#aksesore Instagram Photos & Videos

Hashtag Popularity

7.6
average comments
91.1
average likes
@ilcammino_official Profile picture

@ilcammino_official

Koleksioni i ri me SUPER cmim 🎁❤🎁❤🎁
Porosisni ne DM dhe Porosia vjen kudo qe te ndodheni 💫💙💫
Website: https://www.ilcammino.al
#aksesore #love #happy #fun #night #frienship #bestfriends #sky #friends #sweet #nature #leafs #sun #crazy #music #fashion #style #cuty #havingfun #school

Koleksioni i ri me SUPER cmim 🎁❤🎁❤🎁
Porosisni ne DM dhe Porosia vjen kudo qe te ndodheni 💫💙💫
Website: https://www.ilcammino.al
#aksesore #love #happy #fun #night #frienship #bestfriends #sky #friends #sweet #nature #leafs #sun #crazy #music #fashion #style #cuty #havingfun #school
13 0 1 hour ago
@ilcammino_official Profile picture

@ilcammino_official

Koleksioni i ri me SUPER cmim 🎁❤🎁❤🎁
Porosisni ne DM dhe Porosia vjen kudo qe te ndodheni 💫💙💫
Website: https://www.ilcammino.al
#aksesore #love #happy #fun #night #frienship #bestfriends #sky #friends #sweet #nature #leafs #sun #crazy #music #fashion #style #cuty #havingfun #school

Koleksioni i ri me SUPER cmim 🎁❤🎁❤🎁
Porosisni ne DM dhe Porosia vjen kudo qe te ndodheni 💫💙💫
Website: https://www.ilcammino.al
#aksesore #love #happy #fun #night #frienship #bestfriends #sky #friends #sweet #nature #leafs #sun #crazy #music #fashion #style #cuty #havingfun #school
16 0 10 hours ago
@ilcammino_official Profile picture

@ilcammino_official

Super Cmime 🎁❤🎁❤🎁
Porosisni ne DM dhe Porosia vjen kudo qe te ndodheni 💫💙💫
Website: https://www.ilcammino.al
#aksesore #love #happy #fun #night #frienship #bestfriends #sky #friends #sweet #nature #leafs #sun #crazy #music #fashion #style #cuty #havingfun #school

Super Cmime 🎁❤🎁❤🎁
Porosisni ne DM dhe Porosia vjen kudo qe te ndodheni 💫💙💫
Website: https://www.ilcammino.al
#aksesore #love #happy #fun #night #frienship #bestfriends #sky #friends #sweet #nature #leafs #sun #crazy #music #fashion #style #cuty #havingfun #school
32 0 10 hours ago
@ilcammino_official Profile picture

@ilcammino_official

Super Cmime 🎁❤🎁❤🎁
Porosisni ne DM dhe Porosia vjen kudo qe te ndodheni 💫💙💫
Website: https://www.ilcammino.al
#aksesore #love #happy #fun #night #frienship #bestfriends #sky #friends #sweet #nature #leafs #sun #crazy #music #fashion #style #cuty #havingfun #school

Super Cmime 🎁❤🎁❤🎁
Porosisni ne DM dhe Porosia vjen kudo qe te ndodheni 💫💙💫
Website: https://www.ilcammino.al
#aksesore #love #happy #fun #night #frienship #bestfriends #sky #friends #sweet #nature #leafs #sun #crazy #music #fashion #style #cuty #havingfun #school
16 0 11 hours ago
@ilcammino_official Profile picture

@ilcammino_official

Koleksioni i ri me SUPER cmim 🎁❤🎁❤🎁
Porosisni ne DM dhe Porosia vjen kudo qe te ndodheni 💫💙💫
Website: https://www.ilcammino.al
#aksesore #love #happy #fun #night #frienship #bestfriends #sky #friends #sweet #nature #leafs #sun #crazy #music #fashion #style #cuty #havingfun #school

Koleksioni i ri me SUPER cmim 🎁❤🎁❤🎁
Porosisni ne DM dhe Porosia vjen kudo qe te ndodheni 💫💙💫
Website: https://www.ilcammino.al
#aksesore #love #happy #fun #night #frienship #bestfriends #sky #friends #sweet #nature #leafs #sun #crazy #music #fashion #style #cuty #havingfun #school
40 0 13 hours ago
@ilcammino_official Profile picture

@ilcammino_official

Super Cmime 🎁❤🎁❤🎁
Porosisni ne DM dhe Porosia vjen kudo qe te ndodheni 💫💙💫
Website: https://www.ilcammino.al
#aksesore #love #happy #fun #night #frienship #bestfriends #sky #friends #sweet #nature #leafs #sun #crazy #music #fashion #style #cuty #havingfun #school

Super Cmime 🎁❤🎁❤🎁
Porosisni ne DM dhe Porosia vjen kudo qe te ndodheni 💫💙💫
Website: https://www.ilcammino.al
#aksesore #love #happy #fun #night #frienship #bestfriends #sky #friends #sweet #nature #leafs #sun #crazy #music #fashion #style #cuty #havingfun #school
29 0 13 hours ago
@il_mondo_shop Profile picture

