• KULINER SOLO ( @kuliner.neng.solo ) Instagram Profile

    @kuliner.neng.solo

    9 November, 2019
  • RS PKU Muhammadiyah Surakarta
  • . ESUK ESUK SARAPAN SAMBEL WELUT SEK WAE KI, BEN LUNYU KOYO OMONGANE MANTANMU πŸ˜‚πŸ€Ÿ . Koyo aku wingi bar golek sarapan neng daerah mangkubumen lur, tepate nggon sambel welut warung bambu cedak RS PKU ronggowarsito 😍 . Tekan nggone ki wingi terpantau ra pati rame lur, senajan panggone gur emplek emplek neng pinggir ndalan gede, tapi nek babakan kebersihan tak acungi jempol lur, pokoke dijamin resikk dan higenis 😍 neng kene dodolane berbagai macam sayur lur, enek sop ayam, soto, masakan jawa, karo sing menu unggulane neng kene SAMBEL WELUT 😍🀀 ulalaaaaa~ . Wingi aku pesen menu unggulane neng kene lur, sambel welute, seko tampilane ki sambel welute di masak model kering lur, trus di rajangi cilik cilik ngono 😍🀀 dijamin marai kemecer tenan lur 🀀 . 🍽 FIRST BITE SAMBEL WELUT Rasane gurih lur, first impression mantep banget iki menurutku 🀀 tak pikir ki sambele ora pedes lur, soale seko suapan pertama nganti kedua ki jik rung kroso pedese πŸ€”, ehhh lha kok pas suapan ketiga baknen puedes pollll, mimin ki mau mangan nganti kemringet, yo alhamdulillah tenan ki mau isoh mangan karo sisan golek kringet 😍 wkwkw, ra lali ki mau aku gondelan bakwan gorenge ben ra ndredek pas kepedesen 🀀 . πŸš€ Wes ngono wae ya lur review singkatku, nek kakean nggedabrus ndak luwe meneh πŸ˜‚, langsung agendakne TKP wae lur ndak selak kentekan 😁 FYI neng warunge kene ki mbuh ngopo hawan idum lur, enak banget nggo mangan marai betah 😍 saiki giliran #LanjutkanDiKamu nggo nyoba ya 😁 sing wes nyobo ojo lali di story dan TAG @kuliner.neng.solo ya 😁 salam MADANG!!πŸ”₯ #madanglur . 🏠 WARUNG BAMBU MANGKUBUMEN πŸ”° RS PKU MUHAMADYAH KE BARAT 100M, WARUNGE SELATAN JALAN SETELAH SUPERINDO ⏰ BUKA JAM 09.30-15.30 WIB . πŸ’° NASI + SAMBEL WELUT = Rp. 10.000,- . #kulinernengsolo
    .
ESUK ESUK SARAPAN SAMBEL WELUT SEK WAE KI, BEN LUNYU KOYO OMONGANE MANTANMU πŸ˜‚πŸ€Ÿ
.
Koyo aku wingi bar golek sarapan neng daerah mangkubumen lur, tepate nggon sambel welut warung bambu cedak RS PKU ronggowarsito 😍
.
Tekan nggone ki wingi terpantau ra pati rame lur, senajan panggone gur emplek emplek neng pinggir ndalan gede, tapi nek babakan kebersihan tak acungi jempol lur, pokoke dijamin resikk dan higenis 😍 neng kene dodolane berbagai macam sayur lur, enek sop ayam, soto, masakan jawa, karo sing menu unggulane neng kene SAMBEL WELUT 😍🀀 ulalaaaaa~
.
Wingi aku pesen menu unggulane neng kene lur, sambel welute, seko tampilane ki sambel welute di masak model kering lur, trus di rajangi cilik cilik ngono 😍🀀 dijamin marai kemecer tenan lur 🀀
.
🍽 FIRST BITE SAMBEL WELUT
Rasane gurih lur, first impression mantep banget iki menurutku 🀀 tak pikir ki sambele ora pedes lur, soale seko suapan pertama nganti kedua ki jik rung kroso pedese πŸ€”, ehhh lha kok pas suapan ketiga baknen puedes pollll, mimin ki mau mangan nganti kemringet, yo alhamdulillah tenan ki mau isoh mangan karo sisan golek kringet 😍 wkwkw, ra lali ki mau aku gondelan bakwan gorenge ben ra ndredek pas kepedesen 🀀
.
πŸš€ Wes ngono wae ya lur review singkatku, nek kakean nggedabrus ndak luwe meneh πŸ˜‚, langsung agendakne TKP wae lur ndak selak kentekan 😁 FYI neng warunge kene ki mbuh ngopo hawan idum lur, enak banget nggo mangan marai betah 😍 saiki giliran #LanjutkanDiKamu nggo nyoba ya 😁 sing wes nyobo ojo lali di story dan TAG @kuliner.neng.solo ya 😁 salam MADANG!!πŸ”₯ #madanglur
.
🏠 WARUNG BAMBU MANGKUBUMEN
πŸ”° RS PKU MUHAMADYAH KE BARAT 100M, WARUNGE SELATAN JALAN SETELAH SUPERINDO
⏰ BUKA JAM 09.30-15.30 WIB
.
πŸ’° NASI + SAMBEL WELUT = Rp. 10.000,-
.
#kulinernengsolo

    .
    ESUK ESUK SARAPAN SAMBEL WELUT SEK WAE KI, BEN LUNYU KOYO OMONGANE MANTANMU πŸ˜‚πŸ€Ÿ
    .
    Koyo aku wingi bar golek sarapan neng daerah mangkubumen lur, tepate nggon sambel welut warung bambu cedak RS PKU ronggowarsito 😍
    .
    Tekan nggone ki wingi terpantau ra pati rame lur, senajan panggone gur emplek emplek neng pinggir ndalan gede, tapi nek babakan kebersihan tak acungi jempol lur, pokoke dijamin resikk dan higenis 😍 neng kene dodolane berbagai macam sayur lur, enek sop ayam, soto, masakan jawa, karo sing menu unggulane neng kene SAMBEL WELUT 😍🀀 ulalaaaaa~
    .
    Wingi aku pesen menu unggulane neng kene lur, sambel welute, seko tampilane ki sambel welute di masak model kering lur, trus di rajangi cilik cilik ngono 😍🀀 dijamin marai kemecer tenan lur 🀀
    .
    🍽 FIRST BITE SAMBEL WELUT
    Rasane gurih lur, first impression mantep banget iki menurutku 🀀 tak pikir ki sambele ora pedes lur, soale seko suapan pertama nganti kedua ki jik rung kroso pedese πŸ€”, ehhh lha kok pas suapan ketiga baknen puedes pollll, mimin ki mau mangan nganti kemringet, yo alhamdulillah tenan ki mau isoh mangan karo sisan golek kringet 😍 wkwkw, ra lali ki mau aku gondelan bakwan gorenge ben ra ndredek pas kepedesen 🀀
    .
    πŸš€ Wes ngono wae ya lur review singkatku, nek kakean nggedabrus ndak luwe meneh πŸ˜‚, langsung agendakne TKP wae lur ndak selak kentekan 😁 FYI neng warunge kene ki mbuh ngopo hawan idum lur, enak banget nggo mangan marai betah 😍 saiki giliran #LanjutkanDiKamu nggo nyoba ya 😁 sing wes nyobo ojo lali di story dan TAG @kuliner.neng.solo ya 😁 salam MADANG!!πŸ”₯ #madanglur
    .
    🏠 WARUNG BAMBU MANGKUBUMEN
    πŸ”° RS PKU MUHAMADYAH KE BARAT 100M, WARUNGE SELATAN JALAN SETELAH SUPERINDO
    ⏰ BUKA JAM 09.30-15.30 WIB
    .
    πŸ’° NASI + SAMBEL WELUT = Rp. 10.000,-
    .
    #kulinernengsolo

