#ainaaserum Instagram Photos & Videos

ainaaserum - 285k posts

Hashtag Popularity

2.9
average comments
89.5
average likes

Wanita perlu bebas. Bebas seperti burung🕊

Bebas terbang ke mana sahaja, terbang dengan riang, melebarkan sayap dengan tenang.

Kerana apa? Kerana mereka masih menganggap wanita ini lemah, rapuh. Itu fitrah
.
Namun, wanita perlu bangkit. Serlahkan potensi diri dan ia adalah keistimewaan bagi mereka yang bergelar WANITA ❤️ #nsateamnellysa #ainaaskincare #ainaabeautyjohorbahru #ainaacodjohor #ainaacleanser #ainaaserum #ainaasunscreen #ainaascrubmask #ainaakcantik #ainaabeautyofficial

Wanita perlu bebas. Bebas seperti burung🕊

Bebas terbang ke mana sahaja, terbang dengan riang, melebarkan sayap dengan tenang.

Kerana apa? Kerana mereka masih menganggap wanita ini lemah, rapuh. Itu fitrah
.
Namun, wanita perlu bangkit. Serlahkan potensi diri dan ia adalah keistimewaan bagi mereka yang bergelar WANITA ❤️ #nsateamnellysa#ainaaskincare#ainaabeautyjohorbahru#ainaacodjohor#ainaacleanser#ainaaserum#ainaasunscreen#ainaascrubmask#ainaakcantik#ainaabeautyofficial
0 0 16 hours ago

#Repost @kayryl.co
• • • • •
Setiap hari kita berdoa & minta macam-macam, tapi perasan tak doa tu selalu ditujukan untuk siapa ? Jadi Mila nak share sikit cara berdoa yang dimuliakan iaitu kita berdoa supaya rezeki yang kita dapat tu cukup untuk diri sendiri, keluarga & ummah bermakna rezeki kita dapat tu boleh diberikan bukan untuk diri sendiri & keluarga sahaja malah boleh dikongsikan kepada semua orang didunia ni 🥰🌎.
.
#nsateamMila #zrachievers #ainaabeautyklang #ainaabeautyshahalam #ainaabeautytaiping #ainaabeautyrawang #ainaabeautycheras #ainaabeautybatupahat #ainaabeautykuching #ainaabeautykotabharu #ainaabeautyselangor #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #ainaamakeuppallete #tipsnsateamMila

#Repost @kayryl.co
• • • • •
Setiap hari kita berdoa & minta macam-macam, tapi perasan tak doa tu selalu ditujukan untuk siapa ? Jadi Mila nak share sikit cara berdoa yang dimuliakan iaitu kita berdoa supaya rezeki yang kita dapat tu cukup untuk diri sendiri, keluarga & ummah bermakna rezeki kita dapat tu boleh diberikan bukan untuk diri sendiri & keluarga sahaja malah boleh dikongsikan kepada semua orang didunia ni 🥰🌎.
.
#nsateamMila #zrachievers #ainaabeautyklang #ainaabeautyshahalam #ainaabeautytaiping #ainaabeautyrawang #ainaabeautycheras #ainaabeautybatupahat #ainaabeautykuching #ainaabeautykotabharu #ainaabeautyselangor #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #ainaamakeuppallete #tipsnsateamMila
0 0 16 hours ago

Yang ada kulit masalah tu mari la cuba AINAA serum ni.. Banyak kelebihan dia tau dan juga feedback dari customer juga.. Haa nak tahu apa kelebihan Ainaa Serum ni boleh tengok pada ig nida ni dan boleh pm nida tanya dan nida akan explain pada korang tau.. Yang best nyee kalau korang buat pembelian dengan nida mana mana produk aina nida akan bagi freegift yang comel2 gitu Haa.. Mesti suka kan?? Haa Cepat2 wasap nida dan dapatkan set AINAA skin care.. 📲 0103970391 .
.
#nsamerasquad
#nsawanisquad
#syafiqahaina
#hafizmahamad
#ainaabeauty_nyda

Yang ada kulit masalah tu mari la cuba AINAA serum ni.. Banyak kelebihan dia tau dan juga feedback dari customer juga.. Haa nak tahu apa kelebihan Ainaa Serum ni boleh tengok pada ig nida ni dan boleh pm nida tanya dan nida akan explain pada korang tau.. Yang best nyee kalau korang buat pembelian dengan nida mana mana produk aina nida akan bagi freegift yang comel2 gitu Haa.. Mesti suka kan?? Haa Cepat2 wasap nida dan dapatkan set AINAA skin care.. 📲 0103970391 .
. 
#nsamerasquad
#nsawanisquad
#syafiqahaina
#hafizmahamad
#ainaabeauty_nyda
0 1 16 hours ago

; GOOD NIGHT 🌙💤 .
But pleaseee ‼️ Don’t forget your night skincare routine yah🥰.
.
Cuci muka dengan #ainaacleanser
Then, apply #ainaaserum .
Okay‼️ Okay‼️ esok bangun confirm kulit fresh je tau🤗🤩
.
Okay jom tidur 💤
Jangan lupa baca doa ya 🤲🏻😊
.
#goodnight #nightskincareroutine #nightskincare #night #nakcantikkenarajin #nakcantikcarisaya #nakkulitcantik #sabardankonsisten #wira #wira2019 #filemwira #codtaipingkamunting #sabarituindah

; GOOD NIGHT 🌙💤 .
But pleaseee ‼️ Don’t forget your night skincare routine yah🥰.
.
Cuci muka dengan #ainaacleanser
Then, apply #ainaaserum .
Okay‼️ Okay‼️ esok bangun confirm kulit fresh je tau🤗🤩
.
Okay jom tidur 💤
Jangan lupa baca doa ya 🤲🏻😊
.
#goodnight #nightskincareroutine #nightskincare #night #nakcantikkenarajin  #nakcantikcarisaya #nakkulitcantik #sabardankonsisten #wira #wira2019 #filemwira #codtaipingkamunting #sabarituindah
3 0 16 hours ago

Assalamualaikum korunk... Berita baik gaissss...lady bos kita bagi harga promo yang jarang jarang ada tau. Korunk tunggu apa lagi... Masa ni la nak grab 🤗🤗.. Lekaih2 ws atau dm kak mas ye... RUGI tau kalau tak grab.. Mana nak dapat potongan harga RM5 plus FREE POSTAGE lagi tu.. PROMO tak lama guys.. 3 hari je sampai 20/11/2019...
.
.
.
.
@ainaabeautystockist
@nsabeauty.i
@syafiqahaina
@hafizmahamad
#iedarangers
#sideincome
#ainaaserum
#ainacleanser
#ainabeautyofficially
#nsasuperstar
#ainacheras
#ainabandartunrazak
#ainapermaisuri
#ainasalakselatan
#ainabukitjalil
#surirumah
#loveyourself

Assalamualaikum korunk... Berita baik gaissss...lady bos kita bagi harga promo yang jarang jarang ada tau. Korunk tunggu apa lagi... Masa ni la nak grab 🤗🤗.. Lekaih2 ws atau dm kak mas ye... RUGI tau kalau tak grab.. Mana nak dapat potongan harga RM5 plus FREE POSTAGE lagi tu.. PROMO tak lama guys.. 3 hari je sampai 20/11/2019...
.
.
.
.
@ainaabeautystockist
@nsabeauty.i
@syafiqahaina
@hafizmahamad
#iedarangers
#sideincome
#ainaaserum
#ainacleanser
#ainabeautyofficially
#nsasuperstar
#ainacheras
#ainabandartunrazak
#ainapermaisuri
#ainasalakselatan
#ainabukitjalil
#surirumah
#loveyourself
0 0 17 hours ago

wowwwerzzz ada BERITA BAIK untuk korang pengguna AINAA serum dan cleanser 😍😍 .
Jarang jarang berlaku HQ nak bagi free pos lepas tu ada less lagi, perghh syokk 😍😍 Rugi tau kalau tak grab. Jimat Rm5, Jimat duit pos! 3 hari je tauuu. Lambat gak dapat. .
.
#ainaaserum #ainaabeauty #ainaacleanser #ainaabatupahat #ainaabeautymuar #ainaabeautybatupahat

wowwwerzzz ada BERITA BAIK untuk korang pengguna AINAA serum dan cleanser 😍😍 .
Jarang jarang berlaku HQ nak bagi free pos lepas tu ada less lagi, perghh syokk 😍😍 Rugi tau kalau tak grab. Jimat Rm5, Jimat duit pos! 3 hari je tauuu. Lambat gak dapat. .
.
#ainaaserum #ainaabeauty #ainaacleanser #ainaabatupahat #ainaabeautymuar #ainaabeautybatupahat
0 0 17 hours ago

Hye guys! Dah nak tidur ke tu 👀

Jgn lupa cuci muka dulu dgn AINAA CLEANSER okay! AINAA CLEANSER is 2 IN 1 USAGE! Act as makeup remover and also as cleanser! It deep cleans onto your skin to make sure u have a really clean, clear & healthy skin! 🌸
.
Cuci muka sekurang2 nya 2 kali sehari & plg penting sebelum tidur okay! Lepas tu jgn lupa apply AINAA SERUM 😉
.
So, cepat2 grab AINAA CLEANSER ✨
It’s only RM45!! Tap link in bio to purchase okay 😉👌
.
#hotsellingproducts #ainaacleanser #ainaaserum #ainaasunscreen #ainaahoneyoatscrub #oatscrubmask #oatscrubjourney #oatscrubfeedback #ainaamakeuppallet #makeuptutorial #ainaakcantik #ainaabeauty #ainaaskincare #nsabeautyagent #nsabeautykl #ainaabeautykl #nsabeautyshahalam #ainaabeautyshahalam #nsabeautyampang #ainaabeautyampang #nsabeautymalaysia #syafiqahainaa #hafizmahamad #letscantik #letsflawless #sayajualsayapakai

Hye guys! Dah nak tidur ke tu 👀

Jgn lupa cuci muka dulu dgn AINAA CLEANSER okay! AINAA CLEANSER is 2 IN 1 USAGE! Act as makeup remover and also as cleanser! It deep cleans onto your skin to make sure u have a really clean, clear & healthy skin! 🌸
.
Cuci muka sekurang2 nya 2 kali sehari & plg penting sebelum tidur okay! Lepas tu jgn lupa apply AINAA SERUM 😉
.
So, cepat2 grab AINAA CLEANSER ✨
It’s only RM45!! Tap link in bio to purchase okay 😉👌
.
#hotsellingproducts #ainaacleanser #ainaaserum #ainaasunscreen #ainaahoneyoatscrub #oatscrubmask #oatscrubjourney #oatscrubfeedback #ainaamakeuppallet #makeuptutorial #ainaakcantik #ainaabeauty #ainaaskincare #nsabeautyagent #nsabeautykl #ainaabeautykl #nsabeautyshahalam #ainaabeautyshahalam #nsabeautyampang #ainaabeautyampang #nsabeautymalaysia #syafiqahainaa #hafizmahamad #letscantik #letsflawless #sayajualsayapakai
0 0 17 hours ago

Berita baik untuk semua 😍 siapa yang nak cuba ainaa cleanser dan ainaa serum sekarang promo cuma RM105 FREE POSTAGE selama 3hari guys... Rugi uolss tak Grab Peluang Ni 😍😍
.
.
Jom wasap sis untuk order 📲012-3324411
.
.
.
#ainaaserum #ainaacleanser #ainaacosmetics #skincaremalaysia #skincare #letscantik #jerawat #jeragat #parut #blackheads #whiteheads #sayajual #bazarpaknil #kulitberminyak #kosmetik #kosmetikviral #kosmetikviraldamansara

