#Sunscreen Instagram Photos & Videos

Sunscreen - 1.4m posts

💜Summer Favorites💜
.
QOTD: Whats been your favorite skincare/beauty product this summer? (or winter if you’re down under 😜)
.
I was gona have this be a July favorites, but clearly it isn’t july anymore so lets just call it summer favorites 😂 These have all been awesome for this season... but if I had to give the #1 prize to someone, it’d have to be the make prem sun gel. That sun gel makes me excited to do my skincare in the morning when I’m grumpy and half asleep... thats when you know its a keeper am i right?! 🤣💕 Do you see any favorites or wishlist items here? .
- @keepcool_global Keep Cool and Soothe Toner
- @purito_official Comfy Water Sun Block
- @miguhara Ultra Whitening Ampoule
- @makeprem UV defense me. Blue Ray Sun Gel
- @makeprem safe me. Relief Moisture Cleansing Foam
.
💸Not sponsored💸
.
#skincarefavorites #sunscreen #spf #cleanser #serum #brightening #skincare #abcommunity #koreanskincare #skincareroutine #skincareaddict  #skincarecommunity #kskincare  #skincareproducts #skincarereview #skincareregime #skinroutine

💜Summer Favorites💜
.
QOTD: Whats been your favorite skincare/beauty product this summer? (or winter if you’re down under 😜)
.
I was gona have this be a July favorites, but clearly it isn’t july anymore so lets just call it summer favorites 😂 These have all been awesome for this season... but if I had to give the #1 prize to someone, it’d have to be the make prem sun gel. That sun gel makes me excited to do my skincare in the morning when I’m grumpy and half asleep... thats when you know its a keeper am i right?! 🤣💕 Do you see any favorites or wishlist items here? .
- @keepcool_global Keep Cool and Soothe Toner
- @purito_official Comfy Water Sun Block
- @miguhara Ultra Whitening Ampoule
- @makeprem UV defense me. Blue Ray Sun Gel
- @makeprem safe me. Relief Moisture Cleansing Foam
.
💸Not sponsored💸
.
#skincarefavorites #sunscreen #spf #cleanser #serum #brightening #skincare #abcommunity #koreanskincare #skincareroutine #skincareaddict #skincarecommunity #kskincare #skincareproducts #skincarereview #skincareregime #skinroutine

1 0 4 minutes ago
Mineral Sunscreen dg kandungan SPF 50  yg sgt ringan spt air & ga meninggalkan efek whitecast (efek putih2) pd kulit sgt cocok utk: 🙇‍♀️🙇‍♂️ si buah hati yg aktivitasnya padat di luar ruangan 👷‍♀️👷🏻‍♂️ para pekerja lapangan 🏃‍♂️ Atlet 
Serta mengandung Aloevera dan Vit E untuk melembutkan dan mencerahkan🥑🥬🥝 🤷🏻‍♂️Dan untuk mereka yg tidak mau memakai sunscreen physic yg berbentuk spt krim-kriman. 😎Memakai sunscreen/melindungi kulit tanpa diketahui oranglain😍 ✅Dapat dipakai di seluruh tubuh dari wajah sampai kaki🤗

Cara pakai : semprot sunscreen sebanyak 3x dan oleskan merata ke bagian yg ingin kamu lindungi.

Dan kamupun siap berjemur tanpa takut lagi☀️ #urbanderma
#urbandermabpom
#urbandermaskincare
#urbandermahaircare
#urbandermasbfspray
#sbfspray 
#spf50 
#bestseller
#openagen
#openreseller
#antiaging
#sunscreen 
#sunblockcair 
#sunblockspray

Mineral Sunscreen dg kandungan SPF 50 yg sgt ringan spt air & ga meninggalkan efek whitecast (efek putih2) pd kulit sgt cocok utk: 🙇‍♀️🙇‍♂️ si buah hati yg aktivitasnya padat di luar ruangan 👷‍♀️👷🏻‍♂️ para pekerja lapangan 🏃‍♂️ Atlet
Serta mengandung Aloevera dan Vit E untuk melembutkan dan mencerahkan🥑🥬🥝 🤷🏻‍♂️Dan untuk mereka yg tidak mau memakai sunscreen physic yg berbentuk spt krim-kriman. 😎Memakai sunscreen/melindungi kulit tanpa diketahui oranglain😍 ✅Dapat dipakai di seluruh tubuh dari wajah sampai kaki🤗

Cara pakai : semprot sunscreen sebanyak 3x dan oleskan merata ke bagian yg ingin kamu lindungi.

Dan kamupun siap berjemur tanpa takut lagi☀️ #urbanderma
#urbandermabpom
#urbandermaskincare
#urbandermahaircare
#urbandermasbfspray
#sbfspray
#spf50
#bestseller
#openagen
#openreseller
#antiaging
#sunscreen
#sunblockcair
#sunblockspray

2 0 7 minutes ago
Lait Apaisant Après-Soleil Visage et Corps, il dopo sole firmato @MatisParisItalia che intensifica e sublima l’abbronzatura, ammorbidisce, idrata e lenisce la pelle! 😍☀️ Ancora per pochi giorni puoi scoprirlo da noi per assicurarti la massima protezione per la fine dell'estate 💯⛱⁠
.⁠
.⁠
.⁠
#estetica #estetista #relax #beauty #wellness #skincare #beautician #skin #pelle #beautycare #cura #estate #summer #benessere #bellezza #sole #sun #abbronzatura #tan #sunbathe #solari #cremesolari #protezione #sunscreen #protection #fvg #premariacco ⁠

Lait Apaisant Après-Soleil Visage et Corps, il dopo sole firmato @MatisParisItalia che intensifica e sublima l’abbronzatura, ammorbidisce, idrata e lenisce la pelle! 😍☀️ Ancora per pochi giorni puoi scoprirlo da noi per assicurarti la massima protezione per la fine dell'estate 💯⛱⁠
.⁠
.⁠
.⁠
#estetica #estetista #relax #beauty #wellness #skincare #beautician #skin #pelle #beautycare #cura #estate #summer #benessere #bellezza #sole #sun #abbronzatura #tan #sunbathe #solari #cremesolari #protezione #sunscreen #protection #fvg #premariacco

2 0 10 minutes ago
👍BERUBAH JADI MULUS DARI JERAWATAN PARAH 😍😍 Masalah jerawat yg g kelar2 sampe meradang bisa bener-bener BERUBAH DRASTIS dengan cuma pakai ✨KRIM TEMULAWAK ANTI ACNE 🎉

Gak cuma jerawat yg berhasil ilang,  kulit pun jadi makin PUTIH GLOWING ✨karena krim temulawak jg terbuat dari beras yg bisa mutihin kulit secara alami🍃🌾 Siapa yg gak jatuh cinta💕 dengan bahan sealami krim ini dan hasil se WOW testi ini. 
Jangan ragu untk pake anti acne skincare, apalagi yg alami kayak gini😍📝
Inbox/ WA 0859-7520-1917

#skincareroutine #skincare #skincareindonesia #skincareherbal#skincarekorea#sunscreen#pencerahwajah#serum#sleepingmask#maskeralami#masker#maskerwajah#aloevera#pemutihwajah#pemutihbadan#roromendut#roromendutskincare

👍BERUBAH JADI MULUS DARI JERAWATAN PARAH 😍😍 Masalah jerawat yg g kelar2 sampe meradang bisa bener-bener BERUBAH DRASTIS dengan cuma pakai ✨KRIM TEMULAWAK ANTI ACNE 🎉

Gak cuma jerawat yg berhasil ilang, kulit pun jadi makin PUTIH GLOWING ✨karena krim temulawak jg terbuat dari beras yg bisa mutihin kulit secara alami🍃🌾 Siapa yg gak jatuh cinta💕 dengan bahan sealami krim ini dan hasil se WOW testi ini.
Jangan ragu untk pake anti acne skincare, apalagi yg alami kayak gini😍📝
Inbox/ WA 0859-7520-1917

#skincareroutine #skincare #skincareindonesia #skincareherbal #skincarekorea #sunscreen #pencerahwajah #serum #sleepingmask #maskeralami #masker #maskerwajah #aloevera #pemutihwajah #pemutihbadan #roromendut #roromendutskincare

0 0 15 minutes ago
👍BERUBAH JADI MULUS DARI JERAWATAN PARAH 😍😍 Masalah jerawat yg g kelar2 sampe meradang bisa bener-bener BERUBAH DRASTIS dengan cuma pakai ✨KRIM TEMULAWAK ANTI ACNE 🎉

Gak cuma jerawat yg berhasil ilang,  kulit pun jadi makin PUTIH GLOWING ✨karena krim temulawak jg terbuat dari beras yg bisa mutihin kulit secara alami🍃🌾 Siapa yg gak jatuh cinta💕 dengan bahan sealami krim ini dan hasil se WOW testi ini. 
Jangan ragu untk pake anti acne skincare, apalagi yg alami kayak gini😍📝
Inbox/ WA 0859-7520-1917

#skincareroutine #skincare #skincareindonesia #skincareherbal#skincarekorea#sunscreen#pencerahwajah#serum#sleepingmask#maskeralami#masker#maskerwajah#aloevera#pemutihwajah#pemutihbadan#roromendut#roromendutskincare

👍BERUBAH JADI MULUS DARI JERAWATAN PARAH 😍😍 Masalah jerawat yg g kelar2 sampe meradang bisa bener-bener BERUBAH DRASTIS dengan cuma pakai ✨KRIM TEMULAWAK ANTI ACNE 🎉

Gak cuma jerawat yg berhasil ilang, kulit pun jadi makin PUTIH GLOWING ✨karena krim temulawak jg terbuat dari beras yg bisa mutihin kulit secara alami🍃🌾 Siapa yg gak jatuh cinta💕 dengan bahan sealami krim ini dan hasil se WOW testi ini.
Jangan ragu untk pake anti acne skincare, apalagi yg alami kayak gini😍📝
Inbox/ WA 0859-7520-1917

#skincareroutine #skincare #skincareindonesia #skincareherbal #skincarekorea #sunscreen #pencerahwajah #serum #sleepingmask #maskeralami #masker #maskerwajah #aloevera #pemutihwajah #pemutihbadan #roromendut #roromendutskincare

0 0 17 minutes ago
Beach living, surfing, sunbathing, exploring. What do you do in your palm tree playground?

#palmtreeplayground
#wearepalmandpine
#timeforpalmandpine
#palmtrees

Beach living, surfing, sunbathing, exploring. What do you do in your palm tree playground?

