#back Instagram Photos & Videos

Hashtag Popularity

8.2
average comments
361.8
average likes
@thedartchannel Profile picture

@thedartchannel

Sad...:'(

Tb# hash tag throw #back
DAE hash tag remember being 13 😔 simple times ripping donkey kong and daryls in the schoolyard

Tb# hash tag throw #back 
DAE hash tag remember being 13 😔 simple times ripping donkey kong and daryls in the schoolyard
0 0 1 minute ago
@bigjoe__gains Profile picture

@bigjoe__gains

Arizona

Killed it as always 💪💪💪. Hit some block pulls & all the back accessories. Dad put some work too 🔥. Over all everything felt pretty good. Nothing crazy just having some fun and getting that money at the same time. Fun fact!!! My abs low key are soar from yesterday😭💀.... But I'm going to start doing them more 😎. Another day down trying to do better. Hope you all have a great day and night 😎👊🔥. #tuesday #blockpulls #deadlifts #back
#backworkout #kg2lbs #workforit #hope #ironaddict #obesetobeast #training #kindafitkindafat #fatloss #mindset #fathersongoals #strength #strong #life #fitfam #gymlife #mylife #myjourney

Killed it as always 💪💪💪. Hit some block pulls & all the back accessories. Dad put some work too 🔥. Over all everything felt pretty good. Nothing crazy just having some fun and getting that money at the same time. Fun fact!!! My abs low key are soar from yesterday😭💀.... But I'm going to start doing them more 😎. Another day down trying to do better. Hope you all have a great day and night 😎👊🔥. #tuesday #blockpulls #deadlifts #back 
#backworkout #kg2lbs #workforit #hope #ironaddict #obesetobeast #training #kindafitkindafat #fatloss #mindset #fathersongoals #strength #strong #life #fitfam #gymlife #mylife #myjourney
0 0 4 minutes ago
@fitnesscoach_elvis Profile picture

@fitnesscoach_elvis

Ushtrim i thjeshtë për një shpinë të shëndetshme , poza Cat & Cow e njohur si Marjaryasana (Cat Pose) dhe Bitilasana (Cow Pose) në Joga. -
Pse zgjodha këtë ushtrim? Lëvizja është një nga shenjat kryesore të jetës dhe çdo ndryshim në strukturën ose funksionin e shtyllës kurrizore mund të ndikojë negativisht në lëvizjen njerëzore. Dhe si një parapërgatitje për fillestarët e fitnessit dhe ata të cilët qëndrojnë ulur për një kohë të gjatë.Disa përfitime kryesore të këtij ushtrimi:
-
Përmirëson sjelljen dhe ekuilibrin , forcon dhe shtrin shtyllën kurrizore dhe qafën, shtrin ijet, barku dhe shpina, masazhon dhe stimulon organet në bark, si veshkat dhe gjëndrat mbiveshkore.
-
Si bëhet Cow & Cat Pose?
-
📌Në pozën e Cow(lopës), ju do të lejoni që barku juaj të fundoset drejt dyshemesë. Ngrini kokën, relaksohuni shpatullat larg veshëve dhe shikoni drejt përpara. -
📌Në pozën e Cat, ju do të rrumbullakosni shtyllën kurrizore nga jashtë. Lëshoni kokën drejt dyshemesë, por mos e çoni mjekrën në gjoks.
-
Cow & Cat Pose ka përfitmime mendore, fizike dhe shoirtërore.
-
📍përfitimet mendore: kjo lëvizje rrit koordinimin, nxit fokusin, dhe rritnekuilibrin emocional dhe stabiliterin e mendjes.
-
📍Pêrfitimet fizike: tonifikon rajonin gastrointenstinal, ndihmon në lehtësimkn e stresit nga problemet menstruale, rrit fleksibilitetin e shpatullave, qafes dhe shpinës. Lëvizin muskujt e vitheve,barkut, kraharorit.
-
📍Përfitimet shoirtërore: Levizja rrit krijimtarinë dhe aftësinë për t'u përqëndruar dhe mësuar. Lëvizja bën të mundur lidhjen mes burimit të brëndshëm të frymëzimit dhe aftësisë për të përjetuar gëzim.
Është koha të bëheni versioni më i mirë i vetes!
#catcowpose #strech #exercises #benefits #back #backtherapy #practicing #yoga #poses #