Berita baik untuk semua 😍 siapa yang nak cuba ainaa cleanser dan ainaa serum sekarang promo cuma RM105 FREE POSTAGE selama 3hari guys... Rugi uolss tak Grab Peluang Ni 😍😍
.
.
Jom wasap sis untuk order 📲012-3324411
.
.
.
#ainaaserum #ainaacleanser #ainaacosmetics #skincaremalaysia #skincare #letscantik #jerawat #jeragat #parut #blackheads #whiteheads #sayajual #bazarpaknil #kulitberminyak #kosmetik #kosmetikviral #kosmetikviraldamansara
3 0 17 hours ago

Siapa rindu promo Ainaa Beauty? Ini dia! Valid untuk 3 hari sahaja dari 18/11 - 20/11 😍

Banyak sangat korang dapat jimat lagi lagi kalau beli set 3in1 & 4in1 sbb before this dah jimat RM19 ni ada lagi jimat RM5 & FREE POSTAGE 🔥

Khas untuk pengguna tegar Ainaa Beauty buat pembelian anda sekarang. Ehem, yang lain jgn tengok je tinggalkan produk merkuri & dapatkan produk Ainaa🤪

p/s : Jangan la kedekut sgt sistor untuk muka, muka nak pakai lama. Dah rosak orang pun tknak tengok🙂

Siapa rindu promo Ainaa Beauty? Ini dia! Valid untuk 3 hari sahaja dari 18/11 - 20/11 😍

Banyak sangat korang dapat jimat lagi lagi kalau beli set 3in1 & 4in1 sbb before this dah jimat RM19 ni ada lagi jimat RM5 & FREE POSTAGE 🔥

Khas untuk pengguna tegar Ainaa Beauty buat pembelian anda sekarang. Ehem, yang lain jgn tengok je tinggalkan produk merkuri & dapatkan produk Ainaa🤪

p/s : Jangan la kedekut sgt sistor untuk muka, muka nak pakai lama. Dah rosak orang pun tknak tengok🙂
8 1 17 hours ago

Night routine! Sebelum tidur, cuci muka dulu tau korang. Jangan lupa buat 60seconds method. Cuci muka korang selama 60 saat untuk bahan-bahan dalam Bougas Facial Cleanser meresap ke dalam kulit. Barulah menjadi, kalau tak rugi lah beli tapi sudahnya tak bagi effect. Kalau tk pernah cuba, malam ni buat okay?
-
#bougasbeauty #bougasserum #bougasselangor #bougasbeautyputrajaya #bougasscrub #bougasbeautyhq #advancedserum #bougasbeautyserum #elfiraloy #bougasserum #ainaaserum #facescrub #bougasbeautyfacescrub #wawaserum #aidilfasha #serummurah #elfaris #elfiraloy #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser
#bougasteameikinismail
#bougasteamqueen
#bougasbandarbarubangi
#bougasbeautyserdang
#bougasbeautykajang #bougasbeautyserikembangan
#bougasbeautysendayan
#bougasbeautybandarserisendayan
#bougasbeautysuriaman3
#bougasbeautyuniten

Night routine! Sebelum tidur, cuci muka dulu tau korang. Jangan lupa buat 60seconds method. Cuci muka korang selama 60 saat untuk bahan-bahan dalam Bougas Facial Cleanser meresap ke dalam kulit. Barulah menjadi, kalau tak rugi lah beli tapi sudahnya tak bagi effect. Kalau tk pernah cuba, malam ni buat okay?
-
#bougasbeauty #bougasserum #bougasselangor #bougasbeautyputrajaya #bougasscrub #bougasbeautyhq  #advancedserum #bougasbeautyserum #elfiraloy #bougasserum  #ainaaserum #facescrub #bougasbeautyfacescrub #wawaserum #aidilfasha #serummurah #elfaris #elfiraloy #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser
#bougasteameikinismail 
#bougasteamqueen 
#bougasbandarbarubangi 
#bougasbeautyserdang 
#bougasbeautykajang #bougasbeautyserikembangan
#bougasbeautysendayan
#bougasbeautybandarserisendayan
#bougasbeautysuriaman3
#bougasbeautyuniten
0 0 17 hours ago

Night routine! Sebelum tidur, cuci muka dulu tau korang. Jangan lupa buat 60seconds method. Cuci muka korang selama 60 saat untuk bahan-bahan dalam Bougas Facial Cleanser meresap ke dalam kulit. Barulah menjadi, kalau tak rugi lah beli tapi sudahnya tak bagi effect. Kalau tk pernah cuba, malam ni buat okay?
-
#bougasbeauty #bougasserum #bougasselangor #bougasbeautyputrajaya #bougasscrub #bougasbeautyhq #advancedserum #bougasbeautyserum #elfiraloy #bougasserum #ainaaserum #facescrub #bougasbeautyfacescrub #wawaserum #aidilfasha #serummurah #elfaris #elfiraloy #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser
#bougasteameikinismail
#bougasteamqueen
#bougasbandarbarubangi
#bougasbeautyserdang
#bougasbeautykajang #bougasbeautyserikembangan
#bougasbeautysendayan
#bougasbeautybandarserisendayan
#bougasbeautysuriaman3
#bougasbeautyuniten

Night routine! Sebelum tidur, cuci muka dulu tau korang. Jangan lupa buat 60seconds method. Cuci muka korang selama 60 saat untuk bahan-bahan dalam Bougas Facial Cleanser meresap ke dalam kulit. Barulah menjadi, kalau tak rugi lah beli tapi sudahnya tak bagi effect. Kalau tk pernah cuba, malam ni buat okay?
-
#bougasbeauty #bougasserum #bougasselangor #bougasbeautyputrajaya #bougasscrub #bougasbeautyhq  #advancedserum #bougasbeautyserum #elfiraloy #bougasserum  #ainaaserum #facescrub #bougasbeautyfacescrub #wawaserum #aidilfasha #serummurah #elfaris #elfiraloy #bougasfacescrub #bougasfacialcleanser
#bougasteameikinismail 
#bougasteamqueen 
#bougasbandarbarubangi 
#bougasbeautyserdang 
#bougasbeautykajang #bougasbeautyserikembangan
#bougasbeautysendayan
#bougasbeautybandarserisendayan
#bougasbeautysuriaman3
#bougasbeautyuniten
2 0 17 hours ago

Founder dah tunjuk dah tu
cara untuk nak cuci muka korang dengan menggunakan #ainaacleanser dan yang paling best boleh jadikan make up remover tau😱wah dah jimat tak payah nak beli make up remover dah guna ainaa cleanser jer tau.paling best bermula hari ini hingga 20.11.2019 ada promo kaw kaw tau .rugilah kalau tak beli waktu promo nie jarang jarang tau promo macam nie and the best is dapat free postage lagi tau tapi kalau korang beli dengan qix korang akan dapat free gift yg best best tau and free cod korang contac je qix ok😘😉
.
.
.
.

#ainaaserum #ainaacleanser #ainaapromo #nsastokisserum #ainaabeautytaiping #ainaabeautytaipingperak #ainaabeautytaipingkamunting #ainaabeautyfreecod #ainaabeautytaipingagent #ainaabeautykedahpenang #ainaabeautykedah #ainaabeautyperak #ainaabeautyfreepostage #ainaabeautypenang #ainaabeautyipohperak #ainaabeautysungaipetani #ainaascrub #ainaaskincare #cantikalami #skincaremalaysia #skincaremalaysiaterbaik #luluskkm #ainaabeautytaiping #ainaabeautyseberangperai #ainaabeautyseberangjaya

Founder dah tunjuk dah tu 
cara untuk nak cuci muka korang dengan menggunakan #ainaacleanser dan yang paling best boleh jadikan make up remover tau😱wah dah jimat tak payah nak beli make up remover dah guna ainaa cleanser jer tau.paling best bermula hari ini hingga 20.11.2019 ada promo kaw kaw tau .rugilah kalau tak beli waktu promo nie jarang jarang tau promo macam nie and the best is dapat free postage lagi tau tapi kalau korang beli dengan qix korang akan dapat  free gift yg best best tau and free cod  korang contac je qix ok😘😉
.
.
.
.

#ainaaserum #ainaacleanser #ainaapromo #nsastokisserum #ainaabeautytaiping #ainaabeautytaipingperak #ainaabeautytaipingkamunting #ainaabeautyfreecod #ainaabeautytaipingagent #ainaabeautykedahpenang #ainaabeautykedah #ainaabeautyperak #ainaabeautyfreepostage #ainaabeautypenang #ainaabeautyipohperak #ainaabeautysungaipetani #ainaascrub #ainaaskincare #cantikalami #skincaremalaysia #skincaremalaysiaterbaik #luluskkm #ainaabeautytaiping #ainaabeautyseberangperai #ainaabeautyseberangjaya
2 0 17 hours ago

Assalamualaikum and heyy guyss..sekarang nii tengah ada promo tauu..soo,,bagi korang yang nak dapatkan produk ainaa,,boleh pm suee tauu😘promo nii 3 HARI je guyss..bila lagi nak ada peluang macam nii..dahlah FREE POSTAGE,,OFF RM5 pulak tuu..
.

@ainaa.mieraa
@hafizmahamad
@syafiqahaina
@nsabeauty.nina
.

#ainaascrub
#ainaaserum
#ainaacleanser
#ainaasunscreen
#nsasuperstar
#teammieracute

Assalamualaikum and heyy guyss..sekarang nii tengah ada promo tauu..soo,,bagi korang yang nak dapatkan produk ainaa,,boleh pm suee tauu😘promo nii 3 HARI je guyss..bila lagi nak ada peluang macam nii..dahlah FREE POSTAGE,,OFF RM5 pulak tuu..
.

@ainaa.mieraa
@hafizmahamad
@syafiqahaina
@nsabeauty.nina
.

#ainaascrub
#ainaaserum
#ainaacleanser
#ainaasunscreen 
#nsasuperstar 
#teammieracute
0 0 17 hours ago

Al-Hijrah Promo 😍 *(18/11/2019-20/11/2019)* Combo Ainaa Serum & Ainaa Cleanser (Np Rm110)
Set 3 in 1 (Np Rm150)
Set 4 in 1 (Np Rm189) ✨ FREE POSTAGE ‼️‼️
✨ OFF Rm5‼️‼️ ✨FREEGIFT ‼️‼️
Combo Ainaa Serum & Ainaa Cleanser *(Rm105)*
Set 3 in 1 *(Rm145)*
Set 4 in 1 *(Rm184)*
.
cpt guys smntara stock msih ad promo msih valid rugi taw ualls x grab skrg😍😍
.
.
@ainaabeautystockist
#teamnsasuperstar
#iedaRangers
#ainaaserum
#ainaacleanser
#ainaasunscreen
#ainaaskincare
#makeup
#moistskin
#ainaakcantik
#kulitcantik
#freegift
#perak

Al-Hijrah Promo 😍 *(18/11/2019-20/11/2019)* Combo Ainaa Serum & Ainaa Cleanser (Np Rm110)
Set 3 in 1 (Np Rm150)
Set 4 in 1 (Np Rm189) ✨ FREE POSTAGE ‼️‼️
✨ OFF Rm5‼️‼️ ✨FREEGIFT ‼️‼️
Combo Ainaa Serum & Ainaa Cleanser *(Rm105)*
Set 3 in 1 *(Rm145)*
Set 4 in 1 *(Rm184)*
.
cpt guys smntara stock msih ad promo msih valid rugi taw ualls x grab skrg😍😍
.
.
@ainaabeautystockist
#teamnsasuperstar
#iedaRangers
#ainaaserum
#ainaacleanser
#ainaasunscreen
#ainaaskincare
#makeup
#moistskin
#ainaakcantik
#kulitcantik
#freegift
#perak
3 0 17 hours ago

4 KANDUNGAN DEMICA WHITENING LOTION YG MAMPU PUTIHKAN KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
KANDUNGAN 1: EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
KANDUNGAN 2: SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
KANDUNGAN 3: MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
KANDUNGAN 4: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
Lotion Demica ni selamat utk semua peringkat umur. Yg penting Halal & lulus KKM (NOT190105668K). Harga pn bawah RM50 jerr.
.
Jom dapatkan kulit seputih gadis Korea dgn #DemicaWhiteningLotion .
.
DM sekarang utk booking stok ♥️
.
.
.

