmg wangi gilerr! 😘
.
Yayang kita ckp, "Sis. Pl ni mahal lah."
.
Iya yayang! 😋 Prada mahal kn? Mcm tu jga dgn #pinklady . sbb over 14 kebaikan, so, mmg kita hrga mahal. #pinkladyoriginal kn. Plus, kalo mau yg murah, yayang p la cari d mna² yg mcm pink lady. Konfem nda jmpa. 😝
.
Utk consultation, pm sis. Sis kasi #freeconsultations
.
.
.
#pinkladyviral #pinkladytrustedseller #original #teamaisyah #teamLea #RemyEmpire #business #badanidealidamanwanita #badanmantap #suamiisteribahagia #entrepreneur #igshoptrusted #igshopviral #freeconsultations #freegiftsmalaysia #freepostageallaroundmalaysia #oversea #trustedshop #cantik #murah

1 0 2 minutes ago
Semudah ABC, easy, simple and fast daily make up dengan menggunakan Obsess products:
.
.🌸 Cushion foundation (code: medium).
.🌸 Pop that eyebrows, brow definer.
.🌸 Insanely long mascara.
.🌸 Liptint cushion oil (code: berry).
.
.🚗 COD: KL and Selangor.
.🌍 POSTAGE: Fast courier all over.
.
Drop dead gorgeous!
.
.♥️ Whatsapp +017 420 7973 or DM to order yours now (link available in bio) ♥️

Semudah ABC, easy, simple and fast daily make up dengan menggunakan Obsess products:
.
.🌸 Cushion foundation (code: medium).
.🌸 Pop that eyebrows, brow definer.
.🌸 Insanely long mascara.
.🌸 Liptint cushion oil (code: berry).
.
.🚗 COD: KL and Selangor.
.🌍 POSTAGE: Fast courier all over.
.
Drop dead gorgeous!
.
.♥️ Whatsapp +017 420 7973 or DM to order yours now (link available in bio) ♥️

0 1 2 minutes ago
Sis ada berita baik punya! 🙆
.
Kita ada freegift bkn biashe² pnya tau. Utk limited stok saja, kita akan bgi FRAGRANCE MIST yg mmg wangi gilerr! 😘
.
Yayang kita ckp, "Sis. Pl ni mahal lah."
.
Iya yayang! 😋 Prada mahal kn? Mcm tu jga dgn #pinklady . sbb over 14 kebaikan, so, mmg kita hrga mahal. #pinkladyoriginal kn. Plus, kalo mau yg murah, yayang p la cari d mna² yg mcm pink lady. Konfem nda jmpa. 😝
.
Utk consultation, pm sis. Sis kasi #freeconsultations
.
.
.
#pinkladyviral #pinkladytrustedseller #original #teamaisyah #teamLea #RemyEmpire #business #badanidealidamanwanita #badanmantap #suamiisteribahagia #entrepreneur #igshoptrusted #igshopviral #freeconsultations #freegiftsmalaysia #freepostageallaroundmalaysia #oversea #trustedshop #cantik #murah

Sis ada berita baik punya! 🙆
.
Kita ada freegift bkn biashe² pnya tau. Utk limited stok saja, kita akan bgi FRAGRANCE MIST yg mmg wangi gilerr! 😘
.
Yayang kita ckp, "Sis. Pl ni mahal lah."
.
Iya yayang! 😋 Prada mahal kn? Mcm tu jga dgn #pinklady . sbb over 14 kebaikan, so, mmg kita hrga mahal. #pinkladyoriginal kn. Plus, kalo mau yg murah, yayang p la cari d mna² yg mcm pink lady. Konfem nda jmpa. 😝
.
Utk consultation, pm sis. Sis kasi #freeconsultations
.
.
.
#pinkladyviral #pinkladytrustedseller #original #teamaisyah #teamLea #RemyEmpire #business #badanidealidamanwanita #badanmantap #suamiisteribahagia #entrepreneur #igshoptrusted #igshopviral #freeconsultations #freegiftsmalaysia #freepostageallaroundmalaysia #oversea #trustedshop #cantik #murah

1 0 3 minutes ago
Jangan lupa gunakan masker SPIRULINA, berbahan alami sehingga cocok untuk semua jenis kulit.
Bikin wajahmu lebih sehat, sehingga lebih percaya diri dalam menjalani hari.

WA : 088228131679

#Masker#Spirulina#Alami#Herbal#Wajahbersih#Glowing#jerawat#Bekasjerawat#Komedo#flekhitam#Tienssurabaya#tiensindonesia#Halal#Skincare#Facial#perawataneajah#cantik#alami#maskerspirulinasurabaya#maskeralami#maskerherbal#spirulinasurabaya#spirulinaindonesia#hargamasker#makeup#maskerhits#maskerviral#wanita#lakilaki#happy

Jangan lupa gunakan masker SPIRULINA, berbahan alami sehingga cocok untuk semua jenis kulit.
Bikin wajahmu lebih sehat, sehingga lebih percaya diri dalam menjalani hari.

WA : 088228131679

#Masker #Spirulina #Alami #Herbal #Wajahbersih #Glowing #jerawat #Bekasjerawat #Komedo #flekhitam #Tienssurabaya #tiensindonesia #Halal #Skincare #Facial #perawataneajah #cantik #alami #maskerspirulinasurabaya #maskeralami #maskerherbal #spirulinasurabaya #spirulinaindonesia #hargamasker #makeup #maskerhits #maskerviral #wanita #lakilaki #happy

0 0 3 minutes ago
Ladies flannel🇯🇵
random size/patern/design
30helai rm100shj‼️ no 6 booked 
no7
no8booked
no9
no10

#flannel ladiesflannel #flannel #flannelshirt #flanneluniqlo #flannelsecond #flanneluniqlomurah #kemejaflannel #flannelbagus #flannelshirt #boyfriend #kain #cantik #flannelstyle #flannelsecond #flannelbundle #uniqlo #zara 
wtspp
0183636974📲

Ladies flannel🇯🇵
random size/patern/design
30helai rm100shj‼️ no 6 booked
no7
no8booked
no9
no10

#flannel ladiesflannel #flannel #flannelshirt #flanneluniqlo #flannelsecond #flanneluniqlomurah #kemejaflannel #flannelbagus #flannelshirt #boyfriend #kain #cantik #flannelstyle #flannelsecond #flannelbundle #uniqlo #zara
wtspp
0183636974📲

