#birdnest Instagram Photos & Videos

Hashtag Popularity

18.8
average comments
1.4k
average likes
@danielspiller333 Profile picture

@danielspiller333

ABU GARCIA AMBASSADEUR LEFT HAND REEL & LATTE ☕ OK SO I PUT IT BACK TOGETHER ✔
Story time: I have this reel for 20 years now. Made in Sweden. German Steel bearings. Smooth. Powerful. Solid. These are awesome reels but misunderstood by many... There are plenty to be had on the second hand market. Some get sold because the owners get frustrated or are unable to service them. Unlike spinning reels these need to be serviced every season.
The good part: this series has metal gear drag with teflon washers. Bulletproof. Almost. Yes, a good stack that can lock down to 15-18 lbs. of pressure and still pull like a train. When new or serviced these reels perform absolutely fantastic in open water, like a big lake where monsters can run away from you 🎣

The problem: One is the drag that fails overtime. Grease from gear train flows into the stack of washers, drag fails and you are left with 5-7 lbs drag or less. The second is the level wind system and casting technique that one needs to learn on heavier lures: Hello #birdnest 🐦Third complication is adjustment on the star drag system when getting into big fish.
Anyway: The good part is that all this can be fixed. Cleaning the washers restores the clamp down like drag. Applying oil and grease in the right amounts to corect components. Learning to cast with powerpro on level wind and heavy lures. And you are fishing with laser like precision ⚡
In this price range no other fresh water reel will give you a better drag to tire out monsters... Unless centerpin. For pike, muskie and big fish this is the reel you want. The best search tool either for troll with boat, canoe fishing and launching mega muskie lures all day 💪

This year I'm going to take it again upnorth and see what can pull out of those wild lakes. I'm pumped 🎣

#ABUGARCIA #MUSKIE #ABUGARCIAREELS #CAFFEELATTE #RIVERFISHING #KAWARTHAS #FLYFISHING #CABELASCANADA #STEELHEAD #FLYFISHINGADDICT #ABUGARCIAREELS #BIGFISH #3DMODELING #TROUTFISHING #SALMONFISHING #FLYTYING #MUSKIEFISHING #ORVISFLYFISHING #TROUTBUM #BAITCASTER #3DPRINTING #MAKER #FISHINGCANADA #SWEDISHDESIGN #FLYFISHINGJUNKIE #STEELHEADER #FISHINGISLIFE #PUREFISHING #REELSERVICE #MADEINSWEDEN

ABU GARCIA AMBASSADEUR LEFT HAND REEL & LATTE ☕ OK SO I PUT IT BACK TOGETHER ✔ 
Story time: I have this reel for 20 years now. Made in Sweden. German Steel bearings. Smooth. Powerful. Solid. These are awesome reels but misunderstood by many... There are plenty to be had on the second hand market. Some get sold because the owners get frustrated or are unable to service them. Unlike spinning reels these need to be serviced every season. 
The good part: this series has metal gear drag with teflon washers. Bulletproof. Almost. Yes, a good stack that can lock down to 15-18 lbs. of pressure and still pull like a train. When new or serviced these reels perform absolutely fantastic in open water, like a big lake where monsters can run away from you 🎣

The problem: One is the drag that fails overtime. Grease from gear train flows into the stack of washers, drag fails and you are left with 5-7 lbs drag or less. The second is the level wind system and casting technique that one needs to learn on heavier lures: Hello #birdnest 🐦Third complication is adjustment on the star drag system when getting into big fish. 
Anyway: The good part is that all this can be fixed. Cleaning the washers restores the clamp down like drag. Applying oil and grease in the right amounts to corect components. Learning to cast with powerpro on level wind and heavy lures. And you are fishing with laser like precision ⚡ 
In this price range no other fresh water reel will give you a better drag to tire out monsters... Unless centerpin. For pike, muskie and big fish this is the reel you want. The best search tool either for troll with boat, canoe fishing and launching mega muskie lures all day 💪

This year I'm going to take it again upnorth and see what can pull out of those wild lakes. I'm pumped 🎣

#ABUGARCIA #MUSKIE #ABUGARCIAREELS  #CAFFEELATTE #RIVERFISHING #KAWARTHAS #FLYFISHING #CABELASCANADA #STEELHEAD  #FLYFISHINGADDICT #ABUGARCIAREELS #BIGFISH #3DMODELING #TROUTFISHING #SALMONFISHING #FLYTYING #MUSKIEFISHING #ORVISFLYFISHING #TROUTBUM #BAITCASTER #3DPRINTING #MAKER #FISHINGCANADA #SWEDISHDESIGN #FLYFISHINGJUNKIE #STEELHEADER #FISHINGISLIFE #PUREFISHING #REELSERVICE  #MADEINSWEDEN
4 0 34 minutes ago
@fgwalet_utara Profile picture

@fgwalet_utara

Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.
.
Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
.
#fgwaletbyfouziahgous
#birdnestbyfouziahgouz #fgwaletutara #fgwaletpulaupinang #fgwaletkedah #fgwaletperlis #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf ・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post.
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah.
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆
_
#fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney

Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.
.
Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
.
#fgwaletbyfouziahgous
#birdnestbyfouziahgouz #fgwaletutara #fgwaletpulaupinang #fgwaletkedah #fgwaletperlis #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf ・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post. 
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah. 
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂 
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆 
_
 #fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney
3 0 1 hour ago
@fgwaletsingapore_birdnest Profile picture

@fgwaletsingapore_birdnest

💕🇸🇬For order : 94249148
・・・
Sarang burung FG Walet mempunyai nilai nutrien pemakanan yang sangat unik dan aktif iaitu faktor stimulasi mikrogenik. Faktor ini membantu merangsangkan sel untuk penghasilan semula struktur sel badan. Ini adalah sumber utama penghasilan kulit yang lebih muda, lembut, licin dan halus bila diamalkan secara jangka masa panjang. Hasilnya, kulit akan tampak lebih segar dan remaja. Satu cara efektif untuk melambatkan proses penuaan.

Unsur protein aktif dalam sarang burung turut merangsang pembesaran sel dalam sistem imunisasi, lantas menguatkan imuniti badan dalam melawan penyakit. Oleh itu, jika kecantikan dan kesihatan adalah perkara yang amat penting dalam hidup anda, dapatkan produk sarang burung FG Walet. Selepas 21 hari mengamalkan secara berterusan, anda akan kagum dengan transformasi yang berlaku. Pilih untuk sihat dan cantik dengan FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy #fgwaletsingapore_birdnest

💕🇸🇬For order : 94249148
・・・
Sarang burung FG Walet mempunyai nilai nutrien pemakanan yang sangat unik dan aktif iaitu faktor stimulasi mikrogenik. Faktor ini membantu merangsangkan sel untuk penghasilan semula struktur sel badan. Ini adalah sumber utama penghasilan kulit yang lebih muda, lembut, licin dan halus bila diamalkan secara jangka masa panjang. Hasilnya, kulit akan tampak lebih segar dan remaja. Satu cara efektif untuk melambatkan proses penuaan.

