#browniesviral Instagram Photos & Videos

browniesviral - 25.7k posts

Hashtag Popularity

3.6
average comments
72.5
average likes

PROMO SEBULAN SUDAH TIBA 🔥🔥🔥 Jangan lupa dapatkan BROWNIES SUPER JIMAT BOX Serendah Rn23 sehingga 31 Novembor 2019. JANGAN LEPASKAN PELUANG INI.. KakCik buat promosi selama sebulan tau.. ❤
.
Nak order tekan link di bio 👆🏼
.
#brownies #browniesmurah
#browniesmurahterengganu #browniesmurahsungaibesar #codmakananterengganu #umt #unisza #codmakanansungaibesar #brownieskedut #browniesviral

PROMO SEBULAN SUDAH TIBA 🔥🔥🔥 Jangan lupa dapatkan BROWNIES SUPER JIMAT BOX Serendah Rn23 sehingga 31 Novembor 2019. JANGAN LEPASKAN PELUANG INI.. KakCik buat promosi selama sebulan tau.. ❤
. 
Nak order tekan link di bio 👆🏼
.
#brownies #browniesmurah
#browniesmurahterengganu #browniesmurahsungaibesar #codmakananterengganu #umt #unisza #codmakanansungaibesar #brownieskedut #browniesviral
4 0 1 hour ago

PROMO SEBULAN SUDAH TIBA 🔥🔥🔥 Jangan lupa dapatkan BROWNIES SUPER JIMAT BOX Serendah Rn23 sehingga 31 Novembor 2019. JANGAN LEPASKAN PELUANG INI.. KakCik buat promosi selama sebulan tau.. ❤
.
Nak order tekan link di bio 👆🏼
.
#brownies #browniesmurah
#browniesmurahterengganu #browniesmurahsungaibesar #codmakananterengganu #umt #unisza #codmakanansungaibesar #brownieskedut #browniesviral

PROMO SEBULAN SUDAH TIBA 🔥🔥🔥 Jangan lupa dapatkan BROWNIES SUPER JIMAT BOX Serendah Rn23 sehingga 31 Novembor 2019. JANGAN LEPASKAN PELUANG INI.. KakCik buat promosi selama sebulan tau.. ❤
. 
Nak order tekan link di bio 👆🏼
.
#brownies #browniesmurah
#browniesmurahterengganu #browniesmurahsungaibesar #codmakananterengganu #umt #unisza #codmakanansungaibesar #brownieskedut #browniesviral
3 0 1 hour ago

PROMO SEBULAN SUDAH TIBA 🔥🔥🔥 Jangan lupa dapatkan BROWNIES SUPER JIMAT BOX Serendah Rn23 sehingga 31 Novembor 2019. JANGAN LEPASKAN PELUANG INI.. KakCik buat promosi selama sebulan tau.. ❤
.
Nak order tekan link di bio 👆🏼
.
#brownies #browniesmurah
#browniesmurahterengganu #browniesmurahsungaibesar #codmakananterengganu #umt #unisza #codmakanansungaibesar #brownieskedut #browniesviral

PROMO SEBULAN SUDAH TIBA 🔥🔥🔥 Jangan lupa dapatkan BROWNIES SUPER JIMAT BOX Serendah Rn23 sehingga 31 Novembor 2019. JANGAN LEPASKAN PELUANG INI.. KakCik buat promosi selama sebulan tau.. ❤
. 
Nak order tekan link di bio 👆🏼
.
#brownies #browniesmurah
#browniesmurahterengganu #browniesmurahsungaibesar #codmakananterengganu #umt #unisza #codmakanansungaibesar #brownieskedut #browniesviral
3 0 1 hour ago

🎉SALE 11.11 TAMAT!🎉
.
Alhamdulillah.. Terima Kasih sayang sayang akak yg sudi order or repeat order dengan akak. Nanti stock dh smpai akak update sorang sorang ya. 😘
.
Yang tak sempat nk pre order, dun worry! korang boleh pre order lagi esok tpi harga kembali asal ya syg 😘
.
Tapi kalau beli 3 barang ke atas akak mmg tetap akan bagi FREE GIFT tau 😘
.
#browniesmonster #browniesmonsterhq #browniesmonsterterengganu #browniesmonstermurah #browniesmonsterviral #brownieskedut #browniesviral #browniesterengganu #kookiesmonster #kookiesmonsterterengganu #cookieslover #terengganu #yummy #sale

🎉SALE 11.11 TAMAT!🎉
.
Alhamdulillah.. Terima Kasih sayang sayang akak yg sudi order or repeat order dengan akak. Nanti stock dh smpai akak update sorang sorang ya. 😘
.
Yang tak sempat nk pre order, dun worry! korang boleh pre order lagi esok tpi harga kembali asal ya syg 😘
.
Tapi kalau beli 3 barang ke atas akak mmg tetap akan bagi FREE GIFT tau 😘
.
#browniesmonster #browniesmonsterhq #browniesmonsterterengganu #browniesmonstermurah #browniesmonsterviral #brownieskedut #browniesviral #browniesterengganu #kookiesmonster #kookiesmonsterterengganu #cookieslover #terengganu #yummy #sale
0 0 1 hour ago

Alhamdulillah Rezeki Yang Allah Berikan Kepadaku. Alhamdulillah top1 🤩 Semoga Dipermudahkan segala urasanku dan sahabat2 Seperjuanganku. Semoga mendapat Rezeki Yang Melimpah ruah. Amin2.. Semoga diredhai olehnya. Tq korang yang selalu support poh dlm business brownies by Ayunnybakery . Tkde sokongan awok2, poh tak boleh capai sebanyak itu. Tq sekali lagi 😍Tq family 😘 Xlupa kepada Kak jue and abg danish yg selalu2 support poh. Tq so much. Xlupa jgk kepada kawan2 yg selalu teman cod. Tq umi skmo teman cod 😘 Ini baru permulaan, banyak lagi rintangan2 yang akan hadapi. Semoga poh kuat and sabar dalam dunia business. 💪💪 Amin2. Akhirnya kata poh Tq so much 😘🥰 Sebab selalu support poh 😘
Saya doakan Sharifah Nur Nabilah sentiasa dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan setiap hari.Amin 🤲🏻 #brownies #browniesmurahterengganu #browniesmurah #browniesterengganu #browniescodterengganu #codterengganu #browniessedap #brownieskedut #browniesviral #browniesviralterengganu #browniespizza #browniesnombor #browniesmonogram #agentayunnybakery #browniesayunnybakery