0 0 3 minutes ago
Sis ada berita baik punya! 🙆
.
Kita ada freegift bkn biashe² pnya tau. Utk limited stok saja, kita akan bgi FRAGRANCE MIST yg mmg wangi gilerr! 😘
.
Yayang kita ckp, "Sis. Pl ni mahal lah."
.
Iya yayang! 😋 Prada mahal kn? Mcm tu jga dgn #pinklady . sbb over 14 kebaikan, so, mmg kita hrga mahal. #pinkladyoriginal kn. Plus, kalo mau yg murah, yayang p la cari d mna² yg mcm pink lady. Konfem nda jmpa. 😝
.
Utk consultation, pm sis. Sis kasi #freeconsultations
.
.
.
#pinkladyviral #pinkladytrustedseller #original #teamaisyah #teamLea #RemyEmpire #business #badanidealidamanwanita #badanmantap #suamiisteribahagia #entrepreneur #igshoptrusted #igshopviral #freeconsultations #freegiftsmalaysia #freepostageallaroundmalaysia #oversea #trustedshop #cantik #murah

Sis ada berita baik punya! 🙆
.
Kita ada freegift bkn biashe² pnya tau. Utk limited stok saja, kita akan bgi FRAGRANCE MIST yg mmg wangi gilerr! 😘
.
Yayang kita ckp, "Sis. Pl ni mahal lah."
.
Iya yayang! 😋 Prada mahal kn? Mcm tu jga dgn #pinklady . sbb over 14 kebaikan, so, mmg kita hrga mahal. #pinkladyoriginal kn. Plus, kalo mau yg murah, yayang p la cari d mna² yg mcm pink lady. Konfem nda jmpa. 😝
.
Utk consultation, pm sis. Sis kasi #freeconsultations
.
.
.
#pinkladyviral #pinkladytrustedseller #original #teamaisyah #teamLea #RemyEmpire #business #badanidealidamanwanita #badanmantap #suamiisteribahagia #entrepreneur #igshoptrusted #igshopviral #freeconsultations #freegiftsmalaysia #freepostageallaroundmalaysia #oversea #trustedshop #cantik #murah

0 0 3 minutes ago
Warnai Hari mu dengan Lip cream Ilav 💋
‌uda ada Ijin Bpom
‌ga buat bibir kering
‌Ga buat Bibir Hitam
‌ga buat pecah'
‌pasti nya Lipcream ga Krekk ya pas d Pake ga kek Lipcream Matte pd umum nya 😋.
‌ada Kandungan Jojoba Oil & Vit E yg ga buat bibirmu kering dan hitam tentunya bibir lembab dan Tahan seharian tanpa d apply berkali' 😍😍.
.
Tersedia 5 varian Warna :
01. SOULMATE : blushing nude
02. ROMANCE : pink lantana
03. SURPRISE : chocored
04. FAITHFULL : red chilli
05. PASSIONATE : maroon
.
Info bisnis & produk: 
Maria Distributor HWI
Wa  0822 9440 1575
Welcome reseller 💋 
100% RESMI (ORIGINAL) 
#ilav #ilavjakarta #ilavmurah #hwi #hwijakarta #lipstik #lipstikmurah #kekinian #cewek #lipbalm #distributorhwi #cantik #onlineshop #hwijakarta #etakehealth #lipstik  #hwibandung #gincu #nesvhwi #hwimedan #hwijakarta #ilavoriginal #ilavhwi #kulinermedan#sehatsuksesbersamamaria

Warnai Hari mu dengan Lip cream Ilav 💋
‌uda ada Ijin Bpom
‌ga buat bibir kering
‌Ga buat Bibir Hitam
‌ga buat pecah'
‌pasti nya Lipcream ga Krekk ya pas d Pake ga kek Lipcream Matte pd umum nya 😋.
‌ada Kandungan Jojoba Oil & Vit E yg ga buat bibirmu kering dan hitam tentunya bibir lembab dan Tahan seharian tanpa d apply berkali' 😍😍.
.
Tersedia 5 varian Warna :
01. SOULMATE : blushing nude
02. ROMANCE : pink lantana
03. SURPRISE : chocored
04. FAITHFULL : red chilli
05. PASSIONATE : maroon
.
Info bisnis & produk:
Maria Distributor HWI
Wa 0822 9440 1575
Welcome reseller 💋
100% RESMI (ORIGINAL)
#ilav #ilavjakarta #ilavmurah #hwi #hwijakarta #lipstik #lipstikmurah #kekinian #cewek #lipbalm #distributorhwi #cantik #onlineshop #hwijakarta #etakehealth #lipstik #hwibandung #gincu #nesvhwi #hwimedan #hwijakarta #ilavoriginal #ilavhwi #kulinermedan #sehatsuksesbersamamaria

0 0 3 minutes ago
Kalau sebut manjakani, ramai orang tahu khasiatnya kepada wanita terutama khasiat ke atas organ peranakan wanita.

Tapi, selain itu ada banyak lagi khasiat manjakani yang tidak berapa popular. Nak tahu apa dia? Sambung baca bawah ini ya 👇🏼👇🏼👇🏼
.
☘️ sifat antioksidannya membantu meremajakan wajah juga dapat mencegah kanser payudara dan rahim
☘️ serbuknya sangat efektif dalam merawat penyakit kulit termasuk jerawat dan mengecilkan liang pori
☘️ menguatkan gigi dan tulang
☘️ sifat antiseptiknya boleh merawat ulser mulut
☘️ serat di dalamnya melawaskan pembuangan air besar
☘️ mengingkatkan daya penglihatan
☘️ menegangkan payudara
☘️ mencegah bau yang tidak diingini daripada Ms. v
.
Sebenarnya banyak lagi khasiat manjakani terhadap wanita.

Ha.. best ke best?

Kalau nak lagi best, minumlah Lady Glory dan nikmatilah khasiat sebenar herba manjakani!
.
#Zaranaturlich 
#StayActiveWithLadyGlory
#LGstarlets
#MinumanBotaniLadyGlory
#DoItWithorWithoutMotivation #AClassWomen #Wanita #ibumuda #Ladypreneur #Keputihangatal #Senggugut #Nakkurus #ttc #Jomsihat #segarbertenaga #tambahsusu #Fitmalaysia #Jomkurus #Jamu #Manjakani #Dropshipmalaysia #Stamina #Wajahglowing #Sedap #Awetmuda #Sayajual #Cantik #Jamumoden

Kalau sebut manjakani, ramai orang tahu khasiatnya kepada wanita terutama khasiat ke atas organ peranakan wanita.