#palmtreeplayground
#wearepalmandpine
#timeforpalmandpine
#palmtrees

8 1 20 minutes ago
Essentials

Essentials

3 1 21 minutes ago
💄MERDEKA SALE 31% OGOS PROMOTION💄

Semua yg tersenarai di dalam gambar tu ada potongan harga 31% yg memang murah & berbaloi la klu beli bulan ni. 😍😍😍😍
.
.
Apa tunggu lagi, jom sertai order dengan Shu utk bulan ni. Awak semua xkan menyesal dengan harga yg ditawarkan. Bijak berbelanja, bijak membeli brg berkualiti dan top Brand Mary Kay. 👍💖💕
.
.
Nak tahu lebih lanjut atau nak try free sample drpd Shu, mari la kita borak di wssp. Shu ada dan sedia membantu uals yg nak kan harga bajet. 😁😊 nak tanya² dlu pun bole. Shu ok je😃
..
..
Love 💋
Shuhada Nazri 💄
019.554.3498 📱📲
Your Trusted Beauty Consultant 💼
Mary Kay Malaysia 👜

#marykay #marykaymalaysia #MaryKayipoh #marykayperak #primer #sheacream #marykaysattinbody #whippedsheacream #foundationmarykay #foundationmurah #berbaloi #setbotanicaleffect #bodylotion #promo #promosi #diskaunhebat #hadiahunik #sheabutter #whitetealotion #forher #present #wanitacantik #sunprotection #sunscreen #neelofa #bazaarpaknil #bazaaronline #eyegel #brush #merdekasale

💄MERDEKA SALE 31% OGOS PROMOTION💄

Semua yg tersenarai di dalam gambar tu ada potongan harga 31% yg memang murah & berbaloi la klu beli bulan ni. 😍😍😍😍
.
.
Apa tunggu lagi, jom sertai order dengan Shu utk bulan ni. Awak semua xkan menyesal dengan harga yg ditawarkan. Bijak berbelanja, bijak membeli brg berkualiti dan top Brand Mary Kay. 👍💖💕
.
.
Nak tahu lebih lanjut atau nak try free sample drpd Shu, mari la kita borak di wssp. Shu ada dan sedia membantu uals yg nak kan harga bajet. 😁😊 nak tanya² dlu pun bole. Shu ok je😃
..
..
Love 💋
Shuhada Nazri 💄
019.554.3498 📱📲
Your Trusted Beauty Consultant 💼
Mary Kay Malaysia 👜

#marykay #marykaymalaysia #MaryKayipoh #marykayperak #primer #sheacream #marykaysattinbody #whippedsheacream #foundationmarykay #foundationmurah #berbaloi #setbotanicaleffect #bodylotion #promo #promosi #diskaunhebat #hadiahunik #sheabutter #whitetealotion #forher #present #wanitacantik #sunprotection #sunscreen #neelofa #bazaarpaknil #bazaaronline #eyegel #brush #merdekasale

1 0 23 minutes ago
430฿รวมส่งคะ ⭐️⭐️⭐️⭐️Biore UV Aqua Rich Watery Essence spf 50pa++ แท้💯%+ กันแดดเนื้อบางเบา สำหรับทุกสภาพผิว ปกป้องผิวจากรังสี UVA / UVB ถึง 50 เท่า มอบความรู้สึกเบาสบายผิว ไม่เหนียวเหนอะหนะ ทาทับเครื่องสำอาค์ได้ระหว่างวันโดยไม่ทำให้เป็นคราบ ช่วยเติมเต็มความชุ่มชื่น ไม่ทำให้หน้ามัน และไม่ก่อให้เกิดการระคายเคืองผิว  มีสินค้าพร้อมส่ง ราคา/ชิ้น #บิโอเร #biore #biorethailand #bioreaquarich #bioreuv #biorespray #kwankao #bioreaquarichwateryessence #bioreกันแดด #bioreสีฟ้า #sunscreen #dhcjapan #jillstuartthailand #lynaround #dhcthailand  #jillstuartmirror  #ครีมกันแดด #lyn #milin #psmaterial  #fairygodmotherth #lovebirdbrand #varinthorn_boutique

430฿รวมส่งคะ ⭐️⭐️⭐️⭐️Biore UV Aqua Rich Watery Essence spf 50pa++ แท้💯%+ กันแดดเนื้อบางเบา สำหรับทุกสภาพผิว ปกป้องผิวจากรังสี UVA / UVB ถึง 50 เท่า มอบความรู้สึกเบาสบายผิว ไม่เหนียวเหนอะหนะ ทาทับเครื่องสำอาค์ได้ระหว่างวันโดยไม่ทำให้เป็นคราบ ช่วยเติมเต็มความชุ่มชื่น ไม่ทำให้หน้ามัน และไม่ก่อให้เกิดการระคายเคืองผิว มีสินค้าพร้อมส่ง ราคา/ชิ้น #บิโอเร #biore #biorethailand #bioreaquarich #bioreuv #biorespray #kwankao #bioreaquarichwateryessence #bioreกันแดด #bioreสีฟ้า #sunscreen #dhcjapan #jillstuartthailand #lynaround #dhcthailand #jillstuartmirror #ครีมกันแดด #lyn #milin #psmaterial #fairygodmotherth #lovebirdbrand #varinthorn_boutique

0 0 23 minutes ago
ถ้าไม่ทาครีมกันแดดเลย จะเกิดอะไรขึ้นกับผิวเรา? 
หากผิวเราถูกแสง UV เข้าทุกวันๆ ก็สามารถทำให้เราเป็นโรคมะเร็งผิวหนังได้ และการทาครีมกันแดดก็เป็นสิ่งสำคัญที่ช่วยลดความเสี่ยงการเกิดมะเร็งผิวหนังได้มากเลยค่ะ งานวิจัยหนึ่งที่ออสเตรเลียในปี 2011 ได้บอกไว้ว่า คนที่อายุ 25-75 ปี ที่ทาครีมกันแดดเป็นประจำอย่างต่อเนื่องมากว่า 10 ปี จะมีความเสี่ยงเป็นมะเร็งผิวหนึงได้น้อยกว่าคนที่ไม่ได้ทาครีมกันแดด ดังนั้นอย่าลืมทาครีมกันแดด 🔅Re•sun ทุกวันนะคะ

#Re#misfill#remask#repair#resun#sunscreen#mask#ผิวขาวใส#กันแดดเกาหลี#สกินแคร์เกาหลี#หน้าใส#ครีมเกาหลี#อยากผิวสวย#skincare#Kbeauty#เครื่องสำอางค์เกาหลี#มาร์คหน้าเกาหลี#ผิวกระจ่างใส#ผิวเนียน#รักษาสิว#ผิวออร่า#koreacosmetic#

ถ้าไม่ทาครีมกันแดดเลย จะเกิดอะไรขึ้นกับผิวเรา? 
หากผิวเราถูกแสง UV เข้าทุกวันๆ ก็สามารถทำให้เราเป็นโรคมะเร็งผิวหนังได้ และการทาครีมกันแดดก็เป็นสิ่งสำคัญที่ช่วยลดความเสี่ยงการเกิดมะเร็งผิวหนังได้มากเลยค่ะ งานวิจัยหนึ่งที่ออสเตรเลียในปี 2011 ได้บอกไว้ว่า คนที่อายุ 25-75 ปี ที่ทาครีมกันแดดเป็นประจำอย่างต่อเนื่องมากว่า 10 ปี จะมีความเสี่ยงเป็นมะเร็งผิวหนึงได้น้อยกว่าคนที่ไม่ได้ทาครีมกันแดด ดังนั้นอย่าลืมทาครีมกันแดด 🔅Re•sun ทุกวันนะคะ

#Re #misfill #remask #repair #resun #sunscreen #mask #ผิวขาวใส #กันแดดเกาหลี #สกินแคร์เกาหลี #หน้าใส #ครีมเกาหลี #อยากผิวสวย #skincare #Kbeauty #เครื่องสำอางค์เกาหลี #มาร์คหน้าเกาหลี #ผิวกระจ่างใส #ผิวเนียน #รักษาสิว #ผิวออร่า #koreacosmetic#

0 0 27 minutes ago
Bismillah Alhamdulillah Indonesia sudah Merdeka 74  tahun.

Kabar gembira ada promo Merdeka Batrisyia herbal mulai tgl 17 s.d tgl 27 untuk produk :
1. Garcinia 60 kaps
2. Lipstik Glossy chili
3. Lipstik Matte peach
4. Lipstik Glossy pink
5. Sewead Gel 99% 50gr
6. Body lotion fruity 100ml
7. Serum Extra Acne/Fazathan 20ml
8. Suncreen yellow 9gr .

Jangan sampai kehabisan yah
Order WA. 082189144779 atau klik on bio.
.
.
#promomulai
#promobatrisyia
#promoskincare
#promoherbal
#promolipstik
#salebatrisyia
#salebatrisyiaherbal
#batrisyiaherbalstore
#batrisyiadepok
#followforfollow
#promoberakhir
#promomerdeka
#lipstikherbal
#lipstikchily
#lipstikpink
#lipstikpeach
#garcinia
#sunscreen
#serumacne
#bodylotionfruity
#seaweedgel
#HUTRI74

Bismillah Alhamdulillah Indonesia sudah Merdeka 74 tahun.

Kabar gembira ada promo Merdeka Batrisyia herbal mulai tgl 17 s.d tgl 27 untuk produk :
1. Garcinia 60 kaps
2. Lipstik Glossy chili
3. Lipstik Matte peach
4. Lipstik Glossy pink
5. Sewead Gel 99% 50gr
6. Body lotion fruity 100ml
7. Serum Extra Acne/Fazathan 20ml
8. Suncreen yellow 9gr .

Jangan sampai kehabisan yah
Order WA. 082189144779 atau klik on bio.
.
.
#promomulai
#promobatrisyia
#promoskincare
#promoherbal
#promolipstik
#salebatrisyia
#salebatrisyiaherbal
#batrisyiaherbalstore
#batrisyiadepok
#followforfollow
#promoberakhir
#promomerdeka
#lipstikherbal
#lipstikchily
#lipstikpink
#lipstikpeach
#garcinia
#sunscreen
#serumacne
#bodylotionfruity
#seaweedgel
#HUTRI74

0 0 28 minutes ago
Heliocare Compact (Oil-free) has a mattifying effect and ideal for combination of oily-prone skin. It provides advanced broad-spectrum protection with skin tone enhancement and correction that is easy to apply with the sponge applicator and built-in mirror.

#Heliocare #Compact #OilFree #SPF50 #Sunscreen #Everyday #Everywhere #Fernblock #UVA #UVB #Suncare #Beauty #loveyourskin

Heliocare Compact (Oil-free) has a mattifying effect and ideal for combination of oily-prone skin. It provides advanced broad-spectrum protection with skin tone enhancement and correction that is easy to apply with the sponge applicator and built-in mirror.

#Heliocare #Compact #OilFree #SPF50 #Sunscreen #Everyday #Everywhere #Fernblock #UVA #UVB #Suncare #Beauty #loveyourskin

1 0 28 minutes ago
Indispensables para salir al trote mañanero! Deporte saludable y baño de naturaleza.
.
Cuando salgo por la mañana en mi reto travesía siempre me lavo el rostro, pongo tónico y la protección solar spf50++++, la máxima estabilidad de la protección más alta, por mucho que quieran hacernos pensar que la hay más alta. Por supuesto de Kiehl’s que no se me mete en los ojos.
Y con hidratación encima dentro de esta botella de una de mis tiendas de decoración y regalos favorita, donde voy alternando frutas y verdura. Esta vez ha tocado paraguayo. Y es que así se hace más apetecible beber.
.
Para estar sano como premisa: estar hidratado por dentro y por fuera! 💪🏽
.
#aguadefrutas #instacosmetics #spf #sunscreen #sunprotector #water #facecare #cremaholic

Indispensables para salir al trote mañanero! Deporte saludable y baño de naturaleza.
.
Cuando salgo por la mañana en mi reto travesía siempre me lavo el rostro, pongo tónico y la protección solar spf50++++, la máxima estabilidad de la protección más alta, por mucho que quieran hacernos pensar que la hay más alta. Por supuesto de Kiehl’s que no se me mete en los ojos.
Y con hidratación encima dentro de esta botella de una de mis tiendas de decoración y regalos favorita, donde voy alternando frutas y verdura. Esta vez ha tocado paraguayo. Y es que así se hace más apetecible beber.
.
Para estar sano como premisa: estar hidratado por dentro y por fuera! 💪🏽
.
#aguadefrutas #instacosmetics #spf #sunscreen #sunprotector #water #facecare #cremaholic

8 0 28 minutes ago
Bowl 11$ សម្រាប់សាកធានាថាជាប់ចិត្ត💯 #LaGlace #Sunscreen

Bowl 11$ សម្រាប់សាកធានាថាជាប់ចិត្ត💯 #LaGlace #Sunscreen

0 0 29 minutes ago
💄MERDEKA SALE 31% OGOS PROMOTION💄

Semua yg tersenarai di dalam gambar tu ada potongan harga 31% yg memang murah & berbaloi la klu beli bulan ni. 😍😍😍😍
.
.
Apa tunggu lagi, jom sertai order dengan Shu utk bulan ni. Awak semua xkan menyesal dengan harga yg ditawarkan. Bijak berbelanja, bijak membeli brg berkualiti dan top Brand Mary Kay. 👍💖💕
.
.
Nak tahu lebih lanjut atau nak try free sample drpd Shu, mari la kita borak di wssp. Shu ada dan sedia membantu uals yg nak kan harga bajet. 😁😊 nak tanya² dlu pun bole. Shu ok je😃
..
..
Love 💋
Shuhada Nazri 💄
019.554.3498 📱📲
Your Trusted Beauty Consultant 💼
Mary Kay Malaysia 👜

