#adidasmy Instagram Photos & Videos

adidasmy - 170.2k posts

這張照片的『腿』長到我自己都不相信!🤤
·
+1 長腿林現😳
+2 長腿離線🤣
留言你認為是哪一個!!!
·
#adidasMY

這張照片的『腿』長到我自己都不相信!🤤
·
+1 長腿林現😳
+2 長腿離線🤣
留言你認為是哪一個!!!
·
#adidasMY

422 7 8 minutes ago
.
Yeezy 350 Bred
Size - UK 9.5
Price - RM 2400
Close To Brand New————————————————————————
AVAILABLE IN STORE AND NATIONWIDE/WORLDWIDE SHIPPING
————————————————————————
11A, Lorong Datuk Sulaiman 7,
Taman Tun Dr Ismail, 
Kuala Lumpur
1230pm - 930pm (Tuesday To Saturday) 
1230pm - 430pm (Sundays)
Closed On Mondays
————————————————————————
Click Whatsapp Link On Bio To Purchase————————————————————————
#Hiprokicks #Hiprolifestyle #sellwithhiprokicks #soletechnics #solefreshsoleclean #klkicks #kicks #hypebeastmalaysia #hypebeast
#jualkasut #hype #culture #klkix #klkixmarketplace #sneakersmalaysia #sneakerlah #nike #nikemy #nikemalaysia #adidas #adidasmalaysia #adidasmy

.
Yeezy 350 Bred
Size - UK 9.5
Price - RM 2400
Close To Brand New————————————————————————
AVAILABLE IN STORE AND NATIONWIDE/WORLDWIDE SHIPPING
————————————————————————
11A, Lorong Datuk Sulaiman 7,
Taman Tun Dr Ismail,
Kuala Lumpur
1230pm - 930pm (Tuesday To Saturday)
1230pm - 430pm (Sundays)
Closed On Mondays
————————————————————————
Click Whatsapp Link On Bio To Purchase————————————————————————
#Hiprokicks #Hiprolifestyle #sellwithhiprokicks #soletechnics #solefreshsoleclean #klkicks #kicks #hypebeastmalaysia #hypebeast
#jualkasut #hype #culture #klkix #klkixmarketplace #sneakersmalaysia #sneakerlah #nike #nikemy #nikemalaysia #adidas #adidasmalaysia #adidasmy

12 0 10 minutes ago
🔥PRE ORDER
●
🔴SALE..‼️‼️SALE..‼️‼️
●
💢Adidas Originals Marathon Tech💢
●
size uk6 - uk11½
NOW RM350 ONLY‼‼
●
whatsApp
Http://www.wasap.my/+60132494328

#adidasoriginals #adidas #adidasmalaysia #adidasMy #adidastrefoil #trefoil #adiporn #adidasporn #adidasuk #adicolor #adidasvintage #malaysia #pahang #kuantan #darulmakmur #adidaskids #threestripes #3stripes #adidasmens #adidastrefoilmalaysia #threestripesmaniacs #adidasmarathon

🔥PRE ORDER

🔴SALE..‼️‼️SALE..‼️‼️

💢Adidas Originals Marathon Tech💢

size uk6 - uk11½
NOW RM350 ONLY‼‼

whatsApp
Http://www.wasap.my/+60132494328

#adidasoriginals #adidas #adidasmalaysia #adidasMy #adidastrefoil #trefoil #adiporn #adidasporn #adidasuk #adicolor #adidasvintage #malaysia #pahang #kuantan #darulmakmur #adidaskids #threestripes #3stripes #adidasmens #adidastrefoilmalaysia #threestripesmaniacs #adidasmarathon

5 0 19 minutes ago
Preorder Nike Huarache

Price : RM130

Grade : 1:1

Shipping : 2minggu je bossku 😘

Gambar ini merupakan kasut yang sebenar, so what you see that you get 😍

Macam mane nak order?

1. Screenshot gambar kasut yang di inginkan.
2. Send to our team at http://www.wasap.my/60135733107
3. Nyatakan size dan pihak kami akan buat semakan stock.

Follow instagram shop kami :

@kodaikasotkito

#lokalah 
#shahalamcod
#kakiselam 
#adidasmy
#adidasmalaysia 
#nikemalaysia 
#klstreetwear
#carharttmalaysia
#championmalaysia
#kappamalaysia
#pumamalaysia
#xlargemalaysia
#klkixforsale
#jbkix
#jrb
#kkkshoesstore

Preorder Nike Huarache

Price : RM130

Grade : 1:1

Shipping : 2minggu je bossku 😘

Gambar ini merupakan kasut yang sebenar, so what you see that you get 😍

Macam mane nak order?

1. Screenshot gambar kasut yang di inginkan.
2. Send to our team at http://www.wasap.my/60135733107
3. Nyatakan size dan pihak kami akan buat semakan stock.

Follow instagram shop kami :

@kodaikasotkito

#lokalah
#shahalamcod
#kakiselam
#adidasmy
#adidasmalaysia
#nikemalaysia
#klstreetwear
#carharttmalaysia
#championmalaysia
#kappamalaysia
#pumamalaysia
#xlargemalaysia
#klkixforsale
#jbkix
#jrb
#kkkshoesstore

1 0 24 minutes ago
Preorder Converse All Star Pro BB

Price : RM270

Grade : UA

Shipping : 2minggu je bossku 😘

Gambar ini merupakan kasut yang sebenar, so what you see that you get 😍

Macam mane nak order?

1. Screenshot gambar kasut yang di inginkan.
2. Send to our team at http://www.wasap.my/60135733107
3. Nyatakan size dan pihak kami akan buat semakan stock.

Follow instagram shop kami :

@kodaikasotkito

#lokalah 
#shahalamcod
#kakiselam 
#adidasmy
#adidasmalaysia 
#nikemalaysia 
#klstreetwear
#carharttmalaysia
#championmalaysia
#kappamalaysia
#pumamalaysia
#xlargemalaysia
#klkixforsale
#jbkix
#jrb
#kkkshoesstore

Preorder Converse All Star Pro BB

Price : RM270

Grade : UA

Shipping : 2minggu je bossku 😘

Gambar ini merupakan kasut yang sebenar, so what you see that you get 😍

Macam mane nak order?

1. Screenshot gambar kasut yang di inginkan.
2. Send to our team at http://www.wasap.my/60135733107
3. Nyatakan size dan pihak kami akan buat semakan stock.

Follow instagram shop kami :

@kodaikasotkito

#lokalah
#shahalamcod
#kakiselam
#adidasmy
#adidasmalaysia
#nikemalaysia
#klstreetwear
#carharttmalaysia
#championmalaysia
#kappamalaysia
#pumamalaysia
#xlargemalaysia
#klkixforsale
#jbkix
#jrb
#kkkshoesstore

2 0 27 minutes ago
*repost*Matchday SF U18 AFF 19 HT : MAS vs IDN 1-1 #bolasepak #nikemy #adidasmy #redgiants #selangorsampaimati

*repost*Matchday SF U18 AFF 19 HT : MAS vs IDN 1-1 #bolasepak #nikemy #adidasmy #redgiants #selangorsampaimati

26 0 31 minutes ago
Preorder Converse All Star Pro BB

Price : RM270

Grade : UA

Shipping : 2minggu je bossku 😘

Gambar ini merupakan kasut yang sebenar, so what you see that you get 😍

Macam mane nak order?

