• Aufa ( @aufa_fakhrurrazi ) Instagram Profile

    @aufa_fakhrurrazi

    5 May, 2019
  • Dewan Sri Budiman, Uitm Shah Alam
  • alhamdulillah baru ade kesempatan nak post, pada 30hb baru2 ni saya diberi peluang untuk menjadi wakil mahasiswa dalam program forum yang dianjurkan oleh pihak koperasi Malaysia di UiTM Shah Alam . . Dapat duduk bersama2 dengan ahli panel hebat yg lain antaranya menteri pembangunan keusahawanan (MED) sendiri hadir menjadi salah seorang panel . . I.allah semoga kita terus cekal berjuang sebagai seorang usahawan yang dapat memberi manfaat pada ramai orang diluar sana, doakan supaya @ifiqservices terus berkembang maju ! I.allah #trusttheprocess . . Dengan kesempatan ini saya juga ingin mohon maaf dan mengucapkan selamat menyambut bulan ramadhan almubarak! . . #love #loveyourself #ifiqdrpakariphone #positivevibes #entrepreneur #igers
    alhamdulillah baru ade kesempatan nak post, pada 30hb baru2 ni saya diberi peluang untuk menjadi wakil mahasiswa dalam program forum yang dianjurkan oleh pihak koperasi Malaysia di UiTM Shah Alam
.
.
Dapat duduk bersama2 dengan ahli panel hebat yg lain antaranya  menteri pembangunan keusahawanan (MED) sendiri hadir menjadi salah seorang panel
.
.
I.allah semoga kita terus cekal berjuang sebagai seorang usahawan yang dapat memberi manfaat pada ramai orang diluar sana, doakan supaya @ifiqservices terus berkembang maju ! I.allah #trusttheprocess
.
.
Dengan kesempatan ini saya juga ingin mohon maaf dan mengucapkan selamat menyambut bulan ramadhan almubarak! .
.
#love #loveyourself #ifiqdrpakariphone #positivevibes #entrepreneur #igers alhamdulillah baru ade kesempatan nak post, pada 30hb baru2 ni saya diberi peluang untuk menjadi wakil mahasiswa dalam program forum yang dianjurkan oleh pihak koperasi Malaysia di UiTM Shah Alam
.
.
Dapat duduk bersama2 dengan ahli panel hebat yg lain antaranya  menteri pembangunan keusahawanan (MED) sendiri hadir menjadi salah seorang panel
.
.
I.allah semoga kita terus cekal berjuang sebagai seorang usahawan yang dapat memberi manfaat pada ramai orang diluar sana, doakan supaya @ifiqservices terus berkembang maju ! I.allah #trusttheprocess
.
.
Dengan kesempatan ini saya juga ingin mohon maaf dan mengucapkan selamat menyambut bulan ramadhan almubarak! .
.
#love #loveyourself #ifiqdrpakariphone #positivevibes #entrepreneur #igers

    alhamdulillah baru ade kesempatan nak post, pada 30hb baru2 ni saya diberi peluang untuk menjadi wakil mahasiswa dalam program forum yang dianjurkan oleh pihak koperasi Malaysia di UiTM Shah Alam
    .
    .
    Dapat duduk bersama2 dengan ahli panel hebat yg lain antaranya menteri pembangunan keusahawanan (MED) sendiri hadir menjadi salah seorang panel
    .
    .
    I.allah semoga kita terus cekal berjuang sebagai seorang usahawan yang dapat memberi manfaat pada ramai orang diluar sana, doakan supaya @ifiqservices terus berkembang maju ! I.allah #trusttheprocess
    .
    .
    Dengan kesempatan ini saya juga ingin mohon maaf dan mengucapkan selamat menyambut bulan ramadhan almubarak! .
    .
    #love #loveyourself #ifiqdrpakariphone #positivevibes #entrepreneur #igers

  • 181 6
  • Save Image Other Pictures
@ammarafifrizal Instagram Profile 5 May, 2019

✨✨✨👍🏼👍🏼 😃😃 selamat menyambut ramadhan Aufa

More aufa_fakhrurrazi posts

@aufa_fakhrurrazi Profile picture

@aufa_fakhrurrazi

Kombat Zone Paintball Park Kemensah

HARINI SAYA CIPTA SEJARAH BARU ‼️
.
.
.
.
.
Sebab berjaya win streak 4games pada aktiviti bermain paintball bersama adik beradik dan sepupu2 dr group ahfad jad @ayiefakhrurrazi @fathulfifr313 @nafrazi @idrismohad @idrisinizam @umairnizam159 @muhammad_superman123 @putera_almalizi
MMG KENA PLAN LAST MINIT BARU JADI KAN? NEXTPLAN KITA RIDE KUDA PULAK!
.
.
#malaysia #love #loveyourself #paintball #paintballmalaysia