#marykay #marykaymalaysia #MaryKayipoh #marykayperak #primer #sheacream #marykaysattinbody #whippedsheacream #foundationmarykay #foundationmurah #berbaloi #setbotanicaleffect #bodylotion #promo #promosi #diskaunhebat #hadiahunik #sheabutter #whitetealotion #forher #present #wanitacantik #sunprotection #sunscreen #neelofa #bazaarpaknil #bazaaronline #eyegel #brush #merdekasale

💄MERDEKA SALE 31% OGOS PROMOTION💄

Semua yg tersenarai di dalam gambar tu ada potongan harga 31% yg memang murah & berbaloi la klu beli bulan ni. 😍😍😍😍
.
.
Apa tunggu lagi, jom sertai order dengan Shu utk bulan ni. Awak semua xkan menyesal dengan harga yg ditawarkan. Bijak berbelanja, bijak membeli brg berkualiti dan top Brand Mary Kay. 👍💖💕
.
.
Nak tahu lebih lanjut atau nak try free sample drpd Shu, mari la kita borak di wssp. Shu ada dan sedia membantu uals yg nak kan harga bajet. 😁😊 nak tanya² dlu pun bole. Shu ok je😃
..
..
Love 💋
Shuhada Nazri 💄
019.554.3498 📱📲
Your Trusted Beauty Consultant 💼
Mary Kay Malaysia 👜

#marykay #marykaymalaysia #MaryKayipoh #marykayperak #primer #sheacream #marykaysattinbody #whippedsheacream #foundationmarykay #foundationmurah #berbaloi #setbotanicaleffect #bodylotion #promo #promosi #diskaunhebat #hadiahunik #sheabutter #whitetealotion #forher #present #wanitacantik #sunprotection #sunscreen #neelofa #bazaarpaknil #bazaaronline #eyegel #brush #merdekasale

1 0 31 minutes ago
유산균은 당신의 피부를 스스로 재생하게 만들어줍니다
여름철 피부건강 유산균으로 챙기세요🤗

#glowbiotics #sunscreen #선크림 #유산균

유산균은 당신의 피부를 스스로 재생하게 만들어줍니다
여름철 피부건강 유산균으로 챙기세요🤗

#glowbiotics #sunscreen #선크림 #유산균

11 1 31 minutes ago
PARUT KECUT‼️
.
Sapa ja yg tak happy bila jerawat dah kecut, parut makin pudar.. haa mcm cust ni dah makin cantik dh skrg dgn kulit yg semakin sihat.. alhamdulillah .
.
#
So sapa nak kulit sihat say ‘ayy’

PARUT KECUT‼️
.
Sapa ja yg tak happy bila jerawat dah kecut, parut makin pudar.. haa mcm cust ni dah makin cantik dh skrg dgn kulit yg semakin sihat.. alhamdulillah .
.
#
So sapa nak kulit sihat say ‘ayy’

0 1 32 minutes ago
Kan best kalau kulit sentiasa nampak awet MUDA dan FRESH sampai org sekeliling panggil kita adik..😄
. 
Nak tak hana kongsikan mcm mana nak maintainkan kulit supaya sentiasa nampak fresh tanpa 'lebam2"
. 
Rupa2nya sinar UV ni bukan shj menyumbang kepada kanser kulit, tapi ianya menyumbang kpd radikal bebas yg buat kulit kita KUSAM dan naik BINTIK2 HITAM ALA JERAGAT..dan buatkan muka nampak mcm makcik2.. .
Pelindung sgt penting utk make sure kita tak nampak berusia dan berjeragat.. Ada 2 jenis pelindung iaitu Sunscreen dan sunblock..
.
Jom hana kongsikan dahulu apa beza SUNSCREEN dan SUNBLOCK..
.
Sunscreen adalah "chemical barrier" yg menyerap masuk ke dalam kulit dan menyerap sinar UV sblm sinar UV tu memamah lapisan kulit dlm kita.. .
Sedangkan sunblock pula adalah "physical barrier" utk menghalang sinar UV. Ianya diletakkan di atas kulit dan bertindak terus utk menghalang sinar UV masuk ke dlm kulit.
.
Pastikan anda memakai pelindung anda supaya kulit kita tak rosak dimamah sinar UV dan di dalam Charms Foundation mempunyai sejenis sunscreen iaitu TITANIUM DIOXIDE supaya kulit kita maintain Muda..
.
Dah pakai pelindung hari ni?
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandaward

Kan best kalau kulit sentiasa nampak awet MUDA dan FRESH sampai org sekeliling panggil kita adik..😄
.
Nak tak hana kongsikan mcm mana nak maintainkan kulit supaya sentiasa nampak fresh tanpa 'lebam2"
.
Rupa2nya sinar UV ni bukan shj menyumbang kepada kanser kulit, tapi ianya menyumbang kpd radikal bebas yg buat kulit kita KUSAM dan naik BINTIK2 HITAM ALA JERAGAT..dan buatkan muka nampak mcm makcik2.. .
Pelindung sgt penting utk make sure kita tak nampak berusia dan berjeragat.. Ada 2 jenis pelindung iaitu Sunscreen dan sunblock..
.
Jom hana kongsikan dahulu apa beza SUNSCREEN dan SUNBLOCK..
.
Sunscreen adalah "chemical barrier" yg menyerap masuk ke dalam kulit dan menyerap sinar UV sblm sinar UV tu memamah lapisan kulit dlm kita.. .
Sedangkan sunblock pula adalah "physical barrier" utk menghalang sinar UV. Ianya diletakkan di atas kulit dan bertindak terus utk menghalang sinar UV masuk ke dlm kulit.
.
Pastikan anda memakai pelindung anda supaya kulit kita tak rosak dimamah sinar UV dan di dalam Charms Foundation mempunyai sejenis sunscreen iaitu TITANIUM DIOXIDE supaya kulit kita maintain Muda..
.
Dah pakai pelindung hari ni?
.
#solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #charmsfoundation #sunscreen #halaljakim #superhealthbrand #topbrandaward

0 0 32 minutes ago
💄MERDEKA SALE 31% OGOS PROMOTION💄

Semua yg tersenarai di dalam gambar tu ada potongan harga 31% yg memang murah & berbaloi la klu beli bulan ni. 😍😍😍😍
.
.
Apa tunggu lagi, jom sertai order dengan Shu utk bulan ni. Awak semua xkan menyesal dengan harga yg ditawarkan. Bijak berbelanja, bijak membeli brg berkualiti dan top Brand Mary Kay. 👍💖💕
.
.
Nak tahu lebih lanjut atau nak try free sample drpd Shu, mari la kita borak di wssp. Shu ada dan sedia membantu uals yg nak kan harga bajet. 😁😊 nak tanya² dlu pun bole. Shu ok je😃
..
..
Love 💋
Shuhada Nazri 💄
019.554.3498 📱📲
Your Trusted Beauty Consultant 💼
Mary Kay Malaysia 👜

#marykay #marykaymalaysia #MaryKayipoh #marykayperak #primer #sheacream #marykaysattinbody #whippedsheacream #foundationmarykay #foundationmurah #berbaloi #setbotanicaleffect #bodylotion #promo #promosi #diskaunhebat #hadiahunik #sheabutter #whitetealotion #forher #present #wanitacantik #sunprotection #sunscreen #neelofa #bazaarpaknil #bazaaronline #eyegel #brush #merdekasale

💄MERDEKA SALE 31% OGOS PROMOTION💄

Semua yg tersenarai di dalam gambar tu ada potongan harga 31% yg memang murah & berbaloi la klu beli bulan ni. 😍😍😍😍
.
.
Apa tunggu lagi, jom sertai order dengan Shu utk bulan ni. Awak semua xkan menyesal dengan harga yg ditawarkan. Bijak berbelanja, bijak membeli brg berkualiti dan top Brand Mary Kay. 👍💖💕
.
.
Nak tahu lebih lanjut atau nak try free sample drpd Shu, mari la kita borak di wssp. Shu ada dan sedia membantu uals yg nak kan harga bajet. 😁😊 nak tanya² dlu pun bole. Shu ok je😃
..
..
Love 💋
Shuhada Nazri 💄
019.554.3498 📱📲
Your Trusted Beauty Consultant 💼
Mary Kay Malaysia 👜

#marykay #marykaymalaysia #MaryKayipoh #marykayperak #primer #sheacream #marykaysattinbody #whippedsheacream #foundationmarykay #foundationmurah #berbaloi #setbotanicaleffect #bodylotion #promo #promosi #diskaunhebat #hadiahunik #sheabutter #whitetealotion #forher #present #wanitacantik #sunprotection #sunscreen #neelofa #bazaarpaknil #bazaaronline #eyegel #brush #merdekasale

0 0 33 minutes ago
How to Travel Well and Look After Your Skin

Ever wondered how to pack skincare for a plane, cover all bases and make sure you’re under 100mls? 
My latest blog is short, sweet & to the point. I share with you what skin care I pack and how. 
You don’t need hundreds of products. You need a real good (clinical):
🧴moisturiser 🧴cleanser
🧴Sunscreen
🧴lip balm 
Bonus items include thermal spray, masks,& serums. 
Head to the link above to read the latest delight. 
Please also read, follow and share with your friends. I’m in the very early stages of this and I want to know what you guys want to read.

#theingredientlist #clinicalskincare #travelessentials #flannel #cleanser #sunscreen #moisturiser #ecoconcious

How to Travel Well and Look After Your Skin

Ever wondered how to pack skincare for a plane, cover all bases and make sure you’re under 100mls?
My latest blog is short, sweet & to the point. I share with you what skin care I pack and how.
You don’t need hundreds of products. You need a real good (clinical):
🧴moisturiser 🧴cleanser
🧴Sunscreen
🧴lip balm
Bonus items include thermal spray, masks,& serums.
Head to the link above to read the latest delight.
Please also read, follow and share with your friends. I’m in the very early stages of this and I want to know what you guys want to read.

#theingredientlist #clinicalskincare #travelessentials #flannel #cleanser #sunscreen #moisturiser #ecoconcious

7 1 34 minutes ago
No more red skin or flare up for sensitive and dry skin users with this cure sunscreen! Contain azulene that will help in soothing and calm the skin! This sunscreen is also the best buddy to go out with under the sun!
-
We are a professional dermatological brand with products all formulated with dermatologists, aesthetic Doctors and plastic surgeons. We are serious about your skin so try it to believe it.
-
No. 1 sunscreen in Olive Young Korea
-
Get yours from selected Guardian stores - ION Orchard (B4), Paragon, Takashimaya, Plaza Singapura, Funan, Serangoon Nex, MBS, Raffles Place MRT station and Jurong Point.
-
#cellfusioncsg #tryittobelieveit #sensitive #dry #sensitiveskin #dryskin #sunscreen #no1 #bestselling #guardiansg #virvicj

No more red skin or flare up for sensitive and dry skin users with this cure sunscreen! Contain azulene that will help in soothing and calm the skin! This sunscreen is also the best buddy to go out with under the sun!
-
We are a professional dermatological brand with products all formulated with dermatologists, aesthetic Doctors and plastic surgeons. We are serious about your skin so try it to believe it.
-
No. 1 sunscreen in Olive Young Korea
-
Get yours from selected Guardian stores - ION Orchard (B4), Paragon, Takashimaya, Plaza Singapura, Funan, Serangoon Nex, MBS, Raffles Place MRT station and Jurong Point.
-
#cellfusioncsg #tryittobelieveit #sensitive #dry #sensitiveskin #dryskin #sunscreen #no1 #bestselling #guardiansg #virvicj

0 0 34 minutes ago
💄MERDEKA SALE 31% OGOS PROMOTION💄

Semua yg tersenarai di dalam gambar tu ada potongan harga 31% yg memang murah & berbaloi la klu beli bulan ni. 😍😍😍😍
.
.
Apa tunggu lagi, jom sertai order dengan Shu utk bulan ni. Awak semua xkan menyesal dengan harga yg ditawarkan. Bijak berbelanja, bijak membeli brg berkualiti dan top Brand Mary Kay. 👍💖💕
.
.
Nak tahu lebih lanjut atau nak try free sample drpd Shu, mari la kita borak di wssp. Shu ada dan sedia membantu uals yg nak kan harga bajet. 😁😊 nak tanya² dlu pun bole. Shu ok je😃
..
..
Love 💋
Shuhada Nazri 💄
019.554.3498 📱📲
Your Trusted Beauty Consultant 💼
Mary Kay Malaysia 👜