4 KANDUNGAN DEMICA WHITENING LOTION YG MAMPU PUTIHKAN KULIT SEPUTIH GADIS KOREA
.
KANDUNGAN 1: EKSTRAK SUSU
•Susu akan membersihkan kulit, mencerahkan kulit & menjadikan kulit halus.
•Sangat sesuai utk sunburn atau tona kulit tidak sekata.
.
KANDUNGAN 2: SERBUK MUTIARA
•Serbuk mutiara akan memberi kesan glowing & kulit nampak lebih segar.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit kering
.
KANDUNGAN 3: MINYAK ZAITUN
•Minyak zaitun sangat popular sbg pelembap semulajadi & dgn penggunaan konsisten dpt mencegah kita dari terkena kanser kulit.
•Sangat sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif & menggelupas
.
KANDUNGAN 4: PRO VITAMIN B3
•Pro Vitamin B3 akan menjaga kulit dari mengeluarkan minyak berlebihan yg akan menyebabkan jerawat timbul.
•Sangat sesuai utk kulit berjerawat, parut atau berjeragat.
.
Lotion Demica ni selamat utk semua peringkat umur. Yg penting Halal & lulus KKM (NOT190105668K). Harga pn bawah RM50 jerr.
.
Jom dapatkan kulit seputih gadis Korea dgn #DemicaWhiteningLotion .
.
DM sekarang utk booking stok ♥️
.
.
.
6 1 17 hours ago

MASALH PORI BELENGGU HIDUP ANDA ?

Siapa je tak stress sebab ade masalah pori ni kan.. Sebab pori ni lah boleh terjadi wujudnya whitehead & blackhead tau.

Salah satu tips untuk mengecilkan pori ialah dengan menggunakan lidah buaya atau aloe vera.

Anda boleh ambil isi lidah buaya dan sapukan pada kulit muka. Kemudian, biarkan selama 20 minit dan bilas menggunakan air sejuk. Khasiat lidah buaya ini adalah membantu membersihkan dan menyuburkan kulit serta membuang minyak dan kotoran daripada liang-liang pori yang tersumbat.
Tapi, korang jangan risau sebab dalam AINAA SKINCARE terdapat aloe vera. Cuma korang kena
konsisten je apply hari² 😎

Dah tahu belum sekarang ni ada promo AL- HIJRAH ?
Nak tau, tekan link !

#ainaaserum #ainaacleanser
#ainaascrub #ainaasunscreen #ainaaserumcheras #ainaaserumbangi #ainaaserumampang #ainaacleansercheras #ainaacleanserampang #ainaacleanserbangi
#ainaaserumkajang
#freecod #freegift #freeconsultant
#syafiqahaina #hafizmahamadxsyafiqahaina #agentwanted #dropshipwanted #zierarostam #topstokist #nsateamzierarostam #ainaacosmetics #ainaacosmetichq #ainaacosmeticscheras

MASALH PORI BELENGGU HIDUP ANDA ?

Siapa je tak stress sebab ade masalah pori ni kan.. Sebab pori ni lah boleh terjadi wujudnya whitehead & blackhead tau.

Salah satu tips untuk mengecilkan  pori ialah dengan menggunakan lidah buaya atau aloe vera.

Anda boleh ambil isi lidah buaya dan sapukan pada kulit muka. Kemudian, biarkan selama 20 minit dan bilas menggunakan air sejuk. Khasiat lidah buaya ini adalah membantu membersihkan dan menyuburkan kulit serta membuang minyak dan kotoran daripada liang-liang pori yang tersumbat. 
Tapi, korang jangan risau sebab dalam AINAA SKINCARE terdapat aloe vera. Cuma korang kena
 konsisten je apply hari² 😎

Dah tahu belum sekarang ni ada promo AL- HIJRAH ? 
Nak tau, tekan link !

#ainaaserum #ainaacleanser
#ainaascrub #ainaasunscreen #ainaaserumcheras #ainaaserumbangi #ainaaserumampang #ainaacleansercheras #ainaacleanserampang #ainaacleanserbangi 
#ainaaserumkajang
#freecod #freegift #freeconsultant
#syafiqahaina #hafizmahamadxsyafiqahaina #agentwanted #dropshipwanted #zierarostam #topstokist #nsateamzierarostam #ainaacosmetics #ainaacosmetichq #ainaacosmeticscheras
1 0 18 hours ago

AL-HIJRAH PROMO.
.
Yes yes. Akhirnya. Ni lah saat customer2 Ainaa Beauty tunggu. PROMOTION. Promo start dari hari ni sampai RABU (20/11/2019) sahaja gais.
Suka takkk??
.
Yang best promo kali ni ada RM5 OFF & FREE POSTAGE untuk set 2in1, 3in1 & 4in1. So tunggu apa lagi. Jom grab sekarang 😘🤗
.
.
#ainaabeautyofficial #ainaabeautygombak #ainaabeautysungaibuloh #ainaabeautysgbuloh #ainaabeautyselayang #hafizmahamad #syafiqahaina #holiday #bali #seminyakbali #schoolholiday #payajaras #rotisosejcheese #gegarvaganza #mentormilenia #naqiuboboy #ainaaserum #Ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaahoneyoatscrubmask

AL-HIJRAH PROMO.
.
Yes yes. Akhirnya. Ni lah saat customer2 Ainaa Beauty tunggu. PROMOTION. Promo start dari hari ni sampai RABU (20/11/2019) sahaja gais.
Suka takkk??
.
Yang best promo kali ni ada RM5 OFF & FREE POSTAGE untuk set 2in1, 3in1 & 4in1. So tunggu apa lagi. Jom grab sekarang 😘🤗
.
.
#ainaabeautyofficial #ainaabeautygombak #ainaabeautysungaibuloh #ainaabeautysgbuloh #ainaabeautyselayang #hafizmahamad #syafiqahaina #holiday #bali #seminyakbali #schoolholiday #payajaras #rotisosejcheese #gegarvaganza #mentormilenia #naqiuboboy #ainaaserum #Ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaahoneyoatscrubmask
2 0 18 hours ago

Perasan tak macam ramai yang ada masalah JERAWAT dekat kawasan dahi🤔 Nak tahu kenapa selalu muncul kat dahi?
.
Mungkin disebabkan kebersihan terutama rambut atau anak tudung bagi yang berhijab
.
Jadi lepas ni please kena make sure kebersihan tu terjaga ye. Macam pengguna ni, dia ada alami masalah kulit kering & jerawat dahi
.
But Alhamdulillah selepas konsisten penggunaan 2 AINAA SERUM & 1 AINAA CLEANSER, jerawat makin pudar dan kulit dah tak kering👏🏻
.
Yeayh ! Good for her dan teruskan konsisten ye❤️ #nsateammiasarah #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrubjourney #kotakinabalu #bukitgaram #sandakan #tawau #semporna

Perasan tak macam ramai yang ada masalah JERAWAT dekat kawasan dahi🤔 Nak tahu kenapa selalu muncul kat dahi?
.
Mungkin disebabkan kebersihan terutama rambut atau anak tudung bagi yang berhijab
.
Jadi lepas ni please kena make sure kebersihan tu terjaga ye. Macam pengguna ni, dia ada alami masalah kulit kering & jerawat dahi
.
But Alhamdulillah selepas konsisten penggunaan 2 AINAA SERUM & 1 AINAA CLEANSER, jerawat makin pudar dan kulit dah tak kering👏🏻
.
Yeayh ! Good for her dan teruskan konsisten ye❤️ #nsateammiasarah #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrubjourney #kotakinabalu #bukitgaram #sandakan #tawau #semporna
2 0 18 hours ago

Hi semua.

Kita ada DEAL OFF RM5!
Yang penting korg WAJIB BELI COMBO SET AINAA SERUM & AINAA CLEANSER baru layak dapat OFF RM5😃. DAN ADA FREE POSTAGE TAU!!! .
.
DAN HANYA VALID TIGA HARI SHJ 🙈. Dari 18-20hb SAHAJA TAU.
.
.
SO JGN TGU LAGI. CPT GRAB SKRG!
SHARE NGN KWN2 LAGI JIMAT 😆.
.
.
WHATSAP NOW
0149412413

#topagentnsapenang #ainaascrubmask #ainaasparklelipmatte #ainaaserum #ainaacosmetic #ainaasunscreen #ainaablusher #AinaaCleanser #ainaabeautyagentpenang #ainaabeautyseberangjaya #ainaabeautyperda #ainaabeautyperai #ainaabeautypenanti #ainaabeautybutterworth #ainaabeautyautocity #ainaabeautyjelutong #ainaabeautyusm #ainaabeautygeorgetown #ainaabeautybayanbaru #ainaabeautybayanlepas #ainaabeautykulim #ainaabeautypadangserai #ainaabeautykepalabatas #ainaabeautybertam #nsarangersteam #alhamdulillah

Hi semua.

Kita ada DEAL OFF RM5!
Yang penting korg WAJIB BELI COMBO SET AINAA SERUM & AINAA CLEANSER baru layak dapat OFF RM5😃. DAN ADA FREE POSTAGE TAU!!! .
.
DAN HANYA VALID TIGA HARI SHJ 🙈. Dari 18-20hb SAHAJA TAU.
.
.
SO JGN TGU LAGI. CPT GRAB SKRG!
SHARE NGN KWN2 LAGI JIMAT 😆.
.
.
WHATSAP NOW
0149412413

#topagentnsapenang #ainaascrubmask #ainaasparklelipmatte #ainaaserum #ainaacosmetic #ainaasunscreen #ainaablusher #AinaaCleanser  #ainaabeautyagentpenang #ainaabeautyseberangjaya #ainaabeautyperda #ainaabeautyperai #ainaabeautypenanti #ainaabeautybutterworth #ainaabeautyautocity #ainaabeautyjelutong #ainaabeautyusm #ainaabeautygeorgetown #ainaabeautybayanbaru #ainaabeautybayanlepas #ainaabeautykulim #ainaabeautypadangserai #ainaabeautykepalabatas #ainaabeautybertam #nsarangersteam #alhamdulillah
1 0 18 hours ago

Al-Hijrah Promo 😍
(18/11/2019-20/11/2019)
.

Combo Ainaa Serum&Ainaa Cleanser👇🏻
(Rm105) JIMAT RM13❗️
Set 3 in 1 (Rm145) JIMAT RM32❗️
Set 4 in 1 (Rm184) JIMAT RM32❗️
.
✨ FREE POSTAGE
.

#sisserum #ainaa #syafiqahaina #ainajb
#nsateamyasmin #codjbarea

Al-Hijrah Promo 😍
(18/11/2019-20/11/2019)
.

Combo Ainaa Serum&Ainaa Cleanser👇🏻
(Rm105) JIMAT RM13❗️
Set 3 in 1 (Rm145) JIMAT RM32❗️
Set 4 in 1 (Rm184) JIMAT RM32❗️
.
✨ FREE POSTAGE
.