1. Screenshot gambar kasut yang di inginkan.
2. Send to our team at http://www.wasap.my/60135733107
3. Nyatakan size dan pihak kami akan buat semakan stock.

Follow instagram shop kami :

@kodaikasotkito

#lokalah 
#shahalamcod
#kakiselam 
#adidasmy
#adidasmalaysia 
#nikemalaysia 
#klstreetwear
#carharttmalaysia
#championmalaysia
#kappamalaysia
#pumamalaysia
#xlargemalaysia
#klkixforsale
#jbkix
#jrb
#kkkshoesstore

Preorder Converse All Star Pro BB

Price : RM270

Grade : UA

Shipping : 2minggu je bossku 😘

Gambar ini merupakan kasut yang sebenar, so what you see that you get 😍

Macam mane nak order?

1. Screenshot gambar kasut yang di inginkan.
2. Send to our team at http://www.wasap.my/60135733107
3. Nyatakan size dan pihak kami akan buat semakan stock.

Follow instagram shop kami :

@kodaikasotkito

#lokalah
#shahalamcod
#kakiselam
#adidasmy
#adidasmalaysia
#nikemalaysia
#klstreetwear
#carharttmalaysia
#championmalaysia
#kappamalaysia
#pumamalaysia
#xlargemalaysia
#klkixforsale
#jbkix
#jrb
#kkkshoesstore

3 0 36 minutes ago
Preorder Converse All Star Pro BB

Price : RM270

Grade : UA

Shipping : 2minggu je bossku 😘

Gambar ini merupakan kasut yang sebenar, so what you see that you get 😍

Macam mane nak order?

1. Screenshot gambar kasut yang di inginkan.
2. Send to our team at http://www.wasap.my/60135733107
3. Nyatakan size dan pihak kami akan buat semakan stock.

Follow instagram shop kami :

@kodaikasotkito

#lokalah 
#shahalamcod
#kakiselam 
#adidasmy
#adidasmalaysia 
#nikemalaysia 
#klstreetwear
#carharttmalaysia
#championmalaysia
#kappamalaysia
#pumamalaysia
#xlargemalaysia
#klkixforsale
#jbkix
#jrb
#kkkshoesstore

Preorder Converse All Star Pro BB

Price : RM270

Grade : UA

Shipping : 2minggu je bossku 😘

Gambar ini merupakan kasut yang sebenar, so what you see that you get 😍

Macam mane nak order?

1. Screenshot gambar kasut yang di inginkan.
2. Send to our team at http://www.wasap.my/60135733107
3. Nyatakan size dan pihak kami akan buat semakan stock.

Follow instagram shop kami :

@kodaikasotkito

#lokalah
#shahalamcod
#kakiselam
#adidasmy
#adidasmalaysia
#nikemalaysia
#klstreetwear
#carharttmalaysia
#championmalaysia
#kappamalaysia
#pumamalaysia
#xlargemalaysia
#klkixforsale
#jbkix
#jrb
#kkkshoesstore

3 0 39 minutes ago
✔️✔️ FORSALE ✔️✔️
.
.
NOTE‼️
Seluar dah dibasuh dengan rapi
.
.
ADIDAS SHORT PANTS
✳️Size : Pinggang 30-34, Labuh 23
✳️Made in Vietnam
✳️Condition : 9/10 LIKE NEW BOSSKU, Takda koyak @ lubang
✳️RM 49.00
✳️WhatsApp 013-5997489
.
. .
.

REVIEW
⬇️⬇️⬇️
Mencari Kasut Bundle Murah??
@sneakers.peak.rm65
@sneakers.peak.rm65
.
.
.
#sneakerspeakbundle #kasutbundle #bundlekasut #bundlemalaysia #kakibundle #onlinebundle #instabundle #jualkasut #jualkasutbundle #jualsneakers #maluapabossku  #kasutsukan #bo55ku #klkix #lokalah #mercikhawau #on❌on #bundlekl #y15malaysia #y15 #sneakersmalaysia #jalanrajabot #bajubundle #adidasmy #adidasbundle #adidasmalaysia #adidastrefoil #adidasvintage

✔️✔️ FORSALE ✔️✔️
.
.
NOTE‼️
Seluar dah dibasuh dengan rapi
.
.
ADIDAS SHORT PANTS
✳️Size : Pinggang 30-34, Labuh 23
✳️Made in Vietnam
✳️Condition : 9/10 LIKE NEW BOSSKU, Takda koyak @ lubang
✳️RM 49.00
✳️WhatsApp 013-5997489
.
. .
.

REVIEW
⬇️⬇️⬇️
Mencari Kasut Bundle Murah??
@sneakers.peak.rm65
@sneakers.peak.rm65
.
.
.
#sneakerspeakbundle #kasutbundle #bundlekasut #bundlemalaysia #kakibundle #onlinebundle #instabundle #jualkasut #jualkasutbundle #jualsneakers #maluapabossku #kasutsukan #bo55ku #klkix #lokalah #mercikhawau #on❌on #bundlekl #y15malaysia #y15 #sneakersmalaysia #jalanrajabot #bajubundle #adidasmy #adidasbundle #adidasmalaysia #adidastrefoil #adidasvintage

18 0 39 minutes ago
☑️☑️AVAILABLE☑️☑️
.
Putih biru design Rare .
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Adidas Super Light
🏷️Size 5.5uk
🏷️Made in Indonesia
🏷️Condition 9.5/10
🏷️Harga: RM160 sampai depan pintu rumah 🚒
🏷️COD Kota Bharu
📲Whatsapp 0105755788 untuk gambar lebih detail 😎👍
.
🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺
Tag member korang yang tengah mencari kasut ni 😘😘
.
.
.
.
#kasutmurah
#adidasshoes #kasutbundle #kasutbundlemurah #kasutbundleadidas #kasutbundle #adidasmy #adiporn #adidasoriginal #adimalaysia #sayajual #sayajualmurah

☑️☑️AVAILABLE☑️☑️
.
Putih biru design Rare .
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Adidas Super Light
🏷️Size 5.5uk
🏷️Made in Indonesia
🏷️Condition 9.5/10
🏷️Harga: RM160 sampai depan pintu rumah 🚒
🏷️COD Kota Bharu
📲Whatsapp 0105755788 untuk gambar lebih detail 😎👍
.
🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺
Tag member korang yang tengah mencari kasut ni 😘😘
.
.
.
.
#kasutmurah
#adidasshoes #kasutbundle #kasutbundlemurah #kasutbundleadidas #kasutbundle #adidasmy #adiporn #adidasoriginal #adimalaysia #sayajual #sayajualmurah

7 0 42 minutes ago
Preorder Nike Air Max 270 React 
Price : RM230
Grade : UA

Price : RM170
Grade : 1:1

Shipping : 2minggu je bossku 😘

Gambar ini merupakan kasut yang sebenar, so what you see that you get 😍

Macam mane nak order?

1. Screenshot gambar kasut yang di inginkan.
2. Send to our team at http://www.wasap.my/60135733107
3. Nyatakan size dan pihak kami akan buat semakan stock.