#marykay #marykaymalaysia #MaryKayipoh #marykayperak #primer #sheacream #marykaysattinbody #whippedsheacream #foundationmarykay #foundationmurah #berbaloi #setbotanicaleffect #bodylotion #promo #promosi #diskaunhebat #hadiahunik #whitetealotion #formen #forher #present #wanitacantik #sunprotection #sunscreen #neelofa #bazaarpaknil #bazaaronline #eyegel #brush #merdekasale

💄MERDEKA SALE 31% OGOS PROMOTION💄

Semua yg tersenarai di dalam gambar tu ada potongan harga 31% yg memang murah & berbaloi la klu beli bulan ni. 😍😍😍😍
.
.
Apa tunggu lagi, jom sertai order dengan Shu utk bulan ni. Awak semua xkan menyesal dengan harga yg ditawarkan. Bijak berbelanja, bijak membeli brg berkualiti dan top Brand Mary Kay. 👍💖💕
.
.
Nak tahu lebih lanjut atau nak try free sample drpd Shu, mari la kita borak di wssp. Shu ada dan sedia membantu uals yg nak kan harga bajet. 😁😊 nak tanya² dlu pun bole. Shu ok je😃
..
..
Love 💋
Shuhada Nazri 💄
019.554.3498 📱📲
Your Trusted Beauty Consultant 💼
Mary Kay Malaysia 👜

#marykay #marykaymalaysia #MaryKayipoh #marykayperak #primer #sheacream #marykaysattinbody #whippedsheacream #foundationmarykay #foundationmurah #berbaloi #setbotanicaleffect #bodylotion #promo #promosi #diskaunhebat #hadiahunik #whitetealotion #formen #forher #present #wanitacantik #sunprotection #sunscreen #neelofa #bazaarpaknil #bazaaronline #eyegel #brush #merdekasale

0 0 35 minutes ago
💄MERDEKA SALE 31% OGOS PROMOTION💄

Semua yg tersenarai di dalam gambar tu ada potongan harga 31% yg memang murah & berbaloi la klu beli bulan ni. 😍😍😍😍
.
.
Apa tunggu lagi, jom sertai order dengan Shu utk bulan ni. Awak semua xkan menyesal dengan harga yg ditawarkan. Bijak berbelanja, bijak membeli brg berkualiti dan top Brand Mary Kay. 👍💖💕
.
.
Nak tahu lebih lanjut atau nak try free sample drpd Shu, mari la kita borak di wssp. Shu ada dan sedia membantu uals yg nak kan harga bajet. 😁😊 nak tanya² dlu pun bole. Shu ok je😃
..
..
Love 💋
Shuhada Nazri 💄
019.554.3498 📱📲
Your Trusted Beauty Consultant 💼
Mary Kay Malaysia 👜

#marykay #marykaymalaysia #MaryKayipoh #marykayperak #primer #sheacream #marykaysattinbody #whippedsheacream #foundationmarykay #foundationmurah #berbaloi #setbotanicaleffect #bodylotion #promo #promosi #diskaunhebat #hadiahunik #sheabutter #whitetealotion #formen #forher #present #wanitacantik #sunprotection #sunscreen #neelofa #bazaarpaknil #bazaaronline #brush #merdekasale

💄MERDEKA SALE 31% OGOS PROMOTION💄

Semua yg tersenarai di dalam gambar tu ada potongan harga 31% yg memang murah & berbaloi la klu beli bulan ni. 😍😍😍😍
.
.
Apa tunggu lagi, jom sertai order dengan Shu utk bulan ni. Awak semua xkan menyesal dengan harga yg ditawarkan. Bijak berbelanja, bijak membeli brg berkualiti dan top Brand Mary Kay. 👍💖💕
.
.
Nak tahu lebih lanjut atau nak try free sample drpd Shu, mari la kita borak di wssp. Shu ada dan sedia membantu uals yg nak kan harga bajet. 😁😊 nak tanya² dlu pun bole. Shu ok je😃
..
..
Love 💋
Shuhada Nazri 💄
019.554.3498 📱📲
Your Trusted Beauty Consultant 💼
Mary Kay Malaysia 👜

#marykay #marykaymalaysia #MaryKayipoh #marykayperak #primer #sheacream #marykaysattinbody #whippedsheacream #foundationmarykay #foundationmurah #berbaloi #setbotanicaleffect #bodylotion #promo #promosi #diskaunhebat #hadiahunik #sheabutter #whitetealotion #formen #forher #present #wanitacantik #sunprotection #sunscreen #neelofa #bazaarpaknil #bazaaronline #brush #merdekasale

0 0 35 minutes ago
[#STloverfeedback!]
-
Thank you dear shopping dgn @sendayutinggi.hubs ✨. Uv Matte Cream ready stock now sesuai untuk korang yg ada masalah kulit berminyak, jerawat, parut, dan berpori besar! Sekali calit dekat muka, terasa muka gebu tau sbb tekstur krim ni lembut spt whipped cream😍.
-
UV MATTE CREAM RM 39 SHJ 
Klik link di bio untuk pembelian✨.
-
Dealer Berdaftar Sendayu Tinggi @sendayutinggi.hubs
@sendayutinggi.catalogue

[ #STloverfeedback!]
-
Thank you dear shopping dgn @sendayutinggi.hubs ✨. Uv Matte Cream ready stock now sesuai untuk korang yg ada masalah kulit berminyak, jerawat, parut, dan berpori besar! Sekali calit dekat muka, terasa muka gebu tau sbb tekstur krim ni lembut spt whipped cream😍.
-
UV MATTE CREAM RM 39 SHJ
Klik link di bio untuk pembelian✨.
-
Dealer Berdaftar Sendayu Tinggi @sendayutinggi.hubs
@sendayutinggi.catalogue

4 1 36 minutes ago
💄MERDEKA SALE 31% OGOS PROMOTION💄

Semua yg tersenarai di dalam gambar tu ada potongan harga 31% yg memang murah & berbaloi la klu beli bulan ni. 😍😍😍😍
.
.
Apa tunggu lagi, jom sertai order dengan Shu utk bulan ni. Awak semua xkan menyesal dengan harga yg ditawarkan. Bijak berbelanja, bijak membeli brg berkualiti dan top Brand Mary Kay. 👍💖💕
.
.
Nak tahu lebih lanjut atau nak try free sample drpd Shu, mari la kita borak di wssp. Shu ada dan sedia membantu uals yg nak kan harga bajet. 😁😊 nak tanya² dlu pun bole. Shu ok je😃
..
..
Love 💋
Shuhada Nazri 💄
019.554.3498 📱📲
Your Trusted Beauty Consultant 💼
Mary Kay Malaysia 👜

#marykay #marykaymalaysia #MaryKayipoh #marykayperak #primer #sheacream #marykaysattinbody #whippedsheacream #foundationmarykay #foundationmurah #berbaloi #setbotanicaleffect #bodylotion #promo #promosi #diskaunhebat #hadiahunik #sheabutter #whitetealotion #formen #forher #present #wanitacantik #sunprotection #sunscreen #neelofa #bazaarpaknil #bazaaronline #brush #merdekasale

💄MERDEKA SALE 31% OGOS PROMOTION💄

Semua yg tersenarai di dalam gambar tu ada potongan harga 31% yg memang murah & berbaloi la klu beli bulan ni. 😍😍😍😍
.
.
Apa tunggu lagi, jom sertai order dengan Shu utk bulan ni. Awak semua xkan menyesal dengan harga yg ditawarkan. Bijak berbelanja, bijak membeli brg berkualiti dan top Brand Mary Kay. 👍💖💕
.
.
Nak tahu lebih lanjut atau nak try free sample drpd Shu, mari la kita borak di wssp. Shu ada dan sedia membantu uals yg nak kan harga bajet. 😁😊 nak tanya² dlu pun bole. Shu ok je😃
..
..
Love 💋
Shuhada Nazri 💄
019.554.3498 📱📲
Your Trusted Beauty Consultant 💼
Mary Kay Malaysia 👜

#marykay #marykaymalaysia #MaryKayipoh #marykayperak #primer #sheacream #marykaysattinbody #whippedsheacream #foundationmarykay #foundationmurah #berbaloi #setbotanicaleffect #bodylotion #promo #promosi #diskaunhebat #hadiahunik #sheabutter #whitetealotion #formen #forher #present #wanitacantik #sunprotection #sunscreen #neelofa #bazaarpaknil #bazaaronline #brush #merdekasale

0 0 37 minutes ago
Morgen kommt der Sommer zurück, schnapp dir deine Skinnies und raus an die 🌞 🕺🏻

Morgen kommt der Sommer zurück, schnapp dir deine Skinnies und raus an die 🌞 🕺🏻

8 1 37 minutes ago
u gaiss ,, TOLONG #SUGGEST THE BEST #SUNSCREEN please .. NOK HUK X BELENGAS HUK X OILY HUK X JADI MUKO KELABU & PALING PENTING MUDAH RESAP ! thank youu💋

u gaiss ,, TOLONG #SUGGEST THE BEST #SUNSCREEN please .. NOK HUK X BELENGAS HUK X OILY HUK X JADI MUKO KELABU & PALING PENTING MUDAH RESAP ! thank youu💋

12 3 38 minutes ago
💄MERDEKA SALE 31% OGOS PROMOTION💄

Semua yg tersenarai di dalam gambar tu ada potongan harga 31% yg memang murah & berbaloi la klu beli bulan ni. 😍😍😍😍
.
.
Apa tunggu lagi, jom sertai order dengan Shu utk bulan ni. Awak semua xkan menyesal dengan harga yg ditawarkan. Bijak berbelanja, bijak membeli brg berkualiti dan top Brand Mary Kay. 👍💖💕
.
.
Nak tahu lebih lanjut atau nak try free sample drpd Shu, mari la kita borak di wssp. Shu ada dan sedia membantu uals yg nak kan harga bajet. 😁😊 nak tanya² dlu pun bole. Shu ok je😃
..
..
Love 💋
Shuhada Nazri 💄
019.554.3498 📱📲
Your Trusted Beauty Consultant 💼
Mary Kay Malaysia 👜

#marykay #marykaymalaysia #MaryKayipoh #marykayperak #primer #sheacream #marykaysattinbody #whippedsheacream #foundationmarykay #foundationmurah #berbaloi #setbotanicaleffect #bodylotion #promo #promosi #diskaunhebat #hadiahunik #sheabutter #whitetealotion #formen #forher #present #wanitacantik #sunprotection #sunscreen #neelofa #bazaarpaknil #bazaaronline #cheekbrush #brush

💄MERDEKA SALE 31% OGOS PROMOTION💄

Semua yg tersenarai di dalam gambar tu ada potongan harga 31% yg memang murah & berbaloi la klu beli bulan ni. 😍😍😍😍
.
.
Apa tunggu lagi, jom sertai order dengan Shu utk bulan ni. Awak semua xkan menyesal dengan harga yg ditawarkan. Bijak berbelanja, bijak membeli brg berkualiti dan top Brand Mary Kay. 👍💖💕
.
.
Nak tahu lebih lanjut atau nak try free sample drpd Shu, mari la kita borak di wssp. Shu ada dan sedia membantu uals yg nak kan harga bajet. 😁😊 nak tanya² dlu pun bole. Shu ok je😃
..
..
Love 💋
Shuhada Nazri 💄
019.554.3498 📱📲
Your Trusted Beauty Consultant 💼
Mary Kay Malaysia 👜

#marykay #marykaymalaysia #MaryKayipoh #marykayperak #primer #sheacream #marykaysattinbody #whippedsheacream #foundationmarykay #foundationmurah #berbaloi #setbotanicaleffect #bodylotion #promo #promosi #diskaunhebat #hadiahunik #sheabutter #whitetealotion #formen #forher #present #wanitacantik #sunprotection #sunscreen #neelofa #bazaarpaknil #bazaaronline #cheekbrush #brush

0 0 39 minutes ago
'
Bio Neem 🍀
Shampoo & Conditioner'

This refreshing formula blends the natural sap of the margosa and euphorbia trees with the bhringraj herb to control dandruff. 
Eliminates the dryness, flaking and itching associated with dandruff. 
Special pH balanced formula is gentle enough for use every day. Leaves hair fresh, lustrous and full of natural body.

