#anassquad Instagram Photos & Videos

Hashtag Popularity

8.2
average comments
74
average likes
@norma_lopezl Profile picture

@norma_lopezl

Bride tribe💍 #anassquad

Bride tribe💍 #anassquad
38 1 15 hours ago
@ctazira Profile picture

@ctazira

Dah lama sis tak berlalu di new fees you all. Yes sis masih #anassquad #srteam . Harini sis ada mood nak pakai garang² tapi still soft, haaa mcm mana tu. Sis pakai lipstick dari @anasism code elena 💄

Area Kajang & Cyberjaya boleh hello sis sebab sis boleh COD depan pintu you secara PERCUMA !!!! BEST KAN?? 📲Whatsapp 0189171096 atau follow @sr.ctazira untuk purchase ♥️ #srteam
#anasism
#anassquad

Dah lama sis tak berlalu di new fees you all. Yes sis masih #anassquad #srteam . Harini sis ada mood nak pakai garang² tapi still soft, haaa mcm mana tu. Sis pakai lipstick dari @anasism code elena 💄

Area Kajang & Cyberjaya boleh hello sis sebab sis boleh COD depan pintu you secara PERCUMA !!!! BEST KAN?? 📲Whatsapp 0189171096 atau follow @sr.ctazira untuk purchase ♥️ #srteam 
#anasism 
#anassquad
28 0 17 October, 2019
@hafiyyabeauty Profile picture

@hafiyyabeauty

MASIH AVAILABLE. Setelah sekian lama akhirnya kami dah restock this super best selling Ultra Madness Super Volume Mascara
.
Apa yang best MASCARA ni?
.
Wudhu Friendly, senang sangat nak cuci. Just tarik tarik siap!
.
Memanjangkan bulu mata dan tidak berketul atau clumpy
.
Packaging yang sangat exclusive .
Warna hitam sehitamnya yang mana cukup untuk membuatkan mata lebih galak
.
Price sangat sangat affordable RM39.90 sahaja!
-
Untuk mereka yang belum dapatkan this mascara boleh komen “nak” dan lokasi awak ok dekat ruangan komen di bawah .
Contoh: Nak / Kota Tinggi
.
Jom grab now! Lets!
#ANAS #ANASism #ANAScosmetics #MASKARAviral #MASKARAcheta #makeupvideo #makeuptutorial #muamalaysia #bazarpaknil #sayajual #AnasSquad #ANASkotabharu #anascosmetickelantankotabharu

MASIH AVAILABLE. Setelah sekian lama akhirnya kami dah restock this super best selling Ultra Madness Super Volume Mascara
.
Apa yang best MASCARA ni?
.
Wudhu Friendly, senang sangat nak cuci. Just tarik tarik siap!
.
Memanjangkan bulu mata dan tidak berketul atau clumpy
.
Packaging yang sangat exclusive .
Warna hitam sehitamnya yang mana cukup untuk membuatkan mata lebih galak
.
Price sangat sangat affordable RM39.90 sahaja!
-
Untuk mereka yang belum dapatkan this mascara boleh komen “nak” dan lokasi awak ok dekat ruangan komen di bawah .
Contoh: Nak / Kota Tinggi
.
Jom grab now! Lets! 
#ANAS #ANASism #ANAScosmetics #MASKARAviral #MASKARAcheta  #makeupvideo #makeuptutorial #muamalaysia #bazarpaknil #sayajual #AnasSquad #ANASkotabharu #anascosmetickelantankotabharu
0 0 13 October, 2019
Be like a sun keep on shining and let the world burn 🔥 #anassquad #keepgoing #keepsupporting #keepshining #followforfollowback #followforlike
76 15 6 October, 2019
@hafiyyabeauty Profile picture

@hafiyyabeauty

• Anas Ultra Madness Mascara •

Bila nak solat je, memang senang kan di remove! Ultra Madness Mascara ni taruh air, sap sap terus hilang. 😍

Tak payah dan tonyoh2 pakai makeup remover sangat. Mudah jer. Packaging pun super letopp!! Yang penting efficient. Senang pakai senang remove! Apa tunggu lagi. Make sure ada satu tau 😍😘
.
Price: RM39.90 each!
.
WA +601121119737 to purchase 🤗
.
#supportlokal #ANASforlife #ANASUltraMadnessSuperVolumeMascara #mascaracheta #sayajual #mascara #makeupkorea #makeuptutorial #anascosmetickelantan #AnasSquad #bazarpaknil #bazaarpaknil #sharifahrose #rozitachewan

• Anas Ultra Madness Mascara •

Bila nak solat je, memang senang kan di remove! Ultra Madness Mascara ni taruh air, sap sap terus hilang. 😍

