#barangjadi Instagram Photos & Videos

barangjadi - 23k posts

Anak2 muda palong#barangjadi

Anak2 muda palong #barangjadi

0 0 14 minutes ago
Gigi yang dulunya kuning sekarang dah putih dengan hanya menggunakan TEETH WHITENING sahaja . .

PANAS 🔥 PANAS 🔥 
Serbuk Arang paling murah dan berkesan sepantas 7HARI sahaja . Alhamdulillah banyak feedback-2 positif yang kami dapat . 
Hanya dengan menggunakan TEETH WHITENING anda akan dapat mengembalikan senyuman anda 😍. .
.
Fungsi TEETH WHITENING :
•Memutihkan gigi
•Menghilangkan Karang Gigi
•Menghapuskan Bau mulut
•Menghapuskan Bakteria dlm mulut
•Meneutralkan PH dlm mulut .
.
Jadi masalah gigi bukan lagi masalah yang kekal . Jom selesaikan segera dengan TEETH WHITENING 100% organik , halal dan selamat digunakan tau .  Ayuhh whatsapp segera 📲013-4018200 atau tekan link dibio

#igersmalaysia #ikutcarakita #sekmung #sekkepok #sayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #wakdoyok #malaysia #ootdmalaysia #budakhipster #JDT #merahkuning #hijaukuning #viralmalaysia #DSV #fattahamin #neelofa 
#dubsmashmalaysia #parodymalaysia #pomade #bundlemalaysia #barangjadi
#sayajualkasut #sayajualjam #jamdw #dw

Gigi yang dulunya kuning sekarang dah putih dengan hanya menggunakan TEETH WHITENING sahaja . .

PANAS 🔥 PANAS 🔥
Serbuk Arang paling murah dan berkesan sepantas 7HARI sahaja . Alhamdulillah banyak feedback-2 positif yang kami dapat .
Hanya dengan menggunakan TEETH WHITENING anda akan dapat mengembalikan senyuman anda 😍. .
.
Fungsi TEETH WHITENING :
•Memutihkan gigi
•Menghilangkan Karang Gigi
•Menghapuskan Bau mulut
•Menghapuskan Bakteria dlm mulut
•Meneutralkan PH dlm mulut .
.
Jadi masalah gigi bukan lagi masalah yang kekal . Jom selesaikan segera dengan TEETH WHITENING 100% organik , halal dan selamat digunakan tau . Ayuhh whatsapp segera 📲013-4018200 atau tekan link dibio

#igersmalaysia #ikutcarakita #sekmung #sekkepok #sayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #wakdoyok #malaysia #ootdmalaysia #budakhipster #JDT #merahkuning #hijaukuning #viralmalaysia #DSV #fattahamin #neelofa
#dubsmashmalaysia #parodymalaysia #pomade #bundlemalaysia #barangjadi
#sayajualkasut #sayajualjam #jamdw #dw

5 0 5 hours ago
kami adk beradk mmg takpakai sebarang skin care ya awak. zaman skin care tu dah tinggal bertahun tahun. and now just tepek tepek fd je kat skin 🤗 utk yg merawat skin yg ada jerawat, parut semua tu? apa lagi semestinya eskinol lah 🤪
#eskinoloriginal 
#eskinolmurah 
#sispakaisisjual 
#barangelok 
#barangjadi

kami adk beradk mmg takpakai sebarang skin care ya awak. zaman skin care tu dah tinggal bertahun tahun. and now just tepek tepek fd je kat skin 🤗 utk yg merawat skin yg ada jerawat, parut semua tu? apa lagi semestinya eskinol lah 🤪
#eskinoloriginal
#eskinolmurah
#sispakaisisjual
#barangelok
#barangjadi

10 0 8 hours ago
kami adk beradk mmg takpakai sebarang skin care ya awak. zaman skin care tu dah tinggal bertahun tahun. and now just tepek tepek fd je kat skin 🤗 utk yg merawat skin yg ada jerawat, parut semua tu? apa lagi semestinya eskinol lah 🤪
#eskinoloriginal 
#eskinolmurah 
#sispakaisisjual 
#barangelok 
#barangjadi

kami adk beradk mmg takpakai sebarang skin care ya awak. zaman skin care tu dah tinggal bertahun tahun. and now just tepek tepek fd je kat skin 🤗 utk yg merawat skin yg ada jerawat, parut semua tu? apa lagi semestinya eskinol lah 🤪
#eskinoloriginal
#eskinolmurah
#sispakaisisjual
#barangelok
#barangjadi