Ushtrim i thjeshtë për një shpinë të shëndetshme , poza Cat & Cow e njohur si Marjaryasana (Cat Pose) dhe Bitilasana (Cow Pose) në Joga. -
Pse zgjodha këtë ushtrim? Lëvizja është një nga shenjat kryesore të jetës dhe çdo ndryshim në strukturën ose funksionin e shtyllës kurrizore mund të ndikojë negativisht në lëvizjen njerëzore. Dhe si një parapërgatitje për fillestarët e fitnessit dhe ata të cilët qëndrojnë ulur për një kohë të gjatë.Disa përfitime kryesore të këtij ushtrimi:
-
 Përmirëson sjelljen dhe ekuilibrin , forcon dhe shtrin shtyllën kurrizore dhe qafën, shtrin ijet, barku dhe shpina, masazhon dhe stimulon organet në bark, si veshkat dhe gjëndrat mbiveshkore.
-
 Si bëhet Cow & Cat Pose?
-
📌Në pozën e Cow(lopës), ju do të lejoni që barku juaj të fundoset drejt dyshemesë. Ngrini kokën, relaksohuni shpatullat larg veshëve dhe shikoni drejt përpara. -
📌Në pozën e Cat, ju do të rrumbullakosni shtyllën kurrizore nga jashtë. Lëshoni kokën drejt dyshemesë, por mos e çoni mjekrën në gjoks.
-
Cow & Cat Pose ka përfitmime mendore, fizike dhe shoirtërore.
-
📍përfitimet mendore: kjo lëvizje rrit koordinimin, nxit fokusin, dhe rritnekuilibrin emocional dhe stabiliterin e mendjes.
-
📍Pêrfitimet fizike: tonifikon rajonin gastrointenstinal, ndihmon në lehtësimkn e stresit nga problemet menstruale, rrit fleksibilitetin e shpatullave, qafes dhe shpinës. Lëvizin muskujt e vitheve,barkut, kraharorit.
-
📍Përfitimet shoirtërore: Levizja rrit krijimtarinë dhe aftësinë për t'u përqëndruar dhe mësuar. Lëvizja bën të mundur lidhjen mes burimit të brëndshëm të frymëzimit dhe aftësisë për të përjetuar gëzim.
Është koha të bëheni versioni më i mirë i vetes!
#catcowpose #strech #exercises #benefits #back #backtherapy #practicing #yoga #poses #
0 0 5 minutes ago
#fun
#back
1 0 6 minutes ago
8 1 8 minutes ago
@kamerynvandehey Profile picture

@kamerynvandehey

Just gotta keep myself distracted for now so I can focus. Been going through a lot these last couple days. But the gym is my therapy and helps get shit off my mind.
#legs #chest #back #triceps #biceps #shredded #pump #abs #arms #bodybuilding #lifting #weights #workout #gains #gainz #flex #muscle #physique #aesthetics #motivation #goals #grind #gym #gymlife #fitness #fitlife #fitfam #fitspo #gymshark #zyzz

Just gotta keep myself distracted for now so I can focus. Been going through a lot these last couple days. But the gym is my therapy and helps get shit off my mind. 
#legs #chest #back #triceps #biceps #shredded #pump #abs #arms #bodybuilding #lifting #weights #workout #gains #gainz #flex #muscle #physique #aesthetics #motivation #goals #grind #gym #gymlife #fitness #fitlife #fitfam #fitspo #gymshark #zyzz
8 2 8 minutes ago
@michaelhernandez49ers Profile picture