Follow instagram shop kami :

@kodaikasotkito

#lokalah 
#shahalamcod
#kakiselam 
#adidasmy
#adidasmalaysia 
#nikemalaysia 
#klstreetwear
#carharttmalaysia
#championmalaysia
#kappamalaysia
#pumamalaysia
#xlargemalaysia
#klkixforsale
#jbkix
#jrb
#kkkshoesstore

Preorder Nike Air Max 270 React
Price : RM230
Grade : UA

Price : RM170
Grade : 1:1

Shipping : 2minggu je bossku 😘

Gambar ini merupakan kasut yang sebenar, so what you see that you get 😍

Macam mane nak order?

1. Screenshot gambar kasut yang di inginkan.
2. Send to our team at http://www.wasap.my/60135733107
3. Nyatakan size dan pihak kami akan buat semakan stock.

Follow instagram shop kami :

@kodaikasotkito

#lokalah
#shahalamcod
#kakiselam
#adidasmy
#adidasmalaysia
#nikemalaysia
#klstreetwear
#carharttmalaysia
#championmalaysia
#kappamalaysia
#pumamalaysia
#xlargemalaysia
#klkixforsale
#jbkix
#jrb
#kkkshoesstore

2 0 45 minutes ago
ADIDAS ADILETTE ☀️ ⛱ Τρεις ρίγες και στην παραλία ❓❓ You bet❗
⠀
Live @sneakerstown.gr • The ultimate shop for #sneakers 👉 www.sneakerstown.gr⠀
⠀
#Adidas #Adilette #AdidasAdilette #SneakersTown #SneakersTownSale

ADIDAS ADILETTE ☀️ ⛱ Τρεις ρίγες και στην παραλία ❓❓ You bet❗

Live @sneakerstown.gr • The ultimate shop for #sneakers 👉 www.sneakerstown.gr⠀

#Adidas #Adilette #AdidasAdilette #SneakersTown #SneakersTownSale

7 1 1 hour ago
Adidas Copa 19.1 FG
Size 6.5UK only

Pre order 5-6 days
Retail Price RM 900

Price at TBF RM 550 only! 
RM 550!

Whatsapp 0173054227 if interested. 
#copa19 #adidascopa #adidasmy #kasutbolareadystock #kasutbolaoriginal #ligasuper #klangvalleyleague #ligam4

Adidas Copa 19.1 FG
Size 6.5UK only

Pre order 5-6 days
Retail Price RM 900

Price at TBF RM 550 only!
RM 550!

Whatsapp 0173054227 if interested.
#copa19 #adidascopa #adidasmy #kasutbolareadystock #kasutbolaoriginal #ligasuper #klangvalleyleague #ligam4

12 0 1 hour ago
Skechers Sports & Sneakers untuk di jual 🔥
.
barang PADU macam baru keluar kotakk wehhh 😍
.
Orang kaya beli baru, orang bijak beli BUNDLE ☺
.
✔Detail size ada di bawah
✔💯% original used/bundle
✔whatsapp 0196811180
(Link ada di bio profile)
.
1 2 3
4 5 6
.
1. SKECHERS D LITES 4 UK ( 1049 ) RM120
2. SKECHERS D LITES 5 UK ( 1050 ) RM120
3. SKECHERS D LITES 7 UK ( 1051 ) RM120
4. SKECHERS D LITES 9 UK ( 1052 ) RM120
5. SKECHERS 7 UK ( 1053 ) RM100
6. SKECHERS 8 UK ( 1054 ) RM100
.
Cara pembelian, screenshot dan whatsapp nombor di atas. Tolong tag kawan2 korangg okk 😘
.
#bundle #terompahvintage #pemborongkasutbundle #igermalaysia #lokalah #vsco #vscocam #johor #johorbharu #pahang #melaka #sabah #sarawak #tempatanfest #vansoldskool #vansmalaysia #kasutbundle #kakibundle #skechers #kasutbundlemurah #prelovedbranded #vansmy #nikemy #adidasmy #bundlemalaya #kakibundlemalaysia #kakiselambundle #pembekalkasutbundle #bundlemalaysia #bundlemalaya

Skechers Sports & Sneakers untuk di jual 🔥
.
barang PADU macam baru keluar kotakk wehhh 😍
.
Orang kaya beli baru, orang bijak beli BUNDLE ☺
.
✔Detail size ada di bawah
✔💯% original used/bundle
✔whatsapp 0196811180
(Link ada di bio profile)
.
1 2 3
4 5 6
.
1. SKECHERS D LITES 4 UK ( 1049 ) RM120
2. SKECHERS D LITES 5 UK ( 1050 ) RM120
3. SKECHERS D LITES 7 UK ( 1051 ) RM120
4. SKECHERS D LITES 9 UK ( 1052 ) RM120
5. SKECHERS 7 UK ( 1053 ) RM100
6. SKECHERS 8 UK ( 1054 ) RM100
.
Cara pembelian, screenshot dan whatsapp nombor di atas. Tolong tag kawan2 korangg okk 😘
.
#bundle #terompahvintage #pemborongkasutbundle #igermalaysia #lokalah #vsco #vscocam #johor #johorbharu #pahang #melaka #sabah #sarawak #tempatanfest #vansoldskool #vansmalaysia #kasutbundle #kakibundle #skechers #kasutbundlemurah #prelovedbranded #vansmy #nikemy #adidasmy #bundlemalaya #kakibundlemalaysia #kakiselambundle #pembekalkasutbundle #bundlemalaysia #bundlemalaya

9 0 1 hour ago
Sport & Sneakers untuk di jual 🔥
.
barang PADU macam baru keluar kotakk wehhh 😍
.
Orang kaya beli baru, orang bijak beli BUNDLE ☺
.
✔Detail size ada di bawah
✔💯% original used/bundle
✔ RM 120
✔whatsapp 0196811180
(Link ada di bio profile)
.
1 2 3
4 5 6
.
1. REEBOK 7 UK ( 1043 )
2. REEBOK 7 UK ( 1044)
3. REEBOK 7 UK ( 1045 )
4. REEBOK 9 UK ( 1046 ) 
5. NIKE 6.5 UK ( 1047 ) 
6. NIKE 7.5 UK ( 1048 )
.
Cara pembelian, screenshot dan whatsapp nombor di atas. Tolong tag kawan2 korangg okk 😘
.
#bundle #terompahvintage #pemborongkasutbundle #igermalaysia #lokalah #vsco #vscocam #johor #johorbharu #pahang #melaka #sabah #sarawak #tempatanfest #vansoldskool #vansmalaysia #kasutbundle #kakibundle #skechers #kasutbundlemurah #prelovedbranded #vansmy #nikemy #adidasmy #bundlemalaya #kakibundlemalaysia #kakiselambundle #pembekalkasutbundle #bundlemalaysia #bundlemalaya

Sport & Sneakers untuk di jual 🔥
.
barang PADU macam baru keluar kotakk wehhh 😍
.
Orang kaya beli baru, orang bijak beli BUNDLE ☺
.
✔Detail size ada di bawah
✔💯% original used/bundle
✔ RM 120
✔whatsapp 0196811180
(Link ada di bio profile)
.
1 2 3
4 5 6
.
1. REEBOK 7 UK ( 1043 )
2. REEBOK 7 UK ( 1044)
3. REEBOK 7 UK ( 1045 )
4. REEBOK 9 UK ( 1046 )
5. NIKE 6.5 UK ( 1047 )
6. NIKE 7.5 UK ( 1048 )
.
Cara pembelian, screenshot dan whatsapp nombor di atas. Tolong tag kawan2 korangg okk 😘
.
#bundle #terompahvintage #pemborongkasutbundle #igermalaysia #lokalah #vsco #vscocam #johor #johorbharu #pahang #melaka #sabah #sarawak #tempatanfest #vansoldskool #vansmalaysia #kasutbundle #kakibundle #skechers #kasutbundlemurah #prelovedbranded #vansmy #nikemy #adidasmy #bundlemalaya #kakibundlemalaysia #kakiselambundle #pembekalkasutbundle #bundlemalaysia #bundlemalaya

