#Berserah Instagram Photos & Videos

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
✅  2 Month Warranty (ENGINE)
✅  Elegant Outlook
✅  Quality Steel Strap
✅  Diameter (43mm)
✅  Steel Strap
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Fully Stainless steel Case
✅  Sesuai untuk Lelaki bergaya
✅  Semua Subdial Function
✅  Date Showing
✅  Japan Miyota Movement
✅  Stopwatch Function
✅  Battery Movement
✅  100% brand NEW With Fullset Box Edifice (Dalam Gambar)
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM220
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
✅  2 Month Warranty (ENGINE)
✅  Elegant Outlook
✅  Quality Steel Strap
✅  Diameter (43mm)
✅  Steel Strap
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Fully Stainless steel Case
✅  Sesuai untuk Lelaki bergaya
✅  Semua Subdial Function
✅  Date Showing
✅  Japan Miyota Movement
✅  Stopwatch Function
✅  Battery Movement
✅  100% brand NEW With Fullset Box Edifice (Dalam Gambar)

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM220

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

1 0 47 minutes ago
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
✅  2 Month Warranty (ENGINE)
✅  Elegant Outlook
✅  Quality Steel Strap
✅  Diameter (43mm)
✅  Steel Strap
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Fully Stainless steel Case
✅  Sesuai untuk Lelaki bergaya
✅  Semua Subdial Function
✅  Date Showing
✅  Japan Miyota Movement
✅  Stopwatch Function
✅  Battery Movement
✅  100% brand NEW With Fullset Box Edifice (Dalam Gambar)
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM220
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
✅  2 Month Warranty (ENGINE)
✅  Elegant Outlook
✅  Quality Steel Strap
✅  Diameter (43mm)
✅  Steel Strap
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Fully Stainless steel Case
✅  Sesuai untuk Lelaki bergaya
✅  Semua Subdial Function
✅  Date Showing
✅  Japan Miyota Movement
✅  Stopwatch Function
✅  Battery Movement
✅  100% brand NEW With Fullset Box Edifice (Dalam Gambar)

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM220

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

2 0 48 minutes ago
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
✅  2 Month Warranty (ENGINE)
✅  Elegant Outlook
✅  Quality Steel Strap
✅  Diameter (43mm)
✅  Steel Strap
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Fully Stainless steel Case
✅  Sesuai untuk Lelaki bergaya
✅  Semua Subdial Function
✅  Date Showing
✅  Japan Miyota Movement
✅  Stopwatch Function
✅  Battery Movement
✅  100% brand NEW With Fullset Box Edifice (Dalam Gambar)
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM220
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
✅  2 Month Warranty (ENGINE)
✅  Elegant Outlook
✅  Quality Steel Strap
✅  Diameter (43mm)
✅  Steel Strap
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Fully Stainless steel Case
✅  Sesuai untuk Lelaki bergaya
✅  Semua Subdial Function
✅  Date Showing
✅  Japan Miyota Movement
✅  Stopwatch Function
✅  Battery Movement
✅  100% brand NEW With Fullset Box Edifice (Dalam Gambar)

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM220

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

1 0 48 minutes ago
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
✅  2 Month Warranty (ENGINE)
✅  Elegant Outlook
✅  Quality Steel Strap
✅  Diameter (43mm)
✅  Steel Strap
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Fully Stainless steel Case
✅  Sesuai untuk Lelaki bergaya
✅  Semua Subdial Function
✅  Date Showing
✅  Japan Miyota Movement
✅  Stopwatch Function
✅  Battery Movement
✅  100% brand NEW With Fullset Box Edifice (Dalam Gambar)
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM220
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
✅  2 Month Warranty (ENGINE)
✅  Elegant Outlook
✅  Quality Steel Strap
✅  Diameter (43mm)
✅  Steel Strap
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Fully Stainless steel Case
✅  Sesuai untuk Lelaki bergaya
✅  Semua Subdial Function
✅  Date Showing
✅  Japan Miyota Movement
✅  Stopwatch Function
✅  Battery Movement
✅  100% brand NEW With Fullset Box Edifice (Dalam Gambar)

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM220

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

1 0 49 minutes ago
*_Kita…_*

Mudah lelah,
Mungkin karena tujuan kita bukan ALLAH.

Cepat bosan,
Mungkin karena kurang interaksi dengan Al Qur’an.

Sering marah,
Karena kita kurang dzikir jadi bikin resah.

Tak tentu arah,
Mungkin karena shalat kita ada yang salah.

Tak pernah merasa cukup,
Bisa jadi karena kita kurang sedekah.

Tak mempan dinasehati,
Mungkin karena selalu merasa benar dan tinggi hati.

Hati sering gersang,
Segera ganti musik jadi murottal yang menenangkan hati.

Merasa waktu selalu kurang,
Karena banyak aktifitas sia-sia dan unfaedahnya.

Antara kita dan hati, ibarat telunjur dan ibu jari.
Bagaimana kita menghabiskan aktifitas maka seperti itulah suasana hati.

Aktifitas yang berkah dan manfaat akan membawa rasa tenang pada hati.
Sedangkan yang sia-sia hanya akan membawa pada kegersangan saja.

#semangat
#motivasi
#berserah
#motivator
#motivasihiudp
#inspirasi
#inspirasiindonesia
#semangatt
#semangathijrah
#attin
#attinhijabstore

*_Kita…_*

Mudah lelah,
Mungkin karena tujuan kita bukan ALLAH.

Cepat bosan,
Mungkin karena kurang interaksi dengan Al Qur’an.

Sering marah,
Karena kita kurang dzikir jadi bikin resah.

Tak tentu arah,
Mungkin karena shalat kita ada yang salah.

Tak pernah merasa cukup,
Bisa jadi karena kita kurang sedekah.