10 0 8 hours ago
kami adk beradk mmg takpakai sebarang skin care ya awak. zaman skin care tu dah tinggal bertahun tahun. and now just tepek tepek fd je kat skin 🤗 utk yg merawat skin yg ada jerawat, parut semua tu? apa lagi semestinya eskinol lah 🤪
#eskinoloriginal 
#eskinolmurah 
#sispakaisisjual 
#barangelok 
#barangjadi

kami adk beradk mmg takpakai sebarang skin care ya awak. zaman skin care tu dah tinggal bertahun tahun. and now just tepek tepek fd je kat skin 🤗 utk yg merawat skin yg ada jerawat, parut semua tu? apa lagi semestinya eskinol lah 🤪
#eskinoloriginal
#eskinolmurah
#sispakaisisjual
#barangelok
#barangjadi

13 0 8 hours ago
Santai malam minggu,next time kite repeat balik.
#barangjadi
#manggoon

Santai malam minggu,next time kite repeat balik.
#barangjadi
#manggoon

40 1 17 hours ago
Amal AF terpaksa gantikan tugas aku kat pulau tioman... kesihatan tak mengizin kan utk sama2 dgn korang semua... tapi jgn la bahan2 aku... bahan balik kang... hahaha.. #BarangJadi

Amal AF terpaksa gantikan tugas aku kat pulau tioman... kesihatan tak mengizin kan utk sama2 dgn korang semua... tapi jgn la bahan2 aku... bahan balik kang... hahaha.. #BarangJadi

26 0 17 August, 2019
DANIEL WELLINGTON NYLON COUPLE
.
.
♻ BRAND : DANIEL WELLINGTON
♻ MATERIAL : NYLON
♻ Color : REFER PIC
♻ Gender : COUPLE
♻ Condition : NEW .
.
==============================================
Spek Terbaik : 🔰 1 Month Warranty (Engine)
🔰 Quality NYLON Material
🔰 Analog Function
🔰 Diameter 39|36mm
🔰 Gred 2A
🔰 Sesuai untuk pasangan bercinta 🔰 Jarum berfungsi dengan baik 🔰 Pergerakkan Jam mengunakan bateri
🔰 Condition NEW Free DW Couple Box 🔰 Couple sahaja
============================================== Harga :  RM55 (Couple) 2Jam
.
.
FREE POSTAGE 
SABAH SARAWAK ADD RM5

#igersmalaysia #ikutcarakita #sekmung #sekkepok #sayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #wakdoyok #malaysia #ootdmalaysia #budakhipster #JDT #merahkuning #hijaukuning #viralmalaysia #DSV #Fatahamin #neelofa 
#dubsmashmalaysia #parodymalaysia #pomade #bundlemalaysia #barangjadi
#sayajualkasut #sayajualjam #maluapabossku#bosskita

DANIEL WELLINGTON NYLON COUPLE
.
.
♻ BRAND : DANIEL WELLINGTON
♻ MATERIAL : NYLON
♻ Color : REFER PIC
♻ Gender : COUPLE
♻ Condition : NEW .
.
==============================================
Spek Terbaik : 🔰 1 Month Warranty (Engine)
🔰 Quality NYLON Material
🔰 Analog Function
🔰 Diameter 39|36mm
🔰 Gred 2A
🔰 Sesuai untuk pasangan bercinta 🔰 Jarum berfungsi dengan baik 🔰 Pergerakkan Jam mengunakan bateri
🔰 Condition NEW Free DW Couple Box 🔰 Couple sahaja
============================================== Harga : RM55 (Couple) 2Jam
.
.
FREE POSTAGE
SABAH SARAWAK ADD RM5

#igersmalaysia #ikutcarakita #sekmung #sekkepok #sayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #wakdoyok #malaysia #ootdmalaysia #budakhipster #JDT #merahkuning #hijaukuning #viralmalaysia #DSV #Fatahamin #neelofa
#dubsmashmalaysia #parodymalaysia #pomade #bundlemalaysia #barangjadi
#sayajualkasut #sayajualjam #maluapabossku #bosskita

8 1 17 August, 2019
nak cantik, nak kulit bebas jerawat jangan kedekut tau awak. serendah rm10 ja dah boleh lawa tau. 🍂 link ws on bio! 
#eskinoloriginal 
#eskinolmurah 
#sispakaisisjual 
#barangelok 
#barangjadi

nak cantik, nak kulit bebas jerawat jangan kedekut tau awak. serendah rm10 ja dah boleh lawa tau. 🍂 link ws on bio!
#eskinoloriginal
#eskinolmurah
#sispakaisisjual
#barangelok
#barangjadi

15 0 17 August, 2019
nak cantik, nak kulit bebas jerawat jangan kedekut tau awak. serendah rm10 ja dah boleh lawa tau. 🍂 link ws on bio! 
#eskinoloriginal 
#eskinolmurah 
#sispakaisisjual 
#barangelok 
#barangjadi

nak cantik, nak kulit bebas jerawat jangan kedekut tau awak. serendah rm10 ja dah boleh lawa tau. 🍂 link ws on bio!
#eskinoloriginal
#eskinolmurah
#sispakaisisjual
#barangelok
#barangjadi

