Search Hashtag & User

Saujana Rawang photos & videos

15k Posts

Latest Posts on Saujana Rawang

Posted @withrepost@darulmurtadza بسم الله الرحمن الرحيم
Ulangkaji sedikit sebelum kelas bermula in sha Allah.

#darulmurtadza #habibalizaenalabidin #ulangkaji #mtdmnotes

Posted @withrepost • @darulmurtadza بسم الله الرحمن الرحيم 
Ulangkaji sedikit sebelum kelas bermula in sha Allah.

#darulmurtadza #habibalizaenalabidin #ulangkaji #mtdmnotes
1 0 1 hour ago

Nak pergi Korea dengan @radpackertravel x mampu, jadi kita makan sos korea @adabi_consumer jela
#BMF

Nak pergi Korea dengan @radpackertravel x mampu, jadi kita makan sos korea @adabi_consumer jela
#BMF
13 7 17 hours ago

Malam😴

Malam😴
36 3 17 October, 2019

Geng havoc... selain semuanya gila² dan sporting.... kami saling bantu membantu...

Geng havoc... selain semuanya gila² dan sporting.... kami saling bantu membantu...
7 0 16 October, 2019

Salam sahabat semua, lama cikna tk bersiaran, maklum lah busy dgn karipap frozen, ada masak tpi masak yg menu berulang malas nk upload gambar, tpi harini masak jugak yg sempoi biasa2 je,lgipn ada anak kedua cikna yg bantu buat karipap sbb dia cuti, oklah banyak pulak cerita nye ye!! 😀😍😋
:
:
Sup ayam lama tk masak
Tempe goreng rangup
:
:
#mamamasak
#janjikenyang
#sentiasasederhana
#alhamdulillah
#thankyouforthosewholikes

Salam sahabat semua, lama cikna tk bersiaran, maklum lah busy dgn karipap frozen, ada masak tpi masak yg menu berulang malas nk upload gambar, tpi harini masak jugak yg sempoi biasa2 je,lgipn ada anak kedua cikna yg bantu buat karipap sbb dia cuti, oklah banyak pulak cerita nye ye!! 😀😍😋
:
:
Sup ayam lama tk masak
Tempe goreng rangup
:
:
#mamamasak 
#janjikenyang 
#sentiasasederhana 
#alhamdulillah 
#thankyouforthosewholikes❤
16 0 16 October, 2019

#eliqababyshopcustomer
.
Terima kasih sebab mencuba finger food @babybitesnmunch
@hokido.official @yumny_hq mee labu
.
EVERYDAY COD
Klang, Shah Alam, Setia Alam, Shah Alam 2
.
WEEKEND COD (apply for BeBJ only other than that available for EVERYDAY COD)
Serendah, Sg Choh, Rawang
.
WA @eliqababyshop - 0133139872 or click WA link at profile bio to purchase your healthy baby food
.
#weaning #babyfoodmalaysia #babybitesnmunch #hokidohomemadecakes #yumnymee #babyfoodshahalam #shahalamfooddelivery #shahalam #shahalam2 #shahalamresident #shahalamcity #TTDIJaya #BukitJelutong #SunwayKayangan #KayanganHeights #CahayaSPK #PuncakPerdana #AlamBudiman #DenaiAlam #klang #rawang #serendah

#eliqababyshopcustomer
.
Terima kasih sebab mencuba finger food @babybitesnmunch
@hokido.official @yumny_hq mee labu
.
EVERYDAY COD
Klang, Shah Alam, Setia Alam, Shah Alam 2
.
WEEKEND COD (apply for BeBJ only other than that available for EVERYDAY COD) 
Serendah, Sg Choh, Rawang
.
WA @eliqababyshop - 0133139872 or click WA link at profile bio to purchase your healthy baby food
.
#weaning #babyfoodmalaysia #babybitesnmunch #hokidohomemadecakes #yumnymee #babyfoodshahalam #shahalamfooddelivery #shahalam #shahalam2 #shahalamresident #shahalamcity #TTDIJaya #BukitJelutong #SunwayKayangan #KayanganHeights #CahayaSPK #PuncakPerdana #AlamBudiman #DenaiAlam #klang #rawang #serendah
3 0 16 October, 2019