HARINI SAYA CIPTA SEJARAH BARU ‼️
.
.
.
.
.
Sebab berjaya win streak 4games pada aktiviti bermain paintball bersama adik beradik dan sepupu2 dr group ahfad jad @ayiefakhrurrazi @fathulfifr313 @nafrazi @idrismohad @idrisinizam @umairnizam159 @muhammad_superman123 @putera_almalizi 
MMG KENA PLAN LAST MINIT BARU JADI KAN? NEXTPLAN KITA RIDE KUDA PULAK!
.
.
#malaysia #love #loveyourself #paintball #paintballmalaysia
109 0 2 September, 2019
@aufa_fakhrurrazi Profile picture

@aufa_fakhrurrazi

AEON Rawang Anggun Shopping Centre

Jangan ganggu abang, abang tengah fokus nak capai target sales abang tahun ni. .
.
.

Tapi kalau nak minta abang bantu bagi cadangan untuk selesaikan masalah phone korang, mungkin abang boleh bantu disitu.
.
Siapa yang rasa ada masalah dengan battery phone dia tu, bawak sini abang boleh bantu bagi harga mur2 battery original sempena bakal menyambut hari kemerdekaan ni. Nak tahu bertapa bagus nya servis abang bagi ni?.
- boleh check fb/ig @ifiqservices .
Sekarang abang ada dekat aeon rawang sehingga 25hb ni, mai la sini kita duduk borak .
.
#igersmy #repairiphonemurah #repairiphonerawang #malaysia

Jangan ganggu abang, abang tengah fokus nak capai target sales abang tahun ni. .
.
.

Tapi kalau nak minta abang bantu bagi cadangan untuk selesaikan masalah phone korang, mungkin abang boleh bantu disitu.
.
Siapa yang rasa ada masalah dengan battery phone dia tu, bawak sini abang boleh bantu bagi harga mur2 battery original sempena bakal menyambut hari kemerdekaan ni. Nak tahu bertapa bagus nya servis abang bagi ni?.
- boleh check fb/ig @ifiqservices .
Sekarang abang ada dekat aeon rawang sehingga 25hb ni, mai la sini kita duduk borak .
.
#igersmy #repairiphonemurah #repairiphonerawang #malaysia
113 0 19 August, 2019
@aufa_fakhrurrazi Profile picture

@aufa_fakhrurrazi

YA ALLAH !! BETUL KE NI?!! KE AKU MASIH BERMIMPI!!?? AKU DAH JADI BAPA KE NI?!!
.
.
.
.
Begitulah perasaan aku bila kali pertama aku diberi peluang memegang anaknda sulungku yang baru sahaja selamat dilahirkan pada 19/7/2019 , alhamdulillah segala urusan dipermudahkan, baby pun sihat ibu nya juga.
.
.
Setelah itu, Aku mula merenung sejenak memikirkan masyaallah Maha Pengasih dan Penyayang Nya Tuhan, walaupun pelbagai ujian , kesukaran dan cabaran yang aku hadapi, tapi Satu persatu impian yang aku tulis untuk dicapai di tahun 2019 pada tahun lepas Allah tunaikan. .
.
Walaupun Allah tunaikan hampir segala impian yang aku tulis , tapi percayalah ia berlaku bukan seperti yang aku rancang.
.
.
Percayalah sahabat, teruskan lah bersangka baik dengan tuhan, Kita merancang tapi Allah sebaik perancang, Allah juga akan mengikut sangkaan hamba nya. Kita terus buat kerja kita sebagai seorang hamba dan khalifah yang telah diamanahkan oleh Allah. Semoga Allah permudahkan segala urusan semua orang yang aku kenal. .
KEEP HUSTLE!
.
.
#loveyourself #love #anaksulong #lovefamily #malaysia

