#brocuba Instagram Photos & Videos

NI KN FENOMENA TU😅 #BROCUBA
#lc_super_spirit 
#kronilc135
#jantan❌guna
#lc135malaysia
@nyell._co

NI KN FENOMENA TU😅 #BROCUBA
#lc_super_spirit
#kronilc135
#jantan❌guna
#lc135malaysia
@nyell._co

6 0 34 minutes ago
Hasil pembelian dari ahli group yang join class meembeli dari 3 web seller china dari kami. Akan kami ajar sehingga anda berjaya order sendiri dari china tanpa perlu orang tengah. 
Next class, 25 OGOS . Nak berjaya, korang kene berani ambil risiko. Ilmu adalah manafaat. Kalau korang tak cari ilmu. Korang tak dapat manafaat tu.  Korang akan diajar macam mana untuk berjaya order barang direct supplier dari china. Dengan menggunakan hpn tak ada masalah. Akan kami ajar anda satu persatu sehingga mahir.  akan kami ajar macam mana untuk korang membeli dari A-Z .

Dan yang best nye 3 web tu termasuk kami ajar korang membeli barang copy ori dari seller China. Seperti LV, COACH, ADIDAS, PUMA DAN BANYAK LAGI. 
DM/ WHATSAPP KAMI 01157525705 UNTUK JOIN.

#sayajual #sayajualbaju #sayajualtudung #neelofa #followforfollow #maluapabossku #goshop #kelantan #uitmshahalam#brocuba #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmdungun #uitmpuncakalam #uitmsegamat #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmpuncakperdana #babysayang #bazarpaknil #uitmkedah #uitmpalam #unikl #cuticutimalaysia #malaysia #likeforlikes #kosmetik #fotd #ootd

Hasil pembelian dari ahli group yang join class meembeli dari 3 web seller china dari kami. Akan kami ajar sehingga anda berjaya order sendiri dari china tanpa perlu orang tengah.
Next class, 25 OGOS . Nak berjaya, korang kene berani ambil risiko. Ilmu adalah manafaat. Kalau korang tak cari ilmu. Korang tak dapat manafaat tu. Korang akan diajar macam mana untuk berjaya order barang direct supplier dari china. Dengan menggunakan hpn tak ada masalah. Akan kami ajar anda satu persatu sehingga mahir.  akan kami ajar macam mana untuk korang membeli dari A-Z .

Dan yang best nye 3 web tu termasuk kami ajar korang membeli barang copy ori dari seller China. Seperti LV, COACH, ADIDAS, PUMA DAN BANYAK LAGI.
DM/ WHATSAPP KAMI 01157525705 UNTUK JOIN.

#sayajual #sayajualbaju #sayajualtudung #neelofa #followforfollow #maluapabossku #goshop #kelantan #uitmshahalam #brocuba #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmdungun #uitmpuncakalam #uitmsegamat #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmpuncakperdana #babysayang #bazarpaknil #uitmkedah #uitmpalam #unikl #cuticutimalaysia #malaysia #likeforlikes #kosmetik #fotd #ootd

1 0 36 minutes ago
Hasil pembelian dari ahli group yang join class meembeli dari 3 web seller china dari kami. Akan kami ajar sehingga anda berjaya order sendiri dari china tanpa perlu orang tengah. 
Next class, 25 OGOS . Nak berjaya, korang kene berani ambil risiko. Ilmu adalah manafaat. Kalau korang tak cari ilmu. Korang tak dapat manafaat tu.  Korang akan diajar macam mana untuk berjaya order barang direct supplier dari china. Dengan menggunakan hpn tak ada masalah. Akan kami ajar anda satu persatu sehingga mahir.  akan kami ajar macam mana untuk korang membeli dari A-Z .

Dan yang best nye 3 web tu termasuk kami ajar korang membeli barang copy ori dari seller China. Seperti LV, COACH, ADIDAS, PUMA DAN BANYAK LAGI. 
DM/ WHATSAPP KAMI 01157525705 UNTUK JOIN.

#sayajual #sayajualbaju #sayajualtudung #neelofa #followforfollow #maluapabossku #goshop #kelantan #uitmshahalam#brocuba #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmdungun #uitmpuncakalam #uitmsegamat #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmpuncakperdana #babysayang #bazarpaknil #uitmkedah #uitmpalam #unikl #cuticutimalaysia #malaysia #likeforlikes #kosmetik #fotd #ootd

Hasil pembelian dari ahli group yang join class meembeli dari 3 web seller china dari kami. Akan kami ajar sehingga anda berjaya order sendiri dari china tanpa perlu orang tengah.
Next class, 25 OGOS . Nak berjaya, korang kene berani ambil risiko. Ilmu adalah manafaat. Kalau korang tak cari ilmu. Korang tak dapat manafaat tu. Korang akan diajar macam mana untuk berjaya order barang direct supplier dari china. Dengan menggunakan hpn tak ada masalah. Akan kami ajar anda satu persatu sehingga mahir.  akan kami ajar macam mana untuk korang membeli dari A-Z .

