#bazar Instagram Photos & Videos

Vestido midi transparencias con pedrería $700 talla M 
#disponibleengdl #bazar #sexyrevolver

Vestido midi transparencias con pedrería $700 talla M
#disponibleengdl #bazar #sexyrevolver

1 0 36 seconds ago
Assalamualaikum Sahabat Falisha!
.
Falisha Store/ Booth Falisha akan hadir di acara CITY MARKET Sampoerna Strategic yang akan diadakan :
-Tempat : Sampoerna  Square Stand D16
-Tanggal : 3 September 2019 s/d 6 September 2019
-Pukul : 09.00-18.00 WIB
Catet tanggalnya yah!
.
Diskon up to 50% dan harga mulai 35K aja😍. Kapan lagi dapetin Jilbab kualitas premium dengan Harga Super Miring ! Wow!
.
See you there soon, insyaa Allah! 🤗
.
#bazar #bazarjilbab #bazarjilbabsyari #jilbabjumbo #hijabpremium

Assalamualaikum Sahabat Falisha!
.
Falisha Store/ Booth Falisha akan hadir di acara CITY MARKET Sampoerna Strategic yang akan diadakan :
-Tempat : Sampoerna Square Stand D16
-Tanggal : 3 September 2019 s/d 6 September 2019
-Pukul : 09.00-18.00 WIB
Catet tanggalnya yah!
.
Diskon up to 50% dan harga mulai 35K aja😍. Kapan lagi dapetin Jilbab kualitas premium dengan Harga Super Miring ! Wow!
.
See you there soon, insyaa Allah! 🤗
.
#bazar #bazarjilbab #bazarjilbabsyari #jilbabjumbo #hijabpremium

0 0 43 seconds ago
Cropped 
TAM U
R$10,00
.
#bazaronline #bazar #bazarrecife #noprecinho #desapego #brecho

Cropped
TAM U
R$10,00
.
#bazaronline #bazar #bazarrecife #noprecinho #desapego #brecho

0 0 1 minute ago
Vans Bape ✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 402

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

Vans Bape ✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 402

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

0 0 1 minute ago
Vans Bape ✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 401

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

Vans Bape ✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 401

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

0 0 1 minute ago
Vans Bape ✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 400

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

Vans Bape ✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 400

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

0 0 2 minutes ago
[ READY STOCK ] ZLINE TRAVEL MAKEUP BAG
-
MATERIAL : SYNTHETIC LEATHER
SIZE : 23.5CM X 16CM X 15CM
-
COLOUR : BLACK
.
RM17
POSTAGE RM8 SM / RM12 SS

#slingbag#handbag#bag#new#readystock#onlinemalaysia#jualbag#begmurah#instashopping#bazar#sale#jualmurah#begcantik#terbaru2019#raya#backpack#beg#uptown

http://www.wasap.my/60179480678/handbag

[ READY STOCK ] ZLINE TRAVEL MAKEUP BAG
-
MATERIAL : SYNTHETIC LEATHER
SIZE : 23.5CM X 16CM X 15CM
-
COLOUR : BLACK
.
RM17
POSTAGE RM8 SM / RM12 SS

#slingbag #handbag #bag #new #readystock #onlinemalaysia #jualbag #begmurah #instashopping #bazar #sale #jualmurah #begcantik #terbaru2019 #raya #backpack #beg #uptown

http://www.wasap.my/60179480678/handbag

0 0 2 minutes ago
Nova 
Em renda !!
.
#bazaronline #bazarrecife #bazar #noprecinho #desapego #brecho

Nova
Em renda !!
.
#bazaronline #bazarrecife #bazar #noprecinho #desapego #brecho

0 0 2 minutes ago
¡Estamos muy contentos!  Seremos una de las 10 marcas que serán parte del Pop Up  @masaryk326 , el bazar endémico de Polanco. Te esperamos el 31 de agosto y 1 de septiembre para conocer nuestras colecciones resultado de un gran trabajo, combinando pasión e inspiración

#MariaMariscal #masaryk326

@davidesignorin

¡Estamos muy contentos! Seremos una de las 10 marcas que serán parte del Pop Up @masaryk326 , el bazar endémico de Polanco. Te esperamos el 31 de agosto y 1 de septiembre para conocer nuestras colecciones resultado de un gran trabajo, combinando pasión e inspiración

