#100organik Instagram Photos & Videos

100organik - 819 posts

Sabun Tomato Hajar🍅🍅
-
👍 Kulit kusam , jadi fresh dan nampak lebih muda 👍 Kulit jeragat , jadi makin nipiss dan cerah sekata 👍 Kulit jerawat , jadi makin kecut dan cegah dari jerawat baru utk menyinggah lagi 👍 Biji kolestrol , jadi makin kecik dan akhirnya hilang 👍 Blackhead whitehead , hilang terus dengan dua , tiga kali cucian . -
Hebat ke hebat STH ni ? Yg penting konsisten . -
Jom bertomato 💋
.
.
#SabunTomatoHajar #100organik #sthcheras #sthsalakselatan #sthpermaisuri #hajarorganicbeauty

Sabun Tomato Hajar🍅🍅
-
👍 Kulit kusam , jadi fresh dan nampak lebih muda 👍 Kulit jeragat , jadi makin nipiss dan cerah sekata 👍 Kulit jerawat , jadi makin kecut dan cegah dari jerawat baru utk menyinggah lagi 👍 Biji kolestrol , jadi makin kecik dan akhirnya hilang 👍 Blackhead whitehead , hilang terus dengan dua , tiga kali cucian . -
Hebat ke hebat STH ni ? Yg penting konsisten . -
Jom bertomato 💋
.
.
#SabunTomatoHajar #100organik #sthcheras #sthsalakselatan #sthpermaisuri #hajarorganicbeauty

0 0 5 July, 2019
alhmdllah..kalau kita rjin usaha,kita akan dpt hasil dia...kena restock lg la jwb dia....sis ckup tkot kalau barang xdak kat tgan.sbb cust nk barang xkira masa... bila tgk barang penuh lega qasa..brang tgai mcm ni mmg dh susah hati....tiap 2 3  hari skali akan àmbil barang..kalau sebulan hmpa byayangkan . sis dh blh saving dlm acc dh...biz geli2 ja tau...meh sapa nk join.. pm sis.. bila biz hati kena kental..fokus kita nk bntu org y ada msalah kesihatan.. niat kena betul.. insyalah rezeki xpenah salah alamat...
#boroih
#m.urat
#100organik
produk org kmpung.

Wasap
0195408884

alhmdllah..kalau kita rjin usaha,kita akan dpt hasil dia...kena restock lg la jwb dia....sis ckup tkot kalau barang xdak kat tgan.sbb cust nk barang xkira masa... bila tgk barang penuh lega qasa..brang tgai mcm ni mmg dh susah hati....tiap 2 3 hari skali akan àmbil barang..kalau sebulan hmpa byayangkan . sis dh blh saving dlm acc dh...biz geli2 ja tau...meh sapa nk join.. pm sis.. bila biz hati kena kental..fokus kita nk bntu org y ada msalah kesihatan.. niat kena betul.. insyalah rezeki xpenah salah alamat...
#boroih
#m.urat
#100organik
produk org kmpung.

Wasap
0195408884

8 1 4 July, 2019
Testimoni terkini 11/06/09

Masalah : ayam tiba2 monyok, hilang selera makan, berak kapor, balung biru lebam

Rawatan : bagi pati SMX Booster 3ml  2x sehari (pagi & malam) 
Hasil : selepas 3 hari ayam kembali aktif, kuat makan, galak berkokok.. Untuk mendapatkan SMX Booster blh tekan link di bawah ⬇️⬇️⬇️ ☎️ www.wasap.my/60104242769/smxbooster
☎️ www.wasap.my/60104242769/smxbooster
☎️ www.wasap.my/60104242769/smxbooster

#SMXBooster
#selerakmakanMaximum
#terlajaksihat
#terlajakgemok
#masalahcacing
#produkbumiputra
#100organik
#mesticuba #pets #petshop #ayam

Testimoni terkini 11/06/09

Masalah : ayam tiba2 monyok, hilang selera makan, berak kapor, balung biru lebam

Rawatan : bagi pati SMX Booster 3ml 2x sehari (pagi & malam)
Hasil : selepas 3 hari ayam kembali aktif, kuat makan, galak berkokok.. Untuk mendapatkan SMX Booster blh tekan link di bawah ⬇️⬇️⬇️ ☎️ www.wasap.my/60104242769/smxbooster
☎️ www.wasap.my/60104242769/smxbooster
☎️ www.wasap.my/60104242769/smxbooster

#SMXBooster
#selerakmakanMaximum
#terlajaksihat
#terlajakgemok
#masalahcacing
#produkbumiputra
#100organik
#mesticuba #pets #petshop #ayam

13 4 15 June, 2019
Berkah penghujung Ramadhan..
#aquaponik rumahan
#100organik 
#nilasehat

Berkah penghujung Ramadhan..
#aquaponik rumahan
#100organik
#nilasehat

3 2 4 June, 2019
TESTIMONI YOUTH! 
Hari ni last day utk korang dapatkan FULL SET skincare FREE Travel Set ni tau... Bayangkan Full Set Youth ni korang boleh guna sehingga 6-8 bulan, Memang sangat jimat. 
Dapat pula Travel kit Dan beg yang sangat comel  PERCUMA je. .. Senang dibawa utk travel @ holiday ke mana-mana, Tak perlu nak angkut banyak2 macam sebelum ni. 
Boleh share dgn yg tersayang,  contohnya Ibu ambik Fullset,  anak ambik yang travel set. Semua dapat rasa kebaikan Youth 😍

So mana yang nak grab tu,  cpt2 wasap akak ye... Lepas ni memang susah nak dpt Promo semacam ini tau 😊

