#abgcoco Instagram Photos & Videos

abgcoco - 493 posts

Happy Birthday Tun Mahathir🎂
Thank you to serve our country getting grow until now,doesn't matter what people talk about you,i knew what you did past to grow up the country with your intelligence mind,and still serve as prime minister for now even you are getting old.Respect for that🤲🏻 #malaysian #abgcoco #amazreen #jakartaboy #pelesitkota  #iamindonesian #indonesianheirs #pria #penunggangbadai #husbandwife #husbandandwife #kenangan2019 #lovequotes #love #kl #australia #aussie #oz #likeforlike #like4like #kl #lfl #friday #newcastle #newsouthwales #sydney🇦🇺#oaks #hotel #oakshotel

Happy Birthday Tun Mahathir🎂
Thank you to serve our country getting grow until now,doesn't matter what people talk about you,i knew what you did past to grow up the country with your intelligence mind,and still serve as prime minister for now even you are getting old.Respect for that🤲🏻 #malaysian #abgcoco #amazreen #jakartaboy #pelesitkota #iamindonesian #indonesianheirs #pria #penunggangbadai #husbandwife #husbandandwife #kenangan2019 #lovequotes #love #kl #australia #aussie #oz #likeforlike #like4like #kl #lfl #friday #newcastle #newsouthwales #sydney🇦🇺 #oaks #hotel #oakshotel

12 0 14 July, 2019
Money won’t buy happiness, but it will pay the salaries of a large research staff to study the problem.😂😂😂 malaysian #abgcoco #amazreen #jakartaboy #pelesitkota  #iamindonesian #indonesianheirs #pria #penunggangbadai #husbandwife #husbandandwife #kenangan2019 #lovequotes #love #kl #australia #aussie #oz #likeforlike #like4like #kl #lfl #friday #newcastle #newsouthwales #sydney🇦🇺#oaks #hotel #oakshotel

Money won’t buy happiness, but it will pay the salaries of a large research staff to study the problem.😂😂😂 malaysian #abgcoco #amazreen #jakartaboy #pelesitkota #iamindonesian #indonesianheirs #pria #penunggangbadai #husbandwife #husbandandwife #kenangan2019 #lovequotes #love #kl #australia #aussie #oz #likeforlike #like4like #kl #lfl #friday #newcastle #newsouthwales #sydney🇦🇺 #oaks #hotel #oakshotel

14 0 12 July, 2019
Anda ada masalah kewangan,sering kali hilang tumpuan kerja bergaduh dengan bini pasal duit,gagal lunaskan bayaran bulanan kereta,nak modal kawin duit xde,nak curang tapi takut ? xpe benda boleh setel,contact bro sebelah saya ni,Ayahanda gampang benda boleh setel🤣🤣🤣 malaysian #abgcoco #amazreen #jakartaboy #pelesitkota  #iamindonesian #indonesianheirs #pria #penunggangbadai #husbandwife #husbandandwife #kenangan2019 #lovequotes #love #kl #australia #aussie #oz #likeforlike #like4like #kl #lfl #friday #newcastle #newsouthwales #sydney🇦🇺#oaks #hotel #oakshotel

Anda ada masalah kewangan,sering kali hilang tumpuan kerja bergaduh dengan bini pasal duit,gagal lunaskan bayaran bulanan kereta,nak modal kawin duit xde,nak curang tapi takut ? xpe benda boleh setel,contact bro sebelah saya ni,Ayahanda gampang benda boleh setel🤣🤣🤣 malaysian #abgcoco #amazreen #jakartaboy #pelesitkota #iamindonesian #indonesianheirs #pria #penunggangbadai #husbandwife #husbandandwife #kenangan2019 #lovequotes #love #kl #australia #aussie #oz #likeforlike #like4like #kl #lfl #friday #newcastle #newsouthwales #sydney🇦🇺 #oaks #hotel #oakshotel

24 1 12 July, 2019
It was wonderful to grow up with so many siblings. We were all just a year or two apart, and we were always so supportive of each other.

