#bashah Instagram Photos & Videos

Hashtag Popularity

4.4
average comments
287
average likes
Can u be my bad girl?👿🥀🔥 .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#foryou #foryourpage #sparkthespeed #ringlight #bashah #rap #slowmo #trending #slowmotion #tiktok #tiktokpakistan #pakmuser #team_ash
15 2 21 September, 2019
@_azamshah_ Profile picture

@_azamshah_

Ipoh, Perak

Jika mahu terus berjalan kedepan , jgn pernah menoleh kebelakang , masa lalu biarkan berlalu
#holiday #waterpark #bashah #ori #tambun #jtmracing #kakymotor

Jika mahu terus berjalan kedepan , jgn pernah menoleh kebelakang , masa lalu biarkan berlalu
#holiday #waterpark #bashah #ori #tambun #jtmracing #kakymotor
65 0 17 September, 2019
@amairulalif Profile picture

@amairulalif

“In this world you need to be everything” - JOHNNY SINS

“In this world you need to be everything” - JOHNNY SINS
174 22 17 September, 2019
Intan#Fifi#bashah#ct
12 0 17 September, 2019
@mdnaimm__ Profile picture

@mdnaimm__

柔佛古来德教会紫霭阁

Hidup harus tenang,Biarkan orang nak cakap apa👌
#steady #bashah

Hidup harus tenang,Biarkan orang nak cakap apa👌
#steady #bashah
75 3 16 September, 2019
@shfq_imrn Profile picture

@shfq_imrn

Keep smiling and one day life will get tired of upsetting you.

Keep smiling and one day life will get tired of upsetting you.
257 17 16 September, 2019
@yakirakay Profile picture

@yakirakay

semangat hujan2💦🤦🏻‍♂️ #125zr #125zrtetapdihati #bashah

semangat hujan2💦🤦🏻‍♂️#125zr #125zrtetapdihati #bashah
47 0 13 September, 2019
@mohammed_azher007 Profile picture

@mohammed_azher007

#shah asd Hussain
#bashah asd Hussain
Labbaik ya Hussain

#shah asd Hussain
#bashah asd Hussain
Labbaik ya Hussain
14 0 11 September, 2019
Jumpa nanti guys
Cc:@rayyancr 
#Bashah
95 0 8 September, 2019
@heryazhrdn Profile picture

@heryazhrdn

Rahsia

Em nak tahu tahu nak balik dah 🐍🐍
Cc:@rayyancr
#bashah

Em nak tahu tahu nak balik dah 🐍🐍
Cc:@rayyancr
#bashah
119 0 8 September, 2019
@zulfauzi.zain Profile picture

@zulfauzi.zain

Happy Birthday Rizqi. Thanks Dya & Kas for having us 🎉🎈🎊🎂🎁 #birthday #weekend #hujanlebats #bashah

Happy Birthday Rizqi. Thanks Dya & Kas for having us 🎉🎈🎊🎂🎁 #birthday #weekend #hujanlebats #bashah
78 1 7 September, 2019
@heryazhrdn Profile picture

@heryazhrdn

Gerak dulu pape roger 🤟
#bashah

Gerak dulu pape roger 🤟
#bashah
131 0 7 September, 2019
@heryazhrdn Profile picture

@heryazhrdn

PIR Private Beach

Em tahu tahu sampai 🐍
Cc:@muadzan
#bashah

Em tahu tahu sampai 🐍
Cc:@muadzan
#bashah
140 3 6 September, 2019
#t #clubcard #bashah
0 0 4 September, 2019
@_fatinalyamadihah Profile picture

@_fatinalyamadihah

After 4years relationship together, we end with married ♥️😜🥰 iloveyou @mohd_fattah , #kawenpuntetapfly #kawenrempit #bashah #garikukepadamuakankujaga 🤣

After 4years relationship together, we end with married ♥️😜🥰 iloveyou @mohd_fattah , #kawenpuntetapfly #kawenrempit #bashah #garikukepadamuakankujaga 🤣
683 2 4 September, 2019
@_fatinalyamadihah Profile picture

@_fatinalyamadihah

Tercapai jua impian dan inginan aku nak pakai alah princess , tq yang datang meriahkan lagi majlis ♥️

Tercapai jua impian dan inginan aku nak pakai alah princess , tq yang datang meriahkan lagi majlis ♥️
840 16 2 September, 2019
#bashah
4 0 30 August, 2019
@dausvi Profile picture

