#Lawak Instagram Photos & Videos

Cara yang efektif untuk tenaga batin lelaki❗
.
Kegagalan ereksi adalah masalah yang ramai lelaki risaukan. Apa rahsia untuk kekalkan prestasi yang padu? Korang kena ubah gaya hidup seharian dengan perkara yang sihat.
.
Risiko untuk mengalami masalah batin boleh dikurangkan dengan mengamalkan diet yang mengandungi lebih buah-buahan, sayura, bijirin penuh, ikan dan sedikit daging merah yang mengandungi Zinc yang tinggi untuk penghasilan hormon testosterone. .
Masalah cepat pancut terjadi apabila bekalan darah ke zakar terhad disebabkan oleh arteri sempit akibat kerap merokok. Merokok boleh menjejaskan ketidaksuburan zakar.
.
Keraplah bersenam, berjalan kakipun dah cukup. Bersenam boleh melancarkan perjalanan darah korang, yang amat penting untuk ejakulasi yang padu.
.

Korang nakkan performance yang lebih padu dan power? Gunalah Lgb Oil yang sangat membantu untuk powerkan performance korang! Malah zakar korang akan subur dengan sihat.
.
.
#lawak__kucing #igbudaknakal #lelakivsperempuan #igjoyah #hatikecai #nakfakta #nakbebel #nakpickupline #nakpesan #nakngepek #lawakhambar #lawakkeder #apapajer #singgahsekejap #lawak #videolawak #seribusatucerita #atukpesan #mudahterhibur #himpunanlawakmalays

Cara yang efektif untuk tenaga batin lelaki❗
.
Kegagalan ereksi adalah masalah yang ramai lelaki risaukan. Apa rahsia untuk kekalkan prestasi yang padu? Korang kena ubah gaya hidup seharian dengan perkara yang sihat.
.
Risiko untuk mengalami masalah batin boleh dikurangkan dengan mengamalkan diet yang mengandungi lebih buah-buahan, sayura, bijirin penuh, ikan dan sedikit daging merah yang mengandungi Zinc yang tinggi untuk penghasilan hormon testosterone. .
Masalah cepat pancut terjadi apabila bekalan darah ke zakar terhad disebabkan oleh arteri sempit akibat kerap merokok. Merokok boleh menjejaskan ketidaksuburan zakar.
.
Keraplah bersenam, berjalan kakipun dah cukup. Bersenam boleh melancarkan perjalanan darah korang, yang amat penting untuk ejakulasi yang padu.
.

Korang nakkan performance yang lebih padu dan power? Gunalah Lgb Oil yang sangat membantu untuk powerkan performance korang! Malah zakar korang akan subur dengan sihat.
.
.
#lawak__kucing #igbudaknakal #lelakivsperempuan #igjoyah #hatikecai #nakfakta #nakbebel #nakpickupline #nakpesan #nakngepek #lawakhambar #lawakkeder #apapajer #singgahsekejap #lawak #videolawak #seribusatucerita #atukpesan #mudahterhibur #himpunanlawakmalays

0 0 5 seconds ago
Zaman min dulu Rm 2 je 
Cukup untuk sehari 
#trending 
#trend 
#tular 
#lawak 
#kelakar 
#sekolah 
#zamansekolah

Zaman min dulu Rm 2 je
Cukup untuk sehari
#trending
#trend
#tular
#lawak
#kelakar
#sekolah
#zamansekolah

3 0 5 minutes ago
Kangguru
.
.
.
Jika klen suka TOLONG
Like, Comment, Share & Follow Instagram
@media_berbobot
.
BANTU SEBARKAN
DEMI PERDAMAIAN
.
Instagram.com/media_berbobot
.
#repost #lucu #lawak #funny #wkwkwkland #9gagger #ngakak #kocak #ucul #tawa #canda #janda #duda #dewasa #bocah #toxic #1cak #memeindonesia #ragememe #dagelan #plesbol .
Repost from
@9gag @1cak @meme.comik.indonesia @receh.official @lawaklawakan.id @infia_fact @dagelun