@il_mondo_shop

Albania

Atlete për femra!😍 Super ulje vetëm në IL MONDO SHOP!🔥
• Çmimi : 1290 lekë!
• Porosisni në mesazhe📥 ose në numrin e telefonit 0698523606📞
-------
#blionline #blerjeonline #dyqanonline #blitani #porosittani #porositonline #vjeshtë2019 #jeans #bluze #xhinsepermeshkuj #xhinseperfemra #aksesore #bags #canta #pulovra #xhupa #kepuce #atlete #kombinime #pellusha #fashion2019

Atlete për femra!😍 Super ulje vetëm në IL MONDO SHOP!🔥
• Çmimi : 1290 lekë!
• Porosisni në mesazhe📥 ose në numrin e telefonit 0698523606📞
-------
#blionline #blerjeonline #dyqanonline #blitani #porosittani #porositonline #vjeshtë2019 #jeans #bluze #xhinsepermeshkuj #xhinseperfemra #aksesore #bags #canta #pulovra #xhupa #kepuce #atlete #kombinime #pellusha #fashion2019
3 0 14 hours ago
@il_mondo_shop Profile picture

@il_mondo_shop

Albania

Pantallona klasike për femra!😍
• Çmimi : 1990 lekë!
• Porosisni në mesazhe📥 ose në numrin e telefonit 0698523606📞
-------
#blionline #blerjeonline #dyqanonline #blitani #porosittani #porositonline #vjeshtë2019 #jeans #bluze #xhinsepermeshkuj #xhinseperfemra #aksesore #bags #canta #pulovra #xhupa #kepuce #atlete #kombinime #pellusha #fashion2019

Pantallona klasike për femra!😍
• Çmimi : 1990 lekë!
• Porosisni në mesazhe📥 ose në numrin e telefonit 0698523606📞
-------
#blionline #blerjeonline #dyqanonline #blitani #porosittani #porositonline #vjeshtë2019 #jeans #bluze #xhinsepermeshkuj #xhinseperfemra #aksesore #bags #canta #pulovra #xhupa #kepuce #atlete #kombinime #pellusha #fashion2019
3 0 14 hours ago
@il_mondo_shop Profile picture

@il_mondo_shop

Albania

Atlete për meshkuj!😍
• Çmimi : 1750 lekë!
• Porosisni në mesazhe📥 ose në numrin e telefonit 0698523606📞
-------
#blionline #blerjeonline #dyqanonline #blitani #porosittani #porositonline #vjeshtë2019 #jeans #bluze #xhinsepermeshkuj #xhinseperfemra #aksesore #bags #canta #pulovra #xhupa #kepuce #atlete #kombinime #pellusha #fashion2019

Atlete për meshkuj!😍
• Çmimi : 1750 lekë!
• Porosisni në mesazhe📥 ose në numrin e telefonit 0698523606📞
-------
#blionline #blerjeonline #dyqanonline #blitani #porosittani #porositonline #vjeshtë2019 #jeans #bluze #xhinsepermeshkuj #xhinseperfemra #aksesore #bags #canta #pulovra #xhupa #kepuce #atlete #kombinime #pellusha #fashion2019
5 0 14 hours ago
Canta shpine!😍
• Çmimi : 2290 leke!
• Porosisni në mesazhe📥 ose në numrin e telefonit 0698523606📞
-------
#blionline #blerjeonline #dyqanonline #blitani #porosittani #porositonline #vjeshtë2019 #jeans #bluze #xhinsepermeshkuj #xhinseperfemra #aksesore #bags #canta #pulovra #xhupa #kepuce #atlete #kombinime #pellusha #fashion2019
20 0 14 hours ago
@ilcammino_official Profile picture

@ilcammino_official

Koleksioni i ri me SUPER cmim 🎁❤🎁❤🎁
Porosisni ne DM dhe Porosia vjen kudo qe te ndodheni 💫💙💫
Website: https://www.ilcammino.al
#aksesore #love #happy #fun #night #frienship #bestfriends #sky #friends #sweet #nature #leafs #sun #crazy #music #fashion #style #cuty #havingfun #school

Koleksioni i ri me SUPER cmim 🎁❤🎁❤🎁
Porosisni ne DM dhe Porosia vjen kudo qe te ndodheni 💫💙💫
Website: https://www.ilcammino.al
#aksesore #love #happy #fun #night #frienship #bestfriends #sky #friends #sweet #nature #leafs #sun #crazy #music #fashion #style #cuty #havingfun #school
15 1 16 hours ago
@phonomania_ Profile picture

@phonomania_

Kasë mbrojtëse me dizanjo unike per ⚡️iPhone 7+⚡️
📌Vetem 999 Lekë 👐🏻
📌Transporti falas 🤗
#2019 #iphone #iPhone7+case #telefona #aksesore #shqiperi