Alhamdulillah Rezeki Yang Allah Berikan Kepadaku. Alhamdulillah top1 🤩 Semoga Dipermudahkan segala urasanku dan sahabat2 Seperjuanganku. Semoga mendapat Rezeki Yang Melimpah ruah. Amin2.. Semoga diredhai olehnya.  Tq korang yang selalu support poh dlm business brownies by Ayunnybakery . Tkde sokongan awok2, poh tak boleh capai sebanyak itu. Tq sekali lagi 😍Tq family 😘 Xlupa kepada Kak jue and abg danish yg selalu2 support poh.  Tq so much.  Xlupa jgk kepada kawan2 yg selalu teman cod. Tq umi skmo teman cod 😘 Ini baru permulaan, banyak lagi rintangan2 yang akan hadapi.  Semoga poh kuat and sabar dalam dunia business. 💪💪 Amin2. Akhirnya kata poh Tq so much 😘🥰 Sebab selalu support poh 😘
Saya doakan Sharifah Nur Nabilah sentiasa dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan setiap hari.Amin 🤲🏻 #brownies #browniesmurahterengganu #browniesmurah #browniesterengganu #browniescodterengganu #codterengganu #browniessedap #brownieskedut #browniesviral #browniesviralterengganu #browniespizza #browniesnombor #browniesmonogram #agentayunnybakery #browniesayunnybakery
7 0 2 hours ago

Alhamdulillah Rezeki Yang Allah Berikan Kepadaku. Alhamdulillah top1 🤩 Semoga Dipermudahkan segala urasanku dan sahabat2 Seperjuanganku. Semoga mendapat Rezeki Yang Melimpah ruah. Amin2.. Semoga diredhai olehnya. Tq korang yang selalu support poh dlm business brownies by Ayunnybakery . Tkde sokongan awok2, poh tak boleh capai sebanyak itu. Tq sekali lagi 😍Tq family 😘 Xlupa kepada Kak jue and abg danish yg selalu2 support poh. Tq so much. Xlupa jgk kepada kawan2 yg selalu teman cod. Tq umi skmo teman cod 😘 Ini baru permulaan, banyak lagi rintangan2 yang akan hadapi. Semoga poh kuat and sabar dalam dunia business. 💪💪 Amin2. Akhirnya kata poh Tq so much 😘🥰 Sebab selalu support poh 😘
Saya doakan Sharifah Nur Nabilah sentiasa dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan setiap hari.Amin 🤲🏻 #brownies #browniesmurahterengganu #browniesmurah #browniesterengganu #browniescodterengganu #codterengganu #browniessedap #brownieskedut #browniesviral #browniesviralterengganu #browniespizza #browniesnombor #browniesmonogram #agentayunnybakery #browniesayunnybakery

Alhamdulillah Rezeki Yang Allah Berikan Kepadaku. Alhamdulillah top1 🤩 Semoga Dipermudahkan segala urasanku dan sahabat2 Seperjuanganku. Semoga mendapat Rezeki Yang Melimpah ruah. Amin2.. Semoga diredhai olehnya.  Tq korang yang selalu support poh dlm business brownies by Ayunnybakery . Tkde sokongan awok2, poh tak boleh capai sebanyak itu. Tq sekali lagi 😍Tq family 😘 Xlupa kepada Kak jue and abg danish yg selalu2 support poh.  Tq so much.  Xlupa jgk kepada kawan2 yg selalu teman cod. Tq umi skmo teman cod 😘 Ini baru permulaan, banyak lagi rintangan2 yang akan hadapi.  Semoga poh kuat and sabar dalam dunia business. 💪💪 Amin2. Akhirnya kata poh Tq so much 😘🥰 Sebab selalu support poh 😘
Saya doakan Sharifah Nur Nabilah sentiasa dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan setiap hari.Amin 🤲🏻 #brownies #browniesmurahterengganu #browniesmurah #browniesterengganu #browniescodterengganu #codterengganu #browniessedap #brownieskedut #browniesviral #browniesviralterengganu #browniespizza #browniesnombor #browniesmonogram #agentayunnybakery #browniesayunnybakery
2 0 3 hours ago

Alhamdulillah Rezeki Yang Allah Berikan Kepadaku. Alhamdulillah top1 🤩 Semoga Dipermudahkan segala urasanku dan sahabat2 Seperjuanganku. Semoga mendapat Rezeki Yang Melimpah ruah. Amin2.. Semoga diredhai olehnya. Tq korang yang selalu support poh dlm business brownies by Ayunnybakery . Tkde sokongan awok2, poh tak boleh capai sebanyak itu. Tq sekali lagi 😍Tq family 😘 Xlupa kepada Kak jue and abg danish yg selalu2 support poh. Tq so much. Xlupa jgk kepada kawan2 yg selalu teman cod. Tq umi skmo teman cod 😘 Ini baru permulaan, banyak lagi rintangan2 yang akan hadapi. Semoga poh kuat and sabar dalam dunia business. 💪💪 Amin2. Akhirnya kata poh Tq so much 😘🥰 Sebab selalu support poh 😘
Saya doakan Sharifah Nur Nabilah sentiasa dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan setiap hari.Amin 🤲🏻 #brownies #browniesmurahterengganu #browniesmurah #browniesterengganu #browniescodterengganu #codterengganu #browniessedap #brownieskedut #browniesviral #browniesviralterengganu #browniespizza #browniesnombor #browniesmonogram #agentayunnybakery #browniesayunnybakery

Alhamdulillah Rezeki Yang Allah Berikan Kepadaku. Alhamdulillah top1 🤩 Semoga Dipermudahkan segala urasanku dan sahabat2 Seperjuanganku. Semoga mendapat Rezeki Yang Melimpah ruah. Amin2.. Semoga diredhai olehnya.  Tq korang yang selalu support poh dlm business brownies by Ayunnybakery . Tkde sokongan awok2, poh tak boleh capai sebanyak itu. Tq sekali lagi 😍Tq family 😘 Xlupa kepada Kak jue and abg danish yg selalu2 support poh.  Tq so much.  Xlupa jgk kepada kawan2 yg selalu teman cod. Tq umi skmo teman cod 😘 Ini baru permulaan, banyak lagi rintangan2 yang akan hadapi.  Semoga poh kuat and sabar dalam dunia business. 💪💪 Amin2. Akhirnya kata poh Tq so much 😘🥰 Sebab selalu support poh 😘
Saya doakan Sharifah Nur Nabilah sentiasa dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan setiap hari.Amin 🤲🏻 #brownies #browniesmurahterengganu #browniesmurah #browniesterengganu #browniescodterengganu #codterengganu #browniessedap #brownieskedut #browniesviral #browniesviralterengganu #browniespizza #browniesnombor #browniesmonogram #agentayunnybakery #browniesayunnybakery
3 0 3 hours ago