Kangguru
.
.
.
Jika klen suka TOLONG
Like, Comment, Share & Follow Instagram
@media_berbobot
.
BANTU SEBARKAN
DEMI PERDAMAIAN
.
Instagram.com/media_berbobot
.
#repost #lucu #lawak #funny #wkwkwkland #9gagger #ngakak #kocak #ucul #tawa #canda #janda #duda #dewasa #bocah #toxic #1cak #memeindonesia #ragememe #dagelan #plesbol .
Repost from
@9gag @1cak @meme.comik.indonesia @receh.official @lawaklawakan.id @infia_fact @dagelun

0 0 12 minutes ago
nih film yang favorit pada waktu itu.

#dagelan #ngakak #kekinian #komedi #lawak #cantik

nih film yang favorit pada waktu itu.

#dagelan #ngakak #kekinian #komedi #lawak #cantik

9 0 20 minutes ago
TERLIUR MIN TENGOK DIA MASAK😍
.
AWESOME COOKKING SKILL BY @cznburak
.
LIKE☑️ | COMMENT☑️ | SHARED ☑️
.
.
#ASALAMWATCH #LAWAK #SEDAP #BEST #LUCU #GEMPAK #TALENT #VIDEOKELAKAR #ANYTHING #AWESOME #SKILL #TALENT

TERLIUR MIN TENGOK DIA MASAK😍
.
AWESOME COOKKING SKILL BY @cznburak
.
LIKE☑️ | COMMENT☑️ | SHARED ☑️
.
.
#ASALAMWATCH #LAWAK #SEDAP #BEST #LUCU #GEMPAK #TALENT #VIDEOKELAKAR #ANYTHING #AWESOME #SKILL #TALENT

6 0 29 minutes ago
Assalamualaikum pren. 
Kita udah punya 5 episode yang bisa kalian cek di Spotify loh!

Babeh generasi 90an akan membahas problematika kekinian tentang ramainya idul adha kemarin, serunya 17 agustusan, mengulik fenomena vina garut dan bule gila di bali serta rencana ibu kota bakal pindah ke kalimantan! Wow! Langsung cek pren~

#podcastbabehjenaka #lucu #kocak #lawak #bokap #bapak #babeh #podcast #indonesia

Assalamualaikum pren.
Kita udah punya 5 episode yang bisa kalian cek di Spotify loh!

Babeh generasi 90an akan membahas problematika kekinian tentang ramainya idul adha kemarin, serunya 17 agustusan, mengulik fenomena vina garut dan bule gila di bali serta rencana ibu kota bakal pindah ke kalimantan! Wow! Langsung cek pren~

#podcastbabehjenaka #lucu #kocak #lawak #bokap #bapak #babeh #podcast #indonesia

2 0 30 minutes ago
Goyang trus..
▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬
Follow akun ini agar
Adminnya semangat  ngepost!!
@presidennetizen.id
@presidennetizen.id
@presidennetizen.id
▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬
 @kemdikbud.ri
🌏Like, comment and share!!!
.
#viral #viral2019 #viralkansaja #terviral #trending #trending2019 #ngakak #kocak #dagelan #guyonan #internetpositif #viralbanget #viralindonesia #viralindonesia2019 #humor #receh #ngakakkocak #ngakaksehat #recehan #lawak #ketawa #lucu #videolucu #videongakak #videokocak #videokoplak #unfaedah

Goyang trus..
▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬
Follow akun ini agar
Adminnya semangat ngepost!!
@presidennetizen.id
@presidennetizen.id
@presidennetizen.id
▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬
@kemdikbud.ri
🌏Like, comment and share!!!
.
#viral #viral2019 #viralkansaja #terviral #trending #trending2019 #ngakak #kocak #dagelan #guyonan #internetpositif #viralbanget #viralindonesia #viralindonesia2019 #humor #receh #ngakakkocak #ngakaksehat #recehan #lawak #ketawa #lucu #videolucu #videongakak #videokocak #videokoplak #unfaedah

