#Sumpah Instagram Photos & Videos

Sumpah - 49k posts

TESTIMONI 3S😍 
_
akak2 abang² kat luar sane yang selalu tak menjadi bila plan nak kurus, wajib try jamu 3S ni3.. 💊SECRET SUPER SLIMMING💊
_
FUNGSI :
🍩 Memecahkan lemak degil
🍧 Menghapuskan berat badan berlebihan
🍦 Memerah toxin perah lemak
🍫 Mematikan selera makan
🍬 Meningkatkan tenaga badan
🍪 Aktif Fresh bertenaga
🍿 Menyokong process penurunan berat badan.  paling cepat dan selamat
🍰 Menghapuskan lemak berlebihan bahagian Leher lengan perut peha punggung.
_ 💊 1 botol ada 30 biji, sehari makan 1 biji 30 minit sebelum sarapan, PASTIKAN SEHARI MINUM 3 LITER AIR KOSONG.
✅ Lelaki & perempuan boleh consume 
_
Nak order? Mudah je, klik link whatsapp di bio ig ye 😘
_
#secretsuperslimming #kuruslangsing #kurus #kurussihat #perlacoffee #demica #bengkungsajat #jamukurus #demica #susumaeez #nsabeauty #shaklee #bizzibody #harumnita  #boosterwhitening #jamuratumalaya #sendayutinggi #donde #simplysiti #malaysia #likeforlike #followme #sayapakaisayajual #aslegacy #tipskurus #kurusdarirumah #sumpah #curicuricinta

TESTIMONI 3S😍
_
akak2 abang² kat luar sane yang selalu tak menjadi bila plan nak kurus, wajib try jamu 3S ni3.. 💊SECRET SUPER SLIMMING💊
_
FUNGSI :
🍩 Memecahkan lemak degil
🍧 Menghapuskan berat badan berlebihan
🍦 Memerah toxin perah lemak
🍫 Mematikan selera makan
🍬 Meningkatkan tenaga badan
🍪 Aktif Fresh bertenaga
🍿 Menyokong process penurunan berat badan. paling cepat dan selamat
🍰 Menghapuskan lemak berlebihan bahagian Leher lengan perut peha punggung.
_ 💊 1 botol ada 30 biji, sehari makan 1 biji 30 minit sebelum sarapan, PASTIKAN SEHARI MINUM 3 LITER AIR KOSONG.
✅ Lelaki & perempuan boleh consume
_
Nak order? Mudah je, klik link whatsapp di bio ig ye 😘
_
#secretsuperslimming #kuruslangsing #kurus #kurussihat #perlacoffee #demica #bengkungsajat #jamukurus #demica #susumaeez #nsabeauty #shaklee #bizzibody #harumnita #boosterwhitening #jamuratumalaya #sendayutinggi #donde #simplysiti #malaysia #likeforlike #followme #sayapakaisayajual #aslegacy #tipskurus #kurusdarirumah #sumpah #curicuricinta

3 0 1 hour ago
Credit to from @kolekomik -  Kitab boboiboy kot🤣 tag kawan korang yg suka main sumpah Reposted from @himpunanbahanlawak -  Demi kitab bhaii..kk min cayer min cayer😅 #HBL #himpunanbahanlawak.

Pautan # & @
#pencurikomik #adiwiraviral #kolekomik#syahemmadiwira #syahemm #1syah #brokerinstax
@syahemmadiwira
@brokeraiji - #sumpah.

Credit to from @kolekomik - Kitab boboiboy kot🤣 tag kawan korang yg suka main sumpah Reposted from @himpunanbahanlawak - Demi kitab bhaii..kk min cayer min cayer😅 #HBL #himpunanbahanlawak.

Pautan # & @
#pencurikomik #adiwiraviral #kolekomik #syahemmadiwira #syahemm #1syah #brokerinstax
@syahemmadiwira
@brokeraiji - #sumpah.

246 1 1 hour ago
Fighting Player 
#topdunia #sumpah 
With Friends From Brazil @fernandiinho94

Fighting Player
#topdunia #sumpah
With Friends From Brazil @fernandiinho94

42 0 1 hour ago
Tahniah @ainaabdul Top 5 Artis Baharu Wanita Popular.. 😘👏👏.. Semoga terus success Aina.. Gudluck.. 💪💪.. -
-
#ainaabdul 
#sumpah 
#sumpahainaabdul 
#ainations

Tahniah @ainaabdul Top 5 Artis Baharu Wanita Popular.. 😘👏👏.. Semoga terus success Aina.. Gudluck.. 💪💪.. -
-
#ainaabdul
#sumpah
#sumpahainaabdul
#ainations

9 0 1 hour ago
🇰‌🇦‌🇮‌🇩‌🇦‌🇭‌ 🇺‌🇸‌🇭‌🇺‌🇱‌ 🇫‌🇮‌🇶‌🇮‌🇭‌
.
.
.
🍀 Kaidah yang ke-44 🍀
.
.
Orang yang mengklaim wajib membawa bayyinah dan orang yang mengingkari hendaknya bersumpah.
.
.
⚉ BAYYINAH adalah segala sesuatu yang menjelaskan kebenaran berupa saksi, atau qorinah (indikasi) atau kebiasaan atau yang lainnya.
.
.
Adapun saksi maka ada beberapa macam:
.
.
1.Permasalahan yang memerlukan empat saksi. Yaitu masalah tuduhan zina.
.
2. Yang memerlukan tiga saksi laki-laki. Yaitu orang yang bangkrut dan menjadi miskin lalu ia datang meminta zakat. Maka harus ada tiga saksi yang adil yang menyaksikan bahwa ia memang fakir.
.
3. Yang memerlukan dua orang laki-laki. Yaitu dalam masalah penegakan hukuman Hadd selain zina. Seperti potong tangan.
.
4. Yang memerlukan dua saksi laki-laki atau satu laki-laki dan dua wanita. Yaitu dalam masalah yang berhubungan dengan harta. Contohnya bila ada orang dituduh mencuri, dan penuduh hanya bisa mendatangkan satu laki-laki dan dua wanita, maka hartanya diberikan kepadanya namun tidak ditegakkan hukuman Hadd karena saksinya tidak memenuhi.
.
5. Yang membutuhkan satu saksi wanita. Yaitu dalam masalah yang berhubungan kewanitaan seperti penyusuan, melahirkan dan sebagainya.
.
⚉ Adat kebiasaan pun bisa menjadi bayyinah. Contohnya bila suami istri bercerai lalu istri mengklaim bahwa gelas kopi miliknya. Secara adat kebiasaan bahwa gelas kopi itu milik suami bukan istri.
.
.
Apabila yang menuduh tidak dapat membawakan bayyinah, maka orang yang dituduh diminta untuk bersumpah bahwa tuduhan tersebut tidak benar.
.
.
Wallaahu a’lam.
.
.
✒ Ustadz Abu Yahya Badrusalam, Lc. حفظه الله تعالى.
.
.
📚 Dari kitab “Syarah Mandzumah Ushul Fiqih“, yang ditulis oleh Syaikh Muhammad bin Shalih Al’Utsaimin, رحمه الله تعالى.
_____________
.
.
https://linktr.ee/ukhuwahfilhijrah | Follow TG, IG, FB, FP, LINE, TWITTER : Ukhuwah Fil Hijrah
.
__________________
🔎Follow for more dakwah :
@ukhuwahfilhijrah
@ukhuwahfilhijrah
@ukhuwahfilhijrah
__________________
.
#shahihfiqih #usia #amal #masalah #janji #cobaan #tuduhan #bayyinah #sumpah  @ukhuwahfilhijrah #dzulhijjah #fitnah#dosa #maksiat #muhasabah #saksi #nasehat#selfreminder #akidah #nasehat #UFHFIQIH