#sisserum #ainaa #syafiqahaina #ainajb 
#nsateamyasmin #codjbarea
0 1 18 hours ago

Jom cuba product ainaa beauty:
# lebih muda & mencerahkan kulit
# memudarkan jerawat
# mengecilkan liang pori-pori
# meningkatkan pembaharuan sel kulit

#ainaabeauty #ainaaserum #ainaacleanser #ainaascrub #ainaapallete #cosmeticwanita #cosmeticwanitamurah #kecantikanwajahonlines

Jom cuba product ainaa beauty:
# lebih muda & mencerahkan kulit
# memudarkan jerawat
# mengecilkan liang pori-pori
# meningkatkan pembaharuan sel kulit

#ainaabeauty#ainaaserum#ainaacleanser#ainaascrub#ainaapallete#cosmeticwanita #cosmeticwanitamurah #kecantikanwajahonlines
0 0 18 hours ago

Kamu tahu kah salah satu sebab
kenapa ada blackhead & whitehead ada di kulit muka kita, Terutamanya begian hidung kan ?

sebabnya kita selalu lupa pentingnya scrub muka seminggu dua kali.So jangan skip ok
Face scrub ni sangat sesuai ntuk semua jenis kulit . . BUKAN UNTUK WANITA SAHAJA OKEY !!! LELAKI MUST TRY THIS SKINCARE TOO !!!! korang try lah memang best 😊👇🏻 #bougasbeauty #bougasbeautykelantan #bougasbeautyguamusang #bougaskelantan #bougasguamusang #bougasserum #ainaaserum #wawaserum #elfiraloy #elfaris #guamusang #agongkita #meletop #neelofa #bougasbeauty #serum #bougasfacecleanser #bougasfacescrub #elfaris #elfiraxfaris #guamusangkelantan #muakelantan #agentwantedmalaysia #agentmalaysia

www.wasap.my/60179459343/nakorderbougas

Kamu tahu kah salah satu sebab
kenapa ada blackhead & whitehead ada di kulit muka kita, Terutamanya begian hidung kan ?

sebabnya kita selalu lupa pentingnya scrub muka seminggu dua kali.So jangan skip ok 
Face scrub ni sangat sesuai ntuk semua jenis kulit . . BUKAN UNTUK WANITA SAHAJA OKEY !!! LELAKI MUST TRY THIS SKINCARE TOO !!!! korang try lah memang best 😊👇🏻 #bougasbeauty #bougasbeautykelantan #bougasbeautyguamusang #bougaskelantan #bougasguamusang #bougasserum #ainaaserum #wawaserum #elfiraloy #elfaris #guamusang #agongkita #meletop #neelofa #bougasbeauty #serum #bougasfacecleanser #bougasfacescrub #elfaris #elfiraxfaris #guamusangkelantan #muakelantan #agentwantedmalaysia #agentmalaysia

www.wasap.my/60179459343/nakorderbougas
2 0 18 hours ago
This is oddly satisfying! Lepas tu boleh bayang bila sapu #BougasFaceScrub dekat muka mesti best ni 😆
-
Lepas scrub kulit lembut macam baby.. Korang x cuba memang rugi 😆
.
.
.

Click link at bio to wasap me k! 😊
.
#bougaskuantan #bougaspekan #bougasserum #bougas #bougasbeauty #bougasbeautyserum #elfaris #elfiraloy #bougaslover #facescrub #bougasscrub #bougasfacescrub #elfira #jerawat #breakout #kulitkusam #bougasfeedback #skincare #glowing #kulitcerah #bougascleanser #halalskincare #ainaaserum #AdvancedSerum #wawaserum #bougasagent #bougastestimoni #codkuantan #gegarvaganza
#bougasbeauty
0 0 18 hours ago

Hai korang. Ainaa skrg ada special promotion tau. Sempena founder Ainaa keluar kat TV Al-Hijrah hari ni. Sesiapa yg beli produk Ainaa beauty yg ada set Serum & Cleanser akan dpt diskaun Rm5 Dan Free Postage!
Promo ni utk 3 hari je tau. Rugi kalau tak grab. 😍😍
🌸
🌸
#resultmatters #beautytips #tipscantik #ainaabeauty #ainaaserum #freepostage @ainaa.bangi

Hai korang. Ainaa skrg ada special promotion tau. Sempena founder Ainaa keluar kat TV Al-Hijrah hari ni. Sesiapa yg beli produk Ainaa beauty yg ada set Serum & Cleanser akan dpt diskaun Rm5 Dan Free Postage! 
Promo ni utk 3 hari je tau. Rugi kalau tak grab. 😍😍
🌸
🌸
#resultmatters #beautytips #tipscantik #ainaabeauty #ainaaserum #freepostage @ainaa.bangi
0 0 18 hours ago

Hai korang. Ainaa skrg ada special promotion tau. Sempena founder Ainaa keluar kat TV Al-Hijrah hari ni. Sesiapa yg beli produk Ainaa beauty yg ada set Serum & Cleanser akan dpt diskaun Rm5 Dan Free Postage!
Promo ni utk 3 hari je tau. Rugi kalau tak grab. 😍😍
🌸
🌸
#resultmatters #beautytips #tipscantik #ainaabeauty #ainaaserum #freepostage @ainaa.bangi

Hai korang. Ainaa skrg ada special promotion tau. Sempena founder Ainaa keluar kat TV Al-Hijrah hari ni. Sesiapa yg beli produk Ainaa beauty yg ada set Serum & Cleanser akan dpt diskaun Rm5 Dan Free Postage! 
Promo ni utk 3 hari je tau. Rugi kalau tak grab. 😍😍
🌸
🌸
#resultmatters #beautytips #tipscantik #ainaabeauty #ainaaserum #freepostage @ainaa.bangi
2 0 18 hours ago

#Repost from @kayryl.co ・・・
Setiap hari kita berdoa & minta macam-macam, tapi perasan tak doa tu selalu ditujukan untuk siapa ? Jadi Mila nak share sikit cara berdoa yang dimuliakan iaitu kita berdoa supaya rezeki yang kita dapat tu cukup untuk diri sendiri, keluarga & ummah bermakna rezeki kita dapat tu boleh diberikan bukan untuk diri sendiri & keluarga sahaja malah boleh dikongsikan kepada semua orang didunia ni 🥰🌎.
.
#nsateamMila #zrachievers #ainaabeautyklang #ainaabeautyshahalam #ainaabeautytaiping #ainaabeautyrawang #ainaabeautycheras #ainaabeautybatupahat #ainaabeautykuching #ainaabeautykotabharu #ainaabeautyselangor #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #ainaamakeuppallete #tipsnsateamMila

#Repost from @kayryl.co ・・・
Setiap hari kita berdoa & minta macam-macam, tapi perasan tak doa tu selalu ditujukan untuk siapa ? Jadi Mila nak share sikit cara berdoa yang dimuliakan iaitu kita berdoa supaya rezeki yang kita dapat tu cukup untuk diri sendiri, keluarga & ummah bermakna rezeki kita dapat tu boleh diberikan bukan untuk diri sendiri & keluarga sahaja malah boleh dikongsikan kepada semua orang didunia ni 🥰🌎.
.
#nsateamMila #zrachievers #ainaabeautyklang #ainaabeautyshahalam #ainaabeautytaiping #ainaabeautyrawang #ainaabeautycheras #ainaabeautybatupahat #ainaabeautykuching #ainaabeautykotabharu #ainaabeautyselangor #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #ainaamakeuppallete #tipsnsateamMila
1 0 18 hours ago

Cakkkk🙉! Hello aunties. Raisya is watching you aunties 🙊. I’m here to help you 🥰 Am i shine your day right now?
.
Opppsss! I wanna try the bold lipmate with my little fingertips 😁 I’m sorry mommy @syafiqahaina
.
Just click link di bio for oder ❤️
.
#teamroketnsa #nsastokisserum #ainaaserum #ainaaserumselangor #ainaa serum feedback #ainaaserumofficial #ainaaserumoriginal #nsabeauty #nsabeautyserum #nsabeautyofficial #nsabeautyoriginal #nsaserum #serum #serummukapalingberkesan #ainaserumjb #ainaserumpasirgudang #ainaserumipoh #ainaserumuum #utm #uum # #ainaserumbysyafiqahaina #ainaserumrawang #ainaserumrapatsetia #ainaserumcodipoh

Cakkkk🙉! Hello aunties. Raisya is watching you aunties 🙊. I’m here to help you 🥰 Am i shine your day right now?
.
Opppsss! I wanna try the bold lipmate with my little fingertips 😁 I’m sorry mommy @syafiqahaina
.
Just click link di bio for oder ❤️
.
#teamroketnsa #nsastokisserum #ainaaserum #ainaaserumselangor #ainaa serum feedback #ainaaserumofficial #ainaaserumoriginal #nsabeauty #nsabeautyserum #nsabeautyofficial #nsabeautyoriginal #nsaserum #serum #serummukapalingberkesan #ainaserumjb #ainaserumpasirgudang #ainaserumipoh #ainaserumuum #utm #uum # #ainaserumbysyafiqahaina #ainaserumrawang #ainaserumrapatsetia #ainaserumcodipoh
6 0 18 hours ago

hai hampa😍 ni laa masanya bagi yang baru nak try produk Aina sebab sekarang tengah PROMO😱 dah laa PROMO, FREE POSTAGE PULAK TUU OMGGGGGG😩😩😩 siapa berminat boleh comment or ws Aleen okay😘😘 #ainaaserum
#ainaacleanser
#ainaasunscreen
#ainaaserumfeedback

hai hampa😍 ni laa masanya bagi yang baru nak try produk Aina sebab sekarang tengah PROMO😱 dah laa PROMO, FREE POSTAGE PULAK TUU OMGGGGGG😩😩😩 siapa berminat boleh comment or ws Aleen okay😘😘 #ainaaserum 
#ainaacleanser 
#ainaasunscreen 
#ainaaserumfeedback
1 0 18 hours ago

Al-Hijrah Promotions 😍
SET 4 IN 1 (SERUM + CLEANSER + SUNSCREEN + SCRUB)
*(18/11/2019-20/11/2019)* 3 hari je 😱

NORMAL PRICE❗️
Ainaa Cleanser & Ainaa Serum (Np Rm110)
Set 3 in 1 (Np Rm150)
Set 4 in 1 (Np Rm189)

PROMOTION PRICE
Ainaa Cleanser & Ainaa Serum *(Rm105)*
Set 3 in 1 *(Rm145)*
Set 4 in 1 *(Rm184)* ✨ FREE POSTAGE ✨ OFF Rm5

ws bunga di bio link meh , stok tak banyak tauu 🤗 siapa cepat dia dapatt

#ainaabeautybangi #ainaabeautybandarbarubangi #ainaabeautykajang #ainaabeautyputrajaya #ainaabeautycyberjaya #ainaabeautyupm #ainaabeautyukm #ainaabeautymmu #ainaabeautyuikl #ainaabeautyuniten #ainaabeautykptmbangi #ainaabeautygmi
#ainaabeautyserdang #ainaaserum #ainaacleanser #ainaascrub #ainaasunscreen #ainaaproduk #ainaakcantik #ainaabeauty #ainaakcantikbangi #ainaakcantikbandarbarubangi #ainaakcantikkajang #ainaakcantikukm #ainaakcantikupm #ainaakcantikmmu #ainaakcantikiukl #ainaakcantikputrajaya #ainaakcantikcyberjaya #ainaakcantikserdang

Al-Hijrah Promotions 😍
SET 4 IN 1 (SERUM + CLEANSER + SUNSCREEN + SCRUB)
*(18/11/2019-20/11/2019)* 3 hari je 😱

NORMAL PRICE❗️
Ainaa Cleanser & Ainaa Serum (Np Rm110)
Set 3 in 1 (Np Rm150)
Set 4 in 1 (Np Rm189)

PROMOTION PRICE
Ainaa Cleanser & Ainaa Serum *(Rm105)*
Set 3 in 1 *(Rm145)*
Set 4 in 1 *(Rm184)* ✨ FREE POSTAGE ✨ OFF Rm5

ws bunga di bio link meh , stok tak banyak tauu 🤗 siapa cepat dia dapatt

#ainaabeautybangi #ainaabeautybandarbarubangi #ainaabeautykajang #ainaabeautyputrajaya #ainaabeautycyberjaya #ainaabeautyupm #ainaabeautyukm #ainaabeautymmu #ainaabeautyuikl #ainaabeautyuniten #ainaabeautykptmbangi #ainaabeautygmi 
#ainaabeautyserdang #ainaaserum #ainaacleanser #ainaascrub #ainaasunscreen #ainaaproduk #ainaakcantik #ainaabeauty #ainaakcantikbangi #ainaakcantikbandarbarubangi #ainaakcantikkajang #ainaakcantikukm #ainaakcantikupm #ainaakcantikmmu #ainaakcantikiukl #ainaakcantikputrajaya #ainaakcantikcyberjaya #ainaakcantikserdang
4 0 18 hours ago