#malaysian #abgcoco #amazreen #jakartaboy #pelesitkota  #iamindonesian #indonesianheirs #pria #penunggangbadai #husbandwife #husbandandwife #kenangan2019 #lovequotes #love #kl #australia #aussie #oz #likeforlike #like4like #kl #lfl #friday #newcastle #newsouthwales #sydney🇦🇺#oaks #hotel #oakshotel

It was wonderful to grow up with so many siblings. We were all just a year or two apart, and we were always so supportive of each other.

#malaysian #abgcoco #amazreen #jakartaboy #pelesitkota #iamindonesian #indonesianheirs #pria #penunggangbadai #husbandwife #husbandandwife #kenangan2019 #lovequotes #love #kl #australia #aussie #oz #likeforlike #like4like #kl #lfl #friday #newcastle #newsouthwales #sydney🇦🇺 #oaks #hotel #oakshotel

20 2 3 July, 2019
3 Words can describe her personality;

Humble,Kind,Strong Women😊

Thank you Michelle we owe your kindness to much,without her i can't achieve what i have now.She's the one amazing manager i had and can be as example for the manager out there.Never step back when had in trouble,always become first person backup me.I'm very respect what she done until now.It's one of big loss for us losing her😭😭😭
“Goodbyes are not forever, are not the end; it simply means I’ll miss you until we meet again.” Love you Michelle from us husband and wife (ilham and puteri)🙏🏻 #malaysian #abgcoco #amazreen #jakartaboy #pelesitkota  #iamindonesian #indonesianheirs #pria #penunggangbadai #husbandwife #husbandandwife #kenangan2019 #lovequotes #love #kl #australia #aussie #oz #likeforlike #like4like #kl #lfl #friday #newcastle #newsouthwales #sydney🇦🇺#oaks #hotel #oakshotel

3 Words can describe her personality;

Humble,Kind,Strong Women😊

Thank you Michelle we owe your kindness to much,without her i can't achieve what i have now.She's the one amazing manager i had and can be as example for the manager out there.Never step back when had in trouble,always become first person backup me.I'm very respect what she done until now.It's one of big loss for us losing her😭😭😭
“Goodbyes are not forever, are not the end; it simply means I’ll miss you until we meet again.” Love you Michelle from us husband and wife (ilham and puteri)🙏🏻 #malaysian #abgcoco #amazreen #jakartaboy #pelesitkota #iamindonesian #indonesianheirs #pria #penunggangbadai #husbandwife #husbandandwife #kenangan2019 #lovequotes #love #kl #australia #aussie #oz #likeforlike #like4like #kl #lfl #friday #newcastle #newsouthwales #sydney🇦🇺 #oaks #hotel #oakshotel

28 1 28 June, 2019
All equipment done setup,just click on activated your pubg now invite my id name OvariBersin.Let me teach you pain feelings😂😂😂 #malaysian #abgcoco #amazreen #jakartaboy #pelesitkota  #iamindonesian #indonesianheirs #pria #penunggangbadai #husbandwife #husbandandwife #kenangan2019 #lovequotes #love #kl #australia #aussie #oz #likeforlike #like4like #kl #lfl #friday #newcastle #newsouthwales #sydney🇦🇺#oaks #hotel #oakshotel

All equipment done setup,just click on activated your pubg now invite my id name OvariBersin.Let me teach you pain feelings😂😂😂 #malaysian #abgcoco #amazreen #jakartaboy #pelesitkota #iamindonesian #indonesianheirs #pria #penunggangbadai #husbandwife #husbandandwife #kenangan2019 #lovequotes #love #kl #australia #aussie #oz #likeforlike #like4like #kl #lfl #friday #newcastle #newsouthwales #sydney🇦🇺 #oaks #hotel #oakshotel

21 0 27 June, 2019
Lagu nostalgia zaman sisi gelap jahiliyah dulu-dulu,isap gam,roket chia dalam bas,serong sekolah naik kl,samun bangla,perghh bila ingat balik lagu memang mengimbau mass lampau.Memang betul lah setiap lagu ada menyimpan banyak memori,that's why aku suka sgt dgn muzik jiwa tu melekat bebirat bila ingat balik😭

