#ajl Instagram Photos & Videos

Indonesiaa Rayaaa🇮🇩
#AJL #U14

Indonesiaa Rayaaa🇮🇩
#AJL #U14

18 3 37 minutes ago
TENGOK LA TUUU!!! KEPUTIHAN TAK ADA DAH! ! 
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/60126435056
..
http://www.wasap.my/60126435056
.
http://www.wasap.my/60126435056
.
Telegram: +60126435056
.
_____________________________________________
🌏Shipped Worldwide .
.
.
#jamukakliscodkl
#farajtakberbau
#missvlonggar
#ubatkuat
#jamuketat
#zuriat
#mandul
#manjakani
#jamuperapat
#buahzuriat
#keputihan
#shahalam
#payudaramontok
#jamususukdara
#sufiansuhaimi
#kopijamu
#jamulicious
#syintagila
#nursajat
#fattzura
#jsd
#crecionbysitinurhaliza
#ajl
#payudaramontok
#premiumjamu
#elfiraloy
#pengerasmalamjumaat
#aliffterlajaklaris
#kaklishomemadejamu
#noradanish
#ctdk

TENGOK LA TUUU!!! KEPUTIHAN TAK ADA DAH! !
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/60126435056
..
http://www.wasap.my/60126435056
.
http://www.wasap.my/60126435056
.
Telegram: +60126435056
.
_____________________________________________
🌏Shipped Worldwide .
.
.
#jamukakliscodkl
#farajtakberbau
#missvlonggar
#ubatkuat
#jamuketat
#zuriat
#mandul
#manjakani
#jamuperapat
#buahzuriat
#keputihan
#shahalam
#payudaramontok
#jamususukdara
#sufiansuhaimi
#kopijamu
#jamulicious
#syintagila
#nursajat
#fattzura
#jsd
#crecionbysitinurhaliza
#ajl
#payudaramontok
#premiumjamu
#elfiraloy
#pengerasmalamjumaat
#aliffterlajaklaris
#kaklishomemadejamu
#noradanish
#ctdk

3 1 4 hours ago
TENGOK LA TUUU!!! KEPUTIHAN TAK ADA DAH! ! 
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/60126435056
..
http://www.wasap.my/60126435056
.
http://www.wasap.my/60126435056
.
Telegram: +60126435056
.
_____________________________________________
🌏Shipped Worldwide .
.
.
#jamukakliscodkl
#farajtakberbau
#missvlonggar
#ubatkuat
#jamuketat
#zuriat
#mandul
#manjakani
#jamuperapat
#buahzuriat
#keputihan
#shahalam
#payudaramontok
#jamususukdara
#sufiansuhaimi
#kopijamu
#jamulicious
#syintagila
#nursajat
#fattzura
#jsd
#crecionbysitinurhaliza
#ajl
#payudaramontok
#premiumjamu
#elfiraloy
#pengerasmalamjumaat
#aliffterlajaklaris
#kaklishomemadejamu
#noradanish
#ctdk

TENGOK LA TUUU!!! KEPUTIHAN TAK ADA DAH! !
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/60126435056
..
http://www.wasap.my/60126435056
.
http://www.wasap.my/60126435056
.
Telegram: +60126435056
.
_____________________________________________
🌏Shipped Worldwide .
.
.
#jamukakliscodkl
#farajtakberbau
#missvlonggar
#ubatkuat
#jamuketat
#zuriat
#mandul
#manjakani
#jamuperapat
#buahzuriat
#keputihan
#shahalam
#payudaramontok
#jamususukdara
#sufiansuhaimi
#kopijamu
#jamulicious
#syintagila
#nursajat
#fattzura
#jsd
#crecionbysitinurhaliza
#ajl
#payudaramontok
#premiumjamu
#elfiraloy
#pengerasmalamjumaat
#aliffterlajaklaris
#kaklishomemadejamu
#noradanish
#ctdk

2 0 4 hours ago
Magnum.

Magnum.

44 3 4 hours ago
Forever snacking

Forever snacking

11 1 5 hours ago
How much would it cost to sell your soul (agree to disagree) layers on layers @jayz.co @kaepernick7 @nfl #art #artist #popart #painting #painter #graffiti #tattoo #instagram #insta #ajl #chicago #chicagoart #artcollector #abstract #nfl #rocnation #jayz #colinkaepernick

How much would it cost to sell your soul (agree to disagree) layers on layers @jayz.co @kaepernick7 @nfl #art #artist #popart #painting #painter #graffiti #tattoo #instagram #insta #ajl #chicago #chicagoart #artcollector #abstract #nfl #rocnation #jayz #colinkaepernick

23 1 6 hours ago
BIZZI BODY READY STOK!🎉
.
🍓 RM75 SM/ RM80 SS
.
====================
.
BIZZI BODY
.
Kelebihan Bizzi Body : .
📌 Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
📌 mengatasi masalah sembelit
📌  menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
📌mencantikkan Kulit
📌membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
📌mengurangkan masalah obesiti
📌 Memberikan tenaga
.
Formulasi daripada bahan terbaik seperti Green Tea, Hoodia Extract, Garnicia Cambogia Extract dan White Kidney Bean membantu dalam menjaga tubuh badan anda ke tahap yang ideal tanpa perlu berlapar. .
📝Cara Makan / Pengambilan :
📍 Bancuh 1 Packet Dengan Air suam , 150 ml pada waktu Pagi. .
1 botol ada 15 sachet
.
.
Untuk oder , whatsapp📲:
011-11476752 (kak nana)
.
#aslegacy  #asLegacybizziboddy #langsing #detox #ajl #turunkanberat #kahwin #eday #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #nakkurus #naksihat #kurus #fashasandhaxbizziboddy #bizzibodymalaysia #bizziboddy #bizziboddyslimming