Alhamdulillah Rezeki Yang Allah Berikan Kepadaku. Alhamdulillah top1 🤩 Semoga Dipermudahkan segala urasanku dan sahabat2 Seperjuanganku. Semoga mendapat Rezeki Yang Melimpah ruah. Amin2.. Semoga diredhai olehnya. Tq korang yang selalu support poh dlm business brownies by Ayunnybakery . Tkde sokongan awok2, poh tak boleh capai sebanyak itu. Tq sekali lagi 😍Tq family 😘 Xlupa kepada Kak jue and abg danish yg selalu2 support poh. Tq so much. Xlupa jgk kepada kawan2 yg selalu teman cod. Tq umi skmo teman cod 😘 Ini baru permulaan, banyak lagi rintangan2 yang akan hadapi. Semoga poh kuat and sabar dalam dunia business. 💪💪 Amin2. Akhirnya kata poh Tq so much 😘🥰 Sebab selalu support poh 😘
Saya doakan Sharifah Nur Nabilah sentiasa dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan setiap hari.Amin 🤲🏻 #brownies #browniesmurahterengganu #browniesmurah #browniesterengganu #browniescodterengganu #codterengganu #browniessedap #brownieskedut #browniesviral #browniesviralterengganu #browniespizza #browniesnombor #browniesmonogram #agentayunnybakery #browniesayunnybakery

Alhamdulillah Rezeki Yang Allah Berikan Kepadaku. Alhamdulillah top1 🤩 Semoga Dipermudahkan segala urasanku dan sahabat2 Seperjuanganku. Semoga mendapat Rezeki Yang Melimpah ruah. Amin2.. Semoga diredhai olehnya.  Tq korang yang selalu support poh dlm business brownies by Ayunnybakery . Tkde sokongan awok2, poh tak boleh capai sebanyak itu. Tq sekali lagi 😍Tq family 😘 Xlupa kepada Kak jue and abg danish yg selalu2 support poh.  Tq so much.  Xlupa jgk kepada kawan2 yg selalu teman cod. Tq umi skmo teman cod 😘 Ini baru permulaan, banyak lagi rintangan2 yang akan hadapi.  Semoga poh kuat and sabar dalam dunia business. 💪💪 Amin2. Akhirnya kata poh Tq so much 😘🥰 Sebab selalu support poh 😘
Saya doakan Sharifah Nur Nabilah sentiasa dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan setiap hari.Amin 🤲🏻 #brownies #browniesmurahterengganu #browniesmurah #browniesterengganu #browniescodterengganu #codterengganu #browniessedap #brownieskedut #browniesviral #browniesviralterengganu #browniespizza #browniesnombor #browniesmonogram #agentayunnybakery #browniesayunnybakery
3 0 3 hours ago

tq sis🥰😍.. Leendalicious Bakery
.
.
anyone yg nk repeat order or baru nk try..so boleh cepat2 pm or wsap no di bwah nahhh..☺️☺️
.
.
(Sebarang Tempahan boleh dibuat 1@2 hari sebelum tarikh ambil)❗️❗️
.
.
📞 whatsaap
👉🏻 0139369354 (leenda)
👉🏻 0179210270 (azreen) 🚗 Cod area ( Kerteh, Kemasik,Kijal) cas cod mengikut tempat...🛵
.
.
#Brownieskemaman #Sayasukabrownies #TempahanBrownies #Gadisbrownies #Browniesviral #Browniestower #Benuabrownies #Mixbrownies #IloveBrownies #Brownieskedut #browniesmurah #pandangulamelaka

tq sis🥰😍.. Leendalicious Bakery
.
.
anyone yg nk repeat order or baru nk try..so boleh cepat2 pm or wsap no di bwah nahhh..☺️☺️
.
.
(Sebarang Tempahan boleh dibuat 1@2 hari sebelum tarikh ambil)❗️❗️
.
.
📞 whatsaap
👉🏻 0139369354 (leenda)
👉🏻 0179210270 (azreen) 🚗 Cod area ( Kerteh, Kemasik,Kijal) cas cod mengikut tempat...🛵
.
.
#Brownieskemaman#Sayasukabrownies#TempahanBrownies#Gadisbrownies#Browniesviral#Browniestower#Benuabrownies#Mixbrownies#IloveBrownies#Brownieskedut#browniesmurah#pandangulamelaka
15 0 3 hours ago

‼️2 JAM TERAKHIR SALE 11.11 BAKAL TAMAT‼️
.
Last last minit nila rmai yang pre order erh 😂 Ada yg pre order Brownies Monster Senior & Kookies Monster Maxi lagi!
.
Syok weyyyyyy! 🤩🤩 Tu cust baru tau! Tanpa ragu ragu terus pre order pack besar balang besar 😋😜🤤🍪
.
Belum terlambat kalau korang nak pre order dengan akak tau! Pi jenguk jenguk profile akak tgk akak buat SALE apa cepat! 👀😋🍪
.
Lepastu boleh bisik bisik akak nk yg mana 🤪
.
#browniesmonster #browniesmonsterhq #browniesmonsterterengganu #kookiesmonster #kookiesmonsterterengganu #kookiesmonstersedap #browniesmurah #brownieskedut #browniesviral #terengganu #yummy #sale

‼️2 JAM TERAKHIR SALE 11.11 BAKAL TAMAT‼️
.
Last last minit nila rmai yang pre order erh 😂 Ada yg pre order Brownies  Monster Senior & Kookies Monster Maxi lagi!
.
Syok weyyyyyy! 🤩🤩 Tu cust baru tau! Tanpa ragu ragu terus pre order pack besar balang besar 😋😜🤤🍪
.
Belum terlambat kalau korang nak pre order dengan akak tau! Pi jenguk jenguk profile akak tgk akak buat SALE apa cepat! 👀😋🍪
.
Lepastu boleh bisik bisik akak nk yg mana 🤪
.
#browniesmonster #browniesmonsterhq #browniesmonsterterengganu #kookiesmonster #kookiesmonsterterengganu #kookiesmonstersedap #browniesmurah #brownieskedut #browniesviral #terengganu #yummy #sale
7 0 4 hours ago

Syukur alhamdulillah, rezeki untuk hari ini... terima kasih order brownies dgn ain 😊

Berminat tekan link di bawah ye 😘

www.wasap.my/60179144121

#brownies #browniesmurahterengganu #browniesmurah #browniesterengganu #browniescodterengganu #codterengganu #browniessedap #brownieskedut #browniesviral #browniesviralterengganu #browniespizza #browniesnombor #browniesmonogram