🇰‌🇦‌🇮‌🇩‌🇦‌🇭‌ 🇺‌🇸‌🇭‌🇺‌🇱‌ 🇫‌🇮‌🇶‌🇮‌🇭‌
.
.
.
🍀 Kaidah yang ke-44 🍀
.
.
Orang yang mengklaim wajib membawa bayyinah dan orang yang mengingkari hendaknya bersumpah.
.
.
⚉ BAYYINAH adalah segala sesuatu yang menjelaskan kebenaran berupa saksi, atau qorinah (indikasi) atau kebiasaan atau yang lainnya.
.
.
Adapun saksi maka ada beberapa macam:
.
.
1.Permasalahan yang memerlukan empat saksi. Yaitu masalah tuduhan zina.
.
2. Yang memerlukan tiga saksi laki-laki. Yaitu orang yang bangkrut dan menjadi miskin lalu ia datang meminta zakat. Maka harus ada tiga saksi yang adil yang menyaksikan bahwa ia memang fakir.
.
3. Yang memerlukan dua orang laki-laki. Yaitu dalam masalah penegakan hukuman Hadd selain zina. Seperti potong tangan.
.
4. Yang memerlukan dua saksi laki-laki atau satu laki-laki dan dua wanita. Yaitu dalam masalah yang berhubungan dengan harta. Contohnya bila ada orang dituduh mencuri, dan penuduh hanya bisa mendatangkan satu laki-laki dan dua wanita, maka hartanya diberikan kepadanya namun tidak ditegakkan hukuman Hadd karena saksinya tidak memenuhi.
.
5. Yang membutuhkan satu saksi wanita. Yaitu dalam masalah yang berhubungan kewanitaan seperti penyusuan, melahirkan dan sebagainya.
.
⚉ Adat kebiasaan pun bisa menjadi bayyinah. Contohnya bila suami istri bercerai lalu istri mengklaim bahwa gelas kopi miliknya. Secara adat kebiasaan bahwa gelas kopi itu milik suami bukan istri.
.
.
Apabila yang menuduh tidak dapat membawakan bayyinah, maka orang yang dituduh diminta untuk bersumpah bahwa tuduhan tersebut tidak benar.
.
.
Wallaahu a’lam.
.
.
✒ Ustadz Abu Yahya Badrusalam, Lc. حفظه الله تعالى.
.
.
📚 Dari kitab “Syarah Mandzumah Ushul Fiqih“, yang ditulis oleh Syaikh Muhammad bin Shalih Al’Utsaimin, رحمه الله تعالى.
_____________
.
.
https://linktr.ee/ukhuwahfilhijrah | Follow TG, IG, FB, FP, LINE, TWITTER : Ukhuwah Fil Hijrah
.
__________________
🔎Follow for more dakwah :
@ukhuwahfilhijrah
@ukhuwahfilhijrah
@ukhuwahfilhijrah
__________________
.
#shahihfiqih  #usia  #amal  #masalah  #janji  #cobaan #tuduhan #bayyinah #sumpah @ukhuwahfilhijrah  #dzulhijjah  #fitnah #dosa  #maksiat  #muhasabah  #saksi  #nasehat #selfreminder  #akidah  #nasehat #UFHFIQIH

10 0 4 hours ago
“Andai bebulan tidak lagi mampu bercahya” 👍🏻😂 sama baya adik aku ni🤗🤗 apa2 pon abg salute sebab confident, 5 years from now you gonna be a great singer👍🏻👍🏻 and gigi adik lagi cantik dari abg🤗🤗😂😂 #sumpah #smule #naimdanialcover

“Andai bebulan tidak lagi mampu bercahya” 👍🏻😂 sama baya adik aku ni🤗🤗 apa2 pon abg salute sebab confident, 5 years from now you gonna be a great singer👍🏻👍🏻 and gigi adik lagi cantik dari abg🤗🤗😂😂 #sumpah #smule #naimdanialcover

31 1 5 hours ago
Karaoke duluan walaupown sore tak sodap hahah 🤣
#ratukaraoke
#sumpah

Karaoke duluan walaupown sore tak sodap hahah 🤣
#ratukaraoke
#sumpah

15 1 7 hours ago
entah kenapa kita bisa dipertemukan yak. bertemu sama @jessica_muellerr thn2015 doi baru lulus anak perbantuan yang masih iyusan dilogo (sombong betul) wkwk.
udah kek ade sendiri lah beranteman, ngomel, ngegas, nangis, galau bareng, banyak pokoknya. percis kaya abygieeel sama-sama juguuul 😅. hmmm @okta.eno sugar daddy pertama kali bertemu doi temennya mantaan eug itu loh paste tau kan siape wkwk. @okta.eno ajuin gue kerja di tempat kerja doi thn2017. gue slalu pendengar sukaduka sugar daddy sampe sekarang. dan kenapa kita bertiga bagaikan ade kaka abang kandooong yang ketemu selalu sama bmannya, kemana aja harus, kalo udah ngakak bertiga kalah toa mesjit #sumpah 😂 kalo dipikir pikir kita terpisakan tetep aja ya ketemu terus 🤪 malahan tambaah gila 💋 jangan pernah berubaaah selalu seperti ini berharap lebih seperti ini. lebih perhatian satu samalain, lebih care satu samalain, selalu lebih mendoakan satu samalain dan lebih kepedulian satu samalain. kita dua boru batak dan satu akang garut loh ✌🏻we lophe yuuuuuu

entah kenapa kita bisa dipertemukan yak. bertemu sama @jessica_muellerr thn2015 doi baru lulus anak perbantuan yang masih iyusan dilogo (sombong betul) wkwk.
udah kek ade sendiri lah beranteman, ngomel, ngegas, nangis, galau bareng, banyak pokoknya. percis kaya abygieeel sama-sama juguuul 😅. hmmm @okta.eno sugar daddy pertama kali bertemu doi temennya mantaan eug itu loh paste tau kan siape wkwk. @okta.eno ajuin gue kerja di tempat kerja doi thn2017. gue slalu pendengar sukaduka sugar daddy sampe sekarang. dan kenapa kita bertiga bagaikan ade kaka abang kandooong yang ketemu selalu sama bmannya, kemana aja harus, kalo udah ngakak bertiga kalah toa mesjit #sumpah 😂 kalo dipikir pikir kita terpisakan tetep aja ya ketemu terus 🤪 malahan tambaah gila 💋 jangan pernah berubaaah selalu seperti ini berharap lebih seperti ini. lebih perhatian satu samalain, lebih care satu samalain, selalu lebih mendoakan satu samalain dan lebih kepedulian satu samalain. kita dua boru batak dan satu akang garut loh ✌🏻we lophe yuuuuuu

44 3 9 hours ago
🖤🎼🎼🎤
#sumpah #lovesongs❤️ #santai #feelings #jiwang #loveyou❤️ #lovestory❤️

🖤🎼🎼🎤
#sumpah #lovesongs❤️ #santai #feelings #jiwang #loveyou❤️ #lovestory❤️

3 0 11 hours ago
Minta damai🤣🤣
#sumpah ketemu bocah 😂

Minta damai🤣🤣
#sumpah ketemu bocah 😂

3 1 12 hours ago
🌸Kate Middleton Dress🌸
.
✅PRICE : RM80 exc postage.
✅POSTAGE : RM9 Sm / RM15 Ss/ RM30 SINGAPORE
.
Material Printed Moss Crepe
Functioning Button at front side (BF FRIENDLY)
Button at sleeves
Elastic waist
Flare cutting
Comes with removeable ribbon sash
.
❤️FREESIZE (can fits S to Small L).
⚠️(Model body size S, height 170cm)
.
Measurement :
Shoulder 14-15 inch
Bust 36-38inch
Waist 30-36inch (elastic)
Length 52.5 inch
Armhole 18inch
Sleeve 23 inch
Whatsapp 📲📲.
Click link on my bio.
..
#semuasalahku #ceriamegastarministar #muzikallawaksuperstar #icanseeyourvoicemalaysia #lelakikirimantuhan #instantshawl #haydascarf #dramasweetdreams #bigstage #kauyangpertama #setelahterlafaznyaakad #sumpah #meletop #cindai #aydajebat #bukancintaaku #sayajualshawl  #haydascarfmeletop #haydascarf #shawlturban #shawl15saat #blousemurah #blousecantikmurah  #blousecantik #bajukurungcantik #bajukurungmurah #bajukebayamurah #bajukebayacantik #cikgumalaysia