Tak mempan dinasehati,
Mungkin karena selalu merasa benar dan tinggi hati.

Hati sering gersang,
Segera ganti musik jadi murottal yang menenangkan hati.

Merasa waktu selalu kurang,
Karena banyak aktifitas sia-sia dan unfaedahnya.

Antara kita dan hati, ibarat telunjur dan ibu jari.
Bagaimana kita menghabiskan aktifitas maka seperti itulah suasana hati.

Aktifitas yang berkah dan manfaat akan membawa rasa tenang pada hati.
Sedangkan yang sia-sia hanya akan membawa pada kegersangan saja.

#semangat
#motivasi
#berserah
#motivator
#motivasihiudp
#inspirasi
#inspirasiindonesia
#semangatt
#semangathijrah
#attin
#attinhijabstore

0 0 3 hours ago
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
✅  2 Month Warranty (ENGINE)
✅  Elegant Outlook
✅  Quality Steel Strap
✅  Diameter (43mm)
✅  Steel Strap
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Fully Stainless steel Case
✅  Sesuai untuk Lelaki bergaya
✅  Semua Subdial Function
✅  Date Showing
✅  Japan Miyota Movement
✅  Stopwatch Function
✅  Battery Movement
✅  100% brand NEW With Fullset Box Edifice (Dalam Gambar)
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM220
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
✅  2 Month Warranty (ENGINE)
✅  Elegant Outlook
✅  Quality Steel Strap
✅  Diameter (43mm)
✅  Steel Strap
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Fully Stainless steel Case
✅  Sesuai untuk Lelaki bergaya
✅  Semua Subdial Function
✅  Date Showing
✅  Japan Miyota Movement
✅  Stopwatch Function
✅  Battery Movement
✅  100% brand NEW With Fullset Box Edifice (Dalam Gambar)

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM220

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

2 0 4 hours ago
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
✅  2 Month Warranty (ENGINE)
✅  Elegant Outlook
✅  Quality Steel Strap
✅  Diameter (43mm)
✅  Steel Strap
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Fully Stainless steel Case
✅  Sesuai untuk Lelaki bergaya
✅  Semua Subdial Function
✅  Date Showing
✅  Japan Miyota Movement
✅  Stopwatch Function
✅  Battery Movement
✅  100% brand NEW With Fullset Box Edifice (Dalam Gambar)
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM220
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
✅  2 Month Warranty (ENGINE)
✅  Elegant Outlook
✅  Quality Steel Strap
✅  Diameter (43mm)
✅  Steel Strap
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Fully Stainless steel Case
✅  Sesuai untuk Lelaki bergaya
✅  Semua Subdial Function
✅  Date Showing
✅  Japan Miyota Movement
✅  Stopwatch Function
✅  Battery Movement
✅  100% brand NEW With Fullset Box Edifice (Dalam Gambar)

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM220

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

1 0 4 hours ago
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
✅  2 Month Warranty (ENGINE)
✅  Elegant Outlook
✅  Quality Steel Strap
✅  Diameter (43mm)
✅  Steel Strap
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Fully Stainless steel Case
✅  Sesuai untuk Lelaki bergaya
✅  Semua Subdial Function
✅  Date Showing
✅  Japan Miyota Movement
✅  Stopwatch Function
✅  Battery Movement
✅  100% brand NEW With Fullset Box Edifice (Dalam Gambar)
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM220
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
✅  2 Month Warranty (ENGINE)
✅  Elegant Outlook
✅  Quality Steel Strap
✅  Diameter (43mm)
✅  Steel Strap
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Fully Stainless steel Case
✅  Sesuai untuk Lelaki bergaya
✅  Semua Subdial Function
✅  Date Showing
✅  Japan Miyota Movement
✅  Stopwatch Function
✅  Battery Movement
✅  100% brand NEW With Fullset Box Edifice (Dalam Gambar)

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM220

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

1 0 4 hours ago
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
✅  2 Month Warranty (ENGINE)
✅  Elegant Outlook
✅  Quality Steel Strap
✅  Diameter (43mm)
✅  Steel Strap
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Fully Stainless steel Case
✅  Sesuai untuk Lelaki bergaya
✅  Semua Subdial Function
✅  Date Showing
✅  Japan Miyota Movement
✅  Stopwatch Function
✅  Battery Movement
✅  100% brand NEW With Fullset Box Edifice (Dalam Gambar)
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM220
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
✅  2 Month Warranty (ENGINE)
✅  Elegant Outlook
✅  Quality Steel Strap
✅  Diameter (43mm)
✅  Steel Strap
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Fully Stainless steel Case
✅  Sesuai untuk Lelaki bergaya
✅  Semua Subdial Function
✅  Date Showing
✅  Japan Miyota Movement
✅  Stopwatch Function
✅  Battery Movement
✅  100% brand NEW With Fullset Box Edifice (Dalam Gambar)

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM220

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

1 0 4 hours ago
_Kita…_

Mudah lelah,
Mungkin karena tujuan kita bukan ALLAH.

Cepat bosan,
Mungkin karena kurang interaksi dengan Al Qur’an.

Sering marah,
Karena kita kurang dzikir jadi bikin resah.

Tak tentu arah,
Mungkin karena shalat kita ada yang salah.

Tak pernah merasa cukup,
Bisa jadi karena kita kurang sedekah.

Tak mempan dinasehati,
Mungkin karena selalu merasa benar dan tinggi hati.

Hati sering gersang,
Segera ganti musik jadi murottal yang menenangkan hati.

Merasa waktu selalu kurang,
Karena banyak aktifitas sia-sia dan unfaedahnya.

Antara kita dan hati, ibarat telunjuk dan ibu jari.
Bagaimana kita menghabiskan aktifitas maka seperti itulah suasana hati.