  • 759 15
  • Save Image Other Pictures
@_____nty Instagram Profile 9 November, 2019

Ini masakan lainya jg enak loooh , bakwanya pun favorit bgt ga bs makan cm sebiji dlu sering diajakin makan disini sm suami dr jaman yang yangan sampe anakku SD bapak n ibu sing jual smpe apal πŸ˜…

@widyatutuko Instagram Profile 9 November, 2019

Golek kringet rasah ndadak jogging opo nge-gym yo min? Cukup madhang sambel welut. πŸ˜‚

@sitiweningg Instagram Profile 9 November, 2019

wah nikmat banget lur kelingan dek isih ono pengging πŸ‘

@carikulinersolo Instagram Profile 9 November, 2019

Biyen aku lewat sering tutup min.. kapan kapn rana lah☺️

More kuliner.neng.solo posts

@kuliner.neng.solo Profile picture

@kuliner.neng.solo

Surakarta

-
SUMPAH IKI KEBABE MONCOR TENAN!!!!🀀
-
Aku wingi bengi critane bar golek cemilan neng Solo Paragon lur, pas tekan nduwur ki ko kadohan kok antrine dowo tenan, pas tak cedaki ki baknen lagi enek GRAND OPENING KABOBS Premium Kebab! @kabobs.id sing durung mudeng @kabobs.id dodol opo wae, dadi neng kene ki specialist dodolan berbagai jenis pipihan menu Kebab sing nganggo daging XIMPLAH XIMPLAH, sayurane FRESH tur SEGER dan nganggo SAOS racikan spesial! 🀀 MONCOR!!!πŸ’¦
-
Masalah rego??EMHHH tentune regane terjangkau tenan lur, opo meneh selama Grand Opening enek PROMO barang lho lur🀀😍 khusus pembelian varian BIG BEEF CHEESY MAYO!🀀
-
🍽 FIRST BITE KEBAB BIG CHEESY MAYO
Sumpah ki kebabe wenak tenan lur, crunchy tenan kulite, dan gurih wenak 🀀 pas tak cokoy ki langsung mak CLESSS lumer tenan mayonaise kejune 🀀 gurih pedes asin campur dadi siji lur 🀀 opo meneh di tambah karo daging kebabe 🀀 BEUHHHH wenak tenan, daginge jan XIMPLAH XIMPLAH tenan ki lur 🀀 mangan sak porsi kebab langsung warek, marem tenan ki kebabe 🀀 NAGIH!!!
-
πŸš€ Wes sing kepengen langsung diagendakne wae lur, soale enak tenan ki kebabe, tak jamin rasane lain daripada yang lain 🀀 kepengen?wes saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo ngicipi kenikmatan kebabe lur 😁 sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo ya 😁 salam MADANG!!πŸ”₯🀟 #madanglur
-
🏑 KABOBS @kabobs.id
πŸ”° SOLO PARAGON LANTAI FOODCOURT PALING ATAS
πŸ”° SOLO GRAND MALL
⏰ BUKA JAM 10.00-21.30 WIB
-
πŸ’° KEBAB BIG CHEESY MAYO = 21K
πŸ’° KEBAB BIG CHEESY MAYO + ES GREENCHY = 30K
-
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Cari Info Review Makanan Enak dan Murah Di Sekitar Kota Solo?
FOLLOW @kuliner.neng.solo
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
.
#kulinernengsolo

-
SUMPAH IKI KEBABE MONCOR TENAN!!!!🀀
-
Aku wingi bengi critane bar golek cemilan neng Solo Paragon lur, pas tekan nduwur ki ko kadohan kok antrine dowo tenan, pas tak cedaki ki baknen lagi enek GRAND OPENING KABOBS Premium Kebab! @kabobs.id sing durung mudeng @kabobs.id dodol opo wae, dadi neng kene ki specialist dodolan berbagai jenis pipihan menu Kebab sing nganggo daging XIMPLAH XIMPLAH, sayurane FRESH tur SEGER dan nganggo SAOS racikan spesial! 🀀 MONCOR!!!πŸ’¦
-
Masalah rego??EMHHH tentune regane terjangkau tenan lur, opo meneh selama Grand Opening enek PROMO barang lho lur🀀😍 khusus pembelian varian BIG BEEF CHEESY MAYO!🀀
-
🍽 FIRST BITE KEBAB BIG CHEESY MAYO
Sumpah ki kebabe wenak tenan lur, crunchy tenan kulite, dan gurih wenak 🀀 pas tak cokoy ki langsung mak CLESSS lumer tenan mayonaise kejune 🀀 gurih pedes asin campur dadi siji lur 🀀 opo meneh di tambah karo daging kebabe 🀀 BEUHHHH wenak tenan, daginge jan XIMPLAH XIMPLAH tenan ki lur 🀀 mangan sak porsi kebab langsung warek, marem tenan ki kebabe 🀀 NAGIH!!!
-
πŸš€ Wes sing kepengen langsung diagendakne wae lur, soale enak tenan ki kebabe, tak jamin rasane lain daripada yang lain 🀀 kepengen?wes saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo ngicipi kenikmatan kebabe lur 😁 sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo ya 😁 salam MADANG!!πŸ”₯🀟 #madanglur
-
🏑 KABOBS @kabobs.id
πŸ”° SOLO PARAGON LANTAI FOODCOURT PALING ATAS
πŸ”° SOLO GRAND MALL
⏰ BUKA JAM 10.00-21.30 WIB
-
πŸ’° KEBAB BIG CHEESY MAYO = 21K
πŸ’° KEBAB BIG CHEESY MAYO + ES GREENCHY = 30K
-
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Cari Info Review Makanan Enak dan Murah Di Sekitar Kota Solo?
FOLLOW @kuliner.neng.solo
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
.
#kulinernengsolo
439 0 23 October, 2019
@kuliner.neng.solo Profile picture

@kuliner.neng.solo

Kakkoi Japanese Bbq & Shabu Shabu

-
ALL YOU CAN EAT PALING KOMPLIT DEWE SAK SOLO!!!!😍
-
Wahh iki lho, all you can eat sing lagi hype banget neng kota Solo 😍 tepate neng gone @kakkoii_id lur, hapie sak mben aku mrene ki mesti rame polll 😍 maklum lur, dinggo ukuran all you can eat neng kene menurutku murah banget 95k ++/pack wis iso mangan sak puas e neng njero lur 🀀 sing rung mudeng neng kene ki dodolan opo, dadi neng kene ki dodolan berbagai jenis makanan, daging dagingan?enek, seafood?enek, sayur sayuran?enek, dessert?enek, appetizer?enek, komplit tenan yakin, ra marai rewel pokoke 🀀, dan sing unik, neng kene ki koe masak dewe lur, dadi isoh mbok sesuaikne karo seleramu dewe 😍 tur FREE REFILL ALL MENU ALIAS OLEH GRATIS NAMBAH NGANTI SAK KEMENGMU selama 90 Menit 🀀
-
🍽 OVERALL rasane mantul kabeh lur dan sing jelas komplit banget neng kene ki, nek aku paling seneng neng kene ki grilled e lur, iso mbakar opo wae sing enek, dan daginge kabeh iki daging pilihan, dijamin wenak dan juicy banget!!!🀀 opo neh desserte, beuhhh komplit, jan dimanjakan tenan pokoke yen mangan neng kene ki 🀀
-
πŸš€ Langsung agendakne wae lur, cocok tenan iki dinggo jujukan makan siang/makan malam, soale menune komplit tenan dan dijamin nagih!!!🀀 saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo nyobo ya lur 😁 sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo 😁 salam MADANG!!πŸ”₯🀟 #madanglur
-
🏠 KAKKOII JAPANESE BBQ @kakkoii_id
πŸ”° Jl. Adi Sucipto No 99 Solo (TIMUR LAMPU MERAH PEREMPATAN FAJAR INDAH, SELATAN JALAN)
⏰ Senin - Sabtu Jam 11.00 - 22.00
⏰ Minggu Jam 09.00 - 22.00
-
πŸ’° ALL YOU CAN EAT = 95K++/PERSON (SELAMA 90 MENIT BELUM TERMASUK PAJAK)
-
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Cari Info Review Makanan Enak dan Murah Di Sekitar Kota Solo?
FOLLOW @kuliner.neng.solo dan SUBSCRIBE CHANNEL YOUTUBE "KNS TV"
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
-
#kulinernengsolo