Unsur protein aktif dalam sarang burung turut merangsang pembesaran sel dalam sistem imunisasi, lantas menguatkan imuniti badan dalam melawan penyakit. Oleh itu, jika kecantikan dan kesihatan adalah perkara yang amat penting dalam hidup anda, dapatkan produk sarang burung FG Walet. Selepas 21 hari mengamalkan secara berterusan, anda akan kagum dengan transformasi yang berlaku. Pilih untuk sihat dan cantik dengan FG Walet.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy#fgwaletsingapore_birdnest
0 0 1 hour ago
@aspiring_isley Profile picture

@aspiring_isley

North Reading, Massachusetts

Some pictures from yesterday. Those nests were enormous. Idk what kind of birds made them. Ended up being a nice day ✌️

Some pictures from yesterday. Those nests were enormous. Idk what kind of birds made them. Ended up being a nice day ✌️
7 2 2 hours ago
@scottkruitbosch Profile picture

@scottkruitbosch

Stratford, Connecticut

As common as it gets, the American Robin is something I’d regularly overlook, but this nest scene from the summer was a great one.

As common as it gets, the American Robin is something I’d regularly overlook, but this nest scene from the summer was a great one.
52 1 2 hours ago
Freshwater Pearl but these are  in the bird nest 😄 #freshwaterpearls #silver #wire #wirewrappedjewelry #bohochic #birdnest #birdnestjewelry
16 0 3 hours ago
@mijahj Profile picture

@mijahj

Tegenungan Waterfall

well she’s definitely not afraid of heights.. Swipe 👈🏽 to see our reactions when she jumped down to sit by herself 🙄😬
.
.
.
.
.
.
.
#tegenunganwaterfall #chasingwaterfalls #ubudbali #baliwithkids #singlemomtravel #familytravel #momanddaughtergoals #wheninbali #birdnest #shesgrowinguptoofast

well she’s definitely not afraid of heights.. Swipe 👈🏽 to see our reactions when she jumped down to sit by herself 🙄😬
.
.
.
.
.
.
.
#tegenunganwaterfall #chasingwaterfalls #ubudbali #baliwithkids #singlemomtravel #familytravel #momanddaughtergoals #wheninbali #birdnest #shesgrowinguptoofast
195 3 3 hours ago
@kymthompson7 Profile picture

@kymthompson7

Midtown - Westport, Kansas City, Missouri

When you save the bird nest and it grows creepy yellow mushrooms. #birdsnest #birdnest #mushrooms #growth #nature #wild #whatsfordinner!!😂

When you save the bird nest and it grows creepy yellow mushrooms. #birdsnest #birdnest #mushrooms #growth #nature #wild #whatsfordinner!!😂
3 0 3 hours ago
@leaf.nest Profile picture

@leaf.nest

GIVE AWAY !!!!
Leaf Nest bagi bagi 3 botol bird nest.
Dan ada sprei untuk bayi loh premium quality😬
Cara ikutannya ada di @kristi_yamagusbi
Semoga beruntung😇
.
.
.
.
.
#giveaway #birdnest #sarangburung

GIVE AWAY !!!!
Leaf Nest bagi bagi 3 botol bird nest.
Dan ada sprei untuk bayi loh premium quality😬
Cara ikutannya ada di @kristi_yamagusbi 
Semoga beruntung😇
.
.
.
.
.
#giveaway #birdnest #sarangburung
11 2 4 hours ago
@bird_nest_essence_ipoh Profile picture

@bird_nest_essence_ipoh

*DULU KUSAM, 2019 PERSIS PRAMUGARI* "Wah, Aida! Kau pakai apa sekarang?

Nampak lain betul!

Kawan semua sampai pujilah nampak makin CANTIK dan perubahan KETARA !

APA BAGUSNYA #BIRDNEST #ESSENCE 🦅Mengandungi pati Sarang Burung Walet 90% yang memang terkenal untuk kecantikan kulit. 🦅Bertindak sebagai agen anti-penuaan. 🦅Menanggalkan sel kulit mati dan mengecutkan jerawat serta memudarkan parut hitam.

Awak yang membaca ni, takkan nak tengok jer ?

Jom bersama jadikan BirdNest Essence sebagai penjagaan rutin harian anda ! 🚛🚛 Penghantaran pos seluruh malaysia. 📲http://www.wasap.my/60175760410/bne
📲http://www.wasap.my/60175760410/bne

#BirdNestEssenceByPna
#BirdNestEssenceIpoh

*DULU KUSAM, 2019 PERSIS PRAMUGARI* "Wah, Aida! Kau pakai apa sekarang?

Nampak lain betul!

Kawan semua sampai pujilah nampak makin CANTIK dan perubahan KETARA !

APA BAGUSNYA #BIRDNEST #ESSENCE 🦅Mengandungi pati Sarang Burung Walet 90% yang memang terkenal untuk kecantikan kulit. 🦅Bertindak sebagai agen anti-penuaan. 🦅Menanggalkan sel kulit mati dan mengecutkan jerawat serta memudarkan parut hitam.

Awak yang membaca ni, takkan nak tengok jer ?

Jom bersama jadikan BirdNest Essence  sebagai penjagaan rutin harian anda ! 🚛🚛 Penghantaran pos seluruh malaysia. 📲http://www.wasap.my/60175760410/bne
📲http://www.wasap.my/60175760410/bne

#BirdNestEssenceByPna
#BirdNestEssenceIpoh
1 0 4 hours ago
@vincenzoguerriera Profile picture

@vincenzoguerriera

San Giovanni in Persiceto

🔹15 Ottobre 2019🔹

Oasi di Manzolino-Tivoli

Il porciglione occidentale o eurasiatico (Rallus acquaticus) appartiene alla famiglia dei Rallidi e pertanto viene anche chiamato rallo.
Lo si individua facilmente per il becco appuntito di colore rosso con cui infilza i piccoli vertebrati spezzando loro la spina dorsale.
Il sottopancia è di colore ardesia chiaro.
È un volatile che abita tra i canneti e si ciba anche di vermi gasteropodi crostacei e larve

Ph. Canon EOS 750D
Zoom Tamron 150-600mm stabilizzato

#instaphoto #instagood #instagram #shot #scattofisso #scattodiemozioni #scattirubati #oasi #volo #bird #birdwatch #fly #flying #birdnest #oiseaux #instabird #bird_brilliance #capanno #palude #canneto #shots #photo #fauna #porciglione #modenaedintorni #modena_dintorni #landscape #landscapephotography #instalandscape #bird_lovers

🔹15 Ottobre 2019🔹

Oasi di Manzolino-Tivoli

Il porciglione occidentale o eurasiatico (Rallus acquaticus) appartiene alla famiglia dei Rallidi e pertanto viene anche chiamato rallo.
Lo si individua facilmente per il becco appuntito di colore rosso con cui infilza i piccoli vertebrati spezzando loro la spina dorsale. 
Il sottopancia è di colore ardesia chiaro. 
È un volatile che abita tra i canneti e si ciba anche di  vermi gasteropodi crostacei e larve

Ph. Canon EOS 750D
Zoom Tamron 150-600mm stabilizzato

#instaphoto #instagood #instagram #shot #scattofisso #scattodiemozioni #scattirubati #oasi #volo #bird #birdwatch #fly #flying #birdnest #oiseaux #instabird #bird_brilliance #capanno #palude #canneto #shots #photo #fauna #porciglione  #modenaedintorni #modena_dintorni #landscape #landscapephotography #instalandscape #bird_lovers
31 0 4 hours ago
@serum_birdnest Profile picture