Kasë mbrojtëse me dizanjo unike per ⚡️iPhone 7+⚡️
📌Vetem 999 Lekë 👐🏻
📌Transporti falas 🤗
#2019 #iphone #iPhone7+case #telefona #aksesore #shqiperi
5 0 16 hours ago
@ilcammino_official Profile picture

@ilcammino_official

Super Cmime 🎁❤🎁❤🎁
Porosisni ne DM dhe Porosia vjen kudo qe te ndodheni 💫💙💫
Website: https://www.ilcammino.al
#aksesore #love #happy #fun #night #frienship #bestfriends #sky #friends #sweet #nature #leafs #sun #crazy #music #fashion #style #cuty #havingfun #school

Super Cmime 🎁❤🎁❤🎁
Porosisni ne DM dhe Porosia vjen kudo qe te ndodheni 💫💙💫
Website: https://www.ilcammino.al
#aksesore #love #happy #fun #night #frienship #bestfriends #sky #friends #sweet #nature #leafs #sun #crazy #music #fashion #style #cuty #havingfun #school
14 0 16 hours ago
@phonomania_ Profile picture

@phonomania_

Kasë mbrojtëse me dizanjo mermeri per ⚡️iPhone 7+⚡️
📌Vetem 999 Lekë 👐🏻
📌Transporti falas 🤗
#2019 #iphone #iPhone7+case #telefona #aksesore #shqiperi

Kasë mbrojtëse me dizanjo mermeri per ⚡️iPhone 7+⚡️
📌Vetem 999 Lekë 👐🏻
📌Transporti falas 🤗
#2019 #iphone #iPhone7+case #telefona #aksesore #shqiperi
4 0 16 hours ago
@phonomania_ Profile picture

@phonomania_

Kasë mbrojtëse 🥃 per ⚡️ iPhone 6⚡️
📌Vetem 700 Lekë 👐🏻
📌Transporti falas 🤗
#2019 #iphone #iphone6case #telefona #aksesore #shqiperi

Kasë mbrojtëse 🥃 per ⚡️ iPhone 6⚡️
📌Vetem 700 Lekë 👐🏻
📌Transporti falas 🤗
#2019 #iphone #iphone6case #telefona #aksesore #shqiperi
4 0 16 hours ago
@phonomania_ Profile picture

@phonomania_

Kasë mbrojtëse me dizanjo unik🌺 per ⚡️Samsung J8 2018⚡️
📌Vetem 999 Lekë 👐🏻
📌Transporti falas 🤗
#2019 #samsung #j82018case #telefona #aksesore #shqiperi

Kasë mbrojtëse me dizanjo unik🌺 per ⚡️Samsung J8 2018⚡️
📌Vetem 999 Lekë 👐🏻
📌Transporti falas 🤗
#2019 #samsung #j82018case #telefona #aksesore #shqiperi
6 0 16 hours ago
@ilcammino_official Profile picture

@ilcammino_official

Super Cmime 🎁❤🎁❤🎁
Porosisni ne DM dhe Porosia vjen kudo qe te ndodheni 💫💙💫
Website: https://www.ilcammino.al
#aksesore #love #happy #fun #night #frienship #bestfriends #sky #friends #sweet #nature #leafs #sun #crazy #music #fashion #style #cuty #havingfun #school

Super Cmime 🎁❤🎁❤🎁
Porosisni ne DM dhe Porosia vjen kudo qe te ndodheni 💫💙💫
Website: https://www.ilcammino.al
#aksesore #love #happy #fun #night #frienship #bestfriends #sky #friends #sweet #nature #leafs #sun #crazy #music #fashion #style #cuty #havingfun #school
19 0 17 hours ago
@ilcammino_official Profile picture

@ilcammino_official

Super Cmime 🎁❤🎁❤🎁
Porosisni ne DM dhe Porosia vjen kudo qe te ndodheni 💫💙💫
Website: https://www.ilcammino.al
#aksesore #love #happy #fun #night #frienship #bestfriends #sky #friends #sweet #nature #leafs #sun #crazy #music #fashion #style #cuty #havingfun #school

Super Cmime 🎁❤🎁❤🎁
Porosisni ne DM dhe Porosia vjen kudo qe te ndodheni 💫💙💫
Website: https://www.ilcammino.al
#aksesore #love #happy #fun #night #frienship #bestfriends #sky #friends #sweet #nature #leafs #sun #crazy #music #fashion #style #cuty #havingfun #school
30 0 17 hours ago
@ilcammino_official Profile picture

@ilcammino_official

Koleksioni i ri me SUPER cmim 🎁❤🎁❤🎁
Porosisni ne DM dhe Porosia vjen kudo qe te ndodheni 💫💙💫
Website: https://www.ilcammino.al
#aksesore #love #happy #fun #night #frienship #bestfriends #sky #friends #sweet #nature #leafs #sun #crazy #music #fashion #style #cuty #havingfun #school