-
ALL YOU CAN EAT PALING KOMPLIT DEWE SAK SOLO!!!!😍
-
Wahh iki lho, all you can eat sing lagi hype banget neng kota Solo 😍 tepate neng gone @kakkoii_id lur, hapie sak mben aku mrene ki mesti rame polll 😍 maklum lur, dinggo ukuran all you can eat neng kene menurutku murah banget 95k ++/pack wis iso mangan sak puas e neng njero lur 🀀 sing rung mudeng neng kene ki dodolan opo, dadi neng kene ki dodolan berbagai jenis makanan, daging dagingan?enek, seafood?enek, sayur sayuran?enek, dessert?enek, appetizer?enek, komplit tenan yakin, ra marai rewel pokoke 🀀, dan sing unik, neng kene ki koe masak dewe lur, dadi isoh mbok sesuaikne karo seleramu dewe 😍 tur FREE REFILL ALL MENU ALIAS OLEH GRATIS NAMBAH NGANTI SAK KEMENGMU selama 90 Menit 🀀
-
🍽 OVERALL rasane mantul kabeh lur dan sing jelas komplit banget neng kene ki, nek aku paling seneng neng kene ki grilled e lur, iso mbakar opo wae sing enek, dan daginge kabeh iki daging pilihan, dijamin wenak dan juicy banget!!!🀀 opo neh desserte, beuhhh komplit, jan dimanjakan tenan pokoke yen mangan neng kene ki 🀀
-
πŸš€ Langsung agendakne wae lur, cocok tenan iki dinggo jujukan makan siang/makan malam, soale menune komplit tenan dan dijamin nagih!!!🀀 saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo nyobo ya lur 😁 sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo 😁 salam MADANG!!πŸ”₯🀟 #madanglur
-
🏠 KAKKOII JAPANESE BBQ @kakkoii_id
πŸ”° Jl. Adi Sucipto No 99 Solo (TIMUR LAMPU MERAH PEREMPATAN FAJAR INDAH, SELATAN JALAN)
⏰ Senin - Sabtu Jam 11.00 - 22.00
⏰ Minggu Jam 09.00 - 22.00
-
πŸ’° ALL YOU CAN EAT = 95K++/PERSON (SELAMA 90 MENIT BELUM TERMASUK PAJAK)
-
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Cari Info Review Makanan Enak dan Murah Di Sekitar Kota Solo?
FOLLOW @kuliner.neng.solo dan SUBSCRIBE CHANNEL YOUTUBE "KNS TV"
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
-
#kulinernengsolo
265 0 23 October, 2019
@kuliner.neng.solo Profile picture

@kuliner.neng.solo

Sumber-krajan

-
NASI GEPREK ANDALANKU TIAP MAKAN SIANG KI LUR!!!🀀
-
Tepate neng nggone @geprekchiki lur, neng kene ki special dodolan geprek dengan topping beraneka macam, enek mozzarella, sambel matah, Saus BBQ, Saus Keju, trus yo enek indomie ayam geprek barang lho lur 🀀 pokoke komplit banget🀀
-
πŸ”° FYI senajan panggone neng njero gang tapi ojo salah lur, neng kene ki ratau sepi seko pembeli, terutama driver Gojek karo Grab 😍
-
🍽 OVERALL Ayam Gepreke mantul tenan lur, tepunge ki gurih renyah, dan ayame empuk ra marai seret 🀀 cocok tenan iki dinggo jujukan makan siangmu lur 🀀 sambel matahe yo mantep banget, kroso seger tenan lur yaqin 🀀 ayam geprek saus teriyakine yo wenakk, bumbu manis gurih kecampur geprek sing super pedes wenak polll 🀀 jan marai gobyos gobyosss 🀀dan sing tak senengi kabeh sause neng kene ki bukan kaleng kaleng tenan rasane lur, alias wenakkk, jan nglawuhi banget yaqin 🀀 aku lho, mben makan siang nganti order mrene, soale nek masalah roso emang wenak tenan lur 🀀
-
πŸš€ Langsung agendakne pesen wae lur, dijamin nagih dan numani, masalah rego?rasah khawatir, regane murah meriah banget 😍 ra percoyo?wes saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo nypbo wae 😁 sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo ya 😁 salam MADANG!!πŸ”₯🀟 #madanglur
-
🏑 GEPREK CHIKI @geprekchiki
πŸ”° LAMPU MERAH UTARA STM BK KE UTARA 25M, KETEMU ALFAMART DI BARAT JALAN, LANJUT MASUK GANG
⏰ BUKA JAM 10.00-22.00 WIB
πŸ›Ž GOFOOD DAN GRABFOOD AVAILABLE "Geprek Chiki"
-
πŸ’° HARGA OFFLINE = 11K-16K
πŸ’° HARGA APLIKASI/ONLINE = 13K-18K
-
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Cari Info Review Makanan Enak dan Murah Di Sekitar Kota Solo?
FOLLOW @kuliner.neng.solo
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
-
#kulinernengsolo

-
NASI GEPREK ANDALANKU TIAP MAKAN SIANG KI LUR!!!🀀
-
Tepate neng nggone @geprekchiki lur, neng kene ki special dodolan geprek dengan topping beraneka macam, enek mozzarella, sambel matah, Saus BBQ, Saus Keju, trus yo enek indomie ayam geprek barang lho lur 🀀 pokoke komplit banget🀀
-
πŸ”° FYI senajan panggone neng njero gang tapi ojo salah lur, neng kene ki ratau sepi seko pembeli, terutama driver Gojek karo Grab 😍
-
🍽 OVERALL Ayam Gepreke mantul tenan lur, tepunge ki gurih renyah, dan ayame empuk ra marai seret 🀀 cocok tenan iki dinggo jujukan makan siangmu lur 🀀 sambel matahe yo mantep banget, kroso seger tenan lur yaqin 🀀 ayam geprek saus teriyakine yo wenakk, bumbu manis gurih kecampur geprek sing super pedes wenak polll 🀀 jan marai gobyos gobyosss 🀀dan sing tak senengi kabeh sause neng kene ki bukan kaleng kaleng tenan rasane lur, alias wenakkk, jan nglawuhi banget yaqin 🀀 aku lho, mben makan siang nganti order mrene, soale nek masalah roso emang wenak tenan lur 🀀
-
πŸš€ Langsung agendakne pesen wae lur, dijamin nagih dan numani, masalah rego?rasah khawatir, regane murah meriah banget 😍 ra percoyo?wes saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo nypbo wae 😁 sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo ya 😁 salam MADANG!!πŸ”₯🀟 #madanglur
-
🏑 GEPREK CHIKI @geprekchiki
πŸ”° LAMPU MERAH UTARA STM BK KE UTARA 25M, KETEMU ALFAMART DI BARAT JALAN, LANJUT MASUK GANG
⏰ BUKA JAM 10.00-22.00 WIB
πŸ›Ž GOFOOD DAN GRABFOOD AVAILABLE "Geprek Chiki"
-
πŸ’° HARGA OFFLINE = 11K-16K
πŸ’° HARGA APLIKASI/ONLINE = 13K-18K
-
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Cari Info Review Makanan Enak dan Murah Di Sekitar Kota Solo?
FOLLOW @kuliner.neng.solo
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
-
#kulinernengsolo
325 0 23 October, 2019
@kuliner.neng.solo Profile picture

