#brocuba Instagram Photos & Videos

Hashtag Popularity

28.2
average comments
1.7k
average likes
@bob_projet Profile picture

@bob_projet

Layan mata mmg dh xterlyan dh, kali ni kita guna decal rojak plk heheh, pkai decal campur2 yg blance2, ok laa design sndri.. Heheh sape2 yg berminat nk buat simple custom boleh hubungi aku dia FB mohammad faqih dan IG @bob_projet..suport local customaizer.. 🤗🤗🤗 #bob_proJETcustom
#bob_proJETkembali
#cariREZEKI
#INIcaraKu
#BROcuba
#localcustomaizer

Layan mata mmg dh xterlyan dh, kali ni kita guna decal rojak plk heheh, pkai decal campur2 yg blance2, ok laa design sndri.. Heheh sape2 yg berminat nk buat simple custom boleh hubungi aku dia FB mohammad faqih dan IG @bob_projet..suport local customaizer.. 🤗🤗🤗 #bob_proJETcustom
#bob_proJETkembali
#cariREZEKI
#INIcaraKu
#BROcuba
#localcustomaizer
6 1 1 hour ago
@ap1zzzzz Profile picture

@ap1zzzzz

PERASAAN kisah ni bermula dengan seorang manusia
yang acah acah baek tapi dia paling celaka
mula dari sini aku bahaskan bentuk lagu
dengar dan hadamkan biar rasa diri malu.

akalku lebih pekat tanpa pengatahuan
tiba tiba kau datang duduk tanpa menyalam
kau punya fikiran macam orang bawahan
patutlah,rupanya kau jenis dua alam

kutukan cacian seperti aku kena tindas
belagak diri seperti kau la paling cerdas
baru makan cili sikit kau da kata pedas
aku jenis orang cakap main lepas
sorry bro ayat kau kurang jelas
manusia zaman sekarang tak ingat tuhan
kononnya mereka lah yang buat peraturan
depan ibu bapa dia pelakon paling sopan
bila belakang mereka dia palinglah tak hairan
salam akhir kata pada semua rakyat jelata
aku hanya manusia biasa yang suka bercerita ,salam sejahtera #myhhcode #brocuba #sayabudakbarubelajar #sharetau

PERASAAN  kisah ni bermula dengan seorang manusia
yang acah acah baek tapi dia paling celaka
mula dari sini aku bahaskan bentuk lagu
dengar dan hadamkan biar rasa diri malu.

akalku lebih pekat tanpa pengatahuan
tiba tiba kau datang duduk tanpa menyalam
kau punya fikiran macam orang bawahan
patutlah,rupanya kau jenis dua alam

kutukan cacian seperti aku kena tindas
belagak diri seperti kau la paling cerdas
baru makan cili sikit kau da kata pedas
aku jenis orang cakap main lepas
sorry bro ayat kau kurang jelas
manusia zaman sekarang tak ingat tuhan
kononnya mereka lah yang buat peraturan
depan ibu bapa dia pelakon paling sopan
bila belakang mereka dia palinglah tak hairan
salam akhir kata pada semua rakyat jelata
aku hanya manusia biasa yang suka bercerita ,salam sejahtera  #myhhcode  #brocuba  #sayabudakbarubelajar  #sharetau
215 79 1 hour ago
@shahransuuit Profile picture

@shahransuuit

TALK-KHALID (Cover)
Full cover will upload soon.
Enjoy and thanks for support👍🏼
#ajirandicover #brocuba #brocover #brosumbang #englishcover #khalid #talkcover #malaysiancover #indonesiancover #goodnight

TALK-KHALID (Cover)
Full cover will upload soon.
Enjoy and thanks for support👍🏼
#ajirandicover#brocuba#brocover#brosumbang#englishcover#khalid#talkcover#malaysiancover#indonesiancover#goodnight
5 0 1 hour ago
@zzarithsb Profile picture

@zzarithsb

Ada Teratak di Hujung Kampung

Kenangan akan ada disetiap perjalanan. Selamat malam 🧤💤 #brocuba

Kenangan akan ada disetiap perjalanan. Selamat malam 🧤💤 #brocuba
294 3 2 hours ago
@thelanun.mk Profile picture

@thelanun.mk

SALE!! SALE!! SALE!!
.
VANS STYLE 73 ANAHIEM OG.
BLACK.
#READYSTOCK !! 🔥
.
JOM DAPATKAN!! Jangan lupa claim diskaun RM20 sekali ❤.
.
FREE POSTAGE SETIAP BELIAN. ANDA SEMUA AKAN DAPAT FREEGIFT LAGI. 💥💥💥.
.
Berminat terus WHATSAPP
014 220 4851.
014 220 4851.
014 220 4851.

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp #kasutairmax270 #kasut270

SALE!! SALE!! SALE!!
.
VANS STYLE 73 ANAHIEM OG.
BLACK.
#READYSTOCK !! 🔥
.
JOM DAPATKAN!! Jangan lupa claim diskaun RM20 sekali ❤.
.
FREE POSTAGE SETIAP BELIAN. ANDA SEMUA AKAN DAPAT FREEGIFT LAGI. 💥💥💥.
.
Berminat terus WHATSAPP 
014 220 4851. 
014 220 4851. 
014 220 4851.

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp #kasutairmax270 #kasut270
18 0 2 hours ago
@pemborongmurahkosmetik90 Profile picture

@pemborongmurahkosmetik90

HAZELINE SNOW MOISTURISING CREAM
1PCS RM20
5PCS X RM19
pm atau wasap 0192313693 / 01111886103

Hazeline Snow Malaysia Kuning 100gram
ORIGINAL 1000%

Water basenya sangat ringan sehingga jarang sekali terjadi iritasi atau pengelupasan.
Hazeline snow juga mampu menghilangkan flek dan bekas jerawat, cream ini bisa digunakan oleh tua dan muda semua orang. Hazeline Snow Whitening mengandung collagen yang berguna untuk menghilangkan keriput dan garis penuaan, membuat regenerasi kulit lebih optimal dan proses peremajaan kulit tetap terjaga.