Syukur alhamdulillah, rezeki untuk hari ini... terima kasih order brownies dgn ain 😊

Berminat tekan link di bawah ye 😘

www.wasap.my/60179144121

#brownies #browniesmurahterengganu #browniesmurah #browniesterengganu #browniescodterengganu #codterengganu #browniessedap #brownieskedut #browniesviral #browniesviralterengganu #browniespizza #browniesnombor #browniesmonogram
0 0 6 hours ago

Syukur alhamdulillah, rezeki untuk hari ini... terima kasih order brownies dgn ain 😊

Berminat tekan link di bawah ye 😘

www.wasap.my/60179144121

#brownies #browniesmurahterengganu #browniesmurah #browniesterengganu #browniescodterengganu #codterengganu #browniessedap #brownieskedut #browniesviral #browniesviralterengganu #browniespizza #browniesnombor #browniesmonogram

Syukur alhamdulillah, rezeki untuk hari ini... terima kasih order brownies dgn ain 😊

Berminat tekan link di bawah ye 😘

www.wasap.my/60179144121

#brownies #browniesmurahterengganu #browniesmurah #browniesterengganu #browniescodterengganu #codterengganu #browniessedap #brownieskedut #browniesviral #browniesviralterengganu #browniespizza #browniesnombor #browniesmonogram
2 0 6 hours ago

Syukur alhamdulillah, rezeki untuk hari ini... terima kasih order nutella cheese tart dgn ain 😊

Berminat tekan link di bawah ye 😘

www.wasap.my/60179144121

#brownies #browniesmurahterengganu #browniesmurah #browniesterengganu #browniescodterengganu #codterengganu #browniessedap #brownieskedut #browniesviral #browniesviralterengganu #browniespizza #browniesnombor #browniesmonogram

Syukur alhamdulillah, rezeki untuk hari ini... terima kasih order nutella cheese tart dgn ain 😊

Berminat tekan link di bawah ye 😘

www.wasap.my/60179144121

#brownies #browniesmurahterengganu #browniesmurah #browniesterengganu #browniescodterengganu #codterengganu #browniessedap #brownieskedut #browniesviral #browniesviralterengganu #browniespizza #browniesnombor #browniesmonogram
0 0 6 hours ago

Syukur alhamdulillah, rezeki untuk hari ini... terima kasih order brownies dgn ain 😊

Berminat tekan link di bawah ye 😘

www.wasap.my/60179144121

#brownies #browniesmurahterengganu #browniesmurah #browniesterengganu #browniescodterengganu #codterengganu #browniessedap #brownieskedut #browniesviral #browniesviralterengganu #browniespizza #browniesnombor #browniesmonogram

Syukur alhamdulillah, rezeki untuk hari ini... terima kasih order brownies dgn ain 😊

Berminat tekan link di bawah ye 😘

www.wasap.my/60179144121

#brownies #browniesmurahterengganu #browniesmurah #browniesterengganu #browniescodterengganu #codterengganu #browniessedap #brownieskedut #browniesviral #browniesviralterengganu #browniespizza #browniesnombor #browniesmonogram
1 0 6 hours ago

Syukur alhamdulillah, rezeki untuk hari ini... terima kasih order brownies dgn ain 😊

Berminat tekan link di bawah ye 😘

www.wasap.my/60179144121

#brownies #browniesmurahterengganu #browniesmurah #browniesterengganu #browniescodterengganu #codterengganu #browniessedap #brownieskedut #browniesviral #browniesviralterengganu #browniespizza #browniesnombor #browniesmonogram

Syukur alhamdulillah, rezeki untuk hari ini... terima kasih order brownies dgn ain 😊

Berminat tekan link di bawah ye 😘

www.wasap.my/60179144121

#brownies #browniesmurahterengganu #browniesmurah #browniesterengganu #browniescodterengganu #codterengganu #browniessedap #brownieskedut #browniesviral #browniesviralterengganu #browniespizza #browniesnombor #browniesmonogram
1 0 6 hours ago

Syukur alhamdulillah, rezeki untuk hari ini... terima kasih order nutella cheese tart dgn ain 😊

Berminat tekan link di bawah ye 😘

www.wasap.my/60179144121

#brownies #browniesmurahterengganu #browniesmurah #browniesterengganu #browniescodterengganu #codterengganu #browniessedap #brownieskedut #browniesviral #browniesviralterengganu #browniespizza #browniesnombor #browniesmonogram

Syukur alhamdulillah, rezeki untuk hari ini... terima kasih order nutella cheese tart dgn ain 😊

Berminat tekan link di bawah ye 😘

www.wasap.my/60179144121

#brownies #browniesmurahterengganu #browniesmurah #browniesterengganu #browniescodterengganu #codterengganu #browniessedap #brownieskedut #browniesviral #browniesviralterengganu #browniespizza #browniesnombor #browniesmonogram
0 0 6 hours ago

KENA TIPU DENGAN BROWNIES MONSTER NI 😭
-
Sebab ni lah aku tak nak beli online. Tak sah kalau tak kena tipu. Asyik asyik kena tipu. Sakit ati betollah. Patut ramai yang mengadu 😡
-
"Apa masalahnya ni?"
-
Okay, cerita dia gini. Aku baru dapat 1 pek brownies yang aku order kat @browniescookies.sarawak ni. Aku beli sebab nampak sedap je, jadi nak try lah kan. Sampai je tadi, aku terus bukaklah sebab tak sabar. Sambil bukak tu, aku sambunglah tengok siaran ulangan #MaharajaLawakMega kat tv.
-
Korang tau tak apa yang buat aku sakit ati sangat bila dah rasa tu.. -
BROWNIES TU SEDAPP SANGATTTT 😝😍 Tak pernah aku jumpa brownies PADAT gini, TAK terlalu MANIS dan langsung TAK KERAS. Aku siap habiskan 1 pek tu kot sensorang. Langsung tak muak, NAK LAGI adalah. Rugi tak beli banyak 😩
-
Aku tengok feedback, ramai kata sedap. Memang MENIPU diorang ni. BUKANNYA SEKADAR SEDAP, MEMANG SEDAPPP TAHAP TERTINGGI 😉 Memang aku rekemen kat korang 👍👍
-
Kalau korang nak rasa, klik je link wasap di bio, nanti #kakkukis reply asap 😁
-
#MonsterSarawak #teamMonsterDaebak #brownies #browniesviral #BrowniesMonsterSarawak #sayajualbrownies #sayajualbrowniesmonster #codSaratok #dropshipwanted #miniagentwanted