7 0 17 August, 2019
nak cantik, nak kulit bebas jerawat jangan kedekut tau awak. serendah rm10 ja dah boleh lawa tau. 🍂 link ws on bio! 
#eskinoloriginal 
#eskinolmurah 
#sispakaisisjual 
#barangelok 
#barangjadi

nak cantik, nak kulit bebas jerawat jangan kedekut tau awak. serendah rm10 ja dah boleh lawa tau. 🍂 link ws on bio!
#eskinoloriginal
#eskinolmurah
#sispakaisisjual
#barangelok
#barangjadi

16 0 17 August, 2019
Dimana2 Ada SEBALOK🍁

#Bossku #sebalok🍁racing  #barangjadi

Dimana2 Ada SEBALOK🍁

#Bossku #sebalok🍁racing #barangjadi

27 1 16 August, 2019
dua bulan setia dengan eskinol, alhamdulillah my customer sangat berpuas hati. awak yang nak order eskinol boleh ws zis okay? link ws on bio 🌼
#eskinoloriginal 
#eskinolmurah 
#sispakaisisjual 
#barangelok 
#barangjadi

dua bulan setia dengan eskinol, alhamdulillah my customer sangat berpuas hati. awak yang nak order eskinol boleh ws zis okay? link ws on bio 🌼
#eskinoloriginal
#eskinolmurah
#sispakaisisjual
#barangelok
#barangjadi

8 0 16 August, 2019
dua bulan setia dengan eskinol, alhamdulillah my customer sangat berpuas hati. awak yang nak order eskinol boleh ws zis okay? link ws on bio 🌼
#eskinoloriginal 
#eskinolmurah 
#sispakaisisjual 
#barangelok 
#barangjadi

dua bulan setia dengan eskinol, alhamdulillah my customer sangat berpuas hati. awak yang nak order eskinol boleh ws zis okay? link ws on bio 🌼
#eskinoloriginal
#eskinolmurah
#sispakaisisjual
#barangelok
#barangjadi

18 0 16 August, 2019
dua bulan setia dengan eskinol, alhamdulillah my customer sangat berpuas hati. awak yang nak order eskinol boleh ws zis okay? link ws on bio 🌼
#eskinoloriginal 
#eskinolmurah 
#sispakaisisjual 
#barangelok 
#barangjadi

dua bulan setia dengan eskinol, alhamdulillah my customer sangat berpuas hati. awak yang nak order eskinol boleh ws zis okay? link ws on bio 🌼
#eskinoloriginal
#eskinolmurah
#sispakaisisjual
#barangelok
#barangjadi

11 0 16 August, 2019
Zr ff restock... .
🔥 Harga mur mur bosskuuu🔥
.
Harga kaki lima,kualiti antarabangsa...
Pasti murahhh😚
.

Kalau mahal bagi tahu kami..kalau murah jangan lupa bagi tahu kawan-kawan..😎
.
❕❕#postage kami sedia kan❕❕
.
Waktu operase kedai pukul 
8.30pm-3am
.
Waze:uptownmines2
.
Location :neon night market
Contact number:0163615150
.

#vape #vapekl #vapeselangor #vapeserdang #vapesentul 
#vapetricks
#vapecommunity #vapeon #vapemur #vapemurah #vapemurahmalaysia #vapekaki #vapeindonesia #vapesarawak #nicevape25 #honeyjuana @shuibsepahtu #flavourviral #barangjadi #payungsikit #zrff #flavourviral

Zr ff restock... .
🔥 Harga mur mur bosskuuu🔥
.
Harga kaki lima,kualiti antarabangsa...
Pasti murahhh😚
.

Kalau mahal bagi tahu kami..kalau murah jangan lupa bagi tahu kawan-kawan..😎
.
❕❕ #postage kami sedia kan❕❕
.
Waktu operase kedai pukul
8.30pm-3am
.
Waze:uptownmines2
.
Location :neon night market
Contact number:0163615150
.

#vape #vapekl #vapeselangor #vapeserdang #vapesentul
#vapetricks
#vapecommunity #vapeon #vapemur #vapemurah #vapemurahmalaysia #vapekaki #vapeindonesia #vapesarawak #nicevape25 #honeyjuana @shuibsepahtu #flavourviral #barangjadi #payungsikit #zrff #flavourviral

36 0 16 August, 2019
Thirstday 🖤
.
I thought today is thursday ,
.
Regret , becoz today is friday ; the end of week.
.
And, i suppose to be happy apparently tomorrow is saturday 😅. (@fariedfrd wedding)🤲🏻.
.
Tought week huh ! 🙌🏻
.
#meography🇲🇾 #otakjanganloading
#kalaubaiksemuaorangsayang
#scarface #mafia #gangster
#berthenang #berthendang
#tourismmalaysia #backpackers
#travel #nature #alpacino
#redemption #rastavibes
#barangjadi #420🍁 #destroyer
#mastermindfamilia♠️
#bekind #freedom #onelove
#KLmania #Boyka