BIZZI BODY READY STOK!🎉
.
🍓 RM75 SM/ RM80 SS
.
====================
.
BIZZI BODY
.
Kelebihan Bizzi Body : .
📌 Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
📌 mengatasi masalah sembelit
📌 menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
📌mencantikkan Kulit
📌membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
📌mengurangkan masalah obesiti
📌 Memberikan tenaga
.
Formulasi daripada bahan terbaik seperti Green Tea, Hoodia Extract, Garnicia Cambogia Extract dan White Kidney Bean membantu dalam menjaga tubuh badan anda ke tahap yang ideal tanpa perlu berlapar. .
📝Cara Makan / Pengambilan :
📍 Bancuh 1 Packet Dengan Air suam , 150 ml pada waktu Pagi. .
1 botol ada 15 sachet
.
.
Untuk oder , whatsapp📲:
011-11476752 (kak nana)
.
#aslegacy #asLegacybizziboddy #langsing #detox #ajl #turunkanberat #kahwin #eday #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #nakkurus #naksihat #kurus #fashasandhaxbizziboddy #bizzibodymalaysia #bizziboddy #bizziboddyslimming

1 0 9 hours ago
Red Claw and break the law (Ariel’s all night bender) 🧜‍♀️ 🍹 🍸 ❄️ #art #instagram #insta #chicago #seattle #snow #drinks #hornitos #littlemermaid #paint #chicagoart #graffiti #tattoo #acrylicpainting #ajl #crab #artcollector #popart

Red Claw and break the law (Ariel’s all night bender) 🧜‍♀️ 🍹 🍸 ❄️ #art #instagram #insta #chicago #seattle #snow #drinks #hornitos #littlemermaid #paint #chicagoart #graffiti #tattoo #acrylicpainting #ajl #crab #artcollector #popart

89 2 23 hours ago
#ajl

#ajl

21 0 24 August, 2019
BIZZI BODY READY STOK!🎉
.
🍓 RM75 SM/ RM80 SS
.
====================
.
BIZZI BODY
.
Kelebihan Bizzi Body : .
📌 Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
📌 mengatasi masalah sembelit
📌  menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
📌mencantikkan Kulit
📌membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
📌mengurangkan masalah obesiti
📌 Memberikan tenaga
.
Formulasi daripada bahan terbaik seperti Green Tea, Hoodia Extract, Garnicia Cambogia Extract dan White Kidney Bean membantu dalam menjaga tubuh badan anda ke tahap yang ideal tanpa perlu berlapar. .
📝Cara Makan / Pengambilan :
📍 Bancuh 1 Packet Dengan Air suam , 150 ml pada waktu Pagi. .
1 botol ada 15 sachet
.
.
Untuk oder , whatsapp📲:
011-11476752 (kak nana)
.
#aslegacy  #asLegacybizziboddy #langsing #detox #ajl #turunkanberat #kahwin #eday #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #nakkurus #naksihat #kurus #fashasandhaxbizziboddy #bizzibodymalaysia #bizziboddy #bizziboddyslimming

BIZZI BODY READY STOK!🎉
.
🍓 RM75 SM/ RM80 SS
.
====================
.
BIZZI BODY
.
Kelebihan Bizzi Body : .
📌 Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
📌 mengatasi masalah sembelit
📌 menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
📌mencantikkan Kulit
📌membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
📌mengurangkan masalah obesiti
📌 Memberikan tenaga
.
Formulasi daripada bahan terbaik seperti Green Tea, Hoodia Extract, Garnicia Cambogia Extract dan White Kidney Bean membantu dalam menjaga tubuh badan anda ke tahap yang ideal tanpa perlu berlapar. .
📝Cara Makan / Pengambilan :
📍 Bancuh 1 Packet Dengan Air suam , 150 ml pada waktu Pagi. .
1 botol ada 15 sachet
.
.
Untuk oder , whatsapp📲:
011-11476752 (kak nana)
.
#aslegacy #asLegacybizziboddy #langsing #detox #ajl #turunkanberat #kahwin #eday #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #nakkurus #naksihat #kurus #fashasandhaxbizziboddy #bizzibodymalaysia #bizziboddy #bizziboddyslimming

6 0 24 August, 2019
Nak kurus tapi tak tahu produk yang sesuai??Jangan risau mari kita cuba bizzi body. Ramai dah cuba, kesan pasti puas hati 👍👍 Kelebihan Bizzi Body : .
🌷 Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
🌷 Mengatasi masalah sembelit
🌷 Menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
🌷 Mencantikkan Kulit
🌷 Membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
🌷 Mengurangkan masalah obesiti
🌷 Memberikan tenaga 💐FREE SHAKER
💐FREE COD SEKITAR KUALA LUMPUR
Whatsapp untuk info dan order
Boleh klik link dibio.

www.wasap.my/60162777429/bizzibody

www.wasap.my/60162777429/bizzibody 
#aslegacy  #asLegacybizziboddy #langsing #detox #ajl #turunkanberat #kahwin #eday #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bizzibody #nakkurus #naksihat