Unilever Malaysia memproduksi Hazeline formula baru yang memiliki khasiat memutihkan kulit wajah dan leher secara alami. Pelembabnya memiliki formula pencerah kulit yang mengandung:
- Ekstrak Mulberi, ramuan pencerah kulit
- Pelindung UV membantu mempertahankan warna kulit agar tetap cerah dan membantu melindungi dari UV A dan UV B yang berbahaya
- Mengandung hydromoisturisers yang menyuburkan dan melembutkan kulit
Arahan: Gunakan dua kali sehari untuk mendapatkan wajah yang cerah kembali.
nb: Jika cream menjadi cair/encer dlm perjalanan paket krn suhu yg panas
disarankan menaruh dalam kulkas dan lebih bagus selalu didalam kulkas karena cream akan dingin di pakai di wajah anda (saran dan rahasia dari pemakaian pribadi)

#hazelinesnow #hazeline #moisturisingsnow #hazelinecream #pmk #bazaaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaar #bazar #trustedseller #pemborongmurahkosmetik #kakishare #viral #viralmalaysia #viralthailand #viralindonesia #siscuba #sistry #sis #brocuba

HAZELINE SNOW MOISTURISING CREAM
1PCS RM20
5PCS X RM19
pm atau wasap 0192313693 / 01111886103

Hazeline Snow Malaysia Kuning 100gram
ORIGINAL 1000%

Water basenya sangat ringan sehingga jarang sekali terjadi iritasi atau pengelupasan.
Hazeline snow juga mampu menghilangkan flek dan bekas jerawat, cream ini bisa digunakan oleh tua dan muda semua orang. Hazeline Snow Whitening mengandung collagen yang berguna untuk menghilangkan keriput dan garis penuaan, membuat regenerasi kulit lebih optimal dan proses peremajaan kulit tetap terjaga.

Unilever Malaysia memproduksi Hazeline formula baru yang memiliki khasiat memutihkan kulit wajah dan leher secara alami. Pelembabnya memiliki formula pencerah kulit yang mengandung:
- Ekstrak Mulberi, ramuan pencerah kulit
- Pelindung UV membantu mempertahankan warna kulit agar tetap cerah dan membantu melindungi dari UV A dan UV B yang berbahaya
- Mengandung hydromoisturisers yang menyuburkan dan melembutkan kulit
Arahan: Gunakan dua kali sehari untuk mendapatkan wajah yang cerah kembali.
nb: Jika cream menjadi cair/encer dlm perjalanan paket krn suhu yg panas
disarankan menaruh dalam kulkas dan lebih bagus selalu didalam kulkas karena cream akan dingin di pakai di wajah anda (saran dan rahasia dari pemakaian pribadi)

#hazelinesnow #hazeline #moisturisingsnow #hazelinecream #pmk #bazaaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaar #bazar #trustedseller #pemborongmurahkosmetik #kakishare #viral #viralmalaysia #viralthailand #viralindonesia #siscuba #sistry #sis #brocuba
0 0 2 hours ago
@koleksivideowhatsapp Profile picture

@koleksivideowhatsapp

Kuala Lumpur, Malaysia

Sedikit nasihat dari adik ni.
.
.
Nak tumbuhkan jambang walaupun xde keturunan berjambang?..tekan link ni👉 @malaysia_minoxidil .Dapatkan tips Tumbuhkan jambang percuma @malaysia_minoxidil
.
.
Tag rakan korang 👇

Sedikit nasihat dari adik ni.
.
.
Nak tumbuhkan jambang walaupun xde keturunan berjambang?..tekan link ni👉 @malaysia_minoxidil .Dapatkan tips  Tumbuhkan jambang percuma @malaysia_minoxidil
.
.
Tag rakan korang 👇
638 10 2 hours ago
@set_makeuppantas Profile picture

@set_makeuppantas

Warna sangat-sangat pigmented dengan hanya sekali hayunan di bibir. Dah la tahan lama lepas tu teksturnya pulak meresap terus ke dalam bibir.
.
Yang untungnya lagi sobella liptint ni mengandungi Vitamin C dan E tau. Pakai liptint ni bukan saja buat hampa kelihatan cantik malah dia jugak melindungi bibir daripada sinaran matahari tau.
.
Best tak sobella liptint ni? Pakai pi la hari-hari pun dia takkan buat bibir hampa jadi hitam tau malah kelihatan lebih sihat dan fresh.

#sobellacosmetics #wawavengers #sobellakuantan #sobellasolawa #sobellalipmatte #SobellaWonderBlush #SobellaEyeshadow #sobellaliptint #sobellalovers #maluapabossku #onxon #bukanbeshebeshe #nivalel #jodohjodohannisa #asalkandiabahagia #nur2 #igersmalaysia #igshopmalaysia #bazar #tolongdengar #himpunanlawakmalaysia #ikutcarakita #sentiasabersyukur #brocuba #rotikaya

Warna sangat-sangat pigmented dengan hanya sekali hayunan di bibir. Dah la tahan lama lepas tu teksturnya pulak meresap terus ke dalam bibir.
.
Yang untungnya lagi sobella liptint ni mengandungi Vitamin C dan E tau. Pakai liptint ni bukan saja buat hampa kelihatan cantik malah dia jugak melindungi bibir daripada sinaran matahari tau.
.
Best tak sobella liptint ni? Pakai pi la hari-hari pun dia takkan buat bibir hampa jadi hitam tau malah kelihatan lebih sihat dan fresh.