#MariaMariscal #masaryk326

@davidesignorin

4 2 6 minutes ago
Talbot talla 4 $150
#bazar #damas #clothes #retro #ropa #vintage #cdmx #ventas

Talbot talla 4 $150
#bazar #damas #clothes #retro #ropa #vintage #cdmx #ventas

0 0 6 minutes ago
Assalamualaikum Sahabat Falisha!
.
Falisha Store/ Booth Falisha akan hadir di acara FESTIVAL KEMERDEKAAN Bintaro Avenue yang akan diadakan di:
-Tempat : Bintaro Avenue (Bintaro Jaya) Stand G
-Tanggal : 24 Agustus 2019 s/d 8 September 2019
-Pukul : 09.00-22.00 WIB
Catet tanggalnya yah!
.
Diskon up to 50% dan harga mulai 35K aja😍. Kapan lagi dapetin Jilbab kualitas premium dengan Harga Super Miring ! Wow!
.
See you there soon, insyaa Allah! 🤗
.
#bazar #bazarjilbab #bazarjilbabsyari #jilbabjumbo #hijabpremium

Assalamualaikum Sahabat Falisha!
.
Falisha Store/ Booth Falisha akan hadir di acara FESTIVAL KEMERDEKAAN Bintaro Avenue yang akan diadakan di:
-Tempat : Bintaro Avenue (Bintaro Jaya) Stand G
-Tanggal : 24 Agustus 2019 s/d 8 September 2019
-Pukul : 09.00-22.00 WIB
Catet tanggalnya yah!
.
Diskon up to 50% dan harga mulai 35K aja😍. Kapan lagi dapetin Jilbab kualitas premium dengan Harga Super Miring ! Wow!
.
See you there soon, insyaa Allah! 🤗
.
#bazar #bazarjilbab #bazarjilbabsyari #jilbabjumbo #hijabpremium

0 0 7 minutes ago
Vans Old Skool V2 Logo Blue ✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥korang boleh dapat harga kasut ni dengan harga serendah RM90😇 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Hardsell 108

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

Vans Old Skool V2 Logo Blue ✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥korang boleh dapat harga kasut ni dengan harga serendah RM90😇 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Hardsell 108

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

0 0 7 minutes ago
Vans Old Skool V2 Logo Blue ✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥korang boleh dapat harga kasut ni dengan harga serendah RM90😇 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Hardsell 107

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

Vans Old Skool V2 Logo Blue ✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥korang boleh dapat harga kasut ni dengan harga serendah RM90😇 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Hardsell 107

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

0 0 7 minutes ago
Vestido corto talla M $700 
#disponibleengdl #bazar #sexyrevolver

Vestido corto talla M $700
#disponibleengdl #bazar #sexyrevolver

0 0 8 minutes ago
Yup.. Travel mat ni sgt2 berguna.. Senang nk bwk ke mana2 tao.
.
One item that must have utk yg ada baby
Sebabnya
☑️Ringan nak bawak ke mana
☑️Boleh lipat2. Ada storage beg kami bagi free
☑️Senang nak basuh.boleh masuk mesin basuh
☑️Boleh guna lama. Sampai 4yo. Boleh la bwk pg taska.. Boleh custom nama tao
. 
Boleh check details item ni kt bwh ni ye 😊
. 
set comforter + bantal crown + 2 bantal giraffe
.
COMFORTER
size - size L .40x30"
filling - batting fiber 2"
material-cotton comb
.
BANTAL CROWN + BANTAL GIRAFFE
filling-loose fiber korea
material-cotton comb .
harga RM150 (postage rm15)
.
Bulan ni ada sale taww.. Nk bg harga set mcm ni
👇👇👇👇👇
RM140 shj
.
FREE Storage bag !!!
.
pm for order
www.wasap.my/60128920952
.
#asmorcollection #tilambaby #tilambayi #comforterbaby #quilt #bantalgiraffe #giraffepillows #kedaionlinebaby #kedaionlinebabymurah #kedaibabymurah #boutiquebaby #babyboutique #onlinebabyshop #onlinebaby #onlinebabystore #onlinebabystore #onlinebabyshops #visitmyigmalaysia #onlineigshop #onlinebabyshop #sayajualbarangbaby #sayajualbarangbayionline #bazar #bazarbabyonline #bazarpaknilmurah #handmade #handmadebarangbaby #kotabharu #minkydot #babykotabharu