Nak kurus tapi tak tahu produk yang sesuai??Jangan risau mari kita cuba bizzi body. Ramai dah cuba, kesan pasti puas hati 👍👍 Kelebihan Bizzi Body : .
🌷 Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
🌷 Mengatasi masalah sembelit
🌷 Menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
🌷 Mencantikkan Kulit
🌷 Membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
🌷 Mengurangkan masalah obesiti
🌷 Memberikan tenaga 💐FREE SHAKER
💐FREE COD SEKITAR KUALA LUMPUR
Whatsapp untuk info dan order
Boleh klik link dibio.

www.wasap.my/60162777429/bizzibody

www.wasap.my/60162777429/bizzibody
#aslegacy #asLegacybizziboddy #langsing #detox #ajl #turunkanberat #kahwin #eday #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bizzibody #nakkurus #naksihat

3 0 24 August, 2019
Nak kurus tapi tak tahu produk apa yang sesuai??Jangan risau mari kita cuba bizzi body. Ramai dah cuba, kesan pasti puas hati 👍👍 Kelebihan Bizzi Body : .
🌷 Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
🌷 Mengatasi masalah sembelit
🌷 Menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
🌷 Mencantikkan Kulit
🌷 Membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
🌷 Mengurangkan masalah obesiti
🌷 Memberikan tenaga ♻FREE SHAKER
♻FREE COD
♻POS SELURUH MALAYSIA RM8.00

Whatsapp untuk info dan order

www.wasap.my/60162777429/bizzibody

www.wasap.my/60162777429/bizzibody 
#aslegacy  #asLegacybizziboddy #langsing #detox #ajl #turunkanberat #kahwin #eday #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bizzibody #nakkurus #naksihat

Nak kurus tapi tak tahu produk apa yang sesuai??Jangan risau mari kita cuba bizzi body. Ramai dah cuba, kesan pasti puas hati 👍👍 Kelebihan Bizzi Body : .
🌷 Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh
🌷 Mengatasi masalah sembelit
🌷 Menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan
🌷 Mencantikkan Kulit
🌷 Membantu menyingkirkan Toksin dalam badan
🌷 Mengurangkan masalah obesiti
🌷 Memberikan tenaga ♻FREE SHAKER
♻FREE COD
♻POS SELURUH MALAYSIA RM8.00

Whatsapp untuk info dan order

www.wasap.my/60162777429/bizzibody

www.wasap.my/60162777429/bizzibody
#aslegacy #asLegacybizziboddy #langsing #detox #ajl #turunkanberat #kahwin #eday #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bizzibody #nakkurus #naksihat

2 0 24 August, 2019
MEDIAS HUNGARY - ISRAEL - ARGENTINA
*** ACADÉMIE JACQUES LEVINET
*** WORLD KRAV MAGA ORGANIZATION
*** INTERNATIONAL POLICE CONFEDERATION
*** 80 representations worldwide.
*** To join us contact@academielevinet.com and contact@international-police-confederation.com #selfprokrav #kravmaga #worldkravmagaorganization #WKMO #AJL #IPC #internationalpoliceconfederation

MEDIAS HUNGARY - ISRAEL - ARGENTINA
*** ACADÉMIE JACQUES LEVINET
*** WORLD KRAV MAGA ORGANIZATION
*** INTERNATIONAL POLICE CONFEDERATION
*** 80 representations worldwide.
*** To join us contact@academielevinet.com and contact@international-police-confederation.com #selfprokrav #kravmaga #worldkravmagaorganization #WKMO #AJL #IPC #internationalpoliceconfederation

11 0 24 August, 2019
Think about about your mom? Have this Kain Sarung Sri Kandi to make her happy. 😇#uiaxnoorarfa #noorarfa #rajabatiksarungmalaysia #janganpulangtanpanya #batik

#Repost @noorarfa
• • • • • •
Kalau uolss jadikan Kain Sarung Sri Kandi sebagai hantaran uolss cantik jugakkan???😏 Mesti ramai makcik2 bawang yg duk tertanya2 nanti dpt dari mane..Dari mana lagi kalau bukan dari #NoorArfa 🤗🤗🤗
.
.
Nak tengok design2 terbaru sarung viral yg cun2???? Boleh ke IG @noorarfacatalogue sekarang!! Jgn lupe follow  trus yaa klau tak nak menyesal🙆 ATAU layari website kami di www.noorarfa.com 😍
.
.
#KorbanTandaCinta #noorarfa #RajaBatikSarungMalaysia #RajaBatikPastel #JanganPulangTanpanya #InspirasiWanita #HargailahYangTersayang #DiManaManaPunBoleh #NAOnlineShop #viral #sarungviral #ajl #kombojimat #pastelviral #sarungsriterengganu #kainbatik #batikpastel #batikterengganu #batikasliganu #batikmuroh #kainbatiktahanlama #kainbatikmuroh #sarungpastel

Think about about your mom? Have this Kain Sarung Sri Kandi to make her happy. 😇 #uiaxnoorarfa #noorarfa #rajabatiksarungmalaysia #janganpulangtanpanya #batik