Tapi, selain itu ada banyak lagi khasiat manjakani yang tidak berapa popular. Nak tahu apa dia? Sambung baca bawah ini ya 👇🏼👇🏼👇🏼
.
☘️ sifat antioksidannya membantu meremajakan wajah juga dapat mencegah kanser payudara dan rahim
☘️ serbuknya sangat efektif dalam merawat penyakit kulit termasuk jerawat dan mengecilkan liang pori
☘️ menguatkan gigi dan tulang
☘️ sifat antiseptiknya boleh merawat ulser mulut
☘️ serat di dalamnya melawaskan pembuangan air besar
☘️ mengingkatkan daya penglihatan
☘️ menegangkan payudara
☘️ mencegah bau yang tidak diingini daripada Ms. v
.
Sebenarnya banyak lagi khasiat manjakani terhadap wanita.

Ha.. best ke best?

Kalau nak lagi best, minumlah Lady Glory dan nikmatilah khasiat sebenar herba manjakani!
.
#Zaranaturlich
#StayActiveWithLadyGlory
#LGstarlets
#MinumanBotaniLadyGlory
#DoItWithorWithoutMotivation #AClassWomen #Wanita #ibumuda #Ladypreneur #Keputihangatal #Senggugut #Nakkurus #ttc #Jomsihat #segarbertenaga #tambahsusu #Fitmalaysia #Jomkurus #Jamu #Manjakani #Dropshipmalaysia #Stamina #Wajahglowing #Sedap #Awetmuda #Sayajual #Cantik #Jamumoden

0 0 3 minutes ago
Sis ada berita baik punya! 🙆
.
Kita ada freegift bkn biashe² pnya tau. Utk limited stok saja, kita akan bgi FRAGRANCE MIST yg mmg wangi gilerr! 😘
.
Yayang kita ckp, "Sis. Pl ni mahal lah."
.
Iya yayang! 😋 Prada mahal kn? Mcm tu jga dgn #pinklady . sbb over 14 kebaikan, so, mmg kita hrga mahal. #pinkladyoriginal kn. Plus, kalo mau yg murah, yayang p la cari d mna² yg mcm pink lady. Konfem nda jmpa. 😝
.
Utk consultation, pm sis. Sis kasi #freeconsultations
.
.
.
#pinkladyviral #pinkladytrustedseller #original #teamaisyah #teamLea #RemyEmpire #business #badanidealidamanwanita #badanmantap #suamiisteribahagia #entrepreneur #igshoptrusted #igshopviral #freeconsultations #freegiftsmalaysia #freepostageallaroundmalaysia #oversea #trustedshop #cantik #murah

Sis ada berita baik punya! 🙆
.
Kita ada freegift bkn biashe² pnya tau. Utk limited stok saja, kita akan bgi FRAGRANCE MIST yg mmg wangi gilerr! 😘
.
Yayang kita ckp, "Sis. Pl ni mahal lah."
.
Iya yayang! 😋 Prada mahal kn? Mcm tu jga dgn #pinklady . sbb over 14 kebaikan, so, mmg kita hrga mahal. #pinkladyoriginal kn. Plus, kalo mau yg murah, yayang p la cari d mna² yg mcm pink lady. Konfem nda jmpa. 😝
.
Utk consultation, pm sis. Sis kasi #freeconsultations
.
.
.
#pinkladyviral #pinkladytrustedseller #original #teamaisyah #teamLea #RemyEmpire #business #badanidealidamanwanita #badanmantap #suamiisteribahagia #entrepreneur #igshoptrusted #igshopviral #freeconsultations #freegiftsmalaysia #freepostageallaroundmalaysia #oversea #trustedshop #cantik #murah

0 0 3 minutes ago
Sis ada berita baik punya! 🙆
.
Kita ada freegift bkn biashe² pnya tau. Utk limited stok saja, kita akan bgi FRAGRANCE MIST yg mmg wangi gilerr! 😘
.
Yayang kita ckp, "Sis. Pl ni mahal lah."
.
Iya yayang! 😋 Prada mahal kn? Mcm tu jga dgn #pinklady . sbb over 14 kebaikan, so, mmg kita hrga mahal. #pinkladyoriginal kn. Plus, kalo mau yg murah, yayang p la cari d mna² yg mcm pink lady. Konfem nda jmpa. 😝
.
Utk consultation, pm sis. Sis kasi #freeconsultations
.
.
.
#pinkladyviral #pinkladytrustedseller #original #teamaisyah #teamLea #RemyEmpire #business #badanidealidamanwanita #badanmantap #suamiisteribahagia #entrepreneur #igshoptrusted #igshopviral #freeconsultations #freegiftsmalaysia #freepostageallaroundmalaysia #oversea #trustedshop #cantik #murah

Sis ada berita baik punya! 🙆
.
Kita ada freegift bkn biashe² pnya tau. Utk limited stok saja, kita akan bgi FRAGRANCE MIST yg mmg wangi gilerr! 😘
.
Yayang kita ckp, "Sis. Pl ni mahal lah."
.
Iya yayang! 😋 Prada mahal kn? Mcm tu jga dgn #pinklady . sbb over 14 kebaikan, so, mmg kita hrga mahal. #pinkladyoriginal kn. Plus, kalo mau yg murah, yayang p la cari d mna² yg mcm pink lady. Konfem nda jmpa. 😝
.
Utk consultation, pm sis. Sis kasi #freeconsultations
.
.
.
#pinkladyviral #pinkladytrustedseller #original #teamaisyah #teamLea #RemyEmpire #business #badanidealidamanwanita #badanmantap #suamiisteribahagia #entrepreneur #igshoptrusted #igshopviral #freeconsultations #freegiftsmalaysia #freepostageallaroundmalaysia #oversea #trustedshop #cantik #murah

0 0 3 minutes ago
SEBEL nih di Sekolah / Kampus Dikatain *diBully*  PENDEKLAH.. GENDUTLAH.. CEKINGLAH.. dll.
.
Don't Worry Teman !! BUKTIKAN KALAU MEREKA SALAH 😎👌
.
KAMI SIAP MEMBANTU KAMU dengan Nutrisi Herbal yg Buat Kamu Tambah Kecee Badaii Getar Membahana 😍😍😍😍
.
Produknya Sangat Terjamin AMAN karena telah Sertifikasi BPOM & HALAL MUI
.
Bantu Kamu jadi Lebih TINGGI. GEMUKAN. LANGSINGAN. KULIT BERSIH & CERAH dengan #maskerspirulina !!!! 😎
.
HUBUNGI SEGERA Admin Kami lewat :
.
WA : 0822 1701 2196
.
#bekasi#spirulina#unsika#bekasitimur#bekasiinfo#bekasibanget#sumareconmallbekasi #bekasitradecenter#versahotel#jababeka#lfl#fff#maskerwajah#maskerorganik#cantik#blackpink#cikampek#subang#indramayu#cikarang#pemutih#obatjerawat#mm2100