Yup.. Travel mat ni sgt2 berguna.. Senang nk bwk ke mana2 tao.
.
One item that must have utk yg ada baby
Sebabnya
☑️Ringan nak bawak ke mana
☑️Boleh lipat2. Ada storage beg kami bagi free
☑️Senang nak basuh.boleh masuk mesin basuh
☑️Boleh guna lama. Sampai 4yo. Boleh la bwk pg taska.. Boleh custom nama tao
.
Boleh check details item ni kt bwh ni ye 😊
.
set comforter + bantal crown + 2 bantal giraffe
.
COMFORTER
size - size L .40x30"
filling - batting fiber 2"
material-cotton comb
.
BANTAL CROWN + BANTAL GIRAFFE
filling-loose fiber korea
material-cotton comb .
harga RM150 (postage rm15)
.
Bulan ni ada sale taww.. Nk bg harga set mcm ni
👇👇👇👇👇
RM140 shj
.
FREE Storage bag !!!
.
pm for order
www.wasap.my/60128920952
.
#asmorcollection #tilambaby #tilambayi #comforterbaby #quilt #bantalgiraffe #giraffepillows #kedaionlinebaby #kedaionlinebabymurah #kedaibabymurah #boutiquebaby #babyboutique #onlinebabyshop #onlinebaby #onlinebabystore #onlinebabystore #onlinebabyshops #visitmyigmalaysia #onlineigshop #onlinebabyshop #sayajualbarangbaby #sayajualbarangbayionline #bazar #bazarbabyonline #bazarpaknilmurah #handmade #handmadebarangbaby #kotabharu #minkydot #babykotabharu

0 0 8 minutes ago
Banana republic XS $60
 #bazar #damas #clothes #escotesexy #retro #ropa #vintage #cdmx

Banana republic XS $60
#bazar #damas #clothes #escotesexy #retro #ropa #vintage #cdmx

0 0 9 minutes ago
Jom buat tempahan REPLIKA CEK harga serendah RM45 Sekarang! Apa yang istimewanya REPLIKA CEK ini? Check it out! .
.
💍 Sangat EKSKLUSIF
💍 Sebagai HANTARAN PERKAHWINAN
💍 Sebagai CENDERAHATI pelbagai majlis
💍 Menggunakan Material ARCYLIC
💍 Tebal & TIDAK MUDAH PATAH
💍 Size standard CEK ORIGINAL
💍 Tulisan ENGRAVE
💍 KEKAL & TIDAK akan HILANG
💍 Boleh ADD SIGNATURE
💍 PELBAGAI BANK & WARNA #replikacekhantaran #mockcheque #sayajual #murah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualperla #perla #perlacoffee #perlacoffeeexclusive #kualalumpur #johor #melaka #perak #terengganu #kelantan #murah #murahmurah #bazarpaknil #bazar #bazarmalaysia #bazaronline  #sayajual #sayabeli #johorbahru #bazaar #bazarpaknil #sayajualmurah #murah #mockcheque #morningmotivation #murah #replikacekhantaran #hantarankahwin

Jom buat tempahan REPLIKA CEK harga serendah RM45 Sekarang! Apa yang istimewanya REPLIKA CEK ini? Check it out! .
.
💍 Sangat EKSKLUSIF
💍 Sebagai HANTARAN PERKAHWINAN
💍 Sebagai CENDERAHATI pelbagai majlis
💍 Menggunakan Material ARCYLIC
💍 Tebal & TIDAK MUDAH PATAH
💍 Size standard CEK ORIGINAL
💍 Tulisan ENGRAVE
💍 KEKAL & TIDAK akan HILANG
💍 Boleh ADD SIGNATURE
💍 PELBAGAI BANK & WARNA #replikacekhantaran #mockcheque #sayajual #murah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualperla #perla #perlacoffee #perlacoffeeexclusive #kualalumpur #johor #melaka #perak #terengganu #kelantan #murah #murahmurah #bazarpaknil #bazar #bazarmalaysia #bazaronline #sayajual #sayabeli #johorbahru #bazaar #bazarpaknil #sayajualmurah #murah #mockcheque #morningmotivation #murah #replikacekhantaran #hantarankahwin