Hello hampaa !!
.
KakDell nak cakap ni sekarang tengah buat promotion 😱😱
.
Hampa nak tau promotion apa ws kakDell kaih 😍 CONFIRM TAK RUGI WEYY 😍

Hello hampaa !!
.
KakDell nak cakap ni sekarang tengah buat promotion 😱😱
.
Hampa nak tau promotion apa ws kakDell kaih 😍 CONFIRM TAK RUGI WEYY 😍
5 1 18 hours ago

Ni lagi satu testimoni live yang dah berjaya. Alhamdulillah. Pada awalnya kulit Dayah menggelupas and merah merah sebab ada sakit psiorisis. Tp alhamdulillah, lepas guna #ainaaserum dah semakin better. Malah makin berseri. Sekarang Dayah pun dah jadi one of authorized seller jugak 😍 dari customer terus jana pendapatan bersama AINAA
😍❤ #nsasuperstar #anisstar #freegift
#ainaaskincare #ainaacosmetics
#codkotabharu #codkubangkerian #codkoklanas #codmelor #codwakafcheyeh #ainaasunscreen
#ainaacleanser #ainaascrub
#ainaaserum #makeup #kulitcantik
#beautytips #moistskin #hafizmahamad #syafiqahaina #hafizmahamadxsyafiqahaina #mirafilzah

Ni lagi satu testimoni live yang dah berjaya. Alhamdulillah. Pada awalnya kulit Dayah menggelupas and merah merah sebab ada sakit psiorisis. Tp alhamdulillah, lepas guna #ainaaserum dah semakin better. Malah makin berseri. Sekarang Dayah pun dah jadi one of authorized seller jugak 😍 dari customer terus jana pendapatan bersama AINAA
😍❤ #nsasuperstar #anisstar  #freegift 
#ainaaskincare #ainaacosmetics
#codkotabharu #codkubangkerian #codkoklanas #codmelor #codwakafcheyeh #ainaasunscreen 
#ainaacleanser #ainaascrub
#ainaaserum #makeup #kulitcantik 
#beautytips #moistskin #hafizmahamad #syafiqahaina #hafizmahamadxsyafiqahaina #mirafilzah✨
2 0 18 hours ago

Perasan tak macam ramai yang ada masalah JERAWAT dekat kawasan dahi🤔 Nak tahu kenapa selalu muncul kat dahi?
.
Mungkin disebabkan kebersihan terutama rambut atau anak tudung bagi yang berhijab
.
Jadi lepas ni please kena make sure kebersihan tu terjaga ye. Macam pengguna ni, dia ada alami masalah kulit kering & jerawat dahi
.
But Alhamdulillah selepas konsisten penggunaan 2 AINAA SERUM & 1 AINAA CLEANSER, jerawat makin pudar dan kulit dah tak kering👏🏻
.
Yeayh ! Good for her dan teruskan konsisten ye❤️

Perasan tak macam ramai yang ada masalah JERAWAT dekat kawasan dahi🤔 Nak tahu kenapa selalu muncul kat dahi?
.
Mungkin disebabkan kebersihan terutama rambut atau anak tudung bagi yang berhijab
.
Jadi lepas ni please kena make sure kebersihan tu terjaga ye. Macam pengguna ni, dia ada alami masalah kulit kering & jerawat dahi
.
But Alhamdulillah selepas konsisten penggunaan 2 AINAA SERUM & 1 AINAA CLEANSER, jerawat makin pudar dan kulit dah tak kering👏🏻
.
Yeayh ! Good for her dan teruskan konsisten ye❤️
8 1 18 hours ago

Ok guys, 3 days only our PROMO AL-HIJRAH. .
Off RM5 and and and FREE POSTAGE ❤️
.
So lets grab before our promo end 😘
.
#zrachievers #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaaset2in1 #ainaaset3in1 #ainaaset4in1

Ok guys, 3 days only our PROMO AL-HIJRAH. .
Off RM5 and and and FREE POSTAGE ❤️
.
So lets grab before our promo end 😘
.
#zrachievers #ainaabeautyofficial #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaaset2in1 #ainaaset3in1 #ainaaset4in1
1 0 19 hours ago

Ada PROMO!! Ada PROMO!! Ada PROMO!!
Bermula 18/11 hingga 20/11/2019 nie dengan pembelian Ainaa Cleanser dan Ainaa Serum hanya RM105 sahaja..Kalau harga asal RM110 korang dapat jimat RM5 dan FREE POSTAGE.. .
.
.
#AinaaSkincare
#AinaaCleanser
#AinaaSerum
#FreeGift

Ada PROMO!! Ada PROMO!! Ada PROMO!!
Bermula 18/11 hingga 20/11/2019 nie dengan pembelian Ainaa Cleanser dan Ainaa Serum hanya RM105 sahaja..Kalau harga asal RM110 korang dapat jimat RM5 dan FREE POSTAGE.. .
.
.
#AinaaSkincare
#AinaaCleanser
#AinaaSerum
#FreeGift
0 0 19 hours ago

Pssstttt... Dengar cerita sekarang tengah promo. Betul ke bohong? .
Klik link kat bio aira kalau nak tahu betul ke bohong kkk. #airafighter ❤️

Pssstttt... Dengar cerita sekarang tengah promo. Betul ke bohong? .
Klik link kat bio aira kalau nak tahu betul ke bohong kkk. #airafighter ❤️
329 13 19 hours ago

GOOD NEWS‼️
PROMO AINAA BEAUTY😍
AINAA CLEANSER + AINAA SERUM, off Rm5

Siapa yang nk skin yang sihat & nak jimat, ni lah masanya... Grab yours now💕😊 Fatin nak bagi korang FREEGIFT juga🎁☺️
#nsadaniasquad #ainaaserum #ainaacleanser #ainaabeautyselangor #ainaabeautymelaka #ainaabeautymerlimau #ainaabeautyshahalam #ainaabeautyklang #ainaabeautykl
#ainaabeautybangi
#ainaabeautydamansara #ainaabeautypuncakalam

GOOD NEWS‼️
PROMO AINAA BEAUTY😍
AINAA CLEANSER + AINAA SERUM, off Rm5

Siapa yang nk skin yang sihat & nak jimat, ni lah masanya... Grab yours now💕😊 Fatin nak bagi korang FREEGIFT juga🎁☺️
#nsadaniasquad #ainaaserum #ainaacleanser #ainaabeautyselangor #ainaabeautymelaka #ainaabeautymerlimau #ainaabeautyshahalam #ainaabeautyklang #ainaabeautykl
#ainaabeautybangi
#ainaabeautydamansara #ainaabeautypuncakalam
8 0 19 hours ago

Mommy hot is always hot ❤
.

Thanks dear support Dewi. One of member yang Dewi adore tenguk kekuatan dia sebagai ibu. Sangat-sangat kuat 💪😍 .

Jaga anak yang nak membesar, kerja kuat untuk bagi secukupnya keperluan anak. Tapi dia tak lupa untuk menjaga kecantikkan. Walaupun kerja separuh gila, muka dia macam budak sekolah. Maintain je cantik macam dulu. Salute! 😘👏
.

Pakai Ainaa Serum untuk sentiasa kekal cantik dan merawat masalah kulit muka serta as basic skincare routine. Skincare ni penting okay.

Mommy hot is always hot ❤
.

Thanks dear support Dewi. One of member yang Dewi adore tenguk kekuatan dia sebagai ibu. Sangat-sangat kuat 💪😍 .

Jaga anak yang nak membesar, kerja kuat untuk bagi secukupnya keperluan anak. Tapi dia tak lupa untuk menjaga kecantikkan. Walaupun kerja separuh gila, muka dia macam budak sekolah. Maintain je cantik macam dulu. Salute! 😘👏
.

Pakai Ainaa Serum untuk sentiasa kekal cantik dan merawat masalah kulit muka serta as basic skincare routine. Skincare ni penting okay.
4 1 19 hours ago

Assalamualaikum gaiss ☺️
.
.
Harini start untuk Al-Hijrah Promo 😍
.
.
*(18/11/2019-20/11/2019)*
.
.

Combo Ainaa Serum & Ainaa Cleanser (Np Rm110)
Set 3 in 1 (Np Rm150)
Set 4 in 1 (Np Rm189)
.
So korang akan dapat 👇🏻👇🏻
.
.
✨ FREE POSTAGE ✨ OFF Rm5

Combo Ainaa Serum & Ainaa Cleanser *(Rm105)*
Set 3 in 1 *(Rm145)*
Set 4 in 1 *(Rm184)*
.
.
So jangan lepas kan peluang❗️ Promo cuma berlansung 3 hari sahaja. Semua aina ada ready stock ya. Untuk yg nak cod akan dapat free cod + free gift juga 💋💋
.
.
#nsaairafighter #nsabeauty #nsabeautyserum #ainaaserum #syafiqahaina #hafizmahamad #hafizmahamadxsyafiqahaina #serum #serummalaysia #beautyserum #nsabeautyshahalam #nsabeautygombak #nsasungaibuloh #nsakotadamansara #nsaputrajaya #nsakuang #nsaterengganu #nsabeautykedah #nsabeautykelantan #nsabeautyterengganu #serumsyafiqahaina #serumviral #serumwajah #serumsyafiqahainashahalam #serumsyafiqahainagombak #agentneeded #dropshipwanted #sayajual #agennsaterengganu #teamnsaaina

Assalamualaikum gaiss ☺️
.
.
Harini start untuk Al-Hijrah Promo 😍
.
.
*(18/11/2019-20/11/2019)*
.
.

Combo Ainaa Serum & Ainaa Cleanser (Np Rm110)
Set 3 in 1 (Np Rm150)
Set 4 in 1 (Np Rm189)
.
So korang akan dapat 👇🏻👇🏻
.
.
✨ FREE POSTAGE ✨ OFF Rm5

Combo Ainaa Serum & Ainaa Cleanser *(Rm105)*
Set 3 in 1 *(Rm145)*
Set 4 in 1 *(Rm184)*
.
.
So jangan lepas kan peluang❗️ Promo cuma berlansung 3 hari sahaja. Semua aina ada ready stock ya. Untuk yg nak cod akan dapat free cod + free gift juga 💋💋
.
.
#nsaairafighter #nsabeauty #nsabeautyserum #ainaaserum #syafiqahaina #hafizmahamad #hafizmahamadxsyafiqahaina #serum #serummalaysia #beautyserum #nsabeautyshahalam #nsabeautygombak #nsasungaibuloh #nsakotadamansara #nsaputrajaya #nsakuang #nsaterengganu #nsabeautykedah #nsabeautykelantan #nsabeautyterengganu #serumsyafiqahaina #serumviral #serumwajah #serumsyafiqahainashahalam #serumsyafiqahainagombak #agentneeded #dropshipwanted #sayajual #agennsaterengganu #teamnsaaina
0 0 19 hours ago

STOCK AINAA DAH TAK BANYAK ‼️
.
Berdesup desup whatsapp masuk nak order SET AINAA.
.
Sebab pe ?
.
MURAH & JIMAT SESANGAT UOLLS !
RUGI TAK GRAB SEKARANG !
.
Lepas ni xtahu dah nak buat promo bila. Mungkin tak buat kot. Sebab korang tak nak beli 🤪
.
Lariiii!!! Whatsapp 0197866329 sekarang atau klik saja link di bio okehhh👌🏻
.
#nsamerasquad
#nsawanisquad
.
#cemburuseorangperempuan #setelahkudimiliki #dramasangat #tv3malaysia #dewiremaja2019 #pesanpadahati #feedbackainaaserum #ainaaserumfeedback #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #ainaapalette #ainaafoundation #ainaablusher #ainaaserumkuantan #ainaacleanserkuantan #ainaaserumsarawak #nakcantik #tudungbawal #tutorialbawal #ohabangkosmetik #kosmetikmurah #losyenputih #nakkurus #ainaabeautykuantan #kekasihlipmatte #dms360original