YA ALLAH !! BETUL KE NI?!! KE AKU MASIH BERMIMPI!!?? AKU DAH JADI BAPA KE NI?!!
.
.
.
.
Begitulah perasaan aku bila kali pertama aku diberi peluang memegang anaknda sulungku yang baru sahaja selamat dilahirkan pada 19/7/2019 , alhamdulillah segala urusan dipermudahkan, baby pun sihat ibu nya juga.
.
.
Setelah itu, Aku mula merenung sejenak memikirkan masyaallah Maha Pengasih dan Penyayang Nya Tuhan, walaupun pelbagai ujian , kesukaran dan cabaran yang aku hadapi, tapi Satu persatu impian yang aku tulis untuk dicapai di tahun 2019 pada tahun lepas Allah tunaikan. .
.
Walaupun Allah tunaikan hampir segala impian yang aku tulis , tapi percayalah ia berlaku bukan seperti yang aku rancang.
.
.
Percayalah sahabat, teruskan lah bersangka baik dengan tuhan, Kita merancang tapi Allah sebaik perancang, Allah juga akan mengikut sangkaan hamba nya. Kita terus buat kerja kita sebagai seorang hamba dan khalifah yang telah diamanahkan oleh Allah. Semoga Allah permudahkan segala urusan semua orang yang aku kenal. .
KEEP HUSTLE!
.
.
#loveyourself #love #anaksulong #lovefamily #malaysia
178 0 1 August, 2019
@aufa_fakhrurrazi Profile picture

@aufa_fakhrurrazi

korang boleh join contest di @ifiqservices sekarang!
.
.
-IFIQ Services-
.
Alamat kedai : No 16-1 Jalan SR 4/1F, Saujana Rawang, 48000 Rawang, Selangor.
Facebook : IFIQ Services
Instagram : @ifiqservices
Whatsapp : 018-964 4845/018-958 4845
Twitter : IFIQ Services
Website : www.afzstore.com.my
.
.
.
.
.
#ifiqdrpakariphone #iphoneonly
#repairiphonemurah #repairiphone
#repairiphonerawang #iphonerepair
#repairiphonegombak #tagsforlikes
#repairiphoneshahalam #igshopmalaysia #giveawaycontest #giveaway #lawak #lawakhambar #loveyourself #iphoneonly #lawaktahapdewa #lawakkerder #giveawayiphone #giveawaymalaysia

korang boleh join contest di @ifiqservices sekarang!
.
.
-IFIQ Services-
.
Alamat kedai : No 16-1 Jalan SR 4/1F, Saujana Rawang, 48000 Rawang, Selangor.
Facebook : IFIQ Services
Instagram : @ifiqservices
Whatsapp : 018-964 4845/018-958 4845
Twitter : IFIQ Services
Website : www.afzstore.com.my
.
.
.
.
.
#ifiqdrpakariphone #iphoneonly
#repairiphonemurah #repairiphone
#repairiphonerawang #iphonerepair
#repairiphonegombak #tagsforlikes
#repairiphoneshahalam #igshopmalaysia #giveawaycontest #giveaway #lawak #lawakhambar #loveyourself #iphoneonly #lawaktahapdewa #lawakkerder #giveawayiphone #giveawaymalaysia
43 0 1 August, 2019
@aufa_fakhrurrazi Profile picture

@aufa_fakhrurrazi

Bangi Avenue House

In family life , love is the oil that eases friction,the cement that blinds closer together, and the music that brings harmony.
.
.
.
Selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin dari kami sekeluarga❤️🎊🎉
.
.
.
.
.
#raya2019 #loveyourself #love #family #Qoutes #malaysia

In family life , love is the oil that eases friction,the cement that blinds closer together, and the music that brings harmony.
.
.
.
Selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin dari kami sekeluarga❤️🎊🎉
.
.
.
.
.
#raya2019 #loveyourself #love #family #Qoutes #malaysia
177 0 6 June, 2019
@aufa_fakhrurrazi Profile picture

@aufa_fakhrurrazi

Rawang, Selangor

Bukan bashee2 bakoo lemang tgh panaihhh , ko rasa muke abam tgh tahan panaih tang mana ? Punyalaa takmauu buat kerja sampai tgh malam thun ni, itu yg menggatai ajakk bakaq lemang tgh panaih ni.. hukhuk
.
.
.
Raya mana korang tahun ni?
.
.
#raya2019 #bakardepanrumah #rayakekita #malaysia #igersmy #loveyourself #love #lovefamily

Bukan bashee2 bakoo lemang tgh panaihhh , ko rasa muke abam tgh tahan panaih tang mana ? Punyalaa takmauu buat kerja sampai tgh malam thun ni, itu yg menggatai ajakk bakaq lemang tgh panaih ni.. hukhuk
.
.
.
Raya mana korang tahun ni?
.
.
#raya2019 #bakardepanrumah #rayakekita #malaysia #igersmy #loveyourself #love #lovefamily
113 0 4 June, 2019
@aufa_fakhrurrazi Profile picture