Price: 
Smal: 200 ml ( 4.5 BD )
Large: 400 ml ( 6.5 BD )
For inquiries DM🍀

#organic #beauty #hair #treatments #allorganic #naturalskin #coconut #oils #scrubs #beautymasks #allwithlove #organish #beautyproducts #shampoo #conditioner #hairoil #sunscreen #softskin #hairmask #facemask #organicsoap #toner #cleanser #hairtherapy #healthyhair #healthyskin #natural #bahrain

'
Bio Neem 🍀
Shampoo & Conditioner'

This refreshing formula blends the natural sap of the margosa and euphorbia trees with the bhringraj herb to control dandruff.
Eliminates the dryness, flaking and itching associated with dandruff.
Special pH balanced formula is gentle enough for use every day. Leaves hair fresh, lustrous and full of natural body.

Price:
Smal: 200 ml ( 4.5 BD )
Large: 400 ml ( 6.5 BD )
For inquiries DM🍀

#organic #beauty #hair #treatments #allorganic #naturalskin #coconut #oils #scrubs #beautymasks #allwithlove #organish #beautyproducts #shampoo #conditioner #hairoil #sunscreen #softskin #hairmask #facemask #organicsoap #toner #cleanser #hairtherapy #healthyhair #healthyskin #natural #bahrain

2 0 40 minutes ago
Soaking up the sun☀️- but remember to do so whilst being protected with @seventyonepercent, our products block the sun, not your fun!

Soaking up the sun☀️- but remember to do so whilst being protected with @seventyonepercent, our products block the sun, not your fun!

6 1 40 minutes ago
🎉🎉夏天熱賣No.1🎉🎉

自從推出左KANO物理性防曬之後
憑着佢🌟輕透🌟唔笠🌟仲有護膚🌟三大功能
已經榮升我哋熱賣no.1啦

記住一年365日都要做好防曬啊♥️

KANO 物理防曬有分
一般肌 及 敏感肌
購買之前可以向店主查詢邊一隻適合您🤗

採用🈶機純露
❌不經動物測試
❌不含致敏成分
❌不含香料
❌不含酒精

#花水 #天然護膚品  #香港品牌 #有機 #保濕 #提亮 #輕盈 #山茶花油 #薏仁 #花樣年華 #肌膚 #橙花花水 #防曬 #物理性防曬 #物理防曬 #面部防曬 #臉部防曬 #sunscreen #kanohk #naturalskincare #skinvitamins #love #hkig #hkgirl #foodporn #floralwater #organic #hkorganicskincare

🎉🎉夏天熱賣No.1🎉🎉

自從推出左KANO物理性防曬之後
憑着佢🌟輕透🌟唔笠🌟仲有護膚🌟三大功能
已經榮升我哋熱賣no.1啦

記住一年365日都要做好防曬啊♥️

KANO 物理防曬有分
一般肌 及 敏感肌
購買之前可以向店主查詢邊一隻適合您🤗

採用🈶機純露
❌不經動物測試
❌不含致敏成分
❌不含香料
❌不含酒精

#花水 #天然護膚品 #香港品牌 #有機 #保濕 #提亮 #輕盈 #山茶花油 #薏仁 #花樣年華 #肌膚 #橙花花水 #防曬 #物理性防曬 #物理防曬 #面部防曬 #臉部防曬 #sunscreen #kanohk #naturalskincare #skinvitamins #love #hkig #hkgirl #foodporn #floralwater #organic #hkorganicskincare

7 0 40 minutes ago
💄MERDEKA SALE 31% OGOS PROMOTION💄

Semua yg tersenarai di dalam gambar tu ada potongan harga 31% yg memang murah & berbaloi la klu beli bulan ni. 😍😍😍😍
.
.
Apa tunggu lagi, jom sertai order dengan Shu utk bulan ni. Awak semua xkan menyesal dengan harga yg ditawarkan. Bijak berbelanja, bijak membeli brg berkualiti dan top Brand Mary Kay. 👍💖💕
.
.
Nak tahu lebih lanjut atau nak try free sample drpd Shu, mari la kita borak di wssp. Shu ada dan sedia membantu uals yg nak kan harga bajet. 😁😊 nak tanya² dlu pun bole. Shu ok je😃
..
..
Love 💋
Shuhada Nazri 💄
019.554.3498 📱📲
Your Trusted Beauty Consultant 💼
Mary Kay Malaysia 👜

#marykay #marykaymalaysia #MaryKayipoh #marykayperak #primer #sheacream #marykaysattinbody #whippedsheacream #foundationmarykay #foundationmurah #berbaloi #setbotanicaleffect #bodylotion #promo #promosi #diskaunhebat #hadiahunik #sheabutter #whitetealotion #formen #forher #present #wanitacantik #sunprotection #sunscreen #neelofa #bazaarpaknil #bazaaronline #cheekbrush #brush

💄MERDEKA SALE 31% OGOS PROMOTION💄

Semua yg tersenarai di dalam gambar tu ada potongan harga 31% yg memang murah & berbaloi la klu beli bulan ni. 😍😍😍😍
.
.
Apa tunggu lagi, jom sertai order dengan Shu utk bulan ni. Awak semua xkan menyesal dengan harga yg ditawarkan. Bijak berbelanja, bijak membeli brg berkualiti dan top Brand Mary Kay. 👍💖💕
.
.
Nak tahu lebih lanjut atau nak try free sample drpd Shu, mari la kita borak di wssp. Shu ada dan sedia membantu uals yg nak kan harga bajet. 😁😊 nak tanya² dlu pun bole. Shu ok je😃
..
..
Love 💋
Shuhada Nazri 💄
019.554.3498 📱📲
Your Trusted Beauty Consultant 💼
Mary Kay Malaysia 👜

#marykay #marykaymalaysia #MaryKayipoh #marykayperak #primer #sheacream #marykaysattinbody #whippedsheacream #foundationmarykay #foundationmurah #berbaloi #setbotanicaleffect #bodylotion #promo #promosi #diskaunhebat #hadiahunik #sheabutter #whitetealotion #formen #forher #present #wanitacantik #sunprotection #sunscreen #neelofa #bazaarpaknil #bazaaronline #cheekbrush #brush

0 0 40 minutes ago
🎉🎉夏天熱賣No.1🎉🎉

自從推出左KANO物理性防曬之後
憑着佢🌟輕透🌟唔笠🌟仲有護膚🌟三大功能
已經榮升我哋熱賣no.1啦

記住一年365日都要做好防曬啊♥️

KANO 物理防曬有分
一般肌 及 敏感肌
購買之前可以向店主查詢邊一隻適合您🤗

採用🈶機純露
❌不經動物測試
❌不含致敏成分
❌不含香料
❌不含酒精

#花水 #天然護膚品  #香港品牌 #有機 #保濕 #提亮 #輕盈 #山茶花油 #薏仁 #花樣年華 #肌膚 #橙花花水 #防曬 #物理性防曬 #物理防曬 #面部防曬 #臉部防曬 #sunscreen #kanohk #naturalskincare #skinvitamins #love #hkig #hkgirl #foodporn #floralwater #organic #hkorganicskincare

🎉🎉夏天熱賣No.1🎉🎉

自從推出左KANO物理性防曬之後
憑着佢🌟輕透🌟唔笠🌟仲有護膚🌟三大功能
已經榮升我哋熱賣no.1啦

記住一年365日都要做好防曬啊♥️

KANO 物理防曬有分
一般肌 及 敏感肌
購買之前可以向店主查詢邊一隻適合您🤗

採用🈶機純露
❌不經動物測試
❌不含致敏成分
❌不含香料
❌不含酒精

#花水 #天然護膚品 #香港品牌 #有機 #保濕 #提亮 #輕盈 #山茶花油 #薏仁 #花樣年華 #肌膚 #橙花花水 #防曬 #物理性防曬 #物理防曬 #面部防曬 #臉部防曬 #sunscreen #kanohk #naturalskincare #skinvitamins #love #hkig #hkgirl #foodporn #floralwater #organic #hkorganicskincare

7 0 40 minutes ago
🎉🎉夏天熱賣No.1🎉🎉

自從推出左KANO物理性防曬之後
憑着佢🌟輕透🌟唔笠🌟仲有護膚🌟三大功能
已經榮升我哋熱賣no.1啦

記住一年365日都要做好防曬啊♥️

KANO 物理防曬有分
一般肌 及 敏感肌
購買之前可以向店主查詢邊一隻適合您🤗

採用🈶機純露
❌不經動物測試
❌不含致敏成分
❌不含香料
❌不含酒精

#花水 #天然護膚品  #香港品牌 #有機 #保濕 #提亮 #輕盈 #山茶花油 #薏仁 #花樣年華 #肌膚 #橙花花水 #防曬 #物理性防曬 #物理防曬 #面部防曬 #臉部防曬 #sunscreen #kanohk #naturalskincare #skinvitamins #love #hkig #hkgirl #foodporn #floralwater #organic #hkorganicskincare

🎉🎉夏天熱賣No.1🎉🎉

自從推出左KANO物理性防曬之後
憑着佢🌟輕透🌟唔笠🌟仲有護膚🌟三大功能
已經榮升我哋熱賣no.1啦

記住一年365日都要做好防曬啊♥️

KANO 物理防曬有分
一般肌 及 敏感肌
購買之前可以向店主查詢邊一隻適合您🤗

採用🈶機純露
❌不經動物測試
❌不含致敏成分
❌不含香料
❌不含酒精

#花水 #天然護膚品 #香港品牌 #有機 #保濕 #提亮 #輕盈 #山茶花油 #薏仁 #花樣年華 #肌膚 #橙花花水 #防曬 #物理性防曬 #物理防曬 #面部防曬 #臉部防曬 #sunscreen #kanohk #naturalskincare #skinvitamins #love #hkig #hkgirl #foodporn #floralwater #organic #hkorganicskincare

5 0 40 minutes ago
🎉🎉夏天熱賣No.1🎉🎉

自從推出左KANO物理性防曬之後
憑着佢🌟輕透🌟唔笠🌟仲有護膚🌟三大功能
已經榮升我哋熱賣no.1啦

記住一年365日都要做好防曬啊♥️

KANO 物理防曬有分
一般肌 及 敏感肌
購買之前可以向店主查詢邊一隻適合您🤗

採用🈶機純露
❌不經動物測試
❌不含致敏成分
❌不含香料
❌不含酒精

#花水 #天然護膚品  #香港品牌 #有機 #保濕 #提亮 #輕盈 #山茶花油 #薏仁 #花樣年華 #肌膚 #橙花花水 #防曬 #物理性防曬 #物理防曬 #面部防曬 #臉部防曬 #sunscreen #kanohk #naturalskincare #skinvitamins #love #hkig #hkgirl #foodporn #floralwater #organic #hkorganicskincare

🎉🎉夏天熱賣No.1🎉🎉

自從推出左KANO物理性防曬之後
憑着佢🌟輕透🌟唔笠🌟仲有護膚🌟三大功能
已經榮升我哋熱賣no.1啦

記住一年365日都要做好防曬啊♥️

KANO 物理防曬有分
一般肌 及 敏感肌
購買之前可以向店主查詢邊一隻適合您🤗

採用🈶機純露
❌不經動物測試
❌不含致敏成分
❌不含香料
❌不含酒精

#花水 #天然護膚品 #香港品牌 #有機 #保濕 #提亮 #輕盈 #山茶花油 #薏仁 #花樣年華 #肌膚 #橙花花水 #防曬 #物理性防曬 #物理防曬 #面部防曬 #臉部防曬 #sunscreen #kanohk #naturalskincare #skinvitamins #love #hkig #hkgirl #foodporn #floralwater #organic #hkorganicskincare

4 0 41 minutes ago
Het zonnetje schijnt weer en dat betekent smeren! Gelukkig hebben wij weer @thankme.later op voorraad! 🍐✨ (vraag aan de bar) #oostwestzuidbest

Het zonnetje schijnt weer en dat betekent smeren! Gelukkig hebben wij weer @thankme.later op voorraad! 🍐✨ (vraag aan de bar) #oostwestzuidbest