14 0 1 hour ago
Vans untuk di jual 🔥
.
barang PADU macam baru keluar kotakk wehhh 😍
.
Orang kaya beli baru, orang bijak beli BUNDLE ☺
.
✔Detail size ada di bawah
✔💯% original used/bundle
✔ RM 120
✔whatsapp 0196811180
(Link ada di bio profile)
.
1 2 3
4 5 6
.
1. VANS 4.5 UK ( 1037 )
2. VANS 4.5 UK ( 1038 )
3. VANS 8 UK ( 1039 )
4. VANS 6 UK ( 1040 ) 
5. VANS 6.5 UK ( 1041 ) 
6. VANS 8 UK ( 1042 )
.

Cara pembelian, screenshot dan whatsapp nombor di atas. Tolong tag kawan2 korangg okk 😘
.
#bundle #terompahvintage #pemborongkasutbundle #igermalaysia #lokalah #vsco #vscocam #johor #johorbharu #pahang #melaka #sabah #sarawak #tempatanfest #vansoldskool #vansmalaysia #kasutbundle #kakibundle #skechers #kasutbundlemurah #prelovedbranded #vansmy #nikemy #adidasmy #bundlemalaya #kakibundlemalaysia #kakiselambundle #pembekalkasutbundle #bundlemalaysia #bundlemalaya

Vans untuk di jual 🔥
.
barang PADU macam baru keluar kotakk wehhh 😍
.
Orang kaya beli baru, orang bijak beli BUNDLE ☺
.
✔Detail size ada di bawah
✔💯% original used/bundle
✔ RM 120
✔whatsapp 0196811180
(Link ada di bio profile)
.
1 2 3
4 5 6
.
1. VANS 4.5 UK ( 1037 )
2. VANS 4.5 UK ( 1038 )
3. VANS 8 UK ( 1039 )
4. VANS 6 UK ( 1040 )
5. VANS 6.5 UK ( 1041 )
6. VANS 8 UK ( 1042 )
.

Cara pembelian, screenshot dan whatsapp nombor di atas. Tolong tag kawan2 korangg okk 😘
.
#bundle #terompahvintage #pemborongkasutbundle #igermalaysia #lokalah #vsco #vscocam #johor #johorbharu #pahang #melaka #sabah #sarawak #tempatanfest #vansoldskool #vansmalaysia #kasutbundle #kakibundle #skechers #kasutbundlemurah #prelovedbranded #vansmy #nikemy #adidasmy #bundlemalaya #kakibundlemalaysia #kakiselambundle #pembekalkasutbundle #bundlemalaysia #bundlemalaya

16 0 1 hour ago
READYSTOCK LAKU TEROX‼️Hanya rm60.00 siap pos‼️barang readystock so takpayah dah nak tunggu lama2. Quality semua cun melecun 💯
Size S, M, L available tapi tak banyak siapa cepat dia dapat lambat tinggal
▫
💵 Our price: RM60.00 (siap pos)
▫
💢Market price: RM1XX+
▫
💪 Premium Quality
▫
📬Postage : Free
▫
📥How to order : Screenshot this post and send to Whatsapp 📲 0122605143
___________________________________________________
#suprememalaysia #yeezymalaysia #hypemalaysia #championmalaysia #bapemalaysia #stussymalaysia #streetwearmalaysia #streetwearstuff #streetwearstuffmalaysia  #anakmalaysia #sayajualbaju #jordanmalaysia #kasut #littlemisskhan #copyori #kasutmurah #yeezymurah #kasutmurah #yeezymalaysia #adidasmalaysia #guccimalaysia  #adidasmy #nmdmalaysia #sayajualkasut #merdeka #merdekasale #klkix #sneakerlah #kawsuniqlo #kawsxuniqlo #uniqlokaws #uniqlomalaysia

READYSTOCK LAKU TEROX‼️Hanya rm60.00 siap pos‼️barang readystock so takpayah dah nak tunggu lama2. Quality semua cun melecun 💯
Size S, M, L available tapi tak banyak siapa cepat dia dapat lambat tinggal

💵 Our price: RM60.00 (siap pos)

💢Market price: RM1XX+

💪 Premium Quality

📬Postage : Free

📥How to order : Screenshot this post and send to Whatsapp 📲 0122605143
___________________________________________________
#suprememalaysia #yeezymalaysia #hypemalaysia #championmalaysia #bapemalaysia #stussymalaysia #streetwearmalaysia #streetwearstuff #streetwearstuffmalaysia #anakmalaysia #sayajualbaju #jordanmalaysia #kasut #littlemisskhan #copyori #kasutmurah #yeezymurah #kasutmurah #yeezymalaysia #adidasmalaysia #guccimalaysia #adidasmy #nmdmalaysia #sayajualkasut #merdeka #merdekasale #klkix #sneakerlah #kawsuniqlo #kawsxuniqlo #uniqlokaws #uniqlomalaysia

5 0 1 hour ago
❌❌ SOLD ❌❌
.
.
NOTE‼️
Seluar dah dibasuh dengan rapi
.
.
ADIFAS JOGGER PANTS
✳️Size : Pinggang 28-32, Labuh 39
✳️Made in Vietnam
✳️Condition : 9.4/10 LIKE NEW BOSSKU, Takda koyak @ lubang
✳️RM
✳️WhatsApp 013-5997489
.
. .
.

REVIEW
⬇️⬇️⬇️
Mencari Kasut Bundle Murah??
@sneakers.peak.rm65
@sneakers.peak.rm65
.
.
.
#sneakerspeakbundle #kasutbundle #bundlekasut #bundlemalaysia #kakibundle #onlinebundle #instabundle #jualkasut #jualkasutbundle #jualsneakers #maluapabossku  #kasutsukan #bo55ku #klkix #lokalah #mercikhawau #on❌on #bundlekl #y15malaysia #y15 #sneakersmalaysia #jalanrajabot #bajubundle #adidasmy #adidasbundle #adidasmalaysia #adidastrefoil #adidasvintage

❌❌ SOLD ❌❌
.
.
NOTE‼️
Seluar dah dibasuh dengan rapi
.
.
ADIFAS JOGGER PANTS
✳️Size : Pinggang 28-32, Labuh 39
✳️Made in Vietnam
✳️Condition : 9.4/10 LIKE NEW BOSSKU, Takda koyak @ lubang
✳️RM
✳️WhatsApp 013-5997489
.
. .
.