Aktifitas yang berkah dan manfaat akan membawa rasa tenang pada hati.
Sedangkan yang sia-sia hanya akan membawa pada kegersangan saja.

#semangat
#motivasi
#berserah
#motivator
#motivasihidup
#inspirasi
#semangathijrah
#attin
#attinhijabstore
#fayrid_shop.
.

_Kita…_

Mudah lelah,
Mungkin karena tujuan kita bukan ALLAH.

Cepat bosan,
Mungkin karena kurang interaksi dengan Al Qur’an.

Sering marah,
Karena kita kurang dzikir jadi bikin resah.

Tak tentu arah,
Mungkin karena shalat kita ada yang salah.

Tak pernah merasa cukup,
Bisa jadi karena kita kurang sedekah.

Tak mempan dinasehati,
Mungkin karena selalu merasa benar dan tinggi hati.

Hati sering gersang,
Segera ganti musik jadi murottal yang menenangkan hati.

Merasa waktu selalu kurang,
Karena banyak aktifitas sia-sia dan unfaedahnya.

Antara kita dan hati, ibarat telunjuk dan ibu jari.
Bagaimana kita menghabiskan aktifitas maka seperti itulah suasana hati.

Aktifitas yang berkah dan manfaat akan membawa rasa tenang pada hati.
Sedangkan yang sia-sia hanya akan membawa pada kegersangan saja.

#semangat
#motivasi
#berserah
#motivator
#motivasihidup
#inspirasi
#semangathijrah
#attin
#attinhijabstore
#fayrid_shop.
.

2 0 6 hours ago
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
🔰 Autolight Function 🔰 Cermin kaca 🔰 World Time, 4 Alarm 🔰 Led Light
🔰 Copy 1:1 Original 🔰 Fully Function
🔰 Stopwatch
🔰 Dual time 24 hours sistem 🔰 Kalis air & sangat tahan lasak
🔰 No siri di stripe, Buckle Casio Japan 🔰 Jarum kecik berfungsi bila on Stopwatch
🔰 Water Resistant (No Warantty Cover)
🔰 Timer, Day-DateStopwatch Set time, Day-Date-Year, berfungsi dengan tip top
INCLUDE FULL SET :
✅ Casio Paper Bag | Manual Book | G-Shock Tin, Warantty 2 BULAN (ENGINE)
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
🔰 Autolight Function 🔰 Cermin kaca 🔰 World Time, 4 Alarm 🔰 Led Light
🔰 Copy 1:1 Original 🔰 Fully Function
🔰 Stopwatch
🔰 Dual time 24 hours sistem 🔰 Kalis air & sangat tahan lasak
🔰 No siri di stripe, Buckle Casio Japan 🔰 Jarum kecik berfungsi bila on Stopwatch
🔰 Water Resistant (No Warantty Cover)
🔰 Timer, Day-DateStopwatch Set time, Day-Date-Year, berfungsi dengan tip top
INCLUDE FULL SET :
✅ Casio Paper Bag | Manual Book | G-Shock Tin, Warantty 2 BULAN (ENGINE)

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

6 1 7 hours ago
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
🔰 Autolight Function 🔰 Cermin kaca 🔰 World Time, 4 Alarm 🔰 Led Light
🔰 Copy 1:1 Original 🔰 Fully Function
🔰 Stopwatch
🔰 Dual time 24 hours sistem 🔰 Kalis air & sangat tahan lasak
🔰 No siri di stripe, Buckle Casio Japan 🔰 Jarum kecik berfungsi bila on Stopwatch
🔰 Water Resistant (No Warantty Cover)
🔰 Timer, Day-DateStopwatch Set time, Day-Date-Year, berfungsi dengan tip top
INCLUDE FULL SET :
✅ Casio Paper Bag | Manual Book | G-Shock Tin, Warantty 2 BULAN (ENGINE)
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
🔰 Autolight Function 🔰 Cermin kaca 🔰 World Time, 4 Alarm 🔰 Led Light
🔰 Copy 1:1 Original 🔰 Fully Function
🔰 Stopwatch
🔰 Dual time 24 hours sistem 🔰 Kalis air & sangat tahan lasak
🔰 No siri di stripe, Buckle Casio Japan 🔰 Jarum kecik berfungsi bila on Stopwatch
🔰 Water Resistant (No Warantty Cover)
🔰 Timer, Day-DateStopwatch Set time, Day-Date-Year, berfungsi dengan tip top
INCLUDE FULL SET :
✅ Casio Paper Bag | Manual Book | G-Shock Tin, Warantty 2 BULAN (ENGINE)

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

4 0 7 hours ago
DASH Babes,

ARE YOU READY?! LADY BOSS BIRTHDAY SALE STARTS TOMORROW 24 OGOS !! Bermula jam 11 pagi esok pelbagai koleksi DASH ditawarkan dengan harga menarik tauu. 
Yang best juga sale ni available di online dan butik jugaaaa! So get ready ya!

Apa yang special kali ni?? DASH Babes kene lah tunggu update dari Team DASH okayy. Jangan lupa follow Facebook DASH & Instagram DASH. 
Nantikan update panas-panas dari kami istimewa buat DASH Babes semua 📲 www.wasap.my/60107741770 🚘 #kuantan #balokbaru #balokmakmur #gebeng #tamantas #berserah #alorakar #sungaiular 🚘 #bukitgoh #bukitsekilau #utckuantan #megamall #kcmkuantan #uiakuantan #ecmallkuantan #semambu

DASH Babes,

ARE YOU READY?! LADY BOSS BIRTHDAY SALE STARTS TOMORROW 24 OGOS !! Bermula jam 11 pagi esok pelbagai koleksi DASH ditawarkan dengan harga menarik tauu.
Yang best juga sale ni available di online dan butik jugaaaa! So get ready ya!