12 2 41 minutes ago
🎉🎉夏天熱賣No.1🎉🎉

自從推出左KANO物理性防曬之後
憑着佢🌟輕透🌟唔笠🌟仲有護膚🌟三大功能
已經榮升我哋熱賣no.1啦

記住一年365日都要做好防曬啊♥️

KANO 物理防曬有分
一般肌 及 敏感肌
購買之前可以向店主查詢邊一隻適合您🤗

採用🈶機純露
❌不經動物測試
❌不含致敏成分
❌不含香料
❌不含酒精

#花水 #天然護膚品  #香港品牌 #有機 #保濕 #提亮 #輕盈 #山茶花油 #薏仁 #花樣年華 #肌膚 #橙花花水 #防曬 #物理性防曬 #物理防曬 #面部防曬 #臉部防曬 #sunscreen #kanohk #naturalskincare #skinvitamins #love #hkig #hkgirl #foodporn #floralwater #organic #hkorganicskincare

🎉🎉夏天熱賣No.1🎉🎉

自從推出左KANO物理性防曬之後
憑着佢🌟輕透🌟唔笠🌟仲有護膚🌟三大功能
已經榮升我哋熱賣no.1啦

記住一年365日都要做好防曬啊♥️

KANO 物理防曬有分
一般肌 及 敏感肌
購買之前可以向店主查詢邊一隻適合您🤗

採用🈶機純露
❌不經動物測試
❌不含致敏成分
❌不含香料
❌不含酒精

#花水 #天然護膚品 #香港品牌 #有機 #保濕 #提亮 #輕盈 #山茶花油 #薏仁 #花樣年華 #肌膚 #橙花花水 #防曬 #物理性防曬 #物理防曬 #面部防曬 #臉部防曬 #sunscreen #kanohk #naturalskincare #skinvitamins #love #hkig #hkgirl #foodporn #floralwater #organic #hkorganicskincare

5 0 41 minutes ago
🎉🎉夏天熱賣No.1🎉🎉

自從推出左KANO物理性防曬之後
憑着佢🌟輕透🌟唔笠🌟仲有護膚🌟三大功能
已經榮升我哋熱賣no.1啦

記住一年365日都要做好防曬啊♥️

KANO 物理防曬有分
一般肌 及 敏感肌
購買之前可以向店主查詢邊一隻適合您🤗

採用🈶機純露
❌不經動物測試
❌不含致敏成分
❌不含香料
❌不含酒精

#花水 #天然護膚品  #香港品牌 #有機 #保濕 #提亮 #輕盈 #山茶花油 #薏仁 #花樣年華 #肌膚 #橙花花水 #防曬 #物理性防曬 #物理防曬 #面部防曬 #臉部防曬 #sunscreen #kanohk #naturalskincare #skinvitamins #love #hkig #hkgirl #foodporn #floralwater #organic #hkorganicskincare

🎉🎉夏天熱賣No.1🎉🎉

自從推出左KANO物理性防曬之後
憑着佢🌟輕透🌟唔笠🌟仲有護膚🌟三大功能
已經榮升我哋熱賣no.1啦

記住一年365日都要做好防曬啊♥️

KANO 物理防曬有分
一般肌 及 敏感肌
購買之前可以向店主查詢邊一隻適合您🤗

採用🈶機純露
❌不經動物測試
❌不含致敏成分
❌不含香料
❌不含酒精

#花水 #天然護膚品 #香港品牌 #有機 #保濕 #提亮 #輕盈 #山茶花油 #薏仁 #花樣年華 #肌膚 #橙花花水 #防曬 #物理性防曬 #物理防曬 #面部防曬 #臉部防曬 #sunscreen #kanohk #naturalskincare #skinvitamins #love #hkig #hkgirl #foodporn #floralwater #organic #hkorganicskincare

4 0 41 minutes ago
💄MERDEKA SALE 31% OGOS PROMOTION💄

Semua yg tersenarai di dalam gambar tu ada potongan harga 31% yg memang murah & berbaloi la klu beli bulan ni. 😍😍😍😍
.
.
Apa tunggu lagi, jom sertai order dengan Shu utk bulan ni. Awak semua xkan menyesal dengan harga yg ditawarkan. Bijak berbelanja, bijak membeli brg berkualiti dan top Brand Mary Kay. 👍💖💕
.
.
Nak tahu lebih lanjut atau nak try free sample drpd Shu, mari la kita borak di wssp. Shu ada dan sedia membantu uals yg nak kan harga bajet. 😁😊 nak tanya² dlu pun bole. Shu ok je😃
..
..
Love 💋
Shuhada Nazri 💄
019.554.3498 📱📲
Your Trusted Beauty Consultant 💼
Mary Kay Malaysia 👜

#marykay #marykaymalaysia #MaryKayipoh #marykayperak #primer #sheacream #marykaysattinbody #whippedsheacream #foundationmarykay #foundationmurah #berbaloi #setbotanicaleffect #bodylotion #promo #promosi #diskaunhebat #hadiahunik #sheabutter #whitetealotion #formen #forher #present #wanitacantik #sunprotection #sunscreen #neelofa #bazaarpaknil #bazaaronline #cheekbrush #brush

💄MERDEKA SALE 31% OGOS PROMOTION💄

Semua yg tersenarai di dalam gambar tu ada potongan harga 31% yg memang murah & berbaloi la klu beli bulan ni. 😍😍😍😍
.
.
Apa tunggu lagi, jom sertai order dengan Shu utk bulan ni. Awak semua xkan menyesal dengan harga yg ditawarkan. Bijak berbelanja, bijak membeli brg berkualiti dan top Brand Mary Kay. 👍💖💕
.
.
Nak tahu lebih lanjut atau nak try free sample drpd Shu, mari la kita borak di wssp. Shu ada dan sedia membantu uals yg nak kan harga bajet. 😁😊 nak tanya² dlu pun bole. Shu ok je😃
..
..
Love 💋
Shuhada Nazri 💄
019.554.3498 📱📲
Your Trusted Beauty Consultant 💼
Mary Kay Malaysia 👜

#marykay #marykaymalaysia #MaryKayipoh #marykayperak #primer #sheacream #marykaysattinbody #whippedsheacream #foundationmarykay #foundationmurah #berbaloi #setbotanicaleffect #bodylotion #promo #promosi #diskaunhebat #hadiahunik #sheabutter #whitetealotion #formen #forher #present #wanitacantik #sunprotection #sunscreen #neelofa #bazaarpaknil #bazaaronline #cheekbrush #brush

0 0 41 minutes ago
💕 ใครทาก็รอด Lip Mac 3g ขนาด ปกติ
.
สี Mull it over
ราคา 790

#น้ำหอม #เครื่องสำอาง #cosmetic #perfume #beauty #brush #แปรง #ขนตา #brand #counterbrand #ครีมบำรุง #skincare #ลิปสติก #lip #serum #เซรั่ม #makeup #eyeliner #facialcream #facial #sunscreen #ครีมกันแดด

💕 ใครทาก็รอด Lip Mac 3g ขนาด ปกติ
.
สี Mull it over
ราคา 790

#น้ำหอม #เครื่องสำอาง #cosmetic #perfume #beauty #brush #แปรง #ขนตา #brand #counterbrand #ครีมบำรุง #skincare #ลิปสติก #lip #serum #เซรั่ม #makeup #eyeliner #facialcream #facial #sunscreen #ครีมกันแดด

0 0 43 minutes ago
[REVIEW] Bioré UV Aqua Rich Watery Gel SPF50+ PA++++ (2019) .
It’s a Japanese sunscreen for daily use for face and body. It uses the "Micro Defense" technology, which uses ±0.2 μm sized micro-encapsulated UV filters, and the "Ultra-Light Outer Skin Technology", which creates a thin and uniform film by filling the skin micro crevices. It also has a "light correction powder" for a light diffusion effect to brighten skin.
It's not my favorite sunscreen, but it's a good sunscreen.
It has a light gel texture, spreads well, dries fast, doesn't leave the skin sticky and leaves a slight white cast, which disappears after dry.
Has a light citric smell which disappears after application.
What bothers me is the 'powder' feeling it leaves on my skin. But my husband loves this sunscreen and doesn’t feel that 'powder' feeling. That’s why I said it's a good sunscreen, the sensation is something personal.

Visit our website to compare this sunscreen against others based on their ingredients, finish, white cast and more!

Picture and review by @tatiana.abskincare

[REVIEW] Bioré UV Aqua Rich Watery Gel SPF50+ PA++++ (2019) .
It’s a Japanese sunscreen for daily use for face and body. It uses the "Micro Defense" technology, which uses ±0.2 μm sized micro-encapsulated UV filters, and the "Ultra-Light Outer Skin Technology", which creates a thin and uniform film by filling the skin micro crevices. It also has a "light correction powder" for a light diffusion effect to brighten skin.
It's not my favorite sunscreen, but it's a good sunscreen.
It has a light gel texture, spreads well, dries fast, doesn't leave the skin sticky and leaves a slight white cast, which disappears after dry.
Has a light citric smell which disappears after application.
What bothers me is the 'powder' feeling it leaves on my skin. But my husband loves this sunscreen and doesn’t feel that 'powder' feeling. That’s why I said it's a good sunscreen, the sensation is something personal.

Visit our website to compare this sunscreen against others based on their ingredients, finish, white cast and more!

Picture and review by @tatiana.abskincare

0 1 43 minutes ago
Your skin is one of our most valuable body assets.. protect your skin & enjoy your pool dip & splash 🌊

يعتبر الجلد من أهم وأكبر أعضاء الجسم. فلنستخدم الحماية للاستمتاع بغطسة المسبح!

#summer
#kuwait
#beauty
#صحتك_تهمنا 
#SunScreen
#waterresistantsunblock 
#صيدليات_الحافظ

Your skin is one of our most valuable body assets.. protect your skin & enjoy your pool dip & splash 🌊

يعتبر الجلد من أهم وأكبر أعضاء الجسم. فلنستخدم الحماية للاستمتاع بغطسة المسبح!

#summer
#kuwait
#beauty
#صحتك_تهمنا
#SunScreen
#waterresistantsunblock
#صيدليات_الحافظ

3 0 44 minutes ago
Night Cream dan Sunscreen Cream hanya 170K
.
Sudah beli paket hemat di bulan agustus? kalo belum beli sekarang jugaa. karena kamu bisa menghemat uangmu sampai Rp 50.000. Stok terbatas yukk order lewat wa : 0812-5328-9000 atau shopee
.
#erme
#ermeskincare
#skincareaman 
#skincarehalal
#skincare
#skincarebusui
#skincarejakarta
#sunscreen
#toner
#spf30
#krimwajah
#krimpemutihwajah
#loosepowder
#cushion
#lipmatte
#acne
#oily
#lotion
#jakarta
#palangkaraya
#balikpapan
#medan
#acnespot
#bbcrem
#eyegel
#acnescleansing
#daycream #ermeskincare_clinic

Night Cream dan Sunscreen Cream hanya 170K
.
Sudah beli paket hemat di bulan agustus? kalo belum beli sekarang jugaa. karena kamu bisa menghemat uangmu sampai Rp 50.000. Stok terbatas yukk order lewat wa : 0812-5328-9000 atau shopee
.
#erme
#ermeskincare
#skincareaman
#skincarehalal
#skincare
#skincarebusui
#skincarejakarta
#sunscreen
#toner
#spf30
#krimwajah
#krimpemutihwajah
#loosepowder
#cushion
#lipmatte
#acne
#oily
#lotion
#jakarta
#palangkaraya
#balikpapan
#medan
#acnespot
#bbcrem
#eyegel
#acnescleansing
#daycream #ermeskincare_clinic