REVIEW
⬇️⬇️⬇️
Mencari Kasut Bundle Murah??
@sneakers.peak.rm65
@sneakers.peak.rm65
.
.
.
#sneakerspeakbundle #kasutbundle #bundlekasut #bundlemalaysia #kakibundle #onlinebundle #instabundle #jualkasut #jualkasutbundle #jualsneakers #maluapabossku #kasutsukan #bo55ku #klkix #lokalah #mercikhawau #on❌on #bundlekl #y15malaysia #y15 #sneakersmalaysia #jalanrajabot #bajubundle #adidasmy #adidasbundle #adidasmalaysia #adidastrefoil #adidasvintage

24 0 1 hour ago
Puma Trinomic Whatsapp 016-6841873

Size: 9 UK
Kondisi: Terpakai
100% Original
Semenanjung: RM95 termasuk pos
Sabah & Sarawak: RM90 termasuk pos

@alai_bundle  #kasutbundle #adidasmy #nikemy #takbarutapiori  #bundleborneo #bundlemalaysiamurah #Vansmy #bundlesarawak #bijakberbelanja #kasutbundleterbaik #conversemy #asicsmy #mizunomy #reebookmy

Puma Trinomic Whatsapp 016-6841873

Size: 9 UK
Kondisi: Terpakai
100% Original
Semenanjung: RM95 termasuk pos
Sabah & Sarawak: RM90 termasuk pos

@alai_bundle #kasutbundle #adidasmy #nikemy #takbarutapiori #bundleborneo #bundlemalaysiamurah #Vansmy #bundlesarawak #bijakberbelanja #kasutbundleterbaik #conversemy #asicsmy #mizunomy #reebookmy

0 0 1 hour ago
.
Abang belanja condition brg EAST BUNDLE😘😘
.
Anda nilai lah sendiri😋
Barang mcm kluar kotak hrga bundle 😎
.
Jom BERGAYA sambil bijak BERBELANJA❤
.
Newbalance
Saiz 9.5uk
RM110
Cara nk membeli
Screenshot gambar and bagi tau saiz dan ws 013-9577712
Semenanjung add postage rm10 & sabah sarawak rm15
.

#pembekalkasutbundle #pemborongkasutbundle
#eastbundle #kasutbundle #brandbundle #bundlemalaysia #kakibundle #adidasmy #nikemy #sayajual #kasutmurah #igermalaysia #lokalah #vsco #vscocam  #ikutcarakita #jdt #terlajaklaris #adidaszx #pahang #johor #melaka #tempatanfest #lokalah #klkix #bundlekuantan #vansbundle #vansmurah #vansmalaysia #vansbundle

.
Abang belanja condition brg EAST BUNDLE😘😘
.
Anda nilai lah sendiri😋
Barang mcm kluar kotak hrga bundle 😎
.
Jom BERGAYA sambil bijak BERBELANJA❤
.
Newbalance
Saiz 9.5uk
RM110
Cara nk membeli
Screenshot gambar and bagi tau saiz dan ws 013-9577712
Semenanjung add postage rm10 & sabah sarawak rm15
.

#pembekalkasutbundle #pemborongkasutbundle
#eastbundle #kasutbundle #brandbundle #bundlemalaysia #kakibundle #adidasmy #nikemy #sayajual #kasutmurah #igermalaysia #lokalah #vsco #vscocam #ikutcarakita #jdt #terlajaklaris #adidaszx #pahang #johor #melaka #tempatanfest #lokalah #klkix #bundlekuantan #vansbundle #vansmurah #vansmalaysia #vansbundle

24 0 2 hours ago
Puma Whatsapp 016-6841873

Size: 7.5 UK
Kondisi: Terpakai
100% Original
Semenanjung: RM85 termasuk pos
Sabah & Sarawak: RM80 termasuk pos

@alai_bundle  #kasutbundle #adidasmy #nikemy #takbarutapiori  #bundleborneo #bundlemalaysiamurah #Vansmy #bundlesarawak #bijakberbelanja #kasutbundleterbaik #conversemy #asicsmy #mizunomy #reebookmy

Puma Whatsapp 016-6841873

Size: 7.5 UK
Kondisi: Terpakai
100% Original
Semenanjung: RM85 termasuk pos
Sabah & Sarawak: RM80 termasuk pos

@alai_bundle #kasutbundle #adidasmy #nikemy #takbarutapiori #bundleborneo #bundlemalaysiamurah #Vansmy #bundlesarawak #bijakberbelanja #kasutbundleterbaik #conversemy #asicsmy #mizunomy #reebookmy

0 0 2 hours ago
Puma Whatsapp 016-6841873

Size: 10
Kondisi: Terpakai
100% Original
Semenanjung: RM85 termasuk pos
Sabah & Sarawak: RM80 termasuk pos

@alai_bundle  #kasutbundle #adidasmy #nikemy #takbarutapiori  #bundleborneo #bundlemalaysiamurah #Vansmy #bundlesarawak #bijakberbelanja #kasutbundleterbaik #conversemy #asicsmy #mizunomy #reebookmy

Puma Whatsapp 016-6841873

Size: 10
Kondisi: Terpakai
100% Original
Semenanjung: RM85 termasuk pos
Sabah & Sarawak: RM80 termasuk pos

@alai_bundle #kasutbundle #adidasmy #nikemy #takbarutapiori #bundleborneo #bundlemalaysiamurah #Vansmy #bundlesarawak #bijakberbelanja #kasutbundleterbaik #conversemy #asicsmy #mizunomy #reebookmy

0 0 2 hours ago
Adidas Whatsapp 016-6841873

Size: 7 UK
Kondisi: Terpakai
100% Original
Semenanjung: RM85 termasuk pos
Sabah & Sarawak: RM80 termasuk pos

@alai_bundle  #kasutbundle #adidasmy #nikemy #takbarutapiori  #bundleborneo #bundlemalaysiamurah #Vansmy #bundlesarawak #bijakberbelanja #kasutbundleterbaik #conversemy #asicsmy #mizunomy #reebookmy

Adidas Whatsapp 016-6841873

Size: 7 UK
Kondisi: Terpakai
100% Original
Semenanjung: RM85 termasuk pos
Sabah & Sarawak: RM80 termasuk pos

@alai_bundle #kasutbundle #adidasmy #nikemy #takbarutapiori #bundleborneo #bundlemalaysiamurah #Vansmy #bundlesarawak #bijakberbelanja #kasutbundleterbaik #conversemy #asicsmy #mizunomy #reebookmy

0 0 2 hours ago
Adidas Whatsapp 016-6841873

Size: 9 UK
Kondisi: Terpakai
100% Original
Semenanjung: RM85 termasuk pos
Sabah & Sarawak: RM80 termasuk pos

@alai_bundle  #kasutbundle #adidasmy #nikemy #takbarutapiori  #bundleborneo #bundlemalaysiamurah #Vansmy #bundlesarawak #bijakberbelanja #kasutbundleterbaik #conversemy #asicsmy #mizunomy #reebookmy

Adidas Whatsapp 016-6841873

Size: 9 UK
Kondisi: Terpakai
100% Original
Semenanjung: RM85 termasuk pos
Sabah & Sarawak: RM80 termasuk pos

@alai_bundle #kasutbundle #adidasmy #nikemy #takbarutapiori #bundleborneo #bundlemalaysiamurah #Vansmy #bundlesarawak #bijakberbelanja #kasutbundleterbaik #conversemy #asicsmy #mizunomy #reebookmy

0 0 2 hours ago
Adidas Whatsapp 016-6841873

Size: 8 UK
Kondisi: Terpakai
100% Original
Semenanjung: RM85 termasuk pos
Sabah & Sarawak: RM80 termasuk pos