🌸Kate Middleton Dress🌸
.
✅PRICE : RM80 exc postage.
✅POSTAGE : RM9 Sm / RM15 Ss/ RM30 SINGAPORE
.
Material Printed Moss Crepe
Functioning Button at front side (BF FRIENDLY)
Button at sleeves
Elastic waist
Flare cutting
Comes with removeable ribbon sash
.
❤️FREESIZE (can fits S to Small L).
⚠️(Model body size S, height 170cm)
.
Measurement :
Shoulder 14-15 inch
Bust 36-38inch
Waist 30-36inch (elastic)
Length 52.5 inch
Armhole 18inch
Sleeve 23 inch
Whatsapp 📲📲.
Click link on my bio.
..
#semuasalahku #ceriamegastarministar #muzikallawaksuperstar #icanseeyourvoicemalaysia #lelakikirimantuhan #instantshawl #haydascarf #dramasweetdreams #bigstage #kauyangpertama #setelahterlafaznyaakad #sumpah #meletop #cindai #aydajebat #bukancintaaku #sayajualshawl #haydascarfmeletop #haydascarf #shawlturban #shawl15saat #blousemurah #blousecantikmurah #blousecantik #bajukurungcantik #bajukurungmurah #bajukebayamurah #bajukebayacantik #cikgumalaysia

2 1 12 hours ago
Andai rembulan tidak lagi mampu bercahaya,
Terangilah gelapku walau dalam gelita,
Dengarkanlah aku,
Jiwa ku tulus untukmu..
.
#sumpah #sumpahcover
@naimdanielx

Andai rembulan tidak lagi mampu bercahaya,
Terangilah gelapku walau dalam gelita,
Dengarkanlah aku,
Jiwa ku tulus untukmu..
.
#sumpah #sumpahcover
@naimdanielx

35 2 12 hours ago
Sumpah - Naim Daniel.
*Request for full song guys, 😊✌🏼 #coversong #instacover #malaysiancover #coverlagu #indogrammusic #sumpah #naimdaniel #ariesmusic #mycovernation #muzikamalaysia

Sumpah - Naim Daniel.
*Request for full song guys, 😊✌🏼 #coversong #instacover #malaysiancover #coverlagu #indogrammusic #sumpah #naimdaniel #ariesmusic #mycovernation #muzikamalaysia

37 9 13 hours ago
--kalau dulu beli ticket sekarang pangggung kita punya 🤩
.
.
.Tag sape ii yang korang tahu💕
.
.
. Follow meeeeee ê
@min.vids_ .
.
.
.
.#jiwangvideo #jiwangss #jiwang #ayatsentap #ayatrapper #videojiwangs #vidjiwang #enakguys #videosentap #jiwangssss #jamilah #masukpakeko #sumpah #rapper #like4likes #followme #followwwww #menanglagi #wow #videosedey😢

--kalau dulu beli ticket sekarang pangggung kita punya 🤩
.
.
.Tag sape ii yang korang tahu💕
.
.
. Follow meeeeee ê
@min.vids_ .
.
.
.
. #jiwangvideo #jiwangss #jiwang #ayatsentap #ayatrapper #videojiwangs #vidjiwang #enakguys #videosentap #jiwangssss #jamilah #masukpakeko #sumpah #rapper #like4likes #followme #followwwww #menanglagi #wow #videosedey😢

19 0 13 hours ago
Ada satu keyakinan membuat aku bertahan😊... menunggu kamu- @duniamanji (cover)

#malaysiancover#menuggukamu#takmoveon#kerbaupendek#hitam#putih#coversong#sumpah#rindu#zamanitu

Ada satu keyakinan membuat aku bertahan😊... menunggu kamu- @duniamanji (cover)

#malaysiancover #menuggukamu #takmoveon #kerbaupendek #hitam #putih #coversong #sumpah #rindu #zamanitu

76 7 13 hours ago
Lomba karaoke KAVEST 1st, Dygta - Karena Ku Sayang Kamu

#dygta #karenakusayangkamu #dygtakarenakusayangkamu #kavest #kavest1st #sumpah

Lomba karaoke KAVEST 1st, Dygta - Karena Ku Sayang Kamu

#dygta #karenakusayangkamu #dygtakarenakusayangkamu #kavest #kavest1st #sumpah

40 5 15 hours ago
Pemalu orangnye 😊
#sumpah #shyshycat #malaysianboy #meetandgreetgoals

Pemalu orangnye 😊
#sumpah #shyshycat #malaysianboy #meetandgreetgoals

99 24 15 hours ago
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
🔰 1 Month Warranty (Engine)
🔰 Dw5600 Edition
🔰 Quality Rubber Material
🔰 Digital Function
🔰 Gred 2A
🔰 Diameter (39mm)
🔰 Sangat tahan lasak
🔰 Sesuai untuk Lelaki & Perempuan
🔰 Timer, Stopwatch, Day Date Year, Alarm berfungsi dengan tip top
🔰 Batery Movement
🔰 Lampu menyala Dgn sekali tekan
🔰 Free box G-Shock Couple
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM120 (1 unit) // RM200 (2 unit) ⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
🔰 1 Month Warranty (Engine)
🔰 Dw5600 Edition
🔰 Quality Rubber Material
🔰 Digital Function
🔰 Gred 2A
🔰 Diameter (39mm)
🔰 Sangat tahan lasak
🔰 Sesuai untuk Lelaki & Perempuan
🔰 Timer, Stopwatch, Day Date Year, Alarm berfungsi dengan tip top
🔰 Batery Movement
🔰 Lampu menyala Dgn sekali tekan
🔰 Free box G-Shock Couple

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM120 (1 unit) // RM200 (2 unit) ⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

2 0 15 hours ago
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
🔰 1 Month Warranty (Engine)
🔰 Dw5600 Edition
🔰 Quality Rubber Material
🔰 Digital Function
🔰 Gred 2A
🔰 Diameter (39mm)
🔰 Sangat tahan lasak
🔰 Sesuai untuk Lelaki & Perempuan
🔰 Timer, Stopwatch, Day Date Year, Alarm berfungsi dengan tip top
🔰 Batery Movement
🔰 Lampu menyala Dgn sekali tekan
🔰 Free box G-Shock Couple
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM120 (1 unit) // RM200 (2 unit) ⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
🔰 1 Month Warranty (Engine)
🔰 Dw5600 Edition
🔰 Quality Rubber Material
🔰 Digital Function
🔰 Gred 2A
🔰 Diameter (39mm)
🔰 Sangat tahan lasak
🔰 Sesuai untuk Lelaki & Perempuan
🔰 Timer, Stopwatch, Day Date Year, Alarm berfungsi dengan tip top
🔰 Batery Movement
🔰 Lampu menyala Dgn sekali tekan
🔰 Free box G-Shock Couple

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM120 (1 unit) // RM200 (2 unit) ⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

6 0 15 hours ago
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
🔰 1 Month Warranty (Engine)
🔰 Dw5600 Edition
🔰 Quality Rubber Material
🔰 Digital Function
🔰 Gred 2A
🔰 Diameter (39mm)
🔰 Sangat tahan lasak
🔰 Sesuai untuk Lelaki & Perempuan
🔰 Timer, Stopwatch, Day Date Year, Alarm berfungsi dengan tip top
🔰 Batery Movement
🔰 Lampu menyala Dgn sekali tekan
🔰 Free box G-Shock Couple
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM120 (1 unit) // RM200 (2 unit) ⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
🔰 1 Month Warranty (Engine)
🔰 Dw5600 Edition
🔰 Quality Rubber Material
🔰 Digital Function
🔰 Gred 2A
🔰 Diameter (39mm)
🔰 Sangat tahan lasak
🔰 Sesuai untuk Lelaki & Perempuan
🔰 Timer, Stopwatch, Day Date Year, Alarm berfungsi dengan tip top
🔰 Batery Movement
🔰 Lampu menyala Dgn sekali tekan
🔰 Free box G-Shock Couple

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM120 (1 unit) // RM200 (2 unit) ⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

3 0 15 hours ago
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
🔰 1 Month Warranty (Engine)
🔰 Dw5600 Edition
🔰 Quality Rubber Material
🔰 Digital Function
🔰 Gred 2A
🔰 Diameter (39mm)
🔰 Sangat tahan lasak
🔰 Sesuai untuk Lelaki & Perempuan
🔰 Timer, Stopwatch, Day Date Year, Alarm berfungsi dengan tip top
🔰 Batery Movement
🔰 Lampu menyala Dgn sekali tekan
🔰 Free box G-Shock Couple
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM120 (1 unit) // RM200 (2 unit) ⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
🔰 1 Month Warranty (Engine)
🔰 Dw5600 Edition
🔰 Quality Rubber Material
🔰 Digital Function
🔰 Gred 2A
🔰 Diameter (39mm)
🔰 Sangat tahan lasak
🔰 Sesuai untuk Lelaki & Perempuan
🔰 Timer, Stopwatch, Day Date Year, Alarm berfungsi dengan tip top
🔰 Batery Movement
🔰 Lampu menyala Dgn sekali tekan
🔰 Free box G-Shock Couple