@michaelhernandez49ers

CSUSB Recreation & Wellness

See both videos!! New max!! The 1st video is 405lbs for 3 reps.435 lb deadlift on the 2nd video, wasnt the prettiest but got it done. Gotta keep improving, but overall, good deadlift and back day. Bodyweight at the moment is 170 lbs. Thanks @valentino55_ for recording 💪🏻💪🏻. Keep on grinding! #deadlifts #backday #backworkout #natural #gymlife #noexcuses #fitness #nopainnogain #gains #health #healthy #heavyweights #back #lifting #bodybuilding #weightlifting #workout #bodybuilding #deadlift #PR #student #studentathlete #csusb #csusbrecwell #sponsor #model #49ers #sanfrancisco49ers #49ergear

See both videos!! New max!! The 1st video is 405lbs for 3 reps.435 lb deadlift on the 2nd video, wasnt the prettiest but got it done. Gotta keep improving, but overall, good deadlift and back day. Bodyweight at the moment is 170 lbs. Thanks @valentino55_ for recording 💪🏻💪🏻. Keep on grinding! #deadlifts #backday #backworkout #natural #gymlife #noexcuses #fitness #nopainnogain #gains #health #healthy #heavyweights #back #lifting #bodybuilding #weightlifting #workout #bodybuilding #deadlift #PR #student #studentathlete #csusb #csusbrecwell #sponsor #model #49ers #sanfrancisco49ers #49ergear
12 6 12 minutes ago
@radbodfitness Profile picture

@radbodfitness

A #strong #back
Improves your #posture 💪🏻
With most people slouching in front of a computer for there jobs, or constantly slouched over typing on there phones, (yep doing this right now 😳) no wonder there are more and more people with a sore back or bad posture. “A strong back helps keep your posture pristine and your spine healthy” @menshealthmag
Get to the gym and start pulling.

A #strong #back 
Improves your #posture 💪🏻
With most people slouching in front of a computer for there jobs, or constantly slouched over typing on there phones, (yep doing this right now 😳) no wonder there are more and more people with a sore back or bad posture. “A strong back helps keep your posture pristine and your spine healthy” @menshealthmag 
Get to the gym and start pulling.
3 1 12 minutes ago
@mauipowerhousegym Profile picture

@mauipowerhousegym

Hey #Gym Fam! Today on #teachmetuesday we’re going to talk about a standing lateral swing or pull down. Many people have asked me how to tighten their back and minimize the appearance of “back fat”. Although we can’t spot reduce in certain areas, we can build up the muscles so it appears firmer and tighter. With these kinds of exercises and consistent caloric deficit of healthy foods, you’ll start seeing that back tighten up in no time! To start, stand facing the handle and cable. When you grab the handle, think about pulling that handle apart squeezing everything in your arms, shoulders and back. Hinge slightly at the waist and gently bend at the knees. Then pull down towards your hips and as you do, squeeze under your armpits and on the backside of your shoulders blades, or your latissimus muscles. Steady the pace and remember to just move your arms and not your waist! 3 sets of 10-12 should be good!! #mauipowerhousegym #azekamaui #fitness #fit #gains #back #body #core #biceps #triceps #inspiration #train #training #traininggoals #fitnesswomen #fitnessmen #fitnesslife #kihei #hawaii #hawaiifitness

Hey #Gym Fam! Today on #teachmetuesday we’re going to talk about a standing lateral swing or pull down. Many people have asked me how to tighten their back and minimize the appearance of “back fat”. Although we can’t spot reduce in certain areas, we can build up the muscles so it appears firmer and tighter. With these kinds of exercises and consistent caloric deficit of healthy foods, you’ll start seeing that back tighten up in no time! To start, stand facing the handle and cable. When you grab the handle, think about pulling that handle apart squeezing everything in your arms, shoulders and back. Hinge slightly at the waist and gently bend at the knees. Then pull down towards your hips and as you do, squeeze under your armpits and on the backside of your shoulders blades, or your latissimus muscles. Steady the pace and remember to just move your arms and not your waist! 3 sets of 10-12 should be good!! #mauipowerhousegym #azekamaui #fitness #fit #gains #back #body #core #biceps #triceps #inspiration #train #training #traininggoals #fitnesswomen #fitnessmen #fitnesslife #kihei #hawaii #hawaiifitness
10 1 13 minutes ago
@sibin___vazhani Profile picture

