#bahanlawak Instagram Photos & Videos

Kalau korang pandai, cer teka huruf apa yg takde? 🤔
.
Azam kurus 2019 belom tercapai? 😋 Meh follow @befit.radiance sekarang. abg qih ajar FREE je dah boleh turun 5kg seminggu tau. 😍
.
.
❤Like, Comment & Tag Member korang😉
.
Jangan lupa usha IGStory dan Follow @sembangsantaii untuk hiburan yang lebih santai👍🏻😋
.
.
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak

Kalau korang pandai, cer teka huruf apa yg takde? 🤔
.
Azam kurus 2019 belom tercapai? 😋 Meh follow @befit.radiance sekarang. abg qih ajar FREE je dah boleh turun 5kg seminggu tau. 😍
.
.
❤Like, Comment & Tag Member korang😉
.
Jangan lupa usha IGStory dan Follow @sembangsantaii untuk hiburan yang lebih santai👍🏻😋
.
.
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak

223 194 20 hours ago
Zul mana zul?? Suka hati kebas mangkuk, tupperware, sudu, garfu. sekali dgn maggi pulak tu.. Nasib baik dia tak kene darah tinggi lagi 😂
.
Azam kurus 2019 belom tercapai? 😋 Meh follow @befit.radiance sekarang. abg qih ajar FREE je dah boleh turun 5kg seminggu tau. 😍
.
.
❤Like, Comment & Tag Member korang😉
.
Jangan lupa usha IGStory dan Follow @sembangsantaii untuk hiburan yang lebih santai👍🏻😋
.
.
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak

Zul mana zul?? Suka hati kebas mangkuk, tupperware, sudu, garfu. sekali dgn maggi pulak tu.. Nasib baik dia tak kene darah tinggi lagi 😂
.
Azam kurus 2019 belom tercapai? 😋 Meh follow @befit.radiance sekarang. abg qih ajar FREE je dah boleh turun 5kg seminggu tau. 😍
.
.
❤Like, Comment & Tag Member korang😉
.
Jangan lupa usha IGStory dan Follow @sembangsantaii untuk hiburan yang lebih santai👍🏻😋
.
.
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak

402 85 21 August, 2019
Yang last tu power😂
. 
P/s: Halalkan Admin Ambil Video Korang
.
🎥 seismik (YT)
.
.
#madlipz #madlipzmalaysia #dubbing #dubbingmerapu  #dubbingmalaysia #videobymadlipzmalaysia
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak
#asif

Yang last tu power😂
.
P/s: Halalkan Admin Ambil Video Korang
.
🎥 seismik (YT)
.
.
#madlipz #madlipzmalaysia #dubbing #dubbingmerapu #dubbingmalaysia #videobymadlipzmalaysia
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak
#asif

153 3 21 August, 2019
Love can sometimes be magic. But magic can sometimes…just be an illusion.
💘Kata-kata💘
Share kat kawan korang💫
Tag, folow,  komen 😍
Thnks for support @kata_c1nta
😸😹😻😼💩
.
.
.
#katacinta #quotes #seribusatucerita #moveon #heartbroken #jiwakacau #terasa #pendam #friendzone #hatikecai #nakkongsi #luah #perasaan #terakhir #sayang #pickupline #permulaan #hijrah #cintaallah #tarbiahsentap #dakwah #dakwahbebas #komikmalaysia #bahanlawak #ayatsentap #peduli #hati #atukpesan #nenekpesan #pesanan

Love can sometimes be magic. But magic can sometimes…just be an illusion.
💘Kata-kata💘
Share kat kawan korang💫
Tag, folow, komen 😍
Thnks for support @kata_c1nta
😸😹😻😼💩
.
.
.
#katacinta #quotes #seribusatucerita #moveon #heartbroken #jiwakacau #terasa #pendam #friendzone #hatikecai #nakkongsi #luah #perasaan #terakhir #sayang #pickupline #permulaan #hijrah #cintaallah #tarbiahsentap #dakwah #dakwahbebas #komikmalaysia #bahanlawak #ayatsentap #peduli #hati #atukpesan #nenekpesan #pesanan