#sobellacosmetics #wawavengers #sobellakuantan#sobellasolawa #sobellalipmatte #SobellaWonderBlush #SobellaEyeshadow #sobellaliptint #sobellalovers #maluapabossku #onxon #bukanbeshebeshe #nivalel #jodohjodohannisa #asalkandiabahagia #nur2 #igersmalaysia #igshopmalaysia #bazar #tolongdengar #himpunanlawakmalaysia #ikutcarakita #sentiasabersyukur #brocuba #rotikaya
0 0 3 hours ago
@set_makeuppantas Profile picture

@set_makeuppantas

Warna sangat-sangat pigmented dengan hanya sekali hayunan di bibir. Dah la tahan lama lepas tu teksturnya pulak meresap terus ke dalam bibir.
.
Yang untungnya lagi sobella liptint ni mengandungi Vitamin C dan E tau. Pakai liptint ni bukan saja buat hampa kelihatan cantik malah dia jugak melindungi bibir daripada sinaran matahari tau.
.
Best tak sobella liptint ni? Pakai pi la hari-hari pun dia takkan buat bibir hampa jadi hitam tau malah kelihatan lebih sihat dan fresh.

#sobellacosmetics #wawavengers #sobellakuantan #sobellasolawa #sobellalipmatte #SobellaWonderBlush #SobellaEyeshadow #sobellaliptint #sobellalovers #maluapabossku #onxon #bukanbeshebeshe #nivalel #jodohjodohannisa #asalkandiabahagia #nur2 #igersmalaysia #igshopmalaysia #bazar #tolongdengar #himpunanlawakmalaysia #ikutcarakita #sentiasabersyukur #brocuba #rotikaya

Warna sangat-sangat pigmented dengan hanya sekali hayunan di bibir. Dah la tahan lama lepas tu teksturnya pulak meresap terus ke dalam bibir.
.
Yang untungnya lagi sobella liptint ni mengandungi Vitamin C dan E tau. Pakai liptint ni bukan saja buat hampa kelihatan cantik malah dia jugak melindungi bibir daripada sinaran matahari tau.
.
Best tak sobella liptint ni? Pakai pi la hari-hari pun dia takkan buat bibir hampa jadi hitam tau malah kelihatan lebih sihat dan fresh.

#sobellacosmetics #wawavengers #sobellakuantan #sobellasolawa #sobellalipmatte #SobellaWonderBlush #SobellaEyeshadow #sobellaliptint #sobellalovers #maluapabossku #onxon #bukanbeshebeshe #nivalel #jodohjodohannisa #asalkandiabahagia #nur2 #igersmalaysia #igshopmalaysia #bazar #tolongdengar #himpunanlawakmalaysia #ikutcarakita #sentiasabersyukur #brocuba #rotikaya
0 0 3 hours ago
@rezal.jr Profile picture

@rezal.jr

Taman Anggerik, 81200 JB

Alhamdulillah.. Allah bagi kita ilmu untuk berkongsi & membantu orang lain tentang takaful. Tak kira saudara atau sahabat, kita kena sentiasa membantu jika kita mampu. Dengan perkongsian ilmu ini saudara kita telah mengambil keputusan untuk mencipta dana hibah RM200,000 utk dihibahkan pada isteri. Tambahan medical card serta simpanan termasuk sekali dalam pakej.. sangat menarik!! Tahniah sebab memilih Zurich Takaful!! Besar maknanya.. P/S : tak sempat balik rumah lagi ni, dari columbia ke zurich dengar perkongsian dari CAO Zurich Takaful, habis terus pegi jumpa prospect buat sharing..rezeki Allah bagi malam ni.. balik rumah baru sempat mandi..hihi

#wealthplanner #zurichtakaful #zurichmalaysia #ztmb #alhamdulillah #medicalcard #hibah #waqaf #upahhaji #islamicproduct #johorean #joho #brocuba #onxon #jomjoinzurichtakaful

Alhamdulillah.. Allah bagi kita ilmu untuk berkongsi & membantu orang lain tentang takaful. Tak kira saudara atau sahabat, kita kena sentiasa membantu jika kita mampu.  Dengan perkongsian ilmu ini saudara kita telah mengambil keputusan untuk mencipta dana hibah RM200,000 utk dihibahkan pada isteri. Tambahan medical card serta simpanan termasuk sekali dalam pakej.. sangat menarik!! Tahniah sebab memilih Zurich Takaful!! Besar maknanya.. P/S : tak sempat balik rumah lagi ni, dari columbia ke zurich dengar perkongsian dari CAO Zurich Takaful, habis terus pegi jumpa prospect buat sharing..rezeki Allah bagi malam ni.. balik rumah baru sempat mandi..hihi

#wealthplanner #zurichtakaful #zurichmalaysia #ztmb #alhamdulillah #medicalcard #hibah #waqaf #upahhaji #islamicproduct #johorean #joho #brocuba #onxon #jomjoinzurichtakaful
6 0 3 hours ago
@bob_projet Profile picture

@bob_projet

Hari ni dapt sebiji jer, ni laa custom paling lama aku lyan decal + detail, dri kol9 tdi smpai skunk baru siap, esok tinggal tembak clear jer.. Heheh sape2 yg berminat nk buat simple custom boleh hubungi aku dia FB mohammad faqih dan IG @bob_projet..suport local customaizer.. 🤗🤗🤗 #bob_proJETcustom
#bob_proJETkembali
#cariREZEKI
#INIcaraKu
#BROcuba
#localcustomaizer