@sibin___vazhani

Childhood memories with cousins 😂😁😜😍
#moment #live #back #refresh #memories #happy #cousins

Childhood memories with cousins 😂😁😜😍
#moment #live #back #refresh #memories #happy #cousins
8 0 13 minutes ago
@wendydarelyac Profile picture

@wendydarelyac

Que seas siempre un ejemplo de como disfrutar la vida sin hacer daño a los demás! 😅😋💁.
.
.
.
.
🌊💙🌴
.
.
.
.

#godsavethequeen #goodvibes #beachlife🌴 #waterlife #happymood😊 #crazygirl #girlstrong #plussizebeauty #like4likes #tbt #birthdaygift #back #followforfollowback #instagood

Que seas siempre un ejemplo de como disfrutar la vida sin hacer daño a los demás! 😅😋💁.
.
.
.
.
🌊💙🌴
.
.
.
.

#godsavethequeen #goodvibes #beachlife🌴 #waterlife #happymood😊 #crazygirl #girlstrong #plussizebeauty #like4likes #tbt #birthdaygift #back #followforfollowback #instagood
3 1 13 minutes ago
@pretty.face.bella Profile picture

@pretty.face.bella

You My #baby , You My #boothang 🙈💍 Nigga #play With You He Gone Be #looking For #it 💥
#sb - Got Them #bitches In The #back Face #twisted 🥴 ... 😌🤫 #couplegoals #yourfavorite 🤞🏾 #roscoe & #bella ✍🏾 #blacklove 🖤🎥

You My #baby , You My #boothang 🙈💍 Nigga #play With You He Gone Be #looking For #it 💥 
#sb - Got Them #bitches In The #back Face #twisted 🥴 ... 😌🤫 #couplegoals #yourfavorite 🤞🏾 #roscoe & #bella ✍🏾 #blacklove 🖤🎥
7 0 15 minutes ago
@countryboy35040 Profile picture

@countryboy35040

Anytime you are in transition shift your attention from what you don’t have to what you do have. #back #biceps #abs #gymmotivation #beastmode

Anytime you are in transition shift your attention from what you don’t have to what you do have. #back #biceps #abs #gymmotivation #beastmode
2 0 16 minutes ago
@justfit_australia Profile picture

@justfit_australia

Trap/Back Work by @sadikhadzovic
🔥 @justfit_australia 🇦🇺 (Swipe Left) 👈
Double Tap If You Trained #traps #back This Week❗️
#workout #training #exercise
#bodybuilding #motivation #fitness #gym #work

Trap/Back Work by @sadikhadzovic
🔥 @justfit_australia 🇦🇺 (Swipe Left) 👈
Double Tap If You Trained #traps #back This Week❗️
#workout #training #exercise
#bodybuilding #motivation #fitness #gym #work
5 2 16 minutes ago
#Come #back #to #home 💥
#squadgoals 👑🔥
1 0 17 minutes ago
@elizapapageorgiou Profile picture

@elizapapageorgiou

Piraeus - Pireas - Πειραιάς

Καλημέρα Πειραιά.. Η αλήθεια είναι, πως μου έλειψες.. ❤️
#piraeus #port #nofilter #back #athens #love #mylife #liveinspired #morning #mood #back_to_base #liveinspired #grateful

Καλημέρα Πειραιά.. Η αλήθεια είναι, πως μου έλειψες.. ❤️
#piraeus #port #nofilter #back #athens #love #mylife #liveinspired #morning #mood #back_to_base #liveinspired #grateful
2 0 18 minutes ago
🏝🍺🍂 캬~ 이마시야~
.

