#ains Instagram Photos & Videos

ains - 23k posts

La reacción papa cuando se entero que veníamos al mundo xd
~~~ #cenizasdefenix #bebes #nnt #meliodas #ains #adorable #dragondelaira #hermanosdemoniacos #hermanito #love #elizabeth #princess

La reacción papa cuando se entero que veníamos al mundo xd
~~~ #cenizasdefenix #bebes #nnt #meliodas #ains #adorable #dragondelaira #hermanosdemoniacos #hermanito #love #elizabeth #princess

14 1 3 hours ago
Apa kebaikan ANGGUR dalam kandungan AiNS ni?

Click link di bio, untuk sebarang pertanyaan dan pembelian.

#rabun #silau #ains #ainscare #rawatanmata

Apa kebaikan ANGGUR dalam kandungan AiNS ni?

Click link di bio, untuk sebarang pertanyaan dan pembelian.

#rabun #silau #ains #ainscare #rawatanmata

37 0 3 hours ago
Masa tumbuh kembang anak adalah waktu yang tepat untuk mengajarinya tentang makna kemerdekaan. Dengan mengetahui makna kemerdekaan yang sesungguhnya, anak akan belajar mencintai negaranya, memiliki rasa nasionalisme dan patriotisme, serta menghormati dan menghargai jasa para pahlawan yang gugur untuk memperjuangkan kemerdekaan RI. Sikap-sikap tersebut dapat membantu si kecil tumbuh menjadi pribadi yang baik.

Nah, bertepatan dengan hari kemerdekaan RI, Anda dapat mengajari si kecil untuk mengenal lebih dalam tentang arti kemerdekaan melalui kegiatan sederhana, seperti Dorong Si Kecil untuk Mengikuti Perlombaan. 
Salah satu cara untuk merayakan kemerdekaan adalah dengan aktif mengikuti perlombaan di sekolah atau komplek tempat tinggal. Beri pengertian pada si kecil bahwa ini adalah salah satu cara untuk mensyukuri kemerdekaan yang ia rasakan saat ini. 
Dengan mengenalkan makna kemerdekaan melalui kegiatan-kegiatan sederhana di atas, Anda tak hanya memberinya motivasi untuk menghargai perjuangan para pahlawan Indonesia, tetapi juga membantunya menumbuhkan rasa nasionalisme dan patriotisme yang kini mulai pudar di kalangan anak-anak dan remaja. Selain membantunya menjadi pribadi yang lebih baik, dua sikap tersebut juga dapat menjadi bekal bermanfaat bagi kehidupannya kelak saat dewasa. Jadi, mari ajarkan makna kemerdekaan di masa tumbuh kembang anak .
..
..
More Learn ! More Fun !
..
..
Yuk terus kepoin kegiatan kita 👇
FB : SA Ains
Instagram : @acehislamicnatureschool 
Nomor sekolah : 0822-9429-9024
..
..
..
#acehislamicnatureschool #natureschool #sekolahalam #sekolahbandaaceh #sekolahaceh #sekolahalamaceh #bandaaceh #outingsekolah #outdourclass #school  #indonesia #sekolahalamindonesia #photos #nature #videos #children #sekolahalamains #aceh #pictures #kindergartenclassroom #elementaryschool
#sekolahalamains #ains #sekolah #kemerdekaanindonesia #dirgahayuindonesia74 #kemerdekaanri74 #kemerdekaan #dirgahayuindonesia

Masa tumbuh kembang anak adalah waktu yang tepat untuk mengajarinya tentang makna kemerdekaan. Dengan mengetahui makna kemerdekaan yang sesungguhnya, anak akan belajar mencintai negaranya, memiliki rasa nasionalisme dan patriotisme, serta menghormati dan menghargai jasa para pahlawan yang gugur untuk memperjuangkan kemerdekaan RI. Sikap-sikap tersebut dapat membantu si kecil tumbuh menjadi pribadi yang baik.

Nah, bertepatan dengan hari kemerdekaan RI, Anda dapat mengajari si kecil untuk mengenal lebih dalam tentang arti kemerdekaan melalui kegiatan sederhana, seperti Dorong Si Kecil untuk Mengikuti Perlombaan.
Salah satu cara untuk merayakan kemerdekaan adalah dengan aktif mengikuti perlombaan di sekolah atau komplek tempat tinggal. Beri pengertian pada si kecil bahwa ini adalah salah satu cara untuk mensyukuri kemerdekaan yang ia rasakan saat ini.
Dengan mengenalkan makna kemerdekaan melalui kegiatan-kegiatan sederhana di atas, Anda tak hanya memberinya motivasi untuk menghargai perjuangan para pahlawan Indonesia, tetapi juga membantunya menumbuhkan rasa nasionalisme dan patriotisme yang kini mulai pudar di kalangan anak-anak dan remaja. Selain membantunya menjadi pribadi yang lebih baik, dua sikap tersebut juga dapat menjadi bekal bermanfaat bagi kehidupannya kelak saat dewasa. Jadi, mari ajarkan makna kemerdekaan di masa tumbuh kembang anak .
..
..
More Learn ! More Fun !
..
..
Yuk terus kepoin kegiatan kita 👇
FB : SA Ains
Instagram : @acehislamicnatureschool
Nomor sekolah : 0822-9429-9024
..
..
..
#acehislamicnatureschool #natureschool #sekolahalam #sekolahbandaaceh #sekolahaceh #sekolahalamaceh #bandaaceh #outingsekolah #outdourclass #school #indonesia #sekolahalamindonesia #photos #nature #videos #children #sekolahalamains #aceh #pictures #kindergartenclassroom #elementaryschool
#sekolahalamains #ains #sekolah #kemerdekaanindonesia #dirgahayuindonesia74 #kemerdekaanri74 #kemerdekaan #dirgahayuindonesia

17 1 4 hours ago
5 CARA MUDAH MENGATASI MASALAH MATA KERING !! Click link di bio, untuk sebarang pertanyaan dan pembelian.