Whatsapp 016-3649751
Whatsapp 016-3649751

#promoapril
#Youth
#100organik
#skincareselamat
#setjeragat
#setkulitcantik
#kulitcantik 
#Jerawat 
#sayajualshaklee 
#facial
#bagandatuk 
#shakleehutanmelintang
#student 
#surirumah 
#nur2
#tahanlama
#igshop
#beauty
#bazaaronline

TESTIMONI YOUTH!
Hari ni last day utk korang dapatkan FULL SET skincare FREE Travel Set ni tau... Bayangkan Full Set Youth ni korang boleh guna sehingga 6-8 bulan, Memang sangat jimat.
Dapat pula Travel kit Dan beg yang sangat comel PERCUMA je. .. Senang dibawa utk travel @ holiday ke mana-mana, Tak perlu nak angkut banyak2 macam sebelum ni.
Boleh share dgn yg tersayang, contohnya Ibu ambik Fullset, anak ambik yang travel set. Semua dapat rasa kebaikan Youth 😍

So mana yang nak grab tu, cpt2 wasap akak ye... Lepas ni memang susah nak dpt Promo semacam ini tau 😊

Whatsapp 016-3649751
Whatsapp 016-3649751

#promoapril
#Youth
#100organik
#skincareselamat
#setjeragat
#setkulitcantik
#kulitcantik
#Jerawat
#sayajualshaklee
#facial
#bagandatuk
#shakleehutanmelintang
#student
#surirumah
#nur2
#tahanlama
#igshop
#beauty
#bazaaronline

8 0 30 April, 2019
TESTIMONI YOUTH! 
Hari ni last day utk korang dapatkan FULL SET skincare FREE Travel Set ni tau... Bayangkan Full Set Youth ni korang boleh guna sehingga 6-8 bulan, Memang sangat jimat. 
Dapat pula Travel kit Dan beg yang sangat comel  PERCUMA je. .. Senang dibawa utk travel @ holiday ke mana-mana, Tak perlu nak angkut banyak2 macam sebelum ni. 
Boleh share dgn yg tersayang,  contohnya Ibu ambik Fullset,  anak ambik yang travel set. Semua dapat rasa kebaikan Youth 😍

So mana yang nak grab tu,  cpt2 wasap akak ye... Lepas ni memang susah nak dpt Promo semacam ini tau 😊

Whatsapp 016-3649751
Whatsapp 016-3649751

#promoapril
#Youth
#100organik
#skincareselamat
#setjeragat
#setkulitcantik
#kulitcantik 
#Jerawat 
#sayajualshaklee 
#facial
#bagandatuk 
#shakleehutanmelintang
#student 
#surirumah 
#nur2
#tahanlama
#igshop
#beauty
#bazaaronline

TESTIMONI YOUTH!
Hari ni last day utk korang dapatkan FULL SET skincare FREE Travel Set ni tau... Bayangkan Full Set Youth ni korang boleh guna sehingga 6-8 bulan, Memang sangat jimat.
Dapat pula Travel kit Dan beg yang sangat comel PERCUMA je. .. Senang dibawa utk travel @ holiday ke mana-mana, Tak perlu nak angkut banyak2 macam sebelum ni.
Boleh share dgn yg tersayang, contohnya Ibu ambik Fullset, anak ambik yang travel set. Semua dapat rasa kebaikan Youth 😍

So mana yang nak grab tu, cpt2 wasap akak ye... Lepas ni memang susah nak dpt Promo semacam ini tau 😊

Whatsapp 016-3649751
Whatsapp 016-3649751

#promoapril
#Youth
#100organik
#skincareselamat
#setjeragat
#setkulitcantik
#kulitcantik
#Jerawat
#sayajualshaklee
#facial
#bagandatuk
#shakleehutanmelintang
#student
#surirumah
#nur2
#tahanlama
#igshop
#beauty
#bazaaronline

6 0 30 April, 2019
LAST CALL PROMO YOUTH! 
Esok last day utk korang dapatkan FULL SET skincare FREE Travel Set ni tau... Bayangkan Full Set Youth ni korang boleh guna sehingga 6-8 bulan, Memang sangat jimat. 
Dapat pula Travel kit Dan beg yang sangat comel  PERCUMA je... Senang dibawa utk travel @ holiday ke mana-mana, Tak perlu nak angkut banyak2 macam sebelum ni. 
Boleh share dgn yg tersayang,  contohnya Ibu ambik Fullset,  anak ambik yang travel set. Semua dapat rasa kebaikan Youth 😍

So mana yang nak grab tu,  cpt2 wasap akak ye... Lepas ni memang susah nak dpt Promo semacam ini tau 😊

Whatsapp 016-3649751
Whatsapp 016-3649751

#promoapril
#Youth
#100organik
#skincareselamat
#setjeragat
#setkulitcantik
#kulitcantik 
#Jerawat 
#sayajualshaklee 
#facial
#bagandatuk 
#shakleehutanmelintang
#student 
#surirumah 
#nur2
#tahanlama
#igshop
#beauty
#bazaaronline

LAST CALL PROMO YOUTH!
Esok last day utk korang dapatkan FULL SET skincare FREE Travel Set ni tau... Bayangkan Full Set Youth ni korang boleh guna sehingga 6-8 bulan, Memang sangat jimat.
Dapat pula Travel kit Dan beg yang sangat comel PERCUMA je... Senang dibawa utk travel @ holiday ke mana-mana, Tak perlu nak angkut banyak2 macam sebelum ni.
Boleh share dgn yg tersayang, contohnya Ibu ambik Fullset, anak ambik yang travel set. Semua dapat rasa kebaikan Youth 😍