9 0 30 minutes ago
Rasanya begini🤣🤣
▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂
♥ Like & 👥 Tag sahabat berbagimu!
Source : youtube
@LUMECOSMETIC (Lipstick matte terbaik)
@OOTD.HIJABKU (scarf custome nama)
www.lumecosmetic.com
▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂
#lawak_com #lumecolors #lumecosmetic #komedi #funnyvideos #humor #jail #lucu #ngakakkocakvideo #hiburan #indolawak #lucuabis #lawak #lawaklucu #komediputar #lawakan #videolucubanget  #lucubanget #videolucu #ngakak #ngakakkocak #ngakaksehat #kocak #kocakbanget #dagelan #viral #komedilucu #videokocak #gokil  #viralvideos #dagelan

Rasanya begini🤣🤣
▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂
♥ Like & 👥 Tag sahabat berbagimu!
Source : youtube
@LUMECOSMETIC (Lipstick matte terbaik)
@OOTD.HIJABKU (scarf custome nama)
www.lumecosmetic.com
▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂
#lawak_com #lumecolors #lumecosmetic #komedi #funnyvideos #humor #jail #lucu #ngakakkocakvideo #hiburan #indolawak #lucuabis #lawak #lawaklucu #komediputar #lawakan #videolucubanget #lucubanget #videolucu #ngakak #ngakakkocak #ngakaksehat #kocak #kocakbanget #dagelan #viral #komedilucu #videokocak #gokil #viralvideos #dagelan

55 0 31 minutes ago
Ga punya urat malu
.
.
#humorlucuid #humor #lawak

Ga punya urat malu
.
.
#humorlucuid #humor #lawak

11 0 34 minutes ago
Selamat pagi rakyat +62. Joget dulu biar semangat! 🕺💃 .
.
.
.
.

Follow & Share lur. Biar orang lain ikut terhibur.

#funnymeme #memeaccount #dailymemes #funnymemes #memesdaily #memestagram #lucu #lawak #dagelan #kocak #receh #retjeh

Selamat pagi rakyat +62. Joget dulu biar semangat! 🕺💃 .
.
.
.
.

Follow & Share lur. Biar orang lain ikut terhibur.

#funnymeme #memeaccount #dailymemes #funnymemes #memesdaily #memestagram #lucu #lawak #dagelan #kocak #receh #retjeh

257 5 38 minutes ago
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
🔰 3Month warranty (Engine)
🔰 Digital All Function
🔰 Date,Day & Alarm Function
🔰 Original Brand
🔰 Diameter (39mm)
🔰 Cermin Kaca
🔰 Stopwacth, timer berfungsi dgn boek
🔰 Ada No Siri pada tali 🔰 BNB Premium Quality
🔰 Led Light
🔰 Battery Movement
🔰 Condition NEW With Tasgo Original Box
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM100
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
🔰 3Month warranty (Engine)
🔰 Digital All Function
🔰 Date,Day & Alarm Function
🔰 Original Brand
🔰 Diameter (39mm)
🔰 Cermin Kaca
🔰 Stopwacth, timer berfungsi dgn boek
🔰 Ada No Siri pada tali 🔰 BNB Premium Quality
🔰 Led Light
🔰 Battery Movement
🔰 Condition NEW With Tasgo Original Box

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM100

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

1 0 53 minutes ago
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
🔰 3Month warranty (Engine)
🔰 Digital All Function
🔰 Date,Day & Alarm Function
🔰 Original Brand
🔰 Diameter (39mm)
🔰 Cermin Kaca
🔰 Stopwacth, timer berfungsi dgn boek
🔰 Ada No Siri pada tali 🔰 BNB Premium Quality
🔰 Led Light
🔰 Battery Movement
🔰 Condition NEW With Tasgo Original Box
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM100
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
🔰 3Month warranty (Engine)
🔰 Digital All Function
🔰 Date,Day & Alarm Function
🔰 Original Brand
🔰 Diameter (39mm)
🔰 Cermin Kaca
🔰 Stopwacth, timer berfungsi dgn boek
🔰 Ada No Siri pada tali 🔰 BNB Premium Quality
🔰 Led Light
🔰 Battery Movement
🔰 Condition NEW With Tasgo Original Box