Koleksioni i ri me SUPER cmim 🎁❤🎁❤🎁
Porosisni ne DM dhe Porosia vjen kudo qe te ndodheni 💫💙💫
Website: https://www.ilcammino.al
#aksesore #love #happy #fun #night #frienship #bestfriends #sky #friends #sweet #nature #leafs #sun #crazy #music #fashion #style #cuty #havingfun #school
11 0 19 hours ago
@ilcammino_official Profile picture

@ilcammino_official

Super Cmime 🎁❤🎁❤🎁
Porosisni ne DM dhe Porosia vjen kudo qe te ndodheni 💫💙💫
Website: https://www.ilcammino.al
#aksesore #love #happy #fun #night #frienship #bestfriends #sky #friends #sweet #nature #leafs #sun #crazy #music #fashion #style #cuty #havingfun #school

Super Cmime 🎁❤🎁❤🎁
Porosisni ne DM dhe Porosia vjen kudo qe te ndodheni 💫💙💫
Website: https://www.ilcammino.al
#aksesore #love #happy #fun #night #frienship #bestfriends #sky #friends #sweet #nature #leafs #sun #crazy #music #fashion #style #cuty #havingfun #school
71 0 20 hours ago
@gear_al Profile picture

@gear_al

.
⚡️Byzylyk lëkure ngjyrë e zezë
⚡️499 lekë
⚡️Kontaktoni për porosi📩

.
⚡️Byzylyk lëkure ngjyrë e zezë
⚡️499 lekë
⚡️Kontaktoni për porosi📩
29 1 20 hours ago
@ilcammino_official Profile picture

@ilcammino_official

Super Cmime 🎁❤🎁❤🎁
Porosisni ne DM dhe Porosia vjen kudo qe te ndodheni 💫💙💫
Website: https://www.ilcammino.al
#aksesore #love #happy #fun #night #frienship #bestfriends #sky #friends #sweet #nature #leafs #sun #crazy #music #fashion #style #cuty #havingfun #school

Super Cmime 🎁❤🎁❤🎁
Porosisni ne DM dhe Porosia vjen kudo qe te ndodheni 💫💙💫
Website: https://www.ilcammino.al
#aksesore #love #happy #fun #night #frienship #bestfriends #sky #friends #sweet #nature #leafs #sun #crazy #music #fashion #style #cuty #havingfun #school
25 0 20 hours ago
Aksesore për mema 🌹💎 #aksesore #aksesoreperbeba #varesepermeme #ideas
23 0 20 hours ago
Aksesore për mema 🌹💎 #aksesore #aksesoreperbeba #varesepermeme #ideas
15 0 20 hours ago
Aksesore për mema 🌹💎 #aksesore #aksesoreperbeba #varesepermeme #ideas
22 0 20 hours ago
@ilcammino_official Profile picture

@ilcammino_official

Koleksioni i ri me SUPER cmim 🎁❤🎁❤🎁
Porosisni ne DM dhe Porosia vjen kudo qe te ndodheni 💫💙💫
Website: https://www.ilcammino.al
#aksesore #love #happy #fun #night #frienship #bestfriends #sky #friends #sweet #nature #leafs #sun #crazy #music #fashion #style #cuty #havingfun #school

Koleksioni i ri me SUPER cmim 🎁❤🎁❤🎁
Porosisni ne DM dhe Porosia vjen kudo qe te ndodheni 💫💙💫
Website: https://www.ilcammino.al
#aksesore #love #happy #fun #night #frienship #bestfriends #sky #friends #sweet #nature #leafs #sun #crazy #music #fashion #style #cuty #havingfun #school
14 0 21 hours ago
@shop_networkalb Profile picture

@shop_networkalb

📍Produkti : Aksesore per celulare 📌 Modeli : Selfie stick / Shkop per realizimin e selfie 📌 Ngjyra : Ne varesi te deshires suaj 📌 Cmimi : 460 leke

📍Produkti : Aksesore per celulare 📌 Modeli : Selfie stick / Shkop per realizimin e selfie 📌 Ngjyra : Ne varesi te deshires suaj 📌 Cmimi : 460 leke
19 1 22 hours ago
@ilcammino_official Profile picture

@ilcammino_official

Super Cmime 🎁❤🎁❤🎁
Porosisni ne DM dhe Porosia vjen kudo qe te ndodheni 💫💙💫
Website: https://www.ilcammino.al
#aksesore #love #happy #fun #night #frienship #bestfriends #sky #friends #sweet #nature #leafs #sun #crazy #music #fashion #style #cuty #havingfun #school

Super Cmime 🎁❤🎁❤🎁
Porosisni ne DM dhe Porosia vjen kudo qe te ndodheni 💫💙💫
Website: https://www.ilcammino.al
#aksesore #love #happy #fun #night #frienship #bestfriends #sky #friends #sweet #nature #leafs #sun #crazy #music #fashion #style #cuty #havingfun #school
42 0 22 hours ago
@blej.ora Profile picture

