#GengPagiHot Instagram Photos & Videos

GengPagiHot - 21.1k posts

Seghonokkkk sangat bro kita ride #GPHmerdekaRide hari ni eh. Apa-pun tahniah untuk @hotfm976 dan #gengpagihot, ride tu meriah cik min tengok. Fuhhhh terbaik!
.
.

Oklah, cik min signing off for tonight. Selamat malam semua. Cik Min tidur dulu 😘😘 Assalamualaikum

#fiziehotfm 
#teamfizie 
#fizietetappenyampairadiopopular 
#welovefizie
#GengPagiHot 
#hotfm976 
#dontsaybrothernotumbrella

Seghonokkkk sangat bro kita ride #GPHmerdekaRide hari ni eh. Apa-pun tahniah untuk @hotfm976 dan #gengpagihot, ride tu meriah cik min tengok. Fuhhhh terbaik!
.
.

Oklah, cik min signing off for tonight. Selamat malam semua. Cik Min tidur dulu 😘😘 Assalamualaikum

#fiziehotfm
#teamfizie
#fizietetappenyampairadiopopular
#welovefizie
#GengPagiHot
#hotfm976
#dontsaybrothernotumbrella

57 0 7 hours ago
Biar standard asal selamat 😜😜😜
.
Selamat Malam Guys!!
.
#dontsaybrothernotumbrella #umbrellamung #gengpagihot #ysuku #motoabahabah

Biar standard asal selamat 😜😜😜
.
Selamat Malam Guys!!
.
#dontsaybrothernotumbrella #umbrellamung #gengpagihot #ysuku #motoabahabah

1,258 38 8 hours ago
Holaaaaaaa korang! Selamat bermalam minggu. Buat apa tu? Cik Min tengah lepak je sambil edit gambar hehe. So Cik Min nak borak jugaklah dengan korang malam ni. Borak alam maya gituuuuuuu 😎
.
.

Meh kita start #borakteamfizie. Korang boleh nak borak apa je kat ruang komen bawah ni. Cik Min tunggu ni 😘

#teamfizie 
#fiziehotfm 
#fizietetappenyampairadiopopular 
#welovefizie 
#gengpagihot 
#gph 
#hotfm976 
#dontsaybrothernotumbrella

Holaaaaaaa korang! Selamat bermalam minggu. Buat apa tu? Cik Min tengah lepak je sambil edit gambar hehe. So Cik Min nak borak jugaklah dengan korang malam ni. Borak alam maya gituuuuuuu 😎
.
.

Meh kita start #borakteamfizie. Korang boleh nak borak apa je kat ruang komen bawah ni. Cik Min tunggu ni 😘

#teamfizie
#fiziehotfm
#fizietetappenyampairadiopopular
#welovefizie
#gengpagihot
#gph
#hotfm976
#dontsaybrothernotumbrella

44 1 10 hours ago
Fuh! Seronoknya Cik Min tengok yang lain ride dengan bro #gengpagihot @shuk_hotfm @shuibsepahtu @fizie_hotfm 😎 Kita #teamfizie apa lagi gais? Marilah kasi ON Meet & Greet dengan Fizie. Ayuh gaissss 😆

#teamfizie 
#fiziehotfm 
#fizietetappenyampairadiopopular 
#gengpagihot 
#hotfm976 
#welovefizie 
#dontsaybrothernotumbrella

Fuh! Seronoknya Cik Min tengok yang lain ride dengan bro #gengpagihot @shuk_hotfm @shuibsepahtu @fizie_hotfm 😎 Kita #teamfizie apa lagi gais? Marilah kasi ON Meet & Greet dengan Fizie. Ayuh gaissss 😆

#teamfizie
#fiziehotfm
#fizietetappenyampairadiopopular
#gengpagihot
#hotfm976
#welovefizie
#dontsaybrothernotumbrella

117 6 13 hours ago
Tengok #GPHmerdekaRide tadi, rasa macam teringin nak lepak santai dengan bro Fizie kan? Ada siapa nak join Cik and Bro Min tak? Cik and Bro Min nak survey ni. Cuba cadangkan lokasi juga! Mana tau Bro Fizie baca, dia kasi ON! 😊

#teamfizie 
#fiziehotfm 
#fizietetappenyampairadiopopular 
#gengpagihot 
#hotfm976 
#welovefizie 
#dontsaybrothernotumbrella

Tengok #GPHmerdekaRide tadi, rasa macam teringin nak lepak santai dengan bro Fizie kan? Ada siapa nak join Cik and Bro Min tak? Cik and Bro Min nak survey ni. Cuba cadangkan lokasi juga! Mana tau Bro Fizie baca, dia kasi ON! 😊

#teamfizie
#fiziehotfm
#fizietetappenyampairadiopopular
#gengpagihot
#hotfm976
#welovefizie
#dontsaybrothernotumbrella

43 9 16 hours ago
1 hari lagi.. Yass nak tgk @sissyimann dan @radin_era mengacarakan Big Stage Live + ... Saksikan secara LIVE di youtube Astro Gempak malam esok..!!

1 hari lagi.. Yass nak tgk @sissyimann dan @radin_era mengacarakan Big Stage Live + ... Saksikan secara LIVE di youtube Astro Gempak malam esok..!!

116 4 16 hours ago
Seronok nampak bro @fizie_hotfm 😎😎 Photo credit @hotfm976 
#teamfizie 
#fiziehotfm 
#fizietetappenyampairadiopopular 
#gengpagihot 
#welovefizie

Seronok nampak bro @fizie_hotfm 😎😎 Photo credit @hotfm976
#teamfizie
#fiziehotfm
#fizietetappenyampairadiopopular
#gengpagihot
#welovefizie

110 1 17 hours ago
Cuba korang teka siapa
ni nanti dia belanje hany
Juana? 🙈

#GPHMerdekaride
#Gengpagihot

Cuba korang teka siapa
ni nanti dia belanje hany
Juana? 🙈

#GPHMerdekaride
#Gengpagihot

79 4 17 hours ago
Bro GPH dah sampai Port Dickson gais! Amacam ride bro? Ok tak ok? 😎 .
.

Photo credit @hotfm976 
#teamfizie 
#fiziehotfm 
#fizietetappenyampairadiopopular 
#gengpagihot 
#welovefizie

Bro GPH dah sampai Port Dickson gais! Amacam ride bro? Ok tak ok? 😎 .
.

Photo credit @hotfm976
#teamfizie
#fiziehotfm
#fizietetappenyampairadiopopular
#gengpagihot
#welovefizie

147 1 17 hours ago
#GengPagiHot dah ready #GPHmerdekaRide gais! Hati hati semua! Have fun gais 😎😎
.
.

Credit IGS @hotfm976 
#fiziehotfm 
#teamfizie 
#fizietetappenyampairadiopopular 
#welovefizie 
#gengpagihot 
#hotfm976 
#dontsaybrothernotumbrella

#GengPagiHot dah ready #GPHmerdekaRide gais! Hati hati semua! Have fun gais 😎😎
.
.

Credit IGS @hotfm976
#fiziehotfm
#teamfizie
#fizietetappenyampairadiopopular
#welovefizie
#gengpagihot
#hotfm976
#dontsaybrothernotumbrella

131 6 21 hours ago
Assalamualaikum selamat pagi selamat Sabtuday. Dah sarapan ke korang semua? Bro @fizie_hotfm dah ready nak ride #GPHmerdekaRide tu 🏍️🏍️ Selamat berhujung minggu semuanya 😎

#teamfizie 
#fiziehotfm 
#fizietetappenyampairadiopopular 
#welovefizie 
#gengpagihot 
#hotfm976 
#dontsaybrothernotumbrella

Assalamualaikum selamat pagi selamat Sabtuday. Dah sarapan ke korang semua? Bro @fizie_hotfm dah ready nak ride #GPHmerdekaRide tu 🏍️🏍️ Selamat berhujung minggu semuanya 😎

#teamfizie
#fiziehotfm
#fizietetappenyampairadiopopular
#welovefizie
#gengpagihot
#hotfm976
#dontsaybrothernotumbrella

82 10 23 hours ago
2 Hari Lagi.. BIG STAGE LIVE PLUS... Live di youtube.. Host: @sissyimann dan Radin Era...NANTIKAN!!! ♥️ Photo Credit: Going Places artist of the month(Apr)

2 Hari Lagi.. BIG STAGE LIVE PLUS... Live di youtube.. Host: @sissyimann dan Radin Era...NANTIKAN!!! ♥️ Photo Credit: Going Places artist of the month(Apr)

108 7 16 August, 2019
Bro kita dah ready nak ride #GPHmerdekaRide ke Port Dickson esok gais! Safe ride bro! Pastikan motor dalam keadaan baik. Yang terpilih untuk ride dengan #gengpagihot esok pun safe ride juga ye. Hati hati dalam happy tu 😁 Cik Min signing off for tonight! Assalamualaikum ♥️ #teamfizie 
#fiziehotfm 
#fiziefamilia 
#fizietetappenyampairadiopopular 
#welovefizie 
#gengpagihot 
#hotfm976 
#dontsaybrothernotumbrella

Bro kita dah ready nak ride #GPHmerdekaRide ke Port Dickson esok gais! Safe ride bro! Pastikan motor dalam keadaan baik. Yang terpilih untuk ride dengan #gengpagihot esok pun safe ride juga ye. Hati hati dalam happy tu 😁 Cik Min signing off for tonight! Assalamualaikum ♥️ #teamfizie
#fiziehotfm
#fiziefamilia
#fizietetappenyampairadiopopular
#welovefizie
#gengpagihot
#hotfm976
#dontsaybrothernotumbrella

109 0 16 August, 2019
Sahabat² IG admin yg admin sayang semua, hehehe fefiling bebunga² pulak kali ni😁 Dah lama admin tak update shade kan. ni nak update balik shade yg admin dok jual brand Ray-Ban. 😎
Ray-Ban yg admin jual, dijamin 100% ORIGNAL. nampak tak punye yakinnye admin nak cakap keoriginaalan Ray-Ban yg admin jual, sampai huruf besau semua. .😎
Banyak pilihan design yg ade, warna pon tak kalah banyaknye, lens pulak ade 2 pilihan jenis iaitu Polarised dan G15. warna lens banyak jugak. sesuai utk dipakai lelaki & wanita.
😎
Ray-aban ni bukan hanya utk bergaya je, yg paling penting dapat jaga mata kita dari terkena sinaran matahari yg rosakkan mata kita, silau dari kereta, cermin bangunan sebagainya lagi, cepat atau lambat mata kita akan rosak secara perlahan² apabila terdedah dgn terlampau banyak sinaran.. so salah 1 cara nak control & jaga mata adalah dgn pakai shade...
😎
Jom citer pasal shade Ray-Ban yg dalam gambar admin post ni pulak. Ray-Ban WAYFARER! Design WAYFARER ni antara design yg paling laku keras🔥 abang² dlm dunia permotoran paling suka dgn design ni. sbbnya bila pakai, akan nampak lagi macho dgn bentuk yg ranggi gitu,  boleh pilih 2 saiz, 50mm//52mm//54mm, sis pon boleh pakai model ni👍🏻. utk model & design lain, bakal menyusul 1 by 1 so, stay tune😊
😎
✅  FRAME BLACK MATTE
✅  Lens GREEN POLARIZED ANTI SILAU yg amat selesa kalau pakai waktu matahari terang benderang
✅  UV400 yang lindung mata kita dari sinaran ultra yg berbahaya. ✅  FREE POSTAGE BOS! ✅  Original Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) .
😎
Harga RM450 jauh lagi murah dari butik. paling paling paling admin tekankan kat sini adalah ORIGINAL!
😎
SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. .
1. Paper bag
2. Original box
3. Original case
4. Original cleaning cloth
5. Certificate Booklet
😎
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) 😎
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #unikl #uum #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor .

Sahabat² IG admin yg admin sayang semua, hehehe fefiling bebunga² pulak kali ni😁 Dah lama admin tak update shade kan. ni nak update balik shade yg admin dok jual brand Ray-Ban. 😎
Ray-Ban yg admin jual, dijamin 100% ORIGNAL. nampak tak punye yakinnye admin nak cakap keoriginaalan Ray-Ban yg admin jual, sampai huruf besau semua. .😎
Banyak pilihan design yg ade, warna pon tak kalah banyaknye, lens pulak ade 2 pilihan jenis iaitu Polarised dan G15. warna lens banyak jugak. sesuai utk dipakai lelaki & wanita.
😎
Ray-aban ni bukan hanya utk bergaya je, yg paling penting dapat jaga mata kita dari terkena sinaran matahari yg rosakkan mata kita, silau dari kereta, cermin bangunan sebagainya lagi, cepat atau lambat mata kita akan rosak secara perlahan² apabila terdedah dgn terlampau banyak sinaran.. so salah 1 cara nak control & jaga mata adalah dgn pakai shade...
😎
Jom citer pasal shade Ray-Ban yg dalam gambar admin post ni pulak. Ray-Ban WAYFARER! Design WAYFARER ni antara design yg paling laku keras🔥 abang² dlm dunia permotoran paling suka dgn design ni. sbbnya bila pakai, akan nampak lagi macho dgn bentuk yg ranggi gitu,  boleh pilih 2 saiz, 50mm//52mm//54mm, sis pon boleh pakai model ni👍🏻. utk model & design lain, bakal menyusul 1 by 1 so, stay tune😊
😎
✅  FRAME BLACK MATTE
✅  Lens GREEN POLARIZED ANTI SILAU yg amat selesa kalau pakai waktu matahari terang benderang
✅  UV400 yang lindung mata kita dari sinaran ultra yg berbahaya. ✅  FREE POSTAGE BOS! ✅  Original Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) .
😎
Harga RM450 jauh lagi murah dari butik. paling paling paling admin tekankan kat sini adalah ORIGINAL!
😎
SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. .
1. Paper bag
2. Original box
3. Original case
4. Original cleaning cloth
5. Certificate Booklet
😎
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) 😎
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #unikl #uum #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor .

3 0 16 August, 2019
Sahabat² IG admin yg admin sayang semua, hehehe fefiling bebunga² pulak kali ni😁 Dah lama admin tak update shade kan. ni nak update balik shade yg admin dok jual brand Ray-Ban. 😎
Ray-Ban yg admin jual, dijamin 100% ORIGNAL. nampak tak punye yakinnye admin nak cakap keoriginaalan Ray-Ban yg admin jual, sampai huruf besau semua. .😎
Banyak pilihan design yg ade, warna pon tak kalah banyaknye, lens pulak ade 2 pilihan jenis iaitu Polarised dan G15. warna lens banyak jugak. sesuai utk dipakai lelaki & wanita.
😎
Ray-aban ni bukan hanya utk bergaya je, yg paling penting dapat jaga mata kita dari terkena sinaran matahari yg rosakkan mata kita, silau dari kereta, cermin bangunan sebagainya lagi, cepat atau lambat mata kita akan rosak secara perlahan² apabila terdedah dgn terlampau banyak sinaran.. so salah 1 cara nak control & jaga mata adalah dgn pakai shade...
😎
Jom citer pasal shade Ray-Ban yg dalam gambar admin post ni pulak. Ray-Ban WAYFARER! Design WAYFARER ni antara design yg paling laku keras🔥 abang² dlm dunia permotoran paling suka dgn design ni. sbbnya bila pakai, akan nampak lagi macho dgn bentuk yg ranggi gitu,  boleh pilih 2 saiz, 50mm//54mm, sis pon boleh pakai model ni👍🏻. utk model & design lain, bakal menyusul 1 by 1 so, stay tune😊
😎
✅  FRAME BLACK
✅  Lens ORANGE MIRROR ANTI SILAU yg amat selesa kalau pakai waktu matahari terang benderang
✅  UV400 yang lindung mata kita dari sinaran ultra yg berbahaya. ✅  FREE POSTAGE BOS! ✅  Original Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) .
😎
Harga RM360 jauh lagi murah dari butik. paling paling paling admin tekankan kat sini adalah ORIGINAL!
😎
SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. .
1. Paper bag
2. Original box
3. Original case
4. Original cleaning cloth
5. Certificate Booklet
😎
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) 😎
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #unikl #uum #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor .

Sahabat² IG admin yg admin sayang semua, hehehe fefiling bebunga² pulak kali ni😁 Dah lama admin tak update shade kan. ni nak update balik shade yg admin dok jual brand Ray-Ban. 😎
Ray-Ban yg admin jual, dijamin 100% ORIGNAL. nampak tak punye yakinnye admin nak cakap keoriginaalan Ray-Ban yg admin jual, sampai huruf besau semua. .😎
Banyak pilihan design yg ade, warna pon tak kalah banyaknye, lens pulak ade 2 pilihan jenis iaitu Polarised dan G15. warna lens banyak jugak. sesuai utk dipakai lelaki & wanita.
😎
Ray-aban ni bukan hanya utk bergaya je, yg paling penting dapat jaga mata kita dari terkena sinaran matahari yg rosakkan mata kita, silau dari kereta, cermin bangunan sebagainya lagi, cepat atau lambat mata kita akan rosak secara perlahan² apabila terdedah dgn terlampau banyak sinaran.. so salah 1 cara nak control & jaga mata adalah dgn pakai shade...
😎
Jom citer pasal shade Ray-Ban yg dalam gambar admin post ni pulak. Ray-Ban WAYFARER! Design WAYFARER ni antara design yg paling laku keras🔥 abang² dlm dunia permotoran paling suka dgn design ni. sbbnya bila pakai, akan nampak lagi macho dgn bentuk yg ranggi gitu,  boleh pilih 2 saiz, 50mm//54mm, sis pon boleh pakai model ni👍🏻. utk model & design lain, bakal menyusul 1 by 1 so, stay tune😊
😎
✅  FRAME BLACK
✅  Lens ORANGE MIRROR ANTI SILAU yg amat selesa kalau pakai waktu matahari terang benderang
✅  UV400 yang lindung mata kita dari sinaran ultra yg berbahaya. ✅  FREE POSTAGE BOS! ✅  Original Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) .
😎
Harga RM360 jauh lagi murah dari butik. paling paling paling admin tekankan kat sini adalah ORIGINAL!
😎
SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. .
1. Paper bag
2. Original box
3. Original case
4. Original cleaning cloth
5. Certificate Booklet
😎
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) 😎
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #unikl #uum #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor .

1 0 16 August, 2019
Wow! Geng Pagi HOT akan Ride dan Singgah di King's Char Kuey Teow.🏍💨🤩
.
Pada hari Sabtu 17/8/2019, akan ada KONVOI dari Geng Pagi HOT, dan rakan-rakan riders dan artis lain akan singgah di King's Char Kuey Teow.😍
.
Peminat @shuibsepahtu , @fizie_hotfm dan @shuk_hotfm k_hot rugi kalau tak datang. Selalu tengok Motor diorang dekat socmed je. Kalini tengok depan mata. Confirm padu.😱
.
Kepada korang yang free esok, boleh la datang tengah hari pada pukul 12.00 untuk berjumpa dan memeriahkan lagi suasana di King's Char Kuey Teow.🎉
.
King's Char Kuey Teow menjadi pilihan destinasi Pitstop untuk riders adalah kerana kami terdapat parking yang sangat luas, meja makan yang banyak dan servis yang terbaik!
.
Jadi, jumpa korang semua di King's Char Kuey Teow esok ye!😊👋 #hotfm #ysuku #y15 #gph #gengpagihot #riders #kingsckt #portdickson @shuibsepahtu @ysukushuib @shuk_hotfm @fizie_hotfm @hotfm976 @y_suku_ @y_suku_ @ysuku_padu @ysuku46 @_ysuku_malaya @y15zr_kapcai_malaya @y15zrbangicrew_0fficial @y15official @y15zr_members_official @y15zr_machine @ysuku_official46 @ysuku_v2 @y15.v2 @ysuku_malaya_official @ysukuannvrsy @king.ysuku @ysuku_malaysia05

Wow! Geng Pagi HOT akan Ride dan Singgah di King's Char Kuey Teow.🏍💨🤩
.
Pada hari Sabtu 17/8/2019, akan ada KONVOI dari Geng Pagi HOT, dan rakan-rakan riders dan artis lain akan singgah di King's Char Kuey Teow.😍
.
Peminat @shuibsepahtu , @fizie_hotfm dan @shuk_hotfm k_hot rugi kalau tak datang. Selalu tengok Motor diorang dekat socmed je. Kalini tengok depan mata. Confirm padu.😱
.
Kepada korang yang free esok, boleh la datang tengah hari pada pukul 12.00 untuk berjumpa dan memeriahkan lagi suasana di King's Char Kuey Teow.🎉
.
King's Char Kuey Teow menjadi pilihan destinasi Pitstop untuk riders adalah kerana kami terdapat parking yang sangat luas, meja makan yang banyak dan servis yang terbaik!
.
Jadi, jumpa korang semua di King's Char Kuey Teow esok ye!😊👋 #hotfm #ysuku #y15 #gph #gengpagihot #riders #kingsckt #portdickson @shuibsepahtu @ysukushuib @shuk_hotfm @fizie_hotfm @hotfm976 @y_suku_ @y_suku_ @ysuku_padu @ysuku46 @_ysuku_malaya @y15zr_kapcai_malaya @y15zrbangicrew_0fficial @y15official @y15zr_members_official @y15zr_machine @ysuku_official46 @ysuku_v2 @y15.v2 @ysuku_malaya_official @ysukuannvrsy @king.ysuku @ysuku_malaysia05