@serum_birdnest

mereka sudah ..anda bila lg 😁😁 jom pakat ramai2 pakai serum birdnest ni...rugi kalau tak pakai dari sekarang 🤗🤗
.
The Power Of Birdnest essence 🕊️
🍀Menyembukan masalah kulit jerawat
🍀Merawat kulit muka berjeragat
🍀Merawat luka dan menghilangkan parut luka
🍀Mengecilkan liang pori muka
🍀Melembabkan kulit sepanjang hari
🍀Merawat masalah kulit kering dan berminyak
🍀Menegangkan kulit muka supaya sentiasa berseri dan tidak kusam
.
.
.
#birdnestessence #birdnest #birdnestessencebypna #birdnestmalaysia #sayajual #serumbirdnest #serumwajah #serum #bazaarpaknil #ootd #birdnestoriginal #birdnestserum #birdnests #feedbackbirdnestessence

mereka sudah ..anda bila lg 😁😁 jom pakat ramai2 pakai serum birdnest ni...rugi kalau tak pakai dari sekarang 🤗🤗
.
The Power Of Birdnest essence 🕊️
🍀Menyembukan masalah kulit jerawat
🍀Merawat kulit muka berjeragat
🍀Merawat luka dan menghilangkan parut luka
🍀Mengecilkan liang pori muka
🍀Melembabkan kulit sepanjang hari
🍀Merawat masalah kulit kering dan berminyak
🍀Menegangkan kulit muka supaya sentiasa berseri dan tidak kusam
.
.
.
#birdnestessence #birdnest #birdnestessencebypna #birdnestmalaysia #sayajual #serumbirdnest #serumwajah #serum #bazaarpaknil #ootd #birdnestoriginal #birdnestserum #birdnests #feedbackbirdnestessence
1 0 5 hours ago
@sabrina.czl___ Profile picture

@sabrina.czl___

Tegallalang Rice Terraces

🌾Le voyage est le meilleur moyen de se perdre pour se retrouver. 🌾

#Bali #birdnest #amazing #ricefield #tegallalang #landscape #nature #instatravel #beautiful

🌾Le voyage est le meilleur moyen de se perdre pour se retrouver. 🌾

#Bali #birdnest #amazing #ricefield #tegallalang #landscape #nature #instatravel #beautiful
56 0 5 hours ago
@vincenzoguerriera Profile picture

@vincenzoguerriera

San Giovanni in Persiceto

🔹15 Ottobre 2019🔹

Oasi di Manzolino-Tivoli

Questa volpe, dalla taglia non piccola, è comparsa improvvisamene e si è dileguata altrettanto. Il tempo di inquadrarla e scattare! Una sola immagine, ma con micromosso

Ph. Canon EOS 750D
focale 600mm diaframma f/8
esp 1/400 sec Iso 1600
#instaphoto #instagood #instagram #shot #scattofisso #volpe #fauna #volponi #shots #photo #oasi #fotonaturalistiche #birdwatch #birdnest #predatore #natura #naturephoto #natureshots #naturephotography #naturelovers #instanaturefriends #nature #shotz_of_emiliaromagna #modenaedintorni #modena_dintorni #landscape #landscapephoto

🔹15 Ottobre 2019🔹

Oasi di Manzolino-Tivoli

Questa volpe, dalla taglia non piccola, è comparsa improvvisamene e si è dileguata altrettanto. Il tempo di inquadrarla e scattare! Una sola immagine, ma con micromosso

Ph. Canon EOS 750D
focale 600mm diaframma f/8
esp 1/400 sec Iso 1600 
#instaphoto #instagood #instagram #shot #scattofisso #volpe #fauna #volponi #shots #photo #oasi #fotonaturalistiche #birdwatch #birdnest #predatore #natura #naturephoto #natureshots #naturephotography #naturelovers #instanaturefriends #nature #shotz_of_emiliaromagna #modenaedintorni #modena_dintorni #landscape #landscapephoto
23 1 5 hours ago
@fakhira_azhar Profile picture

@fakhira_azhar

MakCik 'J' suka naik sesuka hati ! Dah la naik sesuka hati, lepas tu sesuka hati tinggalkan parut hitam ! beno kan ?

Dulu mana ada si saka burung ni.
Sekarang baru ada essence dari pati sarang burung walet #BNE
Lepas ni kalau muka kome naik MakCik J, terus calit #BNE, lepas tu masuk merolohhh. Esok lusa tulat tonggeng hilang leee 😊

Ateee, tak kan nengok jee, moh le calittt ! Esok lusa bangun pagi muka dah nampak chingg chingggggg 😊

Goodnightzz😴

Muka jerawat 〰️ Muka jeragat 〰️ Pori2 luas 〰️ Muka kering 〰️ Muka berminyak 〰️ Eczema〰️Menegangkan kulit muka〰️Base makeup

#BirdNestEssenceByPna
#BirdNestEssence
#BirdNest
#EssenceMalaysia

MakCik 'J' suka naik sesuka hati ! Dah la naik sesuka hati, lepas tu sesuka hati tinggalkan parut hitam ! beno kan ?

Dulu mana ada si saka burung ni. 
Sekarang baru ada essence dari pati sarang burung walet #BNE 
Lepas ni kalau muka kome naik  MakCik J, terus calit #BNE,  lepas tu masuk merolohhh. Esok lusa tulat tonggeng hilang leee 😊

Ateee, tak kan nengok jee, moh le calittt ! Esok lusa bangun pagi muka dah nampak chingg chingggggg 😊

Goodnightzz😴

Muka jerawat 〰️ Muka jeragat 〰️ Pori2 luas 〰️ Muka kering 〰️ Muka berminyak 〰️ Eczema〰️Menegangkan kulit muka〰️Base makeup

#BirdNestEssenceByPna
#BirdNestEssence
#BirdNest
#EssenceMalaysia
1 0 5 hours ago
@hanaluna121212 Profile picture

@hanaluna121212

TEXTURE PEKAT TAPI TAK MELEKIT! 🙅🏻‍♀️ Haaa mesti ada yang ingat kalau texture pekat mesti akan melekit kan?

Tapi bukan CikBebird!
Walaupun texture pekat tapi BNE ni sejenis yang cepat meresap masuk dalam kulit.

Tak akan ada langsung rasa melekit or berminyak. Jangan risau ☝🏻 Calit calit cepat meresap, skin pun ching ching ching tegang dan glowing!

Birdnest Essence tidak membuat kulit mengelupas dan tidak pedih langsung ye. Lepas calit BNE, kulit ni rasa fresh dan lembut macam baby 🥰

Jom cube sekarang 😃

Whatsapp 011 1120 7515..hana ada gift tau untuk yang terpantas.

#TeamBirdNestHebat#BirdNestEssenceByPna
#TeamBirdNestHebat #teambirdnesthebat #BirdNestEssenceByPna #birdnest #birdnestessence
#kulitcantik
#tipskulitcantik

TEXTURE PEKAT TAPI TAK MELEKIT! 🙅🏻‍♀️ Haaa mesti ada yang ingat kalau texture pekat mesti akan melekit kan?

Tapi bukan CikBebird!
Walaupun texture pekat tapi BNE ni sejenis yang cepat meresap masuk dalam kulit.

Tak akan ada langsung rasa melekit or berminyak. Jangan risau ☝🏻 Calit calit cepat meresap, skin pun ching ching ching tegang dan glowing!

Birdnest Essence tidak membuat kulit mengelupas dan tidak pedih langsung ye. Lepas calit BNE, kulit ni rasa fresh dan lembut macam baby 🥰

Jom cube sekarang 😃

Whatsapp 011 1120 7515..hana ada gift tau untuk yang terpantas.

