#badubar Instagram Photos & Videos

badubar - 761 posts

There are so many things that grow up in our garden..what we like the most?
- your smile ☺
#aboutlastnight #badubar #poslemostot #cocktails #tryus #skopje #whatmakesussmile #ourlittlegarden

There are so many things that grow up in our garden..what we like the most?
- your smile ☺
#aboutlastnight #badubar #poslemostot #cocktails #tryus #skopje #whatmakesussmile #ourlittlegarden

111 0 15 August, 2019
Утре ве очекуваме на BACARDÍ party во @_badu_bar Start 21:30✌️
•
#dowhatmovesyou #bacardi #rum #coctail #mojito #cubalibre #party #summer #badubar

Утре ве очекуваме на BACARDÍ party во @_badu_bar Start 21:30✌️

#dowhatmovesyou #bacardi #rum #coctail #mojito #cubalibre #party #summer #badubar

10 0 6 August, 2019
Que risa nos hemos echado hoy con el señor PeroniaxDeluxe, mañana más y mejor, muchas gracias a todos los que os pasáis por los streams. #roleplay #rolplay #despistaos #gtav #badubar #twitch #twitchaffiliate

Que risa nos hemos echado hoy con el señor PeroniaxDeluxe, mañana más y mejor, muchas gracias a todos los que os pasáis por los streams. #roleplay #rolplay #despistaos #gtav #badubar #twitch #twitchaffiliate

5 0 27 July, 2019
Ја: Има да искочи слика од тие 6 евра што ги дадов за 3 голтки па што сака нека е!
Буци: Скриј се ма, не мора по купаќи да се сликаш. Еве Баду маичка за повеќе лајкови 😂
.
.
.
.
.
#beach #friends #cosmopolitan #coctails🍹 #summer #badubar #travel #enjoy

Ја: Има да искочи слика од тие 6 евра што ги дадов за 3 голтки па што сака нека е!
Буци: Скриј се ма, не мора по купаќи да се сликаш. Еве Баду маичка за повеќе лајкови 😂
.
.
.
.
.
#beach #friends #cosmopolitan #coctails🍹 #summer #badubar #travel #enjoy

270 4 23 July, 2019
Boom biddy Bombay...open up the bottle, be the next one to try 🍹
.
.
.
https://youtu.be/wmYkdC99s0Q
#badubar #poslemostot #boombiddybombay #bombaysapphire #cocktails #tryus #poslemostot

Boom biddy Bombay...open up the bottle, be the next one to try 🍹
.
.
.
https://youtu.be/wmYkdC99s0Q
#badubar #poslemostot #boombiddybombay #bombaysapphire #cocktails #tryus #poslemostot

163 0 17 July, 2019
Sim Simma !
Dj Strajk 17/07 21:30
#badubar #poslemostot #strajk #simsimma #skopje #tryus #whatmakesussmile #bombaysapphire

Sim Simma !
Dj Strajk 17/07 21:30
#badubar #poslemostot #strajk #simsimma #skopje #tryus #whatmakesussmile #bombaysapphire

185 1 15 July, 2019
Take a seat under the umbrella🏖
@bolejovanovich 26/06📅21:30🕤
.
.
.
#badubar #poslemostot #bole #coctails #tryus #whatmakesussmile #skopje

Take a seat under the umbrella🏖
@bolejovanovich 26/06📅21:30🕤
.
.
.
#badubar #poslemostot #bole #coctails #tryus #whatmakesussmile #skopje

21 0 24 June, 2019
We make things and mix them with love 🍸🍷
.
.
. 
Jagertini & Raspberry Vodka Tonic
#badubar #pickoftheday #poslemostot #coctails #tryus #whatmakesussmile #skopje

We make things and mix them with love 🍸🍷
.
.
.
Jagertini & Raspberry Vodka Tonic
#badubar #pickoftheday #poslemostot #coctails #tryus #whatmakesussmile #skopje

150 0 23 June, 2019
Wednesday freshnes all the way 🍓
21:30 @samoil.radinski 🎚
@gordons.gin.mk 🍹
#badubar #poslemostot #whatmakesussmile #gordonsgin #tryus #coctails #skopje #samoilradinski

Wednesday freshnes all the way 🍓
21:30 @samoil.radinski 🎚
@gordons.gin.mk 🍹
#badubar #poslemostot #whatmakesussmile #gordonsgin #tryus #coctails #skopje #samoilradinski