FLOORING INSTALL, AND, POLISHING
Marble Poliah & Pasang
Parquet Grinding Polish &Pasang
Terrazzo Polish & Pasang
Wooden flooring install
Laminate Flooring
SPC,Vinyl Click
Cuci Carpet
Call us now at,
https://wasap.my/60163771809

FLOORING INSTALL, AND, POLISHING
Marble Poliah & Pasang
Parquet Grinding Polish &Pasang
Terrazzo Polish & Pasang
Wooden flooring install 
Laminate Flooring 
SPC,Vinyl Click
Cuci Carpet
Call us now at,
https://wasap.my/60163771809
1 0 16 October, 2019

Buat ap jadi orang lain sedang kan bole jadi diri sendiri..

Buat ap jadi orang lain sedang kan bole jadi diri sendiri..
36 4 16 October, 2019

JERUK MANGGA ASAM BOI
.
Berminat boleh terus whatsapp Syurga Foods
📲bit.ly/Whatsapp_SyurgaFoods
📲bit.ly/Whatsapp_SyurgaFoods
📲bit.ly/Whatsapp_SyurgaFoods
.
#jeruk #jerukmangga #jerukmanggaasamboi
#Jerukmanggasedap #manggaadamboi #jerukmanggaasamboirawang #codjerukmangga

JERUK MANGGA ASAM BOI
.
Berminat boleh terus whatsapp Syurga Foods
📲bit.ly/Whatsapp_SyurgaFoods
📲bit.ly/Whatsapp_SyurgaFoods
📲bit.ly/Whatsapp_SyurgaFoods
.
#jeruk #jerukmangga #jerukmanggaasamboi 
#Jerukmanggasedap #manggaadamboi #jerukmanggaasamboirawang #codjerukmangga
7 0 15 October, 2019

FOR SALE : DOUBLE STOREY TERRACE HOUSE AMODA TYPE SAUJANA RAWANG.
.
Price : RM570,000
Contact : Muizz Razak 019-2296131
.
DETAILS :
- Leasehold Bumi Lot
- Double Storey Terrace (Intermediate)
- Land Area : 22x75
- Build Up : 2090 sqft
- Bedroom : 4 Rooms
- Bathroom : 3 Rooms
.
RENOVATION :
- Plaster ceiling
- Kitchen cabinet
- Table Top
- Fully tiled & Grille
- Auto Gate Point
- Alarm Sistem
- CCTV Point
.
NEARBY AMENITIES :
- AEON Rawang
- KFC & McDonalds
- KPJ Rawang
- KTMB Rawang
- School & Mosque
- Jogging Track With Beautiful Lake
.
GOOD LOCATION :
- Accessible through PLUS highway & LATAR within 10-15 minutes
.
Price : RM570,000
Contact : Muizz Razak 019-2296131
.
.
.
.
.
.
#realMan #Eminent
#MNAssociates #Jualbelirumah #Jualbelihartanah #sayaejenhartanahanda #ejenhartanahKL #rumahuntukdijualmalaysia #houseforsalemalaysia #propertymalaysia #rumahuntukdijual #rumahmalaysia #forsalemalaysia #rumahmurahmalaysia #apartmentmurahmalaysia #jualrumahmalaysia #realestatenegotiator
#jualbelirumahmalaysia #Jualbelimalaysia #rawang #selangor #saujanarawang