KENA TIPU DENGAN BROWNIES MONSTER NI 😭
-
Sebab ni lah aku tak nak beli online. Tak sah kalau tak kena tipu. Asyik asyik kena tipu. Sakit ati betollah. Patut ramai yang mengadu 😡
-
"Apa masalahnya ni?"
-
Okay, cerita dia gini. Aku baru dapat 1 pek brownies yang aku order kat @browniescookies.sarawak ni. Aku beli sebab nampak sedap je, jadi nak try lah kan. Sampai je tadi, aku terus bukaklah sebab tak sabar. Sambil bukak tu, aku sambunglah tengok siaran ulangan #MaharajaLawakMega kat tv.
-
Korang tau tak apa yang buat aku sakit ati sangat bila dah rasa tu.. -
BROWNIES TU SEDAPP SANGATTTT 😝😍 Tak pernah aku jumpa brownies PADAT gini, TAK terlalu MANIS dan langsung TAK KERAS. Aku siap habiskan 1 pek tu kot sensorang. Langsung tak muak, NAK LAGI adalah. Rugi tak beli banyak 😩
-
Aku tengok feedback, ramai kata sedap. Memang MENIPU diorang ni. BUKANNYA SEKADAR SEDAP, MEMANG SEDAPPP TAHAP TERTINGGI 😉 Memang aku rekemen kat korang 👍👍
-
Kalau korang nak rasa, klik je link wasap di bio, nanti #kakkukis reply asap 😁
-
#MonsterSarawak #teamMonsterDaebak #brownies #browniesviral #BrowniesMonsterSarawak #sayajualbrownies #sayajualbrowniesmonster #codSaratok #dropshipwanted #miniagentwanted
16 7 7 hours ago

‼️5 JAM TERAKHIR SEBELUM SALE 11.11 TAMAT ‼️😩😭😱
.
Korang fikir apa lagi tu? Lepasni harga dh kembali asal tau. Dah tk dapat harga murah mcm ni tau! 😩
.
JUM GRAB RAMAI RAMAI SEBELUM SALE 11.11 BERAKHIR‼️
.
Ada yang dh grab kookies, brownies. Grab dua dua sekali pn ado dik! boleh rasa dua dua skli 🤤 SYOK KE IDOK ⁉️
.
#browniesmonster #browniesmonsterhq #browniesmonstersedap #browniesmonsterterengganu #browniesmonstermurah #browniesviral #kookiesmonster #kookiesmonstermurah #kookiesmonsterterengganu #sale

‼️5 JAM TERAKHIR SEBELUM SALE 11.11 TAMAT ‼️😩😭😱
.
Korang fikir apa lagi tu? Lepasni harga dh kembali asal tau. Dah tk dapat harga murah mcm ni tau! 😩
.
JUM GRAB RAMAI RAMAI SEBELUM SALE 11.11 BERAKHIR‼️
.
Ada yang dh grab kookies, brownies. Grab dua dua sekali pn ado dik! boleh rasa dua dua skli 🤤 SYOK KE IDOK ⁉️
.
#browniesmonster #browniesmonsterhq #browniesmonstersedap #browniesmonsterterengganu #browniesmonstermurah #browniesviral #kookiesmonster #kookiesmonstermurah #kookiesmonsterterengganu #sale
9 0 7 hours ago

Larva Brownies sekali rasa pasti repeat berkali-kali😋

__________________
Bole terus delivery oder :
📲WA : www.wasap.my/60195510103
📞call : 089669965
:
Atau bole terus kunjungi MINI CAFE UMMI di :
Lokasi:
📍 UMMI NIAA, Batu 7, sejati walk, Tingkat Bawah, Block B Lot 79 berseblahan dengan One Stop ( berdekatan dgn mydin )

UMMI NIAA
" Bukan Karipap Biasa-biasa "

#foodgalleryumminiaa #umminiaa #menuviral #menuviralsandakan #karipapgaul #karipapviral #karipapsedap #kekbatik #bomboloni #cakecaramel #RGB #caramel #kroket #cendolsedap #cendoldurian #browniesumminiaa #brownies #browniesviral #browniessedap

Larva Brownies sekali rasa pasti repeat berkali-kali😋

__________________
Bole terus delivery oder :
📲WA : www.wasap.my/60195510103
📞call : 089669965
:
Atau bole terus kunjungi MINI CAFE UMMI di :
Lokasi:
📍 UMMI NIAA, Batu 7, sejati walk, Tingkat Bawah, Block B Lot 79 berseblahan dengan One Stop ( berdekatan dgn mydin )

UMMI NIAA
" Bukan Karipap Biasa-biasa "

#foodgalleryumminiaa #umminiaa #menuviral #menuviralsandakan #karipapgaul #karipapviral #karipapsedap #kekbatik #bomboloni #cakecaramel #RGB #caramel #kroket #cendolsedap #cendoldurian #browniesumminiaa #brownies #browniesviral #browniessedap
16 1 10 hours ago

Alhamdulillah sakit2 pun sempat juga siapkan oder regular cust🥰
:
Terimakasih kak sygg repeat odernya xtau yg keberapa kali sdh ni dia oder brownies hihi

__________________
Bole terus delivery oder :
📲WA : www.wasap.my/60195510103
📞call : 089669965
:
Atau bole terus kunjungi MINI CAFE UMMI di :
Lokasi:
📍 UMMI NIAA, Batu 7, sejati walk, Tingkat Bawah, Block B Lot 79 berseblahan dengan One Stop ( berdekatan dgn mydin )

UMMI NIAA
" Bukan Karipap Biasa-biasa "

#foodgalleryumminiaa #umminiaa #menuviral #menuviralsandakan #karipapgaul #karipapviral #karipapsedap #kekbatik #bomboloni #cakecaramel #RGB #caramel #kroket #cendolsedap #cendoldurian #browniesumminiaa #brownies #browniesviral #browniessedap

Alhamdulillah sakit2 pun sempat juga siapkan oder regular cust🥰
:
Terimakasih kak sygg repeat odernya xtau yg keberapa kali sdh ni dia oder brownies hihi

__________________
Bole terus delivery oder :
📲WA : www.wasap.my/60195510103
📞call : 089669965
:
Atau bole terus kunjungi MINI CAFE UMMI di :
Lokasi:
📍 UMMI NIAA, Batu 7, sejati walk, Tingkat Bawah, Block B Lot 79 berseblahan dengan One Stop ( berdekatan dgn mydin )

UMMI NIAA
" Bukan Karipap Biasa-biasa "