#TeamBirdNestHebat ️ #BirdNestEssenceByPna
#TeamBirdNestHebat #teambirdnesthebat  #BirdNestEssenceByPna #birdnest #birdnestessence 
#kulitcantik 
#tipskulitcantik
1 0 5 hours ago
@ini.sharia.griya Profile picture

@ini.sharia.griya

5D3N Beijing Winter Ski Tour.
10 January 2020.
7 February 2020.
.
Only Rp 8,950,000/pax
Minimum pembelian 2 pax.
.
DP Rp 5,500,000/pax + visa.
Pelunasan + tipping H- 14.
.
HARGA TERMASUK:
✓ Tiket pesawat PP Jakarta - Beijing by Air China.
✓ Bagasi 23kg, sesuai dengan aturan dari maskapai.
✓ Akomodasi Hotel *4 / setaraf (twin share).
✓ Transportasi bus pariwisata.
✓ Tiket masuk obyek wisata sesuai program.
✓ Acara tour & makan sesuai dengan program.
✓ Peralatan ski.
✓ Tour Leader.
✓ Air mineral botol per orang/Hari.
✓ FPG Insurance Global Protection.
.
HARGA TIDAK TERMASUK:
✓ Visa China (Rp 650,000/passport).
✓ Tour leader, local guide & driver tipping (Rp 525,000/pax).
✓ Pengeluaran pribadi.
✓ OPTIONAL: sewa modem WiFi Rp 300,000 (Unlimited. Up to 5 devices).
.
.
** Buruan booking..!!
** HARGA BISA BERUBAH SEWAKTU2 TERGANTUNG DARI KETERSEDIAAN HARGA PROMO TIKET PESAWAT.
.
.
☎ More info klik: http://wa.me/62818227172
.
.
#tour #tourmurah #tourbackpacker #china #chinatour #beijingtrip #beijing #tourmurahbeijing #beijinglife #tembokchina #birdnest #greatwall #opentrip #beijingcitytour #tourmurahchina #tourchinapromo #tourchinamurah #travel #xbank_travel #traveladdict #tiananmen #traveling #wangfunjingstreet #AirChina #consortiumchina #Halan2Bekpekeran

5D3N Beijing Winter Ski Tour.
10 January 2020.
7 February 2020.
.
Only Rp 8,950,000/pax
Minimum pembelian 2 pax.
.
DP Rp 5,500,000/pax + visa.
Pelunasan + tipping H- 14.
.
HARGA TERMASUK:
✓ Tiket pesawat PP Jakarta - Beijing by Air China.
✓ Bagasi 23kg, sesuai dengan aturan dari maskapai.
✓ Akomodasi Hotel *4 / setaraf (twin share).
✓ Transportasi bus pariwisata.
✓ Tiket masuk obyek wisata sesuai program.
✓ Acara tour & makan sesuai dengan program.
✓ Peralatan ski.
✓ Tour Leader.
✓ Air mineral botol per orang/Hari.
✓ FPG Insurance Global Protection.
.
HARGA TIDAK TERMASUK:
✓ Visa China (Rp 650,000/passport).
✓ Tour leader, local guide & driver tipping (Rp 525,000/pax).
✓ Pengeluaran pribadi.
✓ OPTIONAL: sewa modem WiFi Rp 300,000 (Unlimited. Up to 5 devices).
.
.
** Buruan booking..!!
** HARGA BISA BERUBAH SEWAKTU2 TERGANTUNG DARI KETERSEDIAAN HARGA PROMO TIKET PESAWAT.
.
.
☎ More info klik: http://wa.me/62818227172
.
.
#tour #tourmurah #tourbackpacker #china #chinatour #beijingtrip #beijing #tourmurahbeijing #beijinglife #tembokchina #birdnest #greatwall #opentrip #beijingcitytour #tourmurahchina #tourchinapromo #tourchinamurah #travel #xbank_travel #traveladdict #tiananmen #traveling #wangfunjingstreet #AirChina  #consortiumchina #Halan2Bekpekeran
1 0 5 hours ago
@mama_d_1402 Profile picture

@mama_d_1402

#Repost @fgwalet with @get_repost
・・・
FG Walet’s 75ml premium Instant Bird’s Nest is made from 100% authentic bird nest. It is chocked filled with 100% natural goodness that will contribute to the health and wellbeing of our body.The best from mother nature. One bottle a day. Taken once in the morning or once before bedtime for awesome results. If you can afford it, take it in the morning and at night.
.
Stronger body, healthy lungs, healthy skin, fairer complexion, increased libido and for pregnant moms, awesome minerals and vitamins essential for both mother and child. FG Walet offers only the best bird’s nest and you deserve the best. Make FG Walet part of your daily health regiment.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin

#Repost @fgwalet with @get_repost
・・・
FG Walet’s 75ml premium Instant Bird’s Nest is made from 100% authentic bird nest. It is chocked filled with 100% natural goodness that will contribute to the health and wellbeing of our body.The best from mother nature. One bottle a day. Taken once in the morning or once before bedtime for awesome results. If you can afford it, take it in the morning and at night.
.
Stronger body, healthy lungs, healthy skin, fairer complexion, increased libido and for pregnant moms, awesome minerals and vitamins essential for both mother and child. FG Walet offers only the best bird’s nest and you deserve the best. Make FG Walet part of your daily health regiment.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin
2 0 6 hours ago
@ai.zulkifli Profile picture

@ai.zulkifli

gemok??
sembelit??
badan susah nak kurus walau dah kawal makan?? Jom try ADORE GREEN COFFEE☕️ & ADORE FITOX DRINKS.. uols wajib cuba dan rasai kesannya.

Antara kelebihan Green Coffee & Fitox Drinks •Adore green coffee•
-Membantu menyekat selera makan
-Membantu memberikan kenyang sepanjang hari
-Membantu membuang air yang berlebihan di dalam badan •Adore fitox drinks•
-Membantu membuang toksin di dalam badan -Membantu mengawal kandungan gula dalam darah
-Membantu mencegah sembelit dan melawaskan .

1 set ada 15 sachet Adore Green Coffee (Pagi) & 15 sachet Adore Fitox Drinks (Malam). ✔️sijil halal(jakim)
✔️lulus KKM(MeSTI)
✔️produk keluaran bumiputra islam

www.wasap.my/60102080280

#dropshipwanted
#agentwanted
#agentadore
#Adoreslimming
#codadoregombak
#codbatucaves
#codsentul
#codkualalumpur
#codselayang
#codjalanipoh
#sarangburungwalit
#birdnest
#adorecoffee
#adorefitox

gemok??
sembelit??
badan susah nak kurus walau dah kawal makan?? Jom try ADORE GREEN COFFEE☕️ & ADORE FITOX DRINKS.. uols wajib cuba dan rasai kesannya.

Antara kelebihan Green Coffee & Fitox Drinks •Adore green coffee•
-Membantu menyekat selera makan
-Membantu memberikan kenyang sepanjang hari
-Membantu membuang air yang berlebihan di dalam badan •Adore fitox drinks•
-Membantu membuang toksin di dalam badan -Membantu mengawal kandungan gula dalam darah
-Membantu mencegah sembelit dan melawaskan .