So mana yang nak grab tu, cpt2 wasap akak ye... Lepas ni memang susah nak dpt Promo semacam ini tau 😊

Whatsapp 016-3649751
Whatsapp 016-3649751

#promoapril
#Youth
#100organik
#skincareselamat
#setjeragat
#setkulitcantik
#kulitcantik
#Jerawat
#sayajualshaklee
#facial
#bagandatuk
#shakleehutanmelintang
#student
#surirumah
#nur2
#tahanlama
#igshop
#beauty
#bazaaronline

3 0 30 April, 2019
LAST CALL PROMO YOUTH! 
Esok last day utk korang dapatkan FULL SET skincare FREE Travel Set ni tau... Bayangkan Full Set Youth ni korang boleh guna sehingga 6-8 bulan, Memang sangat jimat. 
Dapat pula Travel kit Dan beg yang sangat comel  PERCUMA je... Senang dibawa utk travel @ holiday ke mana-mana, Tak perlu nak angkut banyak2 macam sebelum ni. 
Boleh share dgn yg tersayang,  contohnya Ibu ambik Fullset,  anak ambik yang travel set. Semua dapat rasa kebaikan Youth 😍

So mana yang nak grab tu,  cpt2 wasap akak ye... Lepas ni memang susah nak dpt Promo semacam ini tau 😊

Whatsapp 016-3649751
Whatsapp 016-3649751

#promoapril
#Youth
#100organik
#skincareselamat
#setjeragat
#setkulitcantik
#kulitcantik 
#Jerawat 
#sayajualshaklee 
#facial
#bagandatuk 
#shakleehutanmelintang
#student 
#surirumah 
#nur2
#tahanlama
#igshop
#beauty
#bazaaronline

LAST CALL PROMO YOUTH!
Esok last day utk korang dapatkan FULL SET skincare FREE Travel Set ni tau... Bayangkan Full Set Youth ni korang boleh guna sehingga 6-8 bulan, Memang sangat jimat.
Dapat pula Travel kit Dan beg yang sangat comel PERCUMA je... Senang dibawa utk travel @ holiday ke mana-mana, Tak perlu nak angkut banyak2 macam sebelum ni.
Boleh share dgn yg tersayang, contohnya Ibu ambik Fullset, anak ambik yang travel set. Semua dapat rasa kebaikan Youth 😍

So mana yang nak grab tu, cpt2 wasap akak ye... Lepas ni memang susah nak dpt Promo semacam ini tau 😊

Whatsapp 016-3649751
Whatsapp 016-3649751

#promoapril
#Youth
#100organik
#skincareselamat
#setjeragat
#setkulitcantik
#kulitcantik
#Jerawat
#sayajualshaklee
#facial
#bagandatuk
#shakleehutanmelintang
#student
#surirumah
#nur2
#tahanlama
#igshop
#beauty
#bazaaronline

11 0 29 April, 2019
alhmdllah..tmbah oder lg sis kita..rjin msti ada hasil... produk trbaik wjib org cr... bila mgndung ni mmg rzki murah..org buat mkan apa msti igt kat kita kan...
#boroih 
#m.urat
#100organik

Www.wasap.com.my/0195408884

alhmdllah..tmbah oder lg sis kita..rjin msti ada hasil... produk trbaik wjib org cr... bila mgndung ni mmg rzki murah..org buat mkan apa msti igt kat kita kan...
#boroih
#m.urat
#100organik

Www.wasap.com.my/0195408884

11 0 24 April, 2019
Cantik tertarik dengan Dary Skinny Legs & Slimmy Body Tea! 😍😍
.
.
Turun 11KG Uolsss! Kemain dahsyat akak ni. Haa uolss nak join akak ni jadi selim melim gitteww? .
.
Cepat-cepat la consume Dary Skinny Legs & Slimmy Body Tea yer. Cuba teh DARY ni dulu baru uolsss tahu! Hehe 😍
.
.
DARY SKINNY LEGS & SLIMMY  BODY TEA. Your No 1 choice of DETOX TEA.
.
📲 Whatsapp 0122362709
📦 COD JERTEH .
#kurusselepasbesalin 
#kuruscepat 
#kurusuntuksuami 
#kurusrm40 
#kurusidaman 
#tehmurahkuantan 
#tehorganikmurah 
#100organik 
#kurus2019 
#kurusdansihat 
#kuruscantik

Cantik tertarik dengan Dary Skinny Legs & Slimmy Body Tea! 😍😍
.
.
Turun 11KG Uolsss! Kemain dahsyat akak ni. Haa uolss nak join akak ni jadi selim melim gitteww? .
.
Cepat-cepat la consume Dary Skinny Legs & Slimmy Body Tea yer. Cuba teh DARY ni dulu baru uolsss tahu! Hehe 😍
.
.
DARY SKINNY LEGS & SLIMMY BODY TEA. Your No 1 choice of DETOX TEA.
.
📲 Whatsapp 0122362709
📦 COD JERTEH .
#kurusselepasbesalin
#kuruscepat
#kurusuntuksuami
#kurusrm40
#kurusidaman
#tehmurahkuantan
#tehorganikmurah
#100organik
#kurus2019
#kurusdansihat
#kuruscantik