#rabun #silau #ains #ainscare #rawatanmata

5 CARA MUDAH MENGATASI MASALAH MATA KERING !! Click link di bio, untuk sebarang pertanyaan dan pembelian.

#rabun #silau #ains #ainscare #rawatanmata

72 0 11 hours ago
Testimony Ains !!! BARU SEMINGGU MATA GATAL DAH HILANG, MATA MAKIN TERANG !!!
.
.
#ains #ainsrawatrabun #katarak #silau #selaput #rabunjauh #rabundekat #codbsp #bandarseriputra #ainshq #hqbangi #ctdk #selaputmatapulih #tulisanditvjelas #matakelabupulih #tanpacerminmata

Testimony Ains !!! BARU SEMINGGU MATA GATAL DAH HILANG, MATA MAKIN TERANG !!!
.
.
#ains #ainsrawatrabun #katarak #silau #selaput #rabunjauh #rabundekat #codbsp #bandarseriputra #ainshq #hqbangi #ctdk #selaputmatapulih #tulisanditvjelas #matakelabupulih #tanpacerminmata

12 0 14 hours ago
Testimony Ains !!! MATA BELUM OPERATE DAH NAMPAK BENTUK JARI TANPA CERMIN MATA !!!
.
.
#ains #ainsrawatrabun #katarak #silau #selaput #rabunjauh #rabundekat #codbsp #bandarseriputra #ainshq #hqbangi #ctdk #selaputmatapulih #tulisanditvjelas #matakelabupulih #tanpacerminmata

Testimony Ains !!! MATA BELUM OPERATE DAH NAMPAK BENTUK JARI TANPA CERMIN MATA !!!
.
.
#ains #ainsrawatrabun #katarak #silau #selaput #rabunjauh #rabundekat #codbsp #bandarseriputra #ainshq #hqbangi #ctdk #selaputmatapulih #tulisanditvjelas #matakelabupulih #tanpacerminmata

8 0 14 hours ago
Mira Hermanito encontre nuestra foto de bebés 🤩❣️
~~~~~~~
#ains #hermanito #bebes #meliodas #adorable #akia #cenizasdefenix #reinadelcaos #love #hermanosdemoniacos #reyesdelmal #nnt

Mira Hermanito encontre nuestra foto de bebés 🤩❣️
~~~~~~~
#ains #hermanito #bebes #meliodas #adorable #akia #cenizasdefenix #reinadelcaos #love #hermanosdemoniacos #reyesdelmal #nnt

18 1 17 August, 2019
WE WON! 3️⃣points for us again! Arsenal 2️⃣:1️⃣ Burnley
GOALS:
13´Lacazatte (Ceballos)
43´Barnes
64´Aubameyang (Ceballos)
MOTM: Dani Ceballos
#coyg
#arsenal #london #arsenallondon #match #matchday #day #win #wewon #laca #lacazatte #striker #auba #aubameyang #dani #ceballos #ains #mn #north #northlondon #northlondonisred #emirates #emiratesstadium #burnley #pl #new #season #newseason #premierleague

WE WON! 3️⃣points for us again! Arsenal 2️⃣:1️⃣ Burnley
GOALS:
13´Lacazatte (Ceballos)
43´Barnes
64´Aubameyang (Ceballos)
MOTM: Dani Ceballos
#coyg
#arsenal #london #arsenallondon #match #matchday #day #win #wewon #laca #lacazatte #striker #auba #aubameyang #dani #ceballos #ains #mn #north #northlondon #northlondonisred #emirates #emiratesstadium #burnley #pl #new #season #newseason #premierleague

22 1 17 August, 2019
Apa kebaikan KURMA dalam kandungan AiNS ni?

Click link di bio, untuk sebarang pertanyaan dan pembelian.

#rabun #silau #ains #ainscare #rawatanmata

Apa kebaikan KURMA dalam kandungan AiNS ni?

Click link di bio, untuk sebarang pertanyaan dan pembelian.

#rabun #silau #ains #ainscare #rawatanmata

81 0 17 August, 2019
Menang bukan berarti berhasil menduduki sebuah kursi kekuasaan.  Menang bukan berarti berhasil menumbangkan banyak lawan. Menang adalah ketika kita bisa merangkul segala perbedaan.  Menang adalah ketika kita bisa membangkitkan kembali semangat juang.  Menang adalah ketika kita bisa melakukan perubahan.
Semoga indonesia selalu merdeka. Dirgahayu Republik indonesia.
..
..
More Learn ! More Fun !
..
..
Yuk terus kepoin kegiatan kita 👇
FB : SA Ains
Instagram : @acehislamicnatureschool 
Nomor sekolah : 0822-9429-9024
..
..
..
#acehislamicnatureschool #natureschool #sekolahalam #sekolahbandaaceh #sekolahaceh #sekolahalamaceh #bandaaceh #outingsekolah #outdourclass #school  #indonesia #sekolahalamindonesia #photos #nature #videos #children #sekolahalamains #aceh #pictures #kindergartenclassroom #elementaryschool
#sekolahalamains #ains #sekolah #kemerdekaanindonesia #dirgahayuindonesia74 #kemerdekaanri74 #kemerdekaan #dirgahayuindonesia

Menang bukan berarti berhasil menduduki sebuah kursi kekuasaan.  Menang bukan berarti berhasil menumbangkan banyak lawan. Menang adalah ketika kita bisa merangkul segala perbedaan.  Menang adalah ketika kita bisa membangkitkan kembali semangat juang.  Menang adalah ketika kita bisa melakukan perubahan.
Semoga indonesia selalu merdeka. Dirgahayu Republik indonesia.
..
..
More Learn ! More Fun !
..
..
Yuk terus kepoin kegiatan kita 👇
FB : SA Ains
Instagram : @acehislamicnatureschool
Nomor sekolah : 0822-9429-9024
..
..
..
#acehislamicnatureschool #natureschool #sekolahalam #sekolahbandaaceh #sekolahaceh #sekolahalamaceh #bandaaceh #outingsekolah #outdourclass #school #indonesia #sekolahalamindonesia #photos #nature #videos #children #sekolahalamains #aceh #pictures #kindergartenclassroom #elementaryschool
#sekolahalamains #ains #sekolah #kemerdekaanindonesia #dirgahayuindonesia74 #kemerdekaanri74 #kemerdekaan #dirgahayuindonesia

16 2 17 August, 2019
Perasaan risau teramat bertukar gembira bila mata bole nampak lpas consume ains.