0 0 9 minutes ago
Vans Old Skool V2 Logo Blue ✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥korang boleh dapat harga kasut ni dengan harga serendah RM90😇 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Hardsell 106

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

Vans Old Skool V2 Logo Blue ✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥korang boleh dapat harga kasut ni dengan harga serendah RM90😇 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Hardsell 106

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

1 0 9 minutes ago
Jom buat tempahan REPLIKA CEK harga serendah RM45 Sekarang! Apa yang istimewanya REPLIKA CEK ini? Check it out! .
.
💍 Sangat EKSKLUSIF
💍 Sebagai HANTARAN PERKAHWINAN
💍 Sebagai CENDERAHATI pelbagai majlis
💍 Menggunakan Material ARCYLIC
💍 Tebal & TIDAK MUDAH PATAH
💍 Size standard CEK ORIGINAL
💍 Tulisan ENGRAVE
💍 KEKAL & TIDAK akan HILANG
💍 Boleh ADD SIGNATURE
💍 PELBAGAI BANK & WARNA #replikacekhantaran #mockcheque #sayajual #murah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualperla #perla #perlacoffee #perlacoffeeexclusive #kualalumpur #johor #melaka #perak #terengganu #kelantan #murah #murahmurah #bazarpaknil #bazar #bazarmalaysia #bazaronline  #sayajual #sayabeli #johorbahru #bazaar #bazarpaknil #sayajualmurah #murah #mockcheque #morningmotivation #murah #replikacekhantaran #hantarankahwin

Jom buat tempahan REPLIKA CEK harga serendah RM45 Sekarang! Apa yang istimewanya REPLIKA CEK ini? Check it out! .
.
💍 Sangat EKSKLUSIF
💍 Sebagai HANTARAN PERKAHWINAN
💍 Sebagai CENDERAHATI pelbagai majlis
💍 Menggunakan Material ARCYLIC
💍 Tebal & TIDAK MUDAH PATAH
💍 Size standard CEK ORIGINAL
💍 Tulisan ENGRAVE
💍 KEKAL & TIDAK akan HILANG
💍 Boleh ADD SIGNATURE
💍 PELBAGAI BANK & WARNA #replikacekhantaran #mockcheque #sayajual #murah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualperla #perla #perlacoffee #perlacoffeeexclusive #kualalumpur #johor #melaka #perak #terengganu #kelantan #murah #murahmurah #bazarpaknil #bazar #bazarmalaysia #bazaronline #sayajual #sayabeli #johorbahru #bazaar #bazarpaknil #sayajualmurah #murah #mockcheque #morningmotivation #murah #replikacekhantaran #hantarankahwin

0 0 9 minutes ago
BAZAR DA BRUNA! 🌹
. Lenços Diversos.
. R$30 os três.
. Retirada no Dionísio Torres.
. Retirada no shopping com taxa de R$7.
.
.
#desapegos #bazar #bazarfortaleza #desapegosfortaleza #bazardemarcas #vendasonline #modaplussize #plussizefortaleza
#bazarfeminino #bomdia #boatarde #boanoite #brecho #brechoonline #acessorios #roupasplussize #instabrecho #lookdodia #lookplussize #moda

BAZAR DA BRUNA! 🌹
. Lenços Diversos.
. R$30 os três.
. Retirada no Dionísio Torres.
. Retirada no shopping com taxa de R$7.
.
.
#desapegos #bazar #bazarfortaleza #desapegosfortaleza #bazardemarcas #vendasonline #modaplussize #plussizefortaleza
#bazarfeminino #bomdia #boatarde #boanoite #brecho #brechoonline #acessorios #roupasplussize #instabrecho #lookdodia #lookplussize #moda