SEBEL nih di Sekolah / Kampus Dikatain *diBully*  PENDEKLAH.. GENDUTLAH.. CEKINGLAH.. dll.
.
Don't Worry Teman !! BUKTIKAN KALAU MEREKA SALAH 😎👌
.
KAMI SIAP MEMBANTU KAMU dengan Nutrisi Herbal yg Buat Kamu Tambah Kecee Badaii Getar Membahana 😍😍😍😍
.
Produknya Sangat Terjamin AMAN karena telah Sertifikasi BPOM & HALAL MUI
.
Bantu Kamu jadi Lebih TINGGI. GEMUKAN. LANGSINGAN. KULIT BERSIH & CERAH dengan #maskerspirulina !!!! 😎
.
HUBUNGI SEGERA Admin Kami lewat :
.
WA : 0822 1701 2196
.
#bekasi #spirulina #unsika #bekasitimur #bekasiinfo #bekasibanget #sumareconmallbekasi #bekasitradecenter #versahotel #jababeka #lfl #fff #maskerwajah #maskerorganik #cantik #blackpink #cikampek #subang #indramayu #cikarang #pemutih #obatjerawat #mm2100

2 1 4 minutes ago
Sis ada berita baik punya! 🙆
.
Kita ada freegift bkn biashe² pnya tau. Utk limited stok saja, kita akan bgi FRAGRANCE MIST yg mmg wangi gilerr! 😘
.
Yayang kita ckp, "Sis. Pl ni mahal lah."
.
Iya yayang! 😋 Prada mahal kn? Mcm tu jga dgn #pinklady . sbb over 14 kebaikan, so, mmg kita hrga mahal. #pinkladyoriginal kn. Plus, kalo mau yg murah, yayang p la cari d mna² yg mcm pink lady. Konfem nda jmpa. 😝
.
Utk consultation, pm sis. Sis kasi #freeconsultations
.
.
.
#pinkladyviral #pinkladytrustedseller #original #teamaisyah #teamLea #RemyEmpire #business #badanidealidamanwanita #badanmantap #suamiisteribahagia #entrepreneur #igshoptrusted #igshopviral #freeconsultations #freegiftsmalaysia #freepostageallaroundmalaysia #oversea #trustedshop #cantik #murah

Sis ada berita baik punya! 🙆
.
Kita ada freegift bkn biashe² pnya tau. Utk limited stok saja, kita akan bgi FRAGRANCE MIST yg mmg wangi gilerr! 😘
.
Yayang kita ckp, "Sis. Pl ni mahal lah."
.
Iya yayang! 😋 Prada mahal kn? Mcm tu jga dgn #pinklady . sbb over 14 kebaikan, so, mmg kita hrga mahal. #pinkladyoriginal kn. Plus, kalo mau yg murah, yayang p la cari d mna² yg mcm pink lady. Konfem nda jmpa. 😝
.
Utk consultation, pm sis. Sis kasi #freeconsultations
.
.
.
#pinkladyviral #pinkladytrustedseller #original #teamaisyah #teamLea #RemyEmpire #business #badanidealidamanwanita #badanmantap #suamiisteribahagia #entrepreneur #igshoptrusted #igshopviral #freeconsultations #freegiftsmalaysia #freepostageallaroundmalaysia #oversea #trustedshop #cantik #murah

0 0 4 minutes ago
Pink Lady Body Perfection!!
_
Sekarang dah jadi trend wanita 'hot' kat luar sana jadikan pinklady item wajib ada dalam simpanan. Ke mana² pun bawak. Mudah katanya. Semua manfaat dalam 1 produk.
_
PINKLADY BODY PERFECTION !!
DIETARY SUPPLEMENT NO1 MALAYSIA ! 📣📣📣 🔛 
_
Hanya telan 2 biji sehari dah ⤵⤵⤵
🍑 MONTOK
🍑 RAMPING
🍑 KETAT
_
❎ Tak Perlu
❌ SAPU
❌ BANCUH
❌ DIET 
_
✔ EASY TO EAT ➡ hanya buka penutup botol, ambil 2 biji dan telan dgn plain water. Tak pahit langsung ! 😘
_
✔ EASY TO CARRY ➡ mesra handbag boleh bawa ke mana shj 💊👜 ⌚ JIMAT MASA ⏩ lepas mandi 🚿 boleh terus pakai baju 👗 nak keluar dah tak payah bersiap lama2 dah 💄😊 💸 JIMAT WANG ⏩ Kenapa perlu habiskan duit dengan beli produk macam2 sedangkan boleh beli satu produk untuk pelbagai benefit... Secara automatik akak pon dapat jimatkan duit akak tau ! 
_
🌹 FUNGSI & MANFAAT PINK LADY :
.
🔴 Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung.
🔴 Perapat miss 'V'.
🔴 Mengurangkan nafsu makan.
🔴 Menghilangkan 'mood swing'.
🔴 Meningkatkan libido wanita.
🔴 Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita.
🔴 Meremajakan kulit.
🔴 Mengatasi masalah rambut gugur.
🔴 Atasi masalah senggugut yang teruk.
🔴 Kitaran haid kembali teratur.
🔴 Menstabilkan emosi.
🔴 Menggebukan & mencantikkan kulit.
🔴 Menambahkan susu badan.
🔴 Badan jadi lebih shape.
🔴 Hilangkan masalah jerawat.
🔴 Atasi masalah kulit kusam.
🔴 Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka.
🔴 Pudar & hilangkan masalah parut.
_
Senang je nak body cantik dan sihat. 
_
Jom order Pinklady SEKARANG!!🤗
_
#pinklady #dropship #dropshipwanted #teampinklady  #pinkladybodyperfection #pinkladybodyperfectionmurah #cantik #slim #sihat #ketat #montok #infosihat #infocantik  #selangor