#Repost @noorarfa
• • • • • •
Kalau uolss jadikan Kain Sarung Sri Kandi sebagai hantaran uolss cantik jugakkan???😏 Mesti ramai makcik2 bawang yg duk tertanya2 nanti dpt dari mane..Dari mana lagi kalau bukan dari #NoorArfa 🤗🤗🤗
.
.
Nak tengok design2 terbaru sarung viral yg cun2???? Boleh ke IG @noorarfacatalogue sekarang!! Jgn lupe follow trus yaa klau tak nak menyesal🙆 ATAU layari website kami di www.noorarfa.com 😍
.
.
#KorbanTandaCinta #noorarfa #RajaBatikSarungMalaysia #RajaBatikPastel #JanganPulangTanpanya #InspirasiWanita #HargailahYangTersayang #DiManaManaPunBoleh #NAOnlineShop #viral #sarungviral #ajl #kombojimat #pastelviral #sarungsriterengganu #kainbatik #batikpastel #batikterengganu #batikasliganu #batikmuroh #kainbatiktahanlama #kainbatikmuroh #sarungpastel

17 0 24 August, 2019
Our 3rd & finial judge for Polation - Sapphire is the beautiful @andreajameslui ​
​Who is kindly bring her doubles partner @charlie.love_ to do an amazing Doubles Guest Performance for our Polation Audience. ​
​So be sure to grab your Polation Tickets http://www.polation.com.au

Our 3rd & finial judge for Polation - Sapphire is the beautiful @andreajameslui
​Who is kindly bring her doubles partner @charlie.love_ to do an amazing Doubles Guest Performance for our Polation Audience. ​
​So be sure to grab your Polation Tickets http://www.polation.com.au

9 2 24 August, 2019
Belikan sejadah gebu viral ni utk ayah atau ibu anda pasti mereka gembira. Bagi kat bakal mak pak mertua pun cun sangat ni 😍

128 x 78 x 2.0 cm

Kelebihan : ⭐️lebih gebu dengan permukaan yg lebih selesa & lembut
⭐️design yang lebih simple (mengelakkan masalah tidak khusyuk ketika solat disebabkan corak yang byak) ⭐️boleh dilipat dan dibawa ke mana sahaja.
⭐️Sangat selesa digunakan semasa solat terutamanya ketika sujud
⭐️Sangat sesuai untuk mereka yang selalu sakit lutut ketika solat.
⭐️mempunyai ciri-ciri “antislip” special di bahagian belakang.

RM40 FREE POSTAGE ✨

WhatsApp 01123422024 atau klik link di profile

#sejadahgebu #hadiahuntuktersayang #an17 #ajl #sejadah #sejadahmurah #sejadahempuk #hantarankahwin #dropshipwanted #sejadahmini #sejadahtebalmalaysia #sejadahgebutermurah #syukuralhamdulillah #bazarpaknil #sayajualmurah #sejadahcantikmurah #sejadahcarpetmurah #sejadahsakitlutut #sejadaadam #sayajualmurah #dropshipwanted #dropshipneeded #sejadahcomel #sejadahhawa #sejadahadam #sejadahaiman #sejadahplain #sejadahgebusingapore #sejadahgebusg #sejadahtravel #sejadahpocket

Belikan sejadah gebu viral ni utk ayah atau ibu anda pasti mereka gembira. Bagi kat bakal mak pak mertua pun cun sangat ni 😍

128 x 78 x 2.0 cm

Kelebihan : ⭐️lebih gebu dengan permukaan yg lebih selesa & lembut
⭐️design yang lebih simple (mengelakkan masalah tidak khusyuk ketika solat disebabkan corak yang byak) ⭐️boleh dilipat dan dibawa ke mana sahaja.
⭐️Sangat selesa digunakan semasa solat terutamanya ketika sujud
⭐️Sangat sesuai untuk mereka yang selalu sakit lutut ketika solat.
⭐️mempunyai ciri-ciri “antislip” special di bahagian belakang.

RM40 FREE POSTAGE ✨

WhatsApp 01123422024 atau klik link di profile

#sejadahgebu #hadiahuntuktersayang #an17 #ajl #sejadah #sejadahmurah #sejadahempuk #hantarankahwin #dropshipwanted #sejadahmini #sejadahtebalmalaysia #sejadahgebutermurah #syukuralhamdulillah #bazarpaknil #sayajualmurah #sejadahcantikmurah #sejadahcarpetmurah #sejadahsakitlutut #sejadaadam #sayajualmurah #dropshipwanted #dropshipneeded #sejadahcomel #sejadahhawa #sejadahadam #sejadahaiman #sejadahplain #sejadahgebusingapore #sejadahgebusg #sejadahtravel #sejadahpocket

3 0 23 August, 2019
Belikan sejadah gebu viral ni utk ayah atau ibu anda pasti mereka gembira. Bagi kat bakal mak pak mertua pun cun sangat ni 😍

128 x 78 x 2.0 cm

Kelebihan : ⭐️lebih gebu dengan permukaan yg lebih selesa & lembut
⭐️design yang lebih simple (mengelakkan masalah tidak khusyuk ketika solat disebabkan corak yang byak) ⭐️boleh dilipat dan dibawa ke mana sahaja.
⭐️Sangat selesa digunakan semasa solat terutamanya ketika sujud
⭐️Sangat sesuai untuk mereka yang selalu sakit lutut ketika solat.
⭐️mempunyai ciri-ciri “antislip” special di bahagian belakang.