Tak payah dan tonyoh2 pakai makeup remover sangat. Mudah jer. Packaging pun super letopp!! Yang penting efficient. Senang pakai senang remove! Apa tunggu lagi. Make sure ada satu tau 😍😘
.
Price: RM39.90 each!
.
WA +601121119737 to purchase 🤗
.
#supportlokal #ANASforlife #ANASUltraMadnessSuperVolumeMascara #mascaracheta #sayajual #mascara #makeupkorea #makeuptutorial #anascosmetickelantan #AnasSquad #bazarpaknil #bazaarpaknil #sharifahrose #rozitachewan
8 0 2 October, 2019
Walk like a tiger & rule like a king😎🤘#keepsupporting #keepgoing #modellook #anassquad #coolestcrushboy🤙
101 31 28 September, 2019
fashion is about something that comes from within you ❤✌💫 #anassquad #instagraphy #jaipur #jalmahaljaipur #followersfree #followme #keepgoing #keepsupporting #kbye
75 8 27 September, 2019
Walk like a lion & rule like a king😎
#snapchat👻 #keepsuporting #modellook #anassquad #instagram
112 15 23 September, 2019
@hafiyyabeauty Profile picture

@hafiyyabeauty

CONCEALER PALING MENINGGAL!!😱😱 Ha…. Paling meninggalkan impak WOW!! 🤪

Bila orang pandang OHH MAIIII. Flawless nyaa

Yelahh!! Calit je dekat muka tuu terus hilang parut2 yang adaa!
Ada 5 pilihan code : .
❤️ Fair - shade paling cerah (boleh buat as highlighter) ❤️ Sand - shade utk org kulit cerah / kuning langsat ❤️ Honey – shade utk kulit pinky base ❤️ Caramel – shade utk kulit yellow base (boleh buat corrector / contour) ❤️ Tanned - utk kulit gelap ( boleh buat corrector bawah mata / cover dark circle)

Nak yang mana satu ?

Boleh terus dm atau wasap kami !! #anascosmeticskelantan
#anascosmeticskotabharu
#anascosmetics #anasismlovers #ANASeyeshadow #sayajual #makeuptutorial #makeupkorea #concealer #muaviral #bazaarpaknil #bazarpaknil #kotabharu #AnasSquad #puteriyangditukar

CONCEALER PALING MENINGGAL!!😱😱 Ha…. Paling meninggalkan impak WOW!! 🤪

Bila orang pandang OHH MAIIII. Flawless nyaa

Yelahh!! Calit je dekat muka tuu terus hilang parut2 yang adaa! 
Ada 5 pilihan code : .
❤️ Fair - shade paling cerah (boleh buat as highlighter) ❤️ Sand - shade utk org kulit cerah / kuning langsat ❤️ Honey – shade utk kulit pinky base ❤️ Caramel – shade utk kulit yellow base (boleh buat corrector / contour) ❤️ Tanned - utk kulit gelap ( boleh buat corrector bawah mata / cover dark circle)

Nak yang mana satu ?

Boleh terus dm atau wasap kami !! #anascosmeticskelantan 
#anascosmeticskotabharu
#anascosmetics  #anasismlovers #ANASeyeshadow #sayajual #makeuptutorial #makeupkorea #concealer #muaviral #bazaarpaknil #bazarpaknil #kotabharu #AnasSquad #puteriyangditukar
13 0 22 September, 2019
@hafiyyabeauty Profile picture

@hafiyyabeauty

CONCEALER PALING MENINGGAL!!😱😱 Ha…. Paling meninggalkan impak WOW!! 🤪
Flawless nyaa

Yelahh!! Calit je dekat muka tuu terus hilang parut2 yang adaa!
Ada 5 pilihan code : .
❤️ Fair - shade paling cerah (boleh buat as highlighter) ❤️ Sand - shade utk org kulit cerah / kuning langsat ❤️ Honey – shade utk kulit pinky base ❤️ Caramel – shade utk kulit yellow base (boleh buat corrector / contour) ❤️ Tanned - utk kulit gelap ( boleh buat corrector bawah mata / cover dark circle)

Nak yang mana satu ?

Boleh terus klik link Di Bio Dan wasap “nak anas cosmetics”
#anasism #ANASeyeshadow #ANASconcealer #AnasSquad #ANASapam #anascosmetickelantan #anasliquidlipstick #anasultramadnesssupervolumemascara #ANASblusher #bazaarpaknil #sayajual #bazarpaknil #muamalaysia #muaviral #makeupkorea #makeupvideo #makeuptutorial #makeup #mekap #kotabharu

CONCEALER PALING MENINGGAL!!😱😱 Ha…. Paling meninggalkan impak WOW!! 🤪
Flawless nyaa

Yelahh!! Calit je dekat muka tuu terus hilang parut2 yang adaa! 
Ada 5 pilihan code : .
❤️ Fair - shade paling cerah (boleh buat as highlighter) ❤️ Sand - shade utk org kulit cerah / kuning langsat ❤️ Honey – shade utk kulit pinky base ❤️ Caramel – shade utk kulit yellow base (boleh buat corrector / contour) ❤️ Tanned - utk kulit gelap ( boleh buat corrector bawah mata / cover dark circle)

Nak yang mana satu ?