57 8 16 August, 2019
Sahabat² IG admin yg admin sayang semua, hehehe fefiling bebunga² pulak kali ni😁 Dah lama admin tak update shade kan. ni nak update balik shade yg admin dok jual brand Ray-Ban. 😎
Ray-Ban yg admin jual, dijamin 100% ORIGNAL. nampak tak punye yakinnye admin nak cakap keoriginaalan Ray-Ban yg admin jual, sampai huruf besau semua. .😎
Banyak pilihan design yg ade, warna pon tak kalah banyaknye, lens pulak ade 2 pilihan jenis iaitu Polarised dan G15. warna lens banyak jugak. sesuai utk dipakai lelaki & wanita.
😎
Ray-aban ni bukan hanya utk bergaya je, yg paling penting dapat jaga mata kita dari terkena sinaran matahari yg rosakkan mata kita, silau dari kereta, cermin bangunan sebagainya lagi, cepat atau lambat mata kita akan rosak secara perlahan² apabila terdedah dgn terlampau banyak sinaran.. so salah 1 cara nak control & jaga mata adalah dgn pakai shade...
😎
Jom citer pasal shade Ray-Ban yg dalam gambar admin post ni pulak. Ray-Ban WAYFARER! Design WAYFARER ni antara design yg paling laku keras🔥 abang² dlm dunia permotoran paling suka dgn design ni. sbbnya bila pakai, akan nampak lagi macho dgn bentuk yg ranggi gitu,  boleh pilih 3 saiz, 50mm//52mm//54mm, sis pon boleh pakai model ni👍🏻. utk model & design lain, bakal menyusul 1 by 1 so, stay tune😊
😎
✅  FRAME POLISHED BLACK
✅  Lens GREEN POLARISED ANTI SILAU yg amat selesa kalau pakai waktu matahari terang benderang
✅  UV400 yang lindung mata kita dari sinaran ultra yg berbahaya. ✅  FREE POSTAGE BOS! ✅  Original Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) .
😎
Harga RM450 jauh lagi murah dari butik. paling paling paling admin tekankan kat sini adalah ORIGINAL!
😎
SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. .
1. Paper bag
2. Original box
3. Original case
4. Original cleaning cloth
5. Certificate Booklet
😎
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) 😎
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #unikl #uum #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor .

Sahabat² IG admin yg admin sayang semua, hehehe fefiling bebunga² pulak kali ni😁 Dah lama admin tak update shade kan. ni nak update balik shade yg admin dok jual brand Ray-Ban. 😎
Ray-Ban yg admin jual, dijamin 100% ORIGNAL. nampak tak punye yakinnye admin nak cakap keoriginaalan Ray-Ban yg admin jual, sampai huruf besau semua. .😎
Banyak pilihan design yg ade, warna pon tak kalah banyaknye, lens pulak ade 2 pilihan jenis iaitu Polarised dan G15. warna lens banyak jugak. sesuai utk dipakai lelaki & wanita.
😎
Ray-aban ni bukan hanya utk bergaya je, yg paling penting dapat jaga mata kita dari terkena sinaran matahari yg rosakkan mata kita, silau dari kereta, cermin bangunan sebagainya lagi, cepat atau lambat mata kita akan rosak secara perlahan² apabila terdedah dgn terlampau banyak sinaran.. so salah 1 cara nak control & jaga mata adalah dgn pakai shade...
😎
Jom citer pasal shade Ray-Ban yg dalam gambar admin post ni pulak. Ray-Ban WAYFARER! Design WAYFARER ni antara design yg paling laku keras🔥 abang² dlm dunia permotoran paling suka dgn design ni. sbbnya bila pakai, akan nampak lagi macho dgn bentuk yg ranggi gitu,  boleh pilih 3 saiz, 50mm//52mm//54mm, sis pon boleh pakai model ni👍🏻. utk model & design lain, bakal menyusul 1 by 1 so, stay tune😊
😎
✅  FRAME POLISHED BLACK
✅  Lens GREEN POLARISED ANTI SILAU yg amat selesa kalau pakai waktu matahari terang benderang
✅  UV400 yang lindung mata kita dari sinaran ultra yg berbahaya. ✅  FREE POSTAGE BOS! ✅  Original Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) .
😎
Harga RM450 jauh lagi murah dari butik. paling paling paling admin tekankan kat sini adalah ORIGINAL!
😎
SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. .
1. Paper bag
2. Original box
3. Original case
4. Original cleaning cloth
5. Certificate Booklet
😎
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) 😎
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #unikl #uum #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor .

5 0 16 August, 2019
Wah, korang power? Jarang tekaan korang tak tepat? Haa.. jom teka sekarang dan berpeluang memenangi baucer RM200*!
Siap dapat 2 karton Nescafe Cold Brew Citrus yang terbaru tu tau! 😍

Teka je apa objek di dalam kotak, haa senang kan?!
Nantikan isyarat memanggil dekat Geng Pagi Hot k? *Tertakluk terma dan syarat
#GengPagiHot

Wah, korang power? Jarang tekaan korang tak tepat? Haa.. jom teka sekarang dan berpeluang memenangi baucer RM200*!
Siap dapat 2 karton Nescafe Cold Brew Citrus yang terbaru tu tau! 😍

Teka je apa objek di dalam kotak, haa senang kan?!
Nantikan isyarat memanggil dekat Geng Pagi Hot k? *Tertakluk terma dan syarat
#GengPagiHot

758 3 16 August, 2019
Tq abg  @jpjmalaysia
Sudi datang ke studio
#HotFM #GengPagiHot
Bagi tips tips langkah langkah keselamatan
Untuk kami ride esok
Untuk  GPH Merdeka 
Ride korg yg nak join
Boleh datang esok 🙏
Salam jumaat gais

#GPHmerdekaRide
#GengPagiHot
@shuk_hotfm
@shuibsepahtu
@Fizie_hotfm .

Tq abg @jpjmalaysia
Sudi datang ke studio
#HotFM #GengPagiHot
Bagi tips tips langkah langkah keselamatan
Untuk kami ride esok
Untuk GPH Merdeka
Ride korg yg nak join
Boleh datang esok 🙏
Salam jumaat gais

#GPHmerdekaRide
#GengPagiHot
@shuk_hotfm
@shuibsepahtu
@Fizie_hotfm .

35 1 16 August, 2019
Lets jom follow kalau korang geng akak! 😁

#Repost @teamfiziehotfm
• • • • • •
Assalamualaikum semua 😎 Cik Min nak ucap welcome kepada followers baru #TeamFizieHotFM. Terharu kami 🤧 Cik dan Encik Min kat sini, administrator untuk #teamfizie. Thank you untuk support korang untuk Fizie. Cik dan Encik Min akan plan banyak aktiviti dengan Fizie nanti. So stay tune ok 😊😊 #teamfizie
#fiziehotfm 
#fiziefamilia 
#penyampairadiopopular 
#abpbh32 
#hotfm976 
#gengpagihot 
#dontsaybrothernotumbrella

Lets jom follow kalau korang geng akak! 😁

#Repost @teamfiziehotfm
• • • • • •
Assalamualaikum semua 😎 Cik Min nak ucap welcome kepada followers baru #TeamFizieHotFM. Terharu kami 🤧 Cik dan Encik Min kat sini, administrator untuk #teamfizie. Thank you untuk support korang untuk Fizie. Cik dan Encik Min akan plan banyak aktiviti dengan Fizie nanti. So stay tune ok 😊😊 #teamfizie
#fiziehotfm
#fiziefamilia
#penyampairadiopopular
#abpbh32
#hotfm976
#gengpagihot
#dontsaybrothernotumbrella

8 0 16 August, 2019
Assalamualaikum semua 😎 Cik Min nak ucap welcome kepada followers baru #TeamFizieHotFM. Terharu kami 🤧 Cik dan Encik Min kat sini, administrator untuk #teamfizie. Thank you untuk support korang untuk Fizie. Cik dan Encik Min akan plan banyak aktiviti dengan Fizie nanti. So stay tune ok 😊😊 #teamfizie
#fiziehotfm 
#fiziefamilia 
#penyampairadiopopular 
#abpbh32 
#hotfm976 
#gengpagihot 
#dontsaybrothernotumbrella

Assalamualaikum semua 😎 Cik Min nak ucap welcome kepada followers baru #TeamFizieHotFM. Terharu kami 🤧 Cik dan Encik Min kat sini, administrator untuk #teamfizie. Thank you untuk support korang untuk Fizie. Cik dan Encik Min akan plan banyak aktiviti dengan Fizie nanti. So stay tune ok 😊😊 #teamfizie
#fiziehotfm
#fiziefamilia
#penyampairadiopopular
#abpbh32
#hotfm976
#gengpagihot
#dontsaybrothernotumbrella

65 2 16 August, 2019
Assalamualaikum semuaaa. Happy Friday. Cik Min tengah siap nak ke tempat kerja ni ha, sambil-sambil streaming @hotfm976 dengarkan trio GPH ni. Korang pun tune in to Geng Pagi Hot ok! 😘😘 #TeamFizieHotFM 
#teamfizie 
#fiziehotfm 
#penyampairadiopopular 
#abpbh32 
#hotfm976 
#gengpagihot 
#dontsaybrothernotumbrella

Assalamualaikum semuaaa. Happy Friday. Cik Min tengah siap nak ke tempat kerja ni ha, sambil-sambil streaming @hotfm976 dengarkan trio GPH ni. Korang pun tune in to Geng Pagi Hot ok! 😘😘 #TeamFizieHotFM
#teamfizie
#fiziehotfm
#penyampairadiopopular
#abpbh32
#hotfm976
#gengpagihot
#dontsaybrothernotumbrella

56 0 15 August, 2019
Haaaaa sebelum cik min nak tido ni, nak remind korang esok jangan lupa tune in @hotfm976 dengarkan Geng Pagi Hot tau. Tiga bro ni ke udara setiap Isnin hingga Jumaat, 6:00 pagi - 10:00 pagi. As usual trio yang selalu buat pagi cik min ceria. Harapnya menceriakan korang juga. Cik Min signing off for tonight. Selamat Malam semua. Assalamualaikum 😙

#TeamFizieHotFM 
#fiziehotfm 
#penyampairadiopopular 
#abpbh32 
#hotfm976 
#gengpagihot 
#dontsaybrothernotumbrella

Haaaaa sebelum cik min nak tido ni, nak remind korang esok jangan lupa tune in @hotfm976 dengarkan Geng Pagi Hot tau. Tiga bro ni ke udara setiap Isnin hingga Jumaat, 6:00 pagi - 10:00 pagi. As usual trio yang selalu buat pagi cik min ceria. Harapnya menceriakan korang juga. Cik Min signing off for tonight. Selamat Malam semua. Assalamualaikum 😙

#TeamFizieHotFM
#fiziehotfm
#penyampairadiopopular
#abpbh32
#hotfm976
#gengpagihot
#dontsaybrothernotumbrella