7 0 10 minutes ago
Jom buat tempahan REPLIKA CEK harga serendah RM45 Sekarang! Apa yang istimewanya REPLIKA CEK ini? Check it out! .
.
💍 Sangat EKSKLUSIF
💍 Sebagai HANTARAN PERKAHWINAN
💍 Sebagai CENDERAHATI pelbagai majlis
💍 Menggunakan Material ARCYLIC
💍 Tebal & TIDAK MUDAH PATAH
💍 Size standard CEK ORIGINAL
💍 Tulisan ENGRAVE
💍 KEKAL & TIDAK akan HILANG
💍 Boleh ADD SIGNATURE
💍 PELBAGAI BANK & WARNA #replikacekhantaran #mockcheque #sayajual #murah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualperla #perla #perlacoffee #perlacoffeeexclusive #kualalumpur #johor #melaka #perak #terengganu #kelantan #murah #murahmurah #bazarpaknil #bazar #bazarmalaysia #bazaronline  #sayajual #sayabeli #johorbahru #bazaar #bazarpaknil #sayajualmurah #murah #mockcheque #morningmotivation #murah #replikacekhantaran #hantarankahwin

Jom buat tempahan REPLIKA CEK harga serendah RM45 Sekarang! Apa yang istimewanya REPLIKA CEK ini? Check it out! .
.
💍 Sangat EKSKLUSIF
💍 Sebagai HANTARAN PERKAHWINAN
💍 Sebagai CENDERAHATI pelbagai majlis
💍 Menggunakan Material ARCYLIC
💍 Tebal & TIDAK MUDAH PATAH
💍 Size standard CEK ORIGINAL
💍 Tulisan ENGRAVE
💍 KEKAL & TIDAK akan HILANG
💍 Boleh ADD SIGNATURE
💍 PELBAGAI BANK & WARNA #replikacekhantaran #mockcheque #sayajual #murah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualperla #perla #perlacoffee #perlacoffeeexclusive #kualalumpur #johor #melaka #perak #terengganu #kelantan #murah #murahmurah #bazarpaknil #bazar #bazarmalaysia #bazaronline #sayajual #sayabeli #johorbahru #bazaar #bazarpaknil #sayajualmurah #murah #mockcheque #morningmotivation #murah #replikacekhantaran #hantarankahwin

2 1 10 minutes ago
Vans Old Skool V2 Logo Blue ✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 399

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

Vans Old Skool V2 Logo Blue ✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 399

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

1 0 10 minutes ago
Vans Old Skool V2 Logo Blue ✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 398

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

Vans Old Skool V2 Logo Blue ✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 398

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

1 0 10 minutes ago
Jangan lupa datang ke Batam Market Festival ya!
Ajak juga temen-temen dan keluarga.. 🙏😇
-
Tanggal 6,7,8 September 2019
-
Mall Botania 2
-
Booth No : 11

Official : @tan.cos.1253

#Bazar #Kulinerbatam #foodblogger #food #foodfestival #batammarket #jajananbatam #enjoy #popupmarket #pariwisata #genpibatam

Jangan lupa datang ke Batam Market Festival ya!
Ajak juga temen-temen dan keluarga.. 🙏😇
-
Tanggal 6,7,8 September 2019
-
Mall Botania 2
-
Booth No : 11

Official : @tan.cos.1253

#Bazar #Kulinerbatam #foodblogger #food #foodfestival #batammarket #jajananbatam #enjoy #popupmarket #pariwisata #genpibatam

1 0 10 minutes ago
Vestido azul metálico con body. Talla S y M $800 
#disponibleengdl #bazar #sexyrevolver

Vestido azul metálico con body. Talla S y M $800
#disponibleengdl #bazar #sexyrevolver

1 0 10 minutes ago
Vans Old Skool V2 Logo Blue ✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 397

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

Vans Old Skool V2 Logo Blue ✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Softsell 397

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

1 0 10 minutes ago
Vans Old Skool V2 Logo Red ✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥korang boleh dapat harga kasut ni dengan harga serendah RM90😇 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Hardsell 105

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

Vans Old Skool V2 Logo Red ✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥korang boleh dapat harga kasut ni dengan harga serendah RM90😇 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Hardsell 105

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

0 0 11 minutes ago
Vans Old Skool V2 Logo Red ✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥korang boleh dapat harga kasut ni dengan harga serendah RM90😇 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Hardsell 104

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

Vans Old Skool V2 Logo Red ✨

Back to classic guyz. Design ni memang ramai yg demand. Simple but style😎. Korang mesti curios dgn condition dgn kasut ni kan guyz. Mostly yg beli dgn kami semue berpuas hati dgn kami😉. Sebab keselesaan korang adalah our priority.