Boleh terus klik link Di Bio Dan wasap “nak anas cosmetics” 
#anasism #ANASeyeshadow #ANASconcealer #AnasSquad #ANASapam #anascosmetickelantan #anasliquidlipstick #anasultramadnesssupervolumemascara #ANASblusher #bazaarpaknil #sayajual #bazarpaknil #muamalaysia #muaviral #makeupkorea #makeupvideo #makeuptutorial #makeup #mekap #kotabharu
7 0 21 September, 2019
@anas_khan.09.rk Profile picture

@anas_khan.09.rk

Defence Colony

Walk like a lion and rule like a king😎
#anassquad #keepsuporting #modellook

Walk like a lion and rule like a king😎
#anassquad #keepsuporting #modellook
122 11 21 hours ago
@hafiyyabeauty Profile picture

@hafiyyabeauty

Bila pakai Mascara ANAS ni akan terus bagi nampak bulu mata jadi seketul2.
Sebab tu kena ada satu dalam beg. Nak ? Klik link di Bio untuk beli.

Product use :
Blusher peach please RM45
Blusher love rosie RM45
Mascara RM39.90
Eyeliner RM49.90
#anasismlovers #anasism #aydajebat #cindai #ANASeyeshadow
#AnasSquad #anascosmetickelantan #ANASblusher #makeupvideo #muamalaysia #makeuptunang

Bila pakai Mascara ANAS ni akan terus bagi nampak bulu mata jadi seketul2. 
Sebab tu kena ada satu dalam beg. Nak ? Klik link di Bio untuk beli.

Product use : 
Blusher peach please RM45
Blusher love rosie RM45 
Mascara RM39.90
Eyeliner RM49.90 
#anasismlovers #anasism #aydajebat #cindai #ANASeyeshadow
#AnasSquad #anascosmetickelantan #ANASblusher #makeupvideo #muamalaysia #makeuptunang
14 0 11 September, 2019
@hafiyyabeauty Profile picture

@hafiyyabeauty

ANAS "MELT MY MAKE-UP AWAY" MAKE-UP REMOVER menanggalkan solekan dan membersihkan pori-pori serta meningagalkan kesan lembab dan segar pada kulit wajah. Tekstur 'make-up remover' yang selesa dan ringan boleh digunakan pada kulit basah atau kering dan mampu menembusi liang-liang pori untuk menanggalkan kotoran dan solekan pada kulit wajah. Menanggalkan lapisan asas solekan dan solekan mata kalis air dengan segera. Mengandungi bahan yang mempunyai daya lembab bagi membersihkan muka serta mengekalkan kelembapan kulit wajah. Mampu dibilas dengan segera.

Botol 43 ml RM59.90 📱klik link di bio

#makeupremover #anascosmetickelantan #ANAS #AnasSquad #anasliquidlipstick #ANAS #anasism #makeupvideo #muaviral #mekap #makeuptutorial #bazaarpaknil #kotabharu #makeuptunang #makeupartist #makeupevent #makeupmurah #makeuptutorial #makeupmalaysia #harimalaysia

ANAS "MELT MY MAKE-UP AWAY" MAKE-UP REMOVER menanggalkan solekan dan membersihkan pori-pori serta meningagalkan kesan lembab dan segar pada kulit wajah. Tekstur 'make-up remover' yang selesa dan ringan boleh digunakan pada kulit basah atau kering dan mampu menembusi liang-liang pori untuk menanggalkan kotoran dan solekan pada kulit wajah. Menanggalkan lapisan asas solekan dan solekan mata kalis air dengan segera. Mengandungi bahan yang mempunyai daya lembab bagi membersihkan muka serta mengekalkan kelembapan kulit wajah. Mampu dibilas dengan segera.

Botol 43 ml RM59.90 📱klik link di bio

#makeupremover #anascosmetickelantan #ANAS #AnasSquad #anasliquidlipstick #ANAS  #anasism #makeupvideo #muaviral #mekap #makeuptutorial #bazaarpaknil #kotabharu #makeuptunang #makeupartist #makeupevent #makeupmurah #makeuptutorial #makeupmalaysia #harimalaysia
14 0 10 September, 2019
@hafiyyabeauty Profile picture

@hafiyyabeauty

KEBAIKAN CONCEALER ANAS
1. Full coverage
2. Pelbagai fungsi seperti digunakan sebagai corrector dan concealer
3. Sesuai untuk bawah mata kerana formula yang melembapkan dan tidak mengeringkan kulit
4. Membuatkan pressed powder tahan lebih lama
5. Boleh dijadikan sebagai contour (code yang gelap) dan highlight (code yang cerah).
6. Formula anti-penuaan
7. Memberi kesan 'glow' pada kulit muka
8. Tekstur ringan dan tidak melekit

Ada 5 code warna kesemuanya sesuai untuk semua warna kulit. 📱klik link di Bio

#ANAS #anasism #ANAScosmetics #anascosmetickelantan #makeupvideo #bazaarpaknil #sayajual #bazarpaknil #eyeshadow #concealer #makeupartist #muamalaysia #anasconcealer #produkmuslim #foundationviral #muaviral #AnasSquad #millionglamteam #kotabharu #kubangkerian #uitmkotabharu

KEBAIKAN CONCEALER ANAS 
1. Full coverage
2. Pelbagai fungsi seperti digunakan sebagai corrector dan concealer 
3. Sesuai untuk bawah mata kerana formula yang melembapkan dan tidak mengeringkan kulit
4. Membuatkan pressed powder tahan lebih lama
5. Boleh dijadikan sebagai contour (code yang gelap) dan highlight (code yang cerah).
6. Formula anti-penuaan
7. Memberi kesan 'glow' pada kulit muka
8. Tekstur ringan dan tidak melekit