@alai_bundle  #kasutbundle #adidasmy #nikemy #takbarutapiori  #bundleborneo #bundlemalaysiamurah #Vansmy #bundlesarawak #bijakberbelanja #kasutbundleterbaik #conversemy #asicsmy #mizunomy #reebookmy

Adidas Whatsapp 016-6841873

Size: 8 UK
Kondisi: Terpakai
100% Original
Semenanjung: RM85 termasuk pos
Sabah & Sarawak: RM80 termasuk pos

@alai_bundle #kasutbundle #adidasmy #nikemy #takbarutapiori #bundleborneo #bundlemalaysiamurah #Vansmy #bundlesarawak #bijakberbelanja #kasutbundleterbaik #conversemy #asicsmy #mizunomy #reebookmy

0 0 2 hours ago
Adidas Whatsapp 016-6841873

Size: 8.5 UK
Kondisi: Terpakai
100% Original
Semenanjung: RM85 termasuk pos
Sabah & Sarawak: RM80 termasuk pos

@alai_bundle  #kasutbundle #adidasmy #nikemy #takbarutapiori  #bundleborneo #bundlemalaysiamurah #Vansmy #bundlesarawak #bijakberbelanja #kasutbundleterbaik #conversemy #asicsmy #mizunomy #reebookmy

Adidas Whatsapp 016-6841873

Size: 8.5 UK
Kondisi: Terpakai
100% Original
Semenanjung: RM85 termasuk pos
Sabah & Sarawak: RM80 termasuk pos

@alai_bundle #kasutbundle #adidasmy #nikemy #takbarutapiori #bundleborneo #bundlemalaysiamurah #Vansmy #bundlesarawak #bijakberbelanja #kasutbundleterbaik #conversemy #asicsmy #mizunomy #reebookmy

1 0 2 hours ago
Adidas Whatsapp 016-6841873

Size: 8.5 UK
Kondisi: Terpakai
100% Original
Semenanjung: RM85 termasuk pos
Sabah & Sarawak: RM80 termasuk pos

@alai_bundle  #kasutbundle #adidasmy #nikemy #takbarutapiori  #bundleborneo #bundlemalaysiamurah #Vansmy #bundlesarawak #bijakberbelanja #kasutbundleterbaik #conversemy #asicsmy #mizunomy #reebookmy

Adidas Whatsapp 016-6841873

Size: 8.5 UK
Kondisi: Terpakai
100% Original
Semenanjung: RM85 termasuk pos
Sabah & Sarawak: RM80 termasuk pos

@alai_bundle #kasutbundle #adidasmy #nikemy #takbarutapiori #bundleborneo #bundlemalaysiamurah #Vansmy #bundlesarawak #bijakberbelanja #kasutbundleterbaik #conversemy #asicsmy #mizunomy #reebookmy

0 0 2 hours ago
Adidas Whatsapp 016-6841873

Size: 8 UK
Kondisi: Terpakai
100% Original
Semenanjung: RM85 termasuk pos
Sabah & Sarawak: RM80 termasuk pos

@alai_bundle  #kasutbundle #adidasmy #nikemy #takbarutapiori  #bundleborneo #bundlemalaysiamurah #Vansmy #bundlesarawak #bijakberbelanja #kasutbundleterbaik #conversemy #asicsmy #mizunomy #reebookmy

Adidas Whatsapp 016-6841873

Size: 8 UK
Kondisi: Terpakai
100% Original
Semenanjung: RM85 termasuk pos
Sabah & Sarawak: RM80 termasuk pos

@alai_bundle #kasutbundle #adidasmy #nikemy #takbarutapiori #bundleborneo #bundlemalaysiamurah #Vansmy #bundlesarawak #bijakberbelanja #kasutbundleterbaik #conversemy #asicsmy #mizunomy #reebookmy

0 0 2 hours ago
Adidas Whatsapp 016-6841873

Size: 8 UK
Kondisi: Terpakai
100% Original
Semenanjung: RM85 termasuk pos
Sabah & Sarawak: RM80 termasuk pos

@alai_bundle  #kasutbundle #adidasmy #nikemy #takbarutapiori  #bundleborneo #bundlemalaysiamurah #Vansmy #bundlesarawak #bijakberbelanja #kasutbundleterbaik #conversemy #asicsmy #mizunomy #reebookmy

Adidas Whatsapp 016-6841873

Size: 8 UK
Kondisi: Terpakai
100% Original
Semenanjung: RM85 termasuk pos
Sabah & Sarawak: RM80 termasuk pos

@alai_bundle #kasutbundle #adidasmy #nikemy #takbarutapiori #bundleborneo #bundlemalaysiamurah #Vansmy #bundlesarawak #bijakberbelanja #kasutbundleterbaik #conversemy #asicsmy #mizunomy #reebookmy

0 0 2 hours ago
Adidas Whatsapp 016-6841873

Size: 9.5
Kondisi: Terpakai
100% Original
Semenanjung: RM85 termasuk pos
Sabah & Sarawak: RM80 termasuk pos

@alai_bundle  #kasutbundle #adidasmy #nikemy #takbarutapiori  #bundleborneo #bundlemalaysiamurah #Vansmy #bundlesarawak #bijakberbelanja #kasutbundleterbaik #conversemy #asicsmy #mizunomy #reebookmy

Adidas Whatsapp 016-6841873

Size: 9.5
Kondisi: Terpakai
100% Original
Semenanjung: RM85 termasuk pos
Sabah & Sarawak: RM80 termasuk pos

@alai_bundle #kasutbundle #adidasmy #nikemy #takbarutapiori #bundleborneo #bundlemalaysiamurah #Vansmy #bundlesarawak #bijakberbelanja #kasutbundleterbaik #conversemy #asicsmy #mizunomy #reebookmy

1 0 2 hours ago
Adidas Whatsapp 016-6841873

Size: 7 UK
Kondisi: Terpakai
100% Original
Semenanjung: RM85 termasuk pos
Sabah & Sarawak: RM80 termasuk pos

@alai_bundle  #kasutbundle #adidasmy #nikemy #takbarutapiori  #bundleborneo #bundlemalaysiamurah #Vansmy #bundlesarawak #bijakberbelanja #kasutbundleterbaik #conversemy #asicsmy #mizunomy #reebookmy

Adidas Whatsapp 016-6841873

Size: 7 UK
Kondisi: Terpakai
100% Original
Semenanjung: RM85 termasuk pos
Sabah & Sarawak: RM80 termasuk pos

@alai_bundle #kasutbundle #adidasmy #nikemy #takbarutapiori #bundleborneo #bundlemalaysiamurah #Vansmy #bundlesarawak #bijakberbelanja #kasutbundleterbaik #conversemy #asicsmy #mizunomy #reebookmy

0 0 2 hours ago
Adidas Whatsapp 016-6841873

Size: 8.5 UK
Kondisi: Terpakai
100% Original
Semenanjung: RM85 termasuk pos
Sabah & Sarawak: RM80 termasuk pos

@alai_bundle  #kasutbundle #adidasmy #nikemy #takbarutapiori  #bundleborneo #bundlemalaysiamurah #Vansmy #bundlesarawak #bijakberbelanja #kasutbundleterbaik #conversemy #asicsmy #mizunomy #reebookmy

Adidas Whatsapp 016-6841873

Size: 8.5 UK
Kondisi: Terpakai
100% Original
Semenanjung: RM85 termasuk pos
Sabah & Sarawak: RM80 termasuk pos

