Search Hashtag & User

Cafetaria Unisza photos & videos

29 Posts

Latest Posts on Cafetaria Unisza

I miss honey

I miss honey
1 0 15 September, 2019

Ayuh daftarkan diri anda sebagai ahli kelab Perkim UniSZA sekarang untuk menjadi mahasiswa/i yang aktif dengan program program kebajikan dan insaniah. Penyertaan anda sebagai ahli juga akan memberi pelbagai kelebihan dan manfaat antaranya adalah memberi peluang kepada anda sebagai peserta yang akan diutamakan dalam mana mana program yang akan dianjurkan.. ❤️

Ayuh daftarkan diri anda sebagai ahli kelab Perkim UniSZA sekarang untuk menjadi mahasiswa/i yang aktif dengan program program kebajikan dan insaniah. Penyertaan anda sebagai ahli juga akan memberi pelbagai kelebihan dan manfaat antaranya adalah memberi peluang kepada anda sebagai peserta yang akan diutamakan dalam mana mana program yang akan dianjurkan.. ❤️
52 4 13 September, 2019

Specially for you my love Chanda

Specially for you my love Chanda
1 0 13 September, 2019

Lipscrub dah 3kali try dah. Sekarang nak cuba detox mask pulak. Weeee!

Kan, bila dah guna dan rasai effect dia; tentu nak cuba item lain pulak kan ❤️

Lipscrub dah 3kali try dah. Sekarang nak cuba detox mask pulak. Weeee!

Kan, bila dah guna dan rasai effect dia; tentu nak cuba item lain pulak kan ❤️
6 0 13 September, 2019

Hai korangggggg!!!! 😘
.
.
Dah lunch ke tu? .
.
Nampak simple tapi cantik kannn 😍 Haaaaa sesuai sgt utk daily wear. Dahla selesa, tak panas pulak tuu 😆
.
.
Korang tanak try kee? Berminat? Blh cepat² WA nidaa 💞 Klau dh dirembat org lain termenung la korangggg 😚

Hai korangggggg!!!! 😘
.
.
Dah lunch ke tu? .
.
Nampak simple tapi cantik kannn 😍 Haaaaa sesuai sgt utk daily wear. Dahla selesa, tak panas pulak tuu 😆
.
.
Korang tanak try kee? Berminat? Blh cepat² WA nidaa 💞 Klau dh dirembat org lain termenung la korangggg 😚
69 0 12 September, 2019

Lelaki jenis objektif. Wanita pula complex dan sukar ditafsir.

Masalah wanita adalah, dia nak difahami. Tapi dia tak nak berterus terang. Tapi nak difahami tanpa berterus-terang. Haa. Akhirnya dia pun tak faham diri sendiri. Eh, Cik Min pun tak faham engkorang.

Lelaki ni pulak simple je. Kau duk berkias level hikmat jelingan 6 dewata raya jurus sindirian setepek di muka pun, bukan dia faham. "Abang, boleh tak abang hargai Wani?" Kau ingat dia faham kau nak apa?

Cuba pulak; "Abang, boleh tak abang hargai Peah dengan membelikan #krimlovepotion atau #sabunwonderbloom? Alaa yang tengah viral tu. Alaa yang bersepah2 iklan kat IG tu.please abang.

Eh, contohhhhhh je. Contohhhh. 😂

Tapi yang suami pulak, kalau dia kata contoh pun. Kau belikan aje. Dia cakap je contoh. Sebenarnya dia nak. Haa takkan tu pun Cik Min nak cakap.

#weddinggifts #lovepotion0808
#feedback #trustedseller #langsing
#hadiahulangtahun
#happyanniversarymylove
#kedaisuamiisteri
#neelofa #malampertama
#bra #themuruka #like4like #likeforlikes #bazarpaknil #malaysian #malaysia #sexy

Lelaki jenis objektif. Wanita pula complex dan sukar ditafsir.

Masalah wanita adalah, dia nak difahami. Tapi dia tak nak berterus terang. Tapi nak difahami tanpa berterus-terang. Haa. Akhirnya dia pun tak faham diri sendiri. Eh, Cik Min pun tak faham engkorang.

Lelaki ni pulak simple je. Kau duk berkias level hikmat jelingan 6 dewata raya jurus sindirian setepek di muka pun, bukan dia faham. "Abang, boleh tak abang hargai Wani?" Kau ingat dia faham kau nak apa?

Cuba pulak; "Abang, boleh tak abang hargai Peah dengan membelikan #krimlovepotion atau #sabunwonderbloom? Alaa yang tengah viral tu. Alaa yang bersepah2 iklan kat IG tu.please abang.

Eh, contohhhhhh je. Contohhhh. 😂

Tapi yang suami pulak, kalau dia kata contoh pun. Kau belikan aje. Dia cakap je contoh. Sebenarnya dia nak. Haa takkan tu pun Cik Min nak cakap.