80 3 15 August, 2019
Sahabat² IG admin yg admin sayang semua, hehehe fefiling bebunga² pulak kali ni😁 Dah lama admin tak update shade kan. ni nak update balik shade yg admin dok jual brand Ray-Ban. 😎
Ray-Ban yg admin jual, dijamin 100% ORIGNAL. nampak tak punye yakinnye admin nak cakap keoriginaalan Ray-Ban yg admin jual, sampai huruf besau semua. .😎
Banyak pilihan design yg ade, warna pon tak kalah banyaknye, lens pulak ade 2 pilihan jenis iaitu Polarised dan G15. warna lens banyak jugak. sesuai utk dipakai lelaki & wanita.
😎
Ray-aban ni bukan hanya utk bergaya je, yg paling penting dapat jaga mata kita dari terkena sinaran matahari yg rosakkan mata kita, silau dari kereta, cermin bangunan sebagainya lagi, cepat atau lambat mata kita akan rosak secara perlahan² apabila terdedah dgn terlampau banyak sinaran.. so salah 1 cara nak control & jaga mata adalah dgn pakai shade...
😎
Jom citer pasal shade Ray-Ban yg dalam gambar admin post ni pulak. Ray-Ban WAYFARER! Design WAYFARER ni antara design yg paling laku keras🔥 abang² dlm dunia permotoran paling suka dgn design ni. sbbnya bila pakai, akan nampak lagi macho dgn bentuk yg ranggi gitu,  boleh pilih 2 saiz, 50mm//54mm, sis pon boleh pakai model ni👍🏻. utk model & design lain, bakal menyusul 1 by 1 so, stay tune😊
😎
✅  FRAME POLISHED BLACK
✅  Lens BLUE MIRROR ANTI SILAU yg amat selesa kalau pakai waktu matahari terang benderang
✅  UV400 yang lindung mata kita dari sinaran ultra yg berbahaya. ✅  FREE POSTAGE BOS! ✅  Original Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) .
😎
Harga RM360 jauh lagi murah dari butik. paling paling paling admin tekankan kat sini adalah ORIGINAL!
😎
SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. .
1. Paper bag
2. Original box
3. Original case
4. Original cleaning cloth
5. Certificate Booklet
😎
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) 😎
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #unikl #uum #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor .

Sahabat² IG admin yg admin sayang semua, hehehe fefiling bebunga² pulak kali ni😁 Dah lama admin tak update shade kan. ni nak update balik shade yg admin dok jual brand Ray-Ban. 😎
Ray-Ban yg admin jual, dijamin 100% ORIGNAL. nampak tak punye yakinnye admin nak cakap keoriginaalan Ray-Ban yg admin jual, sampai huruf besau semua. .😎
Banyak pilihan design yg ade, warna pon tak kalah banyaknye, lens pulak ade 2 pilihan jenis iaitu Polarised dan G15. warna lens banyak jugak. sesuai utk dipakai lelaki & wanita.
😎
Ray-aban ni bukan hanya utk bergaya je, yg paling penting dapat jaga mata kita dari terkena sinaran matahari yg rosakkan mata kita, silau dari kereta, cermin bangunan sebagainya lagi, cepat atau lambat mata kita akan rosak secara perlahan² apabila terdedah dgn terlampau banyak sinaran.. so salah 1 cara nak control & jaga mata adalah dgn pakai shade...
😎
Jom citer pasal shade Ray-Ban yg dalam gambar admin post ni pulak. Ray-Ban WAYFARER! Design WAYFARER ni antara design yg paling laku keras🔥 abang² dlm dunia permotoran paling suka dgn design ni. sbbnya bila pakai, akan nampak lagi macho dgn bentuk yg ranggi gitu,  boleh pilih 2 saiz, 50mm//54mm, sis pon boleh pakai model ni👍🏻. utk model & design lain, bakal menyusul 1 by 1 so, stay tune😊
😎
✅  FRAME POLISHED BLACK
✅  Lens BLUE MIRROR ANTI SILAU yg amat selesa kalau pakai waktu matahari terang benderang
✅  UV400 yang lindung mata kita dari sinaran ultra yg berbahaya. ✅  FREE POSTAGE BOS! ✅  Original Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) .
😎
Harga RM360 jauh lagi murah dari butik. paling paling paling admin tekankan kat sini adalah ORIGINAL!
😎
SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. .
1. Paper bag
2. Original box
3. Original case
4. Original cleaning cloth
5. Certificate Booklet
😎
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) 😎
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #unikl #uum #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor .

4 0 15 August, 2019
Geng Pagi Hot mana boleh duk diammmmm weii!! 🤣🤣Ada je bendanya! Geram pulak cik min nengoknya!  Agak-agak korang nak tak Meet & Greet dengan dorang bertiga? Nakkkk takk nak takkk? Sure rioh rendah kan! Cik min rindu @ajakshiro dengan GPH! #teamfizie
#fiziehotfm 
#TeamFizieHotFM 
#penyampairadiopopular 
#abpbh32 
#hotfm976 
#gengpagihot 
#dontsaybrothernotumbrella

Geng Pagi Hot mana boleh duk diammmmm weii!! 🤣🤣Ada je bendanya! Geram pulak cik min nengoknya! Agak-agak korang nak tak Meet & Greet dengan dorang bertiga? Nakkkk takk nak takkk? Sure rioh rendah kan! Cik min rindu @ajakshiro dengan GPH! #teamfizie
#fiziehotfm
#TeamFizieHotFM
#penyampairadiopopular
#abpbh32
#hotfm976
#gengpagihot
#dontsaybrothernotumbrella

109 9 15 August, 2019
Sahabat² IG admin yg admin sayang semua, hehehe fefiling bebunga² pulak kali ni😁 Dah lama admin tak update shade kan. ni nak update balik shade yg admin dok jual brand Ray-Ban. 😎
Ray-Ban yg admin jual, dijamin 100% ORIGNAL. nampak tak punye yakinnye admin nak cakap keoriginaalan Ray-Ban yg admin jual, sampai huruf besau semua. .😎
Banyak pilihan design yg ade, warna pon tak kalah banyaknye, lens pulak ade 2 pilihan jenis iaitu Polarised dan G15. warna lens banyak jugak. sesuai utk dipakai lelaki & wanita.
😎
Ray-aban ni bukan hanya utk bergaya je, yg paling penting dapat jaga mata kita dari terkena sinaran matahari yg rosakkan mata kita, silau dari kereta, cermin bangunan sebagainya lagi, cepat atau lambat mata kita akan rosak secara perlahan² apabila terdedah dgn terlampau banyak sinaran.. so salah 1 cara nak control & jaga mata adalah dgn pakai shade...
😎
Jom citer pasal shade Ray-Ban yg dalam gambar admin post ni pulak. Ray-Ban WAYFARER! Design WAYFARER ni antara design yg paling laku keras🔥 abang² dlm dunia permotoran paling suka dgn design ni. sbbnya bila pakai, akan nampak lagi macho dgn bentuk yg ranggi gitu,  boleh pilih 3 saiz, 50mm//52mm//54mm, sis pon boleh pakai model ni👍🏻. utk model & design lain, bakal menyusul 1 by 1 so, stay tune😊
😎
✅  FRAME POLISHED BLACK
✅  Lens G15 ANTI SILAU yg amat selesa kalau pakai waktu matahari terang benderang
✅  UV400 yang lindung mata kita dari sinaran ultra yg berbahaya. ✅  FREE POSTAGE BOS! ✅  Original Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) .
😎
Harga RM360 jauh lagi murah dari butik. paling paling paling admin tekankan kat sini adalah ORIGINAL!
😎
SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. .
1. Paper bag
2. Original box
3. Original case
4. Original cleaning cloth
5. Certificate Booklet
😎
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) 😎
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #unikl #uum #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor .

Sahabat² IG admin yg admin sayang semua, hehehe fefiling bebunga² pulak kali ni😁 Dah lama admin tak update shade kan. ni nak update balik shade yg admin dok jual brand Ray-Ban. 😎
Ray-Ban yg admin jual, dijamin 100% ORIGNAL. nampak tak punye yakinnye admin nak cakap keoriginaalan Ray-Ban yg admin jual, sampai huruf besau semua. .😎
Banyak pilihan design yg ade, warna pon tak kalah banyaknye, lens pulak ade 2 pilihan jenis iaitu Polarised dan G15. warna lens banyak jugak. sesuai utk dipakai lelaki & wanita.
😎
Ray-aban ni bukan hanya utk bergaya je, yg paling penting dapat jaga mata kita dari terkena sinaran matahari yg rosakkan mata kita, silau dari kereta, cermin bangunan sebagainya lagi, cepat atau lambat mata kita akan rosak secara perlahan² apabila terdedah dgn terlampau banyak sinaran.. so salah 1 cara nak control & jaga mata adalah dgn pakai shade...
😎
Jom citer pasal shade Ray-Ban yg dalam gambar admin post ni pulak. Ray-Ban WAYFARER! Design WAYFARER ni antara design yg paling laku keras🔥 abang² dlm dunia permotoran paling suka dgn design ni. sbbnya bila pakai, akan nampak lagi macho dgn bentuk yg ranggi gitu,  boleh pilih 3 saiz, 50mm//52mm//54mm, sis pon boleh pakai model ni👍🏻. utk model & design lain, bakal menyusul 1 by 1 so, stay tune😊
😎
✅  FRAME POLISHED BLACK
✅  Lens G15 ANTI SILAU yg amat selesa kalau pakai waktu matahari terang benderang
✅  UV400 yang lindung mata kita dari sinaran ultra yg berbahaya. ✅  FREE POSTAGE BOS! ✅  Original Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) .
😎
Harga RM360 jauh lagi murah dari butik. paling paling paling admin tekankan kat sini adalah ORIGINAL!
😎
SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. .
1. Paper bag
2. Original box
3. Original case
4. Original cleaning cloth
5. Certificate Booklet
😎
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) 😎
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #unikl #uum #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor .

4 0 15 August, 2019
Sahabat² IG admin yg admin sayang semua, hehehe fefiling bebunga² pulak kali ni😁 Dah lama admin tak update shade kan. ni nak update balik shade yg admin dok jual brand Ray-Ban. 😎
Ray-Ban yg admin jual, dijamin 100% ORIGNAL. nampak tak punye yakinnye admin nak cakap keoriginaalan Ray-Ban yg admin jual, sampai huruf besau semua. .😎
Banyak pilihan design yg ade, warna pon tak kalah banyaknye, lens pulak ade 2 pilihan jenis iaitu Polarised dan G15. warna lens banyak jugak. sesuai utk dipakai lelaki & wanita.
😎
Ray-aban ni bukan hanya utk bergaya je, yg paling penting dapat jaga mata kita dari terkena sinaran matahari yg rosakkan mata kita, silau dari kereta, cermin bangunan sebagainya lagi, cepat atau lambat mata kita akan rosak secara perlahan² apabila terdedah dgn terlampau banyak sinaran.. so salah 1 cara nak control & jaga mata adalah dgn pakai shade...
😎
Jom citer pasal shade Ray-Ban yg dalam gambar admin post ni pulak. Ray-Ban WAYFARER! Design WAYFARER ni antara design yg paling laku keras🔥 abang² dlm dunia permotoran paling suka dgn design ni. sbbnya bila pakai, akan nampak lagi macho dgn bentuk yg ranggi gitu,  dgn saiz lens 55mm, sis pon boleh pakai model ni👍🏻. utk model & design lain, bakal menyusul 1 by 1 so, stay tune😊
😎
✅  FRAME BLACK
✅  Lens G15 ANTI SILAU yg amat selesa kalau pakai waktu matahari terang benderang
✅  UV400 yang lindung mata kita dari sinaran ultra yg berbahaya. ✅  FREE POSTAGE BOS! ✅  Original Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) .
😎
Harga RM360 jauh lagi murah dari butik. paling paling paling admin tekankan kat sini adalah ORIGINAL!
😎
SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. .
1. Paper bag
2. Original box
3. Original case
4. Original cleaning cloth
5. Certificate Booklet
😎
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) 😎
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Sahabat² IG admin yg admin sayang semua, hehehe fefiling bebunga² pulak kali ni😁 Dah lama admin tak update shade kan. ni nak update balik shade yg admin dok jual brand Ray-Ban. 😎
Ray-Ban yg admin jual, dijamin 100% ORIGNAL. nampak tak punye yakinnye admin nak cakap keoriginaalan Ray-Ban yg admin jual, sampai huruf besau semua. .😎
Banyak pilihan design yg ade, warna pon tak kalah banyaknye, lens pulak ade 2 pilihan jenis iaitu Polarised dan G15. warna lens banyak jugak. sesuai utk dipakai lelaki & wanita.
😎
Ray-aban ni bukan hanya utk bergaya je, yg paling penting dapat jaga mata kita dari terkena sinaran matahari yg rosakkan mata kita, silau dari kereta, cermin bangunan sebagainya lagi, cepat atau lambat mata kita akan rosak secara perlahan² apabila terdedah dgn terlampau banyak sinaran.. so salah 1 cara nak control & jaga mata adalah dgn pakai shade...
😎
Jom citer pasal shade Ray-Ban yg dalam gambar admin post ni pulak. Ray-Ban WAYFARER! Design WAYFARER ni antara design yg paling laku keras🔥 abang² dlm dunia permotoran paling suka dgn design ni. sbbnya bila pakai, akan nampak lagi macho dgn bentuk yg ranggi gitu, dgn saiz lens 55mm, sis pon boleh pakai model ni👍🏻. utk model & design lain, bakal menyusul 1 by 1 so, stay tune😊
😎
✅  FRAME BLACK
✅  Lens G15 ANTI SILAU yg amat selesa kalau pakai waktu matahari terang benderang
✅  UV400 yang lindung mata kita dari sinaran ultra yg berbahaya. ✅  FREE POSTAGE BOS! ✅  Original Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) .
😎
Harga RM360 jauh lagi murah dari butik. paling paling paling admin tekankan kat sini adalah ORIGINAL!
😎
SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. .
1. Paper bag
2. Original box
3. Original case
4. Original cleaning cloth
5. Certificate Booklet
😎
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) 😎
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

3 0 15 August, 2019
Haluuuuuuuuu!! Selamat afternoon 😎 Buat apa tu? Dah lunch korang semua? Cik Min tengah tak tau nak makan apa ni. Ada cadangan tak? Bro Fizie tengah order food online ke tu? Grabfood ke Foodpanda? 😆

#fiziehotfm 
#TeamFizieHotFM 
#penyampairadiopopular 
#abpbh32 
#hotfm976 
#gengpagihot 
#dontsaybrothernotumbrella

Haluuuuuuuuu!! Selamat afternoon 😎 Buat apa tu? Dah lunch korang semua? Cik Min tengah tak tau nak makan apa ni. Ada cadangan tak? Bro Fizie tengah order food online ke tu? Grabfood ke Foodpanda? 😆

#fiziehotfm
#TeamFizieHotFM
#penyampairadiopopular
#abpbh32
#hotfm976
#gengpagihot
#dontsaybrothernotumbrella

98 0 15 August, 2019
Selamat pagi semuaaaa. Assalamualaikum. Sihat ke semua pagi ni? Dah sarapan? 😊 Pagi ni cik min intai web undian ABPBH dan akhirnya dah tutup. Senarai top 5 untuk semua kategori akan diketahui 20 Ogos nanti. Stay tune gais! Semoga bro @fizie_hotfm kita tercalon. Aminnnnnn! 🤲 
_

Kepada semua yang dah undi Fizie, mentioned cik min atau Fizie, bagi pihak Fizie cik min nak ucap terima kasih banyak-banyak. Korang semua best!!! 😎

#TeamFizieHotFM 
#fiziehotfm 
#penyampairadiopopular
#abpbh32 
#gengpagihot 
#hotfm
#dontsaybrothernotumbrella

Selamat pagi semuaaaa. Assalamualaikum. Sihat ke semua pagi ni? Dah sarapan? 😊 Pagi ni cik min intai web undian ABPBH dan akhirnya dah tutup. Senarai top 5 untuk semua kategori akan diketahui 20 Ogos nanti. Stay tune gais! Semoga bro @fizie_hotfm kita tercalon. Aminnnnnn! 🤲
_

Kepada semua yang dah undi Fizie, mentioned cik min atau Fizie, bagi pihak Fizie cik min nak ucap terima kasih banyak-banyak. Korang semua best!!! 😎

#TeamFizieHotFM
#fiziehotfm
#penyampairadiopopular
#abpbh32
#gengpagihot
#hotfm
#dontsaybrothernotumbrella

74 3 14 August, 2019
Haaa ape lagi  ride tepukk👏
Yang berminat ataupun kaki
Motor esok join lah abg abg
abg #Gengpagihot tak kisah
Moto ape2pun bole janji kena ade 
lesen tu wajib 🐾☺😘

Haaa ape lagi ride tepukk👏
Yang berminat ataupun kaki
Motor esok join lah abg abg
abg #Gengpagihot tak kisah
Moto ape2pun bole janji kena ade
lesen tu wajib 🐾☺😘

9 0 14 August, 2019
Wah! Geng Pagi Hot nak buat ride lah! Bestnyaaa! 
Ada yang nak join tak? 😍
Cuba bagitahu ride ke mana best? Hihi

cc @zizanrazak869 @acheykintangkintung @fikryibrahim 
#GengPagiHot

Wah! Geng Pagi Hot nak buat ride lah! Bestnyaaa!
Ada yang nak join tak? 😍
Cuba bagitahu ride ke mana best? Hihi

cc @zizanrazak869 @acheykintangkintung @fikryibrahim
#GengPagiHot

840 9 14 August, 2019
Uishh #GengPagiHot
Nak buat ride ON❌ON?
Dengar esok bermula
6pagi sampai 10pagi 😘

Uishh #GengPagiHot
Nak buat ride ON❌ON?
Dengar esok bermula
6pagi sampai 10pagi 😘

11 0 14 August, 2019
Siapa agaknya yang paling beriya nak keluarkan bola pingpong dari kotak tu 🤣 Dan.....korang tengok sendiri bro Fizie punya gaya, sebab sepanjang episod #brocubahotfm yang ni, cik min gelak aje sampai cramp perut 😂 @shuk_hotfm tu lemak gegor tak 🤣
_

Thank you @sarancak untuk content #brocuba kali ni. Nanti cik min cuba bagi idea pulak. Korang kalau ada idea untuk Bro Cuba, boleh bagi kat Sarancak 😘

#fiziehotfm 
#TeamFizieHotFM 
#penyampairadiopopular
#abpbh32 
#gengpagihot
#hotfm
#brocuba 
#cakbersamasarancak

Siapa agaknya yang paling beriya nak keluarkan bola pingpong dari kotak tu 🤣 Dan.....korang tengok sendiri bro Fizie punya gaya, sebab sepanjang episod #brocubahotfm yang ni, cik min gelak aje sampai cramp perut 😂 @shuk_hotfm tu lemak gegor tak 🤣
_

Thank you @sarancak untuk content #brocuba kali ni. Nanti cik min cuba bagi idea pulak. Korang kalau ada idea untuk Bro Cuba, boleh bagi kat Sarancak 😘

#fiziehotfm
#TeamFizieHotFM
#penyampairadiopopular
#abpbh32
#gengpagihot
#hotfm
#brocuba
#cakbersamasarancak

62 0 14 August, 2019
Sahabat² IG admin yg admin sayang semua, hehehe fefiling bebunga² pulak kali ni😁 Dah lama admin tak update shade kan. ni nak update balik shade yg admin dok jual brand Ray-Ban. 😎
Ray-Ban yg admin jual, dijamin 100% ORIGNAL. nampak tak punye yakinnye admin nak cakap keoriginaalan Ray-Ban yg admin jual, sampai huruf besau semua. .😎
Banyak pilihan design yg ade, warna pon tak kalah banyaknye, lens pulak ade 2 pilihan jenis iaitu Polarised dan G15. warna lens banyak jugak. sesuai utk dipakai lelaki & wanita.
😎
Ray-aban ni bukan hanya utk bergaya je, yg paling penting dapat jaga mata kita dari terkena sinaran matahari yg rosakkan mata kita, silau dari kereta, cermin bangunan sebagainya lagi, cepat atau lambat mata kita akan rosak secara perlahan² apabila terdedah dgn terlampau banyak sinaran.. so salah 1 cara nak control & jaga mata adalah dgn pakai shade...
😎
Jom citer pasal shade Ray-Ban yg dalam gambar admin post ni pulak. Ray-Ban FERRARI! Design FERRARI ni antara design yg paling dicari² paling hot🔥 abang² dlm dunia permotoran paling suka dgn design ni. sbbnya bila pakai, akan nampak lagi macho dgn bentuk yg ranggi gitu, fame pulak ada varian warna yg menarik... dgn saiz lens 52mm, sis pon boleh pakai model ni👍🏻. utk model & design lain, bakal menyusul 1 by 1 so, stay tune😊
😎
✅  FRAME BLACK GUNMETAL
✅  Lens G15 ANTI SILAU yg amat selesa kalau pakai waktu matahari terang benderang
✅  UV400 yang lindung mata kita dari sinaran ultra yg berbahaya. ✅  FREE POSTAGE BOS! ✅  Original Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) .
😎
Harga RM400 jauh lagi murah dari butik. paling paling paling admin tekankan kat sini adalah ORIGINAL!
😎
SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. .
1. Paper bag
2. Original box
3. Original case
4. Original cleaning cloth
5. Certificate Booklet
😎
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) 😎
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #tonton #ytjt #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah

Sahabat² IG admin yg admin sayang semua, hehehe fefiling bebunga² pulak kali ni😁 Dah lama admin tak update shade kan. ni nak update balik shade yg admin dok jual brand Ray-Ban. 😎
Ray-Ban yg admin jual, dijamin 100% ORIGNAL. nampak tak punye yakinnye admin nak cakap keoriginaalan Ray-Ban yg admin jual, sampai huruf besau semua. .😎
Banyak pilihan design yg ade, warna pon tak kalah banyaknye, lens pulak ade 2 pilihan jenis iaitu Polarised dan G15. warna lens banyak jugak. sesuai utk dipakai lelaki & wanita.
😎
Ray-aban ni bukan hanya utk bergaya je, yg paling penting dapat jaga mata kita dari terkena sinaran matahari yg rosakkan mata kita, silau dari kereta, cermin bangunan sebagainya lagi, cepat atau lambat mata kita akan rosak secara perlahan² apabila terdedah dgn terlampau banyak sinaran.. so salah 1 cara nak control & jaga mata adalah dgn pakai shade...
😎
Jom citer pasal shade Ray-Ban yg dalam gambar admin post ni pulak. Ray-Ban FERRARI! Design FERRARI ni antara design yg paling dicari² paling hot🔥 abang² dlm dunia permotoran paling suka dgn design ni. sbbnya bila pakai, akan nampak lagi macho dgn bentuk yg ranggi gitu, fame pulak ada varian warna yg menarik... dgn saiz lens 52mm, sis pon boleh pakai model ni👍🏻. utk model & design lain, bakal menyusul 1 by 1 so, stay tune😊
😎
✅  FRAME BLACK GUNMETAL
✅  Lens G15 ANTI SILAU yg amat selesa kalau pakai waktu matahari terang benderang
✅  UV400 yang lindung mata kita dari sinaran ultra yg berbahaya. ✅  FREE POSTAGE BOS! ✅  Original Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) .
😎
Harga RM400 jauh lagi murah dari butik. paling paling paling admin tekankan kat sini adalah ORIGINAL!
😎
SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. .
1. Paper bag
2. Original box
3. Original case
4. Original cleaning cloth
5. Certificate Booklet
😎
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) 😎
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #tonton #ytjt #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah

5 0 14 August, 2019
Gaissssss!!! Masih ada masa gais!!! Jentera Pengundi @fizie_hotfm cepattttttttt!!! Ini betul-betul last lap oiii! Cik min nervous ni 😆 Link undian kat bio gais! Share, vote, share, vote! FIZIE HARUS KE TOP 5 ABPBH 32 🤳🙌
#fiziehotfm 
#TeamFizieHotFM 
#penyampairadiopopular 
#abpbh32
#gengpagihot 
#hotfm976 
#dontsaybrothernotumbrella

Gaissssss!!! Masih ada masa gais!!! Jentera Pengundi @fizie_hotfm cepattttttttt!!! Ini betul-betul last lap oiii! Cik min nervous ni 😆 Link undian kat bio gais! Share, vote, share, vote! FIZIE HARUS KE TOP 5 ABPBH 32 🤳🙌
#fiziehotfm
#TeamFizieHotFM
#penyampairadiopopular
#abpbh32
#gengpagihot
#hotfm976
#dontsaybrothernotumbrella

85 13 14 August, 2019
Sahabat² IG admin yg admin sayang semua, hehehe fefiling bebunga² pulak kali ni😁 Dah lama admin tak update shade kan. ni nak update balik shade yg admin dok jual brand Ray-Ban. 😎
Ray-Ban yg admin jual, dijamin 100% ORIGNAL. nampak tak punye yakinnye admin nak cakap keoriginaalan Ray-Ban yg admin jual, sampai huruf besau semua. .😎
Banyak pilihan design yg ade, warna pon tak kalah banyaknye, lens pulak ade 2 pilihan jenis iaitu Polarised dan G15. warna lens banyak jugak. sesuai utk dipakai lelaki & wanita.
😎
Ray-aban ni bukan hanya utk bergaya je, yg paling penting dapat jaga mata kita dari terkena sinaran matahari yg rosakkan mata kita, silau dari kereta, cermin bangunan sebagainya lagi, cepat atau lambat mata kita akan rosak secara perlahan² apabila terdedah dgn terlampau banyak sinaran.. so salah 1 cara nak control & jaga mata adalah dgn pakai shade...
😎
Jom citer pasal shade Ray-Ban yg dalam gambar admin post ni pulak. Ray-Ban FERRARI! Design FERRARI ni antara design yg paling dicari² paling hot🔥 abang² dlm dunia permotoran paling suka dgn design ni. sbbnya bila pakai, akan nampak lagi macho dgn bentuk yg ranggi gitu, fame pulak ada varian warna yg menarik... dgn saiz lens 52mm, sis pon boleh pakai model ni👍🏻. utk model & design lain, bakal menyusul 1 by 1 so, stay tune😊
😎
✅  FRAME GOLD GUNMETAL
✅  Lens GRADIENT BROWN ANTI SILAU yg amat selesa kalau pakai waktu matahari terang benderang
✅  UV400 yang lindung mata kita dari sinaran ultra yg berbahaya. ✅  FREE POSTAGE BOS! ✅  Original Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) .
😎
Harga RM400 jauh lagi murah dari butik. paling paling paling admin tekankan kat sini adalah ORIGINAL!
😎
SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. .
1. Paper bag
2. Original box
3. Original case
4. Original cleaning cloth
5. Certificate Booklet
😎
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) 😎
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #tonton #ytjt #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah

Sahabat² IG admin yg admin sayang semua, hehehe fefiling bebunga² pulak kali ni😁 Dah lama admin tak update shade kan. ni nak update balik shade yg admin dok jual brand Ray-Ban. 😎
Ray-Ban yg admin jual, dijamin 100% ORIGNAL. nampak tak punye yakinnye admin nak cakap keoriginaalan Ray-Ban yg admin jual, sampai huruf besau semua. .😎
Banyak pilihan design yg ade, warna pon tak kalah banyaknye, lens pulak ade 2 pilihan jenis iaitu Polarised dan G15. warna lens banyak jugak. sesuai utk dipakai lelaki & wanita.
😎
Ray-aban ni bukan hanya utk bergaya je, yg paling penting dapat jaga mata kita dari terkena sinaran matahari yg rosakkan mata kita, silau dari kereta, cermin bangunan sebagainya lagi, cepat atau lambat mata kita akan rosak secara perlahan² apabila terdedah dgn terlampau banyak sinaran.. so salah 1 cara nak control & jaga mata adalah dgn pakai shade...
😎
Jom citer pasal shade Ray-Ban yg dalam gambar admin post ni pulak. Ray-Ban FERRARI! Design FERRARI ni antara design yg paling dicari² paling hot🔥 abang² dlm dunia permotoran paling suka dgn design ni. sbbnya bila pakai, akan nampak lagi macho dgn bentuk yg ranggi gitu, fame pulak ada varian warna yg menarik... dgn saiz lens 52mm, sis pon boleh pakai model ni👍🏻. utk model & design lain, bakal menyusul 1 by 1 so, stay tune😊
😎
✅  FRAME GOLD GUNMETAL
✅  Lens GRADIENT BROWN ANTI SILAU yg amat selesa kalau pakai waktu matahari terang benderang
✅  UV400 yang lindung mata kita dari sinaran ultra yg berbahaya. ✅  FREE POSTAGE BOS! ✅  Original Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) .
😎
Harga RM400 jauh lagi murah dari butik. paling paling paling admin tekankan kat sini adalah ORIGINAL!
😎
SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. .
1. Paper bag
2. Original box
3. Original case
4. Original cleaning cloth
5. Certificate Booklet
😎
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) 😎
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #tonton #ytjt #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah

9 1 14 August, 2019
Selamat tengahari semuaaaa!! Cik min tengah lunch sambil edit video ni. Meh layan Medley AJL32 x HOTFM x KoolFM ni. Cik min nak cabar bro @fizie_hotfm nyanyi lagu Lebih Sempurna tu full version 😎😆. Amacam bro? Cabaran diterima? 🙌

#fiziehotfm 
#TeamFizieHotFM 
#penyampairadiopopular 
#abpbh32 
#gengpagihot 
#dontsaybrothernotumbrella

Selamat tengahari semuaaaa!! Cik min tengah lunch sambil edit video ni. Meh layan Medley AJL32 x HOTFM x KoolFM ni. Cik min nak cabar bro @fizie_hotfm nyanyi lagu Lebih Sempurna tu full version 😎😆. Amacam bro? Cabaran diterima? 🙌

#fiziehotfm
#TeamFizieHotFM
#penyampairadiopopular
#abpbh32
#gengpagihot
#dontsaybrothernotumbrella

63 0 14 August, 2019
Wah, korang power? Jarang tekaan korang tak tepat? Haa.. jom teka sekarang dan berpeluang memenangi baucer RM200*!
Siap dapat 2 karton Nescafe Cold Brew Citrus yang terbaru tu tau! 😍

Teka objek apa di dalam kotak, haa senang kan?!
Nantikan isyarat memanggil dekat Geng Pagi Hot k? *Tertakluk terma dan syarat
#GengPagiHot

Wah, korang power? Jarang tekaan korang tak tepat? Haa.. jom teka sekarang dan berpeluang memenangi baucer RM200*!
Siap dapat 2 karton Nescafe Cold Brew Citrus yang terbaru tu tau! 😍

Teka objek apa di dalam kotak, haa senang kan?!
Nantikan isyarat memanggil dekat Geng Pagi Hot k? *Tertakluk terma dan syarat
#GengPagiHot

634 1 14 August, 2019
Posted @withrepost • @hotfm976 Hmm. Betul lah kan sekarang ramai jual kuih, intinya tak ada 😂
Korang pernah kena benda sama tak?

Pagi ni Geng Pagi Hot sempat menelefon Abang Gee yang viral kerana video berleternya tentang karipap yang dibelinya kosong, tiada inti.

@fizie_hotfm 
@shuk_hotfm 
#GengPagiHot

Posted @withrepost@hotfm976 Hmm. Betul lah kan sekarang ramai jual kuih, intinya tak ada 😂
Korang pernah kena benda sama tak?

Pagi ni Geng Pagi Hot sempat menelefon Abang Gee yang viral kerana video berleternya tentang karipap yang dibelinya kosong, tiada inti.

@fizie_hotfm
@shuk_hotfm
#GengPagiHot

18 0 14 August, 2019
Hmm. Betul lah kan sekarang ramai jual kuih, intinya tak ada 😂
Korang pernah kena benda sama tak?

Pagi ni Geng Pagi Hot sempat menelefon Abang Gee yang viral kerana video berleternya tentang karipap yang dibelinya kosong, tiada inti.