Ada 5 code warna kesemuanya sesuai untuk semua warna kulit. 📱klik link di Bio

#ANAS #anasism #ANAScosmetics #anascosmetickelantan #makeupvideo #bazaarpaknil #sayajual #bazarpaknil #eyeshadow #concealer #makeupartist #muamalaysia #anasconcealer #produkmuslim #foundationviral #muaviral #AnasSquad #millionglamteam #kotabharu #kubangkerian #uitmkotabharu
7 0 9 September, 2019
@hafiyyabeauty Profile picture

@hafiyyabeauty

ANAS Liquid Eyeliner! Sumpah the best in town! DAH AVAILABLE SEKARANG
.
Siapa belum ada this super amazing ANAS liquid eyeliner cepat komen “nak” di ruangan komen dekat bawah. Go! Now! #ANAS #ANASism #ANAScosmetics #anascosmetickelantan #AnasSquad #Sayajual #kotabharu #usmkubangkerian #usmkk

ANAS Liquid Eyeliner! Sumpah the best in town! DAH AVAILABLE SEKARANG
.
Siapa belum ada this super amazing ANAS liquid eyeliner cepat komen “nak” di ruangan komen dekat bawah. Go! Now! #ANAS #ANASism #ANAScosmetics  #anascosmetickelantan #AnasSquad #Sayajual #kotabharu #usmkubangkerian #usmkk
4 0 6 September, 2019
@ris_sobella Profile picture

@ris_sobella

Memperkenalkan produk baharu ANAS BLUSHER, dibawakan eksklusif dalam 2 warna yang memukau! 🍑 PEACH PLEASE
🌹 LOVE ROSIE === Kandungan ANAS BLUSHER : 🍑 Peach Please
Mica, Talc, Magnesium Stearate, Phenoxyethanol, Nylon- 6, Squalane, Octyldodecanol, Dimethicone, Titanium Dioxide, Yellow Iron Oxide, Red 28 Lake (CI 45410) 🌹 Love Rosie
Mica, Talc, Magnesium Stearate, Phenoxyethanol, Nylon- 6, Squalane, Octyldodecanol, Dimethicone, Titanium Dioxide, Red Iron Oxide, Red 28 Lake (CI 45410) === Jangka Hayat :
24 Bulan (jika sudah dibuka)
36 Bulan (jika belum dibuka)

Matte Finishing sesuai untuk semua jenis kulit === Cara penggunaan : 🍑 Peach Please
Untuk finishing sun-kissed, sapukan pemerah pipi mengikut bentuk muka. Untuk wajah tampil lebih ceria dan semula jadi, sapukan PEACH PLEASE pada pipi dan ratakan menggunakan berus yang bersih. Sapukan berus pada pemerah pipi sedikit dan 'tap' untuk buang lebihan. Kemudian, sapukan ke bawah pada pinggir bahagian yang telah diratakan supaya bulu-bulu halus anda terletak cantik pada permukaan kulit muka 🌹 Love Rosie
Untuk tampil segar persis embun pagi, sapukan pemerah pipi mengikut bentuk muka. Untuk wajah tampil bak bunga yang sedang mekar berkembang, sapukan LOVE ROSIE pada pipi dan ratakan menggunakan berus yang bersih. Sapukan berus pada pemerah pipi sedikit dan 'tap' untuk buang lebihan. Kemudian, sapukan ke bawah pada pinggir bahagian yang telah diratakan supaya bulu-bulu halus anda terletak cantik pada permukaan kulit muka.

#anasism #ANAScosmetics #anasblusher #aydajebat #blusher #muamalaysia #anassquad #makeupvideo #bazaarpaknil #sayajual #sayapakaisayajual
www.wasap.my/60179654446

Memperkenalkan produk baharu ANAS BLUSHER, dibawakan eksklusif dalam 2 warna yang memukau! 🍑 PEACH PLEASE
🌹 LOVE ROSIE === Kandungan ANAS BLUSHER : 🍑 Peach Please
Mica, Talc, Magnesium Stearate, Phenoxyethanol, Nylon- 6, Squalane, Octyldodecanol, Dimethicone, Titanium Dioxide, Yellow Iron Oxide, Red 28 Lake (CI 45410) 🌹 Love Rosie
Mica, Talc, Magnesium Stearate, Phenoxyethanol, Nylon- 6, Squalane, Octyldodecanol, Dimethicone, Titanium Dioxide, Red Iron Oxide, Red 28 Lake (CI 45410) === Jangka Hayat :
24 Bulan (jika sudah dibuka)
36 Bulan (jika belum dibuka)