Apa yang special kali ni?? DASH Babes kene lah tunggu update dari Team DASH okayy. Jangan lupa follow Facebook DASH & Instagram DASH.
Nantikan update panas-panas dari kami istimewa buat DASH Babes semua 📲 www.wasap.my/60107741770 🚘 #kuantan #balokbaru #balokmakmur #gebeng #tamantas #berserah #alorakar #sungaiular 🚘 #bukitgoh #bukitsekilau #utckuantan #megamall #kcmkuantan #uiakuantan #ecmallkuantan #semambu

1 0 8 hours ago
Berserah... Kelihatannya mudah.. tapi sesungguhnya sangatlah sulit, apalagi kalau kita memiliki keraguan padaNya..
.
#berserah #percaya #allahbapa #amsalkehidupan #customcase

Berserah... Kelihatannya mudah.. tapi sesungguhnya sangatlah sulit, apalagi kalau kita memiliki keraguan padaNya..
.
#berserah #percaya #allahbapa #amsalkehidupan #customcase

1 0 9 hours ago
Penggunaan yang konsisten boleh memudarkan jeragat, kedutan halus dan melambatkan penuaan. Ia juga membantu membuang sel kulit mati, mengecilkan pori, melembabkan kulit dan menaikkan seri wajah😍. Gunakan dua kali sehari pagi dan malam. Anak remaja pon dah boleh guna. 
Bahan semulajadi dalam zinnia magenta mampu membantu mengawal pengeluaran minyak dan sebum yang berlebihan yang boleh menyebabkan jerawat! . 
PROMOSI ZINNIA + ROSE WATER RM63.00 📲 www.wasap.my/60107741770

#TeamBidadariKemaman #jrmkemaman
#jrm #jrmonline #jrmcod #jrmterengganu #jrmcodkemaman 
#zinniamagenta #jamuratumalaya

Penggunaan yang konsisten boleh memudarkan jeragat, kedutan halus dan melambatkan penuaan. Ia juga membantu membuang sel kulit mati, mengecilkan pori, melembabkan kulit dan menaikkan seri wajah😍. Gunakan dua kali sehari pagi dan malam. Anak remaja pon dah boleh guna.
Bahan semulajadi dalam zinnia magenta mampu membantu mengawal pengeluaran minyak dan sebum yang berlebihan yang boleh menyebabkan jerawat! .
PROMOSI ZINNIA + ROSE WATER RM63.00 📲 www.wasap.my/60107741770

#TeamBidadariKemaman #jrmkemaman
#jrm #jrmonline #jrmcod #jrmterengganu #jrmcodkemaman
#zinniamagenta #jamuratumalaya

1 1 10 hours ago
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
🔰 Autolight Function 🔰 Cermin kaca 🔰 World Time, 4 Alarm 🔰 Led Light
🔰 Copy 1:1 Original 🔰 Fully Function
🔰 Stopwatch
🔰 Dual time 24 hours sistem 🔰 Kalis air & sangat tahan lasak
🔰 No siri di stripe, Buckle Casio Japan 🔰 Jarum kecik berfungsi bila on Stopwatch
🔰 Water Resistant (No Warantty Cover)
🔰 Timer, Day-DateStopwatch Set time, Day-Date-Year, berfungsi dengan tip top
INCLUDE FULL SET :
✅ Casio Paper Bag | Manual Book | G-Shock Tin, Warantty 2 BULAN (ENGINE)
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
🔰 Autolight Function 🔰 Cermin kaca 🔰 World Time, 4 Alarm 🔰 Led Light
🔰 Copy 1:1 Original 🔰 Fully Function
🔰 Stopwatch
🔰 Dual time 24 hours sistem 🔰 Kalis air & sangat tahan lasak
🔰 No siri di stripe, Buckle Casio Japan 🔰 Jarum kecik berfungsi bila on Stopwatch
🔰 Water Resistant (No Warantty Cover)
🔰 Timer, Day-DateStopwatch Set time, Day-Date-Year, berfungsi dengan tip top
INCLUDE FULL SET :
✅ Casio Paper Bag | Manual Book | G-Shock Tin, Warantty 2 BULAN (ENGINE)

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

8 0 12 hours ago
sebatang pohon takkan pernah menjadi kokoh tanpa terpaan angin, hujan, atau teriknya mentari.... #sumeleh 
#sumendedeningGusti
#Gustimbotensare
#berserah
#pasrah

sebatang pohon takkan pernah menjadi kokoh tanpa terpaan angin, hujan, atau teriknya mentari.... #sumeleh
#sumendedeningGusti
#Gustimbotensare
#berserah
#pasrah

20 0 18 hours ago
Yups mari para pebisnis minuman 🍵 yg lagi hits biar brandingan nya makin kece 😎😎dan lebih cepat di kenal banyak org 😚😍 kami ziap menjadi rekan/mitra 👬 dalam usaha nya 
Kami menyediakan jasa sablon gelas cup/paper cup ny adapun kami siap menyediakan cup/papercup yg gans n sist perlukan 👌 ➡Minimal order 1000pcs
↪Untuk jasa sablon saja hanya Rp 300✔
↪Untuk cup (standar dipasaran"zetta") + sablon hanya Rp 570✔ ☞Info/dll langsung DM aja gans n sist gausah pake sungkan biar mesra 😉 sabloncupbandung💝

#sabloncup
#sablonpapercup 
#sabloncupbandung 
#sablonpapercupbagus 
#sablonkaoskeren 
#sabloncupcoffe 
#sabloncupthaitea 
#mencarirejeki 
#ikhtiar 
#berdoa
#berserah
#berserahdiri
#illahi 
#insyaallah 
Akan datang saat nya apa yg kita harapkan terwujud❇✨🕋
#aamiin #aamiinyaallah