RM40 FREE POSTAGE ✨

WhatsApp 01123422024 atau klik link di profile

#sejadahgebu #hadiahuntuktersayang #an17 #ajl #sejadah #sejadahmurah #sejadahempuk #hantarankahwin #dropshipwanted #sejadahmini #sejadahtebalmalaysia #sejadahgebutermurah #syukuralhamdulillah #bazarpaknil #sayajualmurah #sejadahcantikmurah #sejadahcarpetmurah #sejadahsakitlutut #sejadaadam #sayajualmurah #dropshipwanted #dropshipneeded #sejadahcomel #sejadahhawa #sejadahadam #sejadahaiman #sejadahplain #sejadahgebusingapore #sejadahgebusg #sejadahtravel #sejadahpocket

Belikan sejadah gebu viral ni utk ayah atau ibu anda pasti mereka gembira. Bagi kat bakal mak pak mertua pun cun sangat ni 😍

128 x 78 x 2.0 cm

Kelebihan : ⭐️lebih gebu dengan permukaan yg lebih selesa & lembut
⭐️design yang lebih simple (mengelakkan masalah tidak khusyuk ketika solat disebabkan corak yang byak) ⭐️boleh dilipat dan dibawa ke mana sahaja.
⭐️Sangat selesa digunakan semasa solat terutamanya ketika sujud
⭐️Sangat sesuai untuk mereka yang selalu sakit lutut ketika solat.
⭐️mempunyai ciri-ciri “antislip” special di bahagian belakang.

RM40 FREE POSTAGE ✨

WhatsApp 01123422024 atau klik link di profile

#sejadahgebu #hadiahuntuktersayang #an17 #ajl #sejadah #sejadahmurah #sejadahempuk #hantarankahwin #dropshipwanted #sejadahmini #sejadahtebalmalaysia #sejadahgebutermurah #syukuralhamdulillah #bazarpaknil #sayajualmurah #sejadahcantikmurah #sejadahcarpetmurah #sejadahsakitlutut #sejadaadam #sayajualmurah #dropshipwanted #dropshipneeded #sejadahcomel #sejadahhawa #sejadahadam #sejadahaiman #sejadahplain #sejadahgebusingapore #sejadahgebusg #sejadahtravel #sejadahpocket

4 0 23 August, 2019
Belikan sejadah gebu viral ni utk ayah atau ibu anda pasti mereka gembira. Bagi kat bakal mak pak mertua pun cun sangat ni 😍

128 x 78 x 2.0 cm

Kelebihan : ⭐️lebih gebu dengan permukaan yg lebih selesa & lembut
⭐️design yang lebih simple (mengelakkan masalah tidak khusyuk ketika solat disebabkan corak yang byak) ⭐️boleh dilipat dan dibawa ke mana sahaja.
⭐️Sangat selesa digunakan semasa solat terutamanya ketika sujud
⭐️Sangat sesuai untuk mereka yang selalu sakit lutut ketika solat.
⭐️mempunyai ciri-ciri “antislip” special di bahagian belakang.

RM40 FREE POSTAGE ✨

WhatsApp 01123422024 atau klik link di profile

#sejadahgebu #hadiahuntuktersayang #an17 #ajl #sejadah #sejadahmurah #sejadahempuk #hantarankahwin #dropshipwanted #sejadahmini #sejadahtebalmalaysia #sejadahgebutermurah #syukuralhamdulillah #bazarpaknil #sayajualmurah #sejadahcantikmurah #sejadahcarpetmurah #sejadahsakitlutut #sejadaadam #sayajualmurah #dropshipwanted #dropshipneeded #sejadahcomel #sejadahhawa #sejadahadam #sejadahaiman #sejadahplain #sejadahgebusingapore #sejadahgebusg #sejadahtravel #sejadahpocket

Belikan sejadah gebu viral ni utk ayah atau ibu anda pasti mereka gembira. Bagi kat bakal mak pak mertua pun cun sangat ni 😍

128 x 78 x 2.0 cm

Kelebihan : ⭐️lebih gebu dengan permukaan yg lebih selesa & lembut
⭐️design yang lebih simple (mengelakkan masalah tidak khusyuk ketika solat disebabkan corak yang byak) ⭐️boleh dilipat dan dibawa ke mana sahaja.
⭐️Sangat selesa digunakan semasa solat terutamanya ketika sujud
⭐️Sangat sesuai untuk mereka yang selalu sakit lutut ketika solat.
⭐️mempunyai ciri-ciri “antislip” special di bahagian belakang.

RM40 FREE POSTAGE ✨

WhatsApp 01123422024 atau klik link di profile

#sejadahgebu #hadiahuntuktersayang #an17 #ajl #sejadah #sejadahmurah #sejadahempuk #hantarankahwin #dropshipwanted #sejadahmini #sejadahtebalmalaysia #sejadahgebutermurah #syukuralhamdulillah #bazarpaknil #sayajualmurah #sejadahcantikmurah #sejadahcarpetmurah #sejadahsakitlutut #sejadaadam #sayajualmurah #dropshipwanted #dropshipneeded #sejadahcomel #sejadahhawa #sejadahadam #sejadahaiman #sejadahplain #sejadahgebusingapore #sejadahgebusg #sejadahtravel #sejadahpocket

3 0 23 August, 2019
Siapa nak kurus,  nak dapat bentuk badan idaman mesti cuba BIZZI BODY dan BB CONTOUR CREAM,  kesan akan berganda ganda,  siapa dah cuba Bizzi Body mesti tahu kesan nya,  sekarang nak buang bahagian yg mengelebeh dan lembik tu kena cuba BB contour cream 😉
.

Gabungan yang menghasilkan kesan berganda ❤
.
Whatsapp untuk info dan order
.
📲 0195690942
.
📲 0195690942
.