@fizie_hotfm 
@shuk_hotfm 
#GengPagiHot

Hmm. Betul lah kan sekarang ramai jual kuih, intinya tak ada 😂
Korang pernah kena benda sama tak?

Pagi ni Geng Pagi Hot sempat menelefon Abang Gee yang viral kerana video berleternya tentang karipap yang dibelinya kosong, tiada inti.

@fizie_hotfm
@shuk_hotfm
#GengPagiHot

2,025 21 13 August, 2019
Sahabat² IG admin yg admin sayang semua, hehehe fefiling bebunga² pulak kali ni😁 Dah lama admin tak update shade kan. ni nak update balik shade yg admin dok jual brand Ray-Ban. 😎
Ray-Ban yg admin jual, dijamin 100% ORIGNAL. nampak tak punye yakinnye admin nak cakap keoriginaalan Ray-Ban yg admin jual, sampai huruf besau semua. .😎
Banyak pilihan design yg ade, warna pon tak kalah banyaknye, lens pulak ade 2 pilihan jenis iaitu Polarised dan G15. warna lens banyak jugak. sesuai utk dipakai lelaki & wanita.
😎
Ray-aban ni bukan hanya utk bergaya je, yg paling penting dapat jaga mata kita dari terkena sinaran matahari yg rosakkan mata kita, silau dari kereta, cermin bangunan sebagainya lagi, cepat atau lambat mata kita akan rosak secara perlahan² apabila terdedah dgn terlampau banyak sinaran.. so salah 1 cara nak control & jaga mata adalah dgn pakai shade...
😎
Jom citer pasal shade Ray-Ban yg dalam gambar admin post ni pulak. Ray-Ban FERRARI! Design FERRARI ni antara design yg paling dicari² paling hot🔥 abang² dlm dunia permotoran paling suka dgn design ni. sbbnya bila pakai, akan nampak lagi macho dgn bentuk yg ranggi gitu, fame pulak ada varian warna yg menarik... dgn saiz lens 62mm, sis pon boleh pakai model ni👍🏻. utk model & design lain, bakal menyusul 1 by 1 so, stay tune😊
😎
✅  FRAME BLACK RED
✅  Lens GREEN POLARIZED ANTI SILAU yg amat selesa kalau pakai waktu matahari terang benderang
✅  UV400 yang lindung mata kita dari sinaran ultra yg berbahaya. ✅  FREE POSTAGE BOS! ✅  Original Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) .
😎
Harga RM500 jauh lagi murah dari butik. paling paling paling admin tekankan kat sini adalah ORIGINAL!
😎
SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. .
1. Paper bag
2. Original box
3. Original case
4. Original cleaning cloth
5. Certificate Booklet
😎
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) 😎
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #tonton #ytjt #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah

Sahabat² IG admin yg admin sayang semua, hehehe fefiling bebunga² pulak kali ni😁 Dah lama admin tak update shade kan. ni nak update balik shade yg admin dok jual brand Ray-Ban. 😎
Ray-Ban yg admin jual, dijamin 100% ORIGNAL. nampak tak punye yakinnye admin nak cakap keoriginaalan Ray-Ban yg admin jual, sampai huruf besau semua. .😎
Banyak pilihan design yg ade, warna pon tak kalah banyaknye, lens pulak ade 2 pilihan jenis iaitu Polarised dan G15. warna lens banyak jugak. sesuai utk dipakai lelaki & wanita.
😎
Ray-aban ni bukan hanya utk bergaya je, yg paling penting dapat jaga mata kita dari terkena sinaran matahari yg rosakkan mata kita, silau dari kereta, cermin bangunan sebagainya lagi, cepat atau lambat mata kita akan rosak secara perlahan² apabila terdedah dgn terlampau banyak sinaran.. so salah 1 cara nak control & jaga mata adalah dgn pakai shade...
😎
Jom citer pasal shade Ray-Ban yg dalam gambar admin post ni pulak. Ray-Ban FERRARI! Design FERRARI ni antara design yg paling dicari² paling hot🔥 abang² dlm dunia permotoran paling suka dgn design ni. sbbnya bila pakai, akan nampak lagi macho dgn bentuk yg ranggi gitu, fame pulak ada varian warna yg menarik... dgn saiz lens 62mm, sis pon boleh pakai model ni👍🏻. utk model & design lain, bakal menyusul 1 by 1 so, stay tune😊
😎
✅  FRAME BLACK RED
✅  Lens GREEN POLARIZED ANTI SILAU yg amat selesa kalau pakai waktu matahari terang benderang
✅  UV400 yang lindung mata kita dari sinaran ultra yg berbahaya. ✅  FREE POSTAGE BOS! ✅  Original Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) .
😎
Harga RM500 jauh lagi murah dari butik. paling paling paling admin tekankan kat sini adalah ORIGINAL!
😎
SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. .
1. Paper bag
2. Original box
3. Original case
4. Original cleaning cloth
5. Certificate Booklet
😎
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) 😎
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #tonton #ytjt #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah

9 0 13 August, 2019
Wow. Korang power meneka? Selalu tekaan korang tepat? Haa.. jom teka sekarang dan berpeluang memenangi RM200*!
Siap dapat 2 karton Nescafe Cold Brew Citrus tau! 😍

Teka je objek apa di dalam kotak, senang kan?! Nantikan isyarat memanggil dekat Geng Pagi Hot k? *Tertakluk terma dan syarat
#GengPagiHot

Wow. Korang power meneka? Selalu tekaan korang tepat? Haa.. jom teka sekarang dan berpeluang memenangi RM200*!
Siap dapat 2 karton Nescafe Cold Brew Citrus tau! 😍

Teka je objek apa di dalam kotak, senang kan?! Nantikan isyarat memanggil dekat Geng Pagi Hot k? *Tertakluk terma dan syarat
#GengPagiHot

525 0 13 August, 2019
Dah ada bisnes tpi buat bisnes gosok2 dpt percutian percuma VVIP!! Alahaiii betul ker??? Cer tgok video ini smpai habis then komen sikit yaa..
@beautylovers_asma
@beautylovers_asma 
@beautylovers_asma 
#enigmabeauty
#bisnis #parttimejobs #instafemes #kakiviral #gph #instadaily #kasiviral #motifviralmalaysia #motifviralofficial #gengpagihot

Dah ada bisnes tpi buat bisnes gosok2 dpt percutian percuma VVIP!! Alahaiii betul ker??? Cer tgok video ini smpai habis then komen sikit yaa..
@beautylovers_asma
@beautylovers_asma
@beautylovers_asma
#enigmabeauty
#bisnis #parttimejobs #instafemes #kakiviral #gph #instadaily #kasiviral #motifviralmalaysia #motifviralofficial #gengpagihot

13 1 13 August, 2019
Anak muda pandai rembat peluang buat duit giler2 dgn platform nie!!korg xnak thu ker apebenda yg diorg buat smpai dpt gaji diri sendiri lebih 4angka??
@beautylovers_asma
@beautylovers_asma 
@beautylovers_asma 
#instafemes #kakiviral #gph #instadaily #kasiviral #motifviralmalaysia #motifviralofficial #gengpagihot

Anak muda pandai rembat peluang buat duit giler2 dgn platform nie!!korg xnak thu ker apebenda yg diorg buat smpai dpt gaji diri sendiri lebih 4angka??
@beautylovers_asma
@beautylovers_asma
@beautylovers_asma
#instafemes #kakiviral #gph #instadaily #kasiviral #motifviralmalaysia #motifviralofficial #gengpagihot

16 0 13 August, 2019
Sahabat² IG admin yg admin sayang semua, hehehe fefiling bebunga² pulak kali ni😁 Dah lama admin tak update shade kan. ni nak update balik shade yg admin dok jual brand Ray-Ban. 😎
Ray-Ban yg admin jual, dijamin 100% ORIGNAL. nampak tak punye yakinnye admin nak cakap keoriginaalan Ray-Ban yg admin jual, sampai huruf besau semua. .😎
Banyak pilihan design yg ade, warna pon tak kalah banyaknye, lens pulak ade 2 pilihan jenis iaitu Polarised dan G15. warna lens banyak jugak. sesuai utk dipakai lelaki & wanita.
😎
Ray-aban ni bukan hanya utk bergaya je, yg paling penting dapat jaga mata kita dari terkena sinaran matahari yg rosakkan mata kita, silau dari kereta, cermin bangunan sebagainya lagi, cepat atau lambat mata kita akan rosak secara perlahan² apabila terdedah dgn terlampau banyak sinaran.. so salah 1 cara nak control & jaga mata adalah dgn pakai shade...
😎
Jom citer pasal shade Ray-Ban yg dalam gambar admin post ni pulak. Ray-Ban FERRARI! Design FERRARI ni antara design yg paling dicari² paling hot🔥 abang² dlm dunia permotoran paling suka dgn design ni. sbbnya bila pakai, akan nampak lagi macho dgn bentuk yg ranggi gitu, fame pulak ada varian warna yg menarik... dgn saiz lens 57mm, sis pon boleh pakai model ni👍🏻. utk model & design lain, bakal menyusul 1 by 1 so, stay tune😊
😎
✅  FRAME RED
✅  Lens GREEN POLARIZED ANTI SILAU yg amat selesa kalau pakai waktu matahari terang benderang
✅  UV400 yang lindung mata kita dari sinaran ultra yg berbahaya. ✅  FREE POSTAGE BOS! ✅  Original Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) .
😎
Harga RM500 jauh lagi murah dari butik. paling paling paling admin tekankan kat sini adalah ORIGINAL!
😎
SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. .
1. Paper bag
2. Original box
3. Original case
4. Original cleaning cloth
5. Certificate Booklet
😎
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) 😎
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #tonton #ytjt #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah

Sahabat² IG admin yg admin sayang semua, hehehe fefiling bebunga² pulak kali ni😁 Dah lama admin tak update shade kan. ni nak update balik shade yg admin dok jual brand Ray-Ban. 😎
Ray-Ban yg admin jual, dijamin 100% ORIGNAL. nampak tak punye yakinnye admin nak cakap keoriginaalan Ray-Ban yg admin jual, sampai huruf besau semua. .😎
Banyak pilihan design yg ade, warna pon tak kalah banyaknye, lens pulak ade 2 pilihan jenis iaitu Polarised dan G15. warna lens banyak jugak. sesuai utk dipakai lelaki & wanita.
😎
Ray-aban ni bukan hanya utk bergaya je, yg paling penting dapat jaga mata kita dari terkena sinaran matahari yg rosakkan mata kita, silau dari kereta, cermin bangunan sebagainya lagi, cepat atau lambat mata kita akan rosak secara perlahan² apabila terdedah dgn terlampau banyak sinaran.. so salah 1 cara nak control & jaga mata adalah dgn pakai shade...
😎
Jom citer pasal shade Ray-Ban yg dalam gambar admin post ni pulak. Ray-Ban FERRARI! Design FERRARI ni antara design yg paling dicari² paling hot🔥 abang² dlm dunia permotoran paling suka dgn design ni. sbbnya bila pakai, akan nampak lagi macho dgn bentuk yg ranggi gitu, fame pulak ada varian warna yg menarik... dgn saiz lens 57mm, sis pon boleh pakai model ni👍🏻. utk model & design lain, bakal menyusul 1 by 1 so, stay tune😊
😎
✅  FRAME RED
✅  Lens GREEN POLARIZED ANTI SILAU yg amat selesa kalau pakai waktu matahari terang benderang
✅  UV400 yang lindung mata kita dari sinaran ultra yg berbahaya. ✅  FREE POSTAGE BOS! ✅  Original Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) .
😎
Harga RM500 jauh lagi murah dari butik. paling paling paling admin tekankan kat sini adalah ORIGINAL!
😎
SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. .
1. Paper bag
2. Original box
3. Original case
4. Original cleaning cloth
5. Certificate Booklet
😎
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) 😎
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #tonton #ytjt #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah

9 0 13 August, 2019
Sedap... lain dari nescafe sblm ni... Anda dah cuba? Saya dah cuba... #gengpagihot

Sedap... lain dari nescafe sblm ni... Anda dah cuba? Saya dah cuba... #gengpagihot

7 2 13 August, 2019
Selamat pagi gais harini
Abg gratis korg cuti raya
Lagi xpe shuk & fizie
Kan ada dah dah.latu
Beraya meh dengar
#Gengpagihot gratis
Je takpayah bayar 😀

@shuk_hotfm
@fizie_hotfm

Selamat pagi gais harini
Abg gratis korg cuti raya
Lagi xpe shuk & fizie
Kan ada dah dah.latu
Beraya meh dengar
#Gengpagihot gratis
Je takpayah bayar 😀

@shuk_hotfm
@fizie_hotfm

56 0 13 August, 2019

Top #GengPagiHot posts

Biar standard asal selamat 😜😜😜
.
Selamat Malam Guys!!
.
#dontsaybrothernotumbrella #umbrellamung #gengpagihot #ysuku #motoabahabah

Biar standard asal selamat 😜😜😜
.
Selamat Malam Guys!!
.
#dontsaybrothernotumbrella #umbrellamung #gengpagihot #ysuku #motoabahabah

1,258 38 8 hours ago
Siapa pula yang datang menggoda Ustaz Adam @syafiqkylez , @shuk_hotfm , @shuibsepahtu dan @fizie_hotfm ni? Nantikan video penuh pukul 6petang ni di youtube #HotTV 
#GengPagiHot #GelakPecahHabis #Nur2 #Repost @hotfm976 with @insta.saver.repost • • •

Siapa pula yang datang menggoda Ustaz Adam @syafiqkylez , @shuk_hotfm , @shuibsepahtu dan @fizie_hotfm ni? Nantikan video penuh pukul 6petang ni di youtube #HotTV
#GengPagiHot #GelakPecahHabis #Nur2 #Repost @hotfm976 with @insta.saver.repost • • •

1,968 15 25 April, 2019
Amboi!! Tak tetiba tak boleh samakan Ustaz Adam dan @syafiqkylez ya 🤣...
#GengPagiHot #GelakPecahHabis #Nur2 #Repost @hotfm976 with @insta.saver.repost • • •

Amboi!! Tak tetiba tak boleh samakan Ustaz Adam dan @syafiqkylez ya 🤣...
#GengPagiHot #GelakPecahHabis #Nur2 #Repost @hotfm976 with @insta.saver.repost • • •

1,753 17 25 April, 2019
Thanks @hotfm976 sebab sudi menjemput kami di Geng Pagi Hot. 
Reposted from @hotfm976 -  Wahhh. Semua merayu-rayu nak masuk Floor 88 rupanya! Tapi tulah Eric dah berlagak sekarang 🤪

Dalam banyak-banyak ahli Floor 88, korang favourite mana satu? Eric ke 🤣

@floor88band
@shuibsepahtu
@shuk_hotfm
@fizie_hotfm
#Hutang
#GengPagiHot -

@sayyoflavour @sayyoflavour @sayyoflavour @sayyoflavour

Thanks @hotfm976 sebab sudi menjemput kami di Geng Pagi Hot.
Reposted from @hotfm976 - Wahhh. Semua merayu-rayu nak masuk Floor 88 rupanya! Tapi tulah Eric dah berlagak sekarang 🤪

Dalam banyak-banyak ahli Floor 88, korang favourite mana satu? Eric ke 🤣

@floor88band
@shuibsepahtu
@shuk_hotfm
@fizie_hotfm
#Hutang
#GengPagiHot -

@sayyoflavour @sayyoflavour @sayyoflavour @sayyoflavour

5,921 100 6 August, 2019
Zan!! ko tgk ni motor ib 
dah siap!! ON❌ON🔥!!
@zizanrazak869 😎

#yssproject
#yssuku
@shuibsepahtu 
#gengpagihot

Zan!! ko tgk ni motor ib
dah siap!! ON❌ON🔥!!
@zizanrazak869 😎

#yssproject
#yssuku
@shuibsepahtu
#gengpagihot

541 7 10 July, 2019
Morning kesayanganku....😘😘😘😘
.
#dontsaybrothernotumbrella #umbrellamung #gengpagihot #teamfizie

Morning kesayanganku....😘😘😘😘
.
#dontsaybrothernotumbrella #umbrellamung #gengpagihot #teamfizie

1,584 60 12 August, 2019
love them!!! gelak n sembang with them! 
dtg promo last episod #utusancintabuatadam petang ni! jangan lupaaa guys!!! #gengpagihot @hotfm976

love them!!! gelak n sembang with them!
dtg promo last episod #utusancintabuatadam petang ni! jangan lupaaa guys!!! #gengpagihot @hotfm976

22,577 109 9 August, 2019
Alhamdulillah kami berkesempatan melawat adik Ainul Mardiah yang telah selamat tiba di Malaysia..
.
Terima kasih rakyat Malaysia yang sudi membantu adik Ainul Mardiah 😘😘😘😘
.
#gengpagihot #AinulMardiah #dontsaybrothernotumbrella #umbrellamung

Alhamdulillah kami berkesempatan melawat adik Ainul Mardiah yang telah selamat tiba di Malaysia..
.
Terima kasih rakyat Malaysia yang sudi membantu adik Ainul Mardiah 😘😘😘😘
.
#gengpagihot #AinulMardiah #dontsaybrothernotumbrella #umbrellamung

9,937 30 8 August, 2019
Comelnyaaa @sweetqismina & @adm.lee ❤️ #adamchempaka #slotlestarytv3 
@dramasangat @tv3malaysia 
JUDUL : ADAM CHEMPAKA
JUMLAH EPISOD : 13 episod
TARIKH TAYANGAN : 12 Jun 2019
WAKTU SIARAN : Rabu-Jumaat, 9:00 malam
SIARAN TV : Slot Lestary TV3
PENULIS SKRIP : @niezanahar & Jue Zurhanisza
PENGARAH : Idora Abdul Rahman @ruthleeadam
TERBITAN : @creativeskillsolution
PELAKON : Adam Lee, Sweet Qismina, Zera Hariz, Raja Afiq, Balkisyh Semundur Khan, Dhia Ly, Roy Azman, Ku Faridah, Kazar Saisi, Sharul Kamal, Riena Diana, Nada Nursyuhada, Alif Hadi, Syafnida Shuhaimi

WATAK PELAKON
@adm.lee sebagai Adam Mirza
@sweetqismina sebagai Chempaka
@zerahariz sebagai Laila
@rajaafiqqofficial sebagai Khairil
@qalesyakiss sebagai Che Shima
@dhia_ly sebagai Shasha
@royazman30 sebagai En Lutfi
@kufridahkushafie sebagai Zubaidah
@kazar35 sebagai Pak Dan
@sharulkamal_ sebagai Syukri
@rienadiana_ sebagai Bella
@nadanursyuhada sebagai Ayu
@alifhadi sebagai Luqman

LAGU TEMA / OST 
@sarahsuhairi - Nyawa Raga

SINOPSIS ADAM CHEMPAKA
Kisah Chempaka, gadis manis yang tinggal bersama nenek dan kakak ipar yang berniat jahat. Kemudian datang Adam, jejaka yang baik hati muncul dalam hidupnya. Mereka berkenalan antara satu sama lain dan mula jatuh cinta.

#SweetQismina
#sweetqisminizers
#thenizers #gengpagihot
#pelakonTvWanita #pelakonMalaysia
#artismalaysia #kalautaksweettaktahulah

SQGee

Comelnyaaa @sweetqismina & @adm.lee ❤️ #adamchempaka #slotlestarytv3
@dramasangat @tv3malaysia
JUDUL : ADAM CHEMPAKA
JUMLAH EPISOD : 13 episod
TARIKH TAYANGAN : 12 Jun 2019
WAKTU SIARAN : Rabu-Jumaat, 9:00 malam
SIARAN TV : Slot Lestary TV3
PENULIS SKRIP : @niezanahar & Jue Zurhanisza
PENGARAH : Idora Abdul Rahman @ruthleeadam
TERBITAN : @creativeskillsolution
PELAKON : Adam Lee, Sweet Qismina, Zera Hariz, Raja Afiq, Balkisyh Semundur Khan, Dhia Ly, Roy Azman, Ku Faridah, Kazar Saisi, Sharul Kamal, Riena Diana, Nada Nursyuhada, Alif Hadi, Syafnida Shuhaimi

WATAK PELAKON
@adm.lee sebagai Adam Mirza
@sweetqismina sebagai Chempaka
@zerahariz sebagai Laila
@rajaafiqqofficial sebagai Khairil
@qalesyakiss sebagai Che Shima
@dhia_ly sebagai Shasha
@royazman30 sebagai En Lutfi
@kufridahkushafie sebagai Zubaidah
@kazar35 sebagai Pak Dan
@sharulkamal_ sebagai Syukri
@rienadiana_ sebagai Bella
@nadanursyuhada sebagai Ayu
@alifhadi sebagai Luqman

LAGU TEMA / OST
@sarahsuhairi - Nyawa Raga

SINOPSIS ADAM CHEMPAKA
Kisah Chempaka, gadis manis yang tinggal bersama nenek dan kakak ipar yang berniat jahat. Kemudian datang Adam, jejaka yang baik hati muncul dalam hidupnya. Mereka berkenalan antara satu sama lain dan mula jatuh cinta.

#SweetQismina
#sweetqisminizers
#thenizers #gengpagihot
#pelakonTvWanita #pelakonMalaysia
#artismalaysia #kalautaksweettaktahulah

SQGee

2,061 5 5 July, 2019