Yups mari para pebisnis minuman 🍵 yg lagi hits biar brandingan nya makin kece 😎😎dan lebih cepat di kenal banyak org 😚😍 kami ziap menjadi rekan/mitra 👬 dalam usaha nya
Kami menyediakan jasa sablon gelas cup/paper cup ny adapun kami siap menyediakan cup/papercup yg gans n sist perlukan 👌 ➡Minimal order 1000pcs
↪Untuk jasa sablon saja hanya Rp 300✔
↪Untuk cup (standar dipasaran"zetta") + sablon hanya Rp 570✔ ☞Info/dll langsung DM aja gans n sist gausah pake sungkan biar mesra 😉 sabloncupbandung💝

#sabloncup
#sablonpapercup
#sabloncupbandung
#sablonpapercupbagus
#sablonkaoskeren
#sabloncupcoffe
#sabloncupthaitea
#mencarirejeki
#ikhtiar
#berdoa
#berserah
#berserahdiri
#illahi
#insyaallah
Akan datang saat nya apa yg kita harapkan terwujud❇✨🕋
#aamiin #aamiinyaallah

9 2 19 hours ago
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
✅  2Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  Stopwacth, Timer Function
✅  Exclusive Outlook
✅  Diameter (40mm)
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Rubber Strap
✅  Stainless Steel Case
✅  Sesuai untuk lelaki Bergaya
✅  Automatic Movement (Nadi)
✅  FREE Box
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
✅  2Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  Stopwacth, Timer Function
✅  Exclusive Outlook
✅  Diameter (40mm)
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Rubber Strap
✅  Stainless Steel Case
✅  Sesuai untuk lelaki Bergaya
✅  Automatic Movement (Nadi)
✅  FREE Box

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

1 0 22 hours ago
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
✅  2Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  Stopwacth, Timer Function
✅  Exclusive Outlook
✅  Diameter (40mm)
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Rubber Strap
✅  Stainless Steel Case
✅  Sesuai untuk lelaki Bergaya
✅  Automatic Movement (Nadi)
✅  FREE Box
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
✅  2Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  Stopwacth, Timer Function
✅  Exclusive Outlook
✅  Diameter (40mm)
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Rubber Strap
✅  Stainless Steel Case
✅  Sesuai untuk lelaki Bergaya
✅  Automatic Movement (Nadi)
✅  FREE Box

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

1 0 22 hours ago
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
✅  2Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  Stopwacth, Timer Function
✅  Exclusive Outlook
✅  Diameter (40mm)
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Rubber Strap
✅  Stainless Steel Case
✅  Sesuai untuk lelaki Bergaya
✅  Automatic Movement (Nadi)
✅  FREE Box
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
✅  2Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  Stopwacth, Timer Function
✅  Exclusive Outlook
✅  Diameter (40mm)
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Rubber Strap
✅  Stainless Steel Case
✅  Sesuai untuk lelaki Bergaya
✅  Automatic Movement (Nadi)
✅  FREE Box

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

1 0 22 hours ago
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
✅  2Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  Stopwacth, Timer Function
✅  Exclusive Outlook
✅  Diameter (40mm)
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Rubber Strap
✅  Stainless Steel Case
✅  Sesuai untuk lelaki Bergaya
✅  Automatic Movement (Nadi)
✅  FREE Box
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
✅  2Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  Stopwacth, Timer Function
✅  Exclusive Outlook
✅  Diameter (40mm)
✅  Analog Function
✅  Copy 1:1 Original
✅  Rubber Strap
✅  Stainless Steel Case
✅  Sesuai untuk lelaki Bergaya
✅  Automatic Movement (Nadi)
✅  FREE Box

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

2 0 22 hours ago
🎼 "Your grace is stronger..."
Thanks @vania_glorianna yg request lagu ini!
•Siapapun bisa REQUEST lagu rohani (via DM / comment) 👌
•REPOST? Boleh banget, tapi jangan hapus tulisan "@spirit.vitamins" ya.. 🙏

Thankyou, have a blessed day 💕
.
.
.
#spiritvitamins #stronger #christiansong #savior #newcreationworship #lagurohani #Jesus #God #HolySpirit #kristen #Bapa #Yesus #Tuhan #RohKudus #faith #hope #love #kasih #kekuatan #doa #berserah #bersyukur #hidupbaru #motivasi #inspirasi #renungan #liriklagurohani #anakTuhan #janjiTuhan #inspirasikristen

🎼 "Your grace is stronger..."
Thanks @vania_glorianna yg request lagu ini!
•Siapapun bisa REQUEST lagu rohani (via DM / comment) 👌
•REPOST? Boleh banget, tapi jangan hapus tulisan "@spirit.vitamins" ya.. 🙏

Thankyou, have a blessed day 💕
.
.
.
#spiritvitamins #stronger #christiansong #savior #newcreationworship #lagurohani #Jesus #God #HolySpirit #kristen #Bapa #Yesus #Tuhan #RohKudus #faith #hope #love #kasih #kekuatan #doa #berserah #bersyukur #hidupbaru #motivasi #inspirasi #renungan #liriklagurohani #anakTuhan #janjiTuhan #inspirasikristen