@kuliner.neng.solo

SoloFood Surakarta

-
TANGGAL TUO NYAWANG DOMPET MARAI SENEP TENAN WETENGKU😭
-
Tapi tenang wae lur, ki mau aku bar nemokne panggon mangan enak, miyayeni, dan murah meriah 😍 yapsss tepate neng nggon @solofoodsurakarta lur 😍 neng kene ki special dodolan aneka jenis masakan komplit banget lur, dndk aneka soup, aneka salad, aneka pasta, BBQ item, oriental food, dan menu anak-anak koyo sandwich, burger😍 pokoke masakan western nganti asia enek!!!😍
-
Selain komplit, enak, dan terjangkau, neng kene ki panggone COWZY banget lur, enek pilihan ruangan sing indoor karo outdoor, sing indoor FULL AC dan FREE WIFI 😍 wah dijamin marai betah tenan dinggo nongkrong lur 😍
-
🍽 OVERALL masakane enak kabeh lur, Chicken Cordon Bleu ne ndaging tenan, dan njerone ki full keju mozzarella, jan juicy banget pas di kunyah, opo neh di tambah Salad e sing nganggo dressing special, wuah seger polll 🀀 burgere yo ra kalah mantul ki lur, bayangno burger semono gedene, isi 2 Patty karo telur mata sapi, iso dinggo wong 2-3 ki, nek dewe genah klenger, porsine wakeh tenan og 😭 soale enek french fries karo salad e barang, jan marem polll 🀀 selain kui Chicken Chop e yo juara tenan lur, wingi ndoro putriku nganti entek resikkkk, ha pie daginge empuk tur bumbune ngresep banget dan juicy banget je, opo neh di tambah karo french fries e, beuhhh moncor abis πŸ€€πŸ’¦
-
πŸ”° FYI @solofoodsurakarta lagi enek PROMO lho lur, DISKON 30% ALL MENU, dan setiap pembelian 2 Pasta GRATIS 1 Pasta nganti tekan TANGGAL 31 OKTOBER 2019😍 mantul porakkk??cocok tenan ki nggo jujukan mangan karo keluarga utowo konco koncomu lur 😍🀟
-
πŸš€ Wes monggo sing penasaran dan kepengen nikmati PROMO ne langsung agendakne mrene wae lur, HIGHLY RECOMENDED banget ki 😍 saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo nyobo ya 😁 sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo ya 😁 salam MADANG!!!πŸ”₯🀟 #madanglur
-
🏑 SOLO FOOD SURAKARTA @solofoodsurakarta
πŸ”° SAMI LUWES JALAN HONGGOWONGSO KE SELATAN 75M, TEMPATNYA DI TIMUR JALAN SEBELUM SATE PAK MANTO
⏰ BUKA JAM 10.00-22.00 WIB
πŸ›Ž GOFOOD COMING SOON
-
πŸ’° SOLOFOOD CHICKEN CORDON BLEU = 29K
πŸ’° SOLOFOOD CHICKEN CHOP = 29K
πŸ’° SOLOFOOD DOUBLE DECKER BURGER = 25K
πŸ’° VANILLA LATTE = 15K
-
#kulinernengsolo

-
TANGGAL TUO NYAWANG DOMPET MARAI SENEP TENAN WETENGKU😭
-
Tapi tenang wae lur, ki mau aku bar nemokne panggon mangan enak, miyayeni, dan murah meriah 😍 yapsss tepate neng nggon @solofoodsurakarta lur 😍 neng kene ki special dodolan aneka jenis masakan komplit banget lur, dndk aneka soup, aneka salad,  aneka pasta, BBQ item, oriental food, dan menu anak-anak koyo sandwich, burger😍 pokoke masakan western nganti asia enek!!!😍
-
Selain komplit, enak, dan terjangkau, neng kene ki panggone COWZY banget lur, enek pilihan ruangan sing indoor karo outdoor, sing indoor FULL AC dan FREE WIFI 😍 wah dijamin marai betah tenan dinggo nongkrong lur 😍
-
🍽 OVERALL masakane enak kabeh lur, Chicken Cordon Bleu ne ndaging tenan, dan njerone ki full keju mozzarella, jan juicy banget pas di kunyah, opo neh di tambah Salad e sing nganggo dressing special, wuah seger polll 🀀 burgere yo ra kalah mantul ki lur, bayangno burger semono gedene, isi 2 Patty karo telur mata sapi, iso dinggo wong 2-3 ki, nek dewe genah klenger, porsine wakeh tenan og 😭 soale enek french fries karo salad e barang, jan marem polll 🀀 selain kui Chicken Chop e yo juara tenan lur, wingi ndoro putriku nganti entek resikkkk, ha pie daginge empuk tur bumbune ngresep banget dan juicy banget je, opo neh di tambah karo french fries e, beuhhh moncor abis πŸ€€πŸ’¦
-
πŸ”° FYI @solofoodsurakarta lagi enek PROMO lho lur, DISKON 30% ALL MENU, dan setiap pembelian 2 Pasta GRATIS 1 Pasta nganti tekan TANGGAL 31 OKTOBER 2019😍 mantul porakkk??cocok tenan ki nggo jujukan mangan karo keluarga utowo konco koncomu lur 😍🀟
-
πŸš€ Wes monggo sing penasaran dan kepengen nikmati PROMO ne langsung agendakne mrene wae lur, HIGHLY RECOMENDED banget ki 😍 saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo nyobo ya 😁 sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo ya 😁 salam MADANG!!!πŸ”₯🀟 #madanglur
-
🏑 SOLO FOOD SURAKARTA @solofoodsurakarta
πŸ”° SAMI LUWES JALAN HONGGOWONGSO KE SELATAN 75M, TEMPATNYA DI TIMUR JALAN SEBELUM SATE PAK MANTO
⏰ BUKA JAM 10.00-22.00 WIB
πŸ›Ž GOFOOD COMING SOON
-
πŸ’° SOLOFOOD CHICKEN CORDON BLEU = 29K
πŸ’° SOLOFOOD CHICKEN CHOP = 29K
πŸ’° SOLOFOOD DOUBLE DECKER BURGER = 25K
πŸ’° VANILLA LATTE = 15K
-
#kulinernengsolo
405 0 22 October, 2019
@kuliner.neng.solo Profile picture