Nk citer ni, ade customer fiya kan da buat appointment utk laser katarak tpi lpas 2 bulan doktor kata x perlu dah laser sbb katarak menipis dgn ketara.
.
Untuk info Ains bole pm sis ye

Whatsapp 011-61159368 (Fiya)
Atau nak CEPAT, tekan je link kat bawah ni:

https://matacantiksihat.wasap.my/- Tekan LINK Sekarang

#ains #matasihat #matasihat cantik #mata #hilangrabun #hilangrabunsilau #penghilangrabun #rabunhilang #rabun #rabunjauh #ainshq

Perasaan risau teramat bertukar gembira bila mata bole nampak lpas consume ains.

Nk citer ni, ade customer fiya kan da buat appointment utk laser katarak tpi lpas 2 bulan doktor kata x perlu dah laser sbb katarak menipis dgn ketara.
.
Untuk info Ains bole pm sis ye

Whatsapp 011-61159368 (Fiya)
Atau nak CEPAT, tekan je link kat bawah ni:

https://matacantiksihat.wasap.my/- Tekan LINK Sekarang

#ains #matasihat #matasihat cantik #mata #hilangrabun #hilangrabunsilau #penghilangrabun #rabunhilang #rabun #rabunjauh #ainshq

1 0 17 August, 2019
Kurma
buah kurma nibtak asing dah pda bulan ramadhan.  Buah dgn rasa manis ni dah tak perlu diragukan lgi manfaatnya utk kesihatan. Kurma sgt baik & disarankn dlm Islam krn sering diamalkn oleh Rasulullah.

Kurma ada bnyk manfaat utk tubuh. Salah satunya adlah memperbaiki kualiti penglihatan. Dinyatakan oleh stylecraze.com, kurma adalah sumber serat dan gula semulajadi. Kurma kaya dgn vitamin (vitamin A dan vitamin K), mineral, zat besi, kalsium, magnesium, riboflavin, thiamin, zinc, dan folat. Zat-zat ini membuat kurma baik utk penglihatan. Orang yg bermasalah dgn rabun malam disarankan utk mkn buah kurma.
.
Untuk info Ains bole pm sis ye

Whatsapp 011-61159368 (Fiya)
Atau nak CEPAT, tekan je link kat bawah ni:

https://matacantiksihat.wasap.my/- Tekan LINK Sekarang

#ains #matasihat #matasihat cantik #mata #hilangrabun #hilangrabunsilau #penghilangrabun #rabunhilang #rabun #rabunjauh #ainshq

Kurma
buah kurma nibtak asing dah pda bulan ramadhan. Buah dgn rasa manis ni dah tak perlu diragukan lgi manfaatnya utk kesihatan. Kurma sgt baik & disarankn dlm Islam krn sering diamalkn oleh Rasulullah.

Kurma ada bnyk manfaat utk tubuh. Salah satunya adlah memperbaiki kualiti penglihatan. Dinyatakan oleh stylecraze.com, kurma adalah sumber serat dan gula semulajadi. Kurma kaya dgn vitamin (vitamin A dan vitamin K), mineral, zat besi, kalsium, magnesium, riboflavin, thiamin, zinc, dan folat. Zat-zat ini membuat kurma baik utk penglihatan. Orang yg bermasalah dgn rabun malam disarankan utk mkn buah kurma.
.
Untuk info Ains bole pm sis ye

Whatsapp 011-61159368 (Fiya)
Atau nak CEPAT, tekan je link kat bawah ni:

https://matacantiksihat.wasap.my/- Tekan LINK Sekarang

#ains #matasihat #matasihat cantik #mata #hilangrabun #hilangrabunsilau #penghilangrabun #rabunhilang #rabun #rabunjauh #ainshq

1 0 17 August, 2019
Testimony Ains !!! MATA MAK NAMPAK TULISAN DI TV JELAS !!!
.
.
#ains #ainsrawatrabun #katarak #silau #selaput #rabunjauh #rabundekat #codbsp #bandarseriputra #ainshq #hqbangi #ctdk #selaputmatapulih #tulisanditvjelas

Testimony Ains !!! MATA MAK NAMPAK TULISAN DI TV JELAS !!!
.
.
#ains #ainsrawatrabun #katarak #silau #selaput #rabunjauh #rabundekat #codbsp #bandarseriputra #ainshq #hqbangi #ctdk #selaputmatapulih #tulisanditvjelas

28 0 16 August, 2019
Testimony Ains !!! SELAPUT MATA KIRI PULIH !!!
.
.
#ains #ainsrawatrabun #katarak #silau #selaput #rabunjauh #rabundekat #codbsp #bandarseriputra #ainshq #hqbangi #ctdk #selaputmatapulih

Testimony Ains !!! SELAPUT MATA KIRI PULIH !!!
.
.
#ains #ainsrawatrabun #katarak #silau #selaput #rabunjauh #rabundekat #codbsp #bandarseriputra #ainshq #hqbangi #ctdk #selaputmatapulih

24 0 16 August, 2019
2 biji setiap hari “mata anda akan semakin cerah”

Click link di bio, untuk sebarang pertanyaan dan pembelian.

#rabun #silau #ains #ainscare #rawatanmata

2 biji setiap hari “mata anda akan semakin cerah”

Click link di bio, untuk sebarang pertanyaan dan pembelian.

#rabun #silau #ains #ainscare #rawatanmata

89 0 16 August, 2019
Bole bayangkan mereka yg ada masalah mata kelabu ni mcm mana tak selesanya dia nk buat kerja. Alhamdulillah alternatif yg dicari dpat sembuhkan mata.
. 
Buahan super dlm Ains ni dpat bantu mengurangkan risiko saraf mata jadi makin rosak
.
Untuk info Ains bole pm sis ye

Whatsapp 011-61159368 (Fiya)
Atau nak CEPAT, tekan je link kat bawah ni:

https://matacantiksihat.wasap.my/- Tekan LINK Sekarang

#ains #matasihat #matasihat cantik #mata #hilangrabun #hilangrabunsilau #penghilangrabun #rabunhilang #rabun #rabunjauh #ainshq

Bole bayangkan mereka yg ada masalah mata kelabu ni mcm mana tak selesanya dia nk buat kerja. Alhamdulillah alternatif yg dicari dpat sembuhkan mata.
.
Buahan super dlm Ains ni dpat bantu mengurangkan risiko saraf mata jadi makin rosak
.
Untuk info Ains bole pm sis ye

Whatsapp 011-61159368 (Fiya)
Atau nak CEPAT, tekan je link kat bawah ni:

https://matacantiksihat.wasap.my/- Tekan LINK Sekarang

#ains #matasihat #matasihat cantik #mata #hilangrabun #hilangrabunsilau #penghilangrabun #rabunhilang #rabun #rabunjauh #ainshq