Hari ni dapt sebiji jer, ni laa custom paling lama aku lyan decal + detail, dri kol9 tdi smpai skunk baru siap, esok tinggal tembak clear jer.. Heheh sape2 yg berminat nk buat simple custom boleh hubungi aku dia FB mohammad faqih dan IG @bob_projet..suport local customaizer.. 🤗🤗🤗 #bob_proJETcustom
#bob_proJETkembali
#cariREZEKI
#INIcaraKu
#BROcuba
#localcustomaizer
3 0 3 hours ago
@thelanun.mk Profile picture

@thelanun.mk

SALE!! SALE!! SALE!!
.
VANS X JAPAN.
MARVEL's SLIP ON.
#READYSTOCK !! 🔥
.
JOM DAPATKAN!! Jangan lupa claim diskaun RM20 sekali ❤.
.
FREE POSTAGE SETIAP BELIAN. ANDA SEMUA AKAN DAPAT FREEGIFT LAGI. 💥💥💥.
.
Berminat terus WHATSAPP
014 220 4851.
014 220 4851.
014 220 4851.

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp #kasutairmax270 #kasut270

SALE!! SALE!! SALE!!
.
VANS X JAPAN.
MARVEL's SLIP ON.
#READYSTOCK !! 🔥
.
JOM DAPATKAN!! Jangan lupa claim diskaun RM20 sekali ❤.
.
FREE POSTAGE SETIAP BELIAN. ANDA SEMUA AKAN DAPAT FREEGIFT LAGI. 💥💥💥.
.
Berminat terus WHATSAPP 
014 220 4851. 
014 220 4851. 
014 220 4851.

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp #kasutairmax270 #kasut270
25 0 3 hours ago
@set_makeuppantas Profile picture

@set_makeuppantas

Warna sangat-sangat pigmented dengan hanya sekali hayunan di bibir. Dah la tahan lama lepas tu teksturnya pulak meresap terus ke dalam bibir.
.
Yang untungnya lagi sobella liptint ni mengandungi Vitamin C dan E tau. Pakai liptint ni bukan saja buat hampa kelihatan cantik malah dia jugak melindungi bibir daripada sinaran matahari tau.
.
Best tak sobella liptint ni? Pakai pi la hari-hari pun dia takkan buat bibir hampa jadi hitam tau malah kelihatan lebih sihat dan fresh.

#sobellacosmetics #wawavengers #sobellakuantan #sobellasolawa #sobellalipmatte #SobellaWonderBlush #SobellaEyeshadow #sobellaliptint #sobellalovers #maluapabossku #onxon #bukanbeshebeshe #nivalel #jodohjodohannisa #asalkandiabahagia #nur2 #igersmalaysia #igshopmalaysia #bazar #tolongdengar #himpunanlawakmalaysia #ikutcarakita #sentiasabersyukur #brocuba #rotikaya

Warna sangat-sangat pigmented dengan hanya sekali hayunan di bibir. Dah la tahan lama lepas tu teksturnya pulak meresap terus ke dalam bibir.
.
Yang untungnya lagi sobella liptint ni mengandungi Vitamin C dan E tau. Pakai liptint ni bukan saja buat hampa kelihatan cantik malah dia jugak melindungi bibir daripada sinaran matahari tau.
.
Best tak sobella liptint ni? Pakai pi la hari-hari pun dia takkan buat bibir hampa jadi hitam tau malah kelihatan lebih sihat dan fresh.

#sobellacosmetics #wawavengers #sobellakuantan #sobellasolawa #sobellalipmatte #SobellaWonderBlush #SobellaEyeshadow #sobellaliptint #sobellalovers #maluapabossku #onxon #bukanbeshebeshe #nivalel #jodohjodohannisa #asalkandiabahagia #nur2 #igersmalaysia #igshopmalaysia #bazar #tolongdengar #himpunanlawakmalaysia #ikutcarakita #sentiasabersyukur #brocuba #rotikaya
0 0 3 hours ago
@nsabeauty.nina Profile picture

@nsabeauty.nina

Reposted from @lawak_hammbarr (@get_regrann) - Assalamualaikum. Selamat pagi❤️❤️❤️❤️❤️ sukakan kejayaan, keluar dari zon selesa korang 💪☺️ JOM USYA IG STORY MIN !!
.
.
TAG MEMBER KORANG !! FOLLOW @lawak_hammbarr .
.
.
♥️LIKE 💬COMMENT🏷TAG📤SHARE
.
🔎Jemput Follow :🔍
📌@kelakar_betul .
📌@youneedacutz .
📌@khan_betta0 .
.
.________________________________
#lawaking #viralvideos #viralmemes #lawakterkini #lawakterkini #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #mudahterhibur #lawaktroll #malaysia #paidreviewmurah #malaysiatrending #instaseleb #brocuba #indolawak
#brocuba #mudahterhibur #lawaktahapdewa #lawakhambar #motifviral #penghiburbawahan #iglelakivsperempuan #lawakhangit #atukpesan #syoktube #kiniviral #madlipz #tiktokmalaysia #madlipzmalaysia #madlipzmalaysian #lawak_hammbarr

Reposted from @lawak_hammbarr (@get_regrann) -  Assalamualaikum. Selamat pagi❤️❤️❤️❤️❤️ sukakan kejayaan, keluar dari zon selesa korang 💪☺️ JOM USYA IG STORY MIN !!
.
.
TAG MEMBER KORANG !! FOLLOW @lawak_hammbarr .
.
.
♥️LIKE 💬COMMENT🏷TAG📤SHARE
.
🔎Jemput Follow :🔍
📌@kelakar_betul .
📌@youneedacutz .
📌@khan_betta0 .
.
.________________________________
#lawaking #viralvideos #viralmemes #lawakterkini #lawakterkini #lawak #videolawak #lawakhangit #lawakhambar #viral #motifviral #lawakkerder #mudahterhibur #lawaktroll #malaysia #paidreviewmurah #malaysiatrending #instaseleb #brocuba #indolawak
#brocuba #mudahterhibur #lawaktahapdewa #lawakhambar #motifviral #penghiburbawahan #iglelakivsperempuan #lawakhangit #atukpesan #syoktube #kiniviral #madlipz #tiktokmalaysia #madlipzmalaysia #madlipzmalaysian #lawak_hammbarr
21 0 3 hours ago
@pemborongmurahkosmetik90 Profile picture