#foodgalleryumminiaa #umminiaa #menuviral #menuviralsandakan #karipapgaul #karipapviral #karipapsedap #kekbatik #bomboloni #cakecaramel #RGB #caramel #kroket #cendolsedap #cendoldurian #browniesumminiaa #brownies #browniesviral #browniessedap
10 0 10 hours ago

Alhamdulillah cust Ummi since 2017 sampai ke harini selalu repeat oder🥰 terimakasih sllu support Ummi🙏🏻 __________________
Bole terus delivery oder :
📲WA : www.wasap.my/60195510103
📞call : 089669965
:
Atau bole terus kunjungi MINI CAFE UMMI di :
Lokasi:
📍 UMMI NIAA, Batu 7, sejati walk, Tingkat Bawah, Block B Lot 79 berseblahan dengan One Stop ( berdekatan dgn mydin )

UMMI NIAA
" Bukan Karipap Biasa-biasa "

#foodgalleryumminiaa #umminiaa #menuviral #menuviralsandakan #karipapgaul #karipapviral #karipapsedap #kekbatik #bomboloni #cakecaramel #RGB #caramel #kroket #cendolsedap #cendoldurian #browniesumminiaa #brownies #browniesviral #browniessedap

Alhamdulillah cust Ummi since 2017 sampai ke harini selalu repeat oder🥰 terimakasih sllu support Ummi🙏🏻 __________________
Bole terus delivery oder :
📲WA : www.wasap.my/60195510103
📞call : 089669965
:
Atau bole terus kunjungi MINI CAFE UMMI di :
Lokasi:
📍 UMMI NIAA, Batu 7, sejati walk, Tingkat Bawah, Block B Lot 79 berseblahan dengan One Stop ( berdekatan dgn mydin )

UMMI NIAA
" Bukan Karipap Biasa-biasa "

#foodgalleryumminiaa #umminiaa #menuviral #menuviralsandakan #karipapgaul #karipapviral #karipapsedap #kekbatik #bomboloni #cakecaramel #RGB #caramel #kroket #cendolsedap #cendoldurian #browniesumminiaa #brownies #browniesviral #browniessedap
12 0 11 hours ago

Ummi batuk2 pun tak menahan nak juga makan Es Mango ni baa😩

__________________
Bole terus delivery oder :
📲WA : www.wasap.my/60195510103
📞call : 089669965
:
Atau bole terus kunjungi MINI CAFE UMMI di :
Lokasi:
📍 UMMI NIAA, Batu 7, sejati walk, Tingkat Bawah, Block B Lot 79 berseblahan dengan One Stop ( berdekatan dgn mydin )

UMMI NIAA
" Bukan Karipap Biasa-biasa "

#foodgalleryumminiaa #umminiaa #menuviral #menuviralsandakan #karipapgaul #karipapviral #karipapsedap #kekbatik #bomboloni #cakecaramel #RGB #caramel #kroket #cendolsedap #cendoldurian #browniesumminiaa #brownies #browniesviral #browniessedap

Ummi batuk2 pun tak menahan nak juga makan Es Mango ni baa😩

__________________
Bole terus delivery oder :
📲WA : www.wasap.my/60195510103
📞call : 089669965
:
Atau bole terus kunjungi MINI CAFE UMMI di :
Lokasi:
📍 UMMI NIAA, Batu 7, sejati walk, Tingkat Bawah, Block B Lot 79 berseblahan dengan One Stop ( berdekatan dgn mydin )

UMMI NIAA
" Bukan Karipap Biasa-biasa "

#foodgalleryumminiaa #umminiaa #menuviral #menuviralsandakan #karipapgaul #karipapviral #karipapsedap #kekbatik #bomboloni #cakecaramel #RGB #caramel #kroket #cendolsedap #cendoldurian #browniesumminiaa #brownies #browniesviral #browniessedap
22 4 11 hours ago

Nasi Goreng Udang 🍤

__________________
Bole terus delivery oder :
📲WA : www.wasap.my/60195510103
📞call : 089669965
:
Atau bole terus kunjungi MINI CAFE UMMI di :
Lokasi:
📍 UMMI NIAA, Batu 7, sejati walk, Tingkat Bawah, Block B Lot 79 berseblahan dengan One Stop ( berdekatan dgn mydin )

UMMI NIAA
" Bukan Karipap Biasa-biasa "

#foodgalleryumminiaa #umminiaa #menuviral #menuviralsandakan #karipapgaul #karipapviral #karipapsedap #kekbatik #bomboloni #cakecaramel #RGB #caramel #kroket #cendolsedap #cendoldurian #browniesumminiaa #brownies #browniesviral #browniessedap

Nasi Goreng Udang 🍤

__________________
Bole terus delivery oder :
📲WA : www.wasap.my/60195510103
📞call : 089669965
:
Atau bole terus kunjungi MINI CAFE UMMI di :
Lokasi:
📍 UMMI NIAA, Batu 7, sejati walk, Tingkat Bawah, Block B Lot 79 berseblahan dengan One Stop ( berdekatan dgn mydin )

UMMI NIAA
" Bukan Karipap Biasa-biasa "

#foodgalleryumminiaa #umminiaa #menuviral #menuviralsandakan #karipapgaul #karipapviral #karipapsedap #kekbatik #bomboloni #cakecaramel #RGB #caramel #kroket #cendolsedap #cendoldurian #browniesumminiaa #brownies #browniesviral #browniessedap
8 0 11 hours ago

Top #browniesviral posts

thanks for having us 😊🌸💐 .
.

cara order :
- screenshot set yg kamu mau
- whatsapp kami 011-3921-6727
- nyatakan tarikh & tempat deliver . .
whatsapp 011-3921-6727 ☺️🌸💐 #kotakinabalu #kkcity #penampang #donggongon #surprise #surprisedelivery #surprisedeliverykk #surprisedeliverymurah #surprisedeliverykotakinabalu #brownies #browniesmurah #brownieskk #browniessabah #browniessedap #browniesviral #brownieskotakinabalu

thanks for having us 😊🌸💐 .
.

cara order :
- screenshot set yg kamu mau
- whatsapp kami 011-3921-6727
- nyatakan tarikh & tempat deliver . . 
whatsapp 011-3921-6727 ☺️🌸💐 #kotakinabalu #kkcity #penampang #donggongon #surprise #surprisedelivery #surprisedeliverykk #surprisedeliverymurah #surprisedeliverykotakinabalu #brownies #browniesmurah #brownieskk #browniessabah #browniessedap #browniesviral #brownieskotakinabalu
254 0 16 hours ago