STOCK AINAA DAH TAK BANYAK ‼️
.
Berdesup desup whatsapp masuk nak order SET AINAA.
.
Sebab pe ?
.
MURAH & JIMAT SESANGAT UOLLS !
RUGI TAK GRAB SEKARANG !
.
Lepas ni xtahu dah nak buat promo bila. Mungkin tak buat kot. Sebab korang tak nak beli 🤪
.
Lariiii!!! Whatsapp 0197866329 sekarang atau klik saja link di bio okehhh👌🏻
.
#nsamerasquad
#nsawanisquad
.
#cemburuseorangperempuan #setelahkudimiliki #dramasangat #tv3malaysia #dewiremaja2019 #pesanpadahati #feedbackainaaserum #ainaaserumfeedback #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #ainaapalette #ainaafoundation #ainaablusher #ainaaserumkuantan #ainaacleanserkuantan #ainaaserumsarawak #nakcantik #tudungbawal #tutorialbawal #ohabangkosmetik #kosmetikmurah #losyenputih #nakkurus #ainaabeautykuantan #kekasihlipmatte #dms360original
7 1 19 hours ago

Good sharing.Tq mila
#Repost @kayryl.co (with @report.for.insta)
...
Setiap hari kita berdoa & minta macam-macam, tapi perasan tak doa tu selalu ditujukan untuk siapa ? Jadi Mila nak share sikit cara berdoa yang dimuliakan iaitu kita berdoa supaya rezeki yang kita dapat tu cukup untuk diri sendiri, keluarga & ummah bermakna rezeki kita dapat tu boleh diberikan bukan untuk diri sendiri & keluarga sahaja malah boleh dikongsikan kepada semua orang didunia ni 🥰🌎.
.
#nsateamMila #zrachievers #ainaabeautyklang #ainaabeautyshahalam #ainaabeautytaiping #ainaabeautyrawang #ainaabeautycheras #ainaabeautybatupahat #ainaabeautykuching #ainaabeautykotabharu #ainaabeautyselangor #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #ainaamakeuppallete #tipsnsateamMila

Good sharing.Tq mila
#Repost @kayryl.co (with @report.for.insta)
...
Setiap hari kita berdoa & minta macam-macam, tapi perasan tak doa tu selalu ditujukan untuk siapa ? Jadi Mila nak share sikit cara berdoa yang dimuliakan iaitu kita berdoa supaya rezeki yang kita dapat tu cukup untuk diri sendiri, keluarga & ummah bermakna rezeki kita dapat tu boleh diberikan bukan untuk diri sendiri & keluarga sahaja malah boleh dikongsikan kepada semua orang didunia ni 🥰🌎.
.
#nsateamMila #zrachievers #ainaabeautyklang #ainaabeautyshahalam #ainaabeautytaiping #ainaabeautyrawang #ainaabeautycheras #ainaabeautybatupahat #ainaabeautykuching #ainaabeautykotabharu #ainaabeautyselangor #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #ainaamakeuppallete #tipsnsateamMila
6 0 19 hours ago

Hi korang!
Promo masih berlangsung ni, cepat grab tauu! Free postage and Free gift ❤️ yg nak cod area Taman Sri Gombak dan berdekatan pun harga tetap yg promo and Free cod tauu.
Boleh dm/ klik link kat bio untuk order tauu 😉

#ainaacleanser #ainaaserum #ainascrubmask #ainaabeauty #nsaairafighter #nsabeautygombak #nsabeautyselangor

Hi korang! 
Promo masih berlangsung ni, cepat grab tauu! Free postage and Free gift ❤️ yg nak cod area Taman Sri Gombak dan berdekatan pun harga tetap yg promo and Free cod tauu.
Boleh dm/ klik link kat bio untuk order tauu 😉

#ainaacleanser #ainaaserum #ainascrubmask #ainaabeauty #nsaairafighter #nsabeautygombak #nsabeautyselangor
2 0 19 hours ago

Siapa yang belum scrub muka untuk minggu ni, malam ni pastikan scrub tau!☝🏻
.
Lepas cuci muka dengan AINAA CLEANSER, baru scrub muka dengan AINAA SCRUB MASK
.
Kalau nak jadikan mask, biarkan selama 5-7min then bilas dengan air yang bersih
.
Have a good rest everyone ❤️
.
#nsabeautyofficial #ainaabeauty #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrubjourney #ainaabeautysabah #syafiqahaina #hafizmahamad #nsatransformationchallenge #ainakcantik #ainaabeautyeiyna #ainaablusher #ainaacosmetics #ainaabeautyhq #ainaalipmatte

Siapa yang belum scrub muka untuk minggu ni, malam ni pastikan scrub tau!☝🏻
.
Lepas cuci muka dengan AINAA CLEANSER, baru scrub muka dengan AINAA SCRUB MASK
.
Kalau nak jadikan mask, biarkan selama 5-7min then bilas dengan air yang bersih
.
Have a good rest everyone ❤️
.
#nsabeautyofficial #ainaabeauty #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrubjourney #ainaabeautysabah#syafiqahaina #hafizmahamad #nsatransformationchallenge #ainakcantik#ainaabeautyeiyna#ainaablusher #ainaacosmetics #ainaabeautyhq #ainaalipmatte
1 0 19 hours ago

PROMO AL HIJRAH💐
.
Dah tahu kan harini 18/11/2019 - 20/11/2019 akan dapat diskaun off RM5 + FREE POSTAGE🔥
.
Memang power bila korang grab peluang macam ni, jimat berganda-ganda lepastu dapat skin cantik, sihat, glowing lagi fuhhh❤🔥
.
✔ OFF RM5
✔ FREE POSTAGE
✔ 4 FREEGIFT
✔ FREE CONSULTATION
✔ FREE COD SELURUH ALOR SETAR
.
WAHH WAHH WAHH ❗❗❗
.
whatsapp 0134876109
whatsapp 0134876109
whatsapp 0134876109
.
#ainaabeautyofficial #syafiqahaina #hafizmahamad #babyraisya #ainaabeautyperlis #ainaabeautykedah #ainaabeautyalorsetar #ainaabeautyamancentral #ainaabeautyjitra #ainaabeautyhutankampung #ainaabeautymergong #ainaabeutypenang #ainaabeautyperak #ainaabeautyshahalam #nsateamzue #ainaabeautyaziiee #neelofa #ctdk #noradanish #asif #syahmisazli #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaaskincare #ainaabeauty #ainaaoatscrubmask #ainaapalette #ainaabeautypendang #ainaabeautypokoksena

PROMO AL HIJRAH💐
.
Dah tahu kan harini 18/11/2019 - 20/11/2019 akan dapat diskaun off RM5 + FREE POSTAGE🔥
.
Memang power bila korang grab peluang macam ni, jimat berganda-ganda lepastu dapat skin cantik, sihat, glowing lagi fuhhh❤🔥
.
✔ OFF RM5
✔ FREE POSTAGE
✔ 4 FREEGIFT
✔ FREE CONSULTATION
✔ FREE COD SELURUH ALOR SETAR
.
WAHH WAHH WAHH ❗❗❗
.
whatsapp 0134876109
whatsapp 0134876109
whatsapp 0134876109
.
#ainaabeautyofficial #syafiqahaina #hafizmahamad #babyraisya #ainaabeautyperlis #ainaabeautykedah #ainaabeautyalorsetar #ainaabeautyamancentral #ainaabeautyjitra #ainaabeautyhutankampung #ainaabeautymergong #ainaabeutypenang #ainaabeautyperak #ainaabeautyshahalam #nsateamzue #ainaabeautyaziiee #neelofa #ctdk #noradanish #asif #syahmisazli #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaaskincare #ainaabeauty #ainaaoatscrubmask #ainaapalette #ainaabeautypendang #ainaabeautypokoksena
11 0 19 hours ago

credit: @kayryl.co .
Jom kita amalkan Setiap hari kita berdoa & minta macam-macam, tapi perasan tak doa tu selalu ditujukan untuk siapa ? Jadi Mila nak share sikit cara berdoa yang dimuliakan iaitu kita berdoa supaya rezeki yang kita dapat tu cukup untuk diri sendiri, keluarga & ummah bermakna rezeki kita dapat tu boleh diberikan bukan untuk diri sendiri & keluarga sahaja malah boleh dikongsikan kepada semua orang didunia ni 🥰🌎.
.
#nsateamMila #zrachievers #ainaabeautyklang #ainaabeautyshahalam #ainaabeautytaiping #ainaabeautyrawang #ainaabeautycheras #ainaabeautybatupahat #ainaabeautykuching #ainaabeautykotabharu #ainaabeautyselangor #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #ainaamakeuppallete #tipsnsateammila

credit: @kayryl.co .
Jom kita amalkan Setiap hari kita berdoa & minta macam-macam, tapi perasan tak doa tu selalu ditujukan untuk siapa ? Jadi Mila nak share sikit cara berdoa yang dimuliakan iaitu kita berdoa supaya rezeki yang kita dapat tu cukup untuk diri sendiri, keluarga & ummah bermakna rezeki kita dapat tu boleh diberikan bukan untuk diri sendiri & keluarga sahaja malah boleh dikongsikan kepada semua orang didunia ni 🥰🌎.
.
#nsateamMila #zrachievers #ainaabeautyklang #ainaabeautyshahalam #ainaabeautytaiping #ainaabeautyrawang #ainaabeautycheras #ainaabeautybatupahat #ainaabeautykuching #ainaabeautykotabharu #ainaabeautyselangor #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrub #ainaamakeuppallete #tipsnsateammila
6 0 19 hours ago

Cuaca sekarang ni kejap panas, kejap hujan. Walaupun cuaca tengah tak ONZ, jangan pula skincare routine korang pun tak ONZ😂
.
Bila cuaca tengah tak menentu ni, korang kena bagi EXTRA CARE dekat skin. Jangan lupa apply AINAA SUNSCREEN dan jaga gaya hidup masing-masing❤️
.
Happy weekend guys😘
.

#ainaabeauty
#ainaabeautykl
#ainaabeautyampang
#nsawanisquad
#ainaaserum
#ainaacleanser

Cuaca sekarang ni kejap panas, kejap hujan. Walaupun cuaca tengah tak ONZ, jangan pula skincare routine korang pun tak ONZ😂
.
Bila cuaca tengah tak menentu ni, korang kena bagi EXTRA CARE dekat skin. Jangan lupa apply AINAA SUNSCREEN dan jaga gaya hidup masing-masing❤️
.
Happy weekend guys😘
.