Dan yang best nye 3 web tu termasuk kami ajar korang membeli barang copy ori dari seller China. Seperti LV, COACH, ADIDAS, PUMA DAN BANYAK LAGI.
DM/ WHATSAPP KAMI 01157525705 UNTUK JOIN.

#sayajual #sayajualbaju #sayajualtudung #neelofa #followforfollow #maluapabossku #goshop #kelantan #uitmshahalam #brocuba #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmdungun #uitmpuncakalam #uitmsegamat #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmpuncakperdana #babysayang #bazarpaknil #uitmkedah #uitmpalam #unikl #cuticutimalaysia #malaysia #likeforlikes #kosmetik #fotd #ootd

4 0 36 minutes ago
Hasil pembelian dari ahli group yang join class meembeli dari 3 web seller china dari kami. Akan kami ajar sehingga anda berjaya order sendiri dari china tanpa perlu orang tengah. 
Next class, 25 OGOS . Nak berjaya, korang kene berani ambil risiko. Ilmu adalah manafaat. Kalau korang tak cari ilmu. Korang tak dapat manafaat tu.  Korang akan diajar macam mana untuk berjaya order barang direct supplier dari china. Dengan menggunakan hpn tak ada masalah. Akan kami ajar anda satu persatu sehingga mahir.  akan kami ajar macam mana untuk korang membeli dari A-Z .

Dan yang best nye 3 web tu termasuk kami ajar korang membeli barang copy ori dari seller China. Seperti LV, COACH, ADIDAS, PUMA DAN BANYAK LAGI. 
DM/ WHATSAPP KAMI 01157525705 UNTUK JOIN.

#sayajual #sayajualbaju #sayajualtudung #neelofa #followforfollow #maluapabossku #goshop #kelantan #uitmshahalam#brocuba #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmdungun #uitmpuncakalam #uitmsegamat #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmpuncakperdana #babysayang #bazarpaknil #uitmkedah #uitmpalam #unikl #cuticutimalaysia #malaysia #likeforlikes #kosmetik #fotd #ootd

Hasil pembelian dari ahli group yang join class meembeli dari 3 web seller china dari kami. Akan kami ajar sehingga anda berjaya order sendiri dari china tanpa perlu orang tengah.
Next class, 25 OGOS . Nak berjaya, korang kene berani ambil risiko. Ilmu adalah manafaat. Kalau korang tak cari ilmu. Korang tak dapat manafaat tu. Korang akan diajar macam mana untuk berjaya order barang direct supplier dari china. Dengan menggunakan hpn tak ada masalah. Akan kami ajar anda satu persatu sehingga mahir.  akan kami ajar macam mana untuk korang membeli dari A-Z .

Dan yang best nye 3 web tu termasuk kami ajar korang membeli barang copy ori dari seller China. Seperti LV, COACH, ADIDAS, PUMA DAN BANYAK LAGI.
DM/ WHATSAPP KAMI 01157525705 UNTUK JOIN.

#sayajual #sayajualbaju #sayajualtudung #neelofa #followforfollow #maluapabossku #goshop #kelantan #uitmshahalam #brocuba #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmdungun #uitmpuncakalam #uitmsegamat #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmpuncakperdana #babysayang #bazarpaknil #uitmkedah #uitmpalam #unikl #cuticutimalaysia #malaysia #likeforlikes #kosmetik #fotd #ootd

3 0 36 minutes ago
Vans  Old Skool Coutie White✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 369

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

Vans Old Skool Coutie White✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 369

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

0 0 38 minutes ago
Hasil pembelian dari ahli group yang join class meembeli dari 3 web seller china dari kami. Akan kami ajar sehingga anda berjaya order sendiri dari china tanpa perlu orang tengah. 
Next class, 25 OGOS . Nak berjaya, korang kene berani ambil risiko. Ilmu adalah manafaat. Kalau korang tak cari ilmu. Korang tak dapat manafaat tu.  Korang akan diajar macam mana untuk berjaya order barang direct supplier dari china. Dengan menggunakan hpn tak ada masalah. Akan kami ajar anda satu persatu sehingga mahir.  akan kami ajar macam mana untuk korang membeli dari A-Z .

Dan yang best nye 3 web tu termasuk kami ajar korang membeli barang copy ori dari seller China. Seperti LV, COACH, ADIDAS, PUMA DAN BANYAK LAGI. 
DM/ WHATSAPP KAMI 01157525705 UNTUK JOIN.