@dausvi

Masjid Al-Muqarrabin Bandar Tasik Selatan

kenape kite perlu sedih ,klu mampu tersenyum, team gerak khas 21
#polisevo2 #bashah #upnm #wowupnm

kenape kite perlu sedih ,klu mampu tersenyum, team gerak khas 21 
#polisevo2  #bashah  #upnm #wowupnm
15 0 28 August, 2019
@_om98_750 Profile picture

@_om98_750

...🤘🤘🤘..
..❣️❣️❣️❣️...
#attitude #bandams #badanam #bashah
#sarif s bad KR #kmina #harami hu Mai...
#cool #moonday #omiii
#harami #ladka #badnaam
#mohabat
#swage #🤘 #attitude ..
#🤘🤘 ...
#swegar #🤘🤘🤘 #❣️

...🤘🤘🤘..
..❣️❣️❣️❣️...
#attitude #bandams #badanam #bashah 
#sarif  s bad KR #kmina #harami hu Mai...
#cool #moonday #omiii 
#harami #ladka #badnaam 
#mohabat
#swage #🤘 #attitude ..
#🤘🤘 ...
#swegar #🤘🤘🤘 #❣️
15 6 25 August, 2019
@haswadi_ Profile picture

@haswadi_

Jalan Sesat

Ooo sumbak ptg2 gni 🥴🥴 #nakmarahmarahlah
#bashah
#🤪

Ooo sumbak ptg2 gni 🥴🥴 #nakmarahmarahlah 
#bashah 
#🤪
60 0 21 August, 2019
@allahabaddancecentre Profile picture

@allahabaddancecentre

Stunning dance performance on PAGAL will be coming soon to our you tube channel.
Get ready to witness it.
.
.
#pagal #dance #duet #bashah #hiphop #pagaldance

Stunning dance performance on PAGAL  will be coming soon to our you tube channel.
Get ready to witness it.
.
.
#pagal #dance #duet #bashah #hiphop #pagaldance
157 1 6 August, 2019
Diecast RXZ READY STOCK ,  Grab yours now ‼️‼️.
No siri RANDOM 👌🏻 .
❤️ MERAH MILI 💛 KUNING MILI .
HARGA : RM170 ( Termasuk pos sm ).
.
.
.
.
.
.
#rxzstillbos  #rxzmilinium  #rxzcaterlyzer  #RXZ #kapcaijahat #matmoto #matrempit #ReplikaRXZ #RXZMalaysiacomunitty #Pencintakelajuan #pencintaduaroda #arai #shoie #Jenterapadu #explore #yamaharxz #Teamkura2 #teamarnab #zizanrazak #Shuibsepahtu #pemintarxz #cantik #bosku #bossku #bashah #Maluapebosku #wilayahpermotoran
95 0 5 August, 2019
Diecast RXZ READY STOCK ,  Grab yours now ‼️‼️.
No siri RANDOM 👌🏻 .
❤️ MERAH MILI 💛 KUNING MILI .
HARGA : RM170 ( Termasuk pos sm ).
.
.
.
.
.
.
#rxzstillbos  #rxzmilinium  #rxzcaterlyzer  #RXZ #kapcaijahat #matmoto #matrempit #ReplikaRXZ #RXZMalaysiacomunitty #Pencintakelajuan #pencintaduaroda #arai #shoie #Jenterapadu #explore #yamaharxz #Teamkura2 #teamarnab #zizanrazak #Shuibsepahtu #pemintarxz #cantik #bosku #bossku #bashah #Maluapebosku #wilayahpermotoran
59 0 5 August, 2019
Diecast RXZ READY STOCK ,  Grab yours now ‼️‼️.
No siri RANDOM 👌🏻 .
❤️ MERAH MILI 💛 KUNING MILI .
HARGA : RM170 ( Termasuk pos sm ).
.
.
.
.
.
.
#rxzstillbos  #rxzmilinium  #rxzcaterlyzer  #RXZ #kapcaijahat #matmoto #matrempit #ReplikaRXZ #RXZMalaysiacomunitty #Pencintakelajuan #pencintaduaroda #arai #shoie #Jenterapadu #explore #yamaharxz #Teamkura2 #teamarnab #zizanrazak #Shuibsepahtu #pemintarxz #cantik #bosku #bossku #bashah #Maluapebosku #wilayahpermotoran
74 0 5 August, 2019
@amirun_naimm Profile picture