1 set ada 15 sachet Adore Green Coffee (Pagi) & 15 sachet Adore Fitox Drinks (Malam). ✔️sijil halal(jakim)
✔️lulus KKM(MeSTI)
✔️produk keluaran bumiputra islam

www.wasap.my/60102080280

#dropshipwanted
#agentwanted
#agentadore
#Adoreslimming
#codadoregombak
#codbatucaves 
#codsentul 
#codkualalumpur 
#codselayang 
#codjalanipoh
#sarangburungwalit
#birdnest
#adorecoffee 
#adorefitox
1 0 6 hours ago
@birdnestessence_bnebypna Profile picture

@birdnestessence_bnebypna

Kg Kuala Sg Baru, Putra Heights

Kenapa BirdNest Essence™️ sangat penting pada wajah ?

antaranya fungsi utama BNE ialah, ✔️ Mengecutkan jerawat
✔️ Merawat skin breakout / sensitif
✔️ Menghilangkan pigmentasi / jeragat
✔️ Mencerah dan melembutkan kulit wajah
✔️ Mengembalikan keanjalan kulit
✔️ Meratakan bekas/lubang jerawang
✔️ Menegangkan kulit
✔️ Merawat kulit kusam
✔️ Melambatkan penuaan
✔️ Menjadikan tona kulit sekata
✔️ Menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam

harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉

jom whatsapp segera 0145173294
Nk senang, klik je dekat bio😉
#birdnestdrink #birdnest #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencepuchong #birdnestessenceputraheights #birdnestessenceshahalam #birdnestessencesaujanaputra #birdnestmalaysia

Kenapa BirdNest Essence™️ sangat penting pada wajah ?

antaranya fungsi utama BNE ialah, ✔️ Mengecutkan jerawat
✔️ Merawat skin breakout / sensitif
✔️ Menghilangkan pigmentasi / jeragat
✔️ Mencerah dan melembutkan kulit wajah
✔️ Mengembalikan keanjalan kulit
✔️ Meratakan bekas/lubang jerawang
✔️ Menegangkan kulit
✔️ Merawat kulit kusam
✔️ Melambatkan penuaan
✔️ Menjadikan tona kulit sekata
✔️ Menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam

harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉

jom whatsapp segera 0145173294
Nk senang, klik je dekat bio😉
#birdnestdrink #birdnest #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencepuchong #birdnestessenceputraheights #birdnestessenceshahalam #birdnestessencesaujanaputra #birdnestmalaysia
2 0 6 hours ago
@bne.malaysia Profile picture

@bne.malaysia

Kg Kuala Sg Baru, Putra Heights

Kenapa BirdNest Essence™️ sangat penting pada wajah ?

antaranya fungsi utama BNE ialah, ✔️ Mengecutkan jerawat
✔️ Merawat skin breakout / sensitif
✔️ Menghilangkan pigmentasi / jeragat
✔️ Mencerah dan melembutkan kulit wajah
✔️ Mengembalikan keanjalan kulit
✔️ Meratakan bekas/lubang jerawang
✔️ Menegangkan kulit
✔️ Merawat kulit kusam
✔️ Melambatkan penuaan
✔️ Menjadikan tona kulit sekata
✔️ Menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam

harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉

jom whatsapp segera 0145173294
Nk senang, klik je dekat bio😉
#birdnestdrink #birdnest #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencepuchong #birdnestessenceputraheights #birdnestessenceshahalam #birdnestessencesaujanaputra #birdnestmalaysia

Kenapa BirdNest Essence™️ sangat penting pada wajah ?

antaranya fungsi utama BNE ialah, ✔️ Mengecutkan jerawat
✔️ Merawat skin breakout / sensitif
✔️ Menghilangkan pigmentasi / jeragat
✔️ Mencerah dan melembutkan kulit wajah
✔️ Mengembalikan keanjalan kulit
✔️ Meratakan bekas/lubang jerawang
✔️ Menegangkan kulit
✔️ Merawat kulit kusam
✔️ Melambatkan penuaan
✔️ Menjadikan tona kulit sekata
✔️ Menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam

harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉

jom whatsapp segera 0145173294
Nk senang, klik je dekat bio😉
#birdnestdrink #birdnest #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencepuchong #birdnestessenceputraheights #birdnestessenceshahalam #birdnestessencesaujanaputra #birdnestmalaysia
1 0 6 hours ago
@birdnestessence.puchong Profile picture

@birdnestessence.puchong

Kg Kuala Sg Baru, Putra Heights

Kenapa BirdNest Essence™️ sangat penting pada wajah ?

antaranya fungsi utama BNE ialah, ✔️ Mengecutkan jerawat
✔️ Merawat skin breakout / sensitif
✔️ Menghilangkan pigmentasi / jeragat
✔️ Mencerah dan melembutkan kulit wajah
✔️ Mengembalikan keanjalan kulit
✔️ Meratakan bekas/lubang jerawang
✔️ Menegangkan kulit
✔️ Merawat kulit kusam
✔️ Melambatkan penuaan
✔️ Menjadikan tona kulit sekata
✔️ Menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam

harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉

jom whatsapp segera 0145173294
Nk senang, klik je dekat bio😉
#birdnestdrink #birdnest #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencepuchong #birdnestessenceputraheights #birdnestessenceshahalam #birdnestessencesaujanaputra #birdnestmalaysia

Kenapa BirdNest Essence™️ sangat penting pada wajah ?

antaranya fungsi utama BNE ialah, ✔️ Mengecutkan jerawat
✔️ Merawat skin breakout / sensitif
✔️ Menghilangkan pigmentasi / jeragat
✔️ Mencerah dan melembutkan kulit wajah
✔️ Mengembalikan keanjalan kulit
✔️ Meratakan bekas/lubang jerawang
✔️ Menegangkan kulit
✔️ Merawat kulit kusam
✔️ Melambatkan penuaan
✔️ Menjadikan tona kulit sekata
✔️ Menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam

harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉

jom whatsapp segera 0145173294
Nk senang, klik je dekat bio😉
#birdnestdrink #birdnest #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencepuchong #birdnestessenceputraheights #birdnestessenceshahalam #birdnestessencesaujanaputra #birdnestmalaysia
5 0 6 hours ago
@birdnestessence.malaysia Profile picture

@birdnestessence.malaysia

Kg Kuala Sg Baru, Putra Heights

Kenapa BirdNest Essence™️ sangat penting pada wajah ?

antaranya fungsi utama BNE ialah, ✔️ Mengecutkan jerawat
✔️ Merawat skin breakout / sensitif
✔️ Menghilangkan pigmentasi / jeragat
✔️ Mencerah dan melembutkan kulit wajah
✔️ Mengembalikan keanjalan kulit
✔️ Meratakan bekas/lubang jerawang
✔️ Menegangkan kulit
✔️ Merawat kulit kusam
✔️ Melambatkan penuaan
✔️ Menjadikan tona kulit sekata
✔️ Menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam

harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉

jom whatsapp segera 0145173294
Nk senang, klik je dekat bio😉
#birdnestdrink #birdnest #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencepuchong #birdnestessenceputraheights #birdnestessenceshahalam #birdnestessencesaujanaputra #birdnestmalaysia

Kenapa BirdNest Essence™️ sangat penting pada wajah ?

antaranya fungsi utama BNE ialah, ✔️ Mengecutkan jerawat
✔️ Merawat skin breakout / sensitif
✔️ Menghilangkan pigmentasi / jeragat
✔️ Mencerah dan melembutkan kulit wajah
✔️ Mengembalikan keanjalan kulit
✔️ Meratakan bekas/lubang jerawang
✔️ Menegangkan kulit
✔️ Merawat kulit kusam
✔️ Melambatkan penuaan
✔️ Menjadikan tona kulit sekata
✔️ Menghilangkan parut jerawat dan bintik hitam

harga yang mesra poket tak masuk dek akal tetapi kesan setaraf obersi 😉

jom whatsapp segera 0145173294
Nk senang, klik je dekat bio😉
#birdnestdrink #birdnest #birdnestessence #birdnestessencebypna #birdnestessencepuchong #birdnestessenceputraheights #birdnestessenceshahalam #birdnestessencesaujanaputra #birdnestmalaysia
1 0 6 hours ago
@fgwalet_im Profile picture