#sayajual #sayajualbaju #sayajualtudung #neelofa #followforfollow #maluapabossku #goshop #kelantan #uitmshahalam#brocuba #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmdungun #uitmpuncakalam #uitmsegamat #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmpuncakperdana #babysayang #bazarpaknil #uitmkedah #uitmpalam #unikl #cuticutimalaysia #malaysia #likeforlikes #kosmetik #fotd #ootd

Hasil pembelian dari ahli group yang join class meembeli dari 3 web seller china dari kami. Akan kami ajar sehingga anda berjaya order sendiri dari china tanpa perlu orang tengah.
Next class, 25 OGOS . Nak berjaya, korang kene berani ambil risiko. Ilmu adalah manafaat. Kalau korang tak cari ilmu. Korang tak dapat manafaat tu. Korang akan diajar macam mana untuk berjaya order barang direct supplier dari china. Dengan menggunakan hpn tak ada masalah. Akan kami ajar anda satu persatu sehingga mahir.  akan kami ajar macam mana untuk korang membeli dari A-Z .

Dan yang best nye 3 web tu termasuk kami ajar korang membeli barang copy ori dari seller China. Seperti LV, COACH, ADIDAS, PUMA DAN BANYAK LAGI.
DM/ WHATSAPP KAMI 01157525705 UNTUK JOIN.

#sayajual #sayajualbaju #sayajualtudung #neelofa #followforfollow #maluapabossku #goshop #kelantan #uitmshahalam #brocuba #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmdungun #uitmpuncakalam #uitmsegamat #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmpuncakperdana #babysayang #bazarpaknil #uitmkedah #uitmpalam #unikl #cuticutimalaysia #malaysia #likeforlikes #kosmetik #fotd #ootd

4 0 38 minutes ago
Hasil pembelian dari ahli group yang join class meembeli dari 3 web seller china dari kami. Akan kami ajar sehingga anda berjaya order sendiri dari china tanpa perlu orang tengah. 
Next class, 25 OGOS . Nak berjaya, korang kene berani ambil risiko. Ilmu adalah manafaat. Kalau korang tak cari ilmu. Korang tak dapat manafaat tu.  Korang akan diajar macam mana untuk berjaya order barang direct supplier dari china. Dengan menggunakan hpn tak ada masalah. Akan kami ajar anda satu persatu sehingga mahir.  akan kami ajar macam mana untuk korang membeli dari A-Z .

Dan yang best nye 3 web tu termasuk kami ajar korang membeli barang copy ori dari seller China. Seperti LV, COACH, ADIDAS, PUMA DAN BANYAK LAGI. 
DM/ WHATSAPP KAMI 01157525705 UNTUK JOIN.

#sayajual #sayajualbaju #sayajualtudung #neelofa #followforfollow #maluapabossku #goshop #kelantan #uitmshahalam#brocuba #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmdungun #uitmpuncakalam #uitmsegamat #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmpuncakperdana #babysayang #bazarpaknil #uitmkedah #uitmpalam #unikl #cuticutimalaysia #malaysia #likeforlikes #kosmetik #fotd #ootd

Hasil pembelian dari ahli group yang join class meembeli dari 3 web seller china dari kami. Akan kami ajar sehingga anda berjaya order sendiri dari china tanpa perlu orang tengah.
Next class, 25 OGOS . Nak berjaya, korang kene berani ambil risiko. Ilmu adalah manafaat. Kalau korang tak cari ilmu. Korang tak dapat manafaat tu. Korang akan diajar macam mana untuk berjaya order barang direct supplier dari china. Dengan menggunakan hpn tak ada masalah. Akan kami ajar anda satu persatu sehingga mahir.  akan kami ajar macam mana untuk korang membeli dari A-Z .

Dan yang best nye 3 web tu termasuk kami ajar korang membeli barang copy ori dari seller China. Seperti LV, COACH, ADIDAS, PUMA DAN BANYAK LAGI.
DM/ WHATSAPP KAMI 01157525705 UNTUK JOIN.

#sayajual #sayajualbaju #sayajualtudung #neelofa #followforfollow #maluapabossku #goshop #kelantan #uitmshahalam #brocuba #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmdungun #uitmpuncakalam #uitmsegamat #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmpuncakperdana #babysayang #bazarpaknil #uitmkedah #uitmpalam #unikl #cuticutimalaysia #malaysia #likeforlikes #kosmetik #fotd #ootd

4 0 38 minutes ago
Hasil pembelian dari ahli group yang join class meembeli dari 3 web seller china dari kami. Akan kami ajar sehingga anda berjaya order sendiri dari china tanpa perlu orang tengah. 
Next class, 25 OGOS . Nak berjaya, korang kene berani ambil risiko. Ilmu adalah manafaat. Kalau korang tak cari ilmu. Korang tak dapat manafaat tu.  Korang akan diajar macam mana untuk berjaya order barang direct supplier dari china. Dengan menggunakan hpn tak ada masalah. Akan kami ajar anda satu persatu sehingga mahir.  akan kami ajar macam mana untuk korang membeli dari A-Z .