61 2 22 August, 2019
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
🔰 Autolight
🔰 2 month warannty (ENGINE)
🔰 Cermin kaca 🔰 4 Alarm, Snooze
🔰 Led Light
🔰 Copy 1:1 Original
🔰 World Time, Single Alarm
🔰 Dual time 24 hours sistem 🔰 Kalis air (No Warrantty) & sangat tahan lasak
🔰 No siri di stripe, Buckle Casio Japan 🔰 Regular time, Timer, Stopwatch Set time, Day, Date Year, berfungsi dengan tip top
🔰 INCLUDE, Paper Bag, Manual Book, Cover Box G-Shock, Tin G-Shock, Tag G-Shock. ➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM190
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
🔰 Autolight
🔰 2 month warannty (ENGINE)
🔰 Cermin kaca 🔰 4 Alarm, Snooze
🔰 Led Light
🔰 Copy 1:1 Original
🔰 World Time, Single Alarm
🔰 Dual time 24 hours sistem 🔰 Kalis air (No Warrantty) & sangat tahan lasak
🔰 No siri di stripe, Buckle Casio Japan 🔰 Regular time, Timer, Stopwatch Set time, Day, Date Year, berfungsi dengan tip top
🔰 INCLUDE, Paper Bag, Manual Book, Cover Box G-Shock, Tin G-Shock, Tag G-Shock. ➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM190

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

2 0 22 August, 2019
Sebagai mama aku harus kuat ...
Kuat semuaaaaa nyaaa....
.
Maka dari itu aku butuh nutrisi luar biasa dan nutrisi nomor 1 di dunia...
.
Selain untuk program BB bisa juga untuk nutrisi #otak kita... supayaaa jadi #mamacerdas dan #anakcerdas
.
Jadi ga asal ngomong di mana2 😁😁😁
.
.

#GODisgood #rainbow #pelangi #sukses #berserah #bersyukur 
#pelangiclub #herbalifetridharma #herbalifepondoklabu #peaceandlove #rumahnutrisipelangi #motivasi #bijak #tipsdiet #mulaiajadulu #sedekah #berbagisemangat #sunshine #lagudangdut #kdi
 #anakcerdas #mamacerdas

Sebagai mama aku harus kuat ...
Kuat semuaaaaa nyaaa....
.
Maka dari itu aku butuh nutrisi luar biasa dan nutrisi nomor 1 di dunia...
.
Selain untuk program BB bisa juga untuk nutrisi #otak kita... supayaaa jadi #mamacerdas dan #anakcerdas
.
Jadi ga asal ngomong di mana2 😁😁😁
.
.

#GODisgood #rainbow #pelangi #sukses #berserah #bersyukur
#pelangiclub #herbalifetridharma #herbalifepondoklabu #peaceandlove #rumahnutrisipelangi #motivasi #bijak #tipsdiet #mulaiajadulu #sedekah #berbagisemangat #sunshine #lagudangdut #kdi
#anakcerdas #mamacerdas

16 0 22 August, 2019
*_Kita…_*

Mudah lelah,
Mungkin karena tujuan kita bukan ALLAH.

Cepat bosan,
Mungkin karena kurang interaksi dengan Al Qur’an.

Sering marah,
Karena kita kurang dzikir jadi bikin resah.

Tak tentu arah,
Mungkin karena shalat kita ada yang salah.

Tak pernah merasa cukup,
Bisa jadi karena kita kurang sedekah.

Tak mempan dinasehati,
Mungkin karena selalu merasa benar dan tinggi hati.

Hati sering gersang,
Segera ganti musik jadi murottal yang menenangkan hati.

Merasa waktu selalu kurang,
Karena banyak aktifitas sia-sia dan unfaedahnya.

Antara kita dan hati, ibarat telunjur dan ibu jari.
Bagaimana kita menghabiskan aktifitas maka seperti itulah suasana hati.

Aktifitas yang berkah dan manfaat akan membawa rasa tenang pada hati.
Sedangkan yang sia-sia hanya akan membawa pada kegersangan saja.

#semangat
#motivasi
#berserah
#motivator
#motivasihiudp
#inspirasi
#inspirasiindonesia
#semangatt
#semangathijrah
#attin
#attinhijabstore

*_Kita…_*

Mudah lelah,
Mungkin karena tujuan kita bukan ALLAH.

Cepat bosan,
Mungkin karena kurang interaksi dengan Al Qur’an.

Sering marah,
Karena kita kurang dzikir jadi bikin resah.

Tak tentu arah,
Mungkin karena shalat kita ada yang salah.

Tak pernah merasa cukup,
Bisa jadi karena kita kurang sedekah.

Tak mempan dinasehati,
Mungkin karena selalu merasa benar dan tinggi hati.

Hati sering gersang,
Segera ganti musik jadi murottal yang menenangkan hati.

Merasa waktu selalu kurang,
Karena banyak aktifitas sia-sia dan unfaedahnya.

Antara kita dan hati, ibarat telunjur dan ibu jari.
Bagaimana kita menghabiskan aktifitas maka seperti itulah suasana hati.

Aktifitas yang berkah dan manfaat akan membawa rasa tenang pada hati.
Sedangkan yang sia-sia hanya akan membawa pada kegersangan saja.

#semangat
#motivasi
#berserah
#motivator
#motivasihiudp
#inspirasi
#inspirasiindonesia
#semangatt
#semangathijrah
#attin
#attinhijabstore

11 0 22 August, 2019
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
✅  1 Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  EXCLUSIVE Outlook
✅  Diameter (43mm)
✅  High Gred
✅  Stopwatch Function
✅  Analog Type
✅  Steel Strap
✅  Sesuai utk Lelaki
✅  Date Showing
✅  Semua Jarum berfungsi
✅  Parker Clip Tissot
✅  Battery Movement
✅  FREE Box
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
✅  1 Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  EXCLUSIVE Outlook
✅  Diameter (43mm)
✅  High Gred
✅  Stopwatch Function
✅  Analog Type
✅  Steel Strap
✅  Sesuai utk Lelaki
✅  Date Showing
✅  Semua Jarum berfungsi
✅  Parker Clip Tissot
✅  Battery Movement
✅  FREE Box

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

4 0 22 August, 2019
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
✅  1 Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  EXCLUSIVE Outlook
✅  Diameter (43mm)
✅  High Gred
✅  Stopwatch Function
✅  Analog Type
✅  Steel Strap
✅  Sesuai utk Lelaki
✅  Date Showing
✅  Semua Jarum berfungsi
✅  Parker Clip Tissot
✅  Battery Movement
✅  FREE Box
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
✅  1 Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  EXCLUSIVE Outlook
✅  Diameter (43mm)
✅  High Gred
✅  Stopwatch Function
✅  Analog Type
✅  Steel Strap
✅  Sesuai utk Lelaki
✅  Date Showing
✅  Semua Jarum berfungsi
✅  Parker Clip Tissot
✅  Battery Movement
✅  FREE Box

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

3 0 22 August, 2019
*_Kita…_*

Mudah lelah,
Mungkin karena tujuan kita bukan ALLAH.