Thirstday 🖤
.
I thought today is thursday ,
.
Regret , becoz today is friday ; the end of week.
.
And, i suppose to be happy apparently tomorrow is saturday 😅. (@fariedfrd wedding)🤲🏻.
.
Tought week huh ! 🙌🏻
.
#meography🇲🇾 #otakjanganloading
#kalaubaiksemuaorangsayang
#scarface #mafia #gangster
#berthenang #berthendang
#tourismmalaysia #backpackers
#travel #nature #alpacino
#redemption #rastavibes
#barangjadi #420🍁 #destroyer
#mastermindfamilia♠️
#bekind #freedom #onelove
#KLmania #Boyka

72 17 16 August, 2019
Assalamualaikum warga instagram dan sahabat sahabat sekalian..Salam hari jumaat yang penuh rahmah
Ada baik baik ke harini..
Di sini saya ingin menjual grandsap rxz 135 standard
Bearing fit fit..cun cun kita buat
Balik cuma plug n play sahaja
Rm100 sahaja clear barang store 
Barang padu bosskita✓
Konfem merelip kalau pakai dekat moto anda
In sha allah saya akan buat terbaik demi anda semua👍🏻 ///
Trusted seller💯
WhatsApp: 0196484449
#murahkanrezekisaya
#barangjadi
#komfemsmart
#barangkalibarangjadi

Assalamualaikum warga instagram dan sahabat sahabat sekalian..Salam hari jumaat yang penuh rahmah
Ada baik baik ke harini..
Di sini saya ingin menjual grandsap rxz 135 standard
Bearing fit fit..cun cun kita buat
Balik cuma plug n play sahaja
Rm100 sahaja clear barang store
Barang padu bosskita✓
Konfem merelip kalau pakai dekat moto anda
In sha allah saya akan buat terbaik demi anda semua👍🏻 ///
Trusted seller💯
WhatsApp: 0196484449
#murahkanrezekisaya
#barangjadi
#komfemsmart
#barangkalibarangjadi

12 0 16 August, 2019
🔥NEW STOCK🔥
.
.
Mask Limited Edition 😎
.
.
▶Sesuai dipakai ketika musim jerebu😷
▶Direka khas untuk sesiapa yang sentiasa bergaya. ▶Boleh dijadikan aksesori tambahan
.
💵 Harga RM27 Free Postage
.
.
PM ADMIN CEPAT STOCK TAK BANYK😌
.
.
017-6078314
.
.
#igersmalaysia #ikutcarakita #sekmung #sekkepok #sayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #wakdoyok #malaysia #ootdmalaysia #budakhipster #JDT #merahkuning #hijaukuning #viralmalaysia #DSV #Fatahamin #neelofa 
#dubsmashmalaysia #parodymalaysia #pomade #bundlemalaysia #barangjadi
#sayajualkasut #sayajualjam #jamdw #maluapabossku

🔥NEW STOCK🔥
.
.
Mask Limited Edition 😎
.
.
▶Sesuai dipakai ketika musim jerebu😷
▶Direka khas untuk sesiapa yang sentiasa bergaya. ▶Boleh dijadikan aksesori tambahan
.
💵 Harga RM27 Free Postage
.
.
PM ADMIN CEPAT STOCK TAK BANYK😌
.
.
017-6078314
.
.
#igersmalaysia #ikutcarakita #sekmung #sekkepok #sayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #wakdoyok #malaysia #ootdmalaysia #budakhipster #JDT #merahkuning #hijaukuning #viralmalaysia #DSV #Fatahamin #neelofa
#dubsmashmalaysia #parodymalaysia #pomade #bundlemalaysia #barangjadi
#sayajualkasut #sayajualjam #jamdw #maluapabossku

16 0 16 August, 2019
♥️ ------------------ .
High quality💯

harga : Rm75
-------------------
.
Saiz : 36 37 38 39 40
.

FREE POS SM,SS ADD RM6 SAHAJA
------------------- .
READY STOCK ❗READY TO POST🚚
.
Whatsapp 
0135933460
--------------------
0135933460

Bayar hari ni, esok pos 🚚

#sekkepok #sekmung #jutawanmuda #afifahnasir #aliffaziz #jutawanberjaya
#sisjualmurah #trending 
#jutawan 
#barangjadi #barangbundle #jutawanhebat
#sempoi
#singgahsekejap 
#murah
#kasutmurah #sentap

♥️ ------------------ .
High quality💯

harga : Rm75
-------------------
.
Saiz : 36 37 38 39 40
.