@aufa_fakhrurrazi

Encore Melaka

Selamat pagi usahawan muda ! Semoga siapa yang baca post sy ni dipermudahkan segala urusan dan berjaya dunia akhirat ! Dan kita kaya iman kaya harta ! Jom amin kan ramai2 ❤️❤️
.
.
.
P/s abang agak gementar sebenarnya ni sebab firstime nak kena bagi talk depan 400 orang pada 30hb ni, program usahawan dengan panel kerajaan , doakan supaya urusan abang dipermudahkan ya 🙏🏻
.
.
.
.
#love #malaysia #igers #igersmy #entrepreneur #loveyourself #melaka #positivevibes

Selamat pagi usahawan muda ! Semoga siapa yang baca post sy ni dipermudahkan segala urusan dan berjaya dunia akhirat ! Dan kita kaya iman kaya harta ! Jom amin kan ramai2 ❤️❤️
.
.
.
P/s abang agak gementar sebenarnya ni sebab firstime nak kena bagi talk depan 400 orang pada 30hb ni, program usahawan dengan panel kerajaan , doakan supaya urusan abang dipermudahkan ya 🙏🏻
.
.
.
.
#love #malaysia #igers #igersmy #entrepreneur #loveyourself #melaka #positivevibes
107 0 27 April, 2019
@aufa_fakhrurrazi Profile picture

@aufa_fakhrurrazi

Redang Island, Malaysia

“Sometimes two people have to fall apart to realize how much they need to fall back together"
.
.
.
Semoga kita kekal positive untuk terus maju di dalam kehidupan didunia mahupun akhirat ❤️
.
.
P/s alhamdulillah dapat peluang pergi pulau redang pula, so far best!
.
.
#travel #travelmalaysia #redangisland #malaysia #tourism #tourismmalaysia #love #loveyourself #lovemyself #igersmy #igersmalaya

“Sometimes two people have to fall apart to realize how much they need to fall back together"
.
.
.
Semoga kita kekal positive untuk terus maju di dalam kehidupan didunia mahupun akhirat ❤️
.
.
P/s alhamdulillah dapat peluang pergi pulau redang pula, so far best!
.
.
#travel #travelmalaysia #redangisland #malaysia #tourism #tourismmalaysia #love #loveyourself #lovemyself #igersmy #igersmalaya
215 0 27 March, 2019
@aufa_fakhrurrazi Profile picture

@aufa_fakhrurrazi

ALHAMDULILLAH ‼️ kalau nak hilang stress, boleh cuba main paintball ‼️lagi best bila kau dapat headshot orang‼️ 😂😂😂
@khrll__ .
.
.
#love #loveyourself #malaysia #paintball #selangor #igersmalaya #igersmy

ALHAMDULILLAH ‼️ kalau nak hilang stress, boleh cuba main paintball ‼️lagi best bila kau dapat  headshot orang‼️ 😂😂😂
@khrll__ .
.
.
#love #loveyourself #malaysia #paintball #selangor #igersmalaya #igersmy
139 0 14 March, 2019
@aufa_fakhrurrazi Profile picture

@aufa_fakhrurrazi

Malacca City

Impian utama saya pada tahun 2019 ni
.

1) dapat bantu sekurang2nya 30,000 pengguna iphone yang ada masalah dengan iphone mereka
2) ada kedai yang lebih besar untuk keselesaan staff DR IFIQ dan pelanggan
3) bawa sekeluarga pergi umrah
.
Apa impian korang pula ? Tak salah kan kalau kita ada impian dan share dengan kawan kawan? 😊🙏🏻
.
HAPPY NEW YEAR GENG
.
.
#iphoneonly #loveyourself #malaysia #tourism #melacca #igersmalaya #igersmy #love

Impian utama saya pada tahun 2019 ni
.