1) Freepostage
2) Freegift

Nak cakap pasal harga, kitorang bagi harge yg korang mampu beli tau dahla freepostage pulak💥💥korang boleh dapat harga kasut ni dengan harga serendah RM90😇 So xnak ckp bnyak kalau korang nk order just pm me 01140227534

Hardsell 104

#blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawsome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #jangankecam #himpunanlawakmalaysia #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak

0 0 12 minutes ago
Nesse sábado a partir das 09h teremos mais uma edição do bazar sensação de Realengo. Venha!
- Tudo de bom naquele precinho que cabe no bolso!
.
.
.
.
#bazar #admirg #roupas #sapatos #moda #bompreco
#igreja #venha #temtudo #masculino #feminino #infantil

Nesse sábado a partir das 09h teremos mais uma edição do bazar sensação de Realengo. Venha!
- Tudo de bom naquele precinho que cabe no bolso!
.
.
.
.
#bazar #admirg #roupas #sapatos #moda #bompreco
#igreja #venha #temtudo #masculino #feminino #infantil

0 0 12 minutes ago
BAZAR DA BRUNA! 🌹
. Óculos Chilli Beans.
. Unissex. Sem caixa.
. Sem marcas. R$100.
. Retirada no Dionísio Torres.
. Retirada no shopping com taxa de R$7.
.
.
#desapegos #bazar #bazarfortaleza #desapegosfortaleza #bazardemarcas #vendasonline #modaplussize #plussizefortaleza
#bazarfeminino #bomdia #boatarde #boanoite #brecho #brechoonline #acessorios #roupasplussize #instabrecho #lookdodia #lookplussize #moda

BAZAR DA BRUNA! 🌹
. Óculos Chilli Beans.
. Unissex. Sem caixa.
. Sem marcas. R$100.
. Retirada no Dionísio Torres.
. Retirada no shopping com taxa de R$7.
.
.
#desapegos #bazar #bazarfortaleza #desapegosfortaleza #bazardemarcas #vendasonline #modaplussize #plussizefortaleza
#bazarfeminino #bomdia #boatarde #boanoite #brecho #brechoonline #acessorios #roupasplussize #instabrecho #lookdodia #lookplussize #moda

5 0 12 minutes ago
Morning 😘😘
.
Tq cust share picture yg sgt2 adorable ni 😍😍
.
Boleh check details item ni kt bwh ni ye 😊
. ❤️ CUSTOMER ORDER💖
.
set comforter + bantal crown + 2 bantal giraffe
.
COMFORTER
size - size L .40x30"
filling - batting fiber 2"
material-cotton comb
.
BANTAL CROWN + BANTAL GIRAFFE
filling-loose fiber korea
material-cotton comb
.
.
harga RM150 (postage rm15)
.
Bulan ni ada sale taww.. Nk bg harga set mcm ni
👇👇👇👇👇
RM140 shj
.
FREE Storage bag !!!
.
pm for order
www.wasap.my/60128920952
.
#asmorcollection #tilambaby #tilambayi #comforterbaby #quilt #bantalgiraffe #giraffepillows #kedaionlinebaby #kedaionlinebabymurah #kedaibabymurah #boutiquebaby #babyboutique #onlinebabyshop #onlinebaby #onlinebabystore #onlinebabystore #onlinebabyshops #visitmyigmalaysia #onlineigshop #onlinebabyshop #sayajualbarangbaby #sayajualbarangbayionline #bazar #bazarbabyonline #bazarpaknilmurah #handmade #handmadebarangbaby #kotabharu #minkydot #babykotabharu