43 0 19 June, 2019
Dark orange esspreso martini & bloody moon 🍹🍸
.
.
.
we make things and mix them with love
#badubar #poslemostot #cocktails #pickoftheday #tryus #whatmakesussmile #skopje

Dark orange esspreso martini & bloody moon 🍹🍸
.
.
.
we make things and mix them with love
#badubar #poslemostot #cocktails #pickoftheday #tryus #whatmakesussmile #skopje

176 0 17 June, 2019
Cream banana 
Gingerinha 
Premium Vodka Martini 🥃🍸🍹
.
.
.
We make things and mix them with love ❤
#badubar #pickoftheday #cocktails #tryus #poslemostot #whatmakesussmile

Cream banana
Gingerinha
Premium Vodka Martini 🥃🍸🍹
.
.
.
We make things and mix them with love ❤
#badubar #pickoftheday #cocktails #tryus #poslemostot #whatmakesussmile

183 0 15 June, 2019
Jazzy викенд После Мостот 🎺🎻🎹🥁
@agniavshar quartet live  01.06 12:00 
#badubar #poslemostot #agniavshar #jazz #johnniewalker #keepwalking #skopje #whatmakesussmile

Jazzy викенд После Мостот 🎺🎻🎹🥁
@agniavshar quartet live 01.06 12:00
#badubar #poslemostot #agniavshar #jazz #johnniewalker #keepwalking #skopje #whatmakesussmile

29 0 28 May, 2019
#badubar #alumil Изработка и монтажа на хармоника врата со надсветло систем Алумил хармоника термо

#badubar #alumil Изработка и монтажа на хармоника врата со надсветло систем Алумил хармоника термо

13 0 20 May, 2019
Yesterdays reggae jam session 🌇
@ldpistolp & Dabari Sound
#badubar #poslemostot #dabarisound #reggae #skopje #whatmakesussmile

Yesterdays reggae jam session 🌇
@ldpistolp & Dabari Sound
#badubar #poslemostot #dabarisound #reggae #skopje #whatmakesussmile

1,837 2 19 May, 2019
Only the best gin and tonic in town
#gintonic #badubar #skopyeah

Only the best gin and tonic in town
#gintonic #badubar #skopyeah

11 1 17 May, 2019
Good vibez with Dabari Sound
18/05 12:00 
#badubar #poslemostot #dabari #dabarisound #skopje #reggae #whatmakesussmile #weekend #blockparty

Good vibez with Dabari Sound
18/05 12:00
#badubar #poslemostot #dabari #dabarisound #skopje #reggae #whatmakesussmile #weekend #blockparty

49 0 21 hours ago
Saturday block party 🙆‍♂️
04/05 12:00
@djdimitrifromchair & Strajk
#badubar #poslemostot #blockparty #djstrajk #djdimitrifromchair #funkyfresh #whatmakesussmile #skopje

Saturday block party 🙆‍♂️
04/05 12:00
@djdimitrifromchair & Strajk
#badubar #poslemostot #blockparty #djstrajk #djdimitrifromchair #funkyfresh #whatmakesussmile #skopje

72 0 2 May, 2019
Whats your fav F - word?
05/04 21:30
@drazidrags 
Dj Strajk
#badubar #poslemostot #whatisyourfavfword #friday #drazidrags #strajk #whatmakesussmile #skopje

Whats your fav F - word?
05/04 21:30
@drazidrags
Dj Strajk
#badubar #poslemostot #whatisyourfavfword #friday #drazidrags #strajk #whatmakesussmile #skopje

65 0 2 April, 2019
🖤
После цели 6 години конечно промоција на нов албум...во меѓувреме пораснав,останав без бендот,некои работи се променија изгубив многу но добив многу повеќе
Најпрво би му се заблагодарил на мојот би рекол продуцент но пред се брат @dj_goce за се што прави за мене и развојот на македонскиот хип хоп.
Овој албум е подеднакво негов колку што е и мој ФАЛА ЗА СЕ !!! Благодарност до @zlatendab за поддршката и до сите што учествуваат во него.
Албумот е посветен на фановите, мојата поширока фамилија на моите браќа од Легијата од @_badu_bar @yoshinkendo и на се што некогаш било толку близу,а сега е толку далеку
#ldpistolero #Daleku #poslemostot #badubar #djgoce #djstrajk #bootlegsbasementlab #zlatendab #nak47 #skopje #legijata