27 1 20 August, 2019
Kau buat aku menangis tanpa air mata
💘Kata-kata💘
Share kat kawan korang💫
Tag, folow,  komen 😍
Thnks for support @kata_c1nta
😸😹😻😼💩
.
.
.
#katacinta #quotes #seribusatucerita #moveon #heartbroken #jiwakacau #terasa #pendam #friendzone #hatikecai #nakkongsi #luah #perasaan #terakhir #sayang #pickupline #permulaan #hijrah #cintaallah #tarbiahsentap #dakwah #dakwahbebas #komikmalaysia #bahanlawak #ayatsentap #peduli #hati #atukpesan #nenekpesan #pesanan

Kau buat aku menangis tanpa air mata
💘Kata-kata💘
Share kat kawan korang💫
Tag, folow, komen 😍
Thnks for support @kata_c1nta
😸😹😻😼💩
.
.
.
#katacinta #quotes #seribusatucerita #moveon #heartbroken #jiwakacau #terasa #pendam #friendzone #hatikecai #nakkongsi #luah #perasaan #terakhir #sayang #pickupline #permulaan #hijrah #cintaallah #tarbiahsentap #dakwah #dakwahbebas #komikmalaysia #bahanlawak #ayatsentap #peduli #hati #atukpesan #nenekpesan #pesanan

50 1 20 August, 2019
Main drum pakai otot je 😂 tag member sado 👇
.
Azam kurus 2019 belom tercapai? 😋 Meh follow @befit.radiance sekarang. abg qih ajar FREE je dah boleh turun 5kg seminggu tau. 😍
.
.
❤Like, Comment & Tag Member korang😉
.
Jangan lupa usha IGStory dan Follow @sembangsantaii untuk hiburan yang lebih santai👍🏻😋
.
.
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak

Main drum pakai otot je 😂 tag member sado 👇
.
Azam kurus 2019 belom tercapai? 😋 Meh follow @befit.radiance sekarang. abg qih ajar FREE je dah boleh turun 5kg seminggu tau. 😍
.
.
❤Like, Comment & Tag Member korang😉
.
Jangan lupa usha IGStory dan Follow @sembangsantaii untuk hiburan yang lebih santai👍🏻😋
.
.
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak

592 27 20 August, 2019
amenda tu? 🧐
.
Azam kurus 2019 belom tercapai? 😋 Meh follow @befit.radiance sekarang. abg qih ajar FREE je dah boleh turun 5kg seminggu tau. 😍
.
.
❤Like, Comment & Tag Member korang😉
.
Jangan lupa usha IGStory dan Follow @sembangsantaii untuk hiburan yang lebih santai👍🏻😋
.
.
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak

amenda tu? 🧐
.
Azam kurus 2019 belom tercapai? 😋 Meh follow @befit.radiance sekarang. abg qih ajar FREE je dah boleh turun 5kg seminggu tau. 😍
.
.
❤Like, Comment & Tag Member korang😉
.
Jangan lupa usha IGStory dan Follow @sembangsantaii untuk hiburan yang lebih santai👍🏻😋
.
.
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak

443 5 20 August, 2019
Mesti main pen😂
. 
P/s: Halalkan Admin Ambil Video Korang
.
🎥 tag owner video
.
.
#madlipz #madlipzmalaysia #dubbing #dubbingmerapu  #dubbingmalaysia #videobymadlipzmalaysia
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak
#asif

Mesti main pen😂
.
P/s: Halalkan Admin Ambil Video Korang
.
🎥 tag owner video
.
.
#madlipz #madlipzmalaysia #dubbing #dubbingmerapu #dubbingmalaysia #videobymadlipzmalaysia
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak
#asif

342 2 20 August, 2019
Kalau korang bijak, cer teka? 🤔 tag member yang bijaksana
.
.
❤Like, Comment & Tag Member korang😉
.
Jangan lupa usha IGStory dan Follow @sembangsantaii untuk hiburan yang lebih santai👍🏻😋
.
.
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak

Kalau korang bijak, cer teka? 🤔 tag member yang bijaksana
.
.
❤Like, Comment & Tag Member korang😉
.
Jangan lupa usha IGStory dan Follow @sembangsantaii untuk hiburan yang lebih santai👍🏻😋
.
.
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak

12 1 19 August, 2019
nah layan sikit video pembuatan air Xing Fu Tang 🔥 tag member korang yang minat sangat dgn Xing Fu Tang ni 😂
.
Azam kurus 2019 belom tercapai? 😋 Meh follow @befit.radiance sekarang. abg qih ajar FREE je dah boleh turun 5kg seminggu tau. 😍
.
.
❤Like, Comment & Tag Member korang😉
.
Jangan lupa usha IGStory dan Follow @sembangsantaii untuk hiburan yang lebih santai👍🏻😋
.
.
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak

nah layan sikit video pembuatan air Xing Fu Tang 🔥 tag member korang yang minat sangat dgn Xing Fu Tang ni 😂
.
Azam kurus 2019 belom tercapai? 😋 Meh follow @befit.radiance sekarang. abg qih ajar FREE je dah boleh turun 5kg seminggu tau. 😍
.
.
❤Like, Comment & Tag Member korang😉
.
Jangan lupa usha IGStory dan Follow @sembangsantaii untuk hiburan yang lebih santai👍🏻😋
.
.
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak

494 8 19 August, 2019
dah lama dendam agaknya pakcik tu 😅🤣
.
Azam kurus 2019 belom tercapai? 😋 Meh follow @befit.radiance sekarang. abg qih ajar FREE je dah boleh turun 5kg seminggu tau. 😍
.
.
❤Like, Comment & Tag Member korang😉
.
Jangan lupa usha IGStory dan Follow @sembangsantaii untuk hiburan yang lebih santai👍🏻😋
.
.
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak

dah lama dendam agaknya pakcik tu 😅🤣
.
Azam kurus 2019 belom tercapai? 😋 Meh follow @befit.radiance sekarang. abg qih ajar FREE je dah boleh turun 5kg seminggu tau. 😍
.
.
❤Like, Comment & Tag Member korang😉
.
Jangan lupa usha IGStory dan Follow @sembangsantaii untuk hiburan yang lebih santai👍🏻😋
.
.
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak

267 1 19 August, 2019
Mana perginya?😮
. 
P/s: Halalkan Admin Ambil Video Korang
.
🎥 tag owner video
.
.
#madlipz #madlipzmalaysia #dubbing #dubbingmerapu  #dubbingmalaysia #videobymadlipzmalaysia
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak
#asif

Mana perginya?😮
.
P/s: Halalkan Admin Ambil Video Korang
.
🎥 tag owner video
.
.
#madlipz #madlipzmalaysia #dubbing #dubbingmerapu #dubbingmalaysia #videobymadlipzmalaysia
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak
#asif

210 5 19 August, 2019
Shopee ni kaw² lah. 😂 aku takboleh terima siot. idola aku menari lagu shopee 😤tak pe, demi sesuap nasi 🧐👌
.
Azam kurus 2019 belom tercapai? 😋 Meh follow @befit.radiance sekarang. abg qih ajar FREE je dah boleh turun 5kg seminggu tau. 😍
.
.
❤Like, Comment & Tag Member korang😉
.
Jangan lupa usha IGStory dan Follow @sembangsantaii untuk hiburan yang lebih santai👍🏻😋
.
.
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak

Shopee ni kaw² lah. 😂 aku takboleh terima siot. idola aku menari lagu shopee 😤tak pe, demi sesuap nasi 🧐👌
.
Azam kurus 2019 belom tercapai? 😋 Meh follow @befit.radiance sekarang. abg qih ajar FREE je dah boleh turun 5kg seminggu tau. 😍
.
.
❤Like, Comment & Tag Member korang😉
.
Jangan lupa usha IGStory dan Follow @sembangsantaii untuk hiburan yang lebih santai👍🏻😋
.
.
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak

208 3 18 August, 2019
Sape edit si Upin Ipin ni jadi cucu derhaka siot? 😂
.
Azam kurus 2019 belom tercapai? 😋 Meh follow @befit.radiance sekarang. abg qih ajar FREE je dah boleh turun 5kg seminggu tau. 😍
.
.
❤Like, Comment & Tag Member korang😉
.
Jangan lupa usha IGStory dan Follow @sembangsantaii untuk hiburan yang lebih santai👍🏻😋
.
.
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak

Sape edit si Upin Ipin ni jadi cucu derhaka siot? 😂
.
Azam kurus 2019 belom tercapai? 😋 Meh follow @befit.radiance sekarang. abg qih ajar FREE je dah boleh turun 5kg seminggu tau. 😍
.
.
❤Like, Comment & Tag Member korang😉
.
Jangan lupa usha IGStory dan Follow @sembangsantaii untuk hiburan yang lebih santai👍🏻😋
.
.
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak

821 10 18 August, 2019
Berguling-guling
. 
P/s: Halalkan Admin Ambil Video Korang
.
🎥 tag owmer video
.
.
#madlipz #madlipzmalaysia #dubbing #dubbingmerapu  #dubbingmalaysia #videobymadlipzmalaysia
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak
#asif

Berguling-guling
.
P/s: Halalkan Admin Ambil Video Korang
.
🎥 tag owmer video
.
.
#madlipz #madlipzmalaysia #dubbing #dubbingmerapu #dubbingmalaysia #videobymadlipzmalaysia
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak
#asif

311 15 18 August, 2019
Tolong tag Afiq jap..kuaja ar..dating dgn bdk 3 cemerlang kau ye🤬😠
.
Azam kurus 2019 belom tercapai? 😋 Meh follow @befit.radiance sekarang. abg qih ajar FREE je dah boleh turun 5kg seminggu tau. 😍
.
.
❤Like, Comment & Tag Member korang😉
.
Jangan lupa usha IGStory dan Follow @sembangsantaii untuk hiburan yang lebih santai👍🏻😋
.
.
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak

Tolong tag Afiq jap..kuaja ar..dating dgn bdk 3 cemerlang kau ye🤬😠
.
Azam kurus 2019 belom tercapai? 😋 Meh follow @befit.radiance sekarang. abg qih ajar FREE je dah boleh turun 5kg seminggu tau. 😍
.
.
❤Like, Comment & Tag Member korang😉
.
Jangan lupa usha IGStory dan Follow @sembangsantaii untuk hiburan yang lebih santai👍🏻😋
.
.
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak

698 173 18 August, 2019
.
.
korang fikir senang ke nak jadi admin page? macam ni lah realiti kehidupan min setiap hari 😂
.
Azam kurus 2019 belom tercapai? 😋 Meh follow @befit.radiance sekarang. abg qih ajar FREE je dah boleh turun 5kg seminggu tau. 😍
.
.
❤Like, Comment & Tag Member korang😉
.
Jangan lupa usha IGStory dan Follow @sembangsantaii untuk hiburan yang lebih santai👍🏻😋
.
.
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak

.
.
korang fikir senang ke nak jadi admin page? macam ni lah realiti kehidupan min setiap hari 😂
.
Azam kurus 2019 belom tercapai? 😋 Meh follow @befit.radiance sekarang. abg qih ajar FREE je dah boleh turun 5kg seminggu tau. 😍
.
.
❤Like, Comment & Tag Member korang😉
.
Jangan lupa usha IGStory dan Follow @sembangsantaii untuk hiburan yang lebih santai👍🏻😋
.
.
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak

516 1 18 August, 2019
Saje nak test mata korg memalam ni
.
jumpa tak huruf C? kalau jumpa, komen and tag member korang sekali. 😘
.
Azam kurus 2019 belom tercapai? 😋 Meh follow @befit.radiance sekarang. abg qih ajar FREE je dah boleh turun 5kg seminggu tau. 😍
.
.
❤Like, Comment & Tag Member korang😉
.
Jangan lupa usha IGStory dan Follow @sembangsantaii untuk hiburan yang lebih santai👍🏻😋
.
.
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak

Saje nak test mata korg memalam ni
.
jumpa tak huruf C? kalau jumpa, komen and tag member korang sekali. 😘
.
Azam kurus 2019 belom tercapai? 😋 Meh follow @befit.radiance sekarang. abg qih ajar FREE je dah boleh turun 5kg seminggu tau. 😍
.
.
❤Like, Comment & Tag Member korang😉
.
Jangan lupa usha IGStory dan Follow @sembangsantaii untuk hiburan yang lebih santai👍🏻😋
.
.
#sembangsantaii #ss #lawakterkini #bahanlawak #lawak #lawakhambar #lawakhangit #gambarlawak #videolawak

3,316 58 17 August, 2019

Top #bahanlawak posts

❌Volume Tinggi❌
Siapa2 yg selalu malas nak buat homework tu boleh try cara ni😅😅
.
#lawaking ✅ Tag kawan korang.
.
🎥howtobasic [youtube]
.

