#budakmilo Instagram Photos & Videos

Layanlah vid simple ni😙tk mmpu nk edit power macam @_fit_kencang
.
.
Tq support aku sampai 500..aku harap korang tetap support aku ..
.
.
[TAG MEMBER KORANG YANG MAIN KACUK II S.RIM]
.
.
#kakifly #kakipecutjb #kakylajak #kakilajak #kronigomaxpetak #kapcaijahat #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajak❌lajak #lajakituhobikami #lajakituhobikami #lajak❌power #lajakjb #lajak❌nakal #lajak #lajak❌deotak #lajakorstayhome #lajakxkejam #lajak❌jahat #supermanjalanan_ #pengayuh2roda🚲 #jbstyle
#budakmilo #kpjb #tfjb #tenteraflyselangor #tenteraflykuantan #tenteraflysarawak #tenteraflyjb #tenterakakipecutjb #kakikacung

Layanlah vid simple ni😙tk mmpu nk edit power macam @_fit_kencang
.
.
Tq support aku sampai 500..aku harap korang tetap support aku ..
.
.
[TAG MEMBER KORANG YANG MAIN KACUK II S.RIM]
.
.
#kakifly #kakipecutjb #kakylajak #kakilajak #kronigomaxpetak #kapcaijahat #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajak❌lajak #lajakituhobikami #lajakituhobikami #lajak❌power #lajakjb #lajak❌nakal #lajak #lajak❌deotak #lajakorstayhome #lajakxkejam #lajak❌jahat #supermanjalanan_ #pengayuh2roda🚲 #jbstyle
#budakmilo #kpjb #tfjb #tenteraflyselangor #tenteraflykuantan #tenteraflysarawak #tenteraflyjb #tenterakakipecutjb #kakikacung

67 7 3 hours ago
Ade nmpak mcm @pull.jerr__ sje mencube xslh kn😊
#pengayuh2roda #budakmilo #lajak #kakilajak #onxon

Ade nmpak mcm @pull.jerr__ sje mencube xslh kn😊
#pengayuh2roda #budakmilo #lajak #kakilajak #onxon

252 0 8 hours ago
Thanks for 500 followers💛💛
.
.
.
#budakmilo #lajakmari🔝 #lajak❌jahat #repost #k #vasco #budaklajak

Thanks for 500 followers💛💛
.
.
.
#budakmilo #lajakmari🔝 #lajak❌jahat #repost #k #vasco #budaklajak

49 6 17 hours ago
Rim ni MCM oky je😅😎😂
.
.
#lajak❌jahat 
#pengayuh2roda 
#lajak 
#budakmilo

Rim ni MCM oky je😅😎😂
.
.
#lajak❌jahat
#pengayuh2roda
#lajak
#budakmilo

725 9 18 hours ago
👅Clone @zatsteady__ sorry xdpt lah nak tiru idola ni xnice pun pape usyaa Jee🤘💢 awl aku korang post story nnti aku post blik 💥Road To 1.9k followers💥
×
×
×
#pengayuh2roda #kakiedit #pengayuh2alam #pjmembercommunity #bergaya #budakvideoofficial #budakmilo #selangorstay

👅Clone @zatsteady__ sorry xdpt lah nak tiru idola ni xnice pun pape usyaa Jee🤘💢 awl aku korang post story nnti aku post blik 💥Road To 1.9k followers💥
×
×
×
#pengayuh2roda #kakiedit #pengayuh2alam #pjmembercommunity #bergaya #budakvideoofficial #budakmilo #selangorstay

304 15 23 hours ago
Cinta tak perlu dikejar
Kerana yang dikejar
Pasti akan belah☺
.
.
.
.
.
.
.
#lajak❌jahat #lajakituhobikami #lajak❌lajak #lajakalwayshappy #lajak❌kejam #lajakkecundang #lajak❌deotak #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajakhobikami #budaksekolah #budakjahat #budaknakal #budakmilo

Cinta tak perlu dikejar
Kerana yang dikejar
Pasti akan belah☺
.
.
.
.
.
.
.
#lajak❌jahat #lajakituhobikami #lajak❌lajak #lajakalwayshappy #lajak❌kejam #lajakkecundang #lajak❌deotak #lajakituhobikamidisinikamibersatu #lajakhobikami #budaksekolah #budakjahat #budaknakal #budakmilo

63 1 21 August, 2019
Dtng beramai - ramai  untuk meriahkan event ni #budakmilo

Dtng beramai - ramai untuk meriahkan event ni #budakmilo

23 0 21 August, 2019
Sorry admin janji nk jokie bike admin☹️sebab bike admin ade problem😞insyaallah admin buat yg terbaik👌so layan jew lah admin jokie bike @fanstead._ bike nye bukan bishe bishe🙌
p/s:video getar sikit💔
•
•
•
#bbb
#kiddotimur #pengayuh2roda #kronilampupetak #pakcik_video #maluapabossku #jantanxguna #wheelie #lajakalwayshappy #lajak #kakilajak #duniaduaroda #lajak❌lajak #lajakituhobikami #lajakituhobikamidisinikamibersatu #budakmilo #tenteraflyjb #kakifly #vsco #kamixramai #kelantanstyle #supermanjalanan #supermanjalanan_ #supermanjalananofficial #pacakjanganjatuh #kapcaijahat #pacak #kakifly  #pantangmundurkecualioperasi #pecinta2roda #lajak❌deotak