@pemborongmurahkosmetik90

SYMA SUPER WHITE COFFEE 50X
1BOX RM20
5BOXS X RM19
pm atau wasap 0192313693 / 01111886103
.
‼️ (NEW PACKAGING) SYMA SUPER WHITE COFFEE 📢‼️ 50x Lebih Putih Lebih Gebu dan Lebih Kurus😱🙆🏻‍♀
.
Keistimewaan Syma Super White Coffee :
🌸 Menurunkan berat badan berlebihan
🌸 Melambatkan penyerapan gula dalam badan
🌸 Melegakan sistem penghadaman 🌸 Menurunkan paras Kolestrol dalam darah
🌸 Mengurangkan risiko serangan sakit jantung 🌸 Kaya dengan vitamin dan mineral 🌸 Menenangkan badan dan fikiran 🌸 Menghilangkan rasa mengantuk 🌸 Melembapkan dan mencerahkan kulit
🌸 Melambatkan proses penuaan 🌸 Mengurangkan tekanan darah tinggi 🌸 Membaiki tekstur kulit menjadi lebih sekata
🌸Memulihkan kulit parut dan berjerawat
🌸 Menguatkan sistem ketahanan badan

#symasuperwhite #symadrink #symabeauty #superwhite #putih #pmk #bazaaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaar #bazar #trustedseller #pemborongmurahkosmetik #kakishare #viral #viralmalaysia #viralthailand #viralindonesia #siscuba #sistry #sis #brocuba

SYMA SUPER WHITE COFFEE 50X
1BOX RM20
5BOXS X RM19
pm atau wasap 0192313693 / 01111886103
.
‼️ (NEW PACKAGING) SYMA SUPER WHITE COFFEE 📢‼️ 50x Lebih Putih Lebih Gebu dan Lebih Kurus😱🙆🏻‍♀
.
Keistimewaan Syma Super White Coffee :
🌸 Menurunkan berat badan berlebihan
🌸 Melambatkan penyerapan gula dalam badan
🌸 Melegakan sistem penghadaman 🌸 Menurunkan paras Kolestrol dalam darah
🌸 Mengurangkan risiko serangan sakit jantung 🌸 Kaya dengan vitamin dan mineral 🌸 Menenangkan badan dan fikiran 🌸 Menghilangkan rasa mengantuk 🌸 Melembapkan dan mencerahkan kulit
🌸 Melambatkan proses penuaan 🌸 Mengurangkan tekanan darah tinggi 🌸 Membaiki tekstur kulit menjadi lebih sekata
🌸Memulihkan kulit parut dan berjerawat
🌸 Menguatkan sistem ketahanan badan

#symasuperwhite #symadrink #symabeauty #superwhite #putih #pmk #bazaaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaar #bazar #trustedseller #pemborongmurahkosmetik #kakishare #viral #viralmalaysia #viralthailand #viralindonesia #siscuba #sistry #sis #brocuba
0 0 3 hours ago
@awaidol Profile picture

@awaidol

last main masa umur 12 tahun....masihkah ada skill2 yg dulu....tgu mgu depan PSKPP..
#brocuba
#sajesuka2

last main masa umur 12 tahun....masihkah ada skill2 yg dulu....tgu mgu depan PSKPP..
#brocuba
#sajesuka2
6 0 3 hours ago
@izanimalek_ Profile picture

@izanimalek_

Malacca

Ada rezeki ada lah . Takda rezeki takdalah 😝
.
#jangankecam #brocuba #ThisIsKentang

Ada rezeki ada lah . Takda rezeki takdalah 😝
.
#jangankecam #brocuba #ThisIsKentang
249 8 4 hours ago
@waled_adam_anas Profile picture

@waled_adam_anas

Sori tershare, kita jual kek xkan nak boh gambaqq ikan pulak🤭

Tq masta dewataraya sipokiii @zakistudios, merasa jugak kek pandan cheese leleh kita🧀😋💞 #kekpandancheeseleleh #binikitabuat #kitatolongjuaijaa #bukannakkaya #tapinakmenega #rezqiadamhomemade #cubasekalipastinaklagi #firsttry #brocuba #pacerohhh

Sori tershare, kita jual kek xkan nak boh gambaqq ikan pulak🤭

Tq masta dewataraya sipokiii @zakistudios, merasa jugak kek pandan cheese leleh kita🧀😋💞 #kekpandancheeseleleh #binikitabuat #kitatolongjuaijaa #bukannakkaya #tapinakmenega #rezqiadamhomemade #cubasekalipastinaklagi #firsttry #brocuba #pacerohhh
8 1 4 hours ago
@video_lawak2019 Profile picture

@video_lawak2019

"Eh eh...tercyduk pulak 😂😂sakit dapat,malu jgn kata la"
.
🙏Halalkan video korang yg kami ambil
👉 DM jika kami tak kredit post anda

JANGAN KATA KORANG HEBAT KALAU KORANG BELUM :
FOLLOW @video_lawak2019 . 👉dipersilakan👈
Like ❤️ | Share 📬 | Comment 📝 | Tag 🏷

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #lawak #heart #funny #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #videolawak2019

"Eh eh...tercyduk pulak 😂😂sakit dapat,malu jgn kata la"
.
🙏Halalkan video korang yg kami ambil
👉 DM jika kami tak kredit post anda