Matte Finishing sesuai untuk semua jenis kulit === Cara penggunaan : 🍑 Peach Please 
Untuk finishing sun-kissed, sapukan pemerah pipi mengikut bentuk muka. Untuk wajah tampil lebih ceria dan semula jadi, sapukan PEACH PLEASE pada pipi dan ratakan menggunakan berus yang bersih. Sapukan berus pada pemerah pipi sedikit dan 'tap' untuk buang lebihan. Kemudian, sapukan ke bawah pada pinggir bahagian yang telah diratakan supaya bulu-bulu halus anda terletak cantik pada permukaan kulit muka 🌹 Love Rosie 
Untuk tampil segar persis embun pagi, sapukan pemerah pipi mengikut bentuk muka. Untuk wajah tampil bak bunga yang sedang mekar berkembang, sapukan LOVE ROSIE pada pipi dan ratakan menggunakan berus yang bersih. Sapukan berus pada pemerah pipi sedikit dan 'tap' untuk buang lebihan. Kemudian, sapukan ke bawah pada pinggir bahagian yang telah diratakan supaya bulu-bulu halus anda terletak cantik pada permukaan kulit muka.

#anasism #ANAScosmetics #anasblusher #aydajebat #blusher #muamalaysia #anassquad #makeupvideo #bazaarpaknil #sayajual #sayapakaisayajual
www.wasap.my/60179654446
3 0 3 September, 2019
@hafiyyabeauty Profile picture

@hafiyyabeauty

ANAS SUPER DEFINE EYEBROW PENCIL

Memperkenalkan koleksi terbaru dari ANAS cosmetics yang mana antara koleksi yang paling di tunggu semua peminat ANAS
.
Didatangkan dengan packaging yang sangat sangat ekslusif dengan kombinasi 3 warna yang sesuai untuk tone kulit asia, dari yang fair, medium juga tanned
.
ALMOND (01)
COCOA (02)
ESPRESSO (03)
.
Special price for everyone, harga kita kita RM29.90 dengan kuantiti yang terhad! Yes! RM29.90 sahaja! Sangat sangat berbaloi untuk grab all
.
Juga di datangkan khas dengan “spully brush” bagi memudahkan semua untuk menyikat kening dengan rapi
.
Dengan ini secara rasminya ANAS Super Define Eyebrow Pencil dengan 3 warna mempersona telah pun di lancarkan.
Kepada yang nak grab secara serious boleh terus komen “nak” dan lokasi anda!

#anascosmetickelantan #ANASkotabharu #usmkubangkerian #uitmkotabharu #ANASISM #anasconcealer #AnasSquad #millionglamteam
#eyebrow #makeuptunang #makeupvideo

ANAS SUPER DEFINE EYEBROW PENCIL

Memperkenalkan koleksi terbaru dari ANAS cosmetics yang mana antara koleksi yang paling di tunggu semua peminat ANAS
.
Didatangkan dengan packaging yang sangat sangat ekslusif dengan kombinasi 3 warna yang sesuai untuk tone kulit asia, dari yang fair, medium juga tanned
.
ALMOND (01)
COCOA (02)
ESPRESSO (03)
.
Special price for everyone, harga kita kita RM29.90 dengan kuantiti yang terhad! Yes! RM29.90 sahaja! Sangat sangat berbaloi untuk grab all
.
Juga di datangkan khas dengan “spully brush” bagi memudahkan semua untuk menyikat kening dengan rapi
.
Dengan ini secara rasminya ANAS Super Define Eyebrow Pencil dengan 3 warna mempersona telah pun di lancarkan.
Kepada yang nak grab secara serious boleh terus komen “nak” dan lokasi anda!

#anascosmetickelantan #ANASkotabharu #usmkubangkerian #uitmkotabharu #ANASISM #anasconcealer #AnasSquad #millionglamteam
#eyebrow #makeuptunang #makeupvideo
7 0 3 September, 2019
@anasismb Profile picture

@anasismb

I give 5 ⭐️ for our beautiful makeup look using ANAS BLUSHER🌸
.
Get your ANAS BLUSHER NOW
.
Price | RM45 exc postage
.
🌸Tagged us to get featured.
.
#anasism #anassquad #anashq #ANAS #mua #selangor #highlights #stunt #makeup #makeuptutorial #muakedah #muaperak #muasp

I give 5 ⭐️ for our beautiful makeup look using ANAS BLUSHER🌸
.
Get your ANAS BLUSHER NOW
.
Price | RM45 exc postage
.
🌸Tagged us to get featured.
.
#anasism #anassquad #anashq #ANAS #mua #selangor #highlights #stunt #makeup #makeuptutorial #muakedah #muaperak #muasp
35 0 29 August, 2019
@anasismb Profile picture

@anasismb

Here some close up of our daring ANAS BLUSHER💓
.
Get your ANAS BLUSHER NOW
.
Price | RM45 exc postage
.
🌸Tagged us to get featured.
.
#anasism #anassquad #anashq #ANAS #mua #selangor #highlights #stunt #makeup #makeuptutorial #muakedah #muaperak #muasp

Here some close up of our daring ANAS BLUSHER💓
.
Get your ANAS BLUSHER NOW
.
Price | RM45 exc postage
.
🌸Tagged us to get featured.
.
#anasism #anassquad #anashq #ANAS #mua #selangor #highlights #stunt #makeup #makeuptutorial #muakedah #muaperak #muasp
6 0 29 August, 2019
@anasismb Profile picture