0 0 44 minutes ago
เนียนได้ทุกจุด เป๊ะแบบไม่โป๊ะ 
ด้วยเบสกันแดด Pony Ice Base ☀️☂️ มี Spf30 Pa+++ นะจ๊ะ
🌈☁🌈☁🌈☁🌈☁🌈☁🌈☁
.
.
❄PONY ICE BASE❄
🌞เมคอัพเบสที่มีกันแดด🌞
.
.
🦄 น้องม้ารับจบ หลอดเดียวเอาอยู่
.
.
🔮 เบสกันแดด SPF30 PA+++
🔮 มีสารสกัดบำรุงผิวในตัว #สายมูเตลู ห้ามพลาด
🔮 ปกปิดจุดบกพร่องได้ปานกลาง
🔮 เนื้อเบสสีฟ้าทำให้สามารถปรับสภาพผิวให้ดูกระจ่างใสในทันที
🔮 ทาแล้วเปลี่ยนเป็นแป้ง ไม่เหนียวเหนอะ เย็นสดชื่น ซึมไวสบายผิว
🔮 คุณแม่ตัิงครรภ์ใช้ได้
🔮 เด็กอายุ 12 ปีขึ้นไปใช้ได้
🔮 ที่สำคัญไม่วอก ไม่เทา ไม่โป๊ะ ปรับสภาพให้เข้าได้กับทุกสีผิวจ้า ✨เริ่ดดดดดดที่สุด☺️
.
.
🌈☁🌈☁🌈☁🌈☁🌈☁🌈☁
〰️ 290 ฿ / 15 ml.
แถมฟรีบรัชออนครีม สีโพนี่พิงค์
( สีหวานละมุนเข้ากับทุกสีผิว )💖มูลค่า 89฿
[ แถมไม่จำกัดจำนวน ]
〰️ ทุกออเดอร์ส่งฟรีเคอรี่ / ปณ. วัน จ-ส
🌈☁🌈☁🌈☁🌈☁🌈☁🌈☁
.
.
♥ทิพย์รับสินค้่าโดยตรงจากดีลเลอร์บริษัท สอบถามได้ตลอดเลยนร้่า
.
♡ของแถมมีให้เฉพาะล็อตแรก อย่าลังเล น้องม้าใช้ดีมาก รีบสั่งเลยจ้า
.
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
↳ᴬᴰᴰᴸᴵᴺᴱ : thip_pashop
📲 http://bit.ly/2r98I2a
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
.
.
.
#ขายดี #ถูกและดี #ถูกสุดในไอจี #ราคานักเรียน #โพนี่ไอซ์เบส #กันแดดโพนี่ #โพนี่ #ponyicebase #sunscreen #makeup #makeupnomakeup #เครื่องสำอาง #แต่งหน้า #เครื่องสำอางหน้าฝน #กันแดด #กันแดดหน้า #กันแดดหน้าเงา #กันแดดสำหรับผิวแพ้ง่าย #กันแดดหน้าใส #กันแดดไม่อุดตันผิว #กันแดดคุมมันกันน้ำ #รองพื้น #รองพื้นคุมมันกันน้ำ #รองพื้นหน้าฝน #howto #howtobeauty #ฉันจะสวย #ใช้ดีบอกต่อ #ของมันต้องมี

เนียนได้ทุกจุด เป๊ะแบบไม่โป๊ะ
ด้วยเบสกันแดด Pony Ice Base ☀️☂️ มี Spf30 Pa+++ นะจ๊ะ
🌈☁🌈☁🌈☁🌈☁🌈☁🌈☁
.
.
❄PONY ICE BASE❄
🌞เมคอัพเบสที่มีกันแดด🌞
.
.
🦄 น้องม้ารับจบ หลอดเดียวเอาอยู่
.
.
🔮 เบสกันแดด SPF30 PA+++
🔮 มีสารสกัดบำรุงผิวในตัว #สายมูเตลู ห้ามพลาด
🔮 ปกปิดจุดบกพร่องได้ปานกลาง
🔮 เนื้อเบสสีฟ้าทำให้สามารถปรับสภาพผิวให้ดูกระจ่างใสในทันที
🔮 ทาแล้วเปลี่ยนเป็นแป้ง ไม่เหนียวเหนอะ เย็นสดชื่น ซึมไวสบายผิว
🔮 คุณแม่ตัิงครรภ์ใช้ได้
🔮 เด็กอายุ 12 ปีขึ้นไปใช้ได้
🔮 ที่สำคัญไม่วอก ไม่เทา ไม่โป๊ะ ปรับสภาพให้เข้าได้กับทุกสีผิวจ้า ✨เริ่ดดดดดดที่สุด☺️
.
.
🌈☁🌈☁🌈☁🌈☁🌈☁🌈☁
〰️ 290 ฿ / 15 ml.
แถมฟรีบรัชออนครีม สีโพนี่พิงค์
( สีหวานละมุนเข้ากับทุกสีผิว )💖มูลค่า 89฿
[ แถมไม่จำกัดจำนวน ]
〰️ ทุกออเดอร์ส่งฟรีเคอรี่ / ปณ. วัน จ-ส
🌈☁🌈☁🌈☁🌈☁🌈☁🌈☁
.
.
♥ทิพย์รับสินค้่าโดยตรงจากดีลเลอร์บริษัท สอบถามได้ตลอดเลยนร้่า
.
♡ของแถมมีให้เฉพาะล็อตแรก อย่าลังเล น้องม้าใช้ดีมาก รีบสั่งเลยจ้า
.
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
↳ᴬᴰᴰᴸᴵᴺᴱ : thip_pashop
📲 http://bit.ly/2r98I2a
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
.
.
.
#ขายด#ถูกและดี #ถูกสุดในไอจี #ราคานักเรียน #โพนี่ไอซ์เบส #กันแดดโพนี่ #โพนี่ #ponyicebase #sunscreen #makeup #makeupnomakeup #เครื่องสำอาง #แต่งหน้า #เครื่องสำอางหน้าฝน #กันแดด #กันแดดหน้า #กันแดดหน้าเงา #กันแดดสำหรับผิวแพ้ง่าย #กันแดดหน้าใส #กันแดดไม่อุดตันผิว #กันแดดคุมมันกันน้ำ #รองพื้น #รองพื้นคุมมันกันน้ำ #รองพื้นหน้าฝน #howto #howtobeauty #ฉันจะสวย #ใช้ดีบอกต่อ #ของมันต้องมี

5 3 45 minutes ago
PROMOSI SET CHE IBU AYU SKINCARE SET RAWATAN 3 DALAM 1. 
TEMPOH MASA TERHAD !!! Makin hari makin cantik siapa menggunakan SET SKINCARE CHE IBU AYU utk set rawatan ader 3 item.... 1) Cleanser
2) Whitening Krim
3) Foundation UV Protector 
ini yg dlm set 👆🏻 Kami sedang mengadakan 'SHOCKING SALE' untuk produk CHE IBU AYU

Uolls boleh dapatkan 3 In 1 skin care dengan hanya separuh harga iaitu dengan potongan harga 60% diskaun. 
RM66 saje! RM66 Saje!! TETAPI ianya sangat terhad untuk 50 pcs sahaja! Inilah masanya uolls dapatkan produk CHE IBU AYU yang penuh dengan khasiat dan kebaikan untuk atasi masalah kulit muka uolls.

JANGAN TUNGGU LAGI JOM DAPTKAN SEKARANGG !!! #cheibuayu #beauty #beautycare#skincare #skincareaddict#beautysecret #skincareroutine#iloveskincare #skincareproducts#beautyproducts #cleanser#whitening #sunscreen #foundation#uvprotection #instabeauty#dressyourface #loveyourskin#jomcantik #cantik #sayanakcantik#glowingskin #healthyskin #clearskin#kulitputih #tipscantik #beautytips

PROMOSI SET CHE IBU AYU SKINCARE SET RAWATAN 3 DALAM 1.
TEMPOH MASA TERHAD !!! Makin hari makin cantik siapa menggunakan SET SKINCARE CHE IBU AYU utk set rawatan ader 3 item.... 1) Cleanser
2) Whitening Krim
3) Foundation UV Protector
ini yg dlm set 👆🏻 Kami sedang mengadakan 'SHOCKING SALE' untuk produk CHE IBU AYU

Uolls boleh dapatkan 3 In 1 skin care dengan hanya separuh harga iaitu dengan potongan harga 60% diskaun.
RM66 saje! RM66 Saje!! TETAPI ianya sangat terhad untuk 50 pcs sahaja! Inilah masanya uolls dapatkan produk CHE IBU AYU yang penuh dengan khasiat dan kebaikan untuk atasi masalah kulit muka uolls.

JANGAN TUNGGU LAGI JOM DAPTKAN SEKARANGG !!! #cheibuayu  #beauty  #beautycare #skincare  #skincareaddict #beautysecret  #skincareroutine #iloveskincare  #skincareproducts #beautyproducts  #cleanser #whitening  #sunscreen  #foundation #uvprotection  #instabeauty #dressyourface  #loveyourskin #jomcantik  #cantik  #sayanakcantik #glowingskin  #healthyskin  #clearskin #kulitputih  #tipscantik  #beautytips

2 0 46 minutes ago
Just a reminder to protect your skin, especially this summer, I know you’ve all been good though ❤️😊 ——————————————————
#roddytips
#sunscreen
#uvarays 
#uvb
#beautytips
#beauty
#beautyproducts

Just a reminder to protect your skin, especially this summer, I know you’ve all been good though ❤️😊 ——————————————————
#roddytips
#sunscreen
#uvarays
#uvb
#beautytips
#beauty
#beautyproducts

0 0 47 minutes ago
Si Mini Afroskin Anti Acne Cream ini bisa ditotol atau dioleskan tipis di area wajah yang berjerawat. Hasilnya ? Bisa dilihat di testimoni ini dear. Untuk hasil yang lebih maksimal  gunakan Afroskin Acne Series, jerawatnya kempes, bekasnya hilang. Ditunggu ordernya ya dear.
Konsultasi online  WA 081211331212.
~

Si Mini Afroskin Anti Acne Cream ini bisa ditotol atau dioleskan tipis di area wajah yang berjerawat. Hasilnya ? Bisa dilihat di testimoni ini dear. Untuk hasil yang lebih maksimal gunakan Afroskin Acne Series, jerawatnya kempes, bekasnya hilang. Ditunggu ordernya ya dear.
Konsultasi online WA 081211331212.
~

9 1 48 minutes ago

Top #Sunscreen posts

Kenapa Pakai Sunscreen Malah Beruntusan? 
Pemakaian sunscreen memang cocok-cocokan. Orang lain cocok belum tentu di kamu cocok juga begitu pula sebaliknya. Kamu pernah tidak cocok menggunakan sunscreen? Ini dia alasannya!

Kemungkinan faktor ini disebabkan oleh formula sunscreen, carrier yang membantu UV filter atau titanium dioxide bisa terserap dengan baik di kulit. Carrier yang membantu penyerapan produk ke kulit ini bisa berupa minyak atau air. Masalah muncul ketika carrier ini menyumbat pori-pori, membuat kulit terlalu berminyak, dan mengarah pada penumpukan sel kulit mati di permukaan kulit sehingga menimbulkan jerawat atau tanda ketidak cocokan di wajah kamu.

Pilih lah sunblock non-komedogenic sehingga tidak menyumbat pori-pori yang bisa memicu jerawat. Jangan lup Pilihlah tekstur sunblock sesuai dengan jenis kulit kamu.

#sunscreen
#skincare
#facetofeetbeuaty
#facetofeet_id

Kenapa Pakai Sunscreen Malah Beruntusan?
Pemakaian sunscreen memang cocok-cocokan. Orang lain cocok belum tentu di kamu cocok juga begitu pula sebaliknya. Kamu pernah tidak cocok menggunakan sunscreen? Ini dia alasannya!

Kemungkinan faktor ini disebabkan oleh formula sunscreen, carrier yang membantu UV filter atau titanium dioxide bisa terserap dengan baik di kulit. Carrier yang membantu penyerapan produk ke kulit ini bisa berupa minyak atau air. Masalah muncul ketika carrier ini menyumbat pori-pori, membuat kulit terlalu berminyak, dan mengarah pada penumpukan sel kulit mati di permukaan kulit sehingga menimbulkan jerawat atau tanda ketidak cocokan di wajah kamu.

Pilih lah sunblock non-komedogenic sehingga tidak menyumbat pori-pori yang bisa memicu jerawat. Jangan lup Pilihlah tekstur sunblock sesuai dengan jenis kulit kamu.