Cepat bosan,
Mungkin karena kurang interaksi dengan Al Qur’an.

Sering marah,
Karena kita kurang dzikir jadi bikin resah.

Tak tentu arah,
Mungkin karena shalat kita ada yang salah.

Tak pernah merasa cukup,
Bisa jadi karena kita kurang sedekah.

Tak mempan dinasehati,
Mungkin karena selalu merasa benar dan tinggi hati.

Hati sering gersang,
Segera ganti musik jadi murottal yang menenangkan hati.

Merasa waktu selalu kurang,
Karena banyak aktifitas sia-sia dan unfaedahnya.

Antara kita dan hati, ibarat telunjur dan ibu jari.
Bagaimana kita menghabiskan aktifitas maka seperti itulah suasana hati.

Aktifitas yang berkah dan manfaat akan membawa rasa tenang pada hati.
Sedangkan yang sia-sia hanya akan membawa pada kegersangan saja.

#semangat
#motivasi
#berserah
#motivator
#motivasihiudp
#inspirasi
#inspirasiindonesia
#semangatt
#semangathijrah
#attin
#attinhijabstore

*_Kita…_*

Mudah lelah,
Mungkin karena tujuan kita bukan ALLAH.

Cepat bosan,
Mungkin karena kurang interaksi dengan Al Qur’an.

Sering marah,
Karena kita kurang dzikir jadi bikin resah.

Tak tentu arah,
Mungkin karena shalat kita ada yang salah.

Tak pernah merasa cukup,
Bisa jadi karena kita kurang sedekah.

Tak mempan dinasehati,
Mungkin karena selalu merasa benar dan tinggi hati.

Hati sering gersang,
Segera ganti musik jadi murottal yang menenangkan hati.

Merasa waktu selalu kurang,
Karena banyak aktifitas sia-sia dan unfaedahnya.

Antara kita dan hati, ibarat telunjur dan ibu jari.
Bagaimana kita menghabiskan aktifitas maka seperti itulah suasana hati.

Aktifitas yang berkah dan manfaat akan membawa rasa tenang pada hati.
Sedangkan yang sia-sia hanya akan membawa pada kegersangan saja.

#semangat
#motivasi
#berserah
#motivator
#motivasihiudp
#inspirasi
#inspirasiindonesia
#semangatt
#semangathijrah
#attin
#attinhijabstore

178 4 22 August, 2019
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
✅  1 Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  EXCLUSIVE Outlook
✅  Diameter (43mm)
✅  High Gred
✅  Stopwatch Function
✅  Analog Type
✅  Steel Strap
✅  Sesuai utk Lelaki
✅  Date Showing
✅  Semua Jarum berfungsi
✅  Parker Clip Tissot
✅  Battery Movement
✅  FREE Box
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
✅  1 Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  EXCLUSIVE Outlook
✅  Diameter (43mm)
✅  High Gred
✅  Stopwatch Function
✅  Analog Type
✅  Steel Strap
✅  Sesuai utk Lelaki
✅  Date Showing
✅  Semua Jarum berfungsi
✅  Parker Clip Tissot
✅  Battery Movement
✅  FREE Box

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

1 0 22 August, 2019
Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊
⌚
Spek Terbaik : ⌚
✅  1 Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  EXCLUSIVE Outlook
✅  Diameter (43mm)
✅  High Gred
✅  Stopwatch Function
✅  Analog Type
✅  Steel Strap
✅  Sesuai utk Lelaki
✅  Date Showing
✅  Semua Jarum berfungsi
✅  Parker Clip Tissot
✅  Battery Movement
✅  FREE Box
➕
✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160
⌚
FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾
⌚
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

Seruan kepada abang2 diluar sana... mana korang? tak nampak pun muncul kat sini?. Kalau abang2 yang nak kan jam yg lawa2 sesuai utk abang2, atau abang2 nak beli set couple nak suit2 dgn pasangan pon boleh, nak beli sebagai hadiah pon boleh, jam di posting ni sangat sangat sangat sesuai untuk anda!. Banyak pilihan, banyak jenis jam tangan yg ada, brand pun macam2! warna pon lawa2! kualiti terbaik dari ladang! harga murah murah jaa min jual... Warranty dijamin adaa... Min nak habaq kat sini adalah, macam mana min post gambaq dia punya lawa, macam tu jugak laa macam mana dia punya lawa korang dapat malah lagi elok dari gambaq yg min post. Min JAMIN okay. Utk maklumat lagi lanjut tentang jam yg min juai ni, korang boleh terus baca captions ni sampai habis, harga pun admin dah siap tulis. Tak lupa jugak, setiap pembelian jam tangan dari admin, admin akan bagi FREE GIFT GELANG TANGAN... 1 lagi min nak pesan, jangan laa lupa tag kawan2 korang sekali... mana tau kawan2 korang tengah cari apa2 yg min jual.. kalau depa tak cari pun, korang tag jaa, baru hidup min tak laa sunyi sangat... 😊

Spek Terbaik : ⌚
✅  1 Month Warranty (Engine)
✅  Cermin Kaca
✅  EXCLUSIVE Outlook
✅  Diameter (43mm)
✅  High Gred
✅  Stopwatch Function
✅  Analog Type
✅  Steel Strap
✅  Sesuai utk Lelaki
✅  Date Showing
✅  Semua Jarum berfungsi
✅  Parker Clip Tissot
✅  Battery Movement
✅  FREE Box

✔️ PERCUMA GELANG TANGAN!! ⌚
Harga : RM160

FREE POSTAGE KE SELURUH PELUSUK MALAYSIA🇲🇾

Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) ⌚
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #KitaMerdeKawan #igersmalaysia #unikl #uum #utm #tonton #ytjt  #GelakPecahPerut #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah #kualalumpur #johor #muzikallawaksuperstar .