@anasismb

Our beautiful mak bae @intankaharuddin in ANAS BLUSHER✨✨
.
Get your ANAS BLUSHER NOW
.
Price | RM45 exc postage
.
🌸Tagged us to get featured.
.
#anasism #anassquad #anashq #ANAS #mua #selangor #highlights #stunt #makeup #makeuptutorial #muakedah #muaperak #muasp

Our beautiful mak bae @intankaharuddin in ANAS BLUSHER✨✨
.
Get your ANAS BLUSHER NOW
.
Price | RM45 exc postage
.
🌸Tagged us to get featured.
.
#anasism #anassquad #anashq #ANAS #mua #selangor #highlights #stunt #makeup #makeuptutorial #muakedah #muaperak #muasp
40 0 29 August, 2019
@anasismb Profile picture

@anasismb

Feel the luxurious ✨Feel the blusher💓
.
Get your ANAS BLUSHER NOW
.
Price | RM45 exc postage
.
🌸Tagged us to get featured.
.
#anasism #anassquad #anashq #ANAS #mua #selangor #highlights #stunt #makeup #makeuptutorial #muakedah #muaperak #muasp

Feel the luxurious ✨Feel the blusher💓
.
Get your ANAS BLUSHER NOW
.
Price | RM45 exc postage
.
🌸Tagged us to get featured.
.
#anasism #anassquad #anashq #ANAS #mua #selangor #highlights #stunt #makeup #makeuptutorial #muakedah #muaperak #muasp
3 0 29 August, 2019
@anasismb Profile picture

@anasismb

Feel the luxurious ✨Feel the blusher💓
.
Get your ANAS BLUSHER NOW
.
Price | RM45 exc postage
.
🌸Tagged us to get featured.
.
#anasism #anassquad #anashq #ANAS #mua #selangor #highlights #stunt #makeup #makeuptutorial #muakedah #muaperak #muasp

Feel the luxurious ✨Feel the blusher💓
.
Get your ANAS BLUSHER NOW
.
Price | RM45 exc postage
.
🌸Tagged us to get featured.
.
#anasism #anassquad #anashq #ANAS #mua #selangor #highlights #stunt #makeup #makeuptutorial #muakedah #muaperak #muasp
3 0 29 August, 2019
@anasismb Profile picture

@anasismb

Feel the luxurious ✨Feel the blusher💓
.
Get your ANAS BLUSHER NOW
.
Price | RM45 exc postage
.
🌸Tagged us to get featured.
.
#anasism #anassquad #anashq #ANAS #mua #selangor #highlights #stunt #makeup #makeuptutorial #muakedah #muaperak #muasp

Feel the luxurious ✨Feel the blusher💓
.
Get your ANAS BLUSHER NOW
.
Price | RM45 exc postage
.
🌸Tagged us to get featured.
.
#anasism #anassquad #anashq #ANAS #mua #selangor #highlights #stunt #makeup #makeuptutorial #muakedah #muaperak #muasp
6 0 29 August, 2019
@anasismb Profile picture

@anasismb

ANAS MASKARA is Wudhuk Friendly ~easy to remove✨
.
Get your ANAS MASCARA NOW
.
Price | RM39.90 exc postage
.
🌸Tagged us to get featured.
.
#anasism #anassquad #anashq #ANAS #mua #selangor #highlights #stunt #makeup #makeuptutorial #muakedah #muaperak #muasp

ANAS MASKARA is Wudhuk Friendly ~easy to remove✨
.
Get your ANAS MASCARA NOW
.
Price | RM39.90 exc postage
.
🌸Tagged us to get featured.
.
#anasism #anassquad #anashq #ANAS #mua #selangor #highlights #stunt #makeup #makeuptutorial #muakedah #muaperak #muasp
4 0 29 August, 2019
@anasismb Profile picture

@anasismb

Matchy Matchy madness💕💕
.
Get your ANAS MASCARA NOW
.
Price | RM39.90 exc postage
.
🌸Tagged us to get featured.
.
#anasism #anassquad #anashq #ANAS #mua #selangor #highlights #stunt #makeup #makeuptutorial #muakedah #muaperak #muasp

Matchy Matchy madness💕💕
.
Get your ANAS MASCARA NOW
.
Price | RM39.90 exc postage
.
🌸Tagged us to get featured.
.
#anasism #anassquad #anashq #ANAS #mua #selangor #highlights #stunt #makeup #makeuptutorial #muakedah #muaperak #muasp
5 0 29 August, 2019
@anasismb Profile picture

@anasismb

Be confident in our way✨
.
Get your ANAS MASCARA NOW
.
Price | RM39.90 exc postage
.
🌸Tagged us to get featured.
.
#anasism #anassquad #anashq #ANAS #mua #selangor #highlights #stunt #makeup #makeuptutorial #muakedah #muaperak #muasp

Be confident in our way✨
.
Get your ANAS MASCARA NOW
.
Price | RM39.90 exc postage
.
🌸Tagged us to get featured.
.
#anasism #anassquad #anashq #ANAS #mua #selangor #highlights #stunt #makeup #makeuptutorial #muakedah #muaperak #muasp
14 0 29 August, 2019
@hafiyyabeauty Profile picture