#malaysian #abgcoco #amazreen #jakartaboy #pelesitkota  #iamindonesian #indonesianheirs #pria #penunggangbadai #husbandwife #husbandandwife #kenangan2019 #lovequotes #love #kl #australia #aussie #oz #likeforlike #like4like #kl #lfl #friday #newcastle #newsouthwales #sydney🇦🇺#oaks #hotel #oakshotel

Lagu nostalgia zaman sisi gelap jahiliyah dulu-dulu,isap gam,roket chia dalam bas,serong sekolah naik kl,samun bangla,perghh bila ingat balik lagu memang mengimbau mass lampau.Memang betul lah setiap lagu ada menyimpan banyak memori,that's why aku suka sgt dgn muzik jiwa tu melekat bebirat bila ingat balik😭

#malaysian #abgcoco #amazreen #jakartaboy #pelesitkota #iamindonesian #indonesianheirs #pria #penunggangbadai #husbandwife #husbandandwife #kenangan2019 #lovequotes #love #kl #australia #aussie #oz #likeforlike #like4like #kl #lfl #friday #newcastle #newsouthwales #sydney🇦🇺 #oaks #hotel #oakshotel

15 2 24 June, 2019
Dinner activites with my dear lovely wife👩🏻‍🍳👨🏻‍🍳
It's fun and enjoyed when you cooking together,trust me it's worth it😊

#malaysian #abgcoco #amazreen #jakartaboy #pelesitkota  #iamindonesian #indonesianheirs #pria #penunggangbadai #husbandwife #husbandandwife #kenangan2019 #lovequotes #love #kl #australia #aussie #oz #likeforlike #like4like #kl #lfl #friday #newcastle #newsouthwales #sydney🇦🇺#oaks #hotel #oakshotel

Dinner activites with my dear lovely wife👩🏻‍🍳👨🏻‍🍳
It's fun and enjoyed when you cooking together,trust me it's worth it😊

#malaysian #abgcoco #amazreen #jakartaboy #pelesitkota #iamindonesian #indonesianheirs #pria #penunggangbadai #husbandwife #husbandandwife #kenangan2019 #lovequotes #love #kl #australia #aussie #oz #likeforlike #like4like #kl #lfl #friday #newcastle #newsouthwales #sydney🇦🇺 #oaks #hotel #oakshotel

11 0 23 June, 2019
Aduh adik aku sorang ni buat aku terhibur je gelak berdekah dekah sorang sorang bini tengok aku pun dah macam orang gila gelak sorang sorang, @rabss_214 kau punya lawak memang rare lain dari yang lain jal hahahaha🤣🤣🤣
Lain aku mintak lain kau bagi eh siakkk lah jai🤣🤣🤣🤣 #malaysian #abgcoco #amazreen #jakartaboy #pelesitkota  #iamindonesian #indonesianheirs #pria #penunggangbadai #husbandwife #husbandandwife #kenangan2019 #lovequotes #love #kl #australia #aussie #oz #likeforlike #like4like #kl #lfl #friday #newcastle #newsouthwales #sydney🇦🇺#oaks #hotel #oakshotel

Aduh adik aku sorang ni buat aku terhibur je gelak berdekah dekah sorang sorang bini tengok aku pun dah macam orang gila gelak sorang sorang, @rabss_214 kau punya lawak memang rare lain dari yang lain jal hahahaha🤣🤣🤣
Lain aku mintak lain kau bagi eh siakkk lah jai🤣🤣🤣🤣 #malaysian #abgcoco #amazreen #jakartaboy #pelesitkota #iamindonesian #indonesianheirs #pria #penunggangbadai #husbandwife #husbandandwife #kenangan2019 #lovequotes #love #kl #australia #aussie #oz #likeforlike #like4like #kl #lfl #friday #newcastle #newsouthwales #sydney🇦🇺 #oaks #hotel #oakshotel

14 0 9 hours ago
Sape kata dekat sydney xdapat jumpa nasi padang,akhirnya jumpa jugak.Sejibik sama rasa macam mak aku masak terbaik gila kedai makan ni lauk dia,gulai nangka selama tiga tahun xjumpa akhirnya dapat jugak merasa.Disyorkan kepada semua yg naj merasa masakan padang boleh ke kedai makan ni Pondok Buyung.
Nak tahu alamat dia tekan saja dkt address aku bagi tu👌🏻 #malaysian #abgcoco #amazreen #jakartaboy #pelesitkota  #iamindonesian #indonesianheirs #pria #penunggangbadai #husbandwife #husbandandwife #kenangan2019 #lovequotes #love #kl #australia #aussie #oz #likeforlike #like4like #kl #lfl #friday #newcastle #newsouthwales #sydney🇦🇺#oaks #hotel #oakshotel