@blej.ora

Pristina

Zbritje 🔥🔥🔥

Zbritje 🔥🔥🔥
80 4 23 hours ago
@ilcammino_official Profile picture

@ilcammino_official

Super Cmime 🎁❤🎁❤🎁
Porosisni ne DM dhe Porosia vjen kudo qe te ndodheni 💫💙💫
Website: https://www.ilcammino.al
#aksesore #love #happy #fun #night #frienship #bestfriends #sky #friends #sweet #nature #leafs #sun #crazy #music #fashion #style #cuty #havingfun #school

Super Cmime 🎁❤🎁❤🎁
Porosisni ne DM dhe Porosia vjen kudo qe te ndodheni 💫💙💫
Website: https://www.ilcammino.al
#aksesore #love #happy #fun #night #frienship #bestfriends #sky #friends #sweet #nature #leafs #sun #crazy #music #fashion #style #cuty #havingfun #school
34 0 23 hours ago
@ilcammino_official Profile picture

@ilcammino_official

Koleksioni i ri me SUPER cmim 🎁❤🎁❤🎁
Porosisni ne DM dhe Porosia vjen kudo qe te ndodheni 💫💙💫
Website: https://www.ilcammino.al
#aksesore #love #happy #fun #night #frienship #bestfriends #sky #friends #sweet #nature #leafs #sun #crazy #music #fashion #style #cuty #havingfun #school

Koleksioni i ri me SUPER cmim 🎁❤🎁❤🎁
Porosisni ne DM dhe Porosia vjen kudo qe te ndodheni 💫💙💫
Website: https://www.ilcammino.al
#aksesore #love #happy #fun #night #frienship #bestfriends #sky #friends #sweet #nature #leafs #sun #crazy #music #fashion #style #cuty #havingfun #school
49 0 15 September, 2019
@ilcammino_official Profile picture

@ilcammino_official

Koleksioni i ri me SUPER cmim 🎁❤🎁❤🎁
Porosisni ne DM dhe Porosia vjen kudo qe te ndodheni 💫💙💫
Website: https://www.ilcammino.al
#aksesore #love #happy #fun #night #frienship #bestfriends #sky #friends #sweet #nature #leafs #sun #crazy #music #fashion #style #cuty #havingfun #school

Koleksioni i ri me SUPER cmim 🎁❤🎁❤🎁
Porosisni ne DM dhe Porosia vjen kudo qe te ndodheni 💫💙💫
Website: https://www.ilcammino.al
#aksesore #love #happy #fun #night #frienship #bestfriends #sky #friends #sweet #nature #leafs #sun #crazy #music #fashion #style #cuty #havingfun #school
30 0 14 September, 2019
@ilcammino_official Profile picture

@ilcammino_official

Super Cmime 🎁❤🎁❤🎁
Porosisni ne DM dhe Porosia vjen kudo qe te ndodheni 💫💙💫
Website: https://www.ilcammino.al
#aksesore #love #happy #fun #night #frienship #bestfriends #sky #friends #sweet #nature #leafs #sun #crazy #music #fashion #style #cuty #havingfun #school

Super Cmime 🎁❤🎁❤🎁
Porosisni ne DM dhe Porosia vjen kudo qe te ndodheni 💫💙💫
Website: https://www.ilcammino.al
#aksesore #love #happy #fun #night #frienship #bestfriends #sky #friends #sweet #nature #leafs #sun #crazy #music #fashion #style #cuty #havingfun #school
24 0 14 September, 2019
@ilcammino_official Profile picture

@ilcammino_official

Super Cmime 🎁❤🎁❤🎁
Porosisni ne DM dhe Porosia vjen kudo qe te ndodheni 💫💙💫
Website: https://www.ilcammino.al
#aksesore #love #happy #fun #night #frienship #bestfriends #sky #friends #sweet #nature #leafs #sun #crazy #music #fashion #style #cuty #havingfun #school

Super Cmime 🎁❤🎁❤🎁
Porosisni ne DM dhe Porosia vjen kudo qe te ndodheni 💫💙💫
Website: https://www.ilcammino.al
#aksesore #love #happy #fun #night #frienship #bestfriends #sky #friends #sweet #nature #leafs #sun #crazy #music #fashion #style #cuty #havingfun #school
44 2 14 September, 2019
@ilcammino_official Profile picture

@ilcammino_official

Super Cmime 🎁❤🎁❤🎁
Porosisni ne DM dhe Porosia vjen kudo qe te ndodheni 💫💙💫
Website: https://www.ilcammino.al
#aksesore #love #happy #fun #night #frienship #bestfriends #sky #friends #sweet #nature #leafs #sun #crazy #music #fashion #style #cuty #havingfun #school

Super Cmime 🎁❤🎁❤🎁
Porosisni ne DM dhe Porosia vjen kudo qe te ndodheni 💫💙💫
Website: https://www.ilcammino.al
#aksesore #love #happy #fun #night #frienship #bestfriends #sky #friends #sweet #nature #leafs #sun #crazy #music #fashion #style #cuty #havingfun #school
39 0 14 September, 2019
@krijime_druri Profile picture