@kuliner.neng.solo

Mall Solo Paragon

-
HAWANE PANAS TENAN YA LUR 😭 GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI ENAKE 🀀
-
Koyo aku ki mau bar mampir ngadem neng Solo Paragon, ha pie niate golek bakso malah neng ndalan adus kringet 😭 yowes langsung mlipir neng Solo Paragon wae sisan nggaringne awak 😭 jan panas puoll tenan yaqin 😭
-
Ra nganggo suwe langsung munggah golek Es Thai Tea langgananku lur, tepate ng nggon @dumdumthaidrinks.soloparagon 🀀 sing tak senengi neng kene ki porsi thai tea ne gwede tenan lur, dan konsisten karo rasane, wenakkkk 🀀 po neh di ombe pas hawane hot potatoes (panas ngentang ngentang) ngene ki 🀀 BEUHH MONCOR!!!πŸ’¦
-
πŸ”° FYI neng kene koe iso upgrade topping Jelly Aren lho lur 🀀 dijamin menambah kesegarane tenan ki 🀀 opo neh karo nyemil Kripik Kulit Ikan rasa tomyume 🀀 wenakkkk tenan ki mesti 🀀
-
🍺 OVERALL langsung mak nyesss tenan badalah 😭 swegerrr pollll, sumpah nikmat tenan ki thai tea ne lain daripada yang lain, ra nggumun nek ki yo laris tenan lur 😭 syeger tenan soale, opo neh topping jelly arene ki unik dan bedo karo liyane, sensasi kenyil kenyil aroma aren di padukan karo thai tea ne ki pas tenan 🀀 NIQMAT!!!🀀 lanjut njajal kripik kulit ikane, beuhh crunchy tenan 🀀 gurihhh, roso tomyume khas tenan dan blas ra amis 🀀 cocok tenan nggo nyemil ki utowo gondelan pas mangan 🀀 HIGHLY RECOMENDED!!
-
πŸš€ Wes sing butuh kesegaran pas hawane ngentang ngentang koyo ngene langsung agendakne mrene wae lur, dijamin nyegerin tenan 🀀 saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo nyobo ya lur 😁 sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo ya 😁 salam MADANG!!πŸ”₯ #madanglur
-
🏑 DUM DUM THAI TEA SOLO PARAGON @dumdumthaidrinks.soloparagon
πŸ”° LANTAI 1 SOLO PARAGON MALL
⏰ BUKA JAM 10.00-21.30 WIB
πŸ›Ž GOFOOD & GRABFOOD AVAILABLE
-
πŸ’° DUM DUM AREN THAI TEA = 21K
πŸ’° DUM DUM CHOCOLATE HAZELNUT = 24K
πŸ’° DUM DUM THAI GREEN TEA 23K
πŸ’° ++ JELLY AREN = 4K
πŸ’° SNACK FISH SKIN TOMYUM = 22K
-
#kulinernengsolo

-
HAWANE PANAS TENAN YA LUR 😭 GOLEK SING SEGER SEGER SEK WAE KI ENAKE 🀀
-
Koyo aku ki mau bar mampir ngadem neng Solo Paragon, ha pie niate golek bakso malah neng ndalan adus kringet 😭 yowes langsung mlipir neng Solo Paragon wae sisan nggaringne awak 😭 jan panas puoll tenan yaqin 😭
-
Ra nganggo suwe langsung munggah golek Es Thai Tea langgananku lur, tepate ng nggon @dumdumthaidrinks.soloparagon 🀀 sing tak senengi neng kene ki porsi thai tea ne gwede tenan lur, dan konsisten karo rasane, wenakkkk 🀀 po neh di ombe pas hawane hot potatoes (panas ngentang ngentang) ngene ki 🀀 BEUHH MONCOR!!!πŸ’¦
-
πŸ”° FYI neng kene koe iso upgrade topping Jelly Aren lho lur 🀀 dijamin menambah kesegarane tenan ki 🀀 opo neh karo nyemil Kripik Kulit Ikan rasa tomyume 🀀 wenakkkk tenan ki mesti 🀀
-
🍺 OVERALL langsung mak nyesss tenan badalah 😭 swegerrr pollll, sumpah nikmat tenan ki thai tea ne lain daripada yang lain, ra nggumun nek ki yo laris tenan lur 😭 syeger tenan soale, opo neh topping jelly arene ki unik dan bedo karo liyane, sensasi kenyil kenyil aroma aren di padukan karo thai tea ne ki pas tenan 🀀 NIQMAT!!!🀀 lanjut njajal kripik kulit ikane, beuhh crunchy tenan 🀀 gurihhh, roso tomyume khas tenan dan blas ra amis 🀀 cocok tenan nggo nyemil ki utowo gondelan pas mangan 🀀 HIGHLY RECOMENDED!!
-
πŸš€ Wes sing butuh kesegaran pas hawane ngentang ngentang koyo ngene langsung agendakne mrene wae lur, dijamin nyegerin tenan 🀀 saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo nyobo ya lur 😁 sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo ya 😁 salam MADANG!!πŸ”₯ #madanglur
-
🏑 DUM DUM THAI TEA SOLO PARAGON @dumdumthaidrinks.soloparagon
πŸ”° LANTAI 1 SOLO PARAGON MALL
⏰ BUKA JAM 10.00-21.30 WIB
πŸ›Ž GOFOOD & GRABFOOD AVAILABLE
-
πŸ’° DUM DUM AREN THAI TEA = 21K
πŸ’° DUM DUM CHOCOLATE HAZELNUT = 24K
πŸ’° DUM DUM THAI GREEN TEA 23K
πŸ’° ++ JELLY AREN = 4K
πŸ’° SNACK FISH SKIN TOMYUM = 22K
-
#kulinernengsolo
427 0 22 October, 2019
@kuliner.neng.solo Profile picture

@kuliner.neng.solo

Sate kambing Pardi

-
ESUK ESUK OJO LALI MANGAN PRENGUSAN SEK BEN TAMBAH NJENGAT🀟
-
Koyo aku ki mau bar mampir sarapan neng nggone warung sate sido mampir fajar indah 😍 iki warunge jan jane wes legend banget lur ket jaman aku ijik SMP ki wes dodol neng nggon cedak fajar indah, cuman semenjak bapake sing ndue meninggal dadi pindah neng banyuanyar, tapi saiki balik neh neng fajar indah di teruske karo anake😁 oiyo FYI iki mbien warunge jik sak perusahaan karo warung sate sing neng nggon kidul PDAM karangasem lur, cuman yo kui semenjak bapake meninggal trus karyawane dadi doh mbukak usaha dewe² 😁
-
Iki mau aku njajal tongseng kambinge lur, kapan neh iso sarapan enak, halal, rego murah πŸ˜‚
-
🍽 FIRST BITE TONGSENG KAMBING
Kuahe seger pol, pedes gurih manis 🀀 nak tenan, daging kambinge yo empuk tenan lur, bumbune ngresep tekan njero daging, ki mau sebelum tak icipi tak tambahi mrico gepuk sek, ben nyelot nyamleng rasane 😍, ki komposisi tongsenge daging karo jerohan lur, mantep polll lur 😍, dijamin bar mangan iki wetengmu warek, sehat, tur rasah semelang asmamu kumat mergo nyawang dompetmu lur πŸ˜‚
-
πŸš€ Wes ngono wae ya lur, ndang dilarisi, soale ki mau pas mrono terpantau sepi je 😭, saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo nyobo ya, pokoke sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo ya 😁 salam MADANG!!πŸ”₯🀟 #madanglur
-
🏠 WARUNG SATE KAMBING PAK PARDI, SIDO MAMPIR FAJAR INDAH
πŸ”° LAMPU MERAH FAJAR INDAH KE UTARA 75M, WARUNGE TIMUR JALAN/TIMUR HOTEL ADHIWANGSA
⏰ BUKA JAM 07.00-16.00
-
πŸ’° TONGSENG KAMBING + NASI + ES TEH = Rp. 25.000,-
-
#kulinernengsolo