@fgwalet_im

Salam semua!! Hi!!!! Berita baik untuk warga Bentong! Kini minuman sarang burung kolagen plus fgwalet dah tiba di sini. Jom!! ke Halal Mart Taman Harmoni Bentong. Sambil beli barang dapur... capailah minuman ni yaa.. 😊 Rasailah keenakkannya... nikmati khasiat kebaikannya.. #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy"⠀
#fgwaletinderamahkota. #fgwalet_im
#bmf

Salam semua!! Hi!!!! Berita baik untuk warga Bentong! Kini minuman sarang burung kolagen plus fgwalet dah tiba di sini. Jom!! ke Halal Mart Taman Harmoni Bentong. Sambil beli barang dapur... capailah minuman ni yaa.. 😊 Rasailah keenakkannya... nikmati khasiat kebaikannya.. #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous⠀
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #livehealthy"⠀
#fgwaletinderamahkota. #fgwalet_im
#bmf
3 0 6 hours ago
@cathyintheparks Profile picture

@cathyintheparks

So excited! I sold my first set of earrings on Etsy! The gemstone birdnest is customizable with different types of stones and wire. #handmadejewelry #jewelry #wirewrap #bird #birdnest #nature #gemstonejewelry #eggs #smallbusiness https://www.etsy.com/listing/731504915/gemstone-bird-nest

So excited! I sold my first set of earrings on Etsy! The gemstone birdnest is customizable with different types of stones and wire. #handmadejewelry #jewelry #wirewrap #bird #birdnest #nature #gemstonejewelry #eggs #smallbusiness https://www.etsy.com/listing/731504915/gemstone-bird-nest
5 0 6 hours ago
@birdnestessence.bne Profile picture

@birdnestessence.bne

Done COD BNE untuk malam ni. Masa stock tengah limited lah orang berpusu pusu PM nak bird nest essence.

Stock dekat tangan pun tinggal 6 botol je. Cepat whatsapp 0182597225 @ klik je link dekat BIO okay!

Ira akan COD/pos terus ke pintu rumah 🤗 🕊 Kelebihan BNE :
✨ Mencerah dan melembutkan kulit
✨ Melambatkan penuaan
✨ Mengecilkan liang2 pori terbuka
✨ Membaiki kulit kusam
✨ Kulit lebih glowing
✨ Merawat eczema
✨ Merawat jeragat

Harga mampu milik murah hanya
RM20.00 shj 1 botol

pakai yang murah pun
boleh segakk glowing jgk tau💃🏻 #BirdNestEssenceByPna
#birdnest #birdnestessenceshahalam #birdnestessenceklang #bneshahalam #bneklang #sarangburung #sarangburungwalet #agentwanted #agentshahalam #agentshahalamklang

Done COD BNE untuk malam ni. Masa stock tengah limited lah orang berpusu pusu PM nak bird nest essence.

Stock dekat tangan pun tinggal 6 botol je. Cepat whatsapp 0182597225 @ klik je link dekat BIO okay!

Ira akan COD/pos terus ke pintu rumah 🤗 🕊 Kelebihan BNE :
✨ Mencerah dan melembutkan kulit
✨ Melambatkan penuaan
✨ Mengecilkan liang2 pori terbuka
✨ Membaiki kulit kusam
✨ Kulit lebih glowing
✨ Merawat eczema
✨ Merawat jeragat

Harga mampu milik murah hanya
RM20.00 shj 1 botol

pakai yang murah pun 
boleh segakk glowing jgk tau💃🏻 #BirdNestEssenceByPna
#birdnest #birdnestessenceshahalam #birdnestessenceklang #bneshahalam #bneklang #sarangburung #sarangburungwalet #agentwanted #agentshahalam #agentshahalamklang
2 0 6 hours ago
@shoyo.officialmy Profile picture

@shoyo.officialmy

怀孕6个月的宝妈 ✨
选择带走一箱轻氧燕窝
成分天然 采用印尼5A级
最顶级也是最有质量的燕窝
即食的更方便 🥰
·
#轻氧燕窝 #birdnest #shoyo

怀孕6个月的宝妈 ✨
选择带走一箱轻氧燕窝
成分天然 采用印尼5A级
最顶级也是最有质量的燕窝
即食的更方便 🥰
·
#轻氧燕窝 #birdnest #shoyo
0 0 6 hours ago
@birdnestessence.bne Profile picture

@birdnestessence.bne

Done COD BNE untuk harini. Masa stock tengah limited lah orang berpusu pusu PM nak bird nest essence.

Stock dekat tangan pun tinggal 7 botol je. Cepat whatsapp 0182597225 @ klik je link dekat BIO okay!

Ira akan COD/pos terus ke pintu rumah 🤗 🕊 Kelebihan BNE :
✨ Mencerah dan melembutkan kulit
✨ Melambatkan penuaan
✨ Mengecilkan liang2 pori terbuka
✨ Membaiki kulit kusam
✨ Kulit lebih glowing
✨ Merawat eczema
✨ Merawat jeragat

Harga mampu milik murah hanya
RM20.00 shj 1 botol

pakai yang murah pun
boleh segakk glowing jgk tau💃🏻 #BirdNestEssenceByPna
#birdnest #birdnestessenceshahalam #birdnestessenceklang #bneshahalam #bneklang #sarangburung #sarangburungwalet #agentwanted #agentshahalam #agentshahalamklang

Done COD BNE untuk harini. Masa stock tengah limited lah orang berpusu pusu PM nak bird nest essence.

Stock dekat tangan pun tinggal 7 botol je. Cepat whatsapp 0182597225 @ klik je link dekat BIO okay!

Ira akan COD/pos terus ke pintu rumah 🤗 🕊 Kelebihan BNE :
✨ Mencerah dan melembutkan kulit
✨ Melambatkan penuaan
✨ Mengecilkan liang2 pori terbuka
✨ Membaiki kulit kusam
✨ Kulit lebih glowing
✨ Merawat eczema
✨ Merawat jeragat

Harga mampu milik murah hanya
RM20.00 shj 1 botol

pakai yang murah pun 
boleh segakk glowing jgk tau💃🏻 #BirdNestEssenceByPna
#birdnest #birdnestessenceshahalam #birdnestessenceklang #bneshahalam #bneklang #sarangburung #sarangburungwalet #agentwanted #agentshahalam #agentshahalamklang
1 0 6 hours ago
@fgwalet_agent_brunei Profile picture

@fgwalet_agent_brunei

Reposted from @fgwalet - Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.
.
Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post.
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah.
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆
_
#fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney

Reposted from @fgwalet -  Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.
.
Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf 
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post. 
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah. 
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂 
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆 
_
 #fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney
3 0 6 hours ago
@birdnestkl Profile picture

@birdnestkl

:: BAHAN DLM BIRD NEST ESSENCE ::
.
.
90% PATI PURE SARANG BURUNG WALET.
.
Jgn lupa oles di wajah ya sebelum tido..
.
Night uolls.. .
#birdnestessence
#birdnest
#essence
#sarangburungwalet
#sarangburungwalit
#sarangburung