FREE POS SM,SS ADD RM6 SAHAJA
------------------- .
READY STOCK ❗READY TO POST🚚
.
Whatsapp
0135933460
--------------------
0135933460

Bayar hari ni, esok pos 🚚

#sekkepok #sekmung #jutawanmuda #afifahnasir #aliffaziz #jutawanberjaya
#sisjualmurah #trending
#jutawan
#barangjadi #barangbundle #jutawanhebat
#sempoi
#singgahsekejap
#murah
#kasutmurah #sentap

5 0 16 August, 2019
♥️ ------------------ .
High quality💯

harga : Rm75
-------------------
.
Saiz : 36 37 38 39 40
.

FREE POS SM,SS ADD RM6 SAHAJA
------------------- .
READY STOCK ❗READY TO POST🚚
.
Whatsapp 
0135933460
--------------------
0135933460

Bayar hari ni, esok pos 🚚

#sekkepok #sekmung #jutawanmuda #afifahnasir #aliffaziz #jutawanberjaya
#sisjualmurah #trending 
#jutawan 
#barangjadi #barangbundle #jutawanhebat
#sempoi
#singgahsekejap 
#murah
#kasutmurah #sentap

♥️ ------------------ .
High quality💯

harga : Rm75
-------------------
.
Saiz : 36 37 38 39 40
.

FREE POS SM,SS ADD RM6 SAHAJA
------------------- .
READY STOCK ❗READY TO POST🚚
.
Whatsapp
0135933460
--------------------
0135933460

Bayar hari ni, esok pos 🚚

#sekkepok #sekmung #jutawanmuda #afifahnasir #aliffaziz #jutawanberjaya
#sisjualmurah #trending
#jutawan
#barangjadi #barangbundle #jutawanhebat
#sempoi
#singgahsekejap
#murah
#kasutmurah #sentap

3 0 16 August, 2019
🔥🔥🔥 taknak cuba lagi ke tu? harga serendah rm10 je awak 👍🏻🙊 📱whatsapp 0139166746 untuk fast respons atau klik link ws dkt bio je 🎈🎈
#eskinolmurah 
#eskinoloriginal 
#sispakaisisjual 
#barangelok 
#barangjadi

🔥🔥🔥 taknak cuba lagi ke tu? harga serendah rm10 je awak 👍🏻🙊 📱whatsapp 0139166746 untuk fast respons atau klik link ws dkt bio je 🎈🎈
#eskinolmurah
#eskinoloriginal
#sispakaisisjual
#barangelok
#barangjadi

9 0 15 August, 2019
🔥🔥🔥 taknak cuba lagi ke tu? harga serendah rm10 je awak 👍🏻🙊 📱whatsapp 0139166746 untuk fast respons atau klik link ws dkt bio je 🎈🎈
#eskinolmurah 
#eskinoloriginal 
#sispakaisisjual 
#barangelok 
#barangjadi

🔥🔥🔥 taknak cuba lagi ke tu? harga serendah rm10 je awak 👍🏻🙊 📱whatsapp 0139166746 untuk fast respons atau klik link ws dkt bio je 🎈🎈
#eskinolmurah
#eskinoloriginal
#sispakaisisjual
#barangelok
#barangjadi

9 0 15 August, 2019
🔥🔥🔥 taknak cuba lagi ke tu? harga serendah rm10 je awak 👍🏻🙊 📱whatsapp 0139166746 untuk fast respons atau klik link ws dkt bio je 🎈🎈
#eskinolmurah 
#eskinoloriginal 
#sispakaisisjual 
#barangelok 
#barangjadi

🔥🔥🔥 taknak cuba lagi ke tu? harga serendah rm10 je awak 👍🏻🙊 📱whatsapp 0139166746 untuk fast respons atau klik link ws dkt bio je 🎈🎈
#eskinolmurah
#eskinoloriginal
#sispakaisisjual
#barangelok
#barangjadi

9 0 15 August, 2019
🔥🔥🔥 taknak cuba lagi ke tu? harga serendah rm10 je awak 👍🏻🙊 📱whatsapp 0139166746 untuk fast respons atau klik link ws dkt bio je 🎈🎈
#eskinolmurah 
#eskinoloriginal 
#sispakaisisjual 
#barangelok 
#barangjadi

🔥🔥🔥 taknak cuba lagi ke tu? harga serendah rm10 je awak 👍🏻🙊 📱whatsapp 0139166746 untuk fast respons atau klik link ws dkt bio je 🎈🎈
#eskinolmurah
#eskinoloriginal
#sispakaisisjual
#barangelok
#barangjadi

10 0 15 August, 2019
🔥🔥🔥 taknak cuba lagi ke tu? harga serendah rm10 je awak 👍🏻🙊 📱whatsapp 0139166746 untuk fast respons atau klik link ws dkt bio je 🎈🎈
#eskinolmurah 
#eskinoloriginal 
#sispakaisisjual 
#barangelok 
#barangjadi

🔥🔥🔥 taknak cuba lagi ke tu? harga serendah rm10 je awak 👍🏻🙊 📱whatsapp 0139166746 untuk fast respons atau klik link ws dkt bio je 🎈🎈
#eskinolmurah
#eskinoloriginal
#sispakaisisjual
#barangelok
#barangjadi