#aslegacy  #asLegacybizziboddy #langsing #detox #ajl #turunkanberat #kahwin #eday #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bizzibody #nakkurus #naksihat #bazarpaknilmurah #produkviral #jualmurah #bazarpaknil

Siapa nak kurus, nak dapat bentuk badan idaman mesti cuba BIZZI BODY dan BB CONTOUR CREAM, kesan akan berganda ganda, siapa dah cuba Bizzi Body mesti tahu kesan nya, sekarang nak buang bahagian yg mengelebeh dan lembik tu kena cuba BB contour cream 😉
.

Gabungan yang menghasilkan kesan berganda ❤
.
Whatsapp untuk info dan order
.
📲 0195690942
.
📲 0195690942
.

#aslegacy #asLegacybizziboddy #langsing #detox #ajl #turunkanberat #kahwin #eday #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #bizzibody #nakkurus #naksihat #bazarpaknilmurah #produkviral #jualmurah #bazarpaknil

15 1 23 August, 2019
MEDIAS USA - ARGENTINA
*** ACADÉMIE JACQUES LEVINET
*** WORLD KRAV MAGA ORGANIZATION
*** INTERNATIONAL POLICE CONFEDERATION
*** 80 representations worldwide.
*** To join us contact@academielevinet.com and contact@international-police-confederation.com #selfprokrav #kravmaga #worldkravmagaorganization #WKMO #AJL #IPC #internationalpoliceconfederation

MEDIAS USA - ARGENTINA
*** ACADÉMIE JACQUES LEVINET
*** WORLD KRAV MAGA ORGANIZATION
*** INTERNATIONAL POLICE CONFEDERATION
*** 80 representations worldwide.
*** To join us contact@academielevinet.com and contact@international-police-confederation.com #selfprokrav #kravmaga #worldkravmagaorganization #WKMO #AJL #IPC #internationalpoliceconfederation

7 0 23 August, 2019
MEDIAS USA - ARGENTINA
*** ACADÉMIE JACQUES LEVINET
*** WORLD KRAV MAGA ORGANIZATION
*** INTERNATIONAL POLICE CONFEDERATION
*** 80 representations worldwide.
*** To join us contact@academielevinet.com and contact@international-police-confederation.com #selfprokrav #kravmaga #worldkravmagaorganization #WKMO #AJL #IPC #internationalpoliceconfederation

MEDIAS USA - ARGENTINA
*** ACADÉMIE JACQUES LEVINET
*** WORLD KRAV MAGA ORGANIZATION
*** INTERNATIONAL POLICE CONFEDERATION
*** 80 representations worldwide.
*** To join us contact@academielevinet.com and contact@international-police-confederation.com #selfprokrav #kravmaga #worldkravmagaorganization #WKMO #AJL #IPC #internationalpoliceconfederation

7 0 23 August, 2019
Update #23082019: 🎥 BTS shooting music video #OhMalaysiaku 🇲🇾🌺 .
.
THE PUTIH'S🔥Kite throwback skit gelagat boss @usopofficial & the geng shooting mv haritu. Kesiann  semua berpanass termasuk krew2 nk siapkan mv ni even dlm mv nampak semua ceriaa je 😅 So xkan la korang xnak tgk ann 😎 Jom layan.. hayati betul2 msj yg nak disampaikan dlm lagu OH MALAYSIAKU di YouTube Rocketfuel Network sekaranggg 🚀
.
.
@usopofficial @masyitah_masya @liljgram @williamtan520 @eiffel_the_waffle @officialaliffidham @fatimahnoryyah_ @felistacycici @rocketfuelent #merdakaproject #shootingmv #musicvideo #merdeka2019 #musicvideomerdeka #merdeka #usop #masyamasyitah #liljgram #UsopSelamanya #selamanya #akuyangbersalah #abpbh #abpbh32 #ajl34 #ajl #malaysianartist #usopofficial #usopbaqhg #ingtbesabesa #manseppp #ULStandTogetherWithUsop

Update #23082019: 🎥 BTS shooting music video #OhMalaysiaku 🇲🇾🌺 .
.
THE PUTIH'S🔥Kite throwback skit gelagat boss @usopofficial & the geng shooting mv haritu. Kesiann semua berpanass termasuk krew2 nk siapkan mv ni even dlm mv nampak semua ceriaa je 😅 So xkan la korang xnak tgk ann 😎 Jom layan.. hayati betul2 msj yg nak disampaikan dlm lagu OH MALAYSIAKU di YouTube Rocketfuel Network sekaranggg 🚀
.
.
@usopofficial @masyitah_masya @liljgram @williamtan520 @eiffel_the_waffle @officialaliffidham @fatimahnoryyah_ @felistacycici @rocketfuelent #merdakaproject #shootingmv #musicvideo #merdeka2019 #musicvideomerdeka #merdeka #usop #masyamasyitah #liljgram #UsopSelamanya #selamanya #akuyangbersalah #abpbh #abpbh32 #ajl34 #ajl #malaysianartist #usopofficial #usopbaqhg #ingtbesabesa #manseppp #ULStandTogetherWithUsop

71 0 23 August, 2019
Our 3rd & finial judge for Polation - Sapphire is the beautiful @andreajameslui ​
​Who is kindly bring her doubles partner @charlie.love_ to do an amazing Doubles Guest Performance for our Polation Audience. ​
​So be sure to grab your Polation Tickets http://www.polation.com.au