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM100

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

1 0 59 minutes ago
Just try okay😂tq kepada bosspik sudi edit ko sye☺️ #gengjiwakacau 
#lawak 
#lawakjintoncit 
#tiktok

Just try okay😂tq kepada bosspik sudi edit ko sye☺️ #gengjiwakacau
#lawak
#lawakjintoncit
#tiktok

8 0 1 hour ago
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
🔰 3Month warranty (Engine)
🔰 Digital All Function
🔰 Date,Day & Alarm Function
🔰 Original Brand
🔰 Diameter (39mm)
🔰 Cermin Kaca
🔰 Stopwacth, timer berfungsi dgn boek
🔰 Ada No Siri pada tali 🔰 BNB Premium Quality
🔰 Led Light
🔰 Battery Movement
🔰 Condition NEW With Tasgo Original Box
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM100
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
🔰 3Month warranty (Engine)
🔰 Digital All Function
🔰 Date,Day & Alarm Function
🔰 Original Brand
🔰 Diameter (39mm)
🔰 Cermin Kaca
🔰 Stopwacth, timer berfungsi dgn boek
🔰 Ada No Siri pada tali 🔰 BNB Premium Quality
🔰 Led Light
🔰 Battery Movement
🔰 Condition NEW With Tasgo Original Box

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM100

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

2 0 1 hour ago
adaaaahh 
beguna sabis @bruneideliveryservices ? bisa ajah kuntik biasaa si 7194553 ani. 
#BDS #BruneiDelivery #supportlocal #Brunei #lawak

adaaaahh
beguna sabis @bruneideliveryservices ? bisa ajah kuntik biasaa si 7194553 ani.
#BDS #BruneiDelivery #supportlocal #Brunei #lawak

14 0 1 hour ago

Top #Lawak posts

Jangan lupa tgk kami esk di channel Bernama 502.. 10 pagi ok bgn awal semua..

Jangan lupa tgk kami esk di channel Bernama 502.. 10 pagi ok bgn awal semua..

11,973 35 15 hours ago
Tag temannya 😅😅
________________________
LANJUT DIKOLOM KOMENTAR .
Jangan Lupa Like dan Tag temanmu  ya !
・・・
Gak follow Gak keche !
Support kita Dengan cara FOLLOW
⤵ ⤵ ⤵
@netizentv_10
@netizentv_10
@netizentv_10
・・・
________________________
#netizentv_10 #indovidgram #ivgcomedy #ivgcommunity #medan #medanvidgram #sumut #binjai #dagelan #dagelantv #dagelantivi #ngakak #ngakakkocak #ngakakbareng #ngakakbanget #rajangakak #lucu #lawak #indolawak #lucuabis #beti #betizenn #beticomedy #arifmuhammaddd #videolucu #mamakbeti #makbeti #beticomedy #sekolah #smp

Tag temannya 😅😅
________________________
LANJUT DIKOLOM KOMENTAR .
Jangan Lupa Like dan Tag temanmu ya !
・・・
Gak follow Gak keche !
Support kita Dengan cara FOLLOW
⤵ ⤵ ⤵
@netizentv_10
@netizentv_10
@netizentv_10
・・・
________________________
#netizentv_10 #indovidgram #ivgcomedy #ivgcommunity #medan #medanvidgram #sumut #binjai #dagelan #dagelantv #dagelantivi #ngakak #ngakakkocak #ngakakbareng #ngakakbanget #rajangakak #lucu #lawak #indolawak #lucuabis #beti #betizenn #beticomedy #arifmuhammaddd #videolucu #mamakbeti #makbeti #beticomedy #sekolah #smp

7,422 194 22 hours ago