Dan yang best nye 3 web tu termasuk kami ajar korang membeli barang copy ori dari seller China. Seperti LV, COACH, ADIDAS, PUMA DAN BANYAK LAGI. 
DM/ WHATSAPP KAMI 01157525705 UNTUK JOIN.

#sayajual #sayajualbaju #sayajualtudung #neelofa #followforfollow #maluapabossku #goshop #kelantan #uitmshahalam#brocuba #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmdungun #uitmpuncakalam #uitmsegamat #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmpuncakperdana #babysayang #bazarpaknil #uitmkedah #uitmpalam #unikl #cuticutimalaysia #malaysia #likeforlikes #kosmetik #fotd #ootd

Hasil pembelian dari ahli group yang join class meembeli dari 3 web seller china dari kami. Akan kami ajar sehingga anda berjaya order sendiri dari china tanpa perlu orang tengah.
Next class, 25 OGOS . Nak berjaya, korang kene berani ambil risiko. Ilmu adalah manafaat. Kalau korang tak cari ilmu. Korang tak dapat manafaat tu. Korang akan diajar macam mana untuk berjaya order barang direct supplier dari china. Dengan menggunakan hpn tak ada masalah. Akan kami ajar anda satu persatu sehingga mahir.  akan kami ajar macam mana untuk korang membeli dari A-Z .

Dan yang best nye 3 web tu termasuk kami ajar korang membeli barang copy ori dari seller China. Seperti LV, COACH, ADIDAS, PUMA DAN BANYAK LAGI.
DM/ WHATSAPP KAMI 01157525705 UNTUK JOIN.

#sayajual #sayajualbaju #sayajualtudung #neelofa #followforfollow #maluapabossku #goshop #kelantan #uitmshahalam #brocuba #uitmdihatiku #uitmshahalam #uitmdungun #uitmpuncakalam #uitmsegamat #uitmsegamat #uitmjengka #uitmseriiskandar #uitmpuncakperdana #babysayang #bazarpaknil #uitmkedah #uitmpalam #unikl #cuticutimalaysia #malaysia #likeforlikes #kosmetik #fotd #ootd

4 0 38 minutes ago
Vans  Old Skool Coutie White✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 368

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

Vans Old Skool Coutie White✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 368

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

0 0 39 minutes ago
Vans  Old Skool Coutie White✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 367

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

Vans Old Skool Coutie White✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 367

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

2 0 39 minutes ago
JOM CUBA PRODUK UNTUK MEMBANTU MENAIKKAN BERAT BADAN NO. 1 !!! .
.
Ribuan orang sudah kami bantu meningkatkan berat badannya dan kini giliran Anda!
.
Khasiat dan Manfaat Pil Ginseng Gemuk
.
Pil Ginseng Gemuk adalah formula ubat herba tradisional yang memang dikhususkan untuk mengatasi masalah berat badan yang kurang, dengan cara double action, iaitu:
.
(1) Menambah nafsu makan orang yang mengambilnya
.
(2) Meningkatkan penyerapan nutrien dari makanan yang dimakan
.
Kedua khasiat di atas dapat menghasilkan peningkatan berat badan yang berkesan, cepat dan selamat, tanpa kesan sampingan
.
Untuk dapatkan produk Pil Ginseng Gemuk ini dengan harga diskaun
.
Nak Tau Harga?
.
Perlukan Bantuan?
.
Ada sebarang pertanyaan?
.
Hubungi kami untuk keterangan lanjut
.
Hantarkan whatsapp / sms ke +601112919828
.
#janganmengata
#letscantik
#kitaok
#artismalaysia
#ikutcarakita
#igersmy
#selebritimalaysia
#jomsado
#aaronaziz
#makcikbawang

#inspirasiku
#kandadinda
#syukurselalu
#sayaboleh
#bahagiamilikkita
#sangatmemuaskan
#puashati
#mampu
#murah
#rezekidariallah

#wanitahijab
#wanitahariini 
#malaysiahariini
#selamatpagimalaysia
#pilgemukviral
#ubatgemukviral
#vitamingemukviral
#brocuba
#pggfeedback
#maluapabossku