🖤
После цели 6 години конечно промоција на нов албум...во меѓувреме пораснав,останав без бендот,некои работи се променија изгубив многу но добив многу повеќе
Најпрво би му се заблагодарил на мојот би рекол продуцент но пред се брат @dj_goce за се што прави за мене и развојот на македонскиот хип хоп.
Овој албум е подеднакво негов колку што е и мој ФАЛА ЗА СЕ !!! Благодарност до @zlatendab за поддршката и до сите што учествуваат во него.
Албумот е посветен на фановите, мојата поширока фамилија на моите браќа од Легијата од @_badu_bar @yoshinkendo и на се што некогаш било толку близу,а сега е толку далеку
#ldpistolero #Daleku #poslemostot #badubar #djgoce #djstrajk #bootlegsbasementlab #zlatendab #nak47 #skopje #legijata

53 1 23 March, 2019
Сабота, промоција на “Далеку” вториот соло албум на Л.Д. Пистолеро, потоа 3тиот роденден на @funkyfresh_sk со цела екипа и DJ Славе!!! #ldpistolero #daleku #djgoce #djstrajk #djchvare #djslave #djokydoky #djilic #djdrazidrags #funkyfresh #funkyfreshdjs #badubar #sektor909 #wegotthefunk

Сабота, промоција на “Далеку” вториот соло албум на Л.Д. Пистолеро, потоа 3тиот роденден на @funkyfresh_sk со цела екипа и DJ Славе!!! #ldpistolero #daleku #djgoce #djstrajk #djchvare #djslave #djokydoky #djilic #djdrazidrags #funkyfresh #funkyfreshdjs #badubar #sektor909 #wegotthefunk

446 1 22 March, 2019
Ве чекаме утре После Мостот :)
@ldpistolp 
@dj_goce 
Dj Strajk 
#badubar #promocija #ldpistolero #Daleku #djgoce #djstrajk #whatmakesussmile #skopje #hiphop #poslemostot

Ве чекаме утре После Мостот :)
@ldpistolp
@dj_goce
Dj Strajk
#badubar #promocija #ldpistolero #Daleku #djgoce #djstrajk #whatmakesussmile #skopje #hiphop #poslemostot

245 1 22 March, 2019
После цели 6 години конечно промоција на нов албум...во меѓувреме пораснав,останав без бендот,некои работи се променија изгубив многу но добив многу повеќе
Најпрво би му се заблагодарил на мојот би рекол продуцент но пред се брат @dj_goce за се што прави за мене и развојот на македонскиот хип хоп.
Овој албум е подеднакво негов колку што е и мој ФАЛА ЗА СЕ !!! Благодарност до @zlatendab за поддршката и до сите што учествуваат во него.
Албумот е посветен на фановите, мојата поширока фамилија на моите браќа од Легијата од @_badu_bar @yoshinkendo и на се што некогаш било толку близу,а сега е толку далеку
#ldpistolero #Daleku #poslemostot #badubar #djgoce #djstrajk #bootlegsbasementlab #zlatendab #nak47 #skopje #legijata

После цели 6 години конечно промоција на нов албум...во меѓувреме пораснав,останав без бендот,некои работи се променија изгубив многу но добив многу повеќе
Најпрво би му се заблагодарил на мојот би рекол продуцент но пред се брат @dj_goce за се што прави за мене и развојот на македонскиот хип хоп.
Овој албум е подеднакво негов колку што е и мој ФАЛА ЗА СЕ !!! Благодарност до @zlatendab за поддршката и до сите што учествуваат во него.
Албумот е посветен на фановите, мојата поширока фамилија на моите браќа од Легијата од @_badu_bar @yoshinkendo и на се што некогаш било толку близу,а сега е толку далеку
#ldpistolero #Daleku #poslemostot #badubar #djgoce #djstrajk #bootlegsbasementlab #zlatendab #nak47 #skopje #legijata

546 11 16 March, 2019
What's your fav F - word? 
Friday 01.03 21:30
@ilic 
Dj Strajk
@funkyfresh_sk
#badubar #poslemostot #djstrajk #djilic #friday #funkyfreshdjs #funkyfresh  #whatmakesussmile #skopje