Sape kata dekat sydney xdapat jumpa nasi padang,akhirnya jumpa jugak.Sejibik sama rasa macam mak aku masak terbaik gila kedai makan ni lauk dia,gulai nangka selama tiga tahun xjumpa akhirnya dapat jugak merasa.Disyorkan kepada semua yg naj merasa masakan padang boleh ke kedai makan ni Pondok Buyung.
Nak tahu alamat dia tekan saja dkt address aku bagi tu👌🏻 #malaysian #abgcoco #amazreen #jakartaboy #pelesitkota #iamindonesian #indonesianheirs #pria #penunggangbadai #husbandwife #husbandandwife #kenangan2019 #lovequotes #love #kl #australia #aussie #oz #likeforlike #like4like #kl #lfl #friday #newcastle #newsouthwales #sydney🇦🇺 #oaks #hotel #oakshotel

19 4 9 hours ago
I love you without knowing how, or when, or from where. I love you simply, without problems or pride . I love you in this way because I do not know any other way of loving but this, in which there is no I or you, so intimate that your hand upon my chest is my hand, so intimate that when I fall asleep your eyes close. 😂 #malaysian #abgcoco #amazreen #jakartaboy #pelesitkota  #iamindonesian #indonesianheirs #pria #penunggangbadai #husbandwife #husbandandwife #kenangan2019 #lovequotes #love #kl #australia #aussie #oz #likeforlike #like4like #kl #lfl #friday #newcastle #newsouthwales #sydney🇦🇺#oaks #hotel #oakshotel

I love you without knowing how, or when, or from where. I love you simply, without problems or pride . I love you in this way because I do not know any other way of loving but this, in which there is no I or you, so intimate that your hand upon my chest is my hand, so intimate that when I fall asleep your eyes close. 😂 #malaysian #abgcoco #amazreen #jakartaboy #pelesitkota #iamindonesian #indonesianheirs #pria #penunggangbadai #husbandwife #husbandandwife #kenangan2019 #lovequotes #love #kl #australia #aussie #oz #likeforlike #like4like #kl #lfl #friday #newcastle #newsouthwales #sydney🇦🇺 #oaks #hotel #oakshotel

27 0 16 hours ago
Thank you god still gave me another breath to spend this wonderful time with my good family,always be humble not everything you can walk from this world with your arrogant and stupid attitude.Grab it and put it back inside your stinky butt hole properly😁😁😁
keep it your arsehole mind for another master level😂😂😂 #malaysian #abgcoco #amazreen #jakartaboy #pelesitkota  #iamindonesian #indonesianheirs #pria #penunggangbadai #husbandwife #husbandandwife #kenangan2019 #lovequotes #love #kl #australia #aussie #oz #likeforlike #like4like #kl #lfl #friday #newcastle #newsouthwales #sydney🇦🇺#oaks #hotel #oakshotel

Thank you god still gave me another breath to spend this wonderful time with my good family,always be humble not everything you can walk from this world with your arrogant and stupid attitude.Grab it and put it back inside your stinky butt hole properly😁😁😁
keep it your arsehole mind for another master level😂😂😂 #malaysian #abgcoco #amazreen #jakartaboy #pelesitkota #iamindonesian #indonesianheirs #pria #penunggangbadai #husbandwife #husbandandwife #kenangan2019 #lovequotes #love #kl #australia #aussie #oz #likeforlike #like4like #kl #lfl #friday #newcastle #newsouthwales #sydney🇦🇺 #oaks #hotel #oakshotel

23 0 14 June, 2019
Ed Sheeran-Perfect🎤
Sorry if my singing not good as your voice,please immediately get out to watch this vid if you're perfect enough as human being.I'm just doin this honestly for my lovely wife,and i can say i'm proud to be her husband and  brave do this for my only lovely wife❤️
Not like it,i think you're smart enough to use this platform social media find the block button and press it motherfucker!