JOM CUBA PRODUK UNTUK MEMBANTU MENAIKKAN BERAT BADAN NO. 1 !!! .
.
Ribuan orang sudah kami bantu meningkatkan berat badannya dan kini giliran Anda!
.
Khasiat dan Manfaat Pil Ginseng Gemuk
.
Pil Ginseng Gemuk adalah formula ubat herba tradisional yang memang dikhususkan untuk mengatasi masalah berat badan yang kurang, dengan cara double action, iaitu:
.
(1) Menambah nafsu makan orang yang mengambilnya
.
(2) Meningkatkan penyerapan nutrien dari makanan yang dimakan
.
Kedua khasiat di atas dapat menghasilkan peningkatan berat badan yang berkesan, cepat dan selamat, tanpa kesan sampingan
.
Untuk dapatkan produk Pil Ginseng Gemuk ini dengan harga diskaun
.
Nak Tau Harga?
.
Perlukan Bantuan?
.
Ada sebarang pertanyaan?
.
Hubungi kami untuk keterangan lanjut
.
Hantarkan whatsapp / sms ke +601112919828
.
#janganmengata
#letscantik
#kitaok
#artismalaysia
#ikutcarakita
#igersmy
#selebritimalaysia
#jomsado
#aaronaziz
#makcikbawang

#inspirasiku
#kandadinda
#syukurselalu
#sayaboleh
#bahagiamilikkita
#sangatmemuaskan
#puashati
#mampu
#murah
#rezekidariallah

#wanitahijab
#wanitahariini
#malaysiahariini
#selamatpagimalaysia
#pilgemukviral
#ubatgemukviral
#vitamingemukviral
#brocuba
#pggfeedback
#maluapabossku

5 0 40 minutes ago
Vans  Old Skool Coutie White✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 366

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

Vans Old Skool Coutie White✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 366

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

1 0 41 minutes ago
Vans  Old Skool Coutie White✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 365

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

Vans Old Skool Coutie White✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 365

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

3 0 41 minutes ago
Vans  Old Skool Coutie White✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 364

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

Vans Old Skool Coutie White✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 364

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

0 0 42 minutes ago
Vans  Old Skool Padin✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 363

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

Vans Old Skool Padin✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 363

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

1 0 1 hour ago
Vans  Old Skool Padin✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 362

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

Vans Old Skool Padin✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 362

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

2 0 1 hour ago
Vans  Old Skool Padin✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 361

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

Vans Old Skool Padin✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 361

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

0 0 1 hour ago
Vans  Old Skool Padin✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 360

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

Vans Old Skool Padin✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 360

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

1 0 1 hour ago
Vans  Old Skool Padin✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 359

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

Vans Old Skool Padin✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 359

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

1 0 1 hour ago
Vans  Old Skool Padin✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 358

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

Vans Old Skool Padin✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 358

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

1 0 1 hour ago
Dengan kebanjiran posting-posting yang hanya menguntungkan politician Sial dan kuda-kuda kayu diorang , apa kata kita ramai-ramai post gambar kapcai kita, yang dah siap mahupun belum siap, biar tenggelam posting-posting tu..... jom🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾 copy, paste ayat dan post gambar korang kat wall masing-masing 😉#brocuba
#malaysia🇲🇾
#thisIsMalaysia

Dengan kebanjiran posting-posting yang hanya menguntungkan politician Sial dan kuda-kuda kayu diorang , apa kata kita ramai-ramai post gambar kapcai kita, yang dah siap mahupun belum siap, biar tenggelam posting-posting tu..... jom🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾 copy, paste ayat dan post gambar korang kat wall masing-masing 😉 #brocuba
#malaysia🇲🇾
#thisIsMalaysia

84 0 1 hour ago
[ PRO NAVY | COPY ORI : MK ]
💰 HARGA : RM 130 SM ; RM 135 SS
🔲 SIZE : 40 - 45 EU
🔳 WASSAP ADMIN UTK SIZE AVAILABLE
.
🔲 X NAK SAVE NUM?KLIK LINK DI BIO @kasutmurah.on9
🔳 CUST FEEDBACK @custfeedback.on9
🔲 LIKE FB PAGE : Kasut Online Murah .
.
🔳 ORDER NOW💨💨
1.SCREENSHOT 📷
2.DM @kasutmurah.on9 / WHATSAPP📱
3.PROCEED PAYMENT🏧
4.POSTAGE 🚙 .
.
🔲 SIZING CHART :
36.0 EU : 4.5 UK : 24.0 CM
37.0 EU : 5.0 UK : 24.5 CM
38.0 EU : 5.5 UK : 25.0 CM
39.0 EU : 6.0 UK : 25.5 CM
40.0 EU : 7.0 UK : 26.0 CM
41.0 EU : 7.5 UK : 26.5 CM
42.0 EU : 8.0 UK : 27.0 CM
43.0 EU : 8.5 UK : 27.5 CM
44.0 EU : 9.0 UK : 28.0 CM
45.0 EU : 9.5 UK : 28.5 CM