#sunscreen
#skincare
#facetofeetbeuaty
#facetofeet_id

1,359 16 19 August, 2019
Hyperpigmentation around the mouth is due to a variety of skin conditions, including ongoing irritant contact dermatitis and seborrheic dermatitis.  It can take a long time to fade and there is no quick fix.  This week in my video on perioral hyperpigmentation I share tips to aide in recovery of even skin tone around the mouth.  Wearing a tinted mineral sunscreen with iron oxides can protect the area from the pro-pigmenting effects of both ultraviolet radiation and certain wavelengths of visible light.  My favorites are by Cotz, Colorescience, and Avene, to name a few.  The use of a fragrance free moisturizer can also facilitate skin barrier recovery, as well as minimize irritation from contactants, like saliva.  Of course I am a fan of cerave for this purpose, but also recommend the La Roche Posay Cicaplast B5 baume.  Take a screen shot to see all of my recommendations in the @liketoknow.it app as make sure to watch my YouTube video for more info (link in bio).
#skincare #clearskin #sunscreen #dermatologist #drdray #LTKbeauty #LTKunder50 #liketkit http://liketk.it/2EeHE

Hyperpigmentation around the mouth is due to a variety of skin conditions, including ongoing irritant contact dermatitis and seborrheic dermatitis. It can take a long time to fade and there is no quick fix. This week in my video on perioral hyperpigmentation I share tips to aide in recovery of even skin tone around the mouth. Wearing a tinted mineral sunscreen with iron oxides can protect the area from the pro-pigmenting effects of both ultraviolet radiation and certain wavelengths of visible light. My favorites are by Cotz, Colorescience, and Avene, to name a few. The use of a fragrance free moisturizer can also facilitate skin barrier recovery, as well as minimize irritation from contactants, like saliva. Of course I am a fan of cerave for this purpose, but also recommend the La Roche Posay Cicaplast B5 baume. Take a screen shot to see all of my recommendations in the @liketoknow.it app as make sure to watch my YouTube video for more info (link in bio).
#skincare #clearskin #sunscreen #dermatologist #drdray #LTKbeauty #LTKunder50 #liketkit http://liketk.it/2EeHE

1,326 81 18 August, 2019
Sunday beach reads. ☀️ 🌊 👙📖

Sunday beach reads. ☀️ 🌊 👙📖

2,831 52 18 August, 2019
Hi friends - let's talk about sunscreens! :) ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Physical sunscreens don't really reflect much of UV light. Instead, they work like chemical sunscreens. They absorb the UV light and convert it to heat energy. This is why your skin may sometimes feel hot after using sunscreen. ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
It's not necessary to wear sunscreen if you are indoors ALL day. However, if you have even a little exposure of sun (e.g. sitting next to a window), then sunscreen is a must. ⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Higher SPF sunscreens CAN and MUST be used if you feel like you aren't applying enough. This will give you that extra seal of protection to prevent UV damage.⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Layering your skin with different SPF products will not cause an additive effect. Layering products doesn't improve the amount of active ingredients in the cream. The only way to change the SPF is to change the amount of active ingredients within the formulation. You will only have the highest SPF that you are using. ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
DIY sunscreens may seem easy to formulate but will NEVER be as effective as a good drug store sunscreen. This is because ingredients like castor oil, coconut oil, and almond oil are frequently used which offer very little SPF protection. Additionally, manufacturers of sunscreen need to do proper SPF testing and prepare emulsions using machines which is not something that can be done at home. ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
UVA ages your skin. UVB burns your skin. This means you need to find a sunscreen that clearly states "broad spectrum" to ensure you are receiving effective sun protection. ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
A quick trick to receive the adequate amount of sunscreen is to apply your sunscreen twice before leaving the house. Apply one layer, let it dry, then apply again. This will be more effective than just applying once - unless you apply the recommended amount. ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
A base tan should never be used as a substitute for an effective sunscreen. Studies show that going out in the sun with a base tan is equivalent to wearing a sunscreen with a sun protection factor (SPF) of 3 to 4 which isn't much at all. ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
I hope this was helpful! Kindly let me know if you have any questions! :)

Hi friends - let's talk about sunscreens! :) ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Physical sunscreens don't really reflect much of UV light. Instead, they work like chemical sunscreens. They absorb the UV light and convert it to heat energy. This is why your skin may sometimes feel hot after using sunscreen. ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
It's not necessary to wear sunscreen if you are indoors ALL day. However, if you have even a little exposure of sun (e.g. sitting next to a window), then sunscreen is a must. ⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Higher SPF sunscreens CAN and MUST be used if you feel like you aren't applying enough. This will give you that extra seal of protection to prevent UV damage.⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Layering your skin with different SPF products will not cause an additive effect. Layering products doesn't improve the amount of active ingredients in the cream. The only way to change the SPF is to change the amount of active ingredients within the formulation. You will only have the highest SPF that you are using. ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
DIY sunscreens may seem easy to formulate but will NEVER be as effective as a good drug store sunscreen. This is because ingredients like castor oil, coconut oil, and almond oil are frequently used which offer very little SPF protection. Additionally, manufacturers of sunscreen need to do proper SPF testing and prepare emulsions using machines which is not something that can be done at home. ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
UVA ages your skin. UVB burns your skin. This means you need to find a sunscreen that clearly states "broad spectrum" to ensure you are receiving effective sun protection. ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
A quick trick to receive the adequate amount of sunscreen is to apply your sunscreen twice before leaving the house. Apply one layer, let it dry, then apply again. This will be more effective than just applying once - unless you apply the recommended amount. ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
A base tan should never be used as a substitute for an effective sunscreen. Studies show that going out in the sun with a base tan is equivalent to wearing a sunscreen with a sun protection factor (SPF) of 3 to 4 which isn't much at all. ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
I hope this was helpful! Kindly let me know if you have any questions! :)

957 40 6 hours ago
We know that you love K-Beauty, but we also know you probably use some non-K-Beauty products in your routine! That's why we put together this list of the best K-Beauty and non-K-Beauty product pairings. Head to the link in our bio to see all the pairs, and let us know what products you like to pair!
.
#theklog #antiaging #skincareroutine #ilovebeauty #skincaretips #skincare #kbeauty #kbeautyph #beauty #kbeautyskincare #skincareroutine #sunscreen⁣⠀

We know that you love K-Beauty, but we also know you probably use some non-K-Beauty products in your routine! That's why we put together this list of the best K-Beauty and non-K-Beauty product pairings. Head to the link in our bio to see all the pairs, and let us know what products you like to pair!
.
#theklog #antiaging #skincareroutine #ilovebeauty #skincaretips #skincare #kbeauty #kbeautyph #beauty #kbeautyskincare #skincareroutine #sunscreen⁣⠀

1,293 5 9 hours ago
Hello Stylovers. Pemilihan produk sunscreen untuk kulit berminyak memang perlu perhatian ekstra nih.
.
Pasalnya, dengan produk sunscreen yang salah, kulit kamu malah bisa makin berminyak dan kusam saat siang hari. Hal itu karena tekstur produk sunscreen yang berat dan greasy.
.
Untuk itu, berikut ada rekomendasi sunscreen dari Stylo untuk kamu yang memiliki kulit berminyak. Selamat mencoba Stylovers!
.
#stylo #styloindonesia #gridnetwork #cantikmasukakal #makeupnatural #naturalmakeup #tampilcantik #ragamkecantikan #makeupindonesia #belajarmakeup #makeupmurah #inspirasimakeup #sunscreen #skinaqua  #kulitputih #kullitcerah #skincare #skincareindonesia #nivea #niveaindonesia #elsheskin #wajahkusam #kulitberminyak #niveaid #skincaremurah 
@elsheskin @nivea_id @skinaquaid

Hello Stylovers. Pemilihan produk sunscreen untuk kulit berminyak memang perlu perhatian ekstra nih.
.
Pasalnya, dengan produk sunscreen yang salah, kulit kamu malah bisa makin berminyak dan kusam saat siang hari. Hal itu karena tekstur produk sunscreen yang berat dan greasy.
.
Untuk itu, berikut ada rekomendasi sunscreen dari Stylo untuk kamu yang memiliki kulit berminyak. Selamat mencoba Stylovers!
.
#stylo #styloindonesia #gridnetwork #cantikmasukakal #makeupnatural #naturalmakeup #tampilcantik #ragamkecantikan #makeupindonesia #belajarmakeup #makeupmurah #inspirasimakeup #sunscreen #skinaqua #kulitputih #kullitcerah #skincare #skincareindonesia #nivea #niveaindonesia #elsheskin #wajahkusam #kulitberminyak #niveaid #skincaremurah
@elsheskin @nivea_id @skinaquaid

4,849 60 17 hours ago
Tester Innisfree Intensive Triple Care Sunscreen SPF 50 PA++ 20ml.
Sale  89 บาท
ถึง​ 31สค.นี้ ครีมป้องกันรังสียูวีเอนกประสงค์ที่ให้สัมผัสที่นุ่ม ไม่เหนียวเหนอะหนะ และคงทนยาวนาน

1. ประกอบด้วยน้ำมันดอกทานตะวันและสารสกัดจากชาเขียว ช่วยรักษาผิวให้สุขภาพดี พร้อมปกป้องผิวจากรังสียูวี 
2. มีประสิทธิภาพในการป้องกันรังสียูวีได้ดีเยี่ยมและยาวนาน ทั้งยังกันเหงื่อและความมัน เหมาะสำหรับกิจกรรมกลางแจ้ง 
3. ประสิทธิภาพ 3 in 1 ช่วยต่อต้านริ้วรอย ให้ความสว่างใส และป้องกันรังสียูวี 
4. ปราศจากสารอันตราย 5 ชนิด ส่วนผสมจากสัตว์, มิเนอรัลออยล์, น้ำหอมสังเคราะห์, ทาร์ และ แร่ทัลก์

#innisfreeintensivetriplecaresunscreen #innisfreewhitening #innisfreenosebum #innisfreegreentea #innisfree
#howtobaeuty #HowToPerfect #sunscreen #sunlight #uv #กันแดด #กันแดดลดสิว #กันแดดกันน้ำ #เทสเตอร์เกาหลีราคาถูก #เทสเตอร์เกาหลีราคาส่ง #เทสเตอร์innisfree #เทสเตอร์ #เทสเตอร์แท้จากเคาเตอร์แบรนด์ #เทสอินนิสฟรี #testeritsskin #testerinnisfree #เทสเตอร์เกาหลีแท้100เปอเซ็นต์ #เทสเตอร์เกาหลี

Tester Innisfree Intensive Triple Care Sunscreen SPF 50 PA++ 20ml.
Sale 89 บาท
ถึง​ 31สค.นี้ ครีมป้องกันรังสียูวีเอนกประสงค์ที่ให้สัมผัสที่นุ่ม ไม่เหนียวเหนอะหนะ และคงทนยาวนาน

1. ประกอบด้วยน้ำมันดอกทานตะวันและสารสกัดจากชาเขียว ช่วยรักษาผิวให้สุขภาพดี พร้อมปกป้องผิวจากรังสียูวี
2. มีประสิทธิภาพในการป้องกันรังสียูวีได้ดีเยี่ยมและยาวนาน ทั้งยังกันเหงื่อและความมัน เหมาะสำหรับกิจกรรมกลางแจ้ง
3. ประสิทธิภาพ 3 in 1 ช่วยต่อต้านริ้วรอย ให้ความสว่างใส และป้องกันรังสียูวี
4. ปราศจากสารอันตราย 5 ชนิด ส่วนผสมจากสัตว์, มิเนอรัลออยล์, น้ำหอมสังเคราะห์, ทาร์ และ แร่ทัลก์

#innisfreeintensivetriplecaresunscreen #innisfreewhitening #innisfreenosebum #innisfreegreentea #innisfree
#howtobaeuty #HowToPerfect #sunscreen #sunlight #uv #กันแดด #กันแดดลดสิว #กันแดดกันน้ำ #เทสเตอร์เกาหลีราคาถูก #เทสเตอร์เกาหลีราคาส่ง #เทสเตอร์innisfree #เทสเตอร#เทสเตอร์แท้จากเคาเตอร์แบรนด์ #เทสอินนิสฟรี #testeritsskin #testerinnisfree #เทสเตอร์เกาหลีแท้100เปอเซ็นต์ #เทสเตอร์เกาหลี

3,317 2 16 August, 2019