3 0 22 April, 2019
Cantik tertarik dengan Dary Skinny Legs & Slimmy Body Tea! 😍😍
.
.
Turun 11KG Uolsss! Kemain dahsyat akak ni. Haa uolss nak join akak ni jadi selim melim gitteww? .
.
Cepat-cepat la consume Dary Skinny Legs & Slimmy Body Tea yer. Cuba teh DARY ni dulu baru uolsss tahu! Hehe 😍
.
.
DARY SKINNY LEGS & SLIMMY  BODY TEA. Your No 1 choice of DETOX TEA.
.
📲 Whatsapp 0173716541
📦 COD KUANTAN
🚚 Postage: Monday to Friday .
.
#kurusselepasbesalin 
#kuruscepat 
#kurusuntuksuami 
#kurusrm40 
#kurusidaman 
#tehmurahkuantan 
#tehorganikmurah 
#100organik 
#kurus2019 
#kurusdansihat 
#kuruscantik

Cantik tertarik dengan Dary Skinny Legs & Slimmy Body Tea! 😍😍
.
.
Turun 11KG Uolsss! Kemain dahsyat akak ni. Haa uolss nak join akak ni jadi selim melim gitteww? .
.
Cepat-cepat la consume Dary Skinny Legs & Slimmy Body Tea yer. Cuba teh DARY ni dulu baru uolsss tahu! Hehe 😍
.
.
DARY SKINNY LEGS & SLIMMY BODY TEA. Your No 1 choice of DETOX TEA.
.
📲 Whatsapp 0173716541
📦 COD KUANTAN
🚚 Postage: Monday to Friday .
.
#kurusselepasbesalin
#kuruscepat
#kurusuntuksuami
#kurusrm40
#kurusidaman
#tehmurahkuantan
#tehorganikmurah
#100organik
#kurus2019
#kurusdansihat
#kuruscantik

4 0 13 April, 2019
Terdapat 2 jenis #DARYTEA utk kuruskan Badan

1 - SKINNY LEGS TEA: #DarySkinnyLegsTea
-

Berfungsi untuk mengecilkan peha lengan dan pinggul. Ia boleh boost metabolism, sekat selera makan, buang air yang berlebihan dalam badan.
-
DARY SKINNY LEGS & SLIMMY  BODY TEA. Your No 1 choice of DETOX TEA.
-
-
📲 Whatsapp: 0173716541
🚚 Postage: Monday to Friday .
-
-
#nakkurussemulajadi 
#nakkurusdancantik 
#nakkurustanpadiet 
#naksihat 
#jomsihatjomcantik 
#jomsihatsamasama 
#jonkurussihat
#Deliverykuantan 
#codsekitarkuantan 
#100organik 
#nakkuruslagi
#nakkurus2019

Terdapat 2 jenis #DARYTEA utk kuruskan Badan

1 - SKINNY LEGS TEA: #DarySkinnyLegsTea
-

Berfungsi untuk mengecilkan peha lengan dan pinggul. Ia boleh boost metabolism, sekat selera makan, buang air yang berlebihan dalam badan.
-
DARY SKINNY LEGS & SLIMMY BODY TEA. Your No 1 choice of DETOX TEA.
-
-
📲 Whatsapp: 0173716541
🚚 Postage: Monday to Friday .
-
-
#nakkurussemulajadi
#nakkurusdancantik
#nakkurustanpadiet
#naksihat
#jomsihatjomcantik
#jomsihatsamasama
#jonkurussihat
#Deliverykuantan
#codsekitarkuantan
#100organik
#nakkuruslagi
#nakkurus2019

7 0 4 April, 2019
Testimoni fairy kiss lip scrub😱😱 Sekali sapuan da nampak kesan 💋bibir jadi pinkish 💋bibir lembab
💋hilangkan sel kulit mati
💋nampak lebih segar

Produk 100% bahan organik

Perisa strawberry 🍓 
Let’s scrub your 👄 
Berminat pm laju2 📲 www.wasap.my/018-9625247
📲 www.wasap.my/018-9625247

#bibirpinkish #bibirseksi #fairykisslipscrub #lipscrubstrawberry #bibirhitam #nakbibirpinkish #lipscrubmurah #100organik #homemade
 #lipscrubhomemade #dropshiplipscrub #agentlipscrubwanted #dropshipneeded #letssrubyourlips #treatmentbibir #bibirmerahsemulajadi #sayagunasayajual #sideincome #hargastudent #bibirmunggil

Testimoni fairy kiss lip scrub😱😱 Sekali sapuan da nampak kesan 💋bibir jadi pinkish 💋bibir lembab
💋hilangkan sel kulit mati
💋nampak lebih segar

Produk 100% bahan organik

Perisa strawberry 🍓
Let’s scrub your 👄
Berminat pm laju2 📲 www.wasap.my/018-9625247
📲 www.wasap.my/018-9625247

#bibirpinkish #bibirseksi #fairykisslipscrub #lipscrubstrawberry #bibirhitam #nakbibirpinkish #lipscrubmurah #100organik #homemade
#lipscrubhomemade #dropshiplipscrub #agentlipscrubwanted #dropshipneeded #letssrubyourlips #treatmentbibir #bibirmerahsemulajadi #sayagunasayajual #sideincome #hargastudent #bibirmunggil

17 0 2 April, 2019
sape nak muke nmpk NATURAL + PINKY² mcm ni. Jom beli set ni hanye rm35 shaja.  Berminat?? whatsapp / pm 
http://www.wasap.my/+601137206862

#ekinbeautymalaysia 
#ekinbeautyoriginal 
#ekinbeautyjb
#agentsah
#agentseluruhmalaysia 
#agentdesacemerlang 
#agentulutiram 
#agentjohorjaya 
#agentdesajaya 
#agentputeriwangsa 
#nakcantikcarisaya👸 
#kelulusankkm💯 
#100organik

sape nak muke nmpk NATURAL + PINKY² mcm ni. Jom beli set ni hanye rm35 shaja. Berminat?? whatsapp / pm
http://www.wasap.my/+601137206862