2 0 16 August, 2019
Lobak merah 🥕🥕🥕
.
lobak merah kaya dgn kandungan beta-keratin, yg terungkai menjadi vitamin A dlm hati. zat ini digunakan utk menajamkan penglihatan terutamanya mlm hari.
.
beta-keratin juga dpt melindungi dri degenerasi macula & katarak yg merupakan salah satu masalah kesihatan mata yg sering terjadi pda org tua
.
melindungi retina drpd masalah katarak dan buta. kandungan lutein sbgai antioksidan dpat melindungi mata drpd cahaya.
.
Untuk info Ains bole pm sis ye

Whatsapp 011-61159368 (Fiya)
Atau nak CEPAT, tekan je link kat bawah ni:

https://matacantiksihat.wasap.my/- Tekan LINK Sekarang

#ains #matasihat #matasihat cantik #mata #hilangrabun #hilangrabunsilau #penghilangrabun #rabunhilang #rabun #rabunjauh #ainshq

Lobak merah 🥕🥕🥕
.
lobak merah kaya dgn kandungan beta-keratin, yg terungkai menjadi vitamin A dlm hati. zat ini digunakan utk menajamkan penglihatan terutamanya mlm hari.
.
beta-keratin juga dpt melindungi dri degenerasi macula & katarak yg merupakan salah satu masalah kesihatan mata yg sering terjadi pda org tua
.
melindungi retina drpd masalah katarak dan buta. kandungan lutein sbgai antioksidan dpat melindungi mata drpd cahaya.
.
Untuk info Ains bole pm sis ye

Whatsapp 011-61159368 (Fiya)
Atau nak CEPAT, tekan je link kat bawah ni:

https://matacantiksihat.wasap.my/- Tekan LINK Sekarang

#ains #matasihat #matasihat cantik #mata #hilangrabun #hilangrabunsilau #penghilangrabun #rabunhilang #rabun #rabunjauh #ainshq

4 1 16 August, 2019
Testimony Ains !!! BARU 1 BOTOL AMALKAN AINS RABUN SILAU PULIH !!!
.
.
#ains #ainsrawatrabun #katarak #silau #selaput #rabunjauh #rabundekat #codbsp #bandarseriputra #ainshq #hqbangi #ctdk

Testimony Ains !!! BARU 1 BOTOL AMALKAN AINS RABUN SILAU PULIH !!!
.
.
#ains #ainsrawatrabun #katarak #silau #selaput #rabunjauh #rabundekat #codbsp #bandarseriputra #ainshq #hqbangi #ctdk

32 0 15 August, 2019
Testimony Ains !!! PERIKSA POWER MATA ANAK TURUN !!!
.
.
#ains #ainsrawatrabun #katarak #silau #selaput #rabunjauh #rabundekat #codbsp #bandarseriputra #ainshq #hqbangi #ctdk

Testimony Ains !!! PERIKSA POWER MATA ANAK TURUN !!!
.
.
#ains #ainsrawatrabun #katarak #silau #selaput #rabunjauh #rabundekat #codbsp #bandarseriputra #ainshq #hqbangi #ctdk

27 0 15 August, 2019
Testimony Ains !!! MATA SEGAR SELEPAS AMALKAN AINS !!!
.
.
#ains #ainsrawatrabun #katarak #silau #selaput #rabunjauh #rabundekat #codbsp #bandarseriputra #ainshq #hqbangi #ctdk

Testimony Ains !!! MATA SEGAR SELEPAS AMALKAN AINS !!!
.
.
#ains #ainsrawatrabun #katarak #silau #selaput #rabunjauh #rabundekat #codbsp #bandarseriputra #ainshq #hqbangi #ctdk

21 1 15 August, 2019
"𝚃𝚑𝚒𝚜 𝚒𝚜 𝚝𝚑𝚎 𝚎𝚗𝚍. 𝚃𝚑𝚎 𝚋𝚎𝚐𝚒𝚗𝚗𝚒𝚗𝚐. 𝚃𝚑𝚎 𝚎𝚗𝚍. 𝚆𝚑𝚊𝚝 𝚒𝚝 𝚊𝚕𝚕 𝚖𝚎𝚊𝚗𝚜 𝚒𝚜 𝚗𝚘𝚝 𝚏𝚘𝚛 𝚞𝚜 𝚝𝚘 𝚔𝚗𝚘𝚠. 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚏𝚘𝚛 𝚑𝚒𝚜𝚝𝚘𝚛𝚢 𝚝𝚘 𝚍𝚎𝚌𝚒𝚍𝚎. 𝙰𝚕𝚕 𝚠𝚎 𝚌𝚊𝚗 𝚍𝚘 𝚒𝚜 𝚙𝚕𝚊𝚢 𝚝𝚑𝚎 𝚙𝚊𝚛𝚝𝚜 𝚊𝚜 𝚠𝚛𝚒𝚝𝚝𝚎𝚗. 𝙰𝚕𝚕 𝚠𝚎 𝚌𝚊𝚗 𝚔𝚗𝚘𝚠 𝚒𝚜 𝚘𝚞𝚛𝚜𝚎𝚕𝚟𝚎𝚜." Legion 💜
#legionfx
#seacabó #seriesfinale #ains #thebestserie #habráquehacermaratón #quoteoftheday #blackandwhite

"𝚃𝚑𝚒𝚜 𝚒𝚜 𝚝𝚑𝚎 𝚎𝚗𝚍. 𝚃𝚑𝚎 𝚋𝚎𝚐𝚒𝚗𝚗𝚒𝚗𝚐. 𝚃𝚑𝚎 𝚎𝚗𝚍. 𝚆𝚑𝚊𝚝 𝚒𝚝 𝚊𝚕𝚕 𝚖𝚎𝚊𝚗𝚜 𝚒𝚜 𝚗𝚘𝚝 𝚏𝚘𝚛 𝚞𝚜 𝚝𝚘 𝚔𝚗𝚘𝚠. 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚏𝚘𝚛 𝚑𝚒𝚜𝚝𝚘𝚛𝚢 𝚝𝚘 𝚍𝚎𝚌𝚒𝚍𝚎. 𝙰𝚕𝚕 𝚠𝚎 𝚌𝚊𝚗 𝚍𝚘 𝚒𝚜 𝚙𝚕𝚊𝚢 𝚝𝚑𝚎 𝚙𝚊𝚛𝚝𝚜 𝚊𝚜 𝚠𝚛𝚒𝚝𝚝𝚎𝚗. 𝙰𝚕𝚕 𝚠𝚎 𝚌𝚊𝚗 𝚔𝚗𝚘𝚠 𝚒𝚜 𝚘𝚞𝚛𝚜𝚎𝚕𝚟𝚎𝚜." Legion 💜
#legionfx
#seacabó #seriesfinale #ains #thebestserie #habráquehacermaratón #quoteoftheday #blackandwhite