FOR SALE : DOUBLE STOREY TERRACE HOUSE AMODA TYPE SAUJANA RAWANG.
.
Price : RM570,000
Contact : Muizz Razak 019-2296131
.
DETAILS :
- Leasehold Bumi Lot
- Double Storey Terrace (Intermediate)
- Land Area : 22x75
- Build Up : 2090 sqft
- Bedroom : 4 Rooms
- Bathroom : 3 Rooms
.
RENOVATION :
- Plaster ceiling
- Kitchen cabinet
- Table Top
- Fully tiled & Grille
- Auto Gate Point
- Alarm Sistem
- CCTV Point
.
NEARBY AMENITIES :
- AEON Rawang
- KFC & McDonalds
- KPJ Rawang
- KTMB Rawang
- School & Mosque
- Jogging Track With Beautiful Lake
.
GOOD LOCATION :
- Accessible through PLUS highway & LATAR within 10-15 minutes
.
Price : RM570,000
Contact : Muizz Razak 019-2296131
.
.
.
.
.
.
#realMan #Eminent
#MNAssociates #Jualbelirumah #Jualbelihartanah #sayaejenhartanahanda #ejenhartanahKL #rumahuntukdijualmalaysia #houseforsalemalaysia #propertymalaysia #rumahuntukdijual #rumahmalaysia #forsalemalaysia #rumahmurahmalaysia #apartmentmurahmalaysia #jualrumahmalaysia #realestatenegotiator
#jualbelirumahmalaysia #Jualbelimalaysia #rawang #selangor #saujanarawang
7 0 15 October, 2019

Xi cha cha..

Xi cha cha..
7 0 13 October, 2019

Alhamdulillah sekali ambil 2 peket Roti Tally,first cod untuk hari ni setelah restock pagi tadi😉😉🎊🎊🎊🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Di jamin confirm lembut dan sedap😘😘 Jom pakat order Roti Tally dan Samosa Padat dengan Dayu Food Entreprise🎉🎉🎊🎊 #prudentialbsntakaful #agenttakafulanda #generaltakaful #travelinsurance #mfgagents #etiqatakaful #businesssuamiisteri #frozenfood

Alhamdulillah sekali ambil 2 peket Roti Tally,first cod untuk hari ni setelah restock pagi tadi😉😉🎊🎊🎊🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Di jamin confirm lembut dan sedap😘😘 Jom pakat order Roti Tally dan Samosa Padat dengan Dayu Food Entreprise🎉🎉🎊🎊 #prudentialbsntakaful #agenttakafulanda #generaltakaful #travelinsurance #mfgagents #etiqatakaful #businesssuamiisteri #frozenfood
6 2 13 October, 2019

Dayu Food Entreprise ready for cod Roti Tally💪🏻💪🏻🎉🎊 Alhamdulillah,jom pakat order dengan Dayu Food Entreprise,Roti Tally ada,Samosa Padat ada😉😉🤲🏻🤲🏻 #prudentialbsntakaful #etiqatakaful #agenttakafulanda #generaltakaful #travelinsurance #mfgagents #businesssuamiisteri #frozenfood

Dayu Food Entreprise ready for cod Roti Tally💪🏻💪🏻🎉🎊 Alhamdulillah,jom pakat order dengan Dayu Food Entreprise,Roti Tally ada,Samosa Padat ada😉😉🤲🏻🤲🏻 #prudentialbsntakaful #etiqatakaful #agenttakafulanda #generaltakaful #travelinsurance #mfgagents #businesssuamiisteri #frozenfood
2 0 13 October, 2019

SMA lama lagi kan ? Eh 🥺🤯

SMA lama lagi kan ? Eh 🥺🤯
178 8 13 October, 2019

Menu tomyam je harini😊☺

Menu tomyam je harini😊☺
6 0 13 October, 2019

Alhamdulillah Roti Tally da sampai😘😘 Restock.Restock.Restock🎉🎉🎊🎊🎊 dari Dayu Food Entreprise😉😉🤲🏻🤲🏻 Jom pakat order frozen food dengan Dayu Food Entreprise,Roti Tally ada,Samosa Padat ada,macam-macam pun ada😘😘❤️❤️ #prudentialbsntakaful #etiqatakaful #agenttakafulanda #generaltakaful #travelinsurance #mfgagents #businesssuamiisteri #frozenfood

Alhamdulillah Roti Tally da sampai😘😘 Restock.Restock.Restock🎉🎉🎊🎊🎊 dari Dayu Food Entreprise😉😉🤲🏻🤲🏻 Jom pakat order frozen food dengan Dayu Food Entreprise,Roti Tally ada,Samosa Padat ada,macam-macam pun ada😘😘❤️❤️ #prudentialbsntakaful #etiqatakaful #agenttakafulanda #generaltakaful #travelinsurance #mfgagents #businesssuamiisteri #frozenfood
3 0 13 October, 2019

3 0 13 October, 2019

Selamat petang!
Alhamdulillah, baru lepas hujan disini,
Jom pakat pekena shawarma ayam/daging

Pasti puas hati!