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM120 (1 unit) // RM200 (2 unit) ⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

3 0 15 hours ago
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
🔰 2 Bulan Warranty (Engine) (Guna Sticker belakang Jam)
🔰 Autolight Function 🔰 Cermin kaca
🔰 World Time, 4 Alarm 🔰 Led Light
🔰 Copy 1:1 Original 🔰 Fully Function
🔰 Stopwatch Function
🔰 Dual time 24 hours sistem 🔰 Kalis air & sangat tahan lasak
🔰 No siri di stripe, Buckle Casio Japan 🔰 Jarum kecik berfungsi dengan baik (Stopwatch)
🔰 Water Resistant (No Warantty Cover)
🔰 Regular time,Stopwatch Set time, Day, Date Year, berfungsi dengan tip top
INCLUDE FULL SET :
✅ Casio Paper Bag | G-Shock Cover Box | Manual Book | G Shock Tin
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
🔰 2 Bulan Warranty (Engine) (Guna Sticker belakang Jam)
🔰 Autolight Function 🔰 Cermin kaca
🔰 World Time, 4 Alarm 🔰 Led Light
🔰 Copy 1:1 Original 🔰 Fully Function
🔰 Stopwatch Function
🔰 Dual time 24 hours sistem 🔰 Kalis air & sangat tahan lasak
🔰 No siri di stripe, Buckle Casio Japan 🔰 Jarum kecik berfungsi dengan baik (Stopwatch)
🔰 Water Resistant (No Warantty Cover)
🔰 Regular time,Stopwatch Set time, Day, Date Year, berfungsi dengan tip top
INCLUDE FULL SET :
✅ Casio Paper Bag | G-Shock Cover Box | Manual Book | G Shock Tin

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

3 0 17 hours ago
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
🔰 2 Bulan Warranty (Engine) (Guna Sticker belakang Jam)
🔰 Autolight Function 🔰 Cermin kaca
🔰 World Time, 4 Alarm 🔰 Led Light
🔰 Copy 1:1 Original 🔰 Fully Function
🔰 Stopwatch Function
🔰 Dual time 24 hours sistem 🔰 Kalis air & sangat tahan lasak
🔰 No siri di stripe, Buckle Casio Japan 🔰 Jarum kecik berfungsi dengan baik (Stopwatch)
🔰 Water Resistant (No Warantty Cover)
🔰 Regular time,Stopwatch Set time, Day, Date Year, berfungsi dengan tip top
INCLUDE FULL SET :
✅ Casio Paper Bag | G-Shock Cover Box | Manual Book | G Shock Tin
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
🔰 2 Bulan Warranty (Engine) (Guna Sticker belakang Jam)
🔰 Autolight Function 🔰 Cermin kaca
🔰 World Time, 4 Alarm 🔰 Led Light
🔰 Copy 1:1 Original 🔰 Fully Function
🔰 Stopwatch Function
🔰 Dual time 24 hours sistem 🔰 Kalis air & sangat tahan lasak
🔰 No siri di stripe, Buckle Casio Japan 🔰 Jarum kecik berfungsi dengan baik (Stopwatch)
🔰 Water Resistant (No Warantty Cover)
🔰 Regular time,Stopwatch Set time, Day, Date Year, berfungsi dengan tip top
INCLUDE FULL SET :
✅ Casio Paper Bag | G-Shock Cover Box | Manual Book | G Shock Tin

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

2 0 17 hours ago
Look who is here to do her facial? It's @ainaabdul ! Congratulations on your nomination for #abpbh ! We absolutely are rooting for her. 😎❤ .
.
MILLENNIUM CLINIC
Family Clinic & Medical Aesthetic
Lot 3-22 A, KL Eco City Mall,
59200, Bangsar, Kuala Lumpur

Email :
hello@millenniumclinickl.com

Website :
www.millenniumclinickl.com

Tel: 0192033010
HP: 0322023011

#millenniumclinickl #klec #klecocitymall #klecocity #silkpeeldermalinfusin #facial #aesthetic #wellness #antiaging #primarycare #singersongwriter #sumpah #ainaabdul #sumpahainaabdul

Look who is here to do her facial? It's @ainaabdul ! Congratulations on your nomination for #abpbh ! We absolutely are rooting for her. 😎❤ .
.
MILLENNIUM CLINIC
Family Clinic & Medical Aesthetic
Lot 3-22 A, KL Eco City Mall,
59200, Bangsar, Kuala Lumpur

Email :
hello@millenniumclinickl.com

Website :
www.millenniumclinickl.com

Tel: 0192033010
HP: 0322023011

#millenniumclinickl #klec #klecocitymall #klecocity #silkpeeldermalinfusin #facial #aesthetic #wellness #antiaging #primarycare #singersongwriter #sumpah #ainaabdul #sumpahainaabdul

26 2 18 hours ago
Xde kje .. buat lah kje .. 😁🙏🏻 #sumpah 
#malaysiancover

Xde kje .. buat lah kje .. 😁🙏🏻 #sumpah
#malaysiancover

27 8 18 hours ago
🌸Hayla Blouse 🌸
.
‼️📢2helai RM50 | 4helai RM100📢‼️
.
Postage :
RM9 - SEM
RM15 - SABAH & SARAWAK
.
Material : cotton .
Measurement :
Bahu 27.5" (jenis bahu jatuh)
Dada 41"
Lengan 16"
Labuh Lengan 14"
Labuh Baju 25"
.
▶️ Tinggi model : 170cm
.
Whatsapp 📲📲.
Click link on my bio.
.
#semuasalahku #ceriamegastarministar #muzikallawaksuperstar #icanseeyourvoicemalaysia2 #icanseeyourvoicemalaysia #lelakikirimantuhan #instantshawl #haydascarf 
#utusancintabuatadam #bigstage #setelahterlafaznyaakad #sumpah #meletop #bintangmingguini #bukancintaaku #adamchempaka #sayajual #sayajualshawl  #haydascarfmeletop #haydascarf #shawlturban #shawl15saat #blousemurah #blousecantikmurah  #blousecantik #bajukurungcantik #bajukebayacantik #cikgumalaysia #cikgusekolah

🌸Hayla Blouse 🌸
.
‼️📢2helai RM50 | 4helai RM100📢‼️
.
Postage :
RM9 - SEM
RM15 - SABAH & SARAWAK
.
Material : cotton .
Measurement :
Bahu 27.5" (jenis bahu jatuh)
Dada 41"
Lengan 16"
Labuh Lengan 14"
Labuh Baju 25"
.
▶️ Tinggi model : 170cm
.
Whatsapp 📲📲.
Click link on my bio.
.
#semuasalahku #ceriamegastarministar #muzikallawaksuperstar #icanseeyourvoicemalaysia2 #icanseeyourvoicemalaysia #lelakikirimantuhan #instantshawl #haydascarf
#utusancintabuatadam #bigstage #setelahterlafaznyaakad #sumpah #meletop #bintangmingguini #bukancintaaku #adamchempaka #sayajual #sayajualshawl #haydascarfmeletop #haydascarf #shawlturban #shawl15saat #blousemurah #blousecantikmurah #blousecantik #bajukurungcantik #bajukebayacantik #cikgumalaysia #cikgusekolah

4 1 18 hours ago
Betul ke perempuan suka lagu ni ? ( Can’t take my eyes off you ) ? 💕💕 korang coment la sikit lagu favorite korang nnti akim cover and mention okey 🥰

@malaysiancover @icanseeyourvoice_my @videomusikgram @narrecords @cloudmusikgram #cover #coversumpah #songcovers #malaysiancover #malaysiantelent #sumpah #indomusikgram #cloudmusikgram #langkawi #malaysia #icanseeyourvoice #malaymusikgram

Betul ke perempuan suka lagu ni ? ( Can’t take my eyes off you ) ? 💕💕 korang coment la sikit lagu favorite korang nnti akim cover and mention okey 🥰

@malaysiancover @icanseeyourvoice_my @videomusikgram @narrecords @cloudmusikgram #cover #coversumpah #songcovers #malaysiancover #malaysiantelent #sumpah #indomusikgram #cloudmusikgram #langkawi #malaysia #icanseeyourvoice #malaymusikgram