#ainaabeauty
#ainaabeautykl
#ainaabeautyampang
#nsawanisquad
#ainaaserum 
#ainaacleanser
2 1 19 hours ago

Wanita selalu terseksa, diperendahkan & diperlekehkan kebolehannya

Ada yang lebih parah hingga dikeji tanpa sebab hanya kerana wanita selalu dinilai dari paras rupa

Hak wanita kita perlu pertahankan, semangat wanita kita perlu kembalikan 🔥

Wanita selalu terseksa, diperendahkan & diperlekehkan kebolehannya

Ada yang lebih parah hingga dikeji tanpa sebab hanya kerana wanita selalu dinilai dari paras rupa

Hak wanita kita perlu pertahankan, semangat wanita kita perlu kembalikan 🔥
2 1 19 hours ago

Haritu Kak Cida dan Kak Ary dah tunjuk cara diorang remove makeup dengan AINAA CLEANSER kan?
.
Untuk harini Ainaa pula nak tunjuk cara Ainaa cuci muka setiap hari setiap kali balik dari luar
.
Jadi double cleansing ni sangat elok dalam memastikan kulit kita bersih dari kekotoran tau☝🏻
.
#nsabeautyofficial #ainaabeauty #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrubjourney #ainaabeautysabah #syafiqahaina #hafizmahamad #nsatransformationchallenge #ainakcantik #ainaabeautyeiyna #ainaablusher #ainaacosmetics #ainaabeautyhq #ainaalipmatte

Haritu Kak Cida dan Kak Ary dah tunjuk cara diorang remove makeup dengan AINAA CLEANSER kan?
.
Untuk harini Ainaa pula nak tunjuk cara Ainaa cuci muka setiap hari setiap kali balik dari luar
.
Jadi double cleansing ni sangat elok dalam memastikan kulit kita bersih dari kekotoran tau☝🏻
.
#nsabeautyofficial #ainaabeauty #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrubjourney #ainaabeautysabah#syafiqahaina #hafizmahamad #nsatransformationchallenge #ainakcantik#ainaabeautyeiyna#ainaablusher #ainaacosmetics #ainaabeautyhq #ainaalipmatte
7 0 19 hours ago

4 bahan utama AINAA SCRUB
- Avena strigosa seed extract
- Goat milk extract
- Honey extract
- Trehalose

Antara kelebihan utama AINAA SCRUB - Menyingkirkan sel kulit mati
- Mengelakkan pori-pori tersumbat
- Memudahkan penyerapan produk wajah
- menanggalkan whitehead dan blackhead di wajah
- dapat mencerahkan kulit serta mengawal masalah kulit berminyak
- memberi kelembapan serta hidrasi pada kulit secarara berpanjangan - mempunyai ekstrak semula jadi sebagai pelembab, antibakteria dan antioksida
- berfungsi sebagai anti jerawat dan anti penuaan
.
#nsabeautyofficial #ainaabeauty #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrubjourney #ainaabeautysabah #syafiqahaina #hafizmahamad #nsatransformationchallenge #ainakcantik #ainaabeautyeiyna #ainaablusher #ainaacosmetics #ainaabeautyhq #ainaalipmatte

4 bahan utama AINAA SCRUB
- Avena strigosa seed extract
- Goat milk extract
- Honey extract
- Trehalose

Antara kelebihan utama AINAA SCRUB - Menyingkirkan sel kulit mati
- Mengelakkan pori-pori tersumbat
- Memudahkan penyerapan produk wajah
- menanggalkan whitehead dan blackhead di wajah
- dapat mencerahkan kulit serta mengawal masalah kulit berminyak
- memberi kelembapan serta hidrasi pada kulit secarara berpanjangan - mempunyai ekstrak semula jadi sebagai pelembab, antibakteria dan antioksida
- berfungsi sebagai anti jerawat dan anti penuaan
.
#nsabeautyofficial #ainaabeauty #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrubjourney #ainaabeautysabah#syafiqahaina #hafizmahamad #nsatransformationchallenge #ainakcantik#ainaabeautyeiyna#ainaablusher #ainaacosmetics #ainaabeautyhq #ainaalipmatte
2 0 19 hours ago

Korang dah cuci muka ke belum tu? Kalau belum, pastikan cuci dulu sebelum tidur okay
.
Baru kulit kita rasa fresh bila bangun tidur esok pagi. Takdela rasa berminyak dan melekit sebab tak cuci muka
.
Then lepas cuci muka, pastikan sapu Ainaa Serum tau! Goodnight guys❤️
.
#nsabeautyofficial #ainaabeauty #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrubjourney #ainaabeautysabah #syafiqahaina #hafizmahamad #nsatransformationchallenge #ainakcantik #ainaabeautyeiyna #ainaablusher #ainaacosmetics #ainaabeautyhq #ainaalipmatte

Korang dah cuci muka ke belum tu? Kalau belum, pastikan cuci dulu sebelum tidur okay
.
Baru kulit kita rasa fresh bila bangun tidur esok pagi. Takdela rasa berminyak dan melekit sebab tak cuci muka
.
Then lepas cuci muka, pastikan sapu Ainaa Serum tau! Goodnight guys❤️
.
#nsabeautyofficial #ainaabeauty #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrubjourney #ainaabeautysabah#syafiqahaina #hafizmahamad #nsatransformationchallenge #ainakcantik#ainaabeautyeiyna#ainaablusher #ainaacosmetics #ainaabeautyhq #ainaalipmatte
8 0 19 hours ago

Btw untuk topic harini Kak Cida nak share tentang penggunaan AINAA SERUM bagi pengguna yang baru nak menggunakan
.
Jadi you guys boleh ikut tips ni dan konsisten ye. FOKUSKAN TEMPAT BERMASALAH dulu okay?
.
#nsabeautyofficial #ainaabeauty #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrubjourney #ainaabeautysabah #syafiqahaina #hafizmahamad #nsatransformationchallenge #ainakcantik #ainaabeautyeiyna #ainaablusher #ainaacosmetics #ainaabeautyhq #ainaalipmatte

Btw untuk topic harini Kak Cida nak share tentang penggunaan AINAA SERUM bagi pengguna yang baru nak menggunakan
.
Jadi you guys boleh ikut tips ni dan konsisten ye. FOKUSKAN TEMPAT BERMASALAH dulu okay?
.
#nsabeautyofficial #ainaabeauty #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrubjourney #ainaabeautysabah#syafiqahaina #hafizmahamad #nsatransformationchallenge #ainakcantik#ainaabeautyeiyna#ainaablusher #ainaacosmetics #ainaabeautyhq #ainaalipmatte
7 0 19 hours ago

1 serum je boleh buat kulit cantik macam ni???

Yesss dengan penggunaan yang betul, cuci muka betul betul, pakai sunscreen, pakai scrub, gerenti kulit korang terus cantik macam kak aina tau! 😍

Sooo bagi yang belun try lagi tu, moh lah order sekarang haa sampai bila nak peram jerawat dekat muka tu 🤧 😩


#nsabeautyofficial #ainaalipmatte #ainaaserum #ainaakelantan #ainaabeauty #ainaaserumfeedback #nsabeautyofficial #ainaacleanser #ainaacleanserfeedback #ainaasunscreen #meletop #nsabukanteambiasa #nsaairafighter #nsasquad #nsabeautyofficial #syafiqahaina #hafizmahamad #astroria #meletop #neelofa #nabil #ctdk #viral #trending #meletop #nabil #neelofa #raya2019 #merdeka #ainaamakeuppallete #ainaascrub #spm2019 #harimaumalaya #gegarvaganza

1 serum je boleh buat kulit cantik macam ni???
—
Yesss dengan penggunaan yang betul, cuci muka betul betul, pakai sunscreen, pakai scrub, gerenti kulit korang terus cantik macam kak aina tau! 😍
—
Sooo bagi yang belun try lagi tu, moh lah order sekarang haa sampai bila nak peram jerawat dekat muka tu 🤧 😩
—

#nsabeautyofficial #ainaalipmatte #ainaaserum #ainaakelantan #ainaabeauty #ainaaserumfeedback #nsabeautyofficial #ainaacleanser #ainaacleanserfeedback #ainaasunscreen #meletop #nsabukanteambiasa #nsaairafighter #nsasquad #nsabeautyofficial #syafiqahaina #hafizmahamad #astroria #meletop #neelofa #nabil #ctdk #viral #trending #meletop #nabil#neelofa #raya2019 #merdeka #ainaamakeuppallete #ainaascrub #spm2019 #harimaumalaya #gegarvaganza
2 0 19 hours ago

JIMAT RM32 BETUL KE⁉️
.
Yes betul syira nak belanja korang FREE POSTAGE dan DISCOUNT RM5 tau! memang sangat jimat untuk korang promo kali ini. Betul ke sampai rm32⁉️ Kalau tak percaya korang blh dm syira, syira akan terangkan dekat korang dengan lebih jelas lagi.
.
Dah ramai yang tak lepaskan peluang grab promo ni dengan syira 😍 boleh check ig story syira okay! Jadi tunggu apa lagi? 😉 #nsateamnellysa

JIMAT RM32 BETUL KE⁉️
.
Yes betul syira nak belanja korang FREE POSTAGE dan DISCOUNT RM5 tau! memang sangat jimat untuk korang promo kali ini. Betul ke sampai rm32⁉️ Kalau tak percaya korang blh dm syira, syira akan terangkan dekat korang dengan lebih jelas lagi.
.
Dah ramai yang tak lepaskan peluang grab promo ni dengan syira 😍 boleh check ig story syira okay! Jadi tunggu apa lagi? 😉 #nsateamnellysa
6 1 19 hours ago

JERAWAT HILANG SERTA MERTA DENGAN AINAA SERUM 😱

Korang tengok customer kita ni 😍 Daripada kulit dia berjerawat merah merah, sekarang terus glowing tau! Yang penting sabar and jangan give up nak cantikkan kulit 💪🏼

Tak percaya lagi ke dekat serum ajaib ni uolss 😜 Dah banyak dah ni testimony berjaya kita 🔥 😚

#nsabeautyofficial #ainaalipmatte #ainaaserum #ainaakelantan #ainaabeauty #ainaaserumfeedback #nsabeautyofficial #ainaacleanser #ainaacleanserfeedback #ainaasunscreen #meletop #nsabukanteambiasa #nsaairafighter #nsasquad #nsabeautyofficial #syafiqahaina #hafizmahamad #astroria #meletop #neelofa #nabil #ctdk #viral #trending #meletop #nabil #neelofa #raya2019 #merdeka #ainaamakeuppallete #ainaascrub #spm2019 #harimaumalaya #gegarvaganza

JERAWAT HILANG SERTA MERTA DENGAN AINAA SERUM 😱
—
Korang tengok customer kita ni 😍 Daripada kulit dia berjerawat merah merah, sekarang terus glowing tau! Yang penting sabar and jangan give up nak cantikkan kulit 💪🏼
—
Tak percaya lagi ke dekat serum ajaib ni uolss 😜 Dah banyak dah ni testimony berjaya kita 🔥 😚
—
#nsabeautyofficial #ainaalipmatte #ainaaserum #ainaakelantan #ainaabeauty #ainaaserumfeedback #nsabeautyofficial #ainaacleanser #ainaacleanserfeedback #ainaasunscreen #meletop #nsabukanteambiasa #nsaairafighter #nsasquad #nsabeautyofficial #syafiqahaina #hafizmahamad #astroria #meletop #neelofa #nabil #ctdk #viral #trending #meletop #nabil#neelofa #raya2019 #merdeka #ainaamakeuppallete #ainaascrub #spm2019 #harimaumalaya #gegarvaganza
2 0 19 hours ago

Best tau bila baca feedback @ainaabeauty.raraa ni😍 Yela mana tak best ye , bila sekarang ni dia keluar rumah tak pakai makeup just apply AINAA SERUM & AINAA SUNSCREEN
.
Kalau apply foundation pun just cukup syarat je. WOWW susah kan nak tengok perempuan keluar rumah tapi tak pakai makeup😍
.
But this girl dia dah berani keluar dengan naked face sebab yakin dengan skin dia yang sekarang. Happy dengan dia punya fresh skin😍😭😍😭
.
Ingat yang paling penting, kena KONSISTEN dan JANGAN SKIP PAKAI SUNSCREEN kalau nak keluar rumah atau buat aktiviti outdoor ye☝🏻
.
#nsabeautyofficial #ainaabeauty #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrubjourney #ainaabeautysabah #syafiqahaina #hafizmahamad #nsatransformationchallenge #ainakcantik #ainaabeautyeiyna #ainaablusher #ainaacosmetics #ainaabeautyhq #ainaalipmatte

Best tau bila baca feedback @ainaabeauty.raraa ni😍 Yela mana tak best ye , bila sekarang ni dia keluar rumah tak pakai makeup just apply AINAA SERUM & AINAA SUNSCREEN
.
Kalau apply foundation pun just cukup syarat je. WOWW susah kan nak tengok perempuan keluar rumah tapi tak pakai makeup😍
.
But this girl dia dah berani keluar dengan naked face sebab yakin dengan skin dia yang sekarang. Happy dengan dia punya fresh skin😍😭😍😭
.
Ingat yang paling penting, kena KONSISTEN dan JANGAN SKIP PAKAI SUNSCREEN kalau nak keluar rumah atau buat aktiviti outdoor ye☝🏻
.
#nsabeautyofficial #ainaabeauty #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaascrubjourney #ainaabeautysabah#syafiqahaina #hafizmahamad #nsatransformationchallenge #ainakcantik#ainaabeautyeiyna#ainaablusher #ainaacosmetics #ainaabeautyhq #ainaalipmatte
2 0 19 hours ago