@alai_bundle #kasutbundle #adidasmy #nikemy #takbarutapiori #bundleborneo #bundlemalaysiamurah #Vansmy #bundlesarawak #bijakberbelanja #kasutbundleterbaik #conversemy #asicsmy #mizunomy #reebookmy

1 0 2 hours ago
Adidas Whatsapp 016-6841873

Size: 7.5 UK
Kondisi: Terpakai
100% Original
Semenanjung: RM85 termasuk pos
Sabah & Sarawak: RM80 termasuk pos

@alai_bundle  #kasutbundle #adidasmy #nikemy #takbarutapiori  #bundleborneo #bundlemalaysiamurah #Vansmy #bundlesarawak #bijakberbelanja #kasutbundleterbaik #conversemy #asicsmy #mizunomy #reebookmy

Adidas Whatsapp 016-6841873

Size: 7.5 UK
Kondisi: Terpakai
100% Original
Semenanjung: RM85 termasuk pos
Sabah & Sarawak: RM80 termasuk pos

@alai_bundle #kasutbundle #adidasmy #nikemy #takbarutapiori #bundleborneo #bundlemalaysiamurah #Vansmy #bundlesarawak #bijakberbelanja #kasutbundleterbaik #conversemy #asicsmy #mizunomy #reebookmy

0 0 2 hours ago
Adidas Whatsapp 016-6841873

Size: 9 UK
Kondisi: Terpakai
100% Original
Semenanjung: RM85 termasuk pos
Sabah & Sarawak: RM80 termasuk pos

@alai_bundle  #kasutbundle #adidasmy #nikemy #takbarutapiori  #bundleborneo #bundlemalaysiamurah #Vansmy #bundlesarawak #bijakberbelanja #kasutbundleterbaik #conversemy #asicsmy #mizunomy #reebookmy

Adidas Whatsapp 016-6841873

Size: 9 UK
Kondisi: Terpakai
100% Original
Semenanjung: RM85 termasuk pos
Sabah & Sarawak: RM80 termasuk pos

@alai_bundle #kasutbundle #adidasmy #nikemy #takbarutapiori #bundleborneo #bundlemalaysiamurah #Vansmy #bundlesarawak #bijakberbelanja #kasutbundleterbaik #conversemy #asicsmy #mizunomy #reebookmy

0 0 2 hours ago
Adidas Whatsapp 016-6841873

Size: 6.5 UK
Kondisi: Terpakai
100% Original
Semenanjung: RM85 termasuk pos
Sabah & Sarawak: RM80 termasuk pos

@alai_bundle  #kasutbundle #adidasmy #nikemy #takbarutapiori  #bundleborneo #bundlemalaysiamurah #Vansmy #bundlesarawak #bijakberbelanja #kasutbundleterbaik #conversemy #asicsmy #mizunomy #reebookmy

Adidas Whatsapp 016-6841873

Size: 6.5 UK
Kondisi: Terpakai
100% Original
Semenanjung: RM85 termasuk pos
Sabah & Sarawak: RM80 termasuk pos

@alai_bundle #kasutbundle #adidasmy #nikemy #takbarutapiori #bundleborneo #bundlemalaysiamurah #Vansmy #bundlesarawak #bijakberbelanja #kasutbundleterbaik #conversemy #asicsmy #mizunomy #reebookmy

0 0 2 hours ago
Adidas Whatsapp 016-6841873

Size: 8.5 UK
Kondisi: Terpakai
100% Original
Semenanjung: RM85 termasuk pos
Sabah & Sarawak: RM80 termasuk pos

@alai_bundle  #kasutbundle #adidasmy #nikemy #takbarutapiori  #bundleborneo #bundlemalaysiamurah #Vansmy #bundlesarawak #bijakberbelanja #kasutbundleterbaik #conversemy #asicsmy #mizunomy #reebookmy

Adidas Whatsapp 016-6841873

Size: 8.5 UK
Kondisi: Terpakai
100% Original
Semenanjung: RM85 termasuk pos
Sabah & Sarawak: RM80 termasuk pos

@alai_bundle #kasutbundle #adidasmy #nikemy #takbarutapiori #bundleborneo #bundlemalaysiamurah #Vansmy #bundlesarawak #bijakberbelanja #kasutbundleterbaik #conversemy #asicsmy #mizunomy #reebookmy

0 0 2 hours ago
Adidas Whatsapp 016-6841873

Size: 7 UK
Kondisi: Terpakai
100% Original
Semenanjung: RM85 termasuk pos
Sabah & Sarawak: RM80 termasuk pos

@alai_bundle  #kasutbundle #adidasmy #nikemy #takbarutapiori  #bundleborneo #bundlemalaysiamurah #Vansmy #bundlesarawak #bijakberbelanja #kasutbundleterbaik #conversemy #asicsmy #mizunomy #reebookmy

Adidas Whatsapp 016-6841873

Size: 7 UK
Kondisi: Terpakai
100% Original
Semenanjung: RM85 termasuk pos
Sabah & Sarawak: RM80 termasuk pos

@alai_bundle #kasutbundle #adidasmy #nikemy #takbarutapiori #bundleborneo #bundlemalaysiamurah #Vansmy #bundlesarawak #bijakberbelanja #kasutbundleterbaik #conversemy #asicsmy #mizunomy #reebookmy

0 0 2 hours ago
🔥PRE ORDER
●
🔴SALE..‼️‼️SALE..‼️‼️
●
💢Adidas Originals Boston Super x R1💢
●
size uk6 - uk10½
NOW RM350 ONLY‼‼
●
whatsApp
Http://www.wasap.my/+60132494328

#adidasoriginals #adidas #adidasmalaysia #adidasMy #adidastrefoil #trefoil #adiporn #adidasporn #adidasuk #adicolor #adidasvintage #malaysia #pahang #kuantan #darulmakmur #adidaskids #threestripes #3stripes #adidasmens #adidastrefoilmalaysia #threestripesmaniacs #adidasbostonsuper #adidasr1

🔥PRE ORDER

🔴SALE..‼️‼️SALE..‼️‼️

💢Adidas Originals Boston Super x R1💢

size uk6 - uk10½
NOW RM350 ONLY‼‼

whatsApp
Http://www.wasap.my/+60132494328

#adidasoriginals #adidas #adidasmalaysia #adidasMy #adidastrefoil #trefoil #adiporn #adidasporn #adidasuk #adicolor #adidasvintage #malaysia #pahang #kuantan #darulmakmur #adidaskids #threestripes #3stripes #adidasmens #adidastrefoilmalaysia #threestripesmaniacs #adidasbostonsuper #adidasr1

6 0 2 hours ago
Adidas Badminton Whatsapp 016-6841873

Size: 9 UK
Kondisi: Terpakai
100% Original
Semenanjung: RM85 termasuk pos
Sabah & Sarawak: RM80 termasuk pos

@alai_bundle  #kasutbundle #adidasmy #nikemy #takbarutapiori  #bundleborneo #bundlemalaysiamurah #Vansmy #bundlesarawak #bijakberbelanja #kasutbundleterbaik #conversemy #asicsmy #mizunomy #reebookmy

Adidas Badminton Whatsapp 016-6841873

Size: 9 UK
Kondisi: Terpakai
100% Original
Semenanjung: RM85 termasuk pos
Sabah & Sarawak: RM80 termasuk pos