463 53 19 hours ago
Anis kalau tak pakai CAKENUT BORN AND BRIGHT tak sah boleh agau Di buatnye.. .
Semua benda nak cepat j sekarang.. nasib ade CAKENUT BORN AND BRIGHT sapu- sapu siap terus keluar rumah..
.
Harga pon mampu milik RM 49 Sahaja.. boleh tahan 1 Bulan..
.
Jom kita sesama buat duit untuk CAKENUT.
#cakenut
#cantikdegancakenut
#cakenutmoistilipmatte
#lipmattecakenut
#instantcerah
#natural
#skincaremalaysia
#kualalumpur
#balakong
#serikembangan
#cheras
#beauty
#malaysiabeauty
#whiteninglotion
#susuk
#cantiksemulajadi
#putihgebu
#cantikmeletup
#koreanbeuty
#viral
#malaysiaviral
#dimatamu
#sumpah
#maluapabossku 
#bleachingcream
#beauty
#lazada
#makeupmalaysia

Anis kalau tak pakai CAKENUT BORN AND BRIGHT tak sah boleh agau Di buatnye.. .
Semua benda nak cepat j sekarang.. nasib ade CAKENUT BORN AND BRIGHT sapu- sapu siap terus keluar rumah..
.
Harga pon mampu milik RM 49 Sahaja.. boleh tahan 1 Bulan..
.
Jom kita sesama buat duit untuk CAKENUT.
#cakenut
#cantikdegancakenut
#cakenutmoistilipmatte
#lipmattecakenut
#instantcerah
#natural
#skincaremalaysia
#kualalumpur
#balakong
#serikembangan
#cheras
#beauty
#malaysiabeauty
#whiteninglotion
#susuk
#cantiksemulajadi
#putihgebu
#cantikmeletup
#koreanbeuty
#viral
#malaysiaviral
#dimatamu
#sumpah
#maluapabossku
#bleachingcream
#beauty
#lazada
#makeupmalaysia

4 0 20 hours ago
Dibuka pendaftaran PKPA th 2019. Pembukaan pendaftaran PKPA 2019.
CP: Dewi 0821-3920-7245
Office: rukan grand ketintang. Jl raya ketintang baru I no 16B Surabaya
#PUPA #PKPA #SUMPAH #Surabaya #Advokat #pengacara #lawyer #law #hukum #jenivergiersang #abdulsalam

Dibuka pendaftaran PKPA th 2019. Pembukaan pendaftaran PKPA 2019.
CP: Dewi 0821-3920-7245
Office: rukan grand ketintang. Jl raya ketintang baru I no 16B Surabaya
#PUPA #PKPA #SUMPAH #Surabaya #Advokat #pengacara #lawyer #law #hukum #jenivergiersang #abdulsalam

6 0 20 hours ago
Selamat petang semua, harini CIK HANNA rasa happy sngt sebab nak kongsikan good new dengan kesayanga semua.
.
.
Hampa semua mesti sukakan kalau beli barang dengan harga yg murah , nak lagi kalau yg berkualiti tinggi kan.
.
.
So CIK HANNA nak bagitahu yg sekarang kami adakan *CLEARANCE SALE* . Harga hanyalah RM 79 shj

Selamat petang semua, harini CIK HANNA rasa happy sngt sebab nak kongsikan good new dengan kesayanga semua.
.
.
Hampa semua mesti sukakan kalau beli barang dengan harga yg murah , nak lagi kalau yg berkualiti tinggi kan.
.
.
So CIK HANNA nak bagitahu yg sekarang kami adakan *CLEARANCE SALE* . Harga hanyalah RM 79 shj

8 4 21 hours ago
Allah SWT berfirman:
لَا يُؤَاخِذُكُمُ اللّٰهُ بِا للَّغْوِ فِيْۤ اَيْمَا نِكُمْ وَلٰـكِنْ يُّؤَاخِذُكُمْ بِمَا كَسَبَتْ قُلُوْبُكُمْ ۗ وَا للّٰهُ غَفُوْرٌ حَلِيْمٌ "Allah tidak menghukum kamu karena sumpahmu yang tidak kamu sengaja, tetapi Dia menghukum kamu karena niat yang terkandung dalam hatimu. Allah Maha Pengampun, Maha Penyantun."
(QS. Al-Baqarah 2: Ayat 225)
.
Jangan Lupa Tag Sahabatmu💕
•
•
_
FADHOL ⏬
👉 Follow : @pemuda_milenialhijrah ♨️
👉 Follow : @pemuda_milenialhijrah ♨️
👉 Follow : @pemuda_milenialhijrah ♨️
👉 Follow : @pemuda_milenialhijrah ♨️
.
#pemudamilenialhijrah

#majelisrasulullahsaw #majelis #kalamulama #kalamhabaib #habibmunziralmusawa #taqymalik #tareem_lovers #habibsyech #habaib #majelistaklim #jumahmubarak #jumat #shalawat #sholawat #ustadzabdulsomad
#pecintahabibnabiel #alkahfi #almulk
#jumat #habibumarbinhafidz #pemudahijrah
#pemudamilenial #habibalialjufrie #alquran #surah #surah #alkahfi #teladanrasul #iduladha #iedmubarak #qurban
#pecintahabibnabiel #sumpah

Allah SWT berfirman:
لَا يُؤَاخِذُكُمُ اللّٰهُ بِا للَّغْوِ فِيْۤ اَيْمَا نِكُمْ وَلٰـكِنْ يُّؤَاخِذُكُمْ بِمَا كَسَبَتْ قُلُوْبُكُمْ ۗ وَا للّٰهُ غَفُوْرٌ حَلِيْمٌ "Allah tidak menghukum kamu karena sumpahmu yang tidak kamu sengaja, tetapi Dia menghukum kamu karena niat yang terkandung dalam hatimu. Allah Maha Pengampun, Maha Penyantun."
(QS. Al-Baqarah 2: Ayat 225)
.
Jangan Lupa Tag Sahabatmu💕


_
FADHOL ⏬
👉 Follow : @pemuda_milenialhijrah ♨️
👉 Follow : @pemuda_milenialhijrah ♨️
👉 Follow : @pemuda_milenialhijrah ♨️
👉 Follow : @pemuda_milenialhijrah ♨️
.
#pemudamilenialhijrah

#majelisrasulullahsaw #majelis #kalamulama #kalamhabaib #habibmunziralmusawa #taqymalik #tareem_lovers #habibsyech #habaib #majelistaklim #jumahmubarak #jumat #shalawat #sholawat #ustadzabdulsomad
#pecintahabibnabiel #alkahfi #almulk
#jumat #habibumarbinhafidz #pemudahijrah
#pemudamilenial #habibalialjufrie #alquran #surah #surah #alkahfi #teladanrasul #iduladha #iedmubarak #qurban
#pecintahabibnabiel #sumpah

60 0 21 hours ago
Hai ni kite lepak kfc.. beli jiwa anak2.. huhuhu.. Hari ni anis pakai CAKENUT BORN AND BRIGHT Di muka.. Bibir kod : RED VELVET.
. 
Stock ready lipmatte cakenut and CAKENUT BORN AND BRIGHT boleh wasup anis 01111879412
.
Jom kita sesama buat duit untuk CAKENUT.
#cakenut
#cantikdegancakenut
#cakenutmoistilipmatte
#lipmattecakenut
#instantcerah
#natural
#skincaremalaysia
#kualalumpur
#balakong
#serikembangan
#cheras
#beauty
#malaysiabeauty
#whiteninglotion
#susuk
#cantiksemulajadi
#putihgebu
#cantikmeletup
#koreanbeuty
#viral
#malaysiaviral
#dimatamu
#sumpah
#maluapabossku 
#bleachingcream
#beauty
#lazada
#makeupmalaysia

Hai ni kite lepak kfc.. beli jiwa anak2.. huhuhu.. Hari ni anis pakai CAKENUT BORN AND BRIGHT Di muka.. Bibir kod : RED VELVET.
.
Stock ready lipmatte cakenut and CAKENUT BORN AND BRIGHT boleh wasup anis 01111879412
.
Jom kita sesama buat duit untuk CAKENUT.
#cakenut
#cantikdegancakenut
#cakenutmoistilipmatte
#lipmattecakenut
#instantcerah
#natural
#skincaremalaysia
#kualalumpur
#balakong
#serikembangan
#cheras
#beauty
#malaysiabeauty
#whiteninglotion
#susuk
#cantiksemulajadi
#putihgebu
#cantikmeletup
#koreanbeuty
#viral
#malaysiaviral
#dimatamu
#sumpah
#maluapabossku
#bleachingcream
#beauty
#lazada
#makeupmalaysia