동네흔한바보형 #일상 #일기 #제주도 
#love #life #reflection #house
#local #beer
#diary #back #home #jeju #island
3 0 19 minutes ago
#getreadyyallshitsgoingdown #back on my #vitamint #holycrap its been #months #continuing the #journey #tshottuesday 👣🤓🤗🕴🕊🛐📿💉💉
0 0 20 minutes ago
@jchiz_ Profile picture

@jchiz_

Backs been getting wider, now just need to get it thiqq...arms and calves could grow anytime@of course 😂
#backday #back #pump #deadlift #lats #gym #goldsgym #lftvet

Backs been getting wider, now just need to get it thiqq...arms and calves could grow anytime@of course 😂 
#backday #back #pump #deadlift #lats #gym #goldsgym #lftvet
5 1 20 minutes ago
Yesterday’s shoulder workout 🏋️‍♀️. Not heavy weight for a couple of weeks. Still recovering from this pain 💥. Oh well sh@$’*# happens. Light weight & more reps it is 🙌🏽🙏🏽🧪💉.
.
.
Team: @tdsfoulgerssoldiers . 
#shoulderworkout #shoulder #delts #chest #upperbodyworkout #keeppushing #bestrong #arms #back #nopainnogain #trusttheprocess #hardworkpaysoffs #followyourdreams #followmyjourney #dontquit #bulk #bulkseason #getbig #muscles #flexfriday #physic #physiques #instafitness #fit #fitfam #fitnessmotivations #training #instapic #believeinyourself
5 0 21 minutes ago
@ararejem2u Profile picture

@ararejem2u

Least fav day, #back day. But I like how it’s looking. 🙂 #muscle #bodybuilding #bodybuilder #fitness #gains #gym

Least fav day, #back day. But I like how it’s looking. 🙂 #muscle #bodybuilding #bodybuilder #fitness #gains #gym
1 0 25 minutes ago
@theawe.dog Profile picture

@theawe.dog

Black “The Awe Dog” backpack. Might be big enough to carry your cute dog in with zipper open of course. Lol. .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#theawe.dog #black #blackpack #backpack #back #dogpack #awe #fab #shop #web

Black “The Awe Dog” backpack. Might be big enough to carry your cute dog in with zipper open of course. Lol. .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#theawe.dog #black #blackpack #backpack #back #dogpack #awe #fab #shop #web
0 0 26 minutes ago
@justin_d_bone Profile picture

@justin_d_bone

Willmore Total Fitness 24/7 - Guntersville

Back on diet started 10 days ago at 264.7 and down to 253.8 this morning. Squats went 430 for 5 x3 moved very well. 120 sec rest and beltless followed by a shit ton of accessory work. Only 2 more weeks on #jailhousestrong 8x8 program. #instafitness #squat #exercise #weightlifting #insta #fitfam #fitspo #trainhard #gaintrain #fitspiration #fitness #motivation #legs #dedication #workout #train #gymflow #results #gains #bodybuilding #muscle #strong #powerlifting #reebok #backday #back #deadlifts @shelaylaz

Back on diet started 10 days ago at 264.7 and down to 253.8 this morning. Squats went 430 for 5 x3 moved very well. 120 sec rest and beltless followed by a shit ton of accessory work. Only 2 more weeks on #jailhousestrong 8x8 program. #instafitness #squat #exercise #weightlifting #insta #fitfam #fitspo #trainhard #gaintrain #fitspiration #fitness #motivation #legs #dedication #workout #train #gymflow #results #gains #bodybuilding #muscle #strong #powerlifting #reebok #backday #back #deadlifts @shelaylaz
12 1 27 minutes ago
@niakhusufiati Profile picture

@niakhusufiati

Mataram

Siang jangan lupa bahagia...Manfaat essential oil #back to nature

Siang jangan lupa bahagia...Manfaat essential oil #back to nature
2 0 34 minutes ago

Top #back posts

@leefitness92 Profile picture

@leefitness92

🖤Back Back Backkkk💪🏻
Good morning beautiful people and happy Tuesday!
Did some Back exercises for you to try on your next Back day!
I was a little sore yesterday so kept my weight low and increased for 15 raps!
If I’m sore and I want to still workout that’s what I do....
So go crash this workout and tag a friend to try it together 🏷
Alsoooo we just hit 180K!!
Our family is getting bigger 👭
Love you all and appreciate your support❤️
Comment what workout video you want to see next...
1️⃣Single Arm Close Grip Lat Pulldown
2️⃣Prone Incline Row Close Into Wide Grip
3️⃣Plate Row
4️⃣Body Weight Wide Row