#weddinggifts#lovepotion0808 
#feedback #trustedseller #langsing 
#hadiahulangtahun
#happyanniversarymylove 
#kedaisuamiisteri 
#neelofa #malampertama
#bra #themuruka #like4like #likeforlikes #bazarpaknil #malaysian #malaysia #sexy
6 0 12 September, 2019

Jom Sertai Pembina. Esok last kita buka booth. Pakat dtg lh ye ke sana. Nk tahu lebih lanjut tentang pembina boleh DM

Jom Sertai Pembina. Esok last kita buka booth. Pakat dtg lh ye ke sana. Nk tahu lebih lanjut tentang pembina boleh DM
42 0 11 September, 2019

#takoyaki #daridapurkakfiza
Nak selit order boleh whatsapp direct ke no 011-16337588 ya
.
.
Harga 1 set rm15/15biji (ketam)
Harga 1 set rm15/15biji (sosej)
Harga 1 set rm16/15biji (sosej cheese)
Harga 1 set rm17/15biji (octopus)
Harga 1 set rm17/15biji (udang)

Cas cod rm5-15 shj ikut kawasan cod..boleh datang sendiri ke padang air utk FREE DELIVERY NEH

#takoyaki #daridapurkakfiza 
Nak selit order boleh whatsapp direct ke no 011-16337588 ya
.
.
Harga 1 set rm15/15biji (ketam)
Harga 1 set rm15/15biji (sosej)
Harga 1 set rm16/15biji (sosej cheese)
Harga 1 set rm17/15biji (octopus)
Harga 1 set rm17/15biji (udang)

Cas cod rm5-15 shj ikut kawasan cod..boleh datang sendiri ke padang air utk FREE DELIVERY NEH
18 0 11 September, 2019

Feedback untuk set detox the skin.

Detox mask RM42.
Coffee scrub RM29

Semua jenis kulit boleh guna. Nurin akan guide cara guna yang betul. Nak?

Meh wasap nurin 01131359020 ❤️

Feedback untuk set detox the skin.

Detox mask RM42.
Coffee scrub RM29

Semua jenis kulit boleh guna. Nurin akan guide cara guna yang betul. Nak?

Meh wasap nurin 01131359020 ❤️
3 0 11 September, 2019

Salam maghrib bersama iklan colgate 😬🧕🏼

Salam maghrib bersama iklan colgate 😬🧕🏼
714 5 10 September, 2019

Here tips for you guys yang baru nak belajar pakai foundation.

Atau yang selalu je pakai foundation, tapi always cakey, flakey.

Point dekat sini, first thing first korang wajib scrub dulu kulit muka. If tak scrub, korang apply atas kulit yang kotor, dan ianya akan menghasilkan minyak dan kekotoran. Maka, terjadilah pertumbuhan jerawat.

Taktahu nak pilih scrub yang macam mana?

Meh wasap nurin. Klik je link kat bio @ save number nurin 011 3135 9020

#temyraclekotabharu #temyracleunisza #nurinshares #nurinkongsi #tipsnurin

Here tips for you guys yang baru nak belajar pakai foundation.

Atau yang selalu je pakai foundation, tapi always cakey, flakey.

Point dekat sini, first thing first korang wajib scrub dulu kulit muka. If tak scrub, korang apply atas kulit yang kotor, dan ianya akan menghasilkan minyak dan kekotoran. Maka, terjadilah pertumbuhan jerawat.

Taktahu nak pilih scrub yang macam mana?

Meh wasap nurin. Klik je link kat bio @ save number nurin 011 3135 9020

#temyraclekotabharu #temyracleunisza #nurinshares #nurinkongsi #tipsnurin
17 0 9 September, 2019

New cellphone and whatsapp old🤨🤨🤨

New cellphone and whatsapp old🤨🤨🤨
4 1 9 September, 2019

Harini takda class, bangun pun tak berapa nak pagi dah, terus cari my toys!

Memula pakai detox mask 30 min sambil layan youtube. Pastu apply coffee as mask pulak.

Dan rajin sikit harini, scrub my lips sebab lama gila dah tak scrub bibir. Pakai lipstick pun, macam taktahan lama sangat dah. So yahh, kita start new balik. Rajinkan diri 💪

Harini takda class, bangun pun tak berapa nak pagi dah, terus cari my toys!

Memula pakai detox mask 30 min sambil layan youtube. Pastu apply coffee as mask pulak.

Dan rajin sikit harini, scrub my lips sebab lama gila dah tak scrub bibir. Pakai lipstick pun, macam taktahan lama sangat dah. So yahh, kita start new balik. Rajinkan diri 💪
13 0 9 September, 2019

JIMAT SET😍😍😍 if girls nak set besar which consist: 👼Miracle Toner 150mL
👼Miracle Soap 80g
👼Miracle Serum 50 mL
👼Miracle Cream 50g

Sis jual only at RM220 (NP: RM240)
and FREE postage yeahhh!!!! #SOMEBYMIMALAYSIA
#SOMEBYMI
#MIRACLETONER
#MIRACLESERUM

JIMAT SET😍😍😍 if girls nak set besar which consist: 👼Miracle Toner 150mL
👼Miracle Soap 80g
👼Miracle Serum 50 mL
👼Miracle Cream 50g