#ekinbeautymalaysia
#ekinbeautyoriginal
#ekinbeautyjb
#agentsah
#agentseluruhmalaysia
#agentdesacemerlang
#agentulutiram
#agentjohorjaya
#agentdesajaya
#agentputeriwangsa
#nakcantikcarisaya👸
#kelulusankkm💯
#100organik

30 3 24 March, 2019
testimoni  dari 79kg turun 76kg... alhmdllah .klaw rjin dpt hasil dia.. #boroih
#m.urat
#100organik
#air rebusan herba

Berminat dengan set sapora boroih
Ws 0195408884

testimoni dari 79kg turun 76kg... alhmdllah .klaw rjin dpt hasil dia.. #boroih
#m.urat
#100organik
#air rebusan herba

Berminat dengan set sapora boroih
Ws 0195408884

13 4 8 March, 2019
DARY tea ni dari 100% bahan semulajadi.
100% natural herbs
.
Slimmy lotus tea
✔Lotus leaf
✔Stevia
_
_
Skinny legs roselle tea
✔Roselle
✔Lemongrass
✔Verbena
.
#daryteatox
#tehslimmy 
#100organik
#kuruscepat 
#kuruskeding
#kempiskanperut 
#kurus2019
#nakcantikuntuksuami 
#nakkurusdancantik 
#codkuantan
#delivery

DARY tea ni dari 100% bahan semulajadi.
100% natural herbs
.
Slimmy lotus tea
✔Lotus leaf
✔Stevia
_
_
Skinny legs roselle tea
✔Roselle
✔Lemongrass
✔Verbena
.
#daryteatox
#tehslimmy
#100organik
#kuruscepat
#kuruskeding
#kempiskanperut
#kurus2019
#nakcantikuntuksuami
#nakkurusdancantik
#codkuantan
#delivery

2 0 1 March, 2019
Reposted from @syariahtiens_mataram.id - { MASKER WAJAH YANG PALING DIGEMARI PARA SELEBGRAM }

Kandungan nutrisi Masker spirulina sangat tinggi. 1x maskeran sama dengan memberi nutrisi 0,5 kg sayuran dan buah segar pada kulit wajah kamu.

Hasilnya ??
-Jerawat
-Komedo
-Flek hiam
-Kulit kusam/berminyak -Kantung mata HILANG... kulit bersih dan kencang seketika !! Bersertifikasi Halal dan BPOM, 100% ORGANIK tanpa bahan kimia apapun. Tenang aja sist, tidak ada efek ketergantungan dan tidak bersifat mengeluarkan jerawat.

FREE KONSULTASI !!
Hubungi kami:

Line/WA : 085238900237 
#maskerjerawat #maskerspirulina #maskerkusam #maskerkomedo #tiensherbal #spirulinatiens #herbalalami #100organik #pemutihtubuh #pemutihalami #maskerpengencang #kulitputih #pemutihbadan #kulitsehat #kulitcerah #putihcerah #cerahseketika #putihalami #maskerajaib #maskertren2018 #maskerselebgram #hitsinthailand #bigpromo #tiensawards #tienssyariah #herbaltiens #isagoodmask #lfl #tfl #lft

Reposted from @syariahtiens_mataram.id - { MASKER WAJAH YANG PALING DIGEMARI PARA SELEBGRAM }

Kandungan nutrisi Masker spirulina sangat tinggi. 1x maskeran sama dengan memberi nutrisi 0,5 kg sayuran dan buah segar pada kulit wajah kamu.

Hasilnya ??
-Jerawat
-Komedo
-Flek hiam
-Kulit kusam/berminyak -Kantung mata HILANG... kulit bersih dan kencang seketika !! Bersertifikasi Halal dan BPOM, 100% ORGANIK tanpa bahan kimia apapun. Tenang aja sist, tidak ada efek ketergantungan dan tidak bersifat mengeluarkan jerawat.

FREE KONSULTASI !!
Hubungi kami:

Line/WA : 085238900237
#maskerjerawat #maskerspirulina #maskerkusam #maskerkomedo #tiensherbal #spirulinatiens #herbalalami #100organik #pemutihtubuh #pemutihalami #maskerpengencang #kulitputih #pemutihbadan #kulitsehat #kulitcerah #putihcerah #cerahseketika #putihalami #maskerajaib #maskertren2018 #maskerselebgram #hitsinthailand #bigpromo #tiensawards #tienssyariah #herbaltiens #isagoodmask #lfl #tfl #lft

8 0 16 January, 2019
Reposted from @syariahtiens_mataram.id - { MASKER WAJAH YANG PALING DIGEMARI PARA SELEBGRAM }

Kandungan nutrisi Masker spirulina sangat tinggi. 1x maskeran sama dengan memberi nutrisi 0,5 kg sayuran dan buah segar pada kulit wajah kamu.

Hasilnya ??
-Jerawat
-Komedo
-Flek hiam
-Kulit kusam/berminyak -Kantung mata HILANG... kulit bersih dan kencang seketika !! Bersertifikasi Halal dan BPOM, 100% ORGANIK tanpa bahan kimia apapun. Tenang aja sist, tidak ada efek ketergantungan dan tidak bersifat mengeluarkan jerawat.