Selamat petang!
Alhamdulillah, baru lepas hujan disini, 
Jom pakat pekena shawarma ayam/daging

Pasti puas hati!
1 0 12 October, 2019
Thanks dtg beli & support 😁 Inai Homemade from @daebak_henna.hq .
.
.
.
.
#thaigreentea #greenteasedap #malaysiadrink #airsedap #rawang #saujanarawang #airviral #aircoklat
18 0 12 October, 2019
Thai Red Tea Small Cup RM3 only 😋
.
.
.
.
.
#thaigreentea #greenteasedap #malaysiadrink #airsedap #rawang #saujanarawang #airviral #aircoklat
4 0 12 October, 2019

Happy birthday anakanda ILA semoga panjang umur sehat selalu dn berjaya didlm pelajaran, aamiin... 😍😘😘😘🌹

Happy birthday anakanda ILA semoga panjang umur sehat selalu dn berjaya didlm pelajaran, aamiin... 😍😘😘😘🌹
26 0 12 October, 2019

Salam sahabat semua, selamat tengahari, harini cikna masak cepat sikit,menu simple je...😀😍😋
:
:
Sotong masak kunyit style cikna
:
:
#mamamasak
#janjikenyang
#sentiasasederhana
#alhamdulillah
#thankyouforthosewholikes

Salam sahabat semua, selamat tengahari, harini cikna masak cepat sikit,menu simple je...😀😍😋
:
:
Sotong masak kunyit style cikna
:
:
#mamamasak 
#janjikenyang 
#sentiasasederhana 
#alhamdulillah 
#thankyouforthosewholikes❤
10 0 12 October, 2019

Done for today.Miss him so much.Dating jap pagi2

Done for today.Miss him so much.Dating jap pagi2
13 1 11 October, 2019

Paris 😍

Paris 😍
4 0 11 October, 2019

Top Posts on Saujana Rawang

And makan again.....and again....thank you @skydivenippon !!

And makan again.....and again....thank you @skydivenippon !!
180 1 1 July, 2018

I dont wear dress often,
but when i do wear it,
imma slay it💯💥

I dont wear dress often,
but when i do wear it,
imma slay it💯💥
214 23 15 April, 2018

Salam idul fitri 🤦🏻‍♂️

Salam idul fitri 🤦🏻‍♂️
230 11 30 June, 2017

Alhamdulillah..rezeki ramadhan..
#mubarak_cup
#zmft
#manissss

Alhamdulillah..rezeki ramadhan..
#mubarak_cup
#zmft
#manissss
190 19 3 June, 2018

Great food, great people. Happy tummy! ✨❤️🌸

Great food, great people. Happy tummy! ✨❤️🌸
107 13 23 July, 2017

🤷🏻‍♂️

🤷🏻‍♂️
133 8 29 March, 2017

good boy

good boy
170 5 20 February, 2018

So glad to be doing a shoot today. It’s been a while... #risenshine #portaitphotography
#legsfordays 📷: @matt.ong

So glad to be doing a shoot today. It’s been a while... #risenshine #portaitphotography 
#legsfordays 📷: @matt.ong
132 2 8 October, 2017

Majlis Aqiqah Daryan Dayyin & Sarah Sofea. Sedap betul nama 😊 Terimakasih ye Lee @zuhaileeziqkry dan sekeluarga.

Majlis Aqiqah Daryan Dayyin & Sarah Sofea. Sedap betul nama 😊 Terimakasih ye Lee @zuhaileeziqkry dan sekeluarga.
116 15 14 January, 2018