@alai_bundle #kasutbundle #adidasmy #nikemy #takbarutapiori #bundleborneo #bundlemalaysiamurah #Vansmy #bundlesarawak #bijakberbelanja #kasutbundleterbaik #conversemy #asicsmy #mizunomy #reebookmy

0 0 2 hours ago
Adidas Whatsapp 016-6841873

Size: 9 UK
Kondisi: Terpakai
100% Original
Semenanjung: RM85 termasuk pos
Sabah & Sarawak: RM80 termasuk pos

@alai_bundle  #kasutbundle #adidasmy #nikemy #takbarutapiori  #bundleborneo #bundlemalaysiamurah #Vansmy #bundlesarawak #bijakberbelanja #kasutbundleterbaik #conversemy #asicsmy #mizunomy #reebookmy

Adidas Whatsapp 016-6841873

Size: 9 UK
Kondisi: Terpakai
100% Original
Semenanjung: RM85 termasuk pos
Sabah & Sarawak: RM80 termasuk pos

@alai_bundle #kasutbundle #adidasmy #nikemy #takbarutapiori #bundleborneo #bundlemalaysiamurah #Vansmy #bundlesarawak #bijakberbelanja #kasutbundleterbaik #conversemy #asicsmy #mizunomy #reebookmy

0 0 2 hours ago
Adidas Whatsapp 016-6841873

Size: 8 UK
Kondisi: Terpakai
100% Original
Semenanjung: RM85 termasuk pos
Sabah & Sarawak: RM80 termasuk pos

@alai_bundle  #kasutbundle #adidasmy #nikemy #takbarutapiori  #bundleborneo #bundlemalaysiamurah #Vansmy #bundlesarawak #bijakberbelanja #kasutbundleterbaik #conversemy #asicsmy #mizunomy #reebookmy

Adidas Whatsapp 016-6841873

Size: 8 UK
Kondisi: Terpakai
100% Original
Semenanjung: RM85 termasuk pos
Sabah & Sarawak: RM80 termasuk pos

@alai_bundle #kasutbundle #adidasmy #nikemy #takbarutapiori #bundleborneo #bundlemalaysiamurah #Vansmy #bundlesarawak #bijakberbelanja #kasutbundleterbaik #conversemy #asicsmy #mizunomy #reebookmy

0 0 2 hours ago
Adidas Whatsapp 016-6841873

Size: 7.5 UK
Kondisi: Terpakai
100% Original
Semenanjung: RM85 termasuk pos
Sabah & Sarawak: RM80 termasuk pos

@alai_bundle  #kasutbundle #adidasmy #nikemy #takbarutapiori  #bundleborneo #bundlemalaysiamurah #Vansmy #bundlesarawak #bijakberbelanja #kasutbundleterbaik #conversemy #asicsmy #mizunomy #reebookmy

Adidas Whatsapp 016-6841873

Size: 7.5 UK
Kondisi: Terpakai
100% Original
Semenanjung: RM85 termasuk pos
Sabah & Sarawak: RM80 termasuk pos

@alai_bundle #kasutbundle #adidasmy #nikemy #takbarutapiori #bundleborneo #bundlemalaysiamurah #Vansmy #bundlesarawak #bijakberbelanja #kasutbundleterbaik #conversemy #asicsmy #mizunomy #reebookmy

2 0 2 hours ago

Top #adidasmy posts

🇲🇾♥️ #adidasmy

🇲🇾♥️ #adidasmy

1,827 149 10 August, 2019
Comeback stronger 💪🏻🇲🇾 #yakultmalaysia #adidasmy 📸 @uwaisqarnijusoh

Comeback stronger 💪🏻🇲🇾 #yakultmalaysia #adidasmy 📸 @uwaisqarnijusoh

1,472 26 8 August, 2019
假期咯,大家不要当低头族了,抬起头,出去走走!
.
( 大家记得把你的电话抬起来留言这张照片,然后就可以放下电话了😂)
. 
#adidasmy #adidasneo

假期咯,大家不要当低头族了,抬起头,出去走走!
.
( 大家记得把你的电话抬起来留言这张照片,然后就可以放下电话了😂)
.
#adidasmy #adidasneo

26,254 202 12 August, 2019
He is not impressed 😂 
#minime
#adidasfootball
#adidasMY

He is not impressed 😂
#minime
#adidasfootball
#adidasMY

7,885 39 13 August, 2019
Don’t get affected by other’s success everyone’s timing is different 🦋
-
For these photos we took 3 public transports, stopped 848392828 passerbys , and marcus did asian squats for the perfect angle. At the same time hoping that my makeup and hair wont get ruined under the hot sun . It was worth it though 😋
-
#adidasMY @adidasoriginals

Don’t get affected by other’s success everyone’s timing is different 🦋
-
For these photos we took 3 public transports, stopped 848392828 passerbys , and marcus did asian squats for the perfect angle. At the same time hoping that my makeup and hair wont get ruined under the hot sun . It was worth it though 😋
-
#adidasMY @adidasoriginals

15,155 107 28 July, 2019
Tenis Swift Run Adidas.
Disponível nas lojas DCK e direct!

R. Teodoro Sampaio, 978 - Pinheiros
☎️ 11 9.9928-6281

R. João Cachoeira, 656 - Itaim Bibi
☎️ 11 9.8854-3682

#adidas #adidasswiftrun #adidas👟 #adidasmy #criadocomadidas ##adidastyle #style #girlstyle #fashionstyle #girl #girlpower #blogger #bloggerstyle #bloggerfashion #bloggerlife #fashionista #womanfashion #urbanstyle #streetwear #streetstyle #urbanwear #dck #dckstore

Tenis Swift Run Adidas.
Disponível nas lojas DCK e direct!

R. Teodoro Sampaio, 978 - Pinheiros
☎️ 11 9.9928-6281

R. João Cachoeira, 656 - Itaim Bibi
☎️ 11 9.8854-3682

#adidas #adidasswiftrun #adidas👟 #adidasmy #criadocomadidas # #adidastyle #style #girlstyle #fashionstyle #girl #girlpower #blogger #bloggerstyle #bloggerfashion #bloggerlife #fashionista #womanfashion #urbanstyle #streetwear #streetstyle #urbanwear #dck #dckstore

1,850 42 3 August, 2019
how r u planning to spend ur holidays ?🤩
-
#adidasMY #adidasneo #giftedbyadidas

how r u planning to spend ur holidays ?🤩
-
#adidasMY #adidasneo #giftedbyadidas

20,058 153 11 August, 2019
When i grow up, i wanna be a footballer ⚽️ #poyojelebih
#adidasMY

When i grow up, i wanna be a footballer ⚽️ #poyojelebih
#adidasMY

9,845 117 12 August, 2019
PB | 5km | 13th Women
.
Congratulations Friends! &
Thank you @safwanghafar😘
.
📸@safwanghafar,@aizatmkhtr
.
#adidasMY
#adidasrunning
#adidaswomen
#kyserunkrew
#togetherweattaingreatmiles

PB | 5km | 13th Women
.
Congratulations Friends! &
Thank you @safwanghafar😘
.
📸@safwanghafar,@aizatmkhtr
.
#adidasMY
#adidasrunning
#adidaswomen
#kyserunkrew
#togetherweattaingreatmiles

313 29 6 hours ago