@hafiyyabeauty

ANAS "MELT MY MAKE-UP AWAY" MAKE-UP REMOVER menanggalkan solekan dan membersihkan pori-pori serta meninggalkan kesan lembab dan segar pada kulit wajah. Tekstur 'make-up remover' yang selesa dan ringan boleh digunakan pada kulit basah atau kering dan mampu menembusi liang-liang pori untuk menanggalkan kotoran dan solekan pada kulit wajah. Menanggalkan lapisan asas solekan dan solekan mata kalis air dengan segera. Mengandungi bahan yang mempunyai daya lembab bagi membersihkan muka serta mengekalkan kelembaban kulit wajah. Mampu dibilas dengan segera.
Harga: RM59.90
#anascosmeticskelantan
#anascosmeticsterengganu
#bazarpaknil #sayajual #anasism #anassquad #millionglam

ANAS "MELT MY MAKE-UP AWAY" MAKE-UP REMOVER menanggalkan solekan dan membersihkan pori-pori serta meninggalkan kesan lembab dan segar pada kulit wajah. Tekstur 'make-up remover' yang selesa dan ringan boleh digunakan pada kulit basah atau kering dan mampu menembusi liang-liang pori untuk menanggalkan kotoran dan solekan pada kulit wajah. Menanggalkan lapisan asas solekan dan solekan mata kalis air dengan segera. Mengandungi bahan yang mempunyai daya lembab bagi membersihkan muka serta mengekalkan kelembaban kulit wajah. Mampu dibilas dengan segera.
Harga: RM59.90
#anascosmeticskelantan 
#anascosmeticsterengganu
#bazarpaknil #sayajual #anasism #anassquad #millionglam
0 0 25 August, 2019
@hafiyyabeauty Profile picture

@hafiyyabeauty

Memperkenalkan produk baharu ANAS BLUSHER, dibawakan eksklusif dalam 2 warna yang memukau! 🍑 PEACH PLEASE
🌹 LOVE ROSIE === Kandungan ANAS BLUSHER : 🍑 Peach Please
Mica, Talc, Magnesium Stearate, Phenoxyethanol, Nylon- 6, Squalane, Octyldodecanol, Dimethicone, Titanium Dioxide, Yellow Iron Oxide, Red 28 Lake (CI 45410) 🌹 Love Rosie
Mica, Talc, Magnesium Stearate, Phenoxyethanol, Nylon- 6, Squalane, Octyldodecanol, Dimethicone, Titanium Dioxide, Red Iron Oxide, Red 28 Lake (CI 45410) === Jangka Hayat :
24 Bulan (jika sudah dibuka)
36 Bulan (jika belum dibuka)

Matte Finishing sesuai untuk semua jenis kulit === Cara penggunaan : 🍑 Peach Please
Untuk finishing sun-kissed, sapukan pemerah pipi mengikut bentuk muka. Untuk wajah tampil lebih ceria dan semula jadi, sapukan PEACH PLEASE pada pipi dan ratakan menggunakan berus yang bersih. Sapukan berus pada pemerah pipi sedikit dan 'tap' untuk buang lebihan. Kemudian, sapukan ke bawah pada pinggir bahagian yang telah diratakan supaya bulu-bulu halus anda terletak cantik pada permukaan kulit muka 🌹 Love Rosie
Untuk tampil segar persis embun pagi, sapukan pemerah pipi mengikut bentuk muka. Untuk wajah tampil bak bunga yang sedang mekar berkembang, sapukan LOVE ROSIE pada pipi dan ratakan menggunakan berus yang bersih. Sapukan berus pada pemerah pipi sedikit dan 'tap' untuk buang lebihan. Kemudian, sapukan ke bawah pada pinggir bahagian yang telah diratakan supaya bulu-bulu halus anda terletak cantik pada permukaan kulit muka.

#anasism #ANAScosmetics #anasblusher #aydajebat #blusher #muamalaysia #anassquad #makeupvideo #bazaarpaknil #sayajual #sayapakaisayajual

Memperkenalkan produk baharu ANAS BLUSHER, dibawakan eksklusif dalam 2 warna yang memukau! 🍑 PEACH PLEASE
🌹 LOVE ROSIE === Kandungan ANAS BLUSHER : 🍑 Peach Please
Mica, Talc, Magnesium Stearate, Phenoxyethanol, Nylon- 6, Squalane, Octyldodecanol, Dimethicone, Titanium Dioxide, Yellow Iron Oxide, Red 28 Lake (CI 45410) 🌹 Love Rosie
Mica, Talc, Magnesium Stearate, Phenoxyethanol, Nylon- 6, Squalane, Octyldodecanol, Dimethicone, Titanium Dioxide, Red Iron Oxide, Red 28 Lake (CI 45410) === Jangka Hayat :
24 Bulan (jika sudah dibuka)
36 Bulan (jika belum dibuka)