Our 3rd & finial judge for Polation - Sapphire is the beautiful @andreajameslui
​Who is kindly bring her doubles partner @charlie.love_ to do an amazing Doubles Guest Performance for our Polation Audience. ​
​So be sure to grab your Polation Tickets http://www.polation.com.au

22 5 23 August, 2019
NAY! Ice Cream Tint 
Pertama di Malaysia berperisa Ice Cream yang berbeza untuk setiap color

Untuk new colors 2019 ni kita ada macam2 perisa baru yang sangat sedap! 😍

Lychee
Chocolate
Orange
Watermelon
Apple 
Vanilla
.
#liptint #liptintmurahmalaysia #liptintmurah #liptintmalaysia #instastory #instalike #mirafilzah #ajl #produkviral #produkbebaskimia

NAY! Ice Cream Tint
Pertama di Malaysia berperisa Ice Cream yang berbeza untuk setiap color

Untuk new colors 2019 ni kita ada macam2 perisa baru yang sangat sedap! 😍

Lychee
Chocolate
Orange
Watermelon
Apple
Vanilla
.
#liptint #liptintmurahmalaysia #liptintmurah #liptintmalaysia #instastory #instalike #mirafilzah #ajl #produkviral #produkbebaskimia

7 0 23 August, 2019

Top #ajl posts

urghh tak sempat lagi aku record single aku dah ada orang buat kompilasi lagu yang aku da ‘sumbang’kan ni?🤔🤔🤭 malam ni aku busy nak buat vocal training ye.. jangan call please!! Posted @withrepost • @adila_yutaka Kompilasi Album Syed Hamadi
. 
TAK SIAPA TAHU.
Sebelum dilantik sebagai Pengetua #darulmohsin  #Syedhamadi merupakan penyanyi berbakat besar, cuma tak sempat masuk carta muzik-muzik, kalau tak dah masuk #AJL dah.
Ni semua #ECAH punya pasal. Siapa suruh ajak madi kahwin.
.

#nur2 #nur
#azhanrani
#hamadi
#tv3malaysia
by
@budakijat 
@tv3malaysia 
@radiusone_official 
@dramasangat 
@dramaradiusone
@azhan_rani
@khiriah17
@syafiqkylez
@sefikkhair
@aamyrarosli
@azarazmi
@therajaatiqullah
@fatimahabukar
@jalaludinhassan
.
#nur #ustazadam #mirul #ayahhaji
#juita #cikgukamal #repost

urghh tak sempat lagi aku record single aku dah ada orang buat kompilasi lagu yang aku da ‘sumbang’kan ni?🤔🤔🤭 malam ni aku busy nak buat vocal training ye.. jangan call please!! Posted @withrepost@adila_yutaka Kompilasi Album Syed Hamadi
.
TAK SIAPA TAHU.
Sebelum dilantik sebagai Pengetua #darulmohsin #Syedhamadi merupakan penyanyi berbakat besar, cuma tak sempat masuk carta muzik-muzik, kalau tak dah masuk #AJL dah.
Ni semua #ECAH punya pasal. Siapa suruh ajak madi kahwin.
.

#nur2 #nur
#azhanrani
#hamadi
#tv3malaysia
by
@budakijat
@tv3malaysia
@radiusone_official
@dramasangat
@dramaradiusone
@azhan_rani
@khiriah17
@syafiqkylez
@sefikkhair
@aamyrarosli
@azarazmi
@therajaatiqullah
@fatimahabukar
@jalaludinhassan
.
#nur #ustazadam #mirul #ayahhaji
#juita #cikgukamal #repost

36,259 1,507 25 April, 2019
@hafizsuip - Kisah Cinta Kita (Cover 🎙) .
.
Here u go! But i think dalam banyak-2 cover ni paling selekeh kot. Sorry lah but please just enjoy the music ya😆.
.
.
Full video on my Youtube Channel. .

#hafizsuip #kisahcintakita #youtube #cover #nyanyi #viral #ajl #ame #meletop #motifviral #taktahudahnakhashtagapa #malaysiancover #malaycover #malaysiantelant

@hafizsuip - Kisah Cinta Kita (Cover 🎙) .
.
Here u go! But i think dalam banyak-2 cover ni paling selekeh kot. Sorry lah but please just enjoy the music ya😆.
.
.
Full video on my Youtube Channel. .

#hafizsuip #kisahcintakita #youtube #cover #nyanyi #viral #ajl #ame #meletop #motifviral #taktahudahnakhashtagapa #malaysiancover #malaycover #malaysiantelant

1,109 130 19 April, 2019
Nian Di Hati @ctdk
Lagu fav niiiih. Betul2 mencabar. Omg. But Loveeee this song ❤️ Full video on igtv above 👆

#vocal #bestvocals #wowmusicians #vocaluniversity #malaysiancover #local #cover #viral #sitinurhaliza #niandihati #ainaabdul #singer #singing #roadtoajl #ajl #malaysianviral #local #malaysia #roadtoajl34 #sumpahainaabdul #sumpah #malaysiancover

Nian Di Hati @ctdk
Lagu fav niiiih. Betul2 mencabar. Omg. But Loveeee this song ❤️ Full video on igtv above 👆

#vocal #bestvocals #wowmusicians #vocaluniversity #malaysiancover #local #cover #viral #sitinurhaliza #niandihati #ainaabdul #singer #singing #roadtoajl #ajl #malaysianviral #local #malaysia #roadtoajl34 #sumpahainaabdul #sumpah #malaysiancover