-
ESUK ESUK OJO LALI MANGAN PRENGUSAN SEK BEN TAMBAH NJENGAT🀟
-
Koyo aku ki mau bar mampir sarapan neng nggone warung sate sido mampir fajar indah 😍 iki warunge jan jane wes legend banget lur ket jaman aku ijik SMP ki wes dodol neng nggon cedak fajar indah, cuman semenjak bapake sing ndue meninggal dadi pindah neng banyuanyar, tapi saiki balik neh neng fajar indah di teruske karo anake😁 oiyo FYI iki mbien warunge jik sak perusahaan karo warung sate sing neng nggon kidul PDAM karangasem lur, cuman yo kui semenjak bapake meninggal trus karyawane dadi doh mbukak usaha dewe² 😁
-
Iki mau aku njajal tongseng kambinge lur, kapan neh iso sarapan enak, halal, rego murah πŸ˜‚
-
🍽 FIRST BITE TONGSENG KAMBING
Kuahe seger pol, pedes gurih manis 🀀 nak tenan, daging kambinge yo empuk tenan lur, bumbune ngresep tekan njero daging, ki mau sebelum tak icipi tak tambahi mrico gepuk sek, ben nyelot nyamleng rasane 😍, ki komposisi tongsenge daging karo jerohan lur, mantep polll lur 😍, dijamin bar mangan iki wetengmu warek, sehat, tur rasah semelang asmamu kumat mergo nyawang dompetmu lur πŸ˜‚
-
πŸš€ Wes ngono wae ya lur, ndang dilarisi, soale ki mau pas mrono terpantau sepi je 😭, saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo nyobo ya, pokoke sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo ya 😁 salam MADANG!!πŸ”₯🀟 #madanglur
-
🏠 WARUNG SATE KAMBING PAK PARDI, SIDO MAMPIR FAJAR INDAH
πŸ”° LAMPU MERAH FAJAR INDAH KE UTARA 75M, WARUNGE TIMUR JALAN/TIMUR HOTEL ADHIWANGSA
⏰ BUKA JAM 07.00-16.00
-
πŸ’° TONGSENG KAMBING + NASI + ES TEH = Rp. 25.000,-
-
#kulinernengsolo
526 0 22 October, 2019
@kuliner.neng.solo Profile picture

@kuliner.neng.solo

Panties Pizza

-
PROMO PAS JAM MAKAN SIANG?WADIDAWWW MANTUL, SESUK LANGSUNG GAS!!!😍🀟
.
yoih lurrrr! kapan meneh bebas milih ALL VARIANT PIZZA panties wong loro karo konco utowo yangmu gur cukup bayar 55K tok!!! 😍😍😍
.
cabskuy neng outlet terdekat dikotamu, promo MAKSIBAR iki mung berlaku neng tanggal 21-24 Oktober 2019 lur, catet dan agendakne ya!
.
πŸ“S&K :
1. bebas milih 2 pizza (all variant)
2. hanya berlaku di jam 11.00-17.00 WIB
3. dine in, take away, NO OJOL
4. harga sudah termasuk PPN
.
#happy #pizzapora #promomurah #promomakansiang #promohappyhour #diskon #diskonindonesia #paketpromo

-
PROMO PAS JAM MAKAN SIANG?WADIDAWWW MANTUL, SESUK LANGSUNG GAS!!!😍🀟
.
yoih lurrrr! kapan meneh bebas milih ALL VARIANT PIZZA panties wong loro karo konco utowo yangmu gur cukup bayar 55K tok!!! 😍😍😍
.
cabskuy neng outlet terdekat dikotamu, promo MAKSIBAR iki mung berlaku neng tanggal 21-24 Oktober 2019 lur, catet dan agendakne ya!
.
πŸ“S&K :
1. bebas milih 2 pizza (all variant)
2. hanya berlaku di jam 11.00-17.00 WIB
3. dine in, take away, NO OJOL
4. harga sudah termasuk PPN
.
#happy #pizzapora #promomurah #promomakansiang #promohappyhour #diskon #diskonindonesia #paketpromo
222 0 21 October, 2019
@kuliner.neng.solo Profile picture

@kuliner.neng.solo

Baturan, Colomadu

-
MIE AYAM PAKAI JAMUR TIRAM???😍 WUIDIHHHH MAK NYUS TENAN!!!🀀
-
Panggone neng nggon daerah baturan lur, tepate neng Mie Ayam Pak Lan alias Pak Ramelan 😍 sing marai aku mampir mrene ki mergo mie ayame unik banget lur, nganggo JAMUR TIRAM 😍 BEUHH mantul gak tuh, mie ayam di kei topping jamur tiram mesti rasane memantul (memang mantap betul) banget ki lur 😍
-
🍽 FIRST BITE MIE AYAM JAMUR
Mie ne ki rasane hampir podo karo mie ayam pada umume lur, tekstur mie ne sing genah kenyal dan lembut, nek kuahe ki rasane cenderung gurih, mantep banget lur 🀀 EITSS tapi rasane berubah seketika pas tak padukan karo jamure, sumpah perpaduan yang LUAR BIASA tenan lur🀀, sensasi tekstur jamure sing kenyil kenyil dipadukan karo mie ne sing lembut ki mantep banget 🀀 opo neh potongan daginge yo gedi gedi, ora pelit lur, jan numani tenan 🀀
-
πŸš€ Langsung agendakne wae lur, dijamin nagih tenan lur, saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo nyobo ya😁sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo ya 😁 salam MADANG!!πŸ”₯ 🀟 #madanglur
-
🏠 MIE AYAM PAK LAN
πŸ”° LAPANGAN BATURAN COLOMADU KE TIMUR 150M, WARUNGE UTARA JALAN
⏰ BUKA JAM 09.00-HABIS
-
πŸ’° MIE AYAM JAMUR = Rp. 7.000,-
-
#kulinernengsolo

-
MIE AYAM PAKAI JAMUR TIRAM???😍 WUIDIHHHH MAK NYUS TENAN!!!🀀
-
Panggone neng nggon daerah baturan lur, tepate neng Mie Ayam Pak Lan alias Pak Ramelan 😍 sing marai aku mampir mrene ki mergo mie ayame unik banget lur, nganggo JAMUR TIRAM 😍 BEUHH mantul gak tuh, mie ayam di kei topping jamur tiram mesti rasane memantul (memang mantap betul) banget ki lur 😍
-
🍽 FIRST BITE MIE AYAM JAMUR
Mie ne ki rasane hampir podo karo mie ayam pada umume lur, tekstur mie ne sing genah kenyal dan lembut, nek kuahe ki rasane cenderung gurih, mantep banget lur 🀀 EITSS tapi rasane berubah seketika pas tak padukan karo jamure, sumpah perpaduan yang LUAR BIASA tenan lur🀀, sensasi tekstur jamure sing kenyil kenyil dipadukan karo mie ne sing lembut ki mantep banget 🀀 opo neh potongan daginge yo gedi gedi, ora pelit lur, jan numani tenan 🀀
-
πŸš€ Langsung agendakne wae lur, dijamin nagih tenan lur, saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo nyobo ya😁sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo ya 😁 salam MADANG!!πŸ”₯ 🀟 #madanglur
-
🏠 MIE AYAM PAK LAN
πŸ”° LAPANGAN BATURAN COLOMADU KE TIMUR 150M, WARUNGE UTARA JALAN
⏰ BUKA JAM 09.00-HABIS
-
πŸ’° MIE AYAM JAMUR = Rp. 7.000,-
-
#kulinernengsolo
802 0 21 October, 2019
@kuliner.neng.solo Profile picture