:: BAHAN DLM BIRD NEST ESSENCE ::
.
.
90% PATI PURE SARANG BURUNG WALET.
.
Jgn lupa oles di wajah ya sebelum tido..
.
Night uolls.. .
#birdnestessence
#birdnest
#essence
#sarangburungwalet
#sarangburungwalit
#sarangburung
2 0 6 hours ago
@birdnestkl Profile picture

@birdnestkl

:: BAHAN DLM BIRD NEST ESSENCE ::
.
.
90% PATI PURE SARANG BURUNG WALET.
.
Jgn lupa oles di wajah ya sebelum tido..
.
Night uolls.. .
#birdnestessence
#birdnest
#essence
#sarangburungwalet
#sarangburungwalit
#sarangburung

:: BAHAN DLM BIRD NEST ESSENCE ::
.
.
90% PATI PURE SARANG BURUNG WALET.
.
Jgn lupa oles di wajah ya sebelum tido..
.
Night uolls.. .
#birdnestessence
#birdnest
#essence
#sarangburungwalet
#sarangburungwalit
#sarangburung
2 0 6 hours ago

Top #birdnest posts

@finch_lovers Profile picture

@finch_lovers

#Repost @keats.flock
• • • • •
Winni is here feeding the younger baby while her older one stays comfy cozy under her feathers 💙

If you listen closely you'll hear tiny cheeps. Of course that is if you can block out the the sound of Mel the Quaker letting me know that HE NEEDS BREAKFAST haha.

#birdlover
#birdnerd
#keatsflock
#budgiesofinstagram
#instabudgie
#birb
#budgies
#babybudgie
#babyanimals
#cutenessoverload
#birdlife
#aviary
#freerangebirds
#freerangebudgies
#flightedbird
#floof
#dailyfloof
#somuchfloof
#birbvideo
#birdnest
#birbmama
#engagednotcaged
#hatchday

#Repost @keats.flock
• • • • •
Winni is here feeding the younger baby while her older one stays comfy cozy under her feathers 💙

If you listen closely you'll hear tiny cheeps.  Of course that is if you can block out the the sound of Mel the Quaker letting me know that HE NEEDS BREAKFAST haha.

#birdlover
#birdnerd
#keatsflock
#budgiesofinstagram
#instabudgie
#birb
#budgies
#babybudgie
#babyanimals
#cutenessoverload
#birdlife
#aviary
#freerangebirds
#freerangebudgies
#flightedbird
#floof
#dailyfloof
#somuchfloof
#birbvideo
#birdnest
#birbmama
#engagednotcaged
#hatchday
2,784 31 13 October, 2019
@thehouseofhomebodies Profile picture

@thehouseofhomebodies

Kenya

ᖴᑌᑎ ᖴᗩᑕT:
Kenya is Named After MT Kenya, The Tallest Mountain In The Country And The 2nd Highest In Africa, After Kilimanjaro. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
The NAY PALAD Bird Nest Lodge
(Laikipia - Kenya) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#ecolodges #awesome_earth
#cabinporn #environmentalart
#naturalhomes #biophilicdesign
#sustainablearchitecture #ecohome
#unconventionallyminded #offgrid
#surroundedbynature #luxurylodges
#sustainabletravel #conscioustravel
#ecotourism #magicalkenya
#treehouses #greenbuilding
#minimalistarchitecture #birdnest
#treehouselife #hideaway
#explorekenya #safarilodges
#sustainabletourism #greenarchitecture
#sustainabletravel #beautifulkenya
#ecofriendlyliving #ethicaltourism

ᖴᑌᑎ ᖴᗩᑕT: 
Kenya is Named After MT Kenya, The Tallest Mountain In The Country And The 2nd Highest In Africa, After Kilimanjaro. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
The NAY PALAD Bird Nest Lodge
(Laikipia - Kenya) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#ecolodges#awesome_earth 
#cabinporn#environmentalart 
#naturalhomes#biophilicdesign
#sustainablearchitecture #ecohome
#unconventionallyminded#offgrid 
#surroundedbynature#luxurylodges 
#sustainabletravel#conscioustravel 
#ecotourism#magicalkenya 
#treehouses#greenbuilding
#minimalistarchitecture #birdnest
#treehouselife#hideaway
#explorekenya#safarilodges
#sustainabletourism #greenarchitecture
#sustainabletravel#beautifulkenya 
#ecofriendlyliving #ethicaltourism
875 24 3 August, 2019
@keats.flock Profile picture

@keats.flock

Winni is here feeding the younger baby while her older one stays comfy cozy under her feathers 💙

If you listen closely you'll hear tiny cheeps. Of course that is if you can block out the the sound of Mel the Quaker letting me know that HE NEEDS BREAKFAST haha.

#birdlover
#birdnerd
#keatsflock
#budgiesofinstagram
#instabudgie
#birb
#budgies
#babybudgie
#babyanimals
#cutenessoverload
#birdlife
#aviary
#freerangebirds
#freerangebudgies
#flightedbird
#floof
#dailyfloof
#somuchfloof
#birbvideo
#birdnest
#birbmama
#engagednotcaged
#hatchday

Winni is here feeding the younger baby while her older one stays comfy cozy under her feathers 💙

If you listen closely you'll hear tiny cheeps.  Of course that is if you can block out the the sound of Mel the Quaker letting me know that HE NEEDS BREAKFAST haha.

#birdlover
#birdnerd
#keatsflock
#budgiesofinstagram
#instabudgie
#birb
#budgies
#babybudgie
#babyanimals
#cutenessoverload
#birdlife
#aviary
#freerangebirds
#freerangebudgies
#flightedbird
#floof
#dailyfloof
#somuchfloof
#birbvideo
#birdnest
#birbmama
#engagednotcaged
#hatchday
21,860 291 4 October, 2019
@keats.flock Profile picture

@keats.flock

Checking in on Winni and her new baby this morning. As tiny and fragile as the little one is, mama knows just how to maneuver it around without harm 💙 *Note: For those of you concerned (thank you!) about the lack of nesting material, this is the norm for Winni, and quite common for budgies. I continue to monitor the babies, watching for problems like splayed legs, but for the most part I don't interfere with the parents during the first few days. I often move the babies into a nest box or a little crocheted nest as they get a bit older but it's more for me and not essential. Mama takes good care of them, and Keats takes care of Mama.
#birdlover
#birdnerd
#keatsflock
#budgiesofinstagram
#instabudgie
#birb
#budgies
#babybudgie
#babyanimals
#cutenessoverload
#birdlife
#parakeet
#aviary
#freerange
#freerangebirds
#freerangebudgies
#flightedbird
#floof
#dailyfloof
#somuchfloof
#birbvideo
#birdnest
#hatchling

Checking in on Winni and her new baby this morning.  As tiny and fragile as the little one is, mama knows just how to maneuver it around without harm 💙 *Note: For those of you concerned (thank you!) about the lack of nesting material, this is the norm for Winni, and quite common for budgies. I continue to monitor the babies, watching for problems like splayed legs, but for the most part I don't interfere with the parents during the first few days.  I often move the babies into a nest box or a little crocheted nest as they get a bit older but it's more for me and not essential. Mama takes good care of them, and Keats takes care of Mama. 
#birdlover
#birdnerd
#keatsflock
#budgiesofinstagram
#instabudgie
#birb
#budgies
#babybudgie
#babyanimals
#cutenessoverload
#birdlife
#parakeet
#aviary
#freerange
#freerangebirds
#freerangebudgies
#flightedbird
#floof
#dailyfloof
#somuchfloof
#birbvideo
#birdnest
#hatchling
6,114 116 2 October, 2019
@wildwoyages Profile picture

@wildwoyages

Can you guess what this is? ⁉️❓ Read about it below
. .
It's a sociable weaver's bird's nest 🐦 one of the most impressive 'buildings' in the animal Kingdom 😮

Some extra information from @mental_wildlife :
The sociable weaver (Philetairus socius) is a species of bird in the weaver family that is endemic to southern Africa. It is the only species assigned to the genus Philetairus. It is found in South Africa, Namibia, and Botswana, but their range is centered within the Northern Cape Province of South Africa.
They build large compound community nests, a rarity among birds. These nests are perhaps the most spectacular structure built by any bird.