Morning 😘😘
.
Tq cust share picture yg sgt2 adorable ni 😍😍
.
Boleh check details item ni kt bwh ni ye 😊
. ❤️ CUSTOMER ORDER💖
.
set comforter + bantal crown + 2 bantal giraffe
.
COMFORTER
size - size L .40x30"
filling - batting fiber 2"
material-cotton comb
.
BANTAL CROWN + BANTAL GIRAFFE
filling-loose fiber korea
material-cotton comb
.
.
harga RM150 (postage rm15)
.
Bulan ni ada sale taww.. Nk bg harga set mcm ni
👇👇👇👇👇
RM140 shj
.
FREE Storage bag !!!
.
pm for order
www.wasap.my/60128920952
.
#asmorcollection #tilambaby #tilambayi #comforterbaby #quilt #bantalgiraffe #giraffepillows #kedaionlinebaby #kedaionlinebabymurah #kedaibabymurah #boutiquebaby #babyboutique #onlinebabyshop #onlinebaby #onlinebabystore #onlinebabystore #onlinebabyshops #visitmyigmalaysia #onlineigshop #onlinebabyshop #sayajualbarangbaby #sayajualbarangbayionline #bazar #bazarbabyonline #bazarpaknilmurah #handmade #handmadebarangbaby #kotabharu #minkydot #babykotabharu

0 0 12 minutes ago
Jangan lupa datang ke Batam Market Festival ya!
Ajak juga temen-temen dan keluarga.. 🙏😇
-
Tanggal 6,7,8 September 2019
-
Mall Botania 2
-
Booth No : 10

Official : @q_party_batam

#Bazar #Kulinerbatam #foodblogger #food #foodfestival #batammarket #jajananbatam #enjoy #popupmarket #pariwisata #genpibatam

Jangan lupa datang ke Batam Market Festival ya!
Ajak juga temen-temen dan keluarga.. 🙏😇
-
Tanggal 6,7,8 September 2019
-
Mall Botania 2
-
Booth No : 10

Official : @q_party_batam

#Bazar #Kulinerbatam #foodblogger #food #foodfestival #batammarket #jajananbatam #enjoy #popupmarket #pariwisata #genpibatam

1 0 13 minutes ago

Top #bazar posts

{{جوان ترین رێزو سلاف بو هه می هه ڤالا }} ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀
⠀ 00:01 ──○─────── 0:59 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀◂◂⠀⠀⠀⠀⠀▶⠀⠀⠀⠀▸▸
.
چاڤەرێی کارێت جوانتر بن ↻
. .Ad:@alan_dosky7 . .Ad:@alk0o._.2ski
.
⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦ #duhok #zaxo #akre #amedi  #diyarbekir # #kurd #kurdish #bazar #art #soran #دهوك #زاخو #اميدى ##سوران #سابلاغ #مهابات #کوردستان#دهوك #دهوكيه #دهوك #دهوك #زاخوكامن #زاخو #زخو #ئاكرئ #دهوك #زاخو #شاريا #خانك #خانكي #القوش #duhok #zaxo #كوردستان #barzani #دهوك #ديانا #سوران #القوش #شاريا #ختاري #القوش erbil #hawler

{{جوان ترین رێزو سلاف بو هه می هه ڤالا }} ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀
⠀ 00:01 ──○─────── 0:59 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀◂◂⠀⠀⠀⠀⠀▶⠀⠀⠀⠀▸▸
.
چاڤەرێی کارێت جوانتر بن ↻
. .Ad:@alan_dosky7 . .Ad:@alk0o._.2ski
.
⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦ #duhok #zaxo #akre #amedi  #diyarbekir # #kurd #kurdish #bazar #art #soran #دهوك #زاخو #اميدى # #سوران #سابلاغ #مهابات #کوردستان #دهوك #دهوكيه #دهوك #دهوك #زاخوكامن #زاخو #زخو #ئاكرئ #دهوك #زاخو #شاريا #خانك #خانكي #القوش #duhok #zaxo #كوردستان #barzani #دهوك #ديانا #سوران #القوش #شاريا #ختاري #القوش erbil #hawler

4,271 71 21 August, 2019
✖️VENDIDA ✖️
💕Blusa floral de botões, tecido mole parece seda▫️veste p/m▫️
⁣
🏷️R$ 28,00
⁣
✨𝕲𝖔𝖘𝖙𝖔𝖚 𝖉𝖆  𝖕𝖊𝖈̧𝖆 ? 𝕮𝖔𝖒𝖊𝖓𝖙𝖊 '𝖋𝖎𝖑𝖆'.
✨𝕱𝖗𝖊𝖙𝖊 𝖕𝖔𝖗 𝖈𝖔𝖓𝖙𝖆 𝖉𝖔 𝖈𝖔𝖒𝖕𝖗𝖆𝖉𝖔𝖗⁣
✨𝕹𝖆̃𝖔 𝖍𝖆́ 𝖙𝖗𝖔𝖈𝖆𝖘 𝖔𝖚 𝖉𝖊𝖛𝖔𝖑𝖚𝖈̧𝖔̃𝖊𝖘.