#kasutmurah #uitmshahalam #trustedseller #uiam #igshop #uitmdihatiku #paidreviewmurah #brocuba #politeknik #jangankecam #uitmpuncakalam #wakdoyok #ysuku #jdt #noradanish #unimas #melaka #zizanrazak #bazarkarat #rxz #unikl #outfit #uitm #paknil #ctdk #ootd #tiktok #padubeb #siscuba #unimap

[ PRO NAVY | COPY ORI : MK ]
💰 HARGA : RM 130 SM ; RM 135 SS
🔲 SIZE : 40 - 45 EU
🔳 WASSAP ADMIN UTK SIZE AVAILABLE
.
🔲 X NAK SAVE NUM?KLIK LINK DI BIO @kasutmurah.on9
🔳 CUST FEEDBACK @custfeedback.on9
🔲 LIKE FB PAGE : Kasut Online Murah .
.
🔳 ORDER NOW💨💨
1.SCREENSHOT 📷
2.DM @kasutmurah.on9 / WHATSAPP📱
3.PROCEED PAYMENT🏧
4.POSTAGE 🚙 .
.
🔲 SIZING CHART :
36.0 EU : 4.5 UK : 24.0 CM
37.0 EU : 5.0 UK : 24.5 CM
38.0 EU : 5.5 UK : 25.0 CM
39.0 EU : 6.0 UK : 25.5 CM
40.0 EU : 7.0 UK : 26.0 CM
41.0 EU : 7.5 UK : 26.5 CM
42.0 EU : 8.0 UK : 27.0 CM
43.0 EU : 8.5 UK : 27.5 CM
44.0 EU : 9.0 UK : 28.0 CM
45.0 EU : 9.5 UK : 28.5 CM

#kasutmurah #uitmshahalam #trustedseller #uiam #igshop #uitmdihatiku #paidreviewmurah #brocuba #politeknik #jangankecam #uitmpuncakalam #wakdoyok #ysuku #jdt #noradanish #unimas #melaka #zizanrazak #bazarkarat #rxz #unikl #outfit #uitm #paknil #ctdk #ootd #tiktok #padubeb #siscuba #unimap

24 1 1 hour ago
Vans  Old Skool Checkered ✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 357

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

Vans Old Skool Checkered ✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 357

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

1 0 1 hour ago
[ PRO NAVY | COPY ORI : MK ]
💰 HARGA : RM 130 SM ; RM 135 SS
🔲 SIZE : 40 - 45 EU
🔳 WASSAP ADMIN UTK SIZE AVAILABLE
.
🔲 X NAK SAVE NUM?KLIK LINK DI BIO @kasutmurah.on9
🔳 CUST FEEDBACK @custfeedback.on9
🔲 LIKE FB PAGE : Kasut Online Murah .
.
🔳 ORDER NOW💨💨
1.SCREENSHOT 📷
2.DM @kasutmurah.on9 / WHATSAPP📱
3.PROCEED PAYMENT🏧
4.POSTAGE 🚙 .
.
🔲 SIZING CHART :
36.0 EU : 4.5 UK : 24.0 CM
37.0 EU : 5.0 UK : 24.5 CM
38.0 EU : 5.5 UK : 25.0 CM
39.0 EU : 6.0 UK : 25.5 CM
40.0 EU : 7.0 UK : 26.0 CM
41.0 EU : 7.5 UK : 26.5 CM
42.0 EU : 8.0 UK : 27.0 CM
43.0 EU : 8.5 UK : 27.5 CM
44.0 EU : 9.0 UK : 28.0 CM
45.0 EU : 9.5 UK : 28.5 CM

#kasutmurah #uitmshahalam #trustedseller #uiam #igshop #uitmdihatiku #paidreviewmurah #brocuba #politeknik #jangankecam #uitmpuncakalam #wakdoyok #ysuku #jdt #noradanish #unimas #melaka #zizanrazak #bazarkarat #rxz #unikl #outfit #uitm #paknil #ctdk #ootd #tiktok #padubeb #siscuba #comel