2 0 21 hours ago
🌸SHAWL TURBAN by HAYDA SCARF🌸
.
MUDAH, KEMAS & PANTAS BERSIAP‼️.
.
✔️shawl + inner dijahit sekali.
✔️15saat sahaja dah siap pakai.
✔️Mudah digayakan.  Sarung & lilit. TAK PERLU pin byk2‼️
✔️Panjang shawl 2 meter. Boleh laraskan tahap labuh ikut keselesaan masing2.
.
Whatsapp 📲📲.
Click link on my bio.
.
#semuasalahku #ceriamegastarministar #muzikallawaksuperstar #bigstage #kauyangpertama #icanseeyourvoicemalaysia2 #icanseeyourvoicemalaysia #lelakikirimantuhan #instantshawl #haydascarf #dramasweetdreams
#utusancintabuatadam #lelakimuyangdulu #setelahterlafaznyaakad #sumpah #meletop #cindai #aydajebat #bukancintaaku #sayajualshawl  #haydascarfmeletop #haydascarf #shawlturban #shawl15saat #blousemurah #blousecantikmurah  #blousecantik #bajukurungcantik #bajukurungmurah #bajukebayamurah #bajukebayacantik

🌸SHAWL TURBAN by HAYDA SCARF🌸
.
MUDAH, KEMAS & PANTAS BERSIAP‼️.
.
✔️shawl + inner dijahit sekali.
✔️15saat sahaja dah siap pakai.
✔️Mudah digayakan. Sarung & lilit. TAK PERLU pin byk2‼️
✔️Panjang shawl 2 meter. Boleh laraskan tahap labuh ikut keselesaan masing2.
.
Whatsapp 📲📲.
Click link on my bio.
.
#semuasalahku #ceriamegastarministar #muzikallawaksuperstar #bigstage #kauyangpertama #icanseeyourvoicemalaysia2 #icanseeyourvoicemalaysia #lelakikirimantuhan #instantshawl #haydascarf #dramasweetdreams
#utusancintabuatadam #lelakimuyangdulu #setelahterlafaznyaakad #sumpah #meletop #cindai #aydajebat #bukancintaaku #sayajualshawl #haydascarfmeletop #haydascarf #shawlturban #shawl15saat #blousemurah #blousecantikmurah #blousecantik #bajukurungcantik #bajukurungmurah #bajukebayamurah #bajukebayacantik

23 0 22 hours ago
Izinkan saya up lagu artis fav jap 😆
.
Sapa suka lagu ni ? Cer komen SUKA !!! 😘😘
#sumpah

Izinkan saya up lagu artis fav jap 😆
.
Sapa suka lagu ni ? Cer komen SUKA !!! 😘😘
#sumpah

7 0 22 hours ago
Yuk di order SUMPAH (SUSU TUMPAH) nya, bisa dm langsung dan bisa cod lhoo, di gojekin juga bisa 
#susutumpah 
#minumsusutiaphari
#sumpah 
#minumanhalal 
#baikuntukkesehatan

Yuk di order SUMPAH (SUSU TUMPAH) nya, bisa dm langsung dan bisa cod lhoo, di gojekin juga bisa
#susutumpah
#minumsusutiaphari
#sumpah
#minumanhalal
#baikuntukkesehatan

52 2 22 hours ago
Bigori 1.0:
Jl. Raya Pondok Aren No.31, Tangerang Selatan
(Depan Perumahan Arinda 1)
☎081905100962
.
.
Bigori 2.0:
Jl. KH. Dewantara No.4a
Ciputat - Tangerang Selatan
(Sebelah Masjid Agung Al Jihad)
☎087822034165
.
.
Bigori 3.0:
Jl. Jombang Raya No. 10c
Ciputat - Tangerang Selatan
(Daerah Stasiun Sudimara)
☎0859.47244171
.
.
Atau dapat juga order melalui aplikasi Go-Jek dan Grab
.
.
#bigori #bigoriindonesia #makananenak #recomended #burgerjakarta #jakartafood #friedchickenjakarta #bonelessfriedchicken #kulinerjakarta #makananhalal #tangerangfoodstory #infokulinertangerang #tangerangfood #makanankekinian #anakkuliner #kulinerbintaro #infobintaro #kulineraddict #kekinian #ayamgeprekjakarta #ayamgeprekpedas #gofoodinaja
#sumpah#ayamgeprekpedas #gofoodinaja
#seputartangsel #tangselfoodies

Bigori 1.0:
Jl. Raya Pondok Aren No.31, Tangerang Selatan
(Depan Perumahan Arinda 1)
☎081905100962
.
.
Bigori 2.0:
Jl. KH. Dewantara No.4a
Ciputat - Tangerang Selatan
(Sebelah Masjid Agung Al Jihad)
☎087822034165
.
.
Bigori 3.0:
Jl. Jombang Raya No. 10c
Ciputat - Tangerang Selatan
(Daerah Stasiun Sudimara)
☎0859.47244171
.
.
Atau dapat juga order melalui aplikasi Go-Jek dan Grab
.
.
#bigori #bigoriindonesia #makananenak #recomended #burgerjakarta #jakartafood #friedchickenjakarta #bonelessfriedchicken #kulinerjakarta #makananhalal #tangerangfoodstory #infokulinertangerang #tangerangfood #makanankekinian #anakkuliner #kulinerbintaro #infobintaro #kulineraddict #kekinian #ayamgeprekjakarta #ayamgeprekpedas #gofoodinaja
#sumpah #ayamgeprekpedas #gofoodinaja
#seputartangsel #tangselfoodies

9 1 22 hours ago
👋Haiiii...👋
.
.
Makanan enak itu gak harus mahal! Yang double begini aja di @bigori.ind cuma 13.000 😍😍😍
.
.
Buruan deeeehh meluncuuuurrrr ke Bigori, yang mager bisa #gofoodinaja atau #grabfood 🛵💨💨
.
.
Bigori 1.0:
Jl. Raya Pondok Aren No.31, Tangerang Selatan
(Depan Perumahan Arinda 1)
☎081905100962
.
.
Bigori 2.0:
Jl. KH. Dewantara No.4a
Ciputat - Tangerang Selatan
(Sebelah Masjid Agung Al Jihad)
☎087822034165
.
.
Bigori 3.0:
Jl. Jombang Raya No. 10c
Ciputat - Tangerang Selatan
(Daerah Stasiun Sudimara)
☎0859.47244171
.
.
Atau dapat juga order melalui aplikasi Go-Jek dan Grab
.
.
#bigori #bigoriindonesia #makananenak #recomended #burgerjakarta #jakartafood #friedchickenjakarta #bonelessfriedchicken #kulinerjakarta #makananhalal #tangerangfoodstory #infokulinertangerang #tangerangfood #makanankekinian #anakkuliner #kulinerbintaro #infobintaro #kulineraddict #kekinian #ayamgeprekjakarta #ayamgeprekpedas #gofoodinaja
#sumpah#ayamgeprekpedas #gofoodinaja
#seputartangsel #tangselfoodies

👋Haiiii...👋
.
.
Makanan enak itu gak harus mahal! Yang double begini aja di @bigori.ind cuma 13.000 😍😍😍
.
.
Buruan deeeehh meluncuuuurrrr ke Bigori, yang mager bisa #gofoodinaja atau #grabfood 🛵💨💨
.
.
Bigori 1.0:
Jl. Raya Pondok Aren No.31, Tangerang Selatan
(Depan Perumahan Arinda 1)
☎081905100962
.
.
Bigori 2.0:
Jl. KH. Dewantara No.4a
Ciputat - Tangerang Selatan
(Sebelah Masjid Agung Al Jihad)
☎087822034165
.
.
Bigori 3.0:
Jl. Jombang Raya No. 10c
Ciputat - Tangerang Selatan
(Daerah Stasiun Sudimara)
☎0859.47244171
.
.
Atau dapat juga order melalui aplikasi Go-Jek dan Grab
.
.
#bigori #bigoriindonesia #makananenak #recomended #burgerjakarta #jakartafood #friedchickenjakarta #bonelessfriedchicken #kulinerjakarta #makananhalal #tangerangfoodstory #infokulinertangerang #tangerangfood #makanankekinian #anakkuliner #kulinerbintaro #infobintaro #kulineraddict #kekinian #ayamgeprekjakarta #ayamgeprekpedas #gofoodinaja
#sumpah #ayamgeprekpedas #gofoodinaja
#seputartangsel #tangselfoodies