JANGAN KATA KORANG HEBAT KALAU KORANG BELUM :
FOLLOW @video_lawak2019 . 👉dipersilakan👈
Like ❤️ | Share 📬 | Comment 📝 | Tag 🏷

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #lawak #heart #funny #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #videolawak2019
272 1 4 hours ago
@fadhli_hamdan Profile picture

@fadhli_hamdan

Spoon ni mmg killer buat casting haruan... haha, jarang tak kumpau bossku... 😂😂😂 __________________________________________
https://youtu.be/MC0FMbVZRIs
__________________________________________
#instagram #dailyinsta #fish #fishing #fishinglife #FISHON #caster #casting #angler #haruan #snakehead #snakeheadfishing #snakeheadhunter #jarang❌kumpau #janji❌kumpau #brocuba #dokrokcetong

Spoon ni mmg killer buat casting haruan... haha, jarang tak kumpau bossku... 😂😂😂 __________________________________________
https://youtu.be/MC0FMbVZRIs
__________________________________________
#instagram #dailyinsta #fish #fishing #fishinglife #FISHON #caster #casting #angler #haruan #snakehead #snakeheadfishing #snakeheadhunter #jarang❌kumpau #janji❌kumpau #brocuba #dokrokcetong
14 1 4 hours ago
@lawakbosku Profile picture

@lawakbosku

Putus metengek kalian😂
.
✏️tag kawan korang
.
👉Follow IG @lawakbosku untuk tonton lebih banyak video lawak
.
Like ❤️ | Share 📬 | Comment 📝 | Tag 🏷
.
🔊 turn ON notification
.
📥 DM admin untuk share video lawak anda
.

#lawakbosku #igersmalaysia #sajat #jangankecam #y15malaysia #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #lawakindonesia #hbl #himpunanlawakmalays #kakishare #lawakbodoh #lawaksavage #mudahterhibur #motifviral #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #y15 #ysuku #rotikaya #igshopmalaysia #lawak4x4 #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp #paidreviewrm10

Putus metengek kalian😂
.
✏️tag kawan korang
.
👉Follow IG @lawakbosku untuk tonton lebih banyak video lawak
.
Like ❤️ | Share 📬 | Comment 📝 | Tag 🏷
.
🔊 turn ON notification
.
📥 DM admin untuk share video lawak anda
.

#lawakbosku #igersmalaysia #sajat #jangankecam #y15malaysia #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #lawakindonesia #hbl #himpunanlawakmalays #kakishare #lawakbodoh #lawaksavage #mudahterhibur #motifviral  #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #y15 #ysuku #rotikaya #igshopmalaysia #lawak4x4 #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp #paidreviewrm10
400 4 4 hours ago
@akim.empire Profile picture

@akim.empire

Lawa Gilerrr Gaisssss ! ! !

Dah Lame Dah kan Tak Tukar Kasut Baru tu , Kaki Pun dah rasa Gatal² dah Duk Pakai Kasut Lamee jer 😩😩😩 ... PERGI KELAS , PERGI MALL PAKAI KASUT SAME JER KAN 😆😆😆 , Cer Beli Kasut baru ni Haa , Baru Ler Crush Korang Nampak Nti 😍😍😍 MEMANG TERSANGKUT TERUS KAT HATI DIA ♡♡♡♡
.
.
.
NAMA KASUT : NIKE AIRMAX 270 REACT [ BAUHAUS ]
⛔ COPY ORI 1:1 ⛔
🔥🔥QUALITY PADU 🔥
🔥SEBIJIK MACAM ORIGINAL🔥🔥
SIZE : 39 - 45 EURO
.
KORANG AKAN DAPAT : -
★FREE PAPERBAG
★FREE STOCKING ADIDAS
★DAPAT INVOIS ADIDAS HONGKONG
.
Other Price = RM210 - RM240
HARGA KAMI 👇👇
.
.
NAK BAGI HARGA SPECIAL Nii 😉😉😉 ..Rm200SM / RM205 SS ...POSTAGE AKIM BELANJA 🚛🚛.. 😍😍😍
.
.
.
Berminat ??? 🛑
SCEERN Shot Pic Kasut Lepas tu Wassap Ke Num Akim ⛔⛔[ Just Tekan Link Di Bio ]⛔⛔ For Fast Response✔
.
.
. #kasutmurahmalaysia #kasutsukan #barangmurah #kasutonlinemurah #kasutmalaysia #sneakersmalaysiamurah
#kamijualkasutmurah #dropshipwantedmalaysia #dropshipneededmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #kakishare #mudahterhibur #viral #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #astrogempak #instaseleb #akimempire

Lawa Gilerrr Gaisssss ! ! !

Dah Lame Dah kan Tak Tukar Kasut Baru tu , Kaki Pun dah rasa Gatal² dah Duk Pakai Kasut Lamee jer 😩😩😩 ... PERGI KELAS , PERGI MALL PAKAI KASUT SAME JER KAN 😆😆😆 , Cer Beli Kasut baru ni Haa , Baru Ler Crush Korang Nampak Nti 😍😍😍 MEMANG TERSANGKUT TERUS KAT HATI DIA ♡♡♡♡
.
.
.
NAMA KASUT : NIKE AIRMAX 270  REACT [ BAUHAUS ]
⛔ COPY ORI 1:1 ⛔
🔥🔥QUALITY PADU 🔥
🔥SEBIJIK MACAM ORIGINAL🔥🔥
SIZE : 39 - 45 EURO
.
KORANG AKAN DAPAT : -
★FREE PAPERBAG
★FREE STOCKING ADIDAS
★DAPAT INVOIS ADIDAS HONGKONG
.
Other Price = RM210 - RM240
HARGA KAMI 👇👇
.
.
NAK BAGI HARGA SPECIAL Nii 😉😉😉 ..Rm200SM / RM205 SS ...POSTAGE AKIM BELANJA 🚛🚛.. 😍😍😍
.
.
. 
Berminat ??? 🛑
SCEERN Shot Pic Kasut Lepas tu Wassap Ke Num Akim ⛔⛔[ Just Tekan Link Di Bio ]⛔⛔ For Fast Response✔
.
.
.#kasutmurahmalaysia #kasutsukan #barangmurah #kasutonlinemurah #kasutmalaysia  #sneakersmalaysiamurah
#kamijualkasutmurah #dropshipwantedmalaysia #dropshipneededmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #kakishare #mudahterhibur #viral #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #astrogempak #instaseleb #akimempire
11 0 4 hours ago
@bikin_online Profile picture