@kuliner.neng.solo

Surakarta

-
BUSSETTT 100K DAPET 20 PACK SEBLAK/CUANKI????😭😭😭
-
Sing wegah ribet dan pengen mangan seblak, Baso Aci, karo Cuanki asli Bandung kapan aja dan dimana saja, utowo sing meh golek referensi oleh oleh juga bisaaa atau mau bisnis modal sedikit untung banyakk??
-
Nah cocok banget ki lur, mumpung lagi enek PROMO BELI 20 PACK SEBLAK /CUANKI CUMA 100K asli Bandung. 😍
-
Entuk FREE tas branded juga lho, langsung TANPA DI UNDI dan selain kui @seblaknenggeulisss lagi ngadakne give away iPhone X jugaaa lhooo lur 😍 mantulsss.
-
πŸš€ Wes sing kepengen njajal ngicipi seblak/chuanki murah meriah wajib banget njajal iki, dinggo bisnis yo iso lho lur, ha pie gur modal 100K oleh 20 PACK SEBLAK/CHUANKI je 😍😍😍 saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo nyobo ya 😁 sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo ya 😁 salam MADANG!!πŸ”₯🀟 #madanglur
-
🏑 SEBLAK NENG GEULIS @seblaknenggeulisss
πŸ”° PEMESANAN MELALUI INSTAGRAM/WHATSAPP
☎ INFO PEMESANAN = 0895-7011-59375
-
πŸ’° SEBLAK/CHUANKI = Rp. 100.000,-/20 PACK
-
#kulinernengsolo -
πŸ“½ video : @lampungkuliner

-
BUSSETTT 100K DAPET 20 PACK SEBLAK/CUANKI????😭😭😭
-
Sing wegah ribet dan pengen mangan seblak, Baso Aci, karo Cuanki asli Bandung kapan aja dan dimana saja, utowo sing meh golek referensi oleh oleh juga bisaaa atau mau bisnis modal sedikit untung banyakk??
-
Nah cocok banget ki lur, mumpung lagi enek PROMO BELI 20 PACK SEBLAK /CUANKI  CUMA 100K asli Bandung. 😍
-
Entuk FREE tas branded juga lho, langsung TANPA DI UNDI dan selain kui @seblaknenggeulisss lagi ngadakne give away iPhone X jugaaa lhooo lur 😍 mantulsss.
-
πŸš€ Wes sing kepengen njajal ngicipi seblak/chuanki murah meriah wajib banget njajal iki, dinggo bisnis yo iso lho lur, ha pie gur modal 100K oleh 20 PACK SEBLAK/CHUANKI je 😍😍😍 saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo nyobo ya 😁 sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo ya 😁 salam MADANG!!πŸ”₯🀟 #madanglur
-
🏑 SEBLAK NENG GEULIS @seblaknenggeulisss
πŸ”° PEMESANAN MELALUI INSTAGRAM/WHATSAPP
☎ INFO PEMESANAN = 0895-7011-59375
-
πŸ’° SEBLAK/CHUANKI = Rp. 100.000,-/20 PACK
-
#kulinernengsolo -
πŸ“½ video : @lampungkuliner
253 0 21 October, 2019
@kuliner.neng.solo Profile picture

@kuliner.neng.solo

Waroeng Kopi Tubruk "Cobi Niki"

-
WADIDAWW ENEK TEMPAT NONGKRONG ANYAR, TAPI REGANE MURAH MERIAH TENAN KI!!!😍🀟
-
Panggone neng daerah Fajar Indah lur, tepate neng nggone @warkop.cobiniki lur 😁 sing special neng kene ki selain panggone cukup luas dan resik, regane murah meriah tenan lur 😍 dan varian menune cukup komplit, cocok tenan nggo jujukan nongkrong santuy pas tanggal tuo ngene ki 😍
-
🍽 OVERALL kabeh menhne wenak lur, aku wingi njajal es coklate masuk tenan rasane, manis pait pait roso coklat, seger tenan 🀀 roti bakare yo enak banget, manis gurig gurih nyoii 🀀 HIGHLY RECOMENDED
-
πŸš€ Wes langsung agendakne wae lur, dijamin rekomen tenan ki panggone, enak, nyaman, dan murah meriah 😍 kapan meneh neng Solo enek panggon nongkron ngopi murah meriah koyo ngene 😁🀟 saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo nglarisi ya lur, wingi pas aku mrene soale sepi banget, padahal jarang banget saiki nemoni warung ngopi sing regane murah meriah koyo ngene ☹️ sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo ya 😁 salam MADANG!!πŸ”₯🀟 #madanglur
-
🏑 WARUNG KOPI COBI NIKI FAJAR INDAH @warkop.cobiniki
πŸ”° LAMPU MERAH FAJAR INDAH KE UTARA 300M, WARUNGE BARAT JALAN SEBELUM LAPANGAN BATURAN/ LAPANGAN BATURAN KE SELATAN 50M, WARUNGE BARAT JALAN
⏰ BUKA JAM 14.00-24.00 WIB
-
πŸ’° DETAIL HARGA CEK FOTO 😁
-
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Cari Info Review Makanan Enak dan Murah Di Sekitar Kota Solo?
FOLLOW @kuliner.neng.solo
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
-
#kulinernengsolo

-
WADIDAWW ENEK TEMPAT NONGKRONG ANYAR, TAPI REGANE MURAH MERIAH TENAN KI!!!😍🀟
-
Panggone neng daerah Fajar Indah lur, tepate neng nggone @warkop.cobiniki  lur 😁 sing special neng kene ki selain panggone cukup luas dan resik, regane murah meriah tenan lur 😍 dan varian menune cukup komplit, cocok tenan nggo jujukan nongkrong santuy pas tanggal tuo ngene ki 😍
-
🍽 OVERALL kabeh menhne wenak lur, aku wingi njajal es coklate masuk tenan rasane, manis pait pait roso coklat, seger tenan 🀀 roti bakare yo enak banget, manis gurig gurih nyoii 🀀 HIGHLY RECOMENDED
-
πŸš€ Wes langsung agendakne wae lur, dijamin rekomen tenan ki panggone, enak, nyaman, dan murah meriah 😍 kapan meneh neng Solo enek panggon nongkron ngopi murah meriah koyo ngene 😁🀟 saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo nglarisi ya lur, wingi pas aku mrene soale sepi banget, padahal jarang banget saiki nemoni warung ngopi sing regane murah meriah koyo ngene ☹️ sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo ya 😁 salam MADANG!!πŸ”₯🀟 #madanglur
-
🏑 WARUNG KOPI COBI NIKI FAJAR INDAH @warkop.cobiniki
πŸ”° LAMPU MERAH FAJAR INDAH KE UTARA 300M, WARUNGE BARAT JALAN SEBELUM LAPANGAN BATURAN/ LAPANGAN BATURAN KE SELATAN 50M, WARUNGE BARAT JALAN
⏰ BUKA JAM 14.00-24.00 WIB
-
πŸ’° DETAIL HARGA CEK FOTO 😁
-
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Cari Info Review Makanan Enak dan Murah Di Sekitar Kota Solo?
FOLLOW @kuliner.neng.solo
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
-
#kulinernengsolo
772 0 20 October, 2019
@kuliner.neng.solo Profile picture