FREE KONSULTASI !!
Hubungi kami:

Line/WA : 085238900237 
#maskerjerawat #maskerspirulina #maskerkusam #maskerkomedo #tiensherbal #spirulinatiens #herbalalami #100organik #pemutihtubuh #pemutihalami #maskerpengencang #kulitputih #pemutihbadan #kulitsehat #kulitcerah #putihcerah #cerahseketika #putihalami #maskerajaib #maskertren2018 #maskerselebgram #hitsinthailand #bigpromo #tiensawards #tienssyariah #herbaltiens #isagoodmask #lfl #tfl #lft

Reposted from @syariahtiens_mataram.id - { MASKER WAJAH YANG PALING DIGEMARI PARA SELEBGRAM }

Kandungan nutrisi Masker spirulina sangat tinggi. 1x maskeran sama dengan memberi nutrisi 0,5 kg sayuran dan buah segar pada kulit wajah kamu.

Hasilnya ??
-Jerawat
-Komedo
-Flek hiam
-Kulit kusam/berminyak -Kantung mata HILANG... kulit bersih dan kencang seketika !! Bersertifikasi Halal dan BPOM, 100% ORGANIK tanpa bahan kimia apapun. Tenang aja sist, tidak ada efek ketergantungan dan tidak bersifat mengeluarkan jerawat.

FREE KONSULTASI !!
Hubungi kami:

Line/WA : 085238900237
#maskerjerawat #maskerspirulina #maskerkusam #maskerkomedo #tiensherbal #spirulinatiens #herbalalami #100organik #pemutihtubuh #pemutihalami #maskerpengencang #kulitputih #pemutihbadan #kulitsehat #kulitcerah #putihcerah #cerahseketika #putihalami #maskerajaib #maskertren2018 #maskerselebgram #hitsinthailand #bigpromo #tiensawards #tienssyariah #herbaltiens #isagoodmask #lfl #tfl #lft

8 0 16 January, 2019
Alhamdulillah.
Selesai tugas pagi ni.

12 botol (1 liter)
20 botol (250ml)

Ke ➡️➡️➡️KUANTAN, PAHANG 🚌💨💨💨 JOM DAPATKAN SEGERA dgn hubungi agen KUANTAN 📱http://www.wasap.my/0132669844

Cc : Mohd Sabri Awie

Semoga berkembang MAJU SMX BOOSTER.
Aamiin 🤲🤲🤲 #SMXBOOSTER
#TERLAJAKMAKAN
#terlajaksihat
#trustedproduk
#pets #petshop
#100organik
#produkbumiputera
#RM10shj
#RM30

Alhamdulillah.
Selesai tugas pagi ni.

12 botol (1 liter)
20 botol (250ml)

Ke ➡️➡️➡️KUANTAN, PAHANG 🚌💨💨💨 JOM DAPATKAN SEGERA dgn hubungi agen KUANTAN 📱http://www.wasap.my/0132669844

Cc : Mohd Sabri Awie

Semoga berkembang MAJU SMX BOOSTER.
Aamiin 🤲🤲🤲 #SMXBOOSTER
#TERLAJAKMAKAN
#terlajaksihat
#trustedproduk
#pets #petshop
#100organik
#produkbumiputera
#RM10shj
#RM30

9 0 5 January, 2019
Alhamdulillah.. Permintaan SMX BOOSTER utk botol 250ml semakin bertambah.

Kita tambah lagi botol. 🤗👍👍👍 Semoga maju truss SMX BOOSTER.. Aamiin

#SMXBOOSTER
#TERLAJAKMAKAN
#terlajaksihat
#trustedproduk
#petshop
#100organik
#produkbumiputera
#RM10shj
#RM30

Alhamdulillah.. Permintaan SMX BOOSTER utk botol 250ml semakin bertambah.

Kita tambah lagi botol. 🤗👍👍👍 Semoga maju truss SMX BOOSTER.. Aamiin

#SMXBOOSTER
#TERLAJAKMAKAN
#terlajaksihat
#trustedproduk
#petshop
#100organik
#produkbumiputera
#RM10shj
#RM30

11 0 4 January, 2019
Masalah aym kurus❓
Tak lalu makan❓
Makan memilih❓
🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔 Jangan risau... SMX Booster jalan penyelesaiannya..
In shaa Allah.. Untuk dapatkan SMX BOOSTER blh contack
Agen2 berhampiran anda @ direct whatsapp sy 📲Www.wasap.my/60104242769
📲Www.wasap.my/60104242769
📲Www.wasap.my/60104242769

#SMXBOOSTER
#TERLAJAKMAKAN
#terlajaksihat
#trustedproduk
#pets #petshop
#100organik
#produkbumiputera
#RM10shj
#RM30

Masalah aym kurus❓
Tak lalu makan❓
Makan memilih❓
🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔 Jangan risau... SMX Booster jalan penyelesaiannya..
In shaa Allah.. Untuk dapatkan SMX BOOSTER blh contack
Agen2 berhampiran anda @ direct whatsapp sy 📲Www.wasap.my/60104242769
📲Www.wasap.my/60104242769
📲Www.wasap.my/60104242769

#SMXBOOSTER
#TERLAJAKMAKAN
#terlajaksihat
#trustedproduk
#pets #petshop
#100organik
#produkbumiputera
#RM10shj
#RM30

13 1 2 January, 2019
Alhamdulillah selesai tugas mlm ni.

2️⃣0️⃣ botol packaging baru 250ml ke agen Senawang.
Mana2 customer yg berhampiran Senawang/Seremban boleh hubungi : 📲http://www.wasap.my/60122703963 Jemek Sijangkang

Untuk dapatkan stok SMX Booster dengan harga cuma RM🔟 shj ⚠️⚠️⚠️ Semoga maju truss SMX BOOSTER.. Aamiin

#SMXBOOSTER
#TERLAJAKMAKAN
#terlajaksihat
#trustedproduk
#petshop
#100organik
#produkbumiputera
#RM10shj

Alhamdulillah selesai tugas mlm ni.