@bikin_online

Polo Kuda Kecil
.
❗️Quality copy 1:1❗️
.
Kain sejuk ✅
.
Size - S-XL (size terhad siapa cepat dia dapat😉)
.
Berkenan boleh pm kita 🙋🏻‍♂️
Tekan link di bio untuk chek size😉

Ws 0124254972
Ws 0124254972
Ws 0124254972

#blogger #igersmalaysia #jangankecam #kasutmurah #sayajualkasut #brocuba #igshopmalaysia #padubeb #bosku #bisneskasutmurah #shoes #sneakers #branded #bajubranded #sneakersmurah #tshirt #tshirtmurah #shopping #fashion #sayajualmurah #sayajualbag #jualonline #bajubrandedmurah

Polo Kuda Kecil
.
❗️Quality copy 1:1❗️
.
Kain sejuk ✅
.
Size - S-XL (size terhad siapa cepat dia dapat😉)
.
Berkenan boleh pm kita 🙋🏻‍♂️
Tekan link di bio untuk chek size😉

Ws 0124254972
Ws 0124254972
Ws 0124254972

#blogger #igersmalaysia #jangankecam #kasutmurah #sayajualkasut #brocuba #igshopmalaysia #padubeb #bosku #bisneskasutmurah #shoes #sneakers #branded #bajubranded #sneakersmurah #tshirt #tshirtmurah #shopping #fashion #sayajualmurah #sayajualbag #jualonline #bajubrandedmurah
7 0 5 hours ago
@bikin_online Profile picture

@bikin_online

Polo Bear
.
❗️Quality copy 1:1❗️
.
Kain sejuk ✅
.
Size - S-XL (size terhad siapa cepat dia dapat😉)
.
Berkenan boleh pm kita 🙋🏻‍♂️
Tekan link di bio untuk chek size😉

Ws 0124254972
Ws 0124254972
Ws 0124254972

#blogger #igersmalaysia #jangankecam #kasutmurah #sayajualkasut #brocuba #igshopmalaysia #padubeb #bosku #bisneskasutmurah #shoes #sneakers #branded #bajubranded #sneakersmurah #tshirt #tshirtmurah #shopping #fashion #sayajualmurah #sayajualbag #jualonline #bajubrandedmurah

Polo Bear
.
❗️Quality copy 1:1❗️
.
Kain sejuk ✅
.
Size - S-XL (size terhad siapa cepat dia dapat😉)
.
Berkenan boleh pm kita 🙋🏻‍♂️
Tekan link di bio untuk chek size😉

Ws 0124254972
Ws 0124254972
Ws 0124254972

#blogger #igersmalaysia #jangankecam #kasutmurah #sayajualkasut #brocuba #igshopmalaysia #padubeb #bosku #bisneskasutmurah #shoes #sneakers #branded #bajubranded #sneakersmurah #tshirt #tshirtmurah #shopping #fashion #sayajualmurah #sayajualbag #jualonline #bajubrandedmurah
3 0 5 hours ago
@bikin_online Profile picture

@bikin_online

Polo Kuda
.
❗️Quality copy 1:1❗️
.
Kain sejuk ✅
.
Size - S-XL (size terhad siapa cepat dia dapat😉)
.
Berkenan boleh pm kita 🙋🏻‍♂️
Tekan link di bio untuk chek size😉

Ws 0124254972
Ws 0124254972
Ws 0124254972

#blogger #igersmalaysia #jangankecam #kasutmurah #sayajualkasut #brocuba #igshopmalaysia #padubeb #bosku #bisneskasutmurah #shoes #sneakers #branded #bajubranded #sneakersmurah #tshirt #tshirtmurah #shopping #fashion #sayajualmurah #sayajualbag #jualonline #bajubrandedmurah

Polo Kuda
.
❗️Quality copy 1:1❗️
.
Kain sejuk ✅
.
Size - S-XL (size terhad siapa cepat dia dapat😉)
.
Berkenan boleh pm kita 🙋🏻‍♂️
Tekan link di bio untuk chek size😉

Ws 0124254972
Ws 0124254972
Ws 0124254972

#blogger #igersmalaysia #jangankecam #kasutmurah #sayajualkasut #brocuba #igshopmalaysia #padubeb #bosku #bisneskasutmurah #shoes #sneakers #branded #bajubranded #sneakersmurah #tshirt #tshirtmurah #shopping #fashion #sayajualmurah #sayajualbag #jualonline #bajubrandedmurah
7 0 5 hours ago
@muhamad_farids Profile picture

@muhamad_farids

Plaza Tol Skudai

Standard2 JPJ dh x kacau dh 😁
Pandai setting pandailah tanggung kn😬
#brocuba

Standard2 JPJ dh x kacau dh 😁
Pandai setting pandailah tanggung kn😬
#brocuba
45 1 5 hours ago

Top #brocuba posts

@rushdanwafa Profile picture

@rushdanwafa

Apa salah phone? 🤔
.
.
.
#brocuba #throwback

Apa salah phone? 🤔
.
.
.
#brocuba #throwback
20,650 164 17 September, 2019
@video_lawak2019 Profile picture

