• KEDAIHQ.MY ( @gjoshop ) Instagram Profile

    @gjoshop

    14 August, 2019
  • Sahabat² IG admin yg admin sayang semua, hehehe fefiling bebunga² pulak kali ni😁 Dah lama admin tak update shade kan. ni nak update balik shade yg admin dok jual brand Ray-Ban. 😎 Ray-Ban yg admin jual, dijamin 100% ORIGNAL. nampak tak punye yakinnye admin nak cakap keoriginaalan Ray-Ban yg admin jual, sampai huruf besau semua. .😎 Banyak pilihan design yg ade, warna pon tak kalah banyaknye, lens pulak ade 2 pilihan jenis iaitu Polarised dan G15. warna lens banyak jugak. sesuai utk dipakai lelaki & wanita. 😎 Ray-aban ni bukan hanya utk bergaya je, yg paling penting dapat jaga mata kita dari terkena sinaran matahari yg rosakkan mata kita, silau dari kereta, cermin bangunan sebagainya lagi, cepat atau lambat mata kita akan rosak secara perlahan² apabila terdedah dgn terlampau banyak sinaran.. so salah 1 cara nak control & jaga mata adalah dgn pakai shade... 😎 Jom citer pasal shade Ray-Ban yg dalam gambar admin post ni pulak. Ray-Ban FERRARI! Design FERRARI ni antara design yg paling dicari² paling hot🔥 abang² dlm dunia permotoran paling suka dgn design ni. sbbnya bila pakai, akan nampak lagi macho dgn bentuk yg ranggi gitu, fame pulak ada varian warna yg menarik... dgn saiz lens 52mm, sis pon boleh pakai model ni👍🏻. utk model & design lain, bakal menyusul 1 by 1 so, stay tune😊 😎 ✅  FRAME BLACK GUNMETAL ✅  Lens G15 ANTI SILAU yg amat selesa kalau pakai waktu matahari terang benderang ✅  UV400 yang lindung mata kita dari sinaran ultra yg berbahaya. ✅  FREE POSTAGE BOS! ✅  Original Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) . 😎 Harga RM400 jauh lagi murah dari butik. paling paling paling admin tekankan kat sini adalah ORIGINAL! 😎 SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. . 1. Paper bag 2. Original box 3. Original case 4. Original cleaning cloth 5. Certificate Booklet 😎 Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) 😎 #harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #tonton #ytjt #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah
    Sahabat² IG admin yg admin sayang semua, hehehe fefiling bebunga² pulak kali ni😁 Dah lama admin tak update shade kan. ni nak update balik shade yg admin dok jual brand Ray-Ban. 😎
Ray-Ban yg admin jual, dijamin 100% ORIGNAL. nampak tak punye yakinnye admin nak cakap keoriginaalan Ray-Ban yg admin jual, sampai huruf besau semua. .😎
Banyak pilihan design yg ade, warna pon tak kalah banyaknye, lens pulak ade 2 pilihan jenis iaitu Polarised dan G15. warna lens banyak jugak. sesuai utk dipakai lelaki & wanita.
😎
Ray-aban ni bukan hanya utk bergaya je, yg paling penting dapat jaga mata kita dari terkena sinaran matahari yg rosakkan mata kita, silau dari kereta, cermin bangunan sebagainya lagi, cepat atau lambat mata kita akan rosak secara perlahan² apabila terdedah dgn terlampau banyak sinaran.. so salah 1 cara nak control & jaga mata adalah dgn pakai shade...
😎
Jom citer pasal shade Ray-Ban yg dalam gambar admin post ni pulak. Ray-Ban FERRARI! Design FERRARI ni antara design yg paling dicari² paling hot🔥 abang² dlm dunia permotoran paling suka dgn design ni. sbbnya bila pakai, akan nampak lagi macho dgn bentuk yg ranggi gitu, fame pulak ada varian warna yg menarik... dgn saiz lens 52mm, sis pon boleh pakai model ni👍🏻. utk model & design lain, bakal menyusul 1 by 1 so, stay tune😊
😎
✅  FRAME BLACK GUNMETAL
✅  Lens G15 ANTI SILAU yg amat selesa kalau pakai waktu matahari terang benderang
✅  UV400 yang lindung mata kita dari sinaran ultra yg berbahaya. ✅  FREE POSTAGE BOS! ✅  Original Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) .
😎
Harga RM400 jauh lagi murah dari butik. paling paling paling admin tekankan kat sini adalah ORIGINAL!
😎
SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. .
1. Paper bag
2. Original box
3. Original case
4. Original cleaning cloth
5. Certificate Booklet
😎
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) 😎
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #tonton #ytjt #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah Sahabat² IG admin yg admin sayang semua, hehehe fefiling bebunga² pulak kali ni😁 Dah lama admin tak update shade kan. ni nak update balik shade yg admin dok jual brand Ray-Ban. 😎
Ray-Ban yg admin jual, dijamin 100% ORIGNAL. nampak tak punye yakinnye admin nak cakap keoriginaalan Ray-Ban yg admin jual, sampai huruf besau semua. .😎
Banyak pilihan design yg ade, warna pon tak kalah banyaknye, lens pulak ade 2 pilihan jenis iaitu Polarised dan G15. warna lens banyak jugak. sesuai utk dipakai lelaki & wanita.
😎
Ray-aban ni bukan hanya utk bergaya je, yg paling penting dapat jaga mata kita dari terkena sinaran matahari yg rosakkan mata kita, silau dari kereta, cermin bangunan sebagainya lagi, cepat atau lambat mata kita akan rosak secara perlahan² apabila terdedah dgn terlampau banyak sinaran.. so salah 1 cara nak control & jaga mata adalah dgn pakai shade...
😎
Jom citer pasal shade Ray-Ban yg dalam gambar admin post ni pulak. Ray-Ban FERRARI! Design FERRARI ni antara design yg paling dicari² paling hot🔥 abang² dlm dunia permotoran paling suka dgn design ni. sbbnya bila pakai, akan nampak lagi macho dgn bentuk yg ranggi gitu, fame pulak ada varian warna yg menarik... dgn saiz lens 52mm, sis pon boleh pakai model ni👍🏻. utk model & design lain, bakal menyusul 1 by 1 so, stay tune😊
😎
✅  FRAME BLACK GUNMETAL
✅  Lens G15 ANTI SILAU yg amat selesa kalau pakai waktu matahari terang benderang
✅  UV400 yang lindung mata kita dari sinaran ultra yg berbahaya. ✅  FREE POSTAGE BOS! ✅  Original Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) .
😎
Harga RM400 jauh lagi murah dari butik. paling paling paling admin tekankan kat sini adalah ORIGINAL!
😎
SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. .
1. Paper bag
2. Original box
3. Original case
4. Original cleaning cloth
5. Certificate Booklet
😎
Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) 😎
#harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #tonton #ytjt #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah

    Sahabat² IG admin yg admin sayang semua, hehehe fefiling bebunga² pulak kali ni😁 Dah lama admin tak update shade kan. ni nak update balik shade yg admin dok jual brand Ray-Ban. 😎
    Ray-Ban yg admin jual, dijamin 100% ORIGNAL. nampak tak punye yakinnye admin nak cakap keoriginaalan Ray-Ban yg admin jual, sampai huruf besau semua. .😎
    Banyak pilihan design yg ade, warna pon tak kalah banyaknye, lens pulak ade 2 pilihan jenis iaitu Polarised dan G15. warna lens banyak jugak. sesuai utk dipakai lelaki & wanita.
    😎
    Ray-aban ni bukan hanya utk bergaya je, yg paling penting dapat jaga mata kita dari terkena sinaran matahari yg rosakkan mata kita, silau dari kereta, cermin bangunan sebagainya lagi, cepat atau lambat mata kita akan rosak secara perlahan² apabila terdedah dgn terlampau banyak sinaran.. so salah 1 cara nak control & jaga mata adalah dgn pakai shade...
    😎
    Jom citer pasal shade Ray-Ban yg dalam gambar admin post ni pulak. Ray-Ban FERRARI! Design FERRARI ni antara design yg paling dicari² paling hot🔥 abang² dlm dunia permotoran paling suka dgn design ni. sbbnya bila pakai, akan nampak lagi macho dgn bentuk yg ranggi gitu, fame pulak ada varian warna yg menarik... dgn saiz lens 52mm, sis pon boleh pakai model ni👍🏻. utk model & design lain, bakal menyusul 1 by 1 so, stay tune😊
    😎
    ✅  FRAME BLACK GUNMETAL
    ✅  Lens G15 ANTI SILAU yg amat selesa kalau pakai waktu matahari terang benderang
    ✅  UV400 yang lindung mata kita dari sinaran ultra yg berbahaya. ✅  FREE POSTAGE BOS! ✅  Original Authentic Luxottica Italy. (Bukan grade bukan copy 1:1) .
    😎
    Harga RM400 jauh lagi murah dari butik. paling paling paling admin tekankan kat sini adalah ORIGINAL!
    😎
    SETIAP PEMBELIAN SPEK AKAN DPT COMPLETE SET. .
    1. Paper bag
    2. Original box
    3. Original case
    4. Original cleaning cloth
    5. Certificate Booklet
    😎
    Berminat? ODER sekarang! DM atau wasap min terus 013 9611 339 (atau clik jaa link wasap yg min dah letak kat bio😘) 😎
    #harimaumalaya #malaysia #bola #kiniviral  #sharERA #alhamdulillah #GengPagiHot #lawak #ikutcarakita #malaysiatrending #igersmalaysia #unikl #uum #tonton #ytjt #Sumpah #Berserah #thinkerstudios #ruangrezekihanania #cinta #kedah

  • 5 0
  • Save Image Other Pictures