Sis jual only at RM220 (NP: RM240)
and FREE postage yeahhh!!!! #SOMEBYMIMALAYSIA
#SOMEBYMI
#MIRACLETONER
#MIRACLESERUM
0 0 8 September, 2019

Kwn sekolah

Kwn sekolah
16 1 8 September, 2019

Top Posts on Cafetaria Unisza

Salam maghrib bersama iklan colgate 😬🧕🏼

Salam maghrib bersama iklan colgate 😬🧕🏼
714 5 10 September, 2019

Hai korangggggg!!!! 😘
.
.
Dah lunch ke tu? .
.
Nampak simple tapi cantik kannn 😍 Haaaaa sesuai sgt utk daily wear. Dahla selesa, tak panas pulak tuu 😆
.
.
Korang tanak try kee? Berminat? Blh cepat² WA nidaa 💞 Klau dh dirembat org lain termenung la korangggg 😚

Hai korangggggg!!!! 😘
.
.
Dah lunch ke tu? .
.
Nampak simple tapi cantik kannn 😍 Haaaaa sesuai sgt utk daily wear. Dahla selesa, tak panas pulak tuu 😆
.
.
Korang tanak try kee? Berminat? Blh cepat² WA nidaa 💞 Klau dh dirembat org lain termenung la korangggg 😚
69 0 12 September, 2019

Ayuh daftarkan diri anda sebagai ahli kelab Perkim UniSZA sekarang untuk menjadi mahasiswa/i yang aktif dengan program program kebajikan dan insaniah. Penyertaan anda sebagai ahli juga akan memberi pelbagai kelebihan dan manfaat antaranya adalah memberi peluang kepada anda sebagai peserta yang akan diutamakan dalam mana mana program yang akan dianjurkan.. ❤️

Ayuh daftarkan diri anda sebagai ahli kelab Perkim UniSZA sekarang untuk menjadi mahasiswa/i yang aktif dengan program program kebajikan dan insaniah. Penyertaan anda sebagai ahli juga akan memberi pelbagai kelebihan dan manfaat antaranya adalah memberi peluang kepada anda sebagai peserta yang akan diutamakan dalam mana mana program yang akan dianjurkan.. ❤️
52 4 13 September, 2019

Jom Sertai Pembina. Esok last kita buka booth. Pakat dtg lh ye ke sana. Nk tahu lebih lanjut tentang pembina boleh DM

Jom Sertai Pembina. Esok last kita buka booth. Pakat dtg lh ye ke sana. Nk tahu lebih lanjut tentang pembina boleh DM
42 0 11 September, 2019

#takoyaki #daridapurkakfiza
Nak selit order boleh whatsapp direct ke no 011-16337588 ya
.
.
Harga 1 set rm15/15biji (ketam)
Harga 1 set rm15/15biji (sosej)
Harga 1 set rm16/15biji (sosej cheese)
Harga 1 set rm17/15biji (octopus)
Harga 1 set rm17/15biji (udang)

Cas cod rm5-15 shj ikut kawasan cod..boleh datang sendiri ke padang air utk FREE DELIVERY NEH

#takoyaki #daridapurkakfiza 
Nak selit order boleh whatsapp direct ke no 011-16337588 ya
.
.
Harga 1 set rm15/15biji (ketam)
Harga 1 set rm15/15biji (sosej)
Harga 1 set rm16/15biji (sosej cheese)
Harga 1 set rm17/15biji (octopus)
Harga 1 set rm17/15biji (udang)

Cas cod rm5-15 shj ikut kawasan cod..boleh datang sendiri ke padang air utk FREE DELIVERY NEH
18 0 11 September, 2019

Here tips for you guys yang baru nak belajar pakai foundation.

Atau yang selalu je pakai foundation, tapi always cakey, flakey.

Point dekat sini, first thing first korang wajib scrub dulu kulit muka. If tak scrub, korang apply atas kulit yang kotor, dan ianya akan menghasilkan minyak dan kekotoran. Maka, terjadilah pertumbuhan jerawat.

Taktahu nak pilih scrub yang macam mana?

Meh wasap nurin. Klik je link kat bio @ save number nurin 011 3135 9020

#temyraclekotabharu #temyracleunisza #nurinshares #nurinkongsi #tipsnurin

Here tips for you guys yang baru nak belajar pakai foundation.

Atau yang selalu je pakai foundation, tapi always cakey, flakey.

Point dekat sini, first thing first korang wajib scrub dulu kulit muka. If tak scrub, korang apply atas kulit yang kotor, dan ianya akan menghasilkan minyak dan kekotoran. Maka, terjadilah pertumbuhan jerawat.

Taktahu nak pilih scrub yang macam mana?

Meh wasap nurin. Klik je link kat bio @ save number nurin 011 3135 9020

#temyraclekotabharu #temyracleunisza #nurinshares #nurinkongsi #tipsnurin
17 0 9 September, 2019

Kwn sekolah

Kwn sekolah
16 1 8 September, 2019

I miss honey

I miss honey
1 0 15 September, 2019