Pink Lady Body Perfection!!
_
Sekarang dah jadi trend wanita 'hot' kat luar sana jadikan pinklady item wajib ada dalam simpanan. Ke mana² pun bawak. Mudah katanya. Semua manfaat dalam 1 produk.
_
PINKLADY BODY PERFECTION !!
DIETARY SUPPLEMENT NO1 MALAYSIA ! 📣📣📣 🔛
_
Hanya telan 2 biji sehari dah ⤵⤵⤵
🍑 MONTOK
🍑 RAMPING
🍑 KETAT
_
❎ Tak Perlu
❌ SAPU
❌ BANCUH
❌ DIET
_
✔ EASY TO EAT ➡ hanya buka penutup botol, ambil 2 biji dan telan dgn plain water. Tak pahit langsung ! 😘
_
✔ EASY TO CARRY ➡ mesra handbag boleh bawa ke mana shj 💊👜 ⌚ JIMAT MASA ⏩ lepas mandi 🚿 boleh terus pakai baju 👗 nak keluar dah tak payah bersiap lama2 dah 💄😊 💸 JIMAT WANG ⏩ Kenapa perlu habiskan duit dengan beli produk macam2 sedangkan boleh beli satu produk untuk pelbagai benefit... Secara automatik akak pon dapat jimatkan duit akak tau !
_
🌹 FUNGSI & MANFAAT PINK LADY :
.
🔴 Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung.
🔴 Perapat miss 'V'.
🔴 Mengurangkan nafsu makan.
🔴 Menghilangkan 'mood swing'.
🔴 Meningkatkan libido wanita.
🔴 Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita.
🔴 Meremajakan kulit.
🔴 Mengatasi masalah rambut gugur.
🔴 Atasi masalah senggugut yang teruk.
🔴 Kitaran haid kembali teratur.
🔴 Menstabilkan emosi.
🔴 Menggebukan & mencantikkan kulit.
🔴 Menambahkan susu badan.
🔴 Badan jadi lebih shape.
🔴 Hilangkan masalah jerawat.
🔴 Atasi masalah kulit kusam.
🔴 Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka.
🔴 Pudar & hilangkan masalah parut.
_
Senang je nak body cantik dan sihat.
_
Jom order Pinklady SEKARANG!!🤗
_
#pinklady #dropship #dropshipwanted #teampinklady #pinkladybodyperfection #pinkladybodyperfectionmurah #cantik #slim #sihat #ketat #montok #infosihat #infocantik #selangor

0 0 4 minutes ago
Sis ada berita baik punya! 🙆
.
Kita ada freegift bkn biashe² pnya tau. Utk limited stok saja, kita akan bgi FRAGRANCE MIST yg mmg wangi gilerr! 😘
.
Yayang kita ckp, "Sis. Pl ni mahal lah."
.
Iya yayang! 😋 Prada mahal kn? Mcm tu jga dgn #pinklady . sbb over 14 kebaikan, so, mmg kita hrga mahal. #pinkladyoriginal kn. Plus, kalo mau yg murah, yayang p la cari d mna² yg mcm pink lady. Konfem nda jmpa. 😝
.
Utk consultation, pm sis. Sis kasi #freeconsultations
.
.
.
#pinkladyviral #pinkladytrustedseller #original #teamaisyah #teamLea #RemyEmpire #business #badanidealidamanwanita #badanmantap #suamiisteribahagia #entrepreneur #igshoptrusted #igshopviral #freeconsultations #freegiftsmalaysia #freepostageallaroundmalaysia #oversea #trustedshop #cantik #murah

Sis ada berita baik punya! 🙆
.
Kita ada freegift bkn biashe² pnya tau. Utk limited stok saja, kita akan bgi FRAGRANCE MIST yg mmg wangi gilerr! 😘
.
Yayang kita ckp, "Sis. Pl ni mahal lah."
.
Iya yayang! 😋 Prada mahal kn? Mcm tu jga dgn #pinklady . sbb over 14 kebaikan, so, mmg kita hrga mahal. #pinkladyoriginal kn. Plus, kalo mau yg murah, yayang p la cari d mna² yg mcm pink lady. Konfem nda jmpa. 😝
.
Utk consultation, pm sis. Sis kasi #freeconsultations
.
.
.
#pinkladyviral #pinkladytrustedseller #original #teamaisyah #teamLea #RemyEmpire #business #badanidealidamanwanita #badanmantap #suamiisteribahagia #entrepreneur #igshoptrusted #igshopviral #freeconsultations #freegiftsmalaysia #freepostageallaroundmalaysia #oversea #trustedshop #cantik #murah

2 0 4 minutes ago
Eyeshadow 50.000 .
Warna nempel 
Tampilan rapi dan menarik dengan dompetnya 😎 
Yuk di order 😊 
Mau join jadi reseller juga boleh 😊 
Tanya2 lewat DM/WA. GARTIS 😊 
Udah join banyak untung dan dapatkan bonus nya 😊
Cek Bio !!! 😊
.
#eyeshadow #kosmetikmurah #cantik #indah #menawan

Eyeshadow 50.000 .
Warna nempel
Tampilan rapi dan menarik dengan dompetnya 😎
Yuk di order 😊
Mau join jadi reseller juga boleh 😊
Tanya2 lewat DM/WA. GARTIS 😊
Udah join banyak untung dan dapatkan bonus nya 😊
Cek Bio !!! 😊
.
#eyeshadow #kosmetikmurah #cantik #indah #menawan

0 0 4 minutes ago
Sis ada berita baik punya! 🙆
.
Kita ada freegift bkn biashe² pnya tau. Utk limited stok saja, kita akan bgi FRAGRANCE MIST yg mmg wangi gilerr! 😘
.
Yayang kita ckp, "Sis. Pl ni mahal lah."
.
Iya yayang! 😋 Prada mahal kn? Mcm tu jga dgn #pinklady . sbb over 14 kebaikan, so, mmg kita hrga mahal. #pinkladyoriginal kn. Plus, kalo mau yg murah, yayang p la cari d mna² yg mcm pink lady. Konfem nda jmpa. 😝
.
Utk consultation, pm sis. Sis kasi #freeconsultations
.
.
.
#pinkladyviral #pinkladytrustedseller #original #teamaisyah #teamLea #RemyEmpire #business #badanidealidamanwanita #badanmantap #suamiisteribahagia #entrepreneur #igshoptrusted #igshopviral #freeconsultations #freegiftsmalaysia #freepostageallaroundmalaysia #oversea #trustedshop #cantik #murah

Sis ada berita baik punya! 🙆
.
Kita ada freegift bkn biashe² pnya tau. Utk limited stok saja, kita akan bgi FRAGRANCE MIST yg mmg wangi gilerr! 😘
.
Yayang kita ckp, "Sis. Pl ni mahal lah."
.
Iya yayang! 😋 Prada mahal kn? Mcm tu jga dgn #pinklady . sbb over 14 kebaikan, so, mmg kita hrga mahal. #pinkladyoriginal kn. Plus, kalo mau yg murah, yayang p la cari d mna² yg mcm pink lady. Konfem nda jmpa. 😝
.
Utk consultation, pm sis. Sis kasi #freeconsultations
.
.
.
#pinkladyviral #pinkladytrustedseller #original #teamaisyah #teamLea #RemyEmpire #business #badanidealidamanwanita #badanmantap #suamiisteribahagia #entrepreneur #igshoptrusted #igshopviral #freeconsultations #freegiftsmalaysia #freepostageallaroundmalaysia #oversea #trustedshop #cantik #murah