Tengah hari baru dapat muncul 😉 Alhamdulillah akhirnya agent Citylink wasap kata stok dah sampai. Berbunga hati #kakkukis 🌹
-
Lepas ambik stok ni terus siap2 untuk pos. Yang order sampai 6 items dah tak sabar dah tu 😍
-
Yang nak join pos, boleh payment sebelum 4 petang ya. Next postage hari khamis (utk stok yg masih ada)
-
#MonsterSarawak #teamMonsterDaebak #brownies #browniesviral #browniessedap #dropshipwanted #miniagentwanted #agentwanted

Tengah hari baru dapat muncul 😉 Alhamdulillah akhirnya agent Citylink wasap kata stok dah sampai. Berbunga hati #kakkukis 🌹
-
Lepas ambik stok ni terus siap2 untuk pos. Yang order sampai 6 items dah tak sabar dah tu 😍
-
Yang nak join pos, boleh payment sebelum 4 petang ya. Next postage hari khamis (utk stok yg masih ada)
-
#MonsterSarawak #teamMonsterDaebak #brownies #browniesviral #browniessedap #dropshipwanted #miniagentwanted #agentwanted
138 45 5 November, 2019

Pengen ngemil yang endess ? nih ada resep Dessert box paling enak disajikan sewaktu dingin jd dimulut itu rasanyaa lgsg nyessssssss *lgsg terbang 😆
Yuk ah lgsg bikin ajaa ❤️ .
.
Creme Brulee Dessert Box by @putriipermanaa
.
Bahan brownies:
2btr telur
175gr gula halus
110gr tepung terigu
25gr coklat bubuk
125gr DCC
55gr mentega
40ml minyak
Vanili secukupnya .

Cara membuat:
1. Lelehkan minyak, mentega, DCC. Sisihkan.
2. Mixer gula+telur hingga +-5mnt. Lalu masukkan lelehan coklat.
3. Kemudian masukkan tepung+vanili+bubuk coklat (yg sudah diayak)
4. Masukkan ke dlm loyang yg sudah dialas kertas roti dan dioles margarin.
5. Panggang pd suhu 180’C +-20mnt/hingga matang.
6. Kluarkan dr loyang tunggu dingin, potong2 sesuaikan dgn alas box. .

Bahan mouse:
250gr powder creme brulle mouse (me: merk docello)
1L susu cair
500gr whipping cream cair
.
Cara membuat:
Campur susu cair & whipping cream masak hingga mendidih. Matikan api, masukkan cream brulle mouse. Tunggu agak dingin. Supaya agak kental. Sisihkan.
Nb. Saya beli creme brulee di ig-nya@titanbaking bs lgsg contact ke@titanbaking yaa untuk pembelian. Atau bisa beli di Shopee/ Tokopedia / Blibi di TITANBAKING ya. .

Bahan lapisan putih : whipping cream. .

Cara susun:
1. Tata lapisan brownies pd dasar cetakan.
2. Siram atasnya dgn creme brulee mouse.
3. Kemudian beri whipping cream.
4. Lalu beri coklat glaze dan topping pd bagian atasnya.
Selamat mencoba! ❤️❤️
.
Suka Masak & Makan?
Follow 👉 @101makananenak
Follow 👉 @resepjajananmurah .
📌Tag Teman Kamu!
♡ Like ➫ Share 💬Comment
© Contact Us for Credit or Removal

Pengen ngemil yang endess ? nih ada resep Dessert box paling enak disajikan sewaktu dingin jd dimulut itu rasanyaa lgsg nyessssssss *lgsg terbang 😆
Yuk ah lgsg bikin ajaa ❤️ .
.
Creme Brulee Dessert Box by @putriipermanaa
.
Bahan brownies: 
2btr telur 
175gr gula halus
110gr tepung terigu
25gr coklat bubuk
125gr DCC
55gr mentega
40ml minyak
Vanili secukupnya .

Cara membuat:
1. Lelehkan minyak, mentega, DCC. Sisihkan.
2. Mixer gula+telur hingga +-5mnt. Lalu masukkan lelehan coklat. 
3. Kemudian masukkan tepung+vanili+bubuk coklat (yg sudah diayak) 
4. Masukkan ke dlm loyang yg sudah dialas kertas roti dan dioles margarin. 
5. Panggang pd suhu 180’C +-20mnt/hingga matang. 
6. Kluarkan dr loyang tunggu dingin, potong2 sesuaikan dgn alas box. .

Bahan mouse: 
250gr powder creme brulle mouse (me: merk docello) 
1L susu cair 
500gr whipping cream cair
.
Cara membuat: 
Campur susu cair & whipping cream masak hingga mendidih. Matikan api, masukkan cream brulle mouse. Tunggu agak dingin. Supaya agak kental. Sisihkan. 
Nb. Saya beli creme brulee di ig-nya@titanbaking bs lgsg contact ke@titanbaking yaa untuk pembelian. Atau bisa beli di Shopee/ Tokopedia / Blibi di TITANBAKING ya. .

Bahan lapisan putih : whipping cream. .

Cara susun:
1. Tata lapisan brownies pd dasar cetakan. 
2. Siram atasnya dgn creme brulee mouse.
3. Kemudian beri whipping cream.
4. Lalu beri coklat glaze dan topping pd bagian atasnya. 
Selamat mencoba! ❤️❤️
.
Suka Masak & Makan? 
Follow 👉 @101makananenak 
Follow 👉 @resepjajananmurah .
📌Tag Teman Kamu!
♡ Like ➫ Share 💬Comment
© Contact Us for Credit or Removal
720 12 9 September, 2019

Assalamualaikum. PROMO RM25 masih berjalan tau sehingga 8/10 ni. So jangan lepaskan peluang. Nak buat event birthday ke, atau saja2 pun blh dptkan di ayunnybakery. •
For order boleh whatsapp 👇
+60166013625 ayunnybakery •

#brownies #browniesmurahterengganu #browniesmurah #browniesterengganu #browniescodterengganu #codterengganu #browniessedap #brownieskedut #browniesviral #browniesviralterengganu #browniespizza #browniesnombor #browniesmonogram #tartnenas #tartnenasterengganu #tartnenasmurahterengganu #cheesetart #cheesetartmurahterengganu #cheesetartterengganu #codterengganu #codmakananterengganu