@krijime_druri

🎁Dhuratë simpatike për gruan/të dashurën 💑
.
100% dru, e shkruar me Pirografi (sosje druri) 🔥
.
Çmim i volitshëm 📥
.
#love #pirografi #engagement #dasma #fejesa #martesa #dashuri #dasmashqiptare #albanischenuset #bestcouples #prishtine #ferizaj #prizren #kosova #porositonline #art #beautiful #summer #follow #vath #kuti #ditelindje #dhurata #grua #edashura #gift #aksesore

🎁Dhuratë simpatike për gruan/të dashurën 💑
.
100% dru, e shkruar me Pirografi (sosje druri) 🔥
.
Çmim i volitshëm 📥
.
 #love #pirografi #engagement #dasma #fejesa #martesa #dashuri #dasmashqiptare #albanischenuset #bestcouples #prishtine #ferizaj #prizren #kosova #porositonline #art #beautiful #summer #follow #vath #kuti #ditelindje #dhurata #grua #edashura #gift #aksesore
38 0 14 September, 2019
@ilcammino_official Profile picture

@ilcammino_official

Koleksioni i ri me SUPER cmim 🎁❤🎁❤🎁
Porosisni ne DM dhe Porosia vjen kudo qe te ndodheni 💫💙💫
Website: https://www.ilcammino.al
#aksesore #love #happy #fun #night #frienship #bestfriends #sky #friends #sweet #nature #leafs #sun #crazy #music #fashion #style #cuty #havingfun #school

Koleksioni i ri me SUPER cmim 🎁❤🎁❤🎁
Porosisni ne DM dhe Porosia vjen kudo qe te ndodheni 💫💙💫
Website: https://www.ilcammino.al
#aksesore #love #happy #fun #night #frienship #bestfriends #sky #friends #sweet #nature #leafs #sun #crazy #music #fashion #style #cuty #havingfun #school
28 0 14 September, 2019
@ilcammino_official Profile picture

@ilcammino_official

Super Cmime 🎁❤🎁❤🎁
Porosisni ne DM dhe Porosia vjen kudo qe te ndodheni 💫💙💫
Website: https://www.ilcammino.al
#aksesore #love #happy #fun #night #frienship #bestfriends #sky #friends #sweet #nature #leafs #sun #crazy #music #fashion #style #cuty #havingfun #school

Super Cmime 🎁❤🎁❤🎁
Porosisni ne DM dhe Porosia vjen kudo qe te ndodheni 💫💙💫
Website: https://www.ilcammino.al
#aksesore #love #happy #fun #night #frienship #bestfriends #sky #friends #sweet #nature #leafs #sun #crazy #music #fashion #style #cuty #havingfun #school
49 0 14 September, 2019
@ilcammino_official Profile picture

@ilcammino_official

Super Cmime 🎁❤🎁❤🎁
Porosisni ne DM dhe Porosia vjen kudo qe te ndodheni 💫💙💫
Website: https://www.ilcammino.al
#aksesore #love #happy #fun #night #frienship #bestfriends #sky #friends #sweet #nature #leafs #sun #crazy #music #fashion #style #cuty #havingfun #school

Super Cmime 🎁❤🎁❤🎁
Porosisni ne DM dhe Porosia vjen kudo qe te ndodheni 💫💙💫
Website: https://www.ilcammino.al
#aksesore #love #happy #fun #night #frienship #bestfriends #sky #friends #sweet #nature #leafs #sun #crazy #music #fashion #style #cuty #havingfun #school
17 0 14 September, 2019
@gifty_do Profile picture

@gifty_do

Tirana, Albania

Një dhuratë si në Përralla
🌹Forever Rose 🌹
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
ℹ Info :
✔ Lule Natyrale
✔ Punimi: Trëndafili qëndron në silic,
✔ Materiali i cili e vendos në staniacion Lulen
✔ Konkluzioni: Trëndafili jeton përgjithmonë !
✔ Personalizimi: Deri në 3 trëndafila
✔ Transporti: FALAS në Tiranë
✔ Koha: Brënda 3 Ditëve
✔ Pagesa: Në Dorëzim
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
💻📲 Porosit online duke dërguar këto të dhëna:
✒ Emër | Mbiemër
☎️ Numër Kontakti
✒ Adresën | Qytetin •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
#personalizodhuratentende #trendafilipersonalizuar #myforeverose #diyrose #redrosepersonalized #lulenestaniacion #foreverrose #dhurataplotdashuri #silice #trendafilibalsamosur #aksesore #dekorpershtepi #dhurataunike #personalizime #dhurata #dhurataimeperty #roses #romanticgift #bemyfairytail #lovegifts #dediko #personalizo
#personalizolulentende #dhurodashuri #accessories #giftydo #giftydohandmade
☆ Follow @gifty_do for more