SALE ‼️RM5 OFF ‼️ FREE POSTAGE‼️
-
Kaw kaw wehhh founder kita Syafiqah Aina buat SALE untuk korang ni ! Haaa asyik2 tanya aina bila #ainaabeauty nak buat sale? NOW SALE‼️
-
Go grab this now ! Jangan lah lepaskan peluang yang ada ni. Tekan je link dekat bio aina tu akan terus link ke whatsapp aina😙Dm pun bolehhhh! Cepaaaattt go grab this❤️❤️❤️

SALE ‼️RM5 OFF ‼️ FREE POSTAGE‼️
-
Kaw kaw wehhh founder kita Syafiqah Aina buat SALE untuk korang ni ! Haaa asyik2 tanya aina bila #ainaabeauty nak buat sale? NOW SALE‼️
-
Go grab this now ! Jangan lah lepaskan peluang yang ada ni. Tekan je link dekat bio aina tu akan terus link ke whatsapp aina😙Dm pun bolehhhh! Cepaaaattt go grab this❤️❤️❤️
7 1 19 hours ago
Thank you beli Scrub dengan Shira ☺️ banyak sangat function scrub ni yang orang tak tahu. Sangat2 bagus. Nak tahu lebih info whatsapp je Shira. Tekan link kat bio tau 🥰
.
.
#ainaabeautygeorgetown
#ainaabeauty #ainaabeautyserumpenang #ainaabeautypenang #ainaabeautypenangcod #ainaabeautygeorgetown #ainaabeautyusm #ainaabeautybayanlepas #ainaabeautyshahalam #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaatestimoni #ainaabeautyfeedback #ainaabeautycombo #komtar #georgetown #padangkota #penanghill #bukitbendara #codpenang
16 0 16 November, 2019

Top #ainaaserum posts

Pssstttt... Dengar cerita sekarang tengah promo. Betul ke bohong? .
Klik link kat bio aira kalau nak tahu betul ke bohong kkk. #airafighter ❤️

Pssstttt... Dengar cerita sekarang tengah promo. Betul ke bohong? .
Klik link kat bio aira kalau nak tahu betul ke bohong kkk. #airafighter ❤️
329 13 19 hours ago
PART 1
.
Badrina's remove her own makeup using Ainaa Cleanser.
.
So simple yet easy step right?
.
#ainaabeautyofficial #ainaabeauty #ainaaskincare #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaaserum #ainaascrubmask #ainaapalette #nsateamnellysa #kecantikkanmiliksemua #kecantikkan #wanita
1,992 28 18 October, 2019

👈👈👈 follow .
.
CODE : TART . Matteyy ek colour dia.. syantikkkk xboleh bawak bincang ! 😭 .
.
READY STOCK ! .
#wawapremiumrayakit .
Only Rm59 dpt semua 4 colour taw awk ! + 🎁 sampul raya dari artis wawa .
.
HOT SELLING !! .
Cepat taw stok dah xbyk 😩 .
Wasap 016 7255797 /click di bio .
.
.
#bazarpaknil #wawazainal #makeup #caryacosmetics
#dyxycosmetics #bougasbeauty #obsesscosmetics #wawamakeupkit #wawatravelkit #wawalipmatte #sendayutinggi #bizzyboddy
#ainaaserum #sephoramalaysia
#makeupmurah #tipsmakeup #nur2 #kuihraya #cookiesraya #dramasangat #melodi #bajuraya2019 #cariakudisyurga #shawpublika

👈👈👈 follow .
.
CODE :  TART . Matteyy ek colour dia.. syantikkkk xboleh bawak bincang ! 😭 .
.
READY STOCK ! .
#wawapremiumrayakit .
Only Rm59 dpt semua 4 colour taw awk ! + 🎁 sampul raya dari artis wawa .
.
HOT SELLING !! .
Cepat taw stok dah xbyk 😩 .
Wasap 016 7255797 /click di bio .
.
.
#bazarpaknil #wawazainal  #makeup #caryacosmetics
 #dyxycosmetics #bougasbeauty #obsesscosmetics  #wawamakeupkit #wawatravelkit #wawalipmatte #sendayutinggi #bizzyboddy
#ainaaserum  #sephoramalaysia
#makeupmurah #tipsmakeup  #nur2 #kuihraya #cookiesraya  #dramasangat #melodi #bajuraya2019  #cariakudisyurga #shawpublika
1,362 14 11 June, 2019

Best pulak bila try make up dari Obsess Cosmetics ni. Dayang dapatkan cushion foundation n lipstick code Bunga ni dari @sweetyobsesscosmetics Thanks Nana 😘 Serious foundation dia rasa ringan je bila pakai. Yang penting last sekali nampak glowing sepanjang hari ❤️ n yang palinggggg penting, sebelum apply apa2 makeup korang jangan lupa pakai #ainaaserum tauu ☺️ Nak beli serum boleh whatsapp dayang nowww! Click whatsapp dkt bio dyg okay ☺️
. (P/s: Nak tau mcm mana papa Ruzain sleep? Tgok minit ke 2.45 🤣 )

Best pulak bila try make up dari Obsess Cosmetics ni. Dayang dapatkan cushion foundation n lipstick code Bunga ni dari @sweetyobsesscosmetics Thanks Nana 😘 Serious foundation dia rasa ringan je bila pakai. Yang penting last sekali nampak glowing sepanjang hari ❤️ n yang palinggggg penting, sebelum apply apa2 makeup korang jangan lupa pakai #ainaaserum tauu ☺️ Nak beli serum boleh whatsapp dayang nowww! Click whatsapp dkt bio dyg okay ☺️
. (P/s: Nak tau mcm mana papa Ruzain sleep? Tgok minit ke 2.45 🤣 )
477 14 8 August, 2019

Orang ramai kata “hebatnya aira” “aira dah berjaya sekarang” “suka tengok semangat aira” , tapi sebenarnya, orang tak tahu, di sebalik orang nampak “berjayanya” seorang Aira Sabrina, ada insan lain yang setiap hari berdoa untuk aira, ada yang bangun tahajud untuk mendoakan aira, ada yang puasa sunat untuk doakan aira. Ada yang tiap malam, solat sambil menangis teresak esak dekat Allah untuk melihat aira berjaya. Siapalah aira tanpa family aira.

Cuma nasihat aira dekat diri sendiri & yang lain, hargailah keluarga kita, sebenarnya family aira ni lah rahsia kejayaan aira. Bukan usaha aira semata mata.

Percutian ke Maldives ni pun tak dapat balas budi diorang semua, tapi aira harap, diorang happy & dapat release tension ❤

Orang ramai kata “hebatnya aira” “aira dah berjaya sekarang” “suka tengok semangat aira” , tapi sebenarnya, orang tak tahu, di sebalik orang nampak “berjayanya” seorang Aira Sabrina, ada insan lain yang setiap hari berdoa untuk aira, ada yang bangun tahajud untuk mendoakan aira, ada yang puasa sunat untuk doakan aira.  Ada yang tiap malam, solat sambil menangis teresak esak dekat Allah untuk melihat aira berjaya. Siapalah aira tanpa family aira.

Cuma nasihat aira dekat diri sendiri & yang lain, hargailah keluarga kita, sebenarnya family aira ni lah rahsia kejayaan aira. Bukan usaha aira semata mata.

Percutian ke Maldives ni pun tak dapat balas budi diorang semua, tapi aira harap, diorang happy & dapat release tension ❤
715 41 12 November, 2019

Teacher SIG, Ruzain bangun 5 pagi tauu harini 🙈 dia bangun kita terus siap2 bangun mandi makeup n kemas ape yg patut.
.
Yang penting before make up apply 1 pump #ainaaserum dulu ☺️ InshaAllah utk merawat kulit n sekaligus meng glow kan lg kulit kita 😍
.
Jom order #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasusnscreen or any Ainaa Products @ainaabeautyofficial dgn dayang. Click link whatsapp dkg bio dayang now okayy. Dayang akan post brg customer hari2 n korang yg nak cod pun bolehh. Whatsapp nowww okay 😘 #ainaaserumkl #ainaaserumampang #ainaaserumjalanrajalaut #ainaacleanserkl #ainaacleanerampang #ainaacleanserjalanrajalaut

Teacher SIG, Ruzain bangun 5 pagi tauu harini 🙈 dia bangun kita terus siap2 bangun mandi makeup n kemas ape yg patut.
.
Yang penting before make up apply 1 pump #ainaaserum dulu ☺️ InshaAllah utk merawat kulit n sekaligus meng glow kan lg kulit kita 😍
.
Jom order #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasusnscreen or any Ainaa Products @ainaabeautyofficial dgn dayang. Click link whatsapp dkg bio dayang now okayy. Dayang akan post brg customer hari2 n korang yg nak cod pun bolehh. Whatsapp nowww okay 😘 #ainaaserumkl #ainaaserumampang #ainaaserumjalanrajalaut #ainaacleanserkl #ainaacleanerampang #ainaacleanserjalanrajalaut
630 11 22 August, 2019

NAK CANTIK PUNYA PASAL,DA BERIBU HABIS
.
Betul kan? Lagi-lagi yang dari sebenarnya tak ada masalah muka. Tapi gatal tangan cuba produk ni. Pastu tukar lagi. Pastu tukar lagi.Hajat nak makin cantik, last makin sedih tengok kulit sendri.
.
Guys, I pernah harung jugak time jerawat naik cam tak nak kalah tu. Sampai I jumpe product #ainaabeauty. Slowly but surely. Yes memang bukan kesan seawal 3 hari . Alhamdulilah penantian yg berbaloi.
.
Ainaa skincare ni ade 4 rangkaian produk lengkap untuk masalah kite. Tengok video kak ziera sampai habis sebab kak ziera tunjuk nak guna produk ainaa dari serum sampai suncreen and ikot turutan satu persatu.
.
Yang nak dapatkan 4 produk #ainaabeauty boleh terus dm kite atau wassup 0123700274. Cepat tau, sebab 10 orang terawal kita nk bg free gift baik punye 😊

NAK CANTIK PUNYA PASAL,DA BERIBU HABIS
.
Betul kan? Lagi-lagi yang dari sebenarnya tak ada masalah muka. Tapi gatal tangan cuba produk ni. Pastu tukar lagi. Pastu tukar lagi.Hajat nak makin cantik, last makin sedih tengok kulit sendri.
.
Guys, I pernah harung jugak time jerawat naik cam tak nak kalah tu. Sampai I jumpe product #ainaabeauty. Slowly but surely. Yes memang bukan kesan seawal 3 hari . Alhamdulilah penantian yg berbaloi.
.
Ainaa skincare ni ade 4 rangkaian produk lengkap untuk masalah kite. Tengok video kak ziera sampai habis sebab kak ziera  tunjuk nak guna produk ainaa dari serum sampai suncreen and ikot turutan satu persatu.
.
Yang nak dapatkan 4 produk #ainaabeauty boleh terus dm kite atau wassup 0123700274. Cepat tau, sebab 10 orang terawal kita nk bg free gift baik punye 😊
170 47 24 September, 2019

671 28 20 July, 2019
PART 2
.
Badrina's remove her own makeup using Ainaa Cleanser.
.
So simple yet easy step right?
.
#ainaabeautyofficial #ainaabeauty #ainaaskincare #ainaacleanser #ainaasunscreen #ainaaserum #ainaascrubmask #ainaapalette #nsateamnellysa #kecantikkanmiliksemua #kecantikkan #wanita
212 7 18 October, 2019