#malaysian #abgcoco #amazreen #jakartaboy #pelesitkota  #iamindonesian #indonesianheirs #pria #penunggangbadai #husbandwife #husbandandwife #kenangan2019 #lovequotes #love #kl #australia #aussie #oz #likeforlike #like4like #kl #lfl #friday #newcastle #newsouthwales #sydney🇦🇺#oaks #hotel #oakshotel

Ed Sheeran-Perfect🎤
Sorry if my singing not good as your voice,please immediately get out to watch this vid if you're perfect enough as human being.I'm just doin this honestly for my lovely wife,and i can say i'm proud to be her husband and brave do this for my only lovely wife❤️
Not like it,i think you're smart enough to use this platform social media find the block button and press it motherfucker!

#malaysian #abgcoco #amazreen #jakartaboy #pelesitkota #iamindonesian #indonesianheirs #pria #penunggangbadai #husbandwife #husbandandwife #kenangan2019 #lovequotes #love #kl #australia #aussie #oz #likeforlike #like4like #kl #lfl #friday #newcastle #newsouthwales #sydney🇦🇺 #oaks #hotel #oakshotel

8 0 14 June, 2019

Top #abgcoco posts

Lagu nostalgia zaman sisi gelap jahiliyah dulu-dulu,isap gam,roket chia dalam bas,serong sekolah naik kl,samun bangla,perghh bila ingat balik lagu memang mengimbau mass lampau.Memang betul lah setiap lagu ada menyimpan banyak memori,that's why aku suka sgt dgn muzik jiwa tu melekat bebirat bila ingat balik😭

#malaysian #abgcoco #amazreen #jakartaboy #pelesitkota  #iamindonesian #indonesianheirs #pria #penunggangbadai #husbandwife #husbandandwife #kenangan2019 #lovequotes #love #kl #australia #aussie #oz #likeforlike #like4like #kl #lfl #friday #newcastle #newsouthwales #sydney🇦🇺#oaks #hotel #oakshotel

Lagu nostalgia zaman sisi gelap jahiliyah dulu-dulu,isap gam,roket chia dalam bas,serong sekolah naik kl,samun bangla,perghh bila ingat balik lagu memang mengimbau mass lampau.Memang betul lah setiap lagu ada menyimpan banyak memori,that's why aku suka sgt dgn muzik jiwa tu melekat bebirat bila ingat balik😭

#malaysian #abgcoco #amazreen #jakartaboy #pelesitkota #iamindonesian #indonesianheirs #pria #penunggangbadai #husbandwife #husbandandwife #kenangan2019 #lovequotes #love #kl #australia #aussie #oz #likeforlike #like4like #kl #lfl #friday #newcastle #newsouthwales #sydney🇦🇺 #oaks #hotel #oakshotel

15 2 24 June, 2019
This song i like to sing for my beautiful lovely girl @putriazreen and for my sis in law @fena_farina for her birthday,yes i admit my voice little bit has shaking little bit nervous to perform this kind of song🤣🤣🤣 #malaysian #abgcoco #amazreen #jakartaboy #pelesitkota  #iamindonesian #indonesianheirs #pria #penunggangbadai #husbandwife #husbandandwife #kenangan2019 #lovequotes #love #kl #australia #aussie #oz #likeforlike #like4like #kl #lfl #friday #newcastle #newsouthwales #sydney🇦🇺#oaks #hotel #oakshotel

This song i like to sing for my beautiful lovely girl @putriazreen and for my sis in law @fena_farina for her birthday,yes i admit my voice little bit has shaking little bit nervous to perform this kind of song🤣🤣🤣 #malaysian #abgcoco #amazreen #jakartaboy #pelesitkota #iamindonesian #indonesianheirs #pria #penunggangbadai #husbandwife #husbandandwife #kenangan2019 #lovequotes #love #kl #australia #aussie #oz #likeforlike #like4like #kl #lfl #friday #newcastle #newsouthwales #sydney🇦🇺 #oaks #hotel #oakshotel

12 1 14 June, 2019