@video_lawak2019

"Tengok topi grab food tu cute 🤣
.
🙏Halalkan video korang yg kami ambil
👉 DM jika kami tak kredit post anda

JANGAN KATA KORANG HEBAT KALAU KORANG BELUM :
FOLLOW @video_lawak2019 . 👉dipersilakan👈
Like ❤️ | Share 📬 | Comment 📝 | Tag 🏷

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #lawak #heart #funny #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #videolawak2019

"Tengok topi grab food tu cute 🤣
.
🙏Halalkan video korang yg kami ambil
👉 DM jika kami tak kredit post anda

JANGAN KATA KORANG HEBAT KALAU KORANG BELUM :
FOLLOW @video_lawak2019 . 👉dipersilakan👈
Like ❤️ | Share 📬 | Comment 📝 | Tag 🏷

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #lawak #heart #funny #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #videolawak2019
8,259 94 15 hours ago
@video_lawak2019 Profile picture

@video_lawak2019

"Wow, sungguh magik..tag rakan yg patut tgok magic ni"
.
🙏Halalkan video korang yg kami ambil
👉 DM jika kami tak kredit post anda

JANGAN KATA KORANG HEBAT KALAU KORANG BELUM :
FOLLOW @video_lawak2019 . 👉dipersilakan👈
Like ❤️ | Share 📬 | Comment 📝 | Tag 🏷

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #lawak #heart #funny #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #videolawak2019

"Wow, sungguh magik..tag rakan yg patut tgok magic ni"
.
🙏Halalkan video korang yg kami ambil
👉 DM jika kami tak kredit post anda

JANGAN KATA KORANG HEBAT KALAU KORANG BELUM :
FOLLOW @video_lawak2019 . 👉dipersilakan👈
Like ❤️ | Share 📬 | Comment 📝 | Tag 🏷

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #lawak #heart #funny #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #videolawak2019
2,839 142 14 September, 2019
@video_lawak2019 Profile picture

@video_lawak2019

Copy ori cut paste sebijikk sama..
.
🙏Halalkan video korang yg kami ambil
👉 DM jika kami tak kredit post anda

JANGAN KATA KORANG HEBAT KALAU KORANG BELUM :
FOLLOW @video_lawak2019 . 👉dipersilakan👈
Like ❤️ | Share 📬 | Comment 📝 | Tag 🏷

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #lawak #heart #funny #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #videolawak2019

Copy ori cut paste sebijikk sama..
.
🙏Halalkan video korang yg kami ambil
👉 DM jika kami tak kredit post anda

JANGAN KATA KORANG HEBAT KALAU KORANG BELUM :
FOLLOW @video_lawak2019 . 👉dipersilakan👈
Like ❤️ | Share 📬 | Comment 📝 | Tag 🏷

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #lawak #heart #funny #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #videolawak2019
5,884 52 17 September, 2019
@video_lawak2019 Profile picture

@video_lawak2019

Yessss berjaya jugak akhirnya..😂😂
.
🙏Halalkan video korang yg kami ambil
👉 DM jika kami tak kredit post anda

JANGAN KATA KORANG HEBAT KALAU KORANG BELUM :
FOLLOW @video_lawak2019 . 👉dipersilakan👈
Like ❤️ | Share 📬 | Comment 📝 | Tag 🏷

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #lawak #heart #funny #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #videolawak2019

Yessss berjaya jugak akhirnya..😂😂
.
🙏Halalkan video korang yg kami ambil
👉 DM jika kami tak kredit post anda

JANGAN KATA KORANG HEBAT KALAU KORANG BELUM :
FOLLOW @video_lawak2019 . 👉dipersilakan👈
Like ❤️ | Share 📬 | Comment 📝 | Tag 🏷

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #lawak #heart #funny #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #videolawak2019
3,001 63 17 September, 2019
Dngr Cite lgu ni viral kan ?😚
Tag member korng ajk die buat 👫
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
JANGAN LUPA SHARE KT STORY 😚
@_itsfrdausz
@syzwan_zyx
@mnormanhakim
@niielllsss
@aliesa.zzz
@shaft.azz_
@nienashuhami
@hxfiiz._
@azimjeffery_
@gadishsawit_
@its_musz
@amieyrahnih_
@debot._
@_daoz.safrii
@ysrhaly._
@_mhd.hfz_
@weajaja_
@_nurazreen_. 
@farhzhan._
@qusyyayyny_
@khayrie._
@wanie.vs 
@farhnzhan._ 
@babyputie 
#viralvideos #viral #malaysia #malaysiaviral #funimatechallenge #lagubroken #brocuba #bukankalengkaleng #likeforlikes #brocuba @hairiwhuut
2,052 46 15 September, 2019
@video_lawak2019 Profile picture

@video_lawak2019

"Ape korang akan buat 🤔😲
.
🙏Halalkan video korang yg kami ambil
👉 DM jika kami tak kredit post anda

JANGAN KATA KORANG HEBAT KALAU KORANG BELUM :
FOLLOW @video_lawak2019 . 👉dipersilakan👈
Like ❤️ | Share 📬 | Comment 📝 | Tag 🏷

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #lawak #heart #funny #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #videolawak2019

"Ape korang akan buat 🤔😲
.
🙏Halalkan video korang yg kami ambil
👉 DM jika kami tak kredit post anda

JANGAN KATA KORANG HEBAT KALAU KORANG BELUM :
FOLLOW @video_lawak2019 . 👉dipersilakan👈
Like ❤️ | Share 📬 | Comment 📝 | Tag 🏷

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #lawak #heart #funny #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #videolawak2019
3,192 30 17 September, 2019