@kuliner.neng.solo

Surakarta

-
WES SIAP MANGAN KEBAB ENAK DURUNG LUR???🀀😍
-
KABOBS Premium Kebab! Kebab sing nganggo daging XIMPLAH XIMPLAH, sayurane FRESH tur SEGER dan nganggo SAOS racikan spesial!
-
Mulai 21 Oktober, KABOBS bakal bukak neng Solo Grand Mall karo Solo Paragon Mall lho lur!😍 tentune enek OPENING PROMO ne barang lur, dinggo tuku varian BIG BEEF CHEES MAYO! Wes sing kepengen dan kemecer di pantau terus wae neng Instagrame @kabobs.id , dinggo info lebih lanjut, terutama PROMONE!!!😁🀟
-
Opening Promo KABOBS Solo:
🌯 Big Beef Cheesy Mayo Kebab (Ala Carte) --> Rp20.909*
🌯 Big Beef Cheesy Mayo + Ice Greenchy (Combobs) --> Rp29.090*
🏑 Solo Grand Mall, lt. GF & Solo Paragon Mall, lt. RF
πŸ“Œ 21 Oktober - 27 Oktober 2019
-
KABOBS PREMIUM KEBAB!
MORE MEAT, MORE VEGGIES, MORE FUN!
-
*harga belum termasuk pajak

-
WES SIAP MANGAN KEBAB ENAK DURUNG LUR???🀀😍
-
KABOBS Premium Kebab! Kebab sing nganggo daging XIMPLAH XIMPLAH, sayurane FRESH tur SEGER dan nganggo SAOS racikan spesial!
-
Mulai 21 Oktober, KABOBS bakal bukak neng Solo Grand Mall karo Solo Paragon Mall lho lur!😍 tentune enek  OPENING PROMO ne barang lur, dinggo tuku varian BIG BEEF CHEES MAYO! Wes sing kepengen dan kemecer di pantau terus wae neng Instagrame @kabobs.id , dinggo info lebih lanjut, terutama PROMONE!!!😁🀟
-
Opening Promo KABOBS Solo:
🌯 Big Beef Cheesy Mayo Kebab (Ala Carte) --> Rp20.909*
🌯 Big Beef Cheesy Mayo + Ice Greenchy (Combobs) --> Rp29.090*
🏑 Solo Grand Mall, lt. GF & Solo Paragon Mall, lt. RF
πŸ“Œ 21 Oktober - 27 Oktober 2019
-
KABOBS PREMIUM KEBAB!
MORE MEAT, MORE VEGGIES, MORE FUN!
-
*harga belum termasuk pajak
261 0 20 October, 2019
@kuliner.neng.solo Profile picture

@kuliner.neng.solo

Nusukan, Solo

-
TANGGAL TUO WAYAHE GOLEK PROMO DISEK WAE KI LUR, MUMPUNG ENEK PROMO BUY 1 GET 1 LHO 😍🀟
-
Panggone neng daerah Nusukan lur, tepate neng gone @miegemezsolo , dadi critane aku wingi bar mampir golek makan siang, ko kadohan enek tulisan Beli 1 Gratis 1 😍 wayoikii, wayaheeee golek PROMO 😍 baknen PROMO ne iki dalam rangka Grand Opening Outlet @miegemezsolo 😍 dan bakal ngadakne Promo Beli 1 Mie Ayam Komplit Porsi Jumbo, bakal Free 1 Mie Ayam original 😍 mantolllsss
-
Seko tampilane ketok nyamleng tenan lur, isine komplit, enek pangsit, daging ayam cincang, karo Mie ne sing super jumbo 😍
-
🍽 FIRST BITE MIE AYAM KOMPLIT JUMBO
Mie ne lembut tenan lur, tekstur mie ne ki cilik cilik, dan lembut pollll 🀀 daging ayam cincange yo wakeh dan melimpah tenan lur🀀 po neh nganggo gondelan pangsit goreng, beuhh sensasi lembut mie di padukan tekstur crunchy pangsite ki balance tenan🀀 jan marai wegah leren sing nyumpit ki lur 🀀naknan
-
πŸ”° FYI promo Beli 1 Gratis 1 @miegemezsolo berlaku khusus pembelian Paket Mie Ayam Komplit porsi Jumbo ya lur 😁 dan PROMO ne iki jik tekan Bulan DESEMBER lho lur 😍🀟
-
πŸš€ Wes langsung agendakne wae lur, dilarisi, dijamin enak, murah dan 100% Halal 😍 mumpung lagi Promo lur 😁 saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo nglarisi ya 😁 sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo 😁 salam MADANG!!πŸ”₯🀟 #madanglur
-
🏑 MIE GEMEZ SOLO @miegemezsolo
πŸ”° PATUNG KERIS NUSUKAN KE UTARA 50M, SAMPE KETEMU RUKO ILUFA, WARUNGNYA BARAT PAS RUKO ILUFA, UTARA JALAN
⏰ BUKA JAM 10.00-21.30 WIB
-
πŸ’° HARGA MULAI DARI 10K
-
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Cari Info Review Makanan Enak dan Murah Di Sekitar Kota Solo?
FOLLOW @kuliner.neng.solo dan SUBSCRIBE CHANNEL YOUTUBE "KNS TV"
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
-
#kulinernengsolo

-
TANGGAL TUO WAYAHE GOLEK PROMO DISEK WAE KI LUR, MUMPUNG ENEK PROMO BUY 1 GET 1 LHO 😍🀟
-
Panggone neng daerah Nusukan lur, tepate neng gone @miegemezsolo , dadi critane aku wingi bar mampir golek makan siang, ko kadohan enek tulisan Beli 1 Gratis 1 😍 wayoikii, wayaheeee golek PROMO 😍 baknen PROMO ne iki dalam rangka Grand Opening Outlet @miegemezsolo 😍 dan bakal ngadakne Promo Beli 1 Mie Ayam Komplit Porsi Jumbo, bakal Free 1 Mie Ayam original 😍 mantolllsss
-
Seko tampilane ketok nyamleng tenan lur, isine komplit, enek pangsit, daging ayam cincang, karo Mie ne sing super jumbo 😍
-
🍽 FIRST BITE MIE AYAM KOMPLIT JUMBO
Mie ne lembut tenan lur, tekstur mie ne ki cilik cilik, dan lembut pollll 🀀 daging ayam cincange yo wakeh dan melimpah tenan lur🀀 po neh nganggo gondelan pangsit goreng, beuhh sensasi lembut mie di padukan tekstur crunchy pangsite ki balance tenan🀀 jan marai wegah leren sing nyumpit ki lur 🀀naknan
-
πŸ”° FYI promo Beli 1 Gratis 1 @miegemezsolo berlaku khusus pembelian Paket Mie Ayam Komplit porsi Jumbo ya lur 😁 dan PROMO ne iki jik tekan Bulan DESEMBER lho lur 😍🀟
-
πŸš€ Wes langsung agendakne wae lur, dilarisi, dijamin enak, murah dan 100% Halal 😍 mumpung lagi Promo lur 😁 saiki giliran #LanjutkanDiKamu dinggo nglarisi ya 😁 sing meh nyobo ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo 😁 salam MADANG!!πŸ”₯🀟 #madanglur
-
🏑 MIE GEMEZ SOLO @miegemezsolo
πŸ”° PATUNG KERIS NUSUKAN KE UTARA 50M, SAMPE KETEMU RUKO ILUFA, WARUNGNYA BARAT PAS RUKO ILUFA, UTARA JALAN
⏰ BUKA JAM 10.00-21.30 WIB
-
πŸ’° HARGA MULAI DARI 10K
-
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
Cari Info Review Makanan Enak dan Murah Di Sekitar Kota Solo?
FOLLOW @kuliner.neng.solo dan SUBSCRIBE CHANNEL YOUTUBE "KNS TV"
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
-
#kulinernengsolo
394 0 20 October, 2019