Një dhuratë si në Përralla
🌹Forever Rose 🌹
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
ℹ Info :
✔ Lule Natyrale
✔ Punimi: Trëndafili qëndron në silic,
✔ Materiali i cili e vendos në staniacion Lulen
✔ Konkluzioni: Trëndafili jeton përgjithmonë !
✔ Personalizimi: Deri në 3 trëndafila
✔ Transporti: FALAS në Tiranë
✔ Koha: Brënda 3 Ditëve
✔ Pagesa: Në Dorëzim
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
💻📲 Porosit online duke dërguar këto të dhëna:
✒ Emër | Mbiemër
☎️ Numër Kontakti
✒ Adresën | Qytetin •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
#personalizodhuratentende #trendafilipersonalizuar #myforeverose #diyrose #redrosepersonalized #lulenestaniacion #foreverrose #dhurataplotdashuri #silice #trendafilibalsamosur #aksesore #dekorpershtepi #dhurataunike #personalizime #dhurata #dhurataimeperty #roses #romanticgift #bemyfairytail #lovegifts #dediko #personalizo
#personalizolulentende #dhurodashuri #accessories#giftydo #giftydohandmade
☆ Follow @gifty_do for more
13 0 14 September, 2019
@ilcammino_official Profile picture

@ilcammino_official

Koleksioni i ri me SUPER cmim 🎁❤🎁❤🎁
Porosisni ne DM dhe Porosia vjen kudo qe te ndodheni 💫💙💫
Website: https://www.ilcammino.al
#aksesore #love #happy #fun #night #frienship #bestfriends #sky #friends #sweet #nature #leafs #sun #crazy #music #fashion #style #cuty #havingfun #school

Koleksioni i ri me SUPER cmim 🎁❤🎁❤🎁
Porosisni ne DM dhe Porosia vjen kudo qe te ndodheni 💫💙💫
Website: https://www.ilcammino.al
#aksesore #love #happy #fun #night #frienship #bestfriends #sky #friends #sweet #nature #leafs #sun #crazy #music #fashion #style #cuty #havingfun #school
23 1 14 September, 2019
@ilcammino_official Profile picture

@ilcammino_official

Super Cmime 🎁❤🎁❤🎁
Porosisni ne DM dhe Porosia vjen kudo qe te ndodheni 💫💙💫
Website: https://www.ilcammino.al
#aksesore #love #happy #fun #night #frienship #bestfriends #sky #friends #sweet #nature #leafs #sun #crazy #music #fashion #style #cuty #havingfun #school

Super Cmime 🎁❤🎁❤🎁
Porosisni ne DM dhe Porosia vjen kudo qe te ndodheni 💫💙💫
Website: https://www.ilcammino.al
#aksesore #love #happy #fun #night #frienship #bestfriends #sky #friends #sweet #nature #leafs #sun #crazy #music #fashion #style #cuty #havingfun #school
19 0 14 September, 2019
@ilcammino_official Profile picture

@ilcammino_official

Super Cmime 🎁❤🎁❤🎁
Porosisni ne DM dhe Porosia vjen kudo qe te ndodheni 💫💙💫
Website: https://www.ilcammino.al
#aksesore #love #happy #fun #night #frienship #bestfriends #sky #friends #sweet #nature #leafs #sun #crazy #music #fashion #style #cuty #havingfun #school

Super Cmime 🎁❤🎁❤🎁
Porosisni ne DM dhe Porosia vjen kudo qe te ndodheni 💫💙💫
Website: https://www.ilcammino.al
#aksesore #love #happy #fun #night #frienship #bestfriends #sky #friends #sweet #nature #leafs #sun #crazy #music #fashion #style #cuty #havingfun #school
27 0 14 September, 2019

Top #aksesore posts

@jewellery.clevves Profile picture

@jewellery.clevves

Ju sjellim nje super Giveaway🎁🎁🛍🛍
Do te dhurohen: varse silver🎁vathet lule🎁2unaza silver🎁
🎁Fituesi shpallet ne date 19Shtator🎁
Mjafton te ndiqni rregullat per tu ber pjese e lojes🎁🎁🎁
🎀Like fotos
🎀Beni tag ne koment 4mikesha(duhet te ndjekin faqen patjeter)
🎀Mund te komentoni me shume se 1here por me tag te ndryshem😉
🎁Fituesi do te shpallet live🎁
❌Jo profile fallso❌
❌Fituesi nuk shpallet ne baze te like-ve❌
🛍 Be in Be u with Clevves Jewellery🛍❤
#giveaway #jewellery #onlineshopping #giveaway #vathe #varse #unaza #aksesore #bizhuteri #aksesoreperfemra #cilesiamaksimale #cilesiegarantuar #trendy #giveaway