5 0 22 August, 2019

Top #Berserah posts

Nak dance time siang kata tak puasa so kita BERSERAH time malam je la 🙏🏻 Tag member korang yang suka lagu ni 🔥 Choreo dalam 15 minit je sebab security tak bagi bising malam2 🤣 Song by @zizanrazak869 @ismailizzani_ @rocketfuelent @alifgram✨#berserah #malaysiancover #zizanrazak #ismailizzani #dance #cover #syazwanchoreo

Nak dance time siang kata tak puasa so kita BERSERAH time malam je la 🙏🏻 Tag member korang yang suka lagu ni 🔥 Choreo dalam 15 minit je sebab security tak bagi bising malam2 🤣 Song by @zizanrazak869 @ismailizzani_ @rocketfuelent @alifgram#berserah #malaysiancover #zizanrazak #ismailizzani #dance #cover #syazwanchoreo

1,129 30 16 May, 2019
Jangan lupa nantikan lagu TERBARU yang bertajuk berserah mael dan zizan razak #berserah

Jangan lupa nantikan lagu TERBARU yang bertajuk berserah mael dan zizan razak #berserah

642 4 24 April, 2019
YouTube lirik berserah #berserah

YouTube lirik berserah #berserah

1,305 13 27 April, 2019
Donde donde donde! 🕺🏻
.
.
.
Bae where are you? 🙁
Donde - @andibernadee 
recommended 🎧 @qiffx @zhrddinakml 🎸 @syabilzulkufli  @kidz_azz 
@malaysiancover 
Drop your comments ❤️💜 i’ll reply one by one 🖤 
#tagbae #tagfriends #donde
#malaysiancover #coverstarera #itsqiffcover #chowsin

Donde donde donde! 🕺🏻
.
.
.
Bae where are you? 🙁
Donde - @andibernadee
recommended 🎧 @qiffx @zhrddinakml 🎸 @syabilzulkufli @kidz_azz
@malaysiancover
Drop your comments ❤️💜 i’ll reply one by one 🖤
#tagbae #tagfriends #donde
#malaysiancover #coverstarera #itsqiffcover #chowsin

37,780 751 3 April, 2019
Ampun kan saya 🙏🏻
.
#haelhusaini 
#berserah
#haelers

Ampun kan saya 🙏🏻
.
#haelhusaini
#berserah
#haelers

27,442 333 19 June, 2019
SALAM JUMAAT! 😇
.
Lapar kan? takpe min faham... 😣 apa kata kita layan cover dari @riefdaniel & @dashwan99  ni, boleh hilang lapar wooo 🤤
.
cover #BERSERAH dari @zizanrazak869 ft @ismailizzani_ 🙌🏼
.
Lagu raya apa best untuk dorang cover eh? @riefflesia 🤔🤔🤔
.
#RiefDaniel #CDC #CDCcover #auramuzik #auracover #auratanya #indomusikgram #malaysiancover #zizanrazak #ismailizzani

SALAM JUMAAT! 😇
.
Lapar kan? takpe min faham... 😣 apa kata kita layan cover dari @riefdaniel & @dashwan99 ni, boleh hilang lapar wooo 🤤
.
cover #BERSERAH dari @zizanrazak869 ft @ismailizzani_ 🙌🏼
.
Lagu raya apa best untuk dorang cover eh? @riefflesia 🤔🤔🤔
.
#RiefDaniel #CDC #CDCcover #auramuzik #auracover #auratanya #indomusikgram #malaysiancover #zizanrazak #ismailizzani

217 6 17 May, 2019
Siapa dah dengar lagu terbaru MAEL dengan ZIZAN?🙋‍♀️😍
.
.
#berserah #sabar #demikita #luarbiasabyizzani #savemebidadari #ismailizzanifans

Siapa dah dengar lagu terbaru MAEL dengan ZIZAN?🙋‍♀️😍
.
.
#berserah #sabar #demikita #luarbiasabyizzani #savemebidadari #ismailizzanifans

668 29 27 April, 2019
Zizan Razak - Berserah ft. Ismail Izzani 🎤 sorry cause takleh nak buat full cover. Takde minus one ✌🏻
.
Guitarist - @dashwan99 🎸
.
@zizanrazak869 @ismailizzani_ #zizanrazak #ismailizzani #berserah #berserahcover #coversong #coversongs #songcover #hotvocals #talented #talentedsingers #musician #musicians #guitar #guitarist #cover #talentedmusicians #talentedmusician #malaysiancover

Zizan Razak - Berserah ft. Ismail Izzani 🎤 sorry cause takleh nak buat full cover. Takde minus one ✌🏻
.
Guitarist - @dashwan99 🎸
.
@zizanrazak869 @ismailizzani_ #zizanrazak #ismailizzani #berserah #berserahcover #coversong #coversongs #songcover #hotvocals #talented #talentedsingers #musician #musicians #guitar #guitarist #cover #talentedmusicians #talentedmusician #malaysiancover

4,691 67 9 May, 2019