Sorry admin janji nk jokie bike admin☹️sebab bike admin ade problem😞insyaallah admin buat yg terbaik👌so layan jew lah admin jokie bike @fanstead._ bike nye bukan bishe bishe🙌
p/s:video getar sikit💔



#bbb
#kiddotimur #pengayuh2roda #kronilampupetak #pakcik_video #maluapabossku #jantanxguna #wheelie #lajakalwayshappy #lajak #kakilajak #duniaduaroda #lajak❌lajak #lajakituhobikami #lajakituhobikamidisinikamibersatu #budakmilo #tenteraflyjb #kakifly #vsco #kamixramai #kelantanstyle #supermanjalanan #supermanjalanan_ #supermanjalananofficial #pacakjanganjatuh #kapcaijahat #pacak #kakifly #pantangmundurkecualioperasi #pecinta2roda #lajak❌deotak

134 2 21 August, 2019
Aku edit balik video ni sbb x berapa nice 😁pape enjoy 😊
.
.
.
#jenterapejuang #kakilajak 
#budakmilo #ngamxngam#funimateedit 
#kinemaster #jiwang #videoedit #kakiviral

Aku edit balik video ni sbb x berapa nice 😁pape enjoy 😊
.
.
.
#jenterapejuang #kakilajak
#budakmilo #ngamxngam #funimateedit
#kinemaster #jiwang #videoedit #kakiviral

77 6 21 August, 2019
:@muharom796
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
:#segambutmembercommunity
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
:MALAYSIA:🇲🇾
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
:@funimate_malaysia
:@funimate
:@funimatemalaysia2
:@funimateofficixl
:#funimatemalaysia
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
:@pengayuh2roda4
:@pengayuh2roda
:#pengayuh2roda
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
:@kakilajaksp
:#kakilajak
:#kakilajakjb
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
:@lajak.channel
:#lajak.channel
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
:#klangmembercommunity
:@klangmembercommunity
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
:#lajakituhobikami
:@lajakpantaitimur
:@kroni_lajak552
:#bosskur
:#maluapabossku
:#on❌on
:#budakmilo
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

:@muharom796
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
: #segambutmembercommunity
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
:MALAYSIA:🇲🇾
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
:@funimate_malaysia
:@funimate
:@funimatemalaysia2
:@funimateofficixl
: #funimatemalaysia
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
:@pengayuh2roda4
:@pengayuh2roda
: #pengayuh2roda
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
:@kakilajaksp
: #kakilajak
: #kakilajakjb
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
:@lajak.channel
: #lajak.channel
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
: #klangmembercommunity
:@klangmembercommunity
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
: #lajakituhobikami
:@lajakpantaitimur
:@kroni_lajak552
: #bosskur
: #maluapabossku
: #on❌on
: #budakmilo
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

439 1 21 August, 2019
THANKS FOR 1K😍🎉 okay ni video paling buruk pernah buat😂🍃 sorry la klau guna modal lama😢🍃 pape pon layan la video tak seberapa ni😜🔥
.
.
.
@kakilajaksp @91clubflykuantann  @kuantan.style @skuad.super_lajak @lajak_pelesit @skuad.super_lajak @kakiflyselatan__ @tenteraflykelantan_  @pengayuh2roda4 
#lajak #lajak❌deotak #lajak❌nakal #lajak❌jahat #lajakituhobikami #lajakjb #lajakkecundang #lajakmalaya #lajak❌lajak #lajak❌kejam #lajakkelajuanbike #budakmilo #pengayuh2roda

THANKS FOR 1K😍🎉 okay ni video paling buruk pernah buat😂🍃 sorry la klau guna modal lama😢🍃 pape pon layan la video tak seberapa ni😜🔥
.
.
.
@kakilajaksp @91clubflykuantann @kuantan.style @skuad.super_lajak @lajak_pelesit @skuad.super_lajak @kakiflyselatan__ @tenteraflykelantan_ @pengayuh2roda4
#lajak #lajak❌deotak #lajak❌nakal #lajak❌jahat #lajakituhobikami #lajakjb #lajakkecundang #lajakmalaya #lajak❌lajak #lajak❌kejam #lajakkelajuanbike #budakmilo #pengayuh2roda

101 8 21 August, 2019

Top #budakmilo posts

Event minggu lepas aq hampir nk kecundang 😌😪
.
Event @misyeedz_ .
.
#pengayuh2roda 
#lagujiwang 
#lajak❌jahat 
#budakmilo 
#sedih😭 
#lajak

Event minggu lepas aq hampir nk kecundang 😌😪
.
Event @misyeedz_ .
.
#pengayuh2roda
#lagujiwang
#lajak❌jahat
#budakmilo
#sedih😭
#lajak

2,050 13 21 August, 2019
Musim hujan bukan satu perhalang bagi kami untuk terus beraksi
.
@pengayuh2roda #pengayuh2roda #kakylajak #kakyfly #kapcaijahat #budakmilo

Musim hujan bukan satu perhalang bagi kami untuk terus beraksi
.
@pengayuh2roda #pengayuh2roda #kakylajak #kakyfly #kapcaijahat #budakmilo

2,415 58 17 December, 2018
Simple itu indah ape2 po Lyn lh Video aq ni 😅😂😍
.
.
#pengayuh2roda 
#budakmilo 
#lajak❌jahat 
#lajak

Simple itu indah ape2 po Lyn lh Video aq ni 😅😂😍
.
.
#pengayuh2roda
#budakmilo
#lajak❌jahat
#lajak

1,750 16 7 August, 2019