@amirun_naimm

Pantai Tanjung Bidara

quite short quite great💦
#bashah

quite short quite great💦
#bashah
75 2 4 August, 2019
Diecast RXZ READY STOCK ,  Grab yours now ‼️‼️.
No siri RANDOM 👌🏻 .
❤️ MERAH MILI 💛 KUNING MILI .
HARGA : RM170 ( Termasuk pos sm ).
.
.
.
.
.
.
#rxzstillbos  #rxzmilinium  #rxzcaterlyzer  #RXZ #kapcaijahat #matmoto #matrempit #ReplikaRXZ #RXZMalaysiacomunitty #Pencintakelajuan #pencintaduaroda #arai #shoie #Jenterapadu #explore #yamaharxz #Teamkura2 #teamarnab #zizanrazak #Shuibsepahtu #pemintarxz #cantik #bosku #bossku #bashah #Maluapebosku #wilayahpermotoran
59 0 25 July, 2019
Diecast RXZ READY STOCK ,  Grab yours now ‼️‼️.
No siri RANDOM 👌🏻 .
❤️ MERAH MILI 💛 KUNING MILI .
HARGA : RM170 ( Termasuk pos sm ).
.
.
.
.
.
.
#rxzstillbos  #rxzmilinium  #rxzcaterlyzer  #RXZ #kapcaijahat #matmoto #matrempit #ReplikaRXZ #RXZMalaysiacomunitty #Pencintakelajuan #pencintaduaroda #arai #shoie #Jenterapadu #explore #yamaharxz #Teamkura2 #teamarnab #zizanrazak #Shuibsepahtu #pemintarxz #cantik #bosku #bossku #bashah #Maluapebosku #wilayahpermotoran
66 0 25 July, 2019

Top #bashah posts

@mr.puddingg.tailor Profile picture

@mr.puddingg.tailor

“dua2 single🤭 kalau berkenan boleh suruh mak awak masuk meminang🤪”
#perigifindtimba
#bashah

“dua2 single🤭 kalau berkenan boleh suruh mak awak masuk meminang🤪”
#perigifindtimba
#bashah
99 0 16 June, 2019
#bashah ##rishiking #rishikeshpandey
1,460 15 16 November, 2018
@eyda_yolanda Profile picture

@eyda_yolanda

sesedow senior vs sesedow junior, dedulu kak ziera and cima jadik shadow sis. sekarang sha dengan nisa lak take over. gitchewww. one thing if dah jadi instructor. kita akan jarang-jarang berjumpa. sebab masing-masing ada kelas, masa sentiasa mencemburui kita kan kak @syaziera & kak @cimashimaro 😊. bila ada peluang gather balik, alahai. rindunyaaaa. yang lagi dua orang tu @fatinsasha & @mizs_nisa bila nak jadik instructor chuols? tapiiii lepas tu kompom kita jarang jumpa 😢. Apapun, all the best to all of you. I'll always support mana takat yang mampu. InsyaAllah. never stop learning, stay humble. Always in my heart. 😍😘💕🥨
.
.
.
#instructor #zumbainstructorlifestory #zumbainstructor #fitnjoyinstructor #fitnessfamily #chugether #mamamiastudio #hululangat #bashah #gengmakancharkueytiaw #genglangat #zinlife #wemovetheworld #sisbukakcrown #whosnext

sesedow senior vs sesedow junior, dedulu kak ziera and cima jadik shadow sis. sekarang sha dengan nisa lak take over. gitchewww. one thing if dah jadi instructor. kita akan jarang-jarang berjumpa. sebab masing-masing ada kelas, masa sentiasa mencemburui kita kan kak @syaziera & kak @cimashimaro 😊. bila ada peluang gather balik, alahai. rindunyaaaa. yang lagi dua orang tu @fatinsasha & @mizs_nisa bila nak jadik instructor chuols? tapiiii lepas tu kompom kita jarang jumpa 😢. Apapun, all the best to all of you. I'll always support mana takat yang mampu. InsyaAllah. never stop learning, stay humble. Always in my heart. 😍😘💕🥨
.
.
.
#instructor #zumbainstructorlifestory #zumbainstructor #fitnjoyinstructor #fitnessfamily #chugether #mamamiastudio #hululangat #bashah #gengmakancharkueytiaw #genglangat #zinlife #wemovetheworld #sisbukakcrown #whosnext
47 4 6 February, 2019
@man_sixpointtwo Profile picture

@man_sixpointtwo

Terima kasih kepada korang yang support FR Six Point Two. Di sebabkan sambutan yang meriah. Man dan @FRbluelabel nak bagi korang hadiah Tshirt FR Big Bear khas(limited edition) untuk pembeli bertuah. Apa yang korang perlu buat ialah post gambar atau video korang yang paling kreatif dengan baju FR Six Point Two dan tag @man_sixpointtwo & @frbluelabel . .
.
Man dan FR Blue Label akan pilih 5 gambar atau video paling kreatif untuk memenangi baju FR Big Bear khas ni. Apa tunggu lagi, post gambar atau video korang sekarang. Jangan privatekan insta korang ya. Tarikh tutup adalah 3 Ogos 2019.
#FRSixPointTwo
#FRBlueLabel
#abangkosmetik
#aslikemas
#bashah
#teamFR