[ PRO NAVY | COPY ORI : MK ]
💰 HARGA : RM 130 SM ; RM 135 SS
🔲 SIZE : 40 - 45 EU
🔳 WASSAP ADMIN UTK SIZE AVAILABLE
.
🔲 X NAK SAVE NUM?KLIK LINK DI BIO @kasutmurah.on9
🔳 CUST FEEDBACK @custfeedback.on9
🔲 LIKE FB PAGE : Kasut Online Murah .
.
🔳 ORDER NOW💨💨
1.SCREENSHOT 📷
2.DM @kasutmurah.on9 / WHATSAPP📱
3.PROCEED PAYMENT🏧
4.POSTAGE 🚙 .
.
🔲 SIZING CHART :
36.0 EU : 4.5 UK : 24.0 CM
37.0 EU : 5.0 UK : 24.5 CM
38.0 EU : 5.5 UK : 25.0 CM
39.0 EU : 6.0 UK : 25.5 CM
40.0 EU : 7.0 UK : 26.0 CM
41.0 EU : 7.5 UK : 26.5 CM
42.0 EU : 8.0 UK : 27.0 CM
43.0 EU : 8.5 UK : 27.5 CM
44.0 EU : 9.0 UK : 28.0 CM
45.0 EU : 9.5 UK : 28.5 CM

#kasutmurah #uitmshahalam #trustedseller #uiam #igshop #uitmdihatiku #paidreviewmurah #brocuba #politeknik #jangankecam #uitmpuncakalam #wakdoyok #ysuku #jdt #noradanish #unimas #melaka #zizanrazak #bazarkarat #rxz #unikl #outfit #uitm #paknil #ctdk #ootd #tiktok #padubeb #siscuba #comel

19 0 1 hour ago
Vans  Old Skool Checkered ✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 356

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

Vans Old Skool Checkered ✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 356

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

5 0 1 hour ago
Vans  Old Skool Checkered ✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 355

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

Vans Old Skool Checkered ✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 355

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

4 0 1 hour ago
Vans  Old Skool Checkered ✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 354

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

Vans Old Skool Checkered ✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 354

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

4 0 1 hour ago
Vans  Old Skool Checkered ✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 353

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

Vans Old Skool Checkered ✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 353

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

3 0 1 hour ago
Vans  Old Skool Checkered ✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 352

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

Vans Old Skool Checkered ✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 352

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

2 0 1 hour ago
.
Yang mana 1 lebih sedap isap?
Belum sunat atau dah sunat?
.
Salam Malam Jumaat 🤘🏻😎
.
#sekutwo #terjebak #brocuba #smoknord #smok #honeyjuana #pod #vape #salammalamjumaat #positive #yakyakyeay

.
Yang mana 1 lebih sedap isap?
Belum sunat atau dah sunat?
.
Salam Malam Jumaat 🤘🏻😎
.
#sekutwo #terjebak #brocuba #smoknord #smok #honeyjuana #pod #vape #salammalamjumaat #positive #yakyakyeay

44 3 1 hour ago
Vans  Old Skool Marchmellow✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 351

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

Vans Old Skool Marchmellow✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 351

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

7 0 1 hour ago
Vans  Old Skool Marchmellow✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 350

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

Vans Old Skool Marchmellow✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 350

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

6 1 1 hour ago
Vans  Old Skool Marchmellow✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 349

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

Vans Old Skool Marchmellow✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 349

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

4 0 1 hour ago

Top #brocuba posts

Jangan kacau orang solat guys 😊👌🏻 #brocuba #makmum .
.
With @syamimhasni @puteraqamarul

Jangan kacau orang solat guys 😊👌🏻 #brocuba #makmum .
.
With @syamimhasni @puteraqamarul

34,022 459 20 August, 2019
Kena ganggu masa solat ? 🤔 #brocuba #makmum .
.
.
Siapa yang nak dapatkan iphone dengan harga promo sempena merdeka ni korang boleh pergi dekat instagram @amin.gadget ! Servis diaorang memang terbaik 💪🏻 so tunggu apa lagi ? Pergi serbu @amin.gadget sekarang ! 🔥

Kena ganggu masa solat ? 🤔 #brocuba #makmum .
.
.
Siapa yang nak dapatkan iphone dengan harga promo sempena merdeka ni korang boleh pergi dekat instagram @amin.gadget ! Servis diaorang memang terbaik 💪🏻 so tunggu apa lagi ? Pergi serbu @amin.gadget sekarang ! 🔥

2,370 13 10 hours ago
NI MESEJ UNTUK KORANG YANG SUKA2 PANGGIL ORANG ‘SAYANG2’. .
.
Nak buat review? Follow kami jom, special untuk bulan kemerdekaan, admin nak bagi paid review pakej special!! *Merdeka Promo Bulan Ogos*🎉 [4x IG Serentak Post ]
- @zon.santai - 184k
- @zon.sempoi - 92k
- @zon.sentap - 69K
- @zon.senyum - 53k
Total Followers = 398K

5x Story + 5x Feed + 5x Caption Tag = RM50 SAHAJA!! Review kekal selamanya kecuali story (24 jam)! * TnC =
Video dan gambar sama harga, maximum gambar 9 untuk multiple post, boleh campur, caption tag ikut suka korang nak panjang mana. 😊 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
==================== Klik link kat bio kalau berminat (Whatsapp)