29 6 15 August, 2019
Kenapa dah Beribu yg Berjaya sembuhkan Mata dgn Ains?

sebab AiNS akan bantu *rawat punca utama iaitu saraf mata akak yang rosak* jadi *penglihatan akak akan jdi lebih terang tanpa perlu buat pembedahan kos mahal* 😊😊😊
.
*KESAN mengunakan AiNS* 😍 Mata akan cerah dan terang, senang membaca dan melihat,
power mata semakin rendah 😍 Boleh Driving Malam, mata dah kurang silau 😍 Mata dah tak rasa gatal dan merah, rasa selesa 😍 Selaput dan katarak mata semakin nipis dan pandanagan
dah tidak kabur, semakin jelas 😍 Dah tak perlu rasa sakit kepala sebab power mata tinggi 😍 Bebas daripada cermin mata dan contact lens yang
semakin menebal dan merimaskan
.
Untuk info Ains bole pm sis ye

Whatsapp 011-61159368 (Fiya)
Atau nak CEPAT, tekan je link kat bawah ni:

https://matacantiksihat.wasap.my/- Tekan LINK Sekarang

#ains #matasihat #matasihat cantik #mata #hilangrabun #hilangrabunsilau #penghilangrabun #rabunhilang #rabun #rabunjauh #ainshq

Kenapa dah Beribu yg Berjaya sembuhkan Mata dgn Ains?

sebab AiNS akan bantu *rawat punca utama iaitu saraf mata akak yang rosak* jadi *penglihatan akak akan jdi lebih terang tanpa perlu buat pembedahan kos mahal* 😊😊😊
.
*KESAN mengunakan AiNS* 😍 Mata akan cerah dan terang, senang membaca dan melihat,
power mata semakin rendah 😍 Boleh Driving Malam, mata dah kurang silau 😍 Mata dah tak rasa gatal dan merah, rasa selesa 😍 Selaput dan katarak mata semakin nipis dan pandanagan
dah tidak kabur, semakin jelas 😍 Dah tak perlu rasa sakit kepala sebab power mata tinggi 😍 Bebas daripada cermin mata dan contact lens yang
semakin menebal dan merimaskan
.
Untuk info Ains bole pm sis ye

Whatsapp 011-61159368 (Fiya)
Atau nak CEPAT, tekan je link kat bawah ni:

https://matacantiksihat.wasap.my/- Tekan LINK Sekarang

#ains #matasihat #matasihat cantik #mata #hilangrabun #hilangrabunsilau #penghilangrabun #rabunhilang #rabun #rabunjauh #ainshq

2 0 15 August, 2019
Anggur memiliki kandungan antioksidan penting seperti lutein dan zeaxanthin yg mampu menjaga kesihatan mata.
.
* Membantu mencegah atau memperlambatkan perkembangan degenerasi macula & juga dpt mengurangi stress visual akibat layar computer.
.
* Mengurangkan risiko rabun akibat dri gangguan mata ini iaitu kelainan dri mata rabun yg ekstrim. dgn anggur boleh meningkatkan penglihatan pda waktu malam.
.
* meningkatkan penglihatan di malam hari, antioksidan yg terdapat pada biji anggur mampu melindungo sel2 retina yg berfungsi utk membezakan warna serta melihat dlm keadaan kurang cahaya.
.
Untuk info Ains bole pm sis ye

Whatsapp 011-61159368 (Fiya)
Atau nak CEPAT, tekan je link kat bawah ni:

https://matacantiksihat.wasap.my/- Tekan LINK Sekarang

#ains #matasihat #matasihat cantik #mata #hilangrabun #hilangrabunsilau #penghilangrabun #rabunhilang #rabun #rabunjauh #ainshq

Anggur memiliki kandungan antioksidan penting seperti lutein dan zeaxanthin yg mampu menjaga kesihatan mata.
.
* Membantu mencegah atau memperlambatkan perkembangan degenerasi macula & juga dpt mengurangi stress visual akibat layar computer.
.
* Mengurangkan risiko rabun akibat dri gangguan mata ini iaitu kelainan dri mata rabun yg ekstrim. dgn anggur boleh meningkatkan penglihatan pda waktu malam.
.
* meningkatkan penglihatan di malam hari, antioksidan yg terdapat pada biji anggur mampu melindungo sel2 retina yg berfungsi utk membezakan warna serta melihat dlm keadaan kurang cahaya.
.
Untuk info Ains bole pm sis ye

Whatsapp 011-61159368 (Fiya)
Atau nak CEPAT, tekan je link kat bawah ni:

https://matacantiksihat.wasap.my/- Tekan LINK Sekarang

#ains #matasihat #matasihat cantik #mata #hilangrabun #hilangrabunsilau #penghilangrabun #rabunhilang #rabun #rabunjauh #ainshq

1 0 15 August, 2019
Mata berseri tanpa spek. Beauty inside out.😘 Fiya akn bantu dan consult yg betul2 nk sembuhkan masalah mata smpai sembuh.
.
Sbb yg cari Ains ni mereka yg ada kesedaran tentang pentingnya kesihatan mata dan penglihatan shj. Alternatif ni akn bantu penglihatan lebih baik.
.
Untuk info Ains bole pm sis ye

Whatsapp 011-61159368 (Fiya)
Atau nak CEPAT, tekan je link kat bawah ni:

https://matacantiksihat.wasap.my/- Tekan LINK Sekarang

#ains #matasihat #matasihat cantik #mata #hilangrabun #hilangrabunsilau #penghilangrabun #rabunhilang #rabun #rabunjauh #ainshq