Assalamualaikum. PROMO RM25 masih berjalan tau sehingga 8/10 ni. So jangan lepaskan peluang. Nak buat event birthday ke, atau saja2 pun blh dptkan di ayunnybakery. •
For order boleh whatsapp 👇
+60166013625 ayunnybakery •
•
 #brownies #browniesmurahterengganu #browniesmurah #browniesterengganu #browniescodterengganu #codterengganu #browniessedap #brownieskedut #browniesviral #browniesviralterengganu #browniespizza #browniesnombor #browniesmonogram #tartnenas #tartnenasterengganu #tartnenasmurahterengganu #cheesetart #cheesetartmurahterengganu #cheesetartterengganu #codterengganu #codmakananterengganu
729 24 21 September, 2019

NEW ON THE BLOG! Say hello to these awesome Bakery-Style Protein Powder Brownies! Seriously guys, as I said last week, you really, really need to try these. Crispy on the outside and super fudgy on the inside, these are really to die for, and super easy to make!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Recipe link in bio -> @onecleverchef⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
https://www.onecleverchef.com/protein-powder-brownies-bakery-style/⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Shot with Canon EOS 6D, 100mm F2.8, iso 100 / F4.0 / 1/30s ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Background and wooden cutting board from @backdrop.woodville⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#healthybrownies #healthydesserts #healthysnacking #healthyswaps #healthyfoodblogger #healthyfoodchoices #glutenfreebrownies #glutenfreechocolate #grainfreebaking #healthyalternatives #nutritionmatters #guiltfreefood #guiltfreedessert #guiltfreetreats #guiltfreeindulgence #guiltfreetreat #guiltfreesnack #guiltfreeeating #proteinsnacks #proteinsnack #proteinbrownies #proteinpacked #healthyfoodrecipes #fudgy #fudgebrownies #fudgybrownies #browniestower #browniesviral #wheyproteinpowder

NEW ON THE BLOG! Say hello to these awesome Bakery-Style Protein Powder Brownies! Seriously guys, as I said last week, you really, really need to try these. Crispy on the outside and super fudgy on the inside, these are really to die for, and super easy to make!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Recipe link in bio -> @onecleverchef⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
https://www.onecleverchef.com/protein-powder-brownies-bakery-style/⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Shot with Canon EOS 6D, 100mm F2.8, iso 100 / F4.0 / 1/30s ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Background and wooden cutting board from @backdrop.woodville⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#healthybrownies #healthydesserts #healthysnacking #healthyswaps #healthyfoodblogger #healthyfoodchoices #glutenfreebrownies #glutenfreechocolate #grainfreebaking #healthyalternatives #nutritionmatters #guiltfreefood #guiltfreedessert #guiltfreetreats #guiltfreeindulgence #guiltfreetreat #guiltfreesnack #guiltfreeeating #proteinsnacks #proteinsnack #proteinbrownies #proteinpacked #healthyfoodrecipes #fudgy #fudgebrownies #fudgybrownies #browniestower #browniesviral #wheyproteinpowder
287 24 6 May, 2019

thanks for having us 😊🌸💐 .
.

cara order :
- screenshot set yg kamu mau
- whatsapp kami 011-3921-6727
- nyatakan tarikh & tempat deliver . .
whatsapp 011-3921-6727 ☺️🌸💐 #kotakinabalu #kkcity #penampang #donggongon #surprise #surprisedelivery #surprisedeliverykk #surprisedeliverymurah #surprisedeliverykotakinabalu #brownies #browniesmurah #brownieskk #browniessabah #browniessedap #browniesviral #brownieskotakinabalu

thanks for having us 😊🌸💐 .
.

cara order :
- screenshot set yg kamu mau
- whatsapp kami 011-3921-6727
- nyatakan tarikh & tempat deliver . . 
whatsapp 011-3921-6727 ☺️🌸💐 #kotakinabalu #kkcity #penampang #donggongon #surprise #surprisedelivery #surprisedeliverykk #surprisedeliverymurah #surprisedeliverykotakinabalu #brownies #browniesmurah #brownieskk #browniessabah #browniessedap #browniesviral #brownieskotakinabalu
428 1 2 October, 2019

Nikmatilah secukupnya Brownies LE ni dengan mata sebelum lena. Tatap betul2 dulu, nanti konfem masuk mimpi.
.
Kalau dah sampai mimpi tu, maksudnya esok kena bagitau #kakkukis nak berapa pack 😉 Kena book awal tau sebab ni LIMITED EDITION. HQ cuma keluarkan 500 pouch ja, lepas tu takda dah. SIAPA CEPAT DIA DAPAT lah ya.
.
Selamat Malam 🌹💜
.
#browniesmonster #brownies #browniesviral #browniesmurah #browniesleleh #browniessedap #browniesinpouch #browniessarawak #browniesmonstersarawak #browniesnutella #nutella #nutellabrownies #mirafilzah #bazaarpaknil #dessertmalaysia #dessert #desserttable #dessertpic #dessertporn #EAF190915

Nikmatilah secukupnya Brownies LE ni dengan mata sebelum lena. Tatap betul2 dulu, nanti konfem masuk mimpi.
.
Kalau dah sampai mimpi tu, maksudnya esok kena bagitau #kakkukis nak berapa pack 😉 Kena book awal tau sebab ni LIMITED EDITION. HQ cuma keluarkan 500 pouch ja, lepas tu takda dah. SIAPA CEPAT DIA DAPAT lah ya.
.
Selamat Malam 🌹💜
.
#browniesmonster #brownies #browniesviral #browniesmurah #browniesleleh #browniessedap #browniesinpouch #browniessarawak #browniesmonstersarawak #browniesnutella #nutella #nutellabrownies #mirafilzah #bazaarpaknil #dessertmalaysia #dessert #desserttable #dessertpic #dessertporn #EAF190915
188 38 21 September, 2019

thanks for having us 😊🌸💐 .
.

cara order :
- screenshot set yg kamu mau
- whatsapp kami 011-3921-6727
- nyatakan tarikh & tempat deliver . .
whatsapp 011-3921-6727 ☺️🌸💐 #kotakinabalu #kkcity #penampang #donggongon #surprise #surprisedelivery #surprisedeliverykk #surprisedeliverymurah #surprisedeliverykotakinabalu #brownies #browniesmurah #brownieskk #browniessabah #browniessedap #browniesviral #brownieskotakinabalu

thanks for having us 😊🌸💐 .
.

cara order :
- screenshot set yg kamu mau
- whatsapp kami 011-3921-6727
- nyatakan tarikh & tempat deliver . . 
whatsapp 011-3921-6727 ☺️🌸💐 #kotakinabalu #kkcity #penampang #donggongon #surprise #surprisedelivery #surprisedeliverykk #surprisedeliverymurah #surprisedeliverykotakinabalu #brownies #browniesmurah #brownieskk #browniessabah #browniessedap #browniesviral #brownieskotakinabalu
205 0 15 hours ago