10 0 15 August, 2019
🔥🔥🔥 taknak cuba lagi ke tu? harga serendah rm10 je awak 👍🏻🙊 📱whatsapp 0139166746 untuk fast respons atau klik link ws dkt bio je 🎈🎈
#eskinolmurah 
#eskinoloriginal 
#sispakaisisjual 
#barangelok 
#barangjadi

🔥🔥🔥 taknak cuba lagi ke tu? harga serendah rm10 je awak 👍🏻🙊 📱whatsapp 0139166746 untuk fast respons atau klik link ws dkt bio je 🎈🎈
#eskinolmurah
#eskinoloriginal
#sispakaisisjual
#barangelok
#barangjadi

12 0 15 August, 2019
Semalam aku try @mrbreu.official tobacco vanilla HARI NI AKU TRY DIORG PYE REDBULL
.
-SERIUS TALK REDBULL DIE PADU BAK ANG TERASA SEBIJI MCM AIR REDBULL SEBIJIK!!!! 35 MG DIE PON TERASA HIT SEGALA HIT YANG KORG NAK SERIUS SHIT MEMANG DAP DAP... WELL BLEND MR BREU
.
NANTIKAN FULL VIDEO REVIEW MINGGU INI .
#mrbreu #mingguanvapors #padubeb #redbull #barangjadi #kasion #vapeon #vapefemes #vapemy #vapemalaysia #vapelah #stopsmoking #startvaping #notounder18

Semalam aku try @mrbreu.official tobacco vanilla HARI NI AKU TRY DIORG PYE REDBULL
.
-SERIUS TALK REDBULL DIE PADU BAK ANG TERASA SEBIJI MCM AIR REDBULL SEBIJIK!!!! 35 MG DIE PON TERASA HIT SEGALA HIT YANG KORG NAK SERIUS SHIT MEMANG DAP DAP... WELL BLEND MR BREU
.
NANTIKAN FULL VIDEO REVIEW MINGGU INI .
#mrbreu #mingguanvapors #padubeb #redbull #barangjadi #kasion #vapeon #vapefemes #vapemy #vapemalaysia #vapelah #stopsmoking #startvaping #notounder18

20 5 15 August, 2019
SHOES FOR OUTFIT👕👟
•
NIKE AIRMAX 1 RAINBOW 
41until 45 EURO ONLY ❗️
ITEM READY STOCK 
POSTAGE EVERYDAY 📮
ORDER SUBMIT by "BATCH"
•
RM79( OFFERS PRICE ) 
Rm159 ( NORMAL PRICE)
•
WHATSAPP FOR ORDER :
.
#igersmalaysia #ikutcarakita #sekmung #sekkepok #sayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #wakdoyok #malaysia #ootdmalaysia #budakhipster #JDT #merahkuning #hijaukuning #viralmalaysia #DSV #fattahamin #neelofa 
#dubsmashmalaysia #parodymalaysia #pomade #bundlemalaysia #barangjadi
#sayajualkasut #sayajualjam #jamdw #dw

SHOES FOR OUTFIT👕👟

NIKE AIRMAX 1 RAINBOW
41until 45 EURO ONLY ❗️
ITEM READY STOCK
POSTAGE EVERYDAY 📮
ORDER SUBMIT by "BATCH"

RM79( OFFERS PRICE )
Rm159 ( NORMAL PRICE)

WHATSAPP FOR ORDER :
.
#igersmalaysia #ikutcarakita #sekmung #sekkepok #sayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #wakdoyok #malaysia #ootdmalaysia #budakhipster #JDT #merahkuning #hijaukuning #viralmalaysia #DSV #fattahamin #neelofa
#dubsmashmalaysia #parodymalaysia #pomade #bundlemalaysia #barangjadi
#sayajualkasut #sayajualjam #jamdw #dw

3 1 15 August, 2019
Assalamualaikum warga instagram dan sahabat sahabat sekalian.
Ada baik baik ke harini..
Di sini saya ingin menjual foxraces mili. Sebelah kiri ori moto..belah kanan lokel
Balik cuma repaint sahaja kalau nak bagi kemas👍🏻
Kalau nak saya repaint harga lain bosskita
Rm50 sahaja boss
Barang padu bosskita✓
Konfem merelip kalau pakai dekat moto anda
In sha allah saya akan buat terbaik demi anda semua👍🏻 ///
Trusted seller💯
WhatsApp: 0196484449
#murahkanrezekisaya
#barangjadi
#komfemsmart
#barangkalibarangjadi