2️⃣0️⃣ botol packaging baru 250ml ke agen Senawang.
Mana2 customer yg berhampiran Senawang/Seremban boleh hubungi : 📲http://www.wasap.my/60122703963 Jemek Sijangkang

Untuk dapatkan stok SMX Booster dengan harga cuma RM🔟 shj ⚠️⚠️⚠️ Semoga maju truss SMX BOOSTER.. Aamiin

#SMXBOOSTER
#TERLAJAKMAKAN
#terlajaksihat
#trustedproduk
#petshop
#100organik
#produkbumiputera
#RM10shj

13 0 28 December, 2018

Top #100organik posts

Assalamualaikum.. Hai!! Nak tanya ahkak-ahkak di luar sana... Ada tak yang teringin nak kulit kembali tegang dan anjal macam zaman anak dara dulu?

We alls ada benda nak share ni... Ada satu produk terbaik dari ladang... Bukan calang-calang, kajian produk dibuat di France, diperbuat oleh bahan-bahan natural dan sangat bagus untuk buat kulit jadi muda remaja semula Jangan risau, produk diluluskan oleh KKM! 
Apa dia ye??? LUMINOUS PURIFIYING CLEANSER merupakan pencuci muka yang dirumus khas berasaskan 100% bahan aktif yang natural, tidak mengandungi bahan kimia dan tidak memberi iritasi pada kulit. Ia membersih dan melembabkan kulit dari dalam dan mengandungi BioEcolia yang sangat berkesan untuk melindungi kulit dari pencemaran alam sekitar.

dan... SKIN ACTIVATOR MIST yang diformulasi dari bahan bebas minyak dan mudah menyerap yang sangat sesuai untuk penggunaan seharian. Mengandungi Celtonyl yang menghasilkan sel kulit yang sihat, gebu dan berseri. 
Best kan? Ada yang teringin nak cuba?

Mana la tahu, ada yang nak hubby tegur, sis nampak makin muda!

Macam mana nak dapatkan?

PM kami sekarang! Konsultan kami sedia menjawab persoalan anda!! #sweedskin#sweedskinmalaysia#100%halal#100organik#cleanser#skincareterbaik#kecantikandisebaliksains#facial#spamuslimah#aim22#anugerahindustrimuzik2016

Assalamualaikum.. Hai!! Nak tanya ahkak-ahkak di luar sana... Ada tak yang teringin nak kulit kembali tegang dan anjal macam zaman anak dara dulu?

We alls ada benda nak share ni... Ada satu produk terbaik dari ladang... Bukan calang-calang, kajian produk dibuat di France, diperbuat oleh bahan-bahan natural dan sangat bagus untuk buat kulit jadi muda remaja semula Jangan risau, produk diluluskan oleh KKM!
Apa dia ye??? LUMINOUS PURIFIYING CLEANSER merupakan pencuci muka yang dirumus khas berasaskan 100% bahan aktif yang natural, tidak mengandungi bahan kimia dan tidak memberi iritasi pada kulit. Ia membersih dan melembabkan kulit dari dalam dan mengandungi BioEcolia yang sangat berkesan untuk melindungi kulit dari pencemaran alam sekitar.

dan... SKIN ACTIVATOR MIST yang diformulasi dari bahan bebas minyak dan mudah menyerap yang sangat sesuai untuk penggunaan seharian. Mengandungi Celtonyl yang menghasilkan sel kulit yang sihat, gebu dan berseri.
Best kan? Ada yang teringin nak cuba?

Mana la tahu, ada yang nak hubby tegur, sis nampak makin muda!

Macam mana nak dapatkan?

PM kami sekarang! Konsultan kami sedia menjawab persoalan anda!! #sweedskin #sweedskinmalaysia #100%halal #100organik #cleanser #skincareterbaik #kecantikandisebaliksains #facial #spamuslimah #aim22 #anugerahindustrimuzik2016

16 3 27 September, 2016
{ MASKER WAJAH YANG PALING DIGEMARI PARA SELEBGRAM }

Kandungan nutrisi Masker spirulina sangat tinggi. 1x maskeran sama dengan memberi nutrisi 0,5 kg sayuran dan buah segar pada kulit wajah kamu.

Hasilnya ??
-Jerawat
-Komedo
-Flek hiam
-Kulit kusam/berminyak -Kantung mata HILANG... kulit bersih dan kencang seketika !! Bersertifikasi Halal dan BPOM, 100% ORGANIK tanpa bahan kimia apapun. Tenang aja sist, tidak ada efek ketergantungan dan tidak bersifat mengeluarkan jerawat.

FREE KONSULTASI !!
Hubungi kami:

Line/ WA : 083822451315

#maskerjerawat #maskerspirulina #maskerkusam #maskerkomedo #tiensherbal #spirulinatiens #herbalalami #100organik #pemutihtubuh #pemutihalami #maskerpengencang #kulitputih #pemutihbadan #kulitsehat #kulitcerah #putihcerah #cerahseketika #putihalami #maskerajaib #maskertren2018 #maskerselebgram #hitsinthailand #bigpromo #tiensawards #tienssyariah #herbaltiens #isagoodmask #lfl #tfl

{ MASKER WAJAH YANG PALING DIGEMARI PARA SELEBGRAM }

Kandungan nutrisi Masker spirulina sangat tinggi. 1x maskeran sama dengan memberi nutrisi 0,5 kg sayuran dan buah segar pada kulit wajah kamu.

Hasilnya ??
-Jerawat
-Komedo
-Flek hiam
-Kulit kusam/berminyak -Kantung mata HILANG... kulit bersih dan kencang seketika !! Bersertifikasi Halal dan BPOM, 100% ORGANIK tanpa bahan kimia apapun. Tenang aja sist, tidak ada efek ketergantungan dan tidak bersifat mengeluarkan jerawat.