❌Volume Tinggi❌
Siapa2 yg selalu malas nak buat homework tu boleh try cara ni😅😅
.
#lawaking ✅ Tag kawan korang.
.
🎥howtobasic [youtube]
.

17,861 1,839 17 June, 2018
Driver power.. kancil pon gempak buat drift gini.
.
#lawaking ✅ Tag kawan korang.
.
🎥Amy mat piah [FB] via kini.viral
.

Driver power.. kancil pon gempak buat drift gini.
.
#lawaking ✅ Tag kawan korang.
.
🎥Amy mat piah [FB] via kini.viral
.

6,752 308 21 June, 2018
Kalo bijak cuba korang teka.. hehheh..😏
.
Tgk sampai habis utk tahu jawapan.. .
#lawaking ✅ Tag kawan korang.
.

Kalo bijak cuba korang teka.. hehheh..😏
.
Tgk sampai habis utk tahu jawapan.. .
#lawaking ✅ Tag kawan korang.
.

12,156 540 20 June, 2018
Amboiii kemainn sebijik gelak dgn ds vida tuu.. bkn senang nk mengilai camni..
.
parody gelak ds vida 😂
.
#lawaking ✅ Tag kawan korang.
.
🎥 @danialzainnn
.
✅edit n compile by @lawak_king, kalau nk repost sila bg credit.. tq✅
.

Amboiii kemainn sebijik gelak dgn ds vida tuu.. bkn senang nk mengilai camni..
.
parody gelak ds vida 😂
.
#lawaking ✅ Tag kawan korang.
.
🎥 @danialzainnn
.
✅edit n compile by @lawak_king, kalau nk repost sila bg credit.. tq✅
.

42,274 1,840 24 June, 2018
Dh xpayah susah2 nk tukar phone baru.. kan bagus ada cara mcm ni..
.
👉Jom Follow @lawak_king👈

Dh xpayah susah2 nk tukar phone baru.. kan bagus ada cara mcm ni..
.
👉Jom Follow @lawak_king👈

5,680 284 4 June, 2018
Nampaknya ada bahasa lg hardcore dr bahasa wicet ni
.
Credit: Says (youtube)
.
👉Jom Follow @lawak_king👈
.
Nk beli powerbank ori dan murah?
Beli kt @kedaigadget.com.my
.
✅Tag kawan korang cakap bhasa w atau bahasa selain wicet.
.
.

Nampaknya ada bahasa lg hardcore dr bahasa wicet ni
.
Credit: Says (youtube)
.
👉Jom Follow @lawak_king👈
.
Nk beli powerbank ori dan murah?
Beli kt @kedaigadget.com.my
.
✅Tag kawan korang cakap bhasa w atau bahasa selain wicet.
.
.

5,846 213 5 June, 2018
Wow just amazing.. mana korang rasa lg power.. girls or boys? .
#lawaking ✅ Tag kawan korang.
.
🎥 Youtube
.

Wow just amazing.. mana korang rasa lg power.. girls or boys? .
#lawaking ✅ Tag kawan korang.
.
🎥 Youtube
.

64,094 3,769 22 June, 2018
Makan x igt dunia kan dh berat perut nk angkat tu..
.
#lawaking ✅ Tag kawan korang.
.
🎥 Thecgbros [Youtube]
.

Makan x igt dunia kan dh berat perut nk angkat tu..
.
#lawaking ✅ Tag kawan korang.
.
🎥 Thecgbros [Youtube]
.

12,827 78 3 hours ago
Nasib baik nama saya bukan salah.
.
#lawaking ✅ Tag kawan korang.
.

Nasib baik nama saya bukan salah.
.
#lawaking ✅ Tag kawan korang.
.

10,411 122 19 hours ago