13 1 22 hours ago
Bigori 1.0:
Jl. Raya Pondok Aren No.31, Tangerang Selatan
(Depan Perumahan Arinda 1)
☎081905100962
.
.
Bigori 2.0:
Jl. KH. Dewantara No.4a
Ciputat - Tangerang Selatan
(Sebelah Masjid Agung Al Jihad)
☎087822034165
.
.
Bigori 3.0:
Jl. Jombang Raya No. 10c
Ciputat - Tangerang Selatan
(Daerah Stasiun Sudimara)
☎0859.47244171
.
.
Atau dapat juga order melalui aplikasi Go-Jek dan Grab
.
.
#bigori #bigoriindonesia #makananenak #recomended #burgerjakarta #jakartafood #friedchickenjakarta #bonelessfriedchicken #kulinerjakarta #makananhalal #tangerangfoodstory #infokulinertangerang #tangerangfood #makanankekinian #anakkuliner #kulinerbintaro #infobintaro #kulineraddict #kekinian #ayamgeprekjakarta #ayamgeprekpedas #gofoodinaja
#sumpah#ayamgeprekpedas #gofoodinaja
#seputartangsel #tangselfoodies

Bigori 1.0:
Jl. Raya Pondok Aren No.31, Tangerang Selatan
(Depan Perumahan Arinda 1)
☎081905100962
.
.
Bigori 2.0:
Jl. KH. Dewantara No.4a
Ciputat - Tangerang Selatan
(Sebelah Masjid Agung Al Jihad)
☎087822034165
.
.
Bigori 3.0:
Jl. Jombang Raya No. 10c
Ciputat - Tangerang Selatan
(Daerah Stasiun Sudimara)
☎0859.47244171
.
.
Atau dapat juga order melalui aplikasi Go-Jek dan Grab
.
.
#bigori #bigoriindonesia #makananenak #recomended #burgerjakarta #jakartafood #friedchickenjakarta #bonelessfriedchicken #kulinerjakarta #makananhalal #tangerangfoodstory #infokulinertangerang #tangerangfood #makanankekinian #anakkuliner #kulinerbintaro #infobintaro #kulineraddict #kekinian #ayamgeprekjakarta #ayamgeprekpedas #gofoodinaja
#sumpah #ayamgeprekpedas #gofoodinaja
#seputartangsel #tangselfoodies

7 0 22 hours ago
Dibuka pendaftaran PKPA th 2019. Pembukaan pendaftaran PKPA 2019.
CP: Dewi 0821-3920-7245
Office: rukan grand ketintang. Jl raya ketintang baru I no 16B Surabaya
#PUPA #PKPA #SUMPAH #Surabaya #Advokat #pengacara #lawyer #law #hukum #jenivergiersang #abdulsalam

Dibuka pendaftaran PKPA th 2019. Pembukaan pendaftaran PKPA 2019.
CP: Dewi 0821-3920-7245
Office: rukan grand ketintang. Jl raya ketintang baru I no 16B Surabaya
#PUPA #PKPA #SUMPAH #Surabaya #Advokat #pengacara #lawyer #law #hukum #jenivergiersang #abdulsalam

2 0 22 hours ago
Salah satu kelas mengaji Muhaimin di Bandar Nusaputra Puchong bersama dua orang anak muridnya. Alhamdulillah kelas berjalan dengan lancar. Moga diberikan kefasihan dalam membaca Al-Quran 😊
.
.
Jangan risau inshaAllah kelas mengaji kami memang cover semua area KL dan Selangor selagi mana ustaz dan ustazah @schoolofmengaji masih sihat untuk menyampaikan ilmu 🌸
.
.
Cepat-cepat dm kami atau tekan saja link wasap di bio kami untuk fast reply. Jom cepat-cepat dm kerana slot untuk bulan 8 telah dibuka ☺️☺️❤️❤️
.

#kelasmengajikl #kelasmengajium #kelasmengajiselangor #kelasmengajikajang #kelasmengajibanting #kelasmengajishahalam #kelasmengajicheras #kelasmengajiampang #kelasmengajiputrajaya #kelasmengajibangsar #kelasmengajibalakong #kelasmengajiserikembangan #kelasmengajidatangkerumah #kelasmengajidirumah #kelasmengajigombak #kelasmengajisetiawangsa #syawalkaliini #syawal2019 #kelasmengajialamdamai #kelasmengajibatusebelascheras #kelasmengajisungaiksekamat #kelasmengajikajang #kelasmengajiglenmarie #kelasmengajipenang #utusancintabuatadam #semuasalahku #sumpah #kelasmengajiklang #kelasmengajialamdamai #kelasmengajitamanbukitcheras #kelasmengajidamansara #kelasmengajipetalingjaya

Salah satu kelas mengaji Muhaimin di Bandar Nusaputra Puchong bersama dua orang anak muridnya. Alhamdulillah kelas berjalan dengan lancar. Moga diberikan kefasihan dalam membaca Al-Quran 😊
.
.
Jangan risau inshaAllah kelas mengaji kami memang cover semua area KL dan Selangor selagi mana ustaz dan ustazah @schoolofmengaji masih sihat untuk menyampaikan ilmu 🌸
.
.
Cepat-cepat dm kami atau tekan saja link wasap di bio kami untuk fast reply. Jom cepat-cepat dm kerana slot untuk bulan 8 telah dibuka ☺️☺️❤️❤️
.

#kelasmengajikl #kelasmengajium #kelasmengajiselangor #kelasmengajikajang #kelasmengajibanting #kelasmengajishahalam #kelasmengajicheras #kelasmengajiampang #kelasmengajiputrajaya #kelasmengajibangsar #kelasmengajibalakong #kelasmengajiserikembangan #kelasmengajidatangkerumah #kelasmengajidirumah #kelasmengajigombak #kelasmengajisetiawangsa #syawalkaliini #syawal2019 #kelasmengajialamdamai #kelasmengajibatusebelascheras #kelasmengajisungaiksekamat #kelasmengajikajang #kelasmengajiglenmarie #kelasmengajipenang #utusancintabuatadam #semuasalahku #sumpah #kelasmengajiklang #kelasmengajialamdamai #kelasmengajitamanbukitcheras #kelasmengajidamansara #kelasmengajipetalingjaya

23 0 23 hours ago
Sape yg dah dapat n pakai ainaa scrub ni jom lah share feedback dia macam mana? Mana tahu kot2 dapat lagi satu hee .

Laju2 share kt bawah👇🏻 ni tau😉

Sape yg dah dapat n pakai ainaa scrub ni jom lah share feedback dia macam mana? Mana tahu kot2 dapat lagi satu hee .

Laju2 share kt bawah👇🏻 ni tau😉

9 1 23 hours ago
Alhamdulillah 😍#sumpah#ners#stikesmuhammadiyahpringsewulampung

Alhamdulillah 😍 #sumpah #ners #stikesmuhammadiyahpringsewulampung

20 5 19 August, 2019
Andai rembulan tidak lagi mampu bercahaya. Terangilah gelapku walau dalam gelita. Dengarkanlah aku, jiwaku tulus untukmu ❤ #sumpah #naimdaniel

Andai rembulan tidak lagi mampu bercahaya. Terangilah gelapku walau dalam gelita. Dengarkanlah aku, jiwaku tulus untukmu ❤ #sumpah #naimdaniel

26 2 19 August, 2019
Dibuka pendaftaran PKPA th 2019. Pembukaan pendaftaran PKPA 2019.
CP: Dewi 0821-3920-7245
Office: rukan grand ketintang. Jl raya ketintang baru I no 16B Surabaya
#PUPA #PKPA #SUMPAH #Surabaya #Advokat #pengacara #lawyer #law #hukum #jenivergiersang #abdulsalam

Dibuka pendaftaran PKPA th 2019. Pembukaan pendaftaran PKPA 2019.
CP: Dewi 0821-3920-7245
Office: rukan grand ketintang. Jl raya ketintang baru I no 16B Surabaya
#PUPA #PKPA #SUMPAH #Surabaya #Advokat #pengacara #lawyer #law #hukum #jenivergiersang #abdulsalam

15 1 19 August, 2019
Biji Anggur dapat stabilkan bacaan penyakit 3 serangkai dan disyokan oleh Pakar Dr. Amir Farid yg berpengalaman lebih 20 tahun. Beliau sangat bersetuju biji anggur dapat memulihkan kesihatan badan kita tanpa kesan sampingan ☺️☺️
.
.