0 0 4 minutes ago
Woooowwwwwwwww bulu mata ini keliatan seperti memakai bulu mata tanam extensions😍😍
NATURAL DAN CETAR, BERTEKSTUR LENTUR DAN SANGAT LEMBUT DIPAKAI RINGAN DAN NYAMAN DI PAKAI
TIDAK MUDAH RUSAK, DAN BISA DI PAKAI BERKALI-KALI😍😍😍😘
#bulumatapalsu #bulumataextension #bulumatamurahbandung #bulamatapremium # #bulumatavolume #bululumatacetar #extensions #cantik #bulumatakorea #bulumata3dmurah #bulumata3d #majalaya #majalayahits #majalayapopuler #ciparay #ciparayhits #bandunghits #makeupnatural #makeup #tipsmakeup #makeuptutorial #tipscantik #soflensmurah #soflens #soflentsmurah #soflensx2 #infobandungraya #instagram

Woooowwwwwwwww bulu mata ini keliatan seperti memakai bulu mata tanam extensions😍😍
NATURAL DAN CETAR, BERTEKSTUR LENTUR DAN SANGAT LEMBUT DIPAKAI RINGAN DAN NYAMAN DI PAKAI
TIDAK MUDAH RUSAK, DAN BISA DI PAKAI BERKALI-KALI😍😍😍😘
#bulumatapalsu #bulumataextension #bulumatamurahbandung #bulamatapremium # #bulumatavolume #bululumatacetar #extensions #cantik #bulumatakorea #bulumata3dmurah #bulumata3d #majalaya #majalayahits #majalayapopuler #ciparay #ciparayhits #bandunghits #makeupnatural #makeup #tipsmakeup #makeuptutorial #tipscantik #soflensmurah #soflens #soflentsmurah #soflensx2 #infobandungraya #instagram

0 0 5 minutes ago
Pm. Pm. Pm.

Uihhh ramai betuii orang suh pm. Asal pos je pm. Asal pos je pm. ⌚Boleh Bertukar Warna Bila-bila Masa Sahaja Tanpa Menggunakan Bateri Pun😱😱😱😱😱
.
Serius Sesiapa yang memilikinya akan pasti bangga kerana akan jadi tumpuan oleh orang sekeliling.
.
Bukan itu sahaja, terdapat juga 4 warna pilihan dan mengancam jiwa dan paling rare kerana ia dalam nombor ARAB tapi bukan Jam Tawaf taw!!!
.
Dan dan dan yang pasti
.
Harganya sangat mampu milik 😍
.
.
.
#jamarabic #jamviral #ctdk #tentangdhia #aafiyah #tyaaarifin #neelofar #telekungaleena #masakan #jommasak #bercuti #thailand #malaysia #mesir #kualalumpur #jomcuti #makanansedap #sedap #cantik #wau #kelantan #pahang #agong #istananegara #teamaynen #aynenwatch #aynen #Temperaturewatch

Pm. Pm. Pm.

Uihhh ramai betuii orang suh pm. Asal pos je pm. Asal pos je pm. ⌚Boleh Bertukar Warna Bila-bila Masa Sahaja Tanpa Menggunakan Bateri Pun😱😱😱😱😱
.
Serius Sesiapa yang memilikinya akan pasti bangga kerana akan jadi tumpuan oleh orang sekeliling.
.
Bukan itu sahaja, terdapat juga 4 warna pilihan dan mengancam jiwa dan paling rare kerana ia dalam nombor ARAB tapi bukan Jam Tawaf taw!!!
.
Dan dan dan yang pasti
.
Harganya sangat mampu milik 😍
.
.
.
#jamarabic #jamviral #ctdk #tentangdhia #aafiyah #tyaaarifin #neelofar #telekungaleena #masakan #jommasak #bercuti #thailand #malaysia #mesir #kualalumpur #jomcuti #makanansedap #sedap #cantik #wau #kelantan #pahang #agong #istananegara #teamaynen #aynenwatch #aynen #Temperaturewatch

0 0 5 minutes ago
Sis ada berita baik punya! 🙆
.
Kita ada freegift bkn biashe² pnya tau. Utk limited stok saja, kita akan bgi FRAGRANCE MIST yg mmg wangi gilerr! 😘
.
Yayang kita ckp, "Sis. Pl ni mahal lah."
.
Iya yayang! 😋 Prada mahal kn? Mcm tu jga dgn #pinklady . sbb over 14 kebaikan, so, mmg kita hrga mahal. #pinkladyoriginal kn. Plus, kalo mau yg murah, yayang p la cari d mna² yg mcm pink lady. Konfem nda jmpa. 😝
.
Utk consultation, pm sis. Sis kasi #freeconsultations
.
.
.
#pinkladyviral #pinkladytrustedseller #original #teamaisyah #teamLea #RemyEmpire #business #badanidealidamanwanita #badanmantap #suamiisteribahagia #entrepreneur #igshoptrusted #igshopviral #freeconsultations #freegiftsmalaysia #freepostageallaroundmalaysia #oversea #trustedshop #cantik #murah

Sis ada berita baik punya! 🙆
.
Kita ada freegift bkn biashe² pnya tau. Utk limited stok saja, kita akan bgi FRAGRANCE MIST yg mmg wangi gilerr! 😘
.
Yayang kita ckp, "Sis. Pl ni mahal lah."
.
Iya yayang! 😋 Prada mahal kn? Mcm tu jga dgn #pinklady . sbb over 14 kebaikan, so, mmg kita hrga mahal. #pinkladyoriginal kn. Plus, kalo mau yg murah, yayang p la cari d mna² yg mcm pink lady. Konfem nda jmpa. 😝
.
Utk consultation, pm sis. Sis kasi #freeconsultations
.
.
.
#pinkladyviral #pinkladytrustedseller #original #teamaisyah #teamLea #RemyEmpire #business #badanidealidamanwanita #badanmantap #suamiisteribahagia #entrepreneur #igshoptrusted #igshopviral #freeconsultations #freegiftsmalaysia #freepostageallaroundmalaysia #oversea #trustedshop #cantik #murah

1 0 6 minutes ago
Ladies flannel🇯🇵
random size/patern/design
30helai rm100shj‼️ no 1
no2booked
no3
no4
no5

#flannel ladiesflannel #flannel #flannelshirt #flanneluniqlo #flannelsecond #flanneluniqlomurah #kemejaflannel #flannelbagus #flannelshirt #boyfriend #kain #cantik #flannelstyle #flannelsecond #flannelbundle #uniqlo #zara 
wtspp
0183636974📲

Ladies flannel🇯🇵
random size/patern/design
30helai rm100shj‼️ no 1
no2booked
no3
no4
no5

#flannel ladiesflannel #flannel #flannelshirt #flanneluniqlo #flannelsecond #flanneluniqlomurah #kemejaflannel #flannelbagus #flannelshirt #boyfriend #kain #cantik #flannelstyle #flannelsecond #flannelbundle #uniqlo #zara
wtspp
0183636974📲

0 0 6 minutes ago
Are you waiting for my Instagram Live?
♡
Apakah Anda menunggu instagram saya langsung?