Matte Finishing sesuai untuk semua jenis kulit === Cara penggunaan : 🍑 Peach Please 
Untuk finishing sun-kissed, sapukan pemerah pipi mengikut bentuk muka. Untuk wajah tampil lebih ceria dan semula jadi, sapukan PEACH PLEASE pada pipi dan ratakan menggunakan berus yang bersih. Sapukan berus pada pemerah pipi sedikit dan 'tap' untuk buang lebihan. Kemudian, sapukan ke bawah pada pinggir bahagian yang telah diratakan supaya bulu-bulu halus anda terletak cantik pada permukaan kulit muka 🌹 Love Rosie 
Untuk tampil segar persis embun pagi, sapukan pemerah pipi mengikut bentuk muka. Untuk wajah tampil bak bunga yang sedang mekar berkembang, sapukan LOVE ROSIE pada pipi dan ratakan menggunakan berus yang bersih. Sapukan berus pada pemerah pipi sedikit dan 'tap' untuk buang lebihan. Kemudian, sapukan ke bawah pada pinggir bahagian yang telah diratakan supaya bulu-bulu halus anda terletak cantik pada permukaan kulit muka.

#anasism #ANAScosmetics #anasblusher #aydajebat #blusher #muamalaysia #anassquad #makeupvideo #bazaarpaknil #sayajual #sayapakaisayajual
7 0 3 hours ago

Top #anassquad posts

@its_anas.07 Profile picture

@its_anas.07

Anas House

Start off Knowing that Nothing can Stop you.
#khansaab #its_anas.07 #apple #photooftheday #attitude #faizabad #anassquad.07

Start off Knowing that Nothing can Stop you.
#khansaab #its_anas.07 #apple #photooftheday #attitude #faizabad #anassquad.07
140 6 20 hours ago
@anasism__b Profile picture

@anasism__b

Panjangnya bulu mata sis cantik ni selepas pakai Ultra Madness Super Volume Mascara by ANAS . .

Tak perlu pakai bulu mata palsu da just pakai Mascara ANAS je da nampak meletopp !! Korang Wajib ada tau ( price : 49.90 ) ❤️ .

Utk order : Dm @ whatspp 013- 7281208 atau klick link in bio skrg . !!

Panjangnya bulu mata sis cantik ni selepas pakai Ultra Madness Super Volume Mascara by ANAS . .

Tak perlu pakai bulu mata palsu da just pakai Mascara ANAS je da nampak meletopp !! Korang Wajib ada tau ( price : 49.90 ) ❤️ .

Utk order : Dm @ whatspp 013- 7281208 atau klick link in bio skrg . !!
23 3 11 February, 2019
Madrinhas ❤@Regrann from @mtinha_fp -  Madrinhas 💙👰🏼 #weddingseason #anassquad #anaepedro2017 #loboafonso - #regrann
127 4 23 July, 2017
@anasism__b Profile picture

@anasism__b

Cantiknya sangat sangat! 7 colours nude, peachy, orange, brownish for all to grab! Agak agak siapa ada semua warna ni? Ke ada yang belum ada satu pun?

From left:
Vivi
Iris
Aisya
Warda
Elena
Amara
Amina

Nak yang mana? (Price : rm 49.90 ) .
Utk order : dm @ whatspp
013 - 7281209 atau klick link in bio !!

Cantiknya sangat sangat! 7 colours nude, peachy, orange, brownish for all to grab! Agak agak siapa ada semua warna ni? Ke ada yang belum ada satu pun?
—
 From left:
Vivi
Iris
Aisya
Warda
Elena
Amara
Amina
—
Nak yang mana? (Price : rm 49.90 ) .
Utk order : dm @ whatspp 
013 - 7281209 atau klick link in bio !!
23 2 12 February, 2019
@anasism__b Profile picture

@anasism__b

From left: Elena, Warda & Amina

Suka yang mana? #ANAS 🔥

Price : rm 49.90 each .

Nak order ? Whatsapp kami 013-7281209 atau klick link in bio skrg 😊

From left: Elena, Warda & Amina
—
Suka yang mana? #ANAS 🔥

Price : rm 49.90 each .

Nak order ? Whatsapp kami 013-7281209 atau klick link in bio skrg 😊
57 3 3 March, 2019
@anasism__b Profile picture

@anasism__b

Hannah in ANAS Liquid lipstick code Warda. .

Siapa nak this super best selling #ANAS #bestselling. .
.

Nak ? Bole whatsapp kami atau klick link in bio 😊

Hannah in ANAS Liquid lipstick code Warda. .

Siapa nak this super best selling  #ANAS #bestselling. .
.

Nak ? Bole whatsapp kami atau klick link in bio 😊
89 2 7 March, 2019
@twenty7things Profile picture

@twenty7things

Ana 👰🏼 Are you ready????? GO!!!! ✨✨✨✨✨✨✨✨✨
Vas a ser la novia más bonita del mundo ... #loveu ♥️
.
#anitachicha #anasecasa #anayloren #squad #girlsgang #despedidadesoltera #anassquad #lasamigasdelanovia #team #perfectteam #bridaltobe

Ana 👰🏼 Are you ready????? GO!!!! ✨✨✨✨✨✨✨✨✨
Vas a ser la novia más bonita del mundo ... #loveu ♥️
.
#anitachicha #anasecasa #anayloren #squad #girlsgang #despedidadesoltera #anassquad #lasamigasdelanovia #team #perfectteam #bridaltobe
364 15 25 August, 2018