@nuzul.idham.5 Instagram Profile 14 August, 2019

Kalau bukan jodoh muka hensem macam kereta lamborghini pun boleh kena tinggal..kalau dah jodoh muka macam tayar sparepart pon boleh kekal sampai ke anak cucu

@amin_genji Instagram Profile 14 August, 2019

Nak tahu sometimes tak perempuan tak suka lelaki kelakar yang tiada duit dan bangsa honda😁

@mierul__.fx Instagram Profile 14 August, 2019

ni smua karut ak still tkda awek pun even slalu buat girl ketawa ..

@jual_ubattinggimalaysia Instagram Profile 14 August, 2019

Salam.? boskurr😘 yg handsome, awak low height.? Xyah kesah sya boleh bantu awak tambah tinggi (2~8cm), dlm masa 15 hari sahaja. jom chat sya👌Ws: +60165032783

@fardiladyla Instagram Profile 14 August, 2019

Betul Larhhhh Tuuuu, Rupe Elok Pon Hambar Nak Buat Ape, 💁💁

@cik_chu Instagram Profile 14 August, 2019

Hg jgn gedik buat lawak ka kelakar ka dgn perempuan lain , aq sumpah hg jadi beruk buasir kang😏