Assalamualaikum warga instagram dan sahabat sahabat sekalian.
Ada baik baik ke harini..
Di sini saya ingin menjual foxraces mili. Sebelah kiri ori moto..belah kanan lokel
Balik cuma repaint sahaja kalau nak bagi kemas👍🏻
Kalau nak saya repaint harga lain bosskita
Rm50 sahaja boss
Barang padu bosskita✓
Konfem merelip kalau pakai dekat moto anda
In sha allah saya akan buat terbaik demi anda semua👍🏻 ///
Trusted seller💯
WhatsApp: 0196484449
#murahkanrezekisaya
#barangjadi
#komfemsmart
#barangkalibarangjadi

10 0 15 August, 2019
thank you for fresh feedback! 🔥🔥🔥 sape nak try nak repeat meh ws pat pat 🌼🌼🌼
#eskinoloriginal 
#eskinolmurah 
#sispakaisisjual 
#barangelok 
#barangjadi

thank you for fresh feedback! 🔥🔥🔥 sape nak try nak repeat meh ws pat pat 🌼🌼🌼
#eskinoloriginal
#eskinolmurah
#sispakaisisjual
#barangelok
#barangjadi

15 0 15 August, 2019
thank you for fresh feedback! 🔥🔥🔥 sape nak try nak repeat meh ws pat pat 🌼🌼🌼
#eskinoloriginal 
#eskinolmurah 
#sispakaisisjual 
#barangelok 
#barangjadi

thank you for fresh feedback! 🔥🔥🔥 sape nak try nak repeat meh ws pat pat 🌼🌼🌼
#eskinoloriginal
#eskinolmurah
#sispakaisisjual
#barangelok
#barangjadi

11 0 15 August, 2019
thank you for fresh feedback! 🔥🔥🔥 sape nak try nak repeat meh ws pat pat 🌼🌼🌼
#eskinoloriginal 
#eskinolmurah 
#sispakaisisjual 
#barangelok 
#barangjadi

thank you for fresh feedback! 🔥🔥🔥 sape nak try nak repeat meh ws pat pat 🌼🌼🌼
#eskinoloriginal
#eskinolmurah
#sispakaisisjual
#barangelok
#barangjadi

50 0 15 August, 2019
katanya baru semalam tonyoh eskinol, harini terus kecut. dia tak boleh ada jerawat walaupun satu. cepat2 tonyoh eskinol dan ini hasilnya! jom cuba pat pat ws me 0139166746 🌼
#eskinoloriginal 
#eskinolmurah 
#sispakaisisjual 
#barangelok 
#barangjadi

katanya baru semalam tonyoh eskinol, harini terus kecut. dia tak boleh ada jerawat walaupun satu. cepat2 tonyoh eskinol dan ini hasilnya! jom cuba pat pat ws me 0139166746 🌼
#eskinoloriginal
#eskinolmurah
#sispakaisisjual
#barangelok
#barangjadi

12 0 15 August, 2019
katanya baru semalam tonyoh eskinol, harini terus kecut. dia tak boleh ada jerawat walaupun satu. cepat2 tonyoh eskinol dan ini hasilnya! jom cuba pat pat ws me 0139166746 🌼
#eskinoloriginal 
#eskinolmurah 
#sispakaisisjual 
#barangelok 
#barangjadi

katanya baru semalam tonyoh eskinol, harini terus kecut. dia tak boleh ada jerawat walaupun satu. cepat2 tonyoh eskinol dan ini hasilnya! jom cuba pat pat ws me 0139166746 🌼
#eskinoloriginal
#eskinolmurah
#sispakaisisjual
#barangelok
#barangjadi

19 0 15 August, 2019
katanya baru semalam tonyoh eskinol, harini terus kecut. dia tak boleh ada jerawat walaupun satu. cepat2 tonyoh eskinol dan ini hasilnya! jom cuba pat pat ws me 0139166746 🌼
#eskinoloriginal 
#eskinolmurah 
#sispakaisisjual 
#barangelok 
#barangjadi

katanya baru semalam tonyoh eskinol, harini terus kecut. dia tak boleh ada jerawat walaupun satu. cepat2 tonyoh eskinol dan ini hasilnya! jom cuba pat pat ws me 0139166746 🌼
#eskinoloriginal
#eskinolmurah
#sispakaisisjual
#barangelok
#barangjadi

12 0 15 August, 2019
SPORTRIM ENKEI SP522 ✅
TIMSUN TS692 ✅
HUB ENKEI✅
SIAP CUN CUN BOSS ‼️👍🏻
#barangjadi

SPORTRIM ENKEI SP522 ✅
TIMSUN TS692 ✅
HUB ENKEI✅
SIAP CUN CUN BOSS ‼️👍🏻
#barangjadi

1,046 2 15 August, 2019
Baju Malaysia sempena hari kemerdekaan semakin dekat mari ramai ramai tempah baju ini, mau tempah ? 01124602720 
short sleeve Rm30
long sleeve Rm35 
#bajuprinting #bajumurahbagus #barangbaik #barangjadi #murahmurah #support #malaysiaboleh #hidupmalaysia🇲🇾 #sayangmalaysia #malaysiaboleh🇲🇾