Sociable weavers construct permanent nests on trees and other tall objects. These nests are the largest built by any bird, and are large enough to house over a hundred pairs of birds, containing several generations at a time. The nests are highly structured and provide birds with a more advantageous temperature relative to the outside. The central chambers retain heat and are used for nighttime roosting.

The nests consist of separate chambers, each of which is occupied by a pair (sometimes with offspring) roost and breed. Nests are built around large and sturdy structures like acacia trees or sometimes even telephone poles.
Photo by 📸 Unknown, dm for credits

Follow, like and tag us @WildWoyages and use the hashtag #WildWoyages to get featured. .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#weaverbird #weaverbirds #weaverbirdnest #birdsnest #birdnest #birdsofinstagram #birds_of_ig #birdfreaks #birds_captures #treesofinstagram #treescape #natureislit #naturephotography #nature_perfection #natureconservation #savethewild #savetheearth #savewildlife #wildlifeconservation #bird_brilliance #sociableweaver #thesociableweaver

Can you guess what this is? ⁉️❓ Read about it below
. .
It's a sociable weaver's bird's nest 🐦 one of the most impressive 'buildings' in the animal Kingdom 😮

Some extra information from @mental_wildlife :
The sociable weaver (Philetairus socius) is a species of bird in the weaver family that is endemic to southern Africa. It is the only species assigned to the genus Philetairus. It is found in South Africa, Namibia, and Botswana, but their range is centered within the Northern Cape Province of South Africa. 
They build large compound community nests, a rarity among birds. These nests are perhaps the most spectacular structure built by any bird.

Sociable weavers construct permanent nests on trees and other tall objects. These nests are the largest built by any bird, and are large enough to house over a hundred pairs of birds, containing several generations at a time. The nests are highly structured and provide birds with a more advantageous temperature relative to the outside. The central chambers retain heat and are used for nighttime roosting.

The nests consist of separate chambers, each of which is occupied by a pair (sometimes with offspring) roost and breed. Nests are built around large and sturdy structures like acacia trees or sometimes even telephone poles. 
Photo by 📸 Unknown, dm for credits
✥
Follow, like and tag us @WildWoyages and use the hashtag #WildWoyages to get featured. .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#weaverbird #weaverbirds #weaverbirdnest #birdsnest #birdnest #birdsofinstagram #birds_of_ig #birdfreaks #birds_captures #treesofinstagram #treescape #natureislit #naturephotography #nature_perfection #natureconservation #savethewild #savetheearth #savewildlife #wildlifeconservation #bird_brilliance #sociableweaver #thesociableweaver
18,088 167 14 September, 2019
@fgwalet Profile picture

@fgwalet

Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.
.
Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post.
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah.
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆
_
#fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney

Sarang burung FG Walet sebetulnya amat bagus diamalkan oleh ibu semasa mengandung kerana ia memberi manfaat kepada ibu dan bayi. Sarang burung walet ini mengandungi Asid Sialik (SA), sejenis karbohidrat yang berguna untuk peningkatan sel-sel otak dan membran sinaptik bayi. Anak yang dilahirkan lazimnya memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain.
.
Buat ibu pula, sarang burung FG Walet membantu dalam proses pemulihan selepas bersalin. Selain dari membantu menyembuhkan luka dengan cepat, sarang burung FG Walet dapat meningkatkan tenaga dan menguatkan badan. Susu badan juga lebih banyak sehingga melimpah ruah untuk anak yang tersayang. Pilih FG Walet. Teman menjaga kesihatan ibu dan anak yang anda tidak sangka anda perlukan.
.
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #mom #pregnancy # newborn #motherhood
#motherhoodwithFGWalet #bmf 
#Repost @nurz_
・・・
Saje nak share, second pregnancy kali ni ada minum bird nest from @fgwalet . Minum pre and post. 
_
What i can see, jaundice baby kurang. Alhamdulillah kurang banyak n cepat. Compare dengan first pregnancy. Abg nye jaundice tinggi n lama sampi sebulan. Adiknya, today checkup yg ke-4, (umur 10hari) bacaan dah bawah 10, Alhamdulillah. 
_
Selain tu, susu badan pun banyak, luka cepat sembuh, kulit still in progress sbb pregnancy haritu mmg naik teruk rashes, pimples, pigmentations. Well it takes time la kan sebab 9m punya effect xkan sekali petik dah cunss balik. 😂 
_
So kalau korang nak try minum @fgwalet ni, disarankan lah ye. Banyak khasiatnya 😄 lepas tu tiap kali nak minum mesti berebut dengan anak sulung. Kita minum dia pun nak jugakk. Terpaksa lah umi share dengan abang. 😆 
_
 #fgwalet #pregnancy #prepregnancy #postpregnancy #milkbooster #uniqlobaby #uniqlodisney
644 90 18 hours ago
@keats.flock Profile picture

@keats.flock

Checking in on Winni's nest. It appears that two of the five eggs are viable, and could hatch any day now. (Mom tried to discourage her laying again, but Winni was quite adamant in protesting that she was healthy and ready for more!) #birdlover
#birdnerd
#keatsflock
#budgiesofinstagram
#instabudgie
#birb
#budgies
#babybudgie
#babyanimals
#cutenessoverload
#birdlife
#parakeet
#aviary
#freerange
#freerangebirds
#freerangebudgies
#flightedbird
#floof
#dailyfloof
#somuchfloof
#birbvideo
#birdnest

Checking in on Winni's nest. It appears that two of the five eggs are viable, and could hatch any day now. (Mom tried to discourage her laying again, but Winni was quite adamant in protesting that she was healthy and ready for more!) #birdlover
#birdnerd
#keatsflock
#budgiesofinstagram
#instabudgie
#birb
#budgies
#babybudgie
#babyanimals
#cutenessoverload
#birdlife
#parakeet
#aviary
#freerange
#freerangebirds
#freerangebudgies
#flightedbird
#floof
#dailyfloof
#somuchfloof
#birbvideo
#birdnest
4,140 55 28 September, 2019
@_reneeloh_ Profile picture

@_reneeloh_

BALI SWING

如果不出去走走,你或许会以为这就是世界。 You may travel later when you have time but I’m sure you don’t have the same energy level as now. 🦋So, do the right thing💞 #vacationneeded #bali #bali #ubud #swing #birdnest #balinest #birdnestbali #getaway #vacation #baliisland #baliindonesia

如果不出去走走,你或许会以为这就是世界。 You may travel later when you have time but I’m sure you don’t have the same energy level as now. 🦋So, do the right thing💞#vacationneeded #bali #bali #ubud #swing #birdnest #balinest #birdnestbali #getaway #vacation #baliisland #baliindonesia
2,111 36 9 October, 2019