1) dapat bantu sekurang2nya 30,000 pengguna iphone yang ada masalah dengan iphone mereka
2) ada kedai yang lebih besar untuk keselesaan staff DR IFIQ dan pelanggan
3) bawa sekeluarga pergi umrah
.
Apa impian korang pula ? Tak salah kan kalau kita ada impian dan share dengan kawan kawan? 😊🙏🏻
.
HAPPY NEW YEAR GENG
.
.
#iphoneonly #loveyourself #malaysia #tourism #melacca #igersmalaya #igersmy #love
309 0 1 January, 2019
@aufa_fakhrurrazi Profile picture

@aufa_fakhrurrazi

Shah Alam, Malaysia

"THE END"
Last abang padu kita turun kan segala ilmu yang dia ada harini , thanks big boss for the sharing with @alang.arifinan aniq..
.
Semoga kita kekal bersahabat 💪🏻
.
Harini abam gi kelas berjubah je , last minute punya cerita 😂
.
.
#padu #igersmalaysia #iphoneonly #loveyourself #likeforlikes

"THE END"
Last abang padu kita turun kan segala ilmu yang dia ada harini , thanks big boss for the sharing with  @alang.arifinan aniq..
.
Semoga kita kekal bersahabat 💪🏻
.
Harini abam gi kelas berjubah je , last minute punya cerita 😂
.
.
#padu #igersmalaysia #iphoneonly #loveyourself #likeforlikes
184 0 15 December, 2018
@aufa_fakhrurrazi Profile picture

@aufa_fakhrurrazi

TEASER WEDDING ❤️
AUFA x AZREEN @theazreenkhalid .
.
Thankyou 🙏🏻 @studio11.my .
.
.
#weddingoftheday #diywedding #love #loveyourself #

TEASER WEDDING ❤️
AUFA x AZREEN @theazreenkhalid .
.
Thankyou 🙏🏻 @studio11.my .
.
.
#weddingoftheday #diywedding #love #loveyourself #
34 0 28 November, 2018
@aufa_fakhrurrazi Profile picture

@aufa_fakhrurrazi

Rawang, Selangor

Alhamdulillah berjalan lancar juga majlis , nti kan spam gambar2 dan video time majlis nti ya ..
.
.
.
#aufaxazreen #syukurselalu #igersmy #iphoneonly #dslr

Alhamdulillah berjalan lancar juga majlis , nti kan spam gambar2 dan video time majlis nti ya ..
.
.
.
#aufaxazreen #syukurselalu #igersmy #iphoneonly #dslr
213 0 10 November, 2018
@aufa_fakhrurrazi Profile picture

@aufa_fakhrurrazi

Pahang

Selamat menyambut hari kemerdekaan ke - 61 buat negaraku yang tercinta ❤️
.
.
SAYANGI MALAYSIAKU
.
.
.
#merdeka #malaysia #travel #love #malaysiamerdeka61

Selamat menyambut hari kemerdekaan ke - 61 buat negaraku yang tercinta ❤️
.
.
SAYANGI MALAYSIAKU
.
.
.
#merdeka #malaysia #travel #love #malaysiamerdeka61
153 0 31 August, 2018
Another best memories created❤️
.
. .
#jerangkang #pahang #travel #malaysia #iphoneonly #ikutcarakita #tagsforlikesapp #likeforfollow #likeforlikes
100 0 29 August, 2018
@aufa_fakhrurrazi Profile picture

@aufa_fakhrurrazi

I rather walk with friends in the dark than walk alone in the light
.
.
Antara babak2 ketika sedang bermula utk mencari keindahan di air terjin hutan jerangkang pahang..
.
.
.
#love #iphoneonly #igersmalaysia #instaedit #igersmy #ikutcarakita #travel #malaysia

I rather walk with friends in the dark than walk alone in the light
.
.
Antara babak2 ketika sedang bermula utk mencari keindahan di air terjin hutan jerangkang pahang..
.
.
.
#love #iphoneonly #igersmalaysia #instaedit #igersmy #ikutcarakita #travel #malaysia
130 0 27 August, 2018
@aufa_fakhrurrazi Profile picture

@aufa_fakhrurrazi

Pahang

Jika ku air wudhuk mu,
Menjadi seri mu,
Dalam 5 waktu
Jika kau kuat percaya
Aku lah jodoh mu, jaga mu selalu ❤️
Cc- @theazreenkhalid .
.
.
Tak tahu la tu amek wudhuk ke ape tu😂
.
.
#igersmalaysia #igersmy #iphoneonly #love #travel #nature #geek #ikutcarakita #tagsforlikesapp #likeforlikes

Jika ku air wudhuk mu, 
Menjadi seri mu,
Dalam 5 waktu
Jika kau kuat percaya
Aku lah jodoh mu, jaga mu selalu ❤️
Cc- @theazreenkhalid .
.
.
Tak tahu la tu amek wudhuk ke ape tu😂
.
.
#igersmalaysia #igersmy #iphoneonly #love #travel #nature #geek #ikutcarakita #tagsforlikesapp #likeforlikes
139 0 27 August, 2018