FREE KONSULTASI !!
Hubungi kami:

Line/ WA : 083822451315

#maskerjerawat #maskerspirulina #maskerkusam #maskerkomedo #tiensherbal #spirulinatiens #herbalalami #100organik #pemutihtubuh #pemutihalami #maskerpengencang #kulitputih #pemutihbadan #kulitsehat #kulitcerah #putihcerah #cerahseketika #putihalami #maskerajaib #maskertren2018 #maskerselebgram #hitsinthailand #bigpromo #tiensawards #tienssyariah #herbaltiens #isagoodmask #lfl #tfl

8 0 5 February, 2018
{ MASKER WAJAH YANG PALING DIGEMARI PARA SELEBGRAM }

Kandungan nutrisi Masker spirulina sangat tinggi. 1x maskeran sama dengan memberi nutrisi 0,5 kg sayuran dan buah segar pada kulit wajah kamu.

Hasilnya ??
-Jerawat
-Komedo
-Flek hiam
-Kulit kusam/berminyak -Kantung mata HILANG... kulit bersih dan kencang seketika !! Bersertifikasi Halal dan BPOM, 100% ORGANIK tanpa bahan kimia apapun. Tenang aja sist, tidak ada efek ketergantungan dan tidak bersifat mengeluarkan jerawat.

FREE KONSULTASI !!
Hubungi kami:

Line/Wa: 083822451315 (Nabhan Fauzan Mustaqim)

#maskerjerawat #maskerspirulina #maskerkusam #maskerkomedo #tiensherbal #spirulinatiens #herbalalami #100organik #pemutihtubuh #pemutihalami #maskerpengencang #kulitputih #pemutihbadan #kulitsehat #kulitcerah #putihcerah #cerahseketika #putihalami #maskerajaib #maskertren2018 #maskerselebgram #hitsinthailand #bigpromo #tiensawards #tienssyariah #herbaltiens #isagoodmask #lfl #tfl #lft

{ MASKER WAJAH YANG PALING DIGEMARI PARA SELEBGRAM }

Kandungan nutrisi Masker spirulina sangat tinggi. 1x maskeran sama dengan memberi nutrisi 0,5 kg sayuran dan buah segar pada kulit wajah kamu.

Hasilnya ??
-Jerawat
-Komedo
-Flek hiam
-Kulit kusam/berminyak -Kantung mata HILANG... kulit bersih dan kencang seketika !! Bersertifikasi Halal dan BPOM, 100% ORGANIK tanpa bahan kimia apapun. Tenang aja sist, tidak ada efek ketergantungan dan tidak bersifat mengeluarkan jerawat.

FREE KONSULTASI !!
Hubungi kami:

Line/Wa: 083822451315 (Nabhan Fauzan Mustaqim)

#maskerjerawat #maskerspirulina #maskerkusam #maskerkomedo #tiensherbal #spirulinatiens #herbalalami #100organik #pemutihtubuh #pemutihalami #maskerpengencang #kulitputih #pemutihbadan #kulitsehat #kulitcerah #putihcerah #cerahseketika #putihalami #maskerajaib #maskertren2018 #maskerselebgram #hitsinthailand #bigpromo #tiensawards #tienssyariah #herbaltiens #isagoodmask #lfl #tfl #lft

7 0 5 February, 2018
Wow testimoni hebat uollss⤵ 
untuk penyakit kulit dan gatal2
sembuh dlm seminggu je
selama ni makan ubat semua takjadi

hebat penangan #queenmagicbeautyspray ni
setiap 1 rumah memang wajib ada tau💪🏻 PROMOSI YES BUY 3 FREE 3

#magicspray #queenbeautyspray #spraymagic
#sprayresdung
#rawatgatal #rawatresdung #rawatlukakecik
#100organik #1001khasiat #makeupbase 
#readystok
#codtapah_kwsnsekitar

Wow testimoni hebat uollss⤵
untuk penyakit kulit dan gatal2
sembuh dlm seminggu je
selama ni makan ubat semua takjadi

hebat penangan #queenmagicbeautyspray ni
setiap 1 rumah memang wajib ada tau💪🏻 PROMOSI YES BUY 3 FREE 3

#magicspray #queenbeautyspray #spraymagic
#sprayresdung
#rawatgatal #rawatresdung #rawatlukakecik
#100organik #1001khasiat #makeupbase
#readystok
#codtapah_kwsnsekitar

3 0 24 December, 2018
Hi guys, how to heat Candywax use Stove top method. The process is so easy & quick. The result is awesome!! Let's try Candywax today! .
.
WhatsApp me at +60133151603 or click link on bio to order 😘
.
#candywax #candywaxbyrheaazuri #kulitputih #kulitbersih #100organic #buangbulu #organic #hairremoval #buangbulu #malaysiaproduct #100organic #100organik #mentormilenia #marketing #entrepreneur #business #dropshipwanted #dropshipcandywax #candywaxlangkawi #candywaxhairremoval

Hi guys, how to heat Candywax use Stove top method. The process is so easy & quick. The result is awesome!! Let's try Candywax today! .
.
WhatsApp me at +60133151603 or click link on bio to order 😘
.
#candywax #candywaxbyrheaazuri #kulitputih #kulitbersih #100organic #buangbulu #organic #hairremoval #buangbulu #malaysiaproduct #100organic #100organik #mentormilenia #marketing #entrepreneur #business #dropshipwanted #dropshipcandywax #candywaxlangkawi #candywaxhairremoval

54 1 11 March, 2017