• Video ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ Komik ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ Lawak ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ ( @hiburan.malaysia ) Instagram Profile

    @hiburan.malaysia

    14 August, 2019
  • Sekarang ni sudah menjadi trend utk golongan usahawan menyatakan yg mereka dahulu hidup susah.. Walaupun sebenarnya mereka tak pernah hidup susah.. Hhmm.. ๐Ÿ™„๐Ÿ™„๐Ÿ™„ #hiburanmalaysia #lawak #jangansembangkencang
    Sekarang ni sudah menjadi trend utk golongan usahawan menyatakan yg mereka dahulu hidup susah.. Walaupun sebenarnya mereka tak pernah hidup susah.. Hhmm.. ๐Ÿ™„๐Ÿ™„๐Ÿ™„
#hiburanmalaysia #lawak #jangansembangkencang

    Sekarang ni sudah menjadi trend utk golongan usahawan menyatakan yg mereka dahulu hidup susah.. Walaupun sebenarnya mereka tak pernah hidup susah.. Hhmm.. ๐Ÿ™„๐Ÿ™„๐Ÿ™„
    #hiburanmalaysia #lawak #jangansembangkencang

  • 1,737 25
  • Save Image Other Pictures
@nuranimasi Instagram Profile 16 August, 2019

๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

@yowyeah_00 Instagram Profile 14 August, 2019

Siapa minat make-up and skincare? Untuk info lanjut sila pm saya๐Ÿ˜‰

@_ismailariff Instagram Profile 14 August, 2019

Alaaa stended laaa tu diorang acah.diorang senanye nk cari downline jerrr pastu nnti ckp saya akan ajar awak from A to Z ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

@vicky.2831 Instagram Profile 14 August, 2019

Tolong mention seseorang tu boleh yang berlagak miskin semasa kecil tu nma dia bermula dari A

@zacknasir774 Instagram Profile 14 August, 2019

selagi x pernah tumpang tidur kat masjid atau tepi jalan jgn ckp susah la..nk muntah wei

@zikril_90 Instagram Profile 14 August, 2019

Aik bukan dia nk ckp walaupun darimana background kita, kita still can success and be rich

@lhmo4 Instagram Profile 14 August, 2019

pm nak buat income 4k sebulan ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ต๐Ÿ’ธ

@bro_ami Instagram Profile 14 August, 2019

Ramai ke spesis mcm tu ?

@awish.senpai Instagram Profile 14 August, 2019

Tak Kesah Dulu susah....Sekarang Dh Senang Jadi Bodoh Mcm Aliff Syukri

@free_topup99 Instagram Profile 14 August, 2019

hello geng...stalk ig sy kalau nak dpt topup free...๐Ÿ˜