Baju Malaysia sempena hari kemerdekaan semakin dekat mari ramai ramai tempah baju ini, mau tempah ? 01124602720
short sleeve Rm30
long sleeve Rm35
#bajuprinting #bajumurahbagus #barangbaik #barangjadi #murahmurah #support #malaysiaboleh #hidupmalaysia🇲🇾 #sayangmalaysia #malaysiaboleh🇲🇾

6 0 14 August, 2019
Jangan ckap abam x payong...
NHK Harimau SE
#barangjadi
#merdekarideon

Jangan ckap abam x payong...
NHK Harimau SE
#barangjadi
#merdekarideon

11 0 14 August, 2019
Plet no untk diJual
Wsap 0123497158
#Kgmedan #Poscode46000 
#MATTOWN #Barangjadi

Plet no untk diJual
Wsap 0123497158
#Kgmedan #Poscode46000
#MATTOWN #Barangjadi

6 0 14 August, 2019
Tq suppot 
#Kgmedan #Poscode46000 
#MATTOWN #Barangjadi

Tq suppot
#Kgmedan #Poscode46000
#MATTOWN #Barangjadi

21 0 14 August, 2019
PITSTOP KGMEDAN ROUTE 46000
#Kgmedan #Poscode46000
#MATTOWN #Barangjadi

PITSTOP KGMEDAN ROUTE 46000
#Kgmedan #Poscode46000
#MATTOWN #Barangjadi

21 0 14 August, 2019
LogBook PITSTOP MALAYSIA/THAILAND
#Kgmedan #Poscode46000 
#MATTOWN #Barangjadi

LogBook PITSTOP MALAYSIA/THAILAND
#Kgmedan #Poscode46000
#MATTOWN #Barangjadi

8 0 14 August, 2019

Top #barangjadi posts

#reupload Throwback 2015 punya perangai 😂😂😂

#reupload Throwback 2015 punya perangai 😂😂😂

1,708 156 14 August, 2019
SPORTRIM ENKEI SP522 ✅
TIMSUN TS692 ✅
HUB ENKEI✅
SIAP CUN CUN BOSS ‼️👍🏻
#barangjadi

SPORTRIM ENKEI SP522 ✅
TIMSUN TS692 ✅
HUB ENKEI✅
SIAP CUN CUN BOSS ‼️👍🏻
#barangjadi

1,046 2 15 August, 2019
👂🏻SEMUA NAK JADI RAPPER ,ABIS SAYA NAK JADI APE🤭JADI @djvaceofficial  JERLAH😅INI BUKAN RNR🤦🏻‍♂️#barangjadi  @djvaceofficial  #abahkau #dugem #makkauisapbong #sedardiri #mohonterasa #perempuanhebat  #oups

👂🏻SEMUA NAK JADI RAPPER ,ABIS SAYA NAK JADI APE🤭JADI @djvaceofficial JERLAH😅INI BUKAN RNR🤦🏻‍♂️ #barangjadi @djvaceofficial #abahkau #dugem #makkauisapbong #sedardiri #mohonterasa #perempuanhebat #oups

196 14 28 April, 2019
Adik berjlbab ungu versi Boleh joget💃🏻💜🤣. Kita buat lain daripada yang lain sikit. Kasi rancak sikit🔥. Dapat cover dgn @azzamramli_ @mohdhasrulikmal & IJAT WAHAB ESTACY💪🏻 jadi bodoh semuanye 🤣 req by @tirahhhhhhh03 full kt youtube kejap lagi nak tahu rancak ke tak rancak😏. #anakkampung #kamigengs #kipaslipas #kipaslipaschannel #adikberjilbabungu #cover #saripcover #pakmaon #asmawi #stayhigh #barangjadi

Adik berjlbab ungu versi Boleh joget💃🏻💜🤣. Kita buat lain daripada yang lain sikit. Kasi rancak sikit🔥. Dapat cover dgn @azzamramli_ @mohdhasrulikmal & IJAT WAHAB ESTACY💪🏻 jadi bodoh semuanye 🤣 req by @tirahhhhhhh03 full kt youtube kejap lagi nak tahu rancak ke tak rancak😏. #anakkampung #kamigengs #kipaslipas #kipaslipaschannel #adikberjilbabungu #cover #saripcover #pakmaon #asmawi #stayhigh #barangjadi

422 8 19 March, 2019
Ye Bo55ku.. Nak Beli apa yaa... 👍❤❤
#BarangJadi 
#GstProject
#barangrare

Ye Bo55ku.. Nak Beli apa yaa... 👍❤❤
#BarangJadi
#GstProject
#barangrare

1,712 16 28 April, 2019
Rider Pro #Dino
#lc135headblokStd
#gstproject

Rider Pro #Dino
#lc135headblokStd
#gstproject

996 6 30 August, 2018