3,103 233 3 May, 2019
Omg x sabar nak tgk finale @curicuricinta.official 😁 my mom dgn Aina mmg ikut this drama. Dgr cite esok finale de eh? Walaupun mmg boleh agak Intan (@zahirahmacwilson) akan bersama gak dgn Daniel (@aimanhakimridza) but still can't miss the last episode nanti kan ❤️ Anyway love this song Terlalu Memuja by @wanyhasrita @fmcmusic ❤️ oh btw full video dekat igtv above!!!! Tengok full please 👆🙏🙏
.
.
#terlalumemuja #curicuricinta #wanyhasrita #zahirahmacwilson #aimanhakimridza #wanyhasnizers #fmc #fmcmusic #malaysiancover #malaysianviral  #vocals #voice #vocaluniversity #wowmusicians #viral #cover #roadtoajl34 #ajl #ajl34 @smule

Omg x sabar nak tgk finale @curicuricinta.official 😁 my mom dgn Aina mmg ikut this drama. Dgr cite esok finale de eh? Walaupun mmg boleh agak Intan (@zahirahmacwilson) akan bersama gak dgn Daniel (@aimanhakimridza) but still can't miss the last episode nanti kan ❤️ Anyway love this song Terlalu Memuja by @wanyhasrita @fmcmusic ❤️ oh btw full video dekat igtv above!!!! Tengok full please 👆🙏🙏
.
.
#terlalumemuja #curicuricinta #wanyhasrita #zahirahmacwilson #aimanhakimridza #wanyhasnizers #fmc #fmcmusic #malaysiancover #malaysianviral #vocals #voice #vocaluniversity #wowmusicians #viral #cover #roadtoajl34 #ajl #ajl34 @smule

5,099 231 12 June, 2019
Tq @bobofahad. 😍😍😍Lebih tiga dekad penganjurannya, tidak dinafikan Anugerah Juara Lagu (AJL) bukan saja memberi  pengiktirafan kepada golongan  komposer dan penulis lirik tetapi juga memberi ruang kepada penyanyi menonjollan kreativiti mereka menerusi persembahan yang mereka sajikan.

Ada di antara persembahan itu masih terbayang2 di fikiran walaupun sudah berpuluh2 tahun ditonton. Sempena AJL ke-33 yang bakal menjelang 3 Februari depan,  B*POP mengimbau kembali antara persembahan yang dianggap ikonik dan mencetuskan fenomena😊❤️ #myarticle #bpop #beritaharian #bh #hiburan #sitinurhaliza #noranizaidris #aishah #anugerahjuaralagu #ajl #tv3

Tq @bobofahad. 😍😍😍Lebih tiga dekad penganjurannya, tidak dinafikan Anugerah Juara Lagu (AJL) bukan saja memberi pengiktirafan kepada golongan komposer dan penulis lirik tetapi juga memberi ruang kepada penyanyi menonjollan kreativiti mereka menerusi persembahan yang mereka sajikan.

Ada di antara persembahan itu masih terbayang2 di fikiran walaupun sudah berpuluh2 tahun ditonton. Sempena AJL ke-33 yang bakal menjelang 3 Februari depan, B*POP mengimbau kembali antara persembahan yang dianggap ikonik dan mencetuskan fenomena😊❤️ #myarticle #bpop #beritaharian #bh #hiburan #sitinurhaliza #noranizaidris #aishah #anugerahjuaralagu #ajl #tv3

15,309 223 26 January, 2019
Apa dah jadi dengan @ajakshiro kalini? Senang masuk perangkap @shuk_hotfm @fizie_hotfm dan @sarancak dalam #BroCuba , nak tahu apa yang berlaku usha video penuh dekat youtube #HotTV 
#CakBersamaSarancak #AJL

Apa dah jadi dengan @ajakshiro kalini? Senang masuk perangkap @shuk_hotfm @fizie_hotfm dan @sarancak dalam #BroCuba , nak tahu apa yang berlaku usha video penuh dekat youtube #HotTV
#CakBersamaSarancak #AJL

4,072 10 30 January, 2019
Ini kalau masuk #AJL confirm dapat persembahan terbaik ni.😂😂😂"bertabahlah dik, bunga bukan sekuntum".
.
🔖TAG RAKAN ANDA BERJEMAAH.
.
Best juga ig ni!!
⬇️⬇️⬇️⬇️
(@igauracomedy )
.
Jangan lupa :FOLLOW, COMMENTS ,LIKES DAN SHARE .
.
My hashtags(#lawakwakturehat) 
#lawaking #naksentap #nakpesan #paidreviewmalaysia #padubeb #paidreviewrm10 
#himpunanlawakmalays #malaysiatrending #ohsem #lawakkerder #paidreviewrm5 #lawak

Ini kalau masuk #AJL confirm dapat persembahan terbaik ni.😂😂😂"bertabahlah dik, bunga bukan sekuntum".
.
🔖TAG RAKAN ANDA BERJEMAAH.
.
Best juga ig ni!!
⬇️⬇️⬇️⬇️
(@igauracomedy )
.
Jangan lupa :FOLLOW, COMMENTS ,LIKES DAN SHARE .
.
My hashtags( #lawakwakturehat)
#lawaking #naksentap #nakpesan #paidreviewmalaysia #padubeb #paidreviewrm10
#himpunanlawakmalays #malaysiatrending #ohsem #lawakkerder #paidreviewrm5 #lawak

2,046 174 13 February, 2019