Are you waiting for my Instagram Live?

Apakah Anda menunggu instagram saya langsung?

130 10 6 minutes ago
Sis ada berita baik punya! 🙆
.
Kita ada freegift bkn biashe² pnya tau. Utk limited stok saja, kita akan bgi FRAGRANCE MIST yg mmg wangi gilerr! 😘
.
Yayang kita ckp, "Sis. Pl ni mahal lah."
.
Iya yayang! 😋 Prada mahal kn? Mcm tu jga dgn #pinklady . sbb over 14 kebaikan, so, mmg kita hrga mahal. #pinkladyoriginal kn. Plus, kalo mau yg murah, yayang p la cari d mna² yg mcm pink lady. Konfem nda jmpa. 😝
.
Utk consultation, pm sis. Sis kasi #freeconsultations
.
.
.
#pinkladyviral #pinkladytrustedseller #original #teamaisyah #teamLea #RemyEmpire #business #badanidealidamanwanita #badanmantap #suamiisteribahagia #entrepreneur #igshoptrusted #igshopviral #freeconsultations #freegiftsmalaysia #freepostageallaroundmalaysia #oversea #trustedshop #cantik #murah

Sis ada berita baik punya! 🙆
.
Kita ada freegift bkn biashe² pnya tau. Utk limited stok saja, kita akan bgi FRAGRANCE MIST yg mmg wangi gilerr! 😘
.
Yayang kita ckp, "Sis. Pl ni mahal lah."
.
Iya yayang! 😋 Prada mahal kn? Mcm tu jga dgn #pinklady . sbb over 14 kebaikan, so, mmg kita hrga mahal. #pinkladyoriginal kn. Plus, kalo mau yg murah, yayang p la cari d mna² yg mcm pink lady. Konfem nda jmpa. 😝
.
Utk consultation, pm sis. Sis kasi #freeconsultations
.
.
.
#pinkladyviral #pinkladytrustedseller #original #teamaisyah #teamLea #RemyEmpire #business #badanidealidamanwanita #badanmantap #suamiisteribahagia #entrepreneur #igshoptrusted #igshopviral #freeconsultations #freegiftsmalaysia #freepostageallaroundmalaysia #oversea #trustedshop #cantik #murah

2 0 6 minutes ago
Pink Lady Body Perfection!!
_
Sekarang dah jadi trend wanita 'hot' kat luar sana jadikan pinklady item wajib ada dalam simpanan. Ke mana² pun bawak. Mudah katanya. Semua manfaat dalam 1 produk.
_
PINKLADY BODY PERFECTION !!
DIETARY SUPPLEMENT NO1 MALAYSIA ! 📣📣📣 🔛 
_
Hanya telan 2 biji sehari dah ⤵⤵⤵
🍑 MONTOK
🍑 RAMPING
🍑 KETAT
_
❎ Tak Perlu
❌ SAPU
❌ BANCUH
❌ DIET 
_
✔ EASY TO EAT ➡ hanya buka penutup botol, ambil 2 biji dan telan dgn plain water. Tak pahit langsung ! 😘
_
✔ EASY TO CARRY ➡ mesra handbag boleh bawa ke mana shj 💊👜 ⌚ JIMAT MASA ⏩ lepas mandi 🚿 boleh terus pakai baju 👗 nak keluar dah tak payah bersiap lama2 dah 💄😊 💸 JIMAT WANG ⏩ Kenapa perlu habiskan duit dengan beli produk macam2 sedangkan boleh beli satu produk untuk pelbagai benefit... Secara automatik akak pon dapat jimatkan duit akak tau ! 
_
🌹 FUNGSI & MANFAAT PINK LADY :
.
🔴 Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung.
🔴 Perapat miss 'V'.
🔴 Mengurangkan nafsu makan.
🔴 Menghilangkan 'mood swing'.
🔴 Meningkatkan libido wanita.
🔴 Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita.
🔴 Meremajakan kulit.
🔴 Mengatasi masalah rambut gugur.
🔴 Atasi masalah senggugut yang teruk.
🔴 Kitaran haid kembali teratur.
🔴 Menstabilkan emosi.
🔴 Menggebukan & mencantikkan kulit.
🔴 Menambahkan susu badan.
🔴 Badan jadi lebih shape.
🔴 Hilangkan masalah jerawat.
🔴 Atasi masalah kulit kusam.
🔴 Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka.
🔴 Pudar & hilangkan masalah parut.
_
Senang je nak body cantik dan sihat. 
_
Jom order Pinklady SEKARANG!!🤗
_
#pinklady #dropship #dropshipwanted #teampinklady  #pinkladybodyperfection #pinkladybodyperfectionmurah #cantik #slim #sihat #ketat #montok #infosihat #infocantik  #selangor

Pink Lady Body Perfection!!
_
Sekarang dah jadi trend wanita 'hot' kat luar sana jadikan pinklady item wajib ada dalam simpanan. Ke mana² pun bawak. Mudah katanya. Semua manfaat dalam 1 produk.
_
PINKLADY BODY PERFECTION !!
DIETARY SUPPLEMENT NO1 MALAYSIA ! 📣📣📣 🔛
_
Hanya telan 2 biji sehari dah ⤵⤵⤵
🍑 MONTOK
🍑 RAMPING
🍑 KETAT
_
❎ Tak Perlu
❌ SAPU
❌ BANCUH
❌ DIET
_
✔ EASY TO EAT ➡ hanya buka penutup botol, ambil 2 biji dan telan dgn plain water. Tak pahit langsung ! 😘
_
✔ EASY TO CARRY ➡ mesra handbag boleh bawa ke mana shj 💊👜 ⌚ JIMAT MASA ⏩ lepas mandi 🚿 boleh terus pakai baju 👗 nak keluar dah tak payah bersiap lama2 dah 💄😊 💸 JIMAT WANG ⏩ Kenapa perlu habiskan duit dengan beli produk macam2 sedangkan boleh beli satu produk untuk pelbagai benefit... Secara automatik akak pon dapat jimatkan duit akak tau !
_
🌹 FUNGSI & MANFAAT PINK LADY :
.
🔴 Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung.
🔴 Perapat miss 'V'.
🔴 Mengurangkan nafsu makan.
🔴 Menghilangkan 'mood swing'.
🔴 Meningkatkan libido wanita.
🔴 Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita.
🔴 Meremajakan kulit.
🔴 Mengatasi masalah rambut gugur.
🔴 Atasi masalah senggugut yang teruk.
🔴 Kitaran haid kembali teratur.
🔴 Menstabilkan emosi.
🔴 Menggebukan & mencantikkan kulit.
🔴 Menambahkan susu badan.
🔴 Badan jadi lebih shape.
🔴 Hilangkan masalah jerawat.
🔴 Atasi masalah kulit kusam.
🔴 Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka.
🔴 Pudar & hilangkan masalah parut.
_
Senang je nak body cantik dan sihat.
_
Jom order Pinklady SEKARANG!!🤗
_
#pinklady #dropship #dropshipwanted #teampinklady #pinkladybodyperfection #pinkladybodyperfectionmurah #cantik #slim #sihat #ketat #montok #infosihat #infocantik #selangor