What's your fav F - word?
Friday 01.03 21:30
@ilic
Dj Strajk
@funkyfresh_sk
#badubar #poslemostot #djstrajk #djilic #friday #funkyfreshdjs #funkyfresh #whatmakesussmile #skopje

61 1 27 February, 2019
...talkin bout Gin n'...🍸
.
.
.
#gin #ginlovers #hendricks #bombay #tanqueray #gibsons #badubar #ginfluencer #drinkstagram

...talkin bout Gin n'...🍸
.
.
.
#gin #ginlovers #hendricks #bombay #tanqueray #gibsons #badubar #ginfluencer #drinkstagram

109 9 26 February, 2019
Deep thoughts about the future... naaaaah, just looking at my phone.
📷 @viktorijajoveva ·
·
·
#portrait #me #nah #afternoon #BaduBar

Deep thoughts about the future... naaaaah, just looking at my phone.
📷 @viktorijajoveva ·
·
·
#portrait #me #nah #afternoon #BaduBar

58 3 15 February, 2019
For the first party in this year we got lots of love and lots of beer ❤🍻
@zlatendab 
@dj_oky_doky
Dj Strajk
@funkyfresh_sk 
#badubar #poslemostot #beer #love #zlatendab #djstrajk #djokydoky #whatmakesussmile #skopje

For the first party in this year we got lots of love and lots of beer ❤🍻
@zlatendab
@dj_oky_doky
Dj Strajk
@funkyfresh_sk
#badubar #poslemostot #beer #love #zlatendab #djstrajk #djokydoky #whatmakesussmile #skopje

95 7 11 February, 2019
#badubar #brada #brkovi #sadeprolet

#badubar #brada #brkovi #sadeprolet

50 0 27 January, 2019
Video projection # ldpistolero #newrelease #proshetka/kasha #badubar

Video projection # ldpistolero #newrelease #proshetka/kasha #badubar

15 0 29 December, 2018
Proper испраќање на 2018 за уште поубава 2019 !!! 31/12 12:00 @drazidrags & Dj Strajk
@funkyfresh_sk
@zlatendab
#badubar #poslemostot #newyearsparty #drazidrags #strajk #zlatendab #tryus #happynewyear #whatmakesussmile

Proper испраќање на 2018 за уште поубава 2019 !!! 31/12 12:00 @drazidrags & Dj Strajk
@funkyfresh_sk
@zlatendab
#badubar #poslemostot #newyearsparty #drazidrags #strajk #zlatendab #tryus #happynewyear #whatmakesussmile

67 0 27 December, 2018
Today we turn 6 and we are ready to celebrate 🎂🕺💃💥🍾🍺🍷🍹🍸🥃
#badubar #poslemostot #birthdayparty #6 #djchvare #djgoce #flooder #jackdaniels #jackdanielsmacedonia #tryus #whatmakesussmile

Today we turn 6 and we are ready to celebrate 🎂🕺💃💥🍾🍺🍷🍹🍸🥃
#badubar #poslemostot #birthdayparty #6 #djchvare #djgoce #flooder #jackdaniels #jackdanielsmacedonia #tryus #whatmakesussmile

257 1 26 December, 2018
Bar Badu, najbolji kafič u gradu!!! Happy Birthday @_badu_bar 🎉🍰🎈❤️🎁🎂🌴🍺 #badubar #funkyfreshdjs #djgoce #djchvare #flooder #birthday #party

Bar Badu, najbolji kafič u gradu!!! Happy Birthday @_badu_bar 🎉🍰🎈❤️🎁🎂🌴🍺 #badubar #funkyfreshdjs #djgoce #djchvare #flooder #birthday #party

64 2 24 December, 2018
На 28/12 21:30 
@peshebeshe ќе промовира ново видео 🎚🎤🎙🎛🎥📽🎬 #badubar #poslemostot
#promocija #ldpistolero #brensis #djgoce #strajk #rotosotop #bootlegsbasementlab #legijata #jagermeister #jagermeistermacedonia #hrom #vlae #skopje

На 28/12 21:30
@peshebeshe ќе промовира ново видео 🎚🎤🎙🎛🎥📽🎬 #badubar #poslemostot
#promocija #ldpistolero #brensis #djgoce #strajk #rotosotop #bootlegsbasementlab #legijata #jagermeister #jagermeistermacedonia #hrom #vlae #skopje