Mata berseri tanpa spek. Beauty inside out.😘 Fiya akn bantu dan consult yg betul2 nk sembuhkan masalah mata smpai sembuh.
.
Sbb yg cari Ains ni mereka yg ada kesedaran tentang pentingnya kesihatan mata dan penglihatan shj. Alternatif ni akn bantu penglihatan lebih baik.
.
Untuk info Ains bole pm sis ye

Whatsapp 011-61159368 (Fiya)
Atau nak CEPAT, tekan je link kat bawah ni:

https://matacantiksihat.wasap.my/- Tekan LINK Sekarang

#ains #matasihat #matasihat cantik #mata #hilangrabun #hilangrabunsilau #penghilangrabun #rabunhilang #rabun #rabunjauh #ainshq

2 0 15 August, 2019
Tomato kaya dengan vitamin A. vitamin A bermanfaat utk kesihatan mata khasnya rabun malam dan rabun jauh, serta penyakit2 mata yg lain akibat kekurangan vitamin.

tomato adlah sumber yg kaya dgn lycopene, lutein, & beta-karoten. Ini adalah antioksidan kuat yg bermanfaat utk melindungi mata drpd kerosakan yg disebabkan oleh cahaya spt perkembangan katarak, & degenerasi makula yg berkaitan dgn usia (AMD). kajian penyakit mata berkaitan umur mendapati bhwa org yg mengandungi asid tinggi karotenoid lutein & zeaxanthin, kedua2 hadir dlm tomato, mempunyai pengurangan sebanyak 35% dlm risiko AMD neovaskular.
.
Untuk order Ains bole pm sis ye

Whatsapp 011-61159368 (Fiya)
Atau nak CEPAT, tekan je link kat bawah ni:

https://matacantiksihat.wasap.my/- Tekan LINK Sekarang

#ains #matasihat #matasihat cantik #mata #hilangrabun #hilangrabunsilau #penghilangrabun #rabunhilang #rabun #rabunjauh #ainshq

Tomato kaya dengan vitamin A. vitamin A bermanfaat utk kesihatan mata khasnya rabun malam dan rabun jauh, serta penyakit2 mata yg lain akibat kekurangan vitamin.

tomato adlah sumber yg kaya dgn lycopene, lutein, & beta-karoten. Ini adalah antioksidan kuat yg bermanfaat utk melindungi mata drpd kerosakan yg disebabkan oleh cahaya spt perkembangan katarak, & degenerasi makula yg berkaitan dgn usia (AMD). kajian penyakit mata berkaitan umur mendapati bhwa org yg mengandungi asid tinggi karotenoid lutein & zeaxanthin, kedua2 hadir dlm tomato, mempunyai pengurangan sebanyak 35% dlm risiko AMD neovaskular.
.
Untuk order Ains bole pm sis ye

Whatsapp 011-61159368 (Fiya)
Atau nak CEPAT, tekan je link kat bawah ni:

https://matacantiksihat.wasap.my/- Tekan LINK Sekarang

#ains #matasihat #matasihat cantik #mata #hilangrabun #hilangrabunsilau #penghilangrabun #rabunhilang #rabun #rabunjauh #ainshq

1 0 15 August, 2019
#ضيف_اليوم 
ضيفنا اليوم  السيد ديكلوفيناك
الصحفي: مرحبا بيك صحيبي عرفنا بنفسك
اDiclofenac: ميرسي ، انا ديكلوفيناك معروف باسم اوخر اللي هو "فولتارين" انا مضاد الالتهاب non stéroïdien ، اللي في مجال الصحة يزڨيولي #AINS ، وعندي زوج انواع "صوديوم" و"بوتاسيوم"
الصحفي: صحا وماهي دواعي الاستعمال ديالك ؟
اDiclofenac: يستعملوني اللي عندهم التهاب المفاصل، الام الظهر، المهم خدمتي نخفف الالم
الصحفي: ماعليش تقولنا لي بوزولوجي ديالك
اDiclofenac: عندي 25، 50، 75، 100مغ وتلقاني en suppositoire, comprimé et injectable ،زيد واش حاب تسقسي؟
الصحفي: حبيت نسقسيك علاه كامل يستعملوك بافراط et surtout الجماعة اللي عندهم وجاع الضرسة؟
اDiclofenac: والله مافهمت خويا ، انا صح نحبس السطر مي كي تفرط في استعمالي قادر ناتاكيلك القلب يعني je provoque une coagulation excessive responsable de caillots à l'origine d'accidents cardiovasculaires وعلاها ننصح الكل قبل مايستعملوني يستشيروا طبيب ولا صيدلي
الصحفي: اest ce que كامل يقدرو يستعملوك ؟
اDiclofenac: اواه جامي، اللي مالازمش يستعملوني هم: * المرأة الحامل: خاصةً في الثلث الأول والأخير عند اقتراب الولادة باغسكو نجوز عبر placenta ، وقادر نثبط l'accouchementا
* المرأة اللي ترضع: مناه نجوز في الحليب وقادر نهلك البيبي
وثاني de préférence ne pas conduire après m'avoir prisا

#ضيف_اليوم
ضيفنا اليوم السيد ديكلوفيناك
الصحفي: مرحبا بيك صحيبي عرفنا بنفسك
اDiclofenac: ميرسي ، انا ديكلوفيناك معروف باسم اوخر اللي هو "فولتارين" انا مضاد الالتهاب non stéroïdien ، اللي في مجال الصحة يزڨيولي #AINS ، وعندي زوج انواع "صوديوم" و"بوتاسيوم"
الصحفي: صحا وماهي دواعي الاستعمال ديالك ؟
اDiclofenac: يستعملوني اللي عندهم التهاب المفاصل، الام الظهر، المهم خدمتي نخفف الالم
الصحفي: ماعليش تقولنا لي بوزولوجي ديالك
اDiclofenac: عندي 25، 50، 75، 100مغ وتلقاني en suppositoire, comprimé et injectable ،زيد واش حاب تسقسي؟
الصحفي: حبيت نسقسيك علاه كامل يستعملوك بافراط et surtout الجماعة اللي عندهم وجاع الضرسة؟
اDiclofenac: والله مافهمت خويا ، انا صح نحبس السطر مي كي تفرط في استعمالي قادر ناتاكيلك القلب يعني je provoque une coagulation excessive responsable de caillots à l'origine d'accidents cardiovasculaires وعلاها ننصح الكل قبل مايستعملوني يستشيروا طبيب ولا صيدلي
الصحفي: اest ce que كامل يقدرو يستعملوك ؟
اDiclofenac: اواه جامي، اللي مالازمش يستعملوني هم: * المرأة الحامل: خاصةً في الثلث الأول والأخير عند اقتراب الولادة باغسكو نجوز عبر placenta ، وقادر نثبط l'accouchementا
* المرأة اللي ترضع: مناه نجوز في الحليب وقادر نهلك البيبي
وثاني de préférence ne pas conduire après m'avoir prisا