✖️VENDIDA ✖️
💕Blusa floral de botões, tecido mole parece seda▫️veste p/m▫️

🏷️R$ 28,00

✨𝕲𝖔𝖘𝖙𝖔𝖚 𝖉𝖆 𝖕𝖊𝖈̧𝖆 ? 𝕮𝖔𝖒𝖊𝖓𝖙𝖊 '𝖋𝖎𝖑𝖆'.
✨𝕱𝖗𝖊𝖙𝖊 𝖕𝖔𝖗 𝖈𝖔𝖓𝖙𝖆 𝖉𝖔 𝖈𝖔𝖒𝖕𝖗𝖆𝖉𝖔𝖗⁣
✨𝕹𝖆̃𝖔 𝖍𝖆́ 𝖙𝖗𝖔𝖈𝖆𝖘 𝖔𝖚 𝖉𝖊𝖛𝖔𝖑𝖚𝖈̧𝖔̃𝖊𝖘.

557 32 20 August, 2019
{{جوان ترین رێزو سلاف بو هه می هه ڤالا }} ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀
⠀ 00:01 ──○─────── 0:59 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀◂◂⠀⠀⠀⠀⠀▶⠀⠀⠀⠀▸▸
.
چاڤەرێی کارێت جوانتر بن ↻ .Ad:@alan_dosky7
.Ad:@alk0o._.2ski
.
⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦ #duhok #zaxo #akre #amedi  #diyarbekir # #kurd #kurdish #bazar #art #soran #دهوك #زاخو #اميدى ##سوران #سابلاغ #مهابات #کوردستان#دهوك #دهوكيه #دهوك #دهوك #زاخوكامن #زاخو #زخو #ئاكرئ #دهوك #زاخو #شاريا #خانك #خانكي #القوش #duhok #zaxo #كوردستان #barzani #دهوك #ديانا #سوران #القوش #شاريا #ختاري #القوش erbil #hawler

{{جوان ترین رێزو سلاف بو هه می هه ڤالا }} ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀
⠀ 00:01 ──○─────── 0:59 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀◂◂⠀⠀⠀⠀⠀▶⠀⠀⠀⠀▸▸
.
چاڤەرێی کارێت جوانتر بن ↻ .Ad:@alan_dosky7
.Ad:@alk0o._.2ski
.
⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦ #duhok #zaxo #akre #amedi  #diyarbekir # #kurd #kurdish #bazar #art #soran #دهوك #زاخو #اميدى # #سوران #سابلاغ #مهابات #کوردستان #دهوك #دهوكيه #دهوك #دهوك #زاخوكامن #زاخو #زخو #ئاكرئ #دهوك #زاخو #شاريا #خانك #خانكي #القوش #duhok #zaxo #كوردستان #barzani #دهوك #ديانا #سوران #القوش #شاريا #ختاري #القوش erbil #hawler

1,384 46 12 hours ago
Si sos fan de #mickeymouse ❤ seguramente te vas a enamorar 🥰 de esta nueva, adorable y unica "mickytaza! 👍

Yaaa disponible en nuestra sucursal/ Moreno 3459 / mardelplata y porsupuesto en nuestra tienda online! 🛒
Www.mirakebueno.com.ar
Envios a todo el país!! #mickey #bazardeco #mardel #mardelplata #diseño #bazar #mdp

Si sos fan de #mickeymouse ❤ seguramente te vas a enamorar 🥰 de esta nueva, adorable y unica "mickytaza! 👍

Yaaa disponible en nuestra sucursal/ Moreno 3459 / mardelplata y porsupuesto en nuestra tienda online! 🛒
Www.mirakebueno.com.ar
Envios a todo el país!! #mickey #bazardeco #mardel #mardelplata #diseño #bazar #mdp

4,872 146 20 August, 2019