Terima kasih kepada korang yang support FR Six Point Two. Di sebabkan sambutan yang meriah. Man dan @FRbluelabel nak bagi korang hadiah Tshirt FR Big Bear khas(limited edition) untuk pembeli bertuah. Apa yang korang perlu buat ialah post gambar atau video korang yang paling kreatif dengan baju FR Six Point Two dan tag @man_sixpointtwo & @frbluelabel . .
.
Man dan FR Blue Label akan pilih 5 gambar atau video paling kreatif untuk memenangi baju FR Big Bear khas ni. Apa tunggu lagi, post gambar atau video korang sekarang. Jangan privatekan insta korang ya. Tarikh tutup adalah 3 Ogos 2019. 
#FRSixPointTwo
#FRBlueLabel
#abangkosmetik
#aslikemas
#bashah
#teamFR
8,311 44 29 July, 2019
@nasz113 Profile picture

@nasz113

Sunway Lagoon, Malaysia

Bila kat luar hujan, ko masuk masuk org ajak amik gambar. #bashah #malamkeramaiandinda #masdo #masdolgenk.
.
.
📸 @firdzulkifly

Bila kat luar hujan, ko masuk masuk org ajak amik gambar. #bashah #malamkeramaiandinda #masdo #masdolgenk.
.
.
📸 @firdzulkifly
212 1 12 February, 2019
@eyda_yolanda Profile picture

@eyda_yolanda

Pondok Indah Mall

disebabkan abam jalan solo harini, maka selfie je la mampu. from hotel to blok M square to pondok indah mall dan balik hotel jalan kaki. mesti orang jakarta tengok abam jalan macam tengah dalam pantang. kahkahkah. kata seterongggg, keep moving aje laaa. duduk hotel je kang lapar. yang lagi tiga orang tu tengah menimba ilmu. 😘😍💝
.
.
.
#solotraveller #solobukanblackpink #kicap #bashah #pondokindahmall #jakarta #eydatakesjakarta #eydasjourney #mylifejourney #lifeislikeship #macet #indonesia #malaysiabukanpontianak #sebabadayangtanya #chill

disebabkan abam jalan solo harini, maka selfie je la mampu. from hotel to blok M square to pondok indah mall dan balik hotel jalan kaki. mesti orang jakarta tengok abam jalan macam tengah dalam pantang. kahkahkah. kata seterongggg, keep moving aje laaa. duduk hotel je kang lapar. yang lagi tiga orang tu tengah menimba ilmu. 😘😍💝
.
.
.
#solotraveller #solobukanblackpink #kicap #bashah #pondokindahmall #jakarta #eydatakesjakarta #eydasjourney #mylifejourney #lifeislikeship #macet #indonesia #malaysiabukanpontianak #sebabadayangtanya #chill
62 6 17 February, 2019
@kosmo_online Profile picture

@kosmo_online

[ #AlbumKosmo] Datuk Seri Mukhriz Tun Mahathir mengumumkan perletakan jawatan serta merta hari ini dan turut menyatakan Datuk Seri Ahmad Bashah Md. Hanipah sebagai Menteri Besar Kedah yang baharu. #kedah #mukhriz #bashah #menteribesar #congrat

[#AlbumKosmo] Datuk Seri Mukhriz Tun Mahathir mengumumkan perletakan jawatan serta merta hari ini dan turut menyatakan Datuk Seri Ahmad Bashah Md. Hanipah sebagai Menteri Besar Kedah yang baharu. #kedah #mukhriz #bashah #menteribesar #congrat
187 34 3 February, 2016
@stoneberlin Profile picture

@stoneberlin

Stone Brewing Berlin

Congratulations to our friends at @brewdogberlinmitte! Today it was our pleasure to have Allison and Michael from @brewdogofficial down at #StoneBerlin, and to offer them these empty mock-up bottles for the Stone Groundbreaking Collaboration we did with them last month as a housewarming gift.
These bad boys will be filled with SUPER #BASHAH headed out to collab contributors in early 2017. Cheers!

Congratulations to our friends at @brewdogberlinmitte! Today it was our pleasure to have Allison and Michael from @brewdogofficial down at #StoneBerlin, and to offer them these empty mock-up bottles for the Stone Groundbreaking Collaboration we did with them last month as a housewarming gift. 
These bad boys will be filled with SUPER #BASHAH headed out to collab contributors in early 2017. Cheers!
285 4 10 November, 2016