0 0 15 August, 2019
Hai happynya bila katarak & selaput makin nipis lepas guna Ains😘
.
.
Untuk info Ains bole pm sis ye

Whatsapp 011-61159368 (Fiya)
Atau nak CEPAT, tekan je link kat bawah ni:

https://matacantiksihat.wasap.my/- Tekan LINK Sekarang

#ains #matasihat #matasihat cantik #mata #hilangrabun #hilangrabunsilau #penghilangrabun #rabunhilang #rabun #rabunjauh #ainshq

Hai happynya bila katarak & selaput makin nipis lepas guna Ains😘
.
.
Untuk info Ains bole pm sis ye

Whatsapp 011-61159368 (Fiya)
Atau nak CEPAT, tekan je link kat bawah ni:

https://matacantiksihat.wasap.my/- Tekan LINK Sekarang

#ains #matasihat #matasihat cantik #mata #hilangrabun #hilangrabunsilau #penghilangrabun #rabunhilang #rabun #rabunjauh #ainshq

4 0 15 August, 2019
Salah datu bahan super dlm ains ialah DELIMA. ✔️ Dilihat dari kandungan nya shj sudah jelas bhwa buah delima memiliki kemampuan yg sgt diperlukan utk kesihatan mta. kandungan vitamin A & beta-keratin dapat memastikan kesihatan mata yg baik. buah delima dpt meransang penghasilan rhodopsin di mata utk meningkatkan penglihatan.
.
Dilengkapi dgn Vitamin B,C dan K serta zinc yg dpat membantu keseluruhan kesihatan mata, bahkan jika anda sering mengamalkn buah delima atau minuman yg mengandungi buah delima sgt membantu anda dlm menyembuhkn rabun dekat serta penglihatan kabur pada malam hari. buah delima juga digunakan dalam ubat titis utk melambatkn perkembangan katarak.
.
. 
Untuk info Ains bole pm sis ye

Whatsapp 011-61159368 (Fiya)
Atau nak CEPAT, tekan je link kat bawah ni:

https://matacantiksihat.wasap.my/- Tekan LINK Sekarang

#ains #matasihat #matasihat cantik #mata #hilangrabun #hilangrabunsilau #penghilangrabun #rabunhilang #rabun #rabunjauh #ainshq

Salah datu bahan super dlm ains ialah DELIMA. ✔️ Dilihat dari kandungan nya shj sudah jelas bhwa buah delima memiliki kemampuan yg sgt diperlukan utk kesihatan mta. kandungan vitamin A & beta-keratin dapat memastikan kesihatan mata yg baik. buah delima dpt meransang penghasilan rhodopsin di mata utk meningkatkan penglihatan.
.
Dilengkapi dgn Vitamin B,C dan K serta zinc yg dpat membantu keseluruhan kesihatan mata, bahkan jika anda sering mengamalkn buah delima atau minuman yg mengandungi buah delima sgt membantu anda dlm menyembuhkn rabun dekat serta penglihatan kabur pada malam hari. buah delima juga digunakan dalam ubat titis utk melambatkn perkembangan katarak.
.
.
Untuk info Ains bole pm sis ye

Whatsapp 011-61159368 (Fiya)
Atau nak CEPAT, tekan je link kat bawah ni:

https://matacantiksihat.wasap.my/- Tekan LINK Sekarang

#ains #matasihat #matasihat cantik #mata #hilangrabun #hilangrabunsilau #penghilangrabun #rabunhilang #rabun #rabunjauh #ainshq

1 0 15 August, 2019
#repost @khairulaming
. 
Fuh sedap pekena ni waktu mkn lunch, lagi2 lpas raya haji ni, kita tukar selera asik rendang je.

Acik2 yg rase nk memasak pun mata dah mula kabur, garam dan gula pun dah bertukar, boleh sangat nk amalkan supplement Ains
. 
PROMOSI 1 PERCUMA 1 BOTOL LAGI PULAK TU 😘
.
Untuk info dan order  Ains bole pm sis ye

Whatsapp 011-61159368 (Fiya)
Atau nak CEPAT, tekan je link kat bawah ni:

https://matacantiksihat.wasap.my/- Tekan LINK Sekarang

#ains #matasihat #matasihat cantik #mata #hilangrabun #hilangrabunsilau #penghilangrabun #rabunhilang #rabun #rabunjauh #ainshq

#repost @khairulaming
.
Fuh sedap pekena ni waktu mkn lunch, lagi2 lpas raya haji ni, kita tukar selera asik rendang je.

Acik2 yg rase nk memasak pun mata dah mula kabur, garam dan gula pun dah bertukar, boleh sangat nk amalkan supplement Ains
.
PROMOSI 1 PERCUMA 1 BOTOL LAGI PULAK TU 😘
.
Untuk info dan order Ains bole pm sis ye

Whatsapp 011-61159368 (Fiya)
Atau nak CEPAT, tekan je link kat bawah ni:

https://matacantiksihat.wasap.my/- Tekan LINK Sekarang

#ains #matasihat #matasihat cantik #mata #hilangrabun #hilangrabunsilau #penghilangrabun #rabunhilang #rabun #rabunjauh #ainshq

4 0 15 August, 2019
Apa kebaikan KOBIS dalam kandungan AiNS ni?

Click link di bio, untuk sebarang pertanyaan dan pembelian.

#rabun #silau #ains #ainscare #rawatanmata

Apa kebaikan KOBIS dalam kandungan AiNS ni?

Click link di bio, untuk sebarang pertanyaan dan pembelian.

#rabun #silau #ains #ainscare #rawatanmata

77 0 15 August, 2019
Mi yo urbanita gana al playero sin miramientos. Dame asfalto y échate a correr.  Menos mal que tengo quien me acompañe.

#centrepompidou#malaga#turisteando#art#gallery#culturetas#spain#summer#hot#sun#ains#menina#museum

Mi yo urbanita gana al playero sin miramientos. Dame asfalto y échate a correr. Menos mal que tengo quien me acompañe.