Ju sjellim nje super Giveaway🎁🎁🛍🛍
Do te dhurohen: varse silver🎁vathet lule🎁2unaza silver🎁
🎁Fituesi shpallet ne date 19Shtator🎁
Mjafton te ndiqni rregullat per tu ber pjese e lojes🎁🎁🎁
🎀Like fotos
🎀Beni tag ne koment 4mikesha(duhet te ndjekin faqen patjeter)
🎀Mund te komentoni me shume se 1here por me tag te ndryshem😉
🎁Fituesi do te shpallet live🎁
❌Jo profile fallso❌
❌Fituesi nuk shpallet ne baze te like-ve❌
🛍 Be in Be u with Clevves Jewellery🛍❤
#giveaway #jewellery #onlineshopping #giveaway #vathe #varse #unaza #aksesore #bizhuteri #aksesoreperfemra #cilesiamaksimale #cilesiegarantuar #trendy #giveaway
501 279 19 August, 2019
@goldsmith.albania Profile picture

@goldsmith.albania

Vlorë, Albania

😍 Varese argjend e personalizuar Falas 😍
👉 Goldsmith Albania hap konkursin për të fituar varse në Argjend me emrin që dëshironi ju ! 🤗
🙆‍♀️ Për të marr pjese në Konkurs 👇
______________________________________________
▫️ Ndiqni faqen @goldsmith.albania 👈
▫️ Tag 5 nga miqtë tuaj në këtë postim. ✔ (Personat që beni tag duhet të ndjekin faqen tonë)
▫️Komenti që merr më shumë like shpallet fitues pas 7 ditësh. ❤
_______________________________________________
#goldsmithalbania #argjendari #vlore #vlorealbania #vlora #shqiperi #argjend #varse #bizhuteri #aksesore #produktefalas #falas #konkurs #giveawayreal #giveawayfree #giveawayigshop #giveawaygratis #giveawayonlineshop #giveawaywinner #giveawayalert #giveawaytime #giveaways #giveawaycontest #giveaway

😍 Varese argjend e personalizuar Falas 😍
👉 Goldsmith Albania hap konkursin për të fituar varse në Argjend me emrin që dëshironi ju ! 🤗
🙆‍♀️ Për të marr pjese në Konkurs 👇
______________________________________________
▫️ Ndiqni faqen @goldsmith.albania 👈
▫️ Tag 5 nga miqtë tuaj në këtë postim. ✔ (Personat që beni tag duhet të ndjekin faqen tonë)
▫️Komenti që merr më shumë like shpallet fitues pas 7 ditësh. ❤
_______________________________________________
#goldsmithalbania #argjendari #vlore #vlorealbania #vlora #shqiperi #argjend #varse #bizhuteri #aksesore #produktefalas #falas #konkurs #giveawayreal #giveawayfree #giveawayigshop #giveawaygratis #giveawayonlineshop #giveawaywinner #giveawayalert #giveawaytime #giveaways #giveawaycontest #giveaway
772 127 12 November, 2018
@goldsmith.albania Profile picture

@goldsmith.albania

#Sister's name perfectly designed 💕💕 ❣
.
Ju mund te porositni emrat qe deshironi dhe produkti vjen ne vendin qe ndodheni ju 📫 .
.
Porosit tani ✔ nepermjet :
nje Mesazhi 📩
nr Celular : + 355 68 58 88 863
Facebook : facebook.com/ajsberg.jewelry
ose
Dyqani AJSBERG pranë teatrit Petro Marko .
.
.
#GoldsmithAlbania #ArgjendariGoldsmithAlbania #ArgjendariVlore #Argjendari #Vlore #Vlora #VloreAlbania #VloraAlbania #Aksesore #Dyqanonline #PorositOnline #PorositTani #TransportKudo #Varse #Unaza #Femra #Argjend #Flori #Ring #Fashion #Necklace #Gold #Jewelry #Jewellery #Gold

#Sister's name perfectly designed 💕💕 ❣
.
Ju mund te porositni emrat qe deshironi dhe produkti vjen ne vendin qe ndodheni ju 📫 .
.
Porosit tani ✔ nepermjet :
nje Mesazhi 📩
nr Celular : + 355 68 58 88 863
Facebook : facebook.com/ajsberg.jewelry 
ose
Dyqani AJSBERG pranë teatrit Petro Marko .
.
.
#GoldsmithAlbania #ArgjendariGoldsmithAlbania #ArgjendariVlore #Argjendari #Vlore #Vlora #VloreAlbania #VloraAlbania #Aksesore #Dyqanonline #PorositOnline #PorositTani #TransportKudo #Varse #Unaza #Femra #Argjend #Flori #Ring #Fashion #Necklace #Gold #Jewelry #Jewellery #Gold
683 2 23 November, 2017
@kamomilbags Profile picture

@kamomilbags

Myslym Shyri

#summeroffers #traveltime #theperfectbag #belrose Ejani na vizitoni ne dyqanin tone ne Myslym Shyri@belrose.al per keto dhe shume te tjera... #aksesore #canta #sandale #kapele #cantaplazhi #shapkaplazhi #valixhe etj

#summeroffers #traveltime #theperfectbag #belrose Ejani na vizitoni ne dyqanin tone ne Myslym Shyri@belrose.al per keto dhe shume te tjera... #aksesore #canta#sandale #kapele#cantaplazhi #shapkaplazhi#valixhe etj
563 1 5 July, 2018