#assalamualaikum #ajimuara #ajimura #terapiinstagram #biograpeseed #kencingmanis #darahtinggi #sakitjantung #bacaangulaturun #sihat #sakit #kebas2 #kakiberdenyut #sumpah #kelvinzahrin #dramir #noradanish #bijianggur #tiadakesansampingan #kencingmanis #darahtinggistabil #kolestrol #biolingzhi #gout #murah #jimat #sumpah

Biji Anggur dapat stabilkan bacaan penyakit 3 serangkai dan disyokan oleh Pakar Dr. Amir Farid yg berpengalaman lebih 20 tahun. Beliau sangat bersetuju biji anggur dapat memulihkan kesihatan badan kita tanpa kesan sampingan ☺️☺️
.
.

#assalamualaikum #ajimuara #ajimura #terapiinstagram #biograpeseed #kencingmanis #darahtinggi #sakitjantung #bacaangulaturun #sihat #sakit #kebas2 #kakiberdenyut #sumpah #kelvinzahrin #dramir #noradanish #bijianggur #tiadakesansampingan #kencingmanis #darahtinggistabil #kolestrol #biolingzhi #gout #murah #jimat #sumpah

0 0 19 August, 2019

Top #Sumpah posts

"Andai rembulan tidak lagi mampu bercahaya terangilah gelapku walau dalam gelita , dengarkan lah aku jiwa ku tulus untukmu" 
Sumpah @naimdanielx ❤️ [recommended] 🎧
#malaysiancover #malaysiacoversong 
#coverlagumalaysia 
#coverlagu 
#covermalaysia 
#sumpah #sumpahnaim 
#siscuba #mcn #mycovernation

"Andai rembulan tidak lagi mampu bercahaya terangilah gelapku walau dalam gelita , dengarkan lah aku jiwa ku tulus untukmu"
Sumpah @naimdanielx ❤️ [recommended] 🎧
#malaysiancover #malaysiacoversong
#coverlagumalaysia
#coverlagu
#covermalaysia
#sumpah #sumpahnaim
#siscuba #mcn #mycovernation

1,315 58 3 May, 2019
#SUMPAH by @naimdanielx 🔥 Love this song bro, keep rockin good music ! 👊🏻😎 Sumpah korang kene tag ramai org bagi dgr lagu ni 😂🙏🏻 #AmirMasdiCovers #YeAbaikanRambutTu

#SUMPAH by @naimdanielx 🔥 Love this song bro, keep rockin good music ! 👊🏻😎 Sumpah korang kene tag ramai org bagi dgr lagu ni 😂🙏🏻 #AmirMasdiCovers #YeAbaikanRambutTu

15,846 486 13 June, 2019
Alhamdulillah..
.
.
Setelah lama IDentity menyepi.
Akhirnya, kami diberi kesempatan utk berjumpa iftor dan teraweh sekali. Alhamdulillah ala kulli hal.😊😘
.
.
Dah alang-alang jumpa ni, kami sempat merakamkan satu video cover. Tak boleh buat yang panjang pun takpa la, kita buat yang pendek. Hehe😁
.
.
Terimalah cover Sumpah//@naimdanielx , Acapella cover by IDentity.😄
.
.
BTW subhanallah lagu @naimdanielx ni, menghantui betul😍😍
.
*earphone highly recommended🎧🎧
.
#sumpah 
#salamramadhan 
#ramadhankareem 
#identity_official 
#identitfyyouridentity 
#Mencari_IDentity 
#acapellacover 
#beatbox 
#nasyidchannel .
.
@nasyidchannel @nasyidkini @nasyidplatform @dunianasyid @la4nul_gadid @munsyidmalaysia

Alhamdulillah..
.
.
Setelah lama IDentity menyepi.
Akhirnya, kami diberi kesempatan utk berjumpa iftor dan teraweh sekali. Alhamdulillah ala kulli hal.😊😘
.
.
Dah alang-alang jumpa ni, kami sempat merakamkan satu video cover. Tak boleh buat yang panjang pun takpa la, kita buat yang pendek. Hehe😁
.
.
Terimalah cover Sumpah//@naimdanielx , Acapella cover by IDentity.😄
.
.
BTW subhanallah lagu @naimdanielx ni, menghantui betul😍😍
.
*earphone highly recommended🎧🎧
.
#sumpah
#salamramadhan
#ramadhankareem
#identity_official
#identitfyyouridentity
#Mencari_IDentity
#acapellacover
#beatbox
#nasyidchannel .
.
@nasyidchannel @nasyidkini @nasyidplatform @dunianasyid @la4nul_gadid @munsyidmalaysia

1,753 44 13 May, 2019
SUMPAH (Mandarin/Malay vers. 中马版) covered by me and @farhanboombastic 🎧 Hope we did your song justice @naimdanielx 🙏🏻 FULL VIDEO IS ON MY YOUTUBE CHANNEL!

Guys tolong tag @naimdanielx plssss 😫

Credit to @zahidkalissik for this amazing music video 😍

#sumpah #naimdaniel #MeerNash #farhanboo #meernashcover @wp.entertainment @malaysiancover

SUMPAH (Mandarin/Malay vers. 中马版) covered by me and @farhanboombastic 🎧 Hope we did your song justice @naimdanielx 🙏🏻 FULL VIDEO IS ON MY YOUTUBE CHANNEL!

Guys tolong tag @naimdanielx plssss 😫

Credit to @zahidkalissik for this amazing music video 😍

#sumpah #naimdaniel #MeerNash #farhanboo #meernashcover @wp.entertainment @malaysiancover

2,476 153 1 June, 2019
SUMPAH//naimdanielx🙏🏼🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
-
-Semperna happy 14k  ramai yang request lagu sumpah jadi kita buat cover yg tak seberapa ni🥺❤️🙏🏼 suara tak sedap harap korang suka la 🤣
-
-
->TAK SUKA SILA BLOCK OKAY TQ❤️😍
-
-#sumpah #sumpahnaim #sumpahnaimdaniel #coversong #covermalaysia #indomusicgram @naimdanielx

SUMPAH//naimdanielx🙏🏼🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
-
-Semperna happy 14k ramai yang request lagu sumpah jadi kita buat cover yg tak seberapa ni🥺❤️🙏🏼 suara tak sedap harap korang suka la 🤣
-
-
->TAK SUKA SILA BLOCK OKAY TQ❤️😍
-
- #sumpah #sumpahnaim #sumpahnaimdaniel #coversong #covermalaysia #indomusicgram @naimdanielx

17,890 474 10 August, 2019
Sumpah @naimdanielx ✋🏻 recommended to use 🎧✨and if nak tengok sambungan boleh tengok dekat twitter el okie!  #sumpah #coversong #eleyasing

Sumpah @naimdanielx ✋🏻 recommended to use 🎧✨and if nak tengok sambungan boleh tengok dekat twitter el okie! #sumpah #coversong #eleyasing

4,770 80 11 hours ago
Main nyanyi2 ngan @rayyan_nakhaie2 😂 lagu @naimdanielx #sumpah . Ok mama nak jadi presiden fan club ayan ✋🏻😝😂

Main nyanyi2 ngan @rayyan_nakhaie2 😂 lagu @naimdanielx #sumpah . Ok mama nak jadi presiden fan club ayan ✋🏻😝😂

48,028 909 1 August, 2019
#Sumpah, it’s always amazing at UMP! 🥰 
Anyway, Congrats guyss!! 220k within a day! Thank you so much for the endless support. No words can describe how i feel. Thank you so much ❤️ #sumpahnaim

#Sumpah, it’s always amazing at UMP! 🥰
Anyway, Congrats guyss!! 220k within a day! Thank you so much for the endless support. No words can describe how i feel. Thank you so much ❤️ #sumpahnaim

18,173 136 20 April, 2019