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #lawak #heart #funny #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #videolawak2019

NI MESEJ UNTUK KORANG YANG SUKA2 PANGGIL ORANG ‘SAYANG2’. .
.
Nak buat review? Follow kami jom, special untuk bulan kemerdekaan, admin nak bagi paid review pakej special!! *Merdeka Promo Bulan Ogos*🎉 [4x IG Serentak Post ]
- @zon.santai - 184k
- @zon.sempoi - 92k
- @zon.sentap - 69K
- @zon.senyum - 53k
Total Followers = 398K

5x Story + 5x Feed + 5x Caption Tag = RM50 SAHAJA!! Review kekal selamanya kecuali story (24 jam)! * TnC =
Video dan gambar sama harga, maximum gambar 9 untuk multiple post, boleh campur, caption tag ikut suka korang nak panjang mana. 😊 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
==================== Klik link kat bio kalau berminat (Whatsapp)

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #lawak #heart #funny #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #videolawak2019

3,514 25 20 August, 2019
Ni khas buat untuk forever balone 😆
.
.
.
♦️Tag 3 Rakan Korang
.
♦️Follow @zonviral
.
♦️Share video menarik .
.
♦️Recommend IG : ‘
.
✔️ @lawak_popcorn_ ‘
✔️ @adikshare ‘
.
🎥 Kredit
.
✖️✖️✖️TAGS ✖️✖️✖️ .
.
#zonviral #lawaking #viralvideos #viralmemes 
#lawakterkini #lawak #videolawak #lawakhangit
#lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder 
#mudahterhibur #lawaktroll #malaysia #paidreviewmurah
#malaysiatrending #instaseleb #brocuba #indolawak
#lawaktahapdewa #penghiburbawahan 
#iglelakivsperempuan #atukpesan #syoktube #kiniviral
#madlipz #tiktokmalaysia #madlipzmalaysia 
#iglelakivsperempuan

Ni khas buat untuk forever balone 😆
.
.
.
♦️Tag 3 Rakan Korang
.
♦️Follow @zonviral
.
♦️Share video menarik .
.
♦️Recommend IG : ‘
.
✔️ @lawak_popcorn_
✔️ @adikshare
.
🎥 Kredit
.
✖️✖️✖️TAGS ✖️✖️✖️ .
.
#zonviral #lawaking #viralvideos #viralmemes
#lawakterkini #lawak #videolawak #lawakhangit
#lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder
#mudahterhibur #lawaktroll #malaysia #paidreviewmurah
#malaysiatrending #instaseleb #brocuba #indolawak
#lawaktahapdewa #penghiburbawahan
#iglelakivsperempuan #atukpesan #syoktube #kiniviral
#madlipz #tiktokmalaysia #madlipzmalaysia
#iglelakivsperempuan

3,061 50 19 August, 2019
Last tu klau xckup , mesti rasa mabuk😂
.
.
.
♦️Tag 3 Rakan Korang
.
♦️Follow @zonviral
.
♦️Share video menarik .
.
♦️Recommend IG : ‘
.
✔️ @lawak_popcorn_ ‘
✔️ @adikshare ‘
.
🎥 Kredit
.
✖️✖️✖️TAGS ✖️✖️✖️ .
.
#zonviral #lawaking #viralvideos #viralmemes 
#lawakterkini #lawak #videolawak #lawakhangit
#lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder 
#mudahterhibur #lawaktroll #malaysia #paidreviewmurah
#malaysiatrending #instaseleb #brocuba #indolawak
#lawaktahapdewa #penghiburbawahan 
#iglelakivsperempuan #atukpesan #syoktube #kiniviral
#madlipz #tiktokmalaysia #madlipzmalaysia 
#iglelakivsperempuan

Last tu klau xckup , mesti rasa mabuk😂
.
.
.
♦️Tag 3 Rakan Korang
.
♦️Follow @zonviral
.
♦️Share video menarik .
.
♦️Recommend IG : ‘
.
✔️ @lawak_popcorn_
✔️ @adikshare
.
🎥 Kredit
.
✖️✖️✖️TAGS ✖️✖️✖️ .
.
#zonviral #lawaking #viralvideos #viralmemes
#lawakterkini #lawak #videolawak #lawakhangit
#lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder
#mudahterhibur #lawaktroll #malaysia #paidreviewmurah
#malaysiatrending #instaseleb #brocuba #indolawak
#lawaktahapdewa #penghiburbawahan
#iglelakivsperempuan #atukpesan #syoktube #kiniviral
#madlipz #tiktokmalaysia #madlipzmalaysia
#iglelakivsperempuan

3,304 63 14 August, 2019