0 0 6 minutes ago
Obsess Cushion Foundation yang viral di Malaysia, Indonesia dan Thailand. Siapa yang belum ada atau nak repeat order boleh segera dm. Grab cepat cepat okay?.
.
.🚗 COD: KL and Selangor.
.🌍 POSTAGE: Fast courier all over.
.
Drop dead gorgeous!
.
.♥️ Whatsapp +017 420 7973 or DM to order yours now (link available in bio) ♥️

Obsess Cushion Foundation yang viral di Malaysia, Indonesia dan Thailand. Siapa yang belum ada atau nak repeat order boleh segera dm. Grab cepat cepat okay?.
.
.🚗 COD: KL and Selangor.
.🌍 POSTAGE: Fast courier all over.
.
Drop dead gorgeous!
.
.♥️ Whatsapp +017 420 7973 or DM to order yours now (link available in bio) ♥️

0 1 6 minutes ago
[SYOKNYA CANTIKKAN KULIT DENGAN SUSU! 😚] Semua orang tau betapa bagusnya khasiat susu kepada kulit.  Susu bertindak dalam membantu mencerahkan kulit serta merawat masalah kulit secara semula jadi.  Tapi selain dari korang jadikan susu sebagai mandian, korang boleh jugak gunakan cara-cara ni untuk rawat kulit korang tu. 😍

Antara cara yang korang boleh cuba melalui susu adalah:

1.  Masker madu, susu dan telur
Campur satu sudu susu, satu sudu madu dan sebiji telur.  Gaul sampai sebati dan kemudian jadikan sebagai masker.  Urut dengan lembut pada muka, biarkan selama beberapa minit kemudian bilas hokay! 😊

2.  Guna kapas 
Gunakan susu asli tanpa sebarang campuran atau pengawet.  Celup dengan kapas yang bersih dan sapu pada kulit wajah korang.  Biar kering selama 15 minit kemudian basuh dengan air bersih.  Baru dapat kulit wajah lembut dan segar kan guys?

3.  Lembabkan kulit dengan kain
Sediakan satu baldi saiz sederhana dan isi susu segar kat dalamnya.  Rendam kain bersih ke dalam sampai basah, dan lapkan kain tu ke seluruh tubuh badan dengan rata.

Kalau korang ada masalah alahan kepada susu, janganla sedih ye.  Korang boleh consume #DianzVitamin untuk dapatkan kulit yang cantik, halus dan mulus jugak.  As long as korang consume dengan konsisten, insyaAllah lagi cepat korang dapat kulit peloles! ☺️ Pastikan korang amalkan selalu tips-tips penggunaan susu untuk kulit korang ni.  Tak payah nak bazir duit pegi pusat kecantikan dah sebab benda boleh buat kat rumah kan.  Selamat mencuba guys! 😎

[SYOKNYA CANTIKKAN KULIT DENGAN SUSU! 😚] Semua orang tau betapa bagusnya khasiat susu kepada kulit.  Susu bertindak dalam membantu mencerahkan kulit serta merawat masalah kulit secara semula jadi.  Tapi selain dari korang jadikan susu sebagai mandian, korang boleh jugak gunakan cara-cara ni untuk rawat kulit korang tu. 😍

Antara cara yang korang boleh cuba melalui susu adalah:

1.  Masker madu, susu dan telur
Campur satu sudu susu, satu sudu madu dan sebiji telur.  Gaul sampai sebati dan kemudian jadikan sebagai masker.  Urut dengan lembut pada muka, biarkan selama beberapa minit kemudian bilas hokay! 😊

2.  Guna kapas
Gunakan susu asli tanpa sebarang campuran atau pengawet.  Celup dengan kapas yang bersih dan sapu pada kulit wajah korang.  Biar kering selama 15 minit kemudian basuh dengan air bersih.  Baru dapat kulit wajah lembut dan segar kan guys?

3.  Lembabkan kulit dengan kain
Sediakan satu baldi saiz sederhana dan isi susu segar kat dalamnya.  Rendam kain bersih ke dalam sampai basah, dan lapkan kain tu ke seluruh tubuh badan dengan rata.

Kalau korang ada masalah alahan kepada susu, janganla sedih ye.  Korang boleh consume #DianzVitamin untuk dapatkan kulit yang cantik, halus dan mulus jugak.  As long as korang consume dengan konsisten, insyaAllah lagi cepat korang dapat kulit peloles! ☺️ Pastikan korang amalkan selalu tips-tips penggunaan susu untuk kulit korang ni.  Tak payah nak bazir duit pegi pusat kecantikan dah sebab benda boleh buat kat rumah kan.  Selamat mencuba guys! 😎

3 1 6 minutes ago
"Jadi sekarang gmn niiii?"
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📷 In frame : @oktavionaas_
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Support Kita dengan Follow akun @remaja.stagram
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#remajahits #diary #lfl #l4l #remaja #daily #cantik #remajacantik #likes #100like #likeforlikes #likeforlike #like4like #followme #beautifulgirl #cutegirl #hits #bidadari #love #masasma #smahits #selebgram #explorebandung #explorebali #explorejogja #ootd #outfitoftheday #indonesia #bajangbali #regrann

"Jadi sekarang gmn niiii?"
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📷 In frame : @oktavionaas_
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Support Kita dengan Follow akun @remaja.stagram
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#remajahits #diary #lfl #l4l #remaja #daily #cantik #remajacantik #likes #100like #likeforlikes #likeforlike #like4like #followme #beautifulgirl #cutegirl #hits #bidadari #love #masasma #smahits #selebgram #explorebandung #explorebali #explorejogja #ootd #outfitoftheday #indonesia #bajangbali #regrann

11 1 6 minutes ago

Top #cantik posts

Hai .. 😝😚😚

Hai .. 😝😚😚

1,432 20 17 August, 2019
Assalamualaikum, selamat sore

Follow @astacoffee

Assalamualaikum, selamat sore

Follow @astacoffee

1,305 27 3 hours ago