#centrepompidou #malaga #turisteando #art #gallery #culturetas #spain #summer #hot #sun #ains #menina #museum

19 0 14 August, 2019
Testimony Ains !!! 14 HARI AMALKAN AINS, MATA GATAL BKURANG !!!
.
.
#ains #ainsrawatrabun #katarak #silau #selaput #rabunjauh #rabundekat #codbsp #bandarseriputra #ainshq #hqbangi #ctdk

Testimony Ains !!! 14 HARI AMALKAN AINS, MATA GATAL BKURANG !!!
.
.
#ains #ainsrawatrabun #katarak #silau #selaput #rabunjauh #rabundekat #codbsp #bandarseriputra #ainshq #hqbangi #ctdk

25 1 14 August, 2019
Testimony Ains !! PENGLIHATAN MATA MAKIN CERAH !!!
.
.
#ains #ainsrawatrabun #katarak #silau #selaput #rabunjauh #rabundekat

Testimony Ains !! PENGLIHATAN MATA MAKIN CERAH !!!
.
.
#ains #ainsrawatrabun #katarak #silau #selaput #rabunjauh #rabundekat

26 0 14 August, 2019
Testimony Ains !!! MATA YANG ADA SELAPUT BERKURANG !!!
.
.
#ains #ainsrawatrabun #katarak #silau #selaput #rabunjauh #rabundekat

Testimony Ains !!! MATA YANG ADA SELAPUT BERKURANG !!!
.
.
#ains #ainsrawatrabun #katarak #silau #selaput #rabunjauh #rabundekat

30 0 14 August, 2019
💎 Pandora's Actor & Ainz Ooal Gown 💎
🎤 Anime : Overlord
⠀
↘↘↘⬇⬇⬇ ⬇⬇↙↙↙ ⠀
⬇➡@no.anime_no_life⬅⬇ ⠀
😝 Welcome / Bienvenido 😝 ⠀
🌎🌍 Follow /Seguirnos 🌍🌎⠀
👇🏽 👍🏽 Like / Me gusta 👍🏽 👇🏽 ⠀
⚠ Comment / Comenta ⚠⠀
⬆➡@no.anime_no_life⬅⬆ ⠀
↗↗↗⬆⬆ ⬆⬆⬆↖↖↖
⠀
❌ [Tags (Ignore/Ignorar)] ❌ #overlord#albedo#ains#goal#animes#animegamer#animestyle#animegirls#animeboy#animelover#animelovers#animeechi#animeedits#animefans#otaky#otaku#otakus#otakugamer#otakucentre#otakucenter#loveanime#loveotaku#fanarts#kawaiiboy

💎 Pandora's Actor & Ainz Ooal Gown 💎
🎤 Anime : Overlord

↘↘↘⬇⬇⬇ ⬇⬇↙↙↙ ⠀
⬇➡@no.anime_no_life⬅⬇ ⠀
😝 Welcome / Bienvenido 😝 ⠀
🌎🌍 Follow /Seguirnos 🌍🌎⠀
👇🏽 👍🏽 Like / Me gusta 👍🏽 👇🏽 ⠀
⚠ Comment / Comenta ⚠⠀
⬆➡@no.anime_no_life⬅⬆ ⠀
↗↗↗⬆⬆ ⬆⬆⬆↖↖↖

❌ [Tags (Ignore/Ignorar)] ❌ #overlord #albedo #ains #goal #animes #animegamer #animestyle #animegirls #animeboy #animelover #animelovers #animeechi #animeedits #animefans #otaky #otaku #otakus #otakugamer #otakucentre #otakucenter #loveanime #loveotaku #fanarts #kawaiiboy

44 0 14 August, 2019

Top #ains posts

"Todo lo que sucede tiene una finalidad, organizada por un orden superior que desconocemos. El azar no existe". Alejandro Jodorowsky, escritor. (gafas🤓 patrocinadas por mi amigo Feeeer) 
#ains #infinito #gafas #glasses #jajaaj #enough #cute #lostonyou #tbt #feeling #sexy (que siiii) #morritosporyparatodo #latiadelatrenza #enteterrestre #instagirl

"Todo lo que sucede tiene una finalidad, organizada por un orden superior que desconocemos. El azar no existe". Alejandro Jodorowsky, escritor. (gafas🤓 patrocinadas por mi amigo Feeeer)
#ains #infinito #gafas #glasses #jajaaj #enough #cute #lostonyou #tbt #feeling #sexy (que siiii) #morritosporyparatodo #latiadelatrenza #enteterrestre #instagirl

166 2 23 April, 2019
Behold Lord Ains!
I have finally finished it and i want you to tell me if you like it😁
I want the next season so bad!

#anime #animeartist #animeart #animeartwork #manga #mangaartist #overlord #ains #animeart_feature #animeinfinite #anime_ignite #animeartist_support_ron #animeassistant #anime_buz #animedrawing #animearttr #animeartcollective #animedraw

Behold Lord Ains!
I have finally finished it and i want you to tell me if you like it😁
I want the next season so bad!

#anime #animeartist #animeart #animeartwork #manga #mangaartist #overlord #ains #animeart_feature #animeinfinite #anime_ignite #animeartist_support_ron #animeassistant #anime_buz #animedrawing #animearttr #animeartcollective #animedraw

1,132 4 23 June, 2019
Una buena historia nunca comienza con una ensalada.
Tirso2k19 nuevo integrante @pabloneva 
#terotati #ains #ojsg #ceci #SiHayQueLiarlaSeLia

Una buena historia nunca comienza con una ensalada.
Tirso2k19 nuevo integrante @pabloneva
#terotati #ains #ojsg #ceci #SiHayQueLiarlaSeLia

228 11 6 January, 2019
Personas maravillosas, momentos increíbles ✨ #Moyo #SabesMama #YYoPensandoEnNoIr #EstamosLocosOQue #AySiDonPa #Malviviendo #Ains #ArenalSound2019

Personas maravillosas, momentos increíbles ✨ #Moyo #SabesMama #YYoPensandoEnNoIr #EstamosLocosOQue #AySiDonPa #Malviviendo #Ains #ArenalSound2019

115 9 6 August, 2019
#Ains

#Ains

5,507 200 10 May, 2015
He is the one who rules over us all

He is the one who rules over us all

240 13 9 September, 2018