214 0 21 December, 2018
Доаѓа делот од годината кога После мостот прописно ќе се глави @_badu_bar 6ти роденден ќе слави. Сите знате кој живее тука така? @jack_daniels_mk ни иде од рака...Почнуваме со DJ Flooder за влез, цел ден ќе славиме ама официјално стартаме у шес... @funkyfresh_sk ќе биде грувот главен со @dj_goce & @djchvare 
Дојдете во Порта на провод и торта !!! 26/12/2018 18:00
What makes us smile? :)
#badubar #poslemostot #6thbirthday #jackdaniels #jackdanielstennesseewhiskey #jackdanielsmacedonia #djflooder #djgocesaf #djchvare #whatmakesussmile

Доаѓа делот од годината кога После мостот прописно ќе се глави @_badu_bar 6ти роденден ќе слави. Сите знате кој живее тука така? @jack_daniels_mk ни иде од рака...Почнуваме со DJ Flooder за влез, цел ден ќе славиме ама официјално стартаме у шес... @funkyfresh_sk ќе биде грувот главен со @dj_goce & @djchvare
Дојдете во Порта на провод и торта !!! 26/12/2018 18:00
What makes us smile? :)
#badubar #poslemostot #6thbirthday #jackdaniels #jackdanielstennesseewhiskey #jackdanielsmacedonia #djflooder #djgocesaf #djchvare #whatmakesussmile

90 1 18 December, 2018

Top #badubar posts

There are so many things that grow up in our garden..what we like the most?
- your smile ☺
#aboutlastnight #badubar #poslemostot #cocktails #tryus #skopje #whatmakesussmile #ourlittlegarden

There are so many things that grow up in our garden..what we like the most?
- your smile ☺
#aboutlastnight #badubar #poslemostot #cocktails #tryus #skopje #whatmakesussmile #ourlittlegarden

111 0 15 August, 2019
Sim Simma !
Dj Strajk 17/07 21:30
#badubar #poslemostot #strajk #simsimma #skopje #tryus #whatmakesussmile #bombaysapphire

Sim Simma !
Dj Strajk 17/07 21:30
#badubar #poslemostot #strajk #simsimma #skopje #tryus #whatmakesussmile #bombaysapphire

185 1 15 July, 2019
Boom biddy Bombay...open up the bottle, be the next one to try 🍹
.
.
.
https://youtu.be/wmYkdC99s0Q
#badubar #poslemostot #boombiddybombay #bombaysapphire #cocktails #tryus #poslemostot

Boom biddy Bombay...open up the bottle, be the next one to try 🍹
.
.
.
https://youtu.be/wmYkdC99s0Q
#badubar #poslemostot #boombiddybombay #bombaysapphire #cocktails #tryus #poslemostot

163 0 17 July, 2019
Сабота, промоција на “Далеку” вториот соло албум на Л.Д. Пистолеро, потоа 3тиот роденден на @funkyfresh_sk со цела екипа и DJ Славе!!! #ldpistolero #daleku #djgoce #djstrajk #djchvare #djslave #djokydoky #djilic #djdrazidrags #funkyfresh #funkyfreshdjs #badubar #sektor909 #wegotthefunk

Сабота, промоција на “Далеку” вториот соло албум на Л.Д. Пистолеро, потоа 3тиот роденден на @funkyfresh_sk со цела екипа и DJ Славе!!! #ldpistolero #daleku #djgoce #djstrajk #djchvare #djslave #djokydoky #djilic #djdrazidrags #funkyfresh #funkyfreshdjs #badubar #sektor909 #wegotthefunk

446 1 22 March, 2019
#makeawish#party#badubar ☁️🎈💚♉️♓️

#makeawish #party #badubar ☁️🎈💚♉️♓️

217 2 8 September, 2018
#badubar #sabota#denski#vinyl

#badubar #sabota #denski #vinyl

29 3 17 June, 2015
Ве чекаме утре После Мостот :)
@ldpistolp 
@dj_goce 
Dj Strajk 
#badubar #promocija #ldpistolero #Daleku #djgoce #djstrajk #whatmakesussmile #skopje #hiphop #poslemostot

Ве чекаме утре После Мостот :)
@ldpistolp
@dj_goce
Dj Strajk
#badubar #promocija #ldpistolero #Daleku #djgoce #djstrajk #whatmakesussmile #skopje #hiphop #poslemostot

245 1 22 March, 2019