🖤Back Back Backkkk💪🏻
Good morning beautiful people and happy Tuesday!
Did some Back exercises for you to try on your next Back day!
I was a little sore yesterday so kept my weight low and increased for 15 raps!
If I’m sore and I want to still workout that’s what I do....
So go crash this workout and tag a friend to try it together 🏷
Alsoooo we just hit 180K!!
Our family is getting bigger 👭
Love you all and appreciate your support❤️
Comment what workout video you want to see next...
1️⃣Single Arm Close Grip Lat Pulldown
2️⃣Prone Incline Row Close Into Wide Grip 
3️⃣Plate Row
4️⃣Body Weight Wide Row
3,631 133 12 hours ago
@luca_fithealth Profile picture

@luca_fithealth

Zürich, Switzerland

This back has easily made over 80'000 pull ups in the last 11 years of training💪🏻 how would you rate my back?
-
📸 by @belcoot_89

This back has easily made over 80'000 pull ups in the last 11 years of training💪🏻 how would you rate my back?
-
📸 by @belcoot_89
3,253 130 16 hours ago
335 18 1 hour ago
@hallbavaleria Profile picture

@hallbavaleria

Pico dos Pireneus

Arrisque, tenha coragem e vá. Chegue ao topo! Lá o ar é puro e a vista é maravilhosa.
#pirinopolis #goias #picodospireneus #tbt❤️ #viagem #fotostumblr #foto #back #vida #vive #viver

Arrisque, tenha coragem e vá. Chegue ao topo! Lá o ar é puro e a vista é maravilhosa. 
#pirinopolis #goias #picodospireneus #tbt❤️ #viagem #fotostumblr #foto #back #vida #vive #viver
560 9 21 October, 2019
@rodriguechesnier Profile picture

@rodriguechesnier

Powerhouse Gym Columbus

⚡️🇺🇸 BACK AND BICEPS 🇺🇸⚡️ Hello @instagram
Back and biceps at @powerhousegymcolumbus a few day before the @arnoldsports in @ifbb_pro_league 🇺🇸 Can’t wait to go back in prep 😈🇺🇸 Kisses all stay thunder ⚡️ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ @olimp_sport_nutrition -20% : RODRIGUE
@body.beef : rodrigue10 @dominatedontcompete -10%: RODRIGUE10
@herbstrong : rodrigue10
@intersportauron 🏂🚴🏻‍♂️🌲
-20% sur la location : RODRIGUE20
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#back #biceps #transformation #flex #mensphysique #powerhousegym #olimpteam #ifbbpro #focus #dream #inspiration #shape #goals #trainhard #motivation #gainz #fitnessmotivation #sport #fitness #fit #fitfam #body #workhard #bodybuilding #gym #training #instagood #workout #determination #muscle

⚡️🇺🇸 BACK AND BICEPS 🇺🇸⚡️ Hello @instagram 
Back and biceps at @powerhousegymcolumbus a few day before the @arnoldsports in @ifbb_pro_league 🇺🇸 Can’t wait to go back in prep 😈🇺🇸 Kisses all stay thunder ⚡️ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ @olimp_sport_nutrition -20% : RODRIGUE 
@body.beef : rodrigue10 @dominatedontcompete -10%: RODRIGUE10 
@herbstrong : rodrigue10 
@intersportauron 🏂🚴🏻‍♂️🌲
-20% sur la location : RODRIGUE20
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#back #biceps #transformation #flex #mensphysique #powerhousegym #olimpteam #ifbbpro #focus #dream #inspiration #shape #goals #trainhard #motivation #gainz #fitnessmotivation #sport #fitness #fit #fitfam #body #workhard #bodybuilding #gym